شماره روزنامه ۶۱۴۶
|

آخرهفته۱۶ /۰۶/۱۳۹۱

  • جنگ‌هایی برای چهره‌های معروف - ۱۶ شهریور ۹۱

    این روزها تلویزیون میزبان برنامه‌های متفاوتی است که با حضور چهره‌های سرشناس و ستاره‌ها شکل می‌گرد. «گفت‌وگوی تنهایی» که در شبکه چهار تولید و پخش می‌شود و هنرمندان به تنهایی باید پاسخگوی مجری برنامه «علی یمرمیرانی» باشند و سوالات او را که درباره هرچیزی می‌تواند باشد پاسخ دهند. این برنامه در همین مدت توانسته میزبان چهره هایی باشد که کمتر پا به تلویزیون گذاشته‌اند مانند مهناز افشار. دیگر برنامه‌ای که این چنین اداره می شود و البته قرار است تغییر کند. جنگ «راه شب» که به تازگی روی آنتن شبکه تهران رفته است.
  • محبوبه نجف‌خانی و پسر بل پریتر - ۱۶ شهریور ۹۱

    محبوبه نجف‌خانی مترجم آثار کودک و نوجوان از پایان یافتن ترجمه «پسر بل پریتر» خبر داد. کتاب «پسر بل پریتر» نوشته‌ روت وایت است. محبوبه نجف‌خانی مترجم کتاب کودک و نوجوان این کتاب را به فارسی ترجمه کرده و این کتاب پس از طی مراحل آماده‌سازی و چاپ، وارد کتابفروشی‌ها می‌شود. شخصیت اصلی این داستان پسری است که پدرش (بل پریتر) ناپدید شده. این پسر بسیار باهوش است، اما چهره زیبایی ندارد. در کنار این پسر به عنوان شخصیت اصلی دختری نیز وجود دارد که در طی داستان همراه با پسر حرکت می‌کند. این دختر مادر خود را گم کرده است.
  • عمرانی‌ترین وزارتخانه چگونه به‌وجود آمد؟ - ۱۶ شهریور ۹۱

    هزینه سالانه راهسازی در کشور ۳۰۰ هزار تومان!
    سال‌های میانه ۱۳۰۰ تا ۱۳۲۰ را می‌توان دوران تولد نهادهای نوین و ساختارهای جدید در ایران نام نهاد. در این سال‌ها گام برداشتن به سمت مدرنیزاسیون با ایجاد سازمان‌ها و وزارتخانه‌های جدید به عنوان یک تحول ملی در اولویت دولت قرار گرفت که از جمله این وزارتخانه‌ها، وزارت طرق و شوارع بود که در سال ۱۳۰۸ هجری شمسی تاسیس شد. اگرچه سابقه ایجاد آن را باید در سال‌های سلطنت ناصرالدین شاه قاجار جست‌وجو کرد. در سال ۱۲۹۸ هجری قمری و در دوران سلطنت ناصرالدین‌شاه وزارت فوائد عامه تاسیس شد و امور مربوط بر احداث راه، پل و راهداری برعهده وزارتخانه مذکور گذاشته شد.
  • لطفامـرا بشویید - ۱۶ شهریور ۹۱

    حتما دیده‌اید رانندگانی که به محض پیدا کردن یک جوی آب در کنار خیابان یا در طبیعت و کنار رودخانه‌ای، سطل و لنگی را از صندوق عقب بیرون می‌آوردند و با کمی پودر رختشویی شروع به شستن ماشینشان می‌کنند، دست آخر نیز سرخوش از اینکه از وقتشان یا از آبی که در طبیعت جاری استفاده کرده‌اند و هزینه‌ای نیز برای آن پرداخت نمی‌کنند.

    غافل از اینکه با این کار صدمات جبران‌ناپذیری به محیط زیست وارد می‌کنند. این اتفاق هر چند در گذشته که تعداد محدودی کارواش در کشور فعالیت می‌کرد بیشتر بود اما هم‌اکنون نیز بخصوص در روزهای تعطیل و جلوی در خانه‌ها یا حیاط منازل هم زیاد تکرار می‌شود و به نوعی جزو برنامه هفتگی خیلی از آقایان محسوب می‌شود.

  • با بحث سینمایی کلاه قرمزی اساسا مشکل دارم - ۱۶ شهریور ۹۱

    مهرزاد دانش
    من فکر می‌کنم محبوبیت کلاه قرمزی از برنامه‌های تلویزیونی اش سرچشمه می‌گیرد یعنی همان مجموعه تلویزیونی «صندوق پست» که در سال‌های ابتدایی دهه ۷۰ در بخش کودک و نوجوان تلویزیون پخش شد و کلاه قرمزی را معرفی‌ کرد. البته آن موقع او شخصیت اصلی‌ قصه نبود. چندی بعد این محبوبیت از تلویزیون به سینما رسید یعنی‌ وقتی‌ که فیلم «کلاه قرمزی و پسر خاله» در سینماها به نمایش درآمد. حالا که سومین داستان سینمایی این مجموعه، «کلاه قرمزی و بچه ننه» روی پرده است می‌خواهم از فرصت استفاده کنم و بگویم که من اساسا با بحث سینمایی کلاه قرمزی مشکل دارم و فکر می‌کنم این کار از اساس کار غلطی است.
  • تجـارت زنانه و مردانه ندارد - ۱۶ شهریور ۹۱

    زهره کاهه
    در جامعه ما زنان با مسائلی مواجهند که گاه بر آرزوها و خواسته‌های آنها در مسائل مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی سایه می‌اندازد. اما فاطمه دانشور، متولد ۱۳۵۳، کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی و صنایع و در حال حاضر عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، از جمله زنانی است که توانسته با خلاقیت و پشتکار در عرصه اقتصادی به چهره موفقی تبدیل شود و به عنوان مدیر عامل و موسس شرکت «سیاحان سپهرآسیا» و موسس «موسسه مهرآفرین» پله‌های ترقی را بپیماید. با او به گفت‌وگو نشسته‌ایم تا رمز موفقیتش را جویا شویم.
  • پرفورمنس ببینید - ۱۶ شهریور ۹۱

    جمشید بایرامی
    با اینکه خودم عکاسم اما مدت‌ها است گالری‌گردی نکرده‌ام. مشغول عکاسی از شهرهای ایران بودم و مدام در سفر و اصلا فرصت برای دیدار از نمایشگاه‌ها نداشتم. کلا همه نمایشگاه‌های عکس، مجسمه و نقاشی را پیشنهاد می‌کنم. اگر چه مدتهاست کار چشم‌گیری در هیچ کدام از نمایشگاه‌ها ندیده‌ام و اکثر کارها افتاده‌اند روی یک دور تسلسل و تکرار. اما باز هم دیدن کارهای مختلف برای اینکه بدانیم در سر هنرمندانمان چه می‌گذرد، لازم و ضروری است. خودم بیش از هر چیز طرفدار «کانسپچوال آرت» یعنی هنرهای مفهومی و انتزاعی و البته «پرفورمنس» و کارهای تجربی هستم.
  • داستان تعطیلی پنجشنبه‌‌های مدارس - ۱۶ شهریور ۹۱

    تعطیلی روزهای پنج‌شنبه مدارس هم به داستانی جدید تبدیل شده است. فاز اول این داستان البته از سال تحصیلی گذشته و با تعطیلی مدارس مقطع ابتدایی کلید خورد و قرار بود که همه مقاطع به این حلقه اضافه شوند که نشدند؛ یعنی اختیار آن به مدیران مدارس سپرده شد. امسال دولت تصمیم گرفت کار را یکسره کند، اما برخی نمایندگان مجلس شروع کردند به مخالفت. با این حال معاون وزیر آموزش و پرورش از تاکید دولت بر موضعش خبر داده و گفته است که برنامه‌‌های دبیرستان‌ها، مدارس راهنمایی و ابتدایی در سال تحصیلی جدید بر اساس تعطیلی پنج‌شنبه‌‌ها ادامه می‌یابد.
  • بئاتریس و ویرژیل ترجمه شد - ۱۶ شهریور ۹۱

    کاوه فولادی نسب از پایان ترجمه رمان «بئاتریس و ویرژیل» نوشته یان مارتز نویسنده کانادایی خبر داد. کاوه فولادی‌نسب، در این باره گفت: «بئاتریس و ویرژیل» عنوان رمانی از یان مارتز نویسنده کانادایی است که رمان قبلی‌اش با عنوان «زندگی پو» پیش از این در ایران منتشر شده است. «بئاتریس و ویرژیل» دومین رمان این نویسنده است که فضایی فانتزی دارد و در سال ۲۰۰۹ منتشر شده است. داستان این رمان درباره زندگی یک نویسنده و اتفاقاتی است که برای او رخ می‌دهد. این نویسنده ارتباطی با یکی از مخاطبانش برقرار می‌کند و این ارتباط و آشنایی، موجب رقم خوردن حوادث بعدی می‌شود که داستان را پیش می‌برد.
  • سرگردانی خریداران میان بازار و نمایندگی - ۱۶ شهریور ۹۱

    عکس: حمید جانی‌پور
    مشتریان خودرو هنوز در این آشفته بازاری که نظارتی نیز بر آن نیست، با قیمت‌های باور نکردنی روبه‌رو هستند. تصور تندر ۲۰ میلیونی یا پراید ۱۲ میلیونی برای خریداران خودروهای داخلی اگر چه تا سال گذشته دور از ذهن بود، اما با ادامه شرایط فعلی و افت تولید، امیدی به ثبات قیمت‌های مذکور نیز ندارند. این امر در مورد خودروهای وارداتی هم اتفاق افتاده، به‌طوری‌که آشفتگی در بازار خودروهای وارداتی بسیاری از مشتریان را با دردسر مواجه کرده و آنها را با قیمت‌هایی روبه‌رو کرده که به‌طور روزانه در حال تغییر است.
  • جادوگران بازارنوین آمد - ۱۶ شهریور ۹۱

    «جادوگران بازار نوین» کتابی است درباره علل کامیابی شماری از معامله‌گران موفق در بازارهای سهام وال‌استریت. معامله‌گرانی که تجربیات، دیدگاه‌ها و ارزش‌های اخلاقی ایشان در این کتاب آمده، الگوها و روش‌های فعالیت خود را برای نویسنده توضیح داده‌اند و نویسنده با مهارتی کم نظیر، این اطلاعات را در هشت بخش دسته‌بندی کرده است. این بخش‌ها عبارتند از: چشم‌انداز تجارت، بزرگ‌ترین بازار جهان، بازارهای پرتنوع آتی، مدیران سرمایه و زمان‌سنج‌ها، بازیگران چندگانه بازار، ماشین پول‌سازی، روان‌شناسی دادوستد و زنگ خداحافظی این کتاب ۶۴۰ صفحه‌ای با ترجمه محمد کریم طهماسبی و جواد ثابت‌نژاد، اخیرا توسط نشر چالش و با قیمت ۲۵ هزار تومان روانه بازارکتاب شده است.
  • طنزی شریف و خانواد‌گی - ۱۶ شهریور ۹۱

    کیوان کثیریان
    حالا که سومین فیلم از مجموعه فیلم‌های کلاه قرمزی روی پرده است و در این زمان کوتاه فروش خیره‌کننده‌ای داشته باید بپذیریم که این مجموعه در طی‌ این سال‌ها موفق عمل کرده است. برنامه کلاه قرمزی، شخصیت عروسکی‌اش و آقای طهماسب و جبلی که خالقان آن به حساب می‌آیند در سینمای ما تبدیل به یک پدیده شده‌اند. آنها توانسته‌اند طی بیست سال هم شخصیت اصلی‌ مجموعه و هم موفقیتی را که این شخصیت به همراه داشته است حفظ کنند و مخاطبانشان را از دست ندهند. هرچند نمی‌توان اضافه شدن کودکان این دوره و زمانه را به حلقه علاقه‌مندان دیروز این عروسک انکار کرد.
  • موج جدید موسیقی در دهه ۸۰ - ۱۶ شهریور ۹۱

    در اوایل دهه ۸۰ بود که موج عظیم سنتی سایزر‌ها و نرم افزار‌های ساخت موزیک وارد استودیو‌ها و خیابان جمهوری شد و آهنگسازان و خوانندگانی متفاوت با دوره‌های ابتدایی موسیقی پاپ وارد عرصه موسیقی پاپ فارسی شدند. از جمله محسن چاوشی، محسن یگانه، رضا صادقی، حامد هاکان، مجتبی کبیری و . . . که برخی از آنها هنوز هم از خوانندگان پر فروش هستند. البته این هجوم بی‌قاعده و عدم دقت و تولید بی پایه و اساس موجب تقلیل سطح کیفی و نزول اشعار و ترانه‌های این دوره شد که کم کم ترانه فارسی را به سمت سطحی نگری کشاند. از سمت دیگر نبود سیستم نظارتی بر اشعار و نوع موزیک باعث بروز سیاه نمایی و منفی بافی مزمنی شد که هر چه بیشتر موسیقی پاپ را به ابتذال و فرومایگی کشاند و باد انتقاد و نارضایتی نسل‌های ابتدایی موسیقی پاپ و حتی مخاطبین را روانه جریان موسیقی ایرانی کرد.
  • موسیقی پاپ پس از پیروزی انقلاب اسلامی - ۱۶ شهریور ۹۱

    پس از انقلاب اسلامی ایران، موسیقی پاپ ممنوع شد. سال‌ها بعد مسوولان وقت حوزه موسیقی تصمیم به تولید آثار پاپ همسو با موازین و قوانین خود گرفتند. بدین منظور علی معلم و فریدون شهبازیان شورایی را در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای نظارت بر احیای موسیقی پاپ تاسیس نمودند. در ابتدای امر اساتیدی که در دهه ۵۰ موسیقی پاپ فعال بودند شروع به باز تولید خواست‌های بیست سال مسکوت مانده خود کردند و در نتیجه خوانندگانی را تعلیم دادند که به آرمان‌های دهه ۵۰ خود نزدیک بود. آهنگسازانی چون بابک بیات، منوچهر چشم آذر، فریبرز لاچینی، تورج شعبانخانی و .
  • جامعه‌شناس بلال‌فروش - ۱۶ شهریور ۹۱

    مهسا حکمت
    وقتی بچه بودم دوست داشتم پلیسی باشم که روزها خلبانی می‌کند و عصرها بستنی فروشی و شب‌ها دکتری است در اورژانس بیمارستان قلب تهران. می‌خواستم پولدارترین بستنی فروش دنیا شوم و خانه‌ای بزرگ داشته باشم که در گاراژش مدل به مدل ماشین‌هایی زرد قناری رنگ پارک هستند. به همین خاطر همیشه به فکر پس‌انداز کردن بودم.
    ۱۹ سال پیش وقتی مادرم قلکی کوچک برایم گرفت شروع به جمع‌آوری پول‌های خُرد جیب‌هایشان کردم و هر روز سکه‌هایشان را خالی می‌کردم در قلکم. تا جایی که قلکم سنگین ترین جعبه اتاقم شد.
  • «احساس تکلیف» برای کاندیداتوری - ۱۶ شهریور ۹۱

    شاید همه شان نه، اما اغلب کسانی که درباره کاندیداتوری در انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده حرف می‌زنند، قطعی شدن آن را به «احساس تکلیفشان» مرتبط می‌دانند. دست کم غلامعلی حداد عادل، رییس سابق مجلس و مصطفی پورمحمدی، وزیر سابق کشور که این موضع را به صراحت اعلام کرده‌‌اند. بقیه هم در صحبت‌‌های رسانه‌ای شان از «درخواست‌‌های دلسوزان» و «نیاز کشور» حرف زده‌‌اند. هنوز حدود ۹ ماه تا زمان برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم زمان باقی است، اما گفته می‌شود بعضی نامزدهای بالقوه ستادهای انتخاباتی شان را هم راه انداخته‌اند.
  • مسکن ‌ویژه می‌ارزد؟ - ۱۶ شهریور ۹۱

    فرید قدیری
    دبیر گروه مسکن
    طرح ساخت مسکن‌ویژه در تهران ظاهرا دومین طرح «شاق» دولت محمود احمدی‌نژاد در حوزه مسکن محسوب می‌شود که برخلاف اولی (مسکن‌مهر) ایده آن نه از طرف رییس که از اتاق وزیر بیرون آمده. در این طرح زمین‌های دولتی به جای فروش مزایده‌ای به انبوه‌سازان پول‌دار -رویه‌ای که تاکنون وجود داشته- برای ساخت مسکن مخصوص کم‌درآمدها اختصاص می‌یابد و واحدهای مسکونی با قیمت‌ تمام‌شده شامل قیمت ساخت و قیمت زمین به فاقدین مسکن واگذار می‌شود. سه ماه است احداث ۵ هزار واحد مسکن‌ویژه در منطقه۲۱ آغاز شده و از هفته‌ آینده پیش‌فروش آنها شروع می‌شود.
  • خون تازه در رگ‌های موسیقی ایرانی - ۱۶ شهریور ۹۱

    یاسین نمکچیان
    موسیقی ایرانی در سال‌های پس از انقلاب شرایط متفاوتی را سپری کرد. به دلیل فضای حاکم بر آن سال‌ها، بسیاری از چهره‌های مطرح و جدی موسیقی سکوت کردند و گاهی عزلت و خانه‌نشینی آنها نزدیک به دو دهه ادامه پیدا کرد. در آن میان عده‌ای هم به آن سوی آب‌ها رفتند و همان جا فعالیت خودشان را ادامه دادند. آنها که ماندند با شرایط موجود کنار آمدند و به زندگی روزمره خود پرداختند. موسیقی پاپ در آن سال‌ها ممنوع بود و همین نکته باعث می‌شد تا طرفداران این نوع موسیقی به آثار لس‌آنجلسی‌ها چشم بدوزند.
  • عرضه عناصر: افسانه، تاریخ، علم - ۱۶ شهریور ۹۱

    کتاب «عناصر: افسانه، تاریخ، علم» نوشته فلیپ بال است که توسط ماندانا فرهادیان ترجمه و توسط نشر فرهنگ معاصر به بازار کتاب عرضه شده است. این کتاب دهمین عنوان از مجموعه کتاب‌های «دانش معاصر» است که این ناشر منتشر می‌کند. در یک قرن اخیر، از یک سو فاصله زمانی میان پژوهش علمی و کاربردهای علمی آن در زندگی پیوسته کاهش یافته است و از سوی دیگر مرز میان شاخه‌های گوناگون علوم، محوتر و دانش‌های میان‌رشته‌ای در حوزه‌های علوم فیزیکی، علوم زیستی و علوم انسانی جانشین شاخه‌های مجزای کلاسیک شده است. کتاب «عناصر: افسانه، تاریخ، علم» توسط ماندانا فرهادیان ترجمه شده و تدوینش زیر نظر محمدرضا خواجه‌پور و حسین معصومی همدانی انجام شده است.
  • دردسرهای اشتباه لفظی مترجم - ۱۶ شهریور ۹۱

    وقتی که مترجم صدا و سیما، «سوریه» را «بحرین» ترجمه می‌کرد، شاید فکر نمی‌کرد موضوع آن قدر حاد شود که هم یک کاردار احضار شود و هم رییس صدا و سیما مجبور به توضیح شود و هم شورای همکاری خلیج فارس بیانیه بدهد. اینها حواشی برگزاری اجلاس شانزدهم کشورهای عضو جنبش عدم تعهد به میزبانی تهران بود. اجلاسی که از پنجم شهریور ماه آغاز شد و روز دهم هم با صدور بیانیه‌ای به کار خود پایان داد. از نکات قابل توجه این اجلاس سفر مرسی رییس‌جمهور مصر و سخنرانی او در مراسم افتتاحیه اجلاس سران عضو جنبش بود. هرچند شیوه ترجمه سخنان او انتقاداتی را به همراه داشت.
  • از گاری تا اتومبیل‌های مدرن - ۱۶ شهریور ۹۱

    مهرداد شاکری
    وضع رانندگی و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در ایران از نظر غلام عباس توسلی استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران، مثل بسیاری دیگر از امور در ایران یک حالت «حد وسطی» است. وی تاکید دارد که جامعه ایران در حال گذار است. بین سنت و مدرنیته گرفتار آمده است. رانندگی در این جامعه هم تابع همین قانون کلی است. از نظر وی در جامعه‌ای که تا چند وقت پیش اکثریتش در روستا‌ها و عشایر زندگی می‌کردند و نیازی به استفاده از اتومبیل نمی‌دیدند، انتظار باید داشت که زمان بگذرد، چند نسل بیایند و بروند تا رفتار‌های رانندگی متناسب شود.
  • این دوتا عروسک زیاد هم مهم نیستند - ۱۶ شهریور ۹۱

    هادی مقدم دوست
    گه‌گداری اینجا و آنجا می‌شنوم که درد و بلای دو عروسک را به سر هنرپیشه‌های زنده می‌زنند که بیایید و ببینید چگونه دوتا عروسک دارد می‌فروشد و شما آدم‌های زنده جلوی آن دو درمانده‌اید. . . شاید این اشاره بی‌ربط باشد، اما اجازه بدهید این را بگویم؟ این حرف واقعا چه معنی دارد؟ مگر شخصیت پردازی در کار عروسکی کاری بی‌مقدارتر از شخصیت‌پردازی در کارهای زنده است. . . خدا نکند برخی افراد بخواهند یک چیزی را به هر قیمت بالا ببرند آن موقع دیگر برای این بالا بردن از پایین کشیدن هیچ چیزی فروگذار نمی‌کنند.
  • ترجمه دو کتاب از کنوت هامسون منتشر شد - ۱۶ شهریور ۹۱

    ترجمه‌هایی دیگر از آثار کنوت هامسون به زبان فارسی منتشر شد. ترجمه رمان‌های «گرسنگی» و «زیر ستاره پاییزی» هامسون از سوی نشر گل‌آذین منتشر شده است. قاسم صنعوی در این باره گفت: «گرسنگی، روایت مردی شاعر در قرن نوزدهم است که به مرور زندگی پر از محنت و مرارتش می‌پردازد. » رمان «گرسنگی» پیش‌تر به قلم احمد گلشیری، غلامعلی سیار و سیدحبیب گوهری‌ راد به فارسی ترجمه شده است و از این رمان به عنوان یکی از رمان‌هایی که هر شخص باید بخواند، یاد شده است. قاسم صنعوی پیش‌تر از این نویسنده، رمان‌های «رازها»، «پان»، «رزا»، «بنونی»، «میوه‌های زمین» و «ویکتوریا» را از سوی نشر یادشده منتشر کرده است.
  • ارتباط خانوادگی از نوع معمولی - ۱۶ شهریور ۹۱

    این روزها به طور مدام فیلم‌هایی با سطح‌های مختلف در شبکه نمایش خانگی عرضه می‌شود. «نادر مقدس» کارگردانی است که معمولا زیاد غر نمی‌زند با اینکه سینما را خوب می‌شناسد، اما چندان نتوانسته برای حضور در سینماها موفق باشد. این بار نسخه ویدئویی فیلم سینمایی «ارتباط خانوادگی» با بازی علی نصیریان، بهروز بقایی و. . . در شبکه نمایش خانگی توزیع شده است. این فیلم که با سرمایه‌گذاری تلویزیون ساخته شده، سال گذشته در گروه مخاطب خاص اکران شد. فیلمی که به قول کارگردانش الهام گرفته از «داستان توکیو» یاسوجیرو اوزو کارگردان بزرگ ژاپنی است.
  • هشدار به رانندگان چاق - ۱۶ شهریور ۹۱

    افرادی که چاق و بی‌تحرکند تمایل بیشتری به استفاده از خودروی سواری دارند؛ این در حالی است که تحقیقات نشان می‌دهد رانندگان چاق ۵۶ درصد بیشتر از رانندگانی که وزن نرمال دارند در معرض خطر مرگ قرار دارند. هر چند در تحقیقاتی که اخیرا در یک نشریه علمی در آمریکا به چاپ رسیده ارزیابی خاصی از تاثیر حجم بدن بر نتیجه تصادفات صورت نگرفته، اما این نکته را مورد تاکید قرار داده که عواملی همچون کمربند ایمنی، استفاده از کیسه هوا، وزن، نوع خودرو و عکس‌العمل کند راننده چاق در برخورد با تصادف می‌تواند در این زمینه سرنوشت ساز باشد.
  • داغ‌ترین مکان‌های دنیا - ۱۶ شهریور ۹۱

    کیت سلا
    مترجم: سیدامیررضا معافی‌مدنی
    ۱۰ نقطه بسیار گرم روی کره زمین
    سامانه هوایی با حجم زیادی از توفان‌ها و صاعقه‌ها، بحث تغییرات آب‌و‌هوایی را یادآوری می‌کند و اذهان را در مورد چگونگی خطرات گرمای زمین به فعالیت وا ‌می‌دارد.

    بسیار بدتر باشد، اگرچه تاکنون بیشینه دمایی که انسان قادر به مقاومت برای زندگی در آن است تعیین نشده، ولی شاخص‌های گرما دمای صد‌و‌بیست‌و‌پنج درجه فارنهایت را در آفریقا و آسیا برای آزمایش محدودیت زندگی ثبت کردند و این حتی بدترین و سخت‌ترین حالت نیست. در این مطلب ده نقطه از جهان را که گرم‌ترین دما را به ثبت رسانده‌اند مطالعه می‌کنید.

  • وقتی که اخلاق و قانون غایبند - ۱۶ شهریور ۹۱

    محسن گودرزی
    پژوهشگر اجتماعی
    زندگی روزمره ما با احساس خشم، خشونت کلامی و فیزیکی و سرخوردگی از رفتار دیگران آمیخته شده است. هر روزه می‌توان صحنه‌هایی را در کوچه و خیابان دید که افرادی با هم در حالِ جدال لفظی‌اند، یکدیگر را تهدید می‌کنند و گاهی هم دست به گریبان شده‌اند و یکدیگر را با ضربات مشت و لگد می‌نوازند. این نوع صحنه‌های تنش‌زا در زندگی روزمره زیاد و بهانه‌های آن هم نسبتا فراوان است. مثلا وقتی رفت‌وآمد خودروها به دلیل پارک دوبله یک خودرو مختل می‌شود، زمینه مساعد برای درگیری و تنش فراهم می‌شود.
  • مریخ نوردی با دو مگاپیکسل؟ - ۱۶ شهریور ۹۱

    دوربین‌های اصلی مریخ نورد پیشرفته کنجکاوی از ابتدایی‌ترین دوربین‌های امروزی نیز ضعیف‌تر است. این سفینه از چند دوربین بهره می‌برد که وضوح تصویر آنها از دومگاپیکسل فراتر نمی‌رود. به راستی این موضوع با باور عامه که تصور می‌کنند سفینه‌ای که به این زحمت بتواند روی مریخ بنشیند قطعا از تکنولوژی بالایی برخوردار است، همخوان نیست اما ناسا دلایل خود را برای استفاده از دوربین ضعیف روی این مریخ نورد دارد.

    آنچه ناسا را به استفاده از دوربین‌های ضعیف‌تر سوق داده در واقع پدید آمده از محدودیت انتقال اطلاعات در این فاصله و نشات گرفته از تکنولوژی قدیمی زمان طراحی این مریخ نورد (سال ۲۰۰۴) و رشد سریع جهان پردازنده‌ها و حسگرهای مرتبط در صنعت عکاسی است.

  • روایت دوم - ۱۶ شهریور ۹۱

    وقتی بچه بودم در رویاهایم به دنبال دوچرخه‌ای سبز رنگ بودم که پدرم هر سال وعده می‌داد چنانچه با این معدل قبول شوم برایم می‌خرد. البته بماند که نهایتا یک جورهایی دبه می‌کرد. به این خاطر که از دوچرخه سواری و حوادث دوچرخه بسیار می‌ترسید و همیشه با زیرکی تمام به گونه‌ای برنامه ریزی می‌کرد که من بازنده بازی شوم. تنها مرتبه‌ای که برنده شدم در سال ۱۳۵۵بود. زمانی که کارنامه‌ام را گرفتم، ۱۲ روزی می‌شد که پدرم فوت شده بود. و دیگر داستان دوچرخه فراموش شد. بعد از فوت پدرم باید سوار دوچرخه زندگی می‌شدم و من بعد از آن دانشگاه رفتم و وارد عوالمی شدم که با دوچرخه کاری نداشت.
  • تحفه فرنگی در خیابان‌های شرقی - ۱۶ شهریور ۹۱

    مهسا جزینی
    تصویر اول: مادرم غر می‌زند که آخر چرا از لاین وسط یا کنار پیاده رو نمی‌رانم چون در لاین سرعت مدام باید پشت خودروهایی ایست کنیم که می‌خواهند در تقاطع‌ها یا دور برگردان‌ها گردش به چپ یا راست داشته باشند. از لاین اول که می‌رانم باز غر می‌زند که چرا از لاین وسط یا سرعت نمی‌روی، اینجا مدام باید پشت سر ماشین‌هایی بمانیم که می‌خواهند کنار خیابان توقف کنند یا تاکسی‌هایی که مسافر سوار و پیاده می‌کنند.
    تصویر دوم: مادرم پشت فرمان نشسته و عصبانی است که چرا بقیه خودروها کمی ایست نمی‌کنند تا او بتواند سر دوربگردان‌ها بپیچد.
  • دغدغه‌ای جز عشق نیست - ۱۶ شهریور ۹۱

    سپهر استیری
    کارشناس اقتصادی
    این بار نوبت به «رسم عاشق‌کشی» رسید. فیلمی به نویسندگی و کارگردانی خسرو معصومی، کارگردانی که در کارنامه خود آثاری چون شب برهنه، باد در علفزار می‌پیچد و خرس را دارد. پیش تر با او در ضمیمه ششم و با قلم رضا ناجی عزیز، آشنا شدیم.

    در این فیلم نظاره‌گر خانواده‌ای خواهیم بود که پدر با کرایه اره موتوری اقدام به قطع درختان جنگل می‌کند، اما او به زندان می‌افتد و این مادر خانواده است که باید بار زندگی را به دوش بکشد. پسرک به دور از چشمان مادر کار می‌کند تا خسارت اره موتوری را به مالک آن بپردازد.

  • ۱۰ ویژگی مدیـر خوب از نگاه بیل گیتس - ۱۶ شهریور ۹۱

    مترجم: مریم بیدمشگی پور
    اخیرا مقاله‌ای به چاپ رساندم با عنوان ۱۰ ویژگی یک کارمند خوب که بسیاری را ترغیب کرد درباره مشخصات یک مدیر خوب کنجکاو شوند. هرچند یک فرمول جادویی برای مدیریت مناسب و کارآمد وجود ندارد؛ ولی چنانچه شما در موقعیت یک مدیر هستید ممکن است با دانستن این چند نکته موثرتر عمل کنید. ۱ زمینه کاری خود را از روی قکر و دقیق انتخاب کنید: کاری را انتخاب کنید که از آن لذت ببرید. وقتی به کارتان علاقه ندارید بعید است بتوانید برای سازمان خود سودآور باشید. این موضوع درباره کارمندان نیز صدق می‌کند.
  • ببخشید شما؟ - ۱۶ شهریور ۹۱

    محسن پروان
    روزی لئون تولستوی نویسنده سرشناس روس در خیابانی راه می‌رفت که ناخودآگاه به زنی تنه زد. زن بی‌وقفه شروع به فحش دادن و بد وبیراه گفتن به او کرد. بعد از مدتی که آن زن خوب از خجالت تولستوی درآمد، تولستوی کلاهش را از سرش برداشت و محترمانه معذرت خواهی کرد و در پایان گفت: سرکار خانم من لئون تولستوی هستم. زن که بسیار شرمگین شده بود، عذر خواهی کرد و گفت:

    چرا شما خودتان را زودتر معرفی نکردید؟ تولستوی در جواب گفت: شما آنچنان غرق معرفی خودتان بودید که به من مجال این کار را ندادید. اگر کمی واقع‌بینانه هم به این قصه نگاه کنیم اولین جملاتی که توسط ما بیان می‌شود در واقع معرفی شخصیت و منش ماست پس مراقب باشیم که در آغاز کلام چه می‌گوییم.

  • ترجمه گروهی بازگشت نیچه - ۱۶ شهریور ۹۱

    کتاب «بازگشت نیچه» مجموعه مقالات نویسندگان قرن بیستمی با ترجمه گروهی از مترجمان ایرانی برای دریافت مجوز به وزارت ارشاد رفت. زهره اکسیری از ترجمه کتاب «بازگشت نیچه» توسط گروهی از مترجمان ایرانی خبر داد و گفت: این کتاب مجموعه‌ای از مقالات نوشته‌شده توسط نویسندگان مطرح قرن بیستم است که این افراد همگی کارهای پژوهشی و مطالعاتی مهمی درباره نیچه و سنت نیچه‌ای داشته‌اند. ما در ترجمه این کتاب چند مقاله هم به نسخه اصلی اثر اضافه کردیم و هر مقاله را یک مترجم ایرانی به فارسی برگردانده و در حال حاضر کتاب از سوی انتشارات رخداد نو برای دریافت مجوز به ارشاد رفته است.
  • وقتی گذشته به داد امروز می‌رسد<br>

    رضا وارسته
    می‌گفتند سینما دارد نفس‌های آخرش را می‌کشد. می‌گفتند امسال سال خوبی برای سینمایی‌ها نبود؛ چه دست‌اندرکاران تولید و چه سینمادارها.

    می‌گفتند اگر همین طور پیش برود حال سینما رو به وخامت خواهد گذاشت و. . . اما بعد یکهو انگار ماجرا عوض شد. گفتند سینما دوباره لبخند می‌زند. گفتند کلاه قرمزی شده ناجی سینما. صف‌ها و شلوغی سینماها خبرهای خوبی را برای همه فعالان سینما و سینما دوستان داشت. فروش بیشتر یک فیلم به منزله راه افتادن چرخ‌های زنگ زده این سینماست. لااقل به اندازه چند دنده حتی.

  • Burner - ۱۶ شهریور ۹۱

    سیستم‌عامل: ios نسخه ۳GS و بالاتر
    قیمت: ۱ دلار و ۹۹ سنت Burner، اپلیکیشنی است که به کاربران اجازه می‌دهد تا شماره تلفن‌های خود را به صورت خصوصی نگه دارند.
    این نرم‌افزار به کاربران اجازه می‌دهد تا از یک شماره تلفن موقت برای برقراری تماس و ارسال فایل‌های متنی استفاده کنند. این نرم‌افزار از کاربران در مقابل تماس‌های ناخواسته در آینده نیز محافظت می‌کند.
    براساس گفته‌های شرکت سازنده Burner ، این نرم‌افزار یک لایه حریم خصوصی برای گوشی شما محسوب می‌شود. این نرم‌افزار می‌تواند در بخش تبلیغات، کسب‌وکارهای کوچک و همچنین پروژه‌های کوتاه مدت کارآیی خوبی داشته باشد.
  • After Focus - ۱۶ شهریور ۹۱

    سیستم‌عامل:آندروید نسخه۲. ۰ و بالاتر
    قیمت: رایگان نرم‌افزار‌های ویرایش عکس برای سیستم‌عمل آندروید کم نیستند، اما شاید تعداد نرم‌افزارهای کاربردی در این زمینه به تعداد انگشتان دست هم نرسد.
    اگر به دنبال یک نرم‌افزار کاربردی در زمینه ویرایش عکس هستید After Focus را انتخاب کنید. After Focus یک روش ساده و رایگان برای استفاده از افکت‌هایی است که معمولا روی دوربین‌های گران‌قیمت دیده می‌شود. همچنین اگر از برخی افکت‌های شبکه اجتماعی اینستاگرم خوشتان آمده، اما مایل به عضو شدن از آن نیستید، این نرم‌افزار ممکن است همان چیزی باشد که دنبالش هستید.
  • گیلاس‌های سیاه و سفید - ۱۶ شهریور ۹۱

    حسین رفیعی
    مجری تلویزیون
    این روزها فیلم شاهکاری وارد شبکه سینمای خانگی شده به نام «مردی که گیلاس‌هایش را خورد» ساخته پیمان حقانی،حسن پورشیرازی و حامد بهداد. این فیلم به تهیه‌کنندگی امیر سماواتی و با بازی حامد بهداد، حسن پورشیرازی، آشا محرابی و رضا افشار درباره یک کارگر کارخانه لاستیک سازی است که به بهانه آن شرایط اجتماعی کارگران بررسی می‌شود. ۹۰ درصد این فیلم که اولین ساخته بلند کارگردانش است، به صورت سیاه وسفید فیلمبرداری شده است. پیمان حقانی در «مردی که گیلاس‌هایش را خورد» نگاهی متفاوت و تازه به موضوعی اجتماعی دارد.
  • اهل کتاب مروارید عشق را صید می‌کنند - ۱۶ شهریور ۹۱

    مجموعه داستان «مروارید عشق» با ترجمه مهرداد وثوقی از سوی نشر «گل‌آذین» منتشر شد. در این مجموعه آثاری از نویسندگان مختلف جمع‌آوری شده که مخاطب را با آثار کوتاه و کلاسیک ادبی جهان آشنا می‌کند. در این مجموعه ۲۴ داستان کوتاه از نویسندگان مختلف جهان گنجانده شده که از آن میان می‌توان به آثار افرادی چون لئو تولستوی، جان استاین بک، اسکار وایلد و مارک تواین اشاره کرد. در این مجموعه از داستان‌های پلیسی و جنایی نویسندگانی چون ادگار آلن پو و آگاتا کریستی گرفته تا داستان‌های نویسندگانی چون ژول‌ورن آورده شده است.
  • ظریف و تاثیر‌گذار - ۱۶ شهریور ۹۱

    علیرضا خمسه
    راز موفقیت کلاه قرمزی و مجموعه عروسک‌هایی که آقای طهماسب و جبلی خلق کرده‌اند، آشنایی آنها با دنیای کودکان و شناخت روحیات، نیازها و انتظارات آنهاست. در کشور ما خیلی کم اتفاق می‌افتد که هنرمندی در یک زمینه خاص ماندگار شود حالا چه ژانر کودک، چه کمدی و چه دفاع مقدس. زیرا شرایط به گونه‌ای است که کارکردن در یک زمینه واحد و ماندگار شدن در آن دشوار است. به طور مثال خیلی از دوستان آمدند و در یک دوره‌ای برای کودکان برنامه ساختند ولی خودشان و عروسک شان ماندگار نشدند، زیرا مرتب از این شاخه به آن شاخه پریدند و می‌خواستند گونه‌ها و سبک‌های دیگر را هم تجربه کنند.
  • دیوارهای گورستان شهر ما در لندن بالا رفت - ۱۶ شهریور ۹۱

    مجموعه داستان «دیوارهای بلند گورستان شهر ما» نوشته جواد عاطفه شامل نُه داستان است که در ۱۵۸ صفحه منتشر شده است. داستان‌های کتاب در فضایی رئالیستی با اتفاق‌هایی سوررئالیستی شکل می‌گیرد و داستان‌ها متاثر از این اتفاق‌های عجیب، اما قابل درک پیش می‌روند. حضور موجوداتی خیالی همچون جن، آل و. . . داستان‌هایی متفاوت را در این مجموعه رقم زده است.
    داستان‌های کتاب شامل «آن مرد در باران آمد»، «شبِ گرگ یا این جاده لعنتی کِی تمام می‌شود»، «گربه‌های لال هم آواز می‌خوانند. . . »، «روزگار کاغذی کلنل رفعت»، «هوا در بیشتر مناطق کشور ابری است»، «فقط بیست‌وچهار ساعت وقت داری»، «تو باید حرف بزنی» و.
  • اسطوره‌های قسطی<br>

    طرح: cpovel
    پوریا عالمی: اینکه از کجا شروع شد را چه کسی می‌داند؟ که اسطوره‌ها ذهن‌شان درگیر پرداخت اقساط دفترچه وام بانکی شد و قهرمانان داستان‌های عاشقانه منتظر اعلام نتایج برندگان بانک‌ها. در نسخه جدید تایتانیک بعید نیست که پیش از آنکه موسیقی به پایان برسد کشتی غرق شود. عشاق حکایت‌های قدیمی الان لابد به جای خواندن نامه‌های عاشقانه باید از روی نسخه پزشک تغذیه مشق بنویسند که وزن‌شان شاید دو کیلو در ماه پایین بیاید. داوینچی اگر مونالیزا را در مطب دکتر تغذیه می‌دید چه می‌کرد؟.
  • درخواست برای چشم‌پوشی از اوباما - ۱۶ شهریور ۹۱

    احسان ابطحی
    گروه بین الملل
    ویلارد میت رامنی، فرماندار پیشین ایالت ماساچوست، هفته گذشته طی سخنانی در شهر تامپای ایالت فلوریدا، رسما نامزدی جمهوری خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر آمریکا را پذیرفت. رامنی در این سخنان قول داد تا وعده‌های محقق نشده اقتصادی باراک اوباما رییس‌جمهور ایالات متحده از جمله کاهش نرخ بیکاری را عملی کند.
    نامزد جمهوری خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده در آخرین شب کنوانسیون جمهوری‌خواهان تلاش کرد تا روند مبارزات انتخاباتی را حول پیشینه اقتصادی اش باز تعریف کند؛ موضوعی که دموکرات‌ها همه تابستان را صرف حمله به آن کرده بودند.
  • ویشکا آسایش و مجسمه‌هایش در گالری اعتماد - ۱۶ شهریور ۹۱

    ویشکا آسایش نه تنها بازیگر است، که طراحی لباس و صحنه هم می‌کند و البته یک مجسمه‌ساز حرفه‌ای هم هست. او در همین روزهای پیش رو نمایشگاهی از دوازده مجسمه برنزی‌اش را در گالری «اعتماد» برپا می‌کند. ویشکا آسایش که از جمله هنرجویان پرویز تناولی است، اولین بار سال ۸۷ نمایشگاه انفرادی از آثارش را در گالری «اثر» برپا و بعد از آن در یک نمایشگاه گروهی در شهر لندن شرکت کرد و سپس در نمایشگاه گروهی دیگری در گالری «ماه مهر» هم آثار تجسمی‌اش را به معرض دید گذاشت. او بارها گفته که مجسمه یکی از کارهایی است که به شدت به او آرامش می‌دهد و عاشق این حرفه است.
  • باید بیمه و پلیس را به چالش کشید - ۱۶ شهریور ۹۱

    احمد نعمت بخش
    دبیر انجمن خودرو سازان ایران
    این سوال که چرا ما ایرانیان در رانندگی، فرهنگ خود را از دست می‌دهیم و حتی حاضر به رحم کردن به یکدیگر نیستیم، مدت‌هاست که ذهن من را به خود مشغول داشته است. فرهنگ ما، فرهنگ بسیار عجیبی است. وقتی در مراسم‌ها و مهمانی‌ها به یکدیگر می‌رسیم حتی اگر که کاملا هم غریبه باشیم، تا چند دقیقه به تعارف با هم می‌پردازیم؛ اما وقتی به پشت فرمان می‌رسیم، به کلی دگرگون شده و حتی یک ثانیه هم حاضر نیستیم تا به طرف مقابل فرصت حرکت دهیم؛ اما اگر همین صورت مساله را در کشورهای پیشرفته بررسی نماییم، خواهیم دید که مردم به قدری نرم رانندگی می‌کنند و قوانین را تمام و کمال رعایت می‌نمایند که آدمی را به خاطر این تفاوت فاحش و عمیق به حیرت وامی دارد.
  • فروش قسطی ویلا هم افاقه نکرد - ۱۶ شهریور ۹۱

    مهدیس فرقانی
    بسیاری از دلالان در بازار خرید و فروش ویلاهای مسکونی در شهرهای شمالی با فراهم شدن تعطیلات مربوط به اجلاس سران جنبش عدم تعهد طی هفته گذشته، براین باور بودند که فرصت مناسبی برای عرضه ویلاهای فروشی مهیا شده است و آنها با فروش اقساطی ویلا می‌توانند بعد از مدت‌ها متقاضیان زیادی را جذب کنند و بازار معاملات را دوباره با رونق همراه سازند.

    اما گفت‌وگو با برخی از مشاوران املاک در شهرهای توریستی که فروش ویلاهای مسکونی را بر عهده دارند درباره میزان حجم معاملات در تعطیلات ۵ روز اخیر نشان داد: با وجود این همه مسافر بازار خرید و فروش ویلا نتوانست رونق را تجربه کند زیرا حجم معامله حتی به اندازه تعداد انگشتان دست هم نبود انگار که مسافران قسم یاد کرده بودند که فقط به منظور تفریح به شهرهای شمال سفر کنند نه به قصد خرید ویلا.

  • نقش فدرال رزرو در مسیر طلا - ۱۶ شهریور ۹۱

    مهدی نوروزیان
    دبیر گروه بازار پول
    آخرین گزارش‌ها از اقتصاد آمریکا نشان می‌دهد شاخص‌های مخارج و درآمد مصرف‌کننده در آمریکا افزایش یافته، قیمت املاک در ۲۰ شهر بزرگ آمریکا برای اولین بار از سال ۲۰۱۰ بالا رفته و مهمتر از همه نرخ رشد اقتصادی برای سه ماهه دوم امسال به رقم ۷/۱ درصد رسیده که نسبت به پیش‌بینی‌ها بیشتر است. این آمار امیدوارکننده زمینه را برای تقویت دلار و کاهش قیمت طلا فراهم کرد؛ اما در میان بهت ناظران، این طلا بود که از نمودار قیمت بالا رفت و رکورد پنج ماه قبل خود را دوباره ثبت کرد.
  • آمریکا از دریچه ذهن ایرانی‌ها - ۱۶ شهریور ۹۱

    نمایشگاه گروهی «آمریکا خوشگله» به انتخاب ماهور طوسی، آغازگر فعالیت‌های گالری آران، بعد از تعطیلات تابستانی است. در این نمایشگاه هنرمندانی چون محمد اسکندری، صفاالدین امامی، سپیده ترقی، حامد رشتیان، سیامک سریع القلم، پروین شکری، نسترن صفایی، کارابالو فرمان، ماهور طوسی، بهزاد هاتفی و علی هنرور حضور دارند. ماهور طوسی در یادداشتی بر این مجموعه نوشته است: «این نمایشگاهی درباره آمریکا نیست، درباره خودمان است، آنچه دوست داریم محقق شود، آنچه امیدوارمان می‌کند، درباره آنچه دلسردمان می‌کند، درنگی است برخودمان.
  • توقف مصلحتی یک پرونده قضایی - ۱۶ شهریور ۹۱

    باز هم مصطفی پورمحمدی، رییس سازمان بازرسی کل کشور است که می‌گوید مصلحت‌‌هایی که او قبول دارد باعت توقف رسیدگی به پرونده معاون اول رییس‌جمهور شده است. البته پورمحمدی معتقد است که «رای او و دانشجویانی که او در جمعشان سخنرانی می‌کرد» باعث شده رحیمی، معاون اول رییس‌جمهور شود. نامبرده در دستگاه قضایی پرونده مفتوحی دارد که به گفته رییس سازمان بازرسی، به دادگاه هم ارسال شده، اما «مراحل بازرسی نهایی‌ این پرونده که در اختیار من و شعبه هم نیست، متوقف و به زمان دیگری موکول شده است، برای رعایت مصالحی که بنده هم قبول دارم.
  • خانه‌ام را چطور مبله کنم؟ - ۱۶ شهریور ۹۱

    مهدی گلپایگانی
    info@decodarkoob. com
    این هفته در فرآیند کاری خود با مساله‌ای برخورد کردیم که بد نیست با شما هم در میان بگذاریم. این موضوع در مورد چیدمان مبلمان در منزل است؛ خانمی با ما تماس گرفت و اصرار داشت که در چیدن مبلمان منزل وی به او کمک کنیم،

    اما چون این موضوع یعنی همان چیدن مبلمان یکی از موضوعاتی است که تقریبا همه مردم در دکوراسیون منزل خود با آن مواجه هستند و از طرفی حضور دکوراتور در منازل برای کمک به این موضوع امری هزینه بر خواهد بود، بهتر دانستیم تا در این شماره اطلاعاتی را درباره این نحوه از دکوراسیون ارائه دهیم.

  • توریسم قبیله‌ای در سرزمین هفتاد و دو ملت - ۱۶ شهریور ۹۱

    مترجم: ملالی حبیبی
    هند با دارا بودن ۴۳۸ زبان زنده و بیش از ۵۷۰ جامعه قبیله‌ای، کشوری سرشار از تنوع نژادی و فرهنگی است؛ قبیله‌هایی که بیشتر آنها آداب و سنن، جشنواره ها، موسیقی و روش‌های بیان هنری منحصر به خود را دارند. «توریسم قبیله‌ای» می‌کوشد تا گردشگران علاقه‌مند به تجربه کردن این جوامع متفاوت و متنوع را، جذب کند تا هم گروه دیگری را به جمع توریست‌های خارجی بازدیدکننده از هند بیفزاید و هم به رونق اقتصادی برای جوامع قبیله‌ای که معمولا هم بسیار فقیر هستند، کمک کند. مقاصد توریسم قبیله‌ای در هند، در چهار منطقه اصلی متمرکز است که محل سکونت گروه‌های قبیله‌ای هند محسوب می‌شوند: دو ایالت در مرکز هند، یک ایالات در شمال شرقی هند، دو ایالت در غرب و یک ایالت هم در شرق.
  • موسیقی ایرانی به حق خود نرسید - ۱۶ شهریور ۹۱

    عکس : نگار متین‌نیا
    یاسین نمکچیان
    این یک حکایت قدیمی است که هرکسی عرق بریزد و برای انجام کاری وقت بگذارد حتما موفق هم خواهد شد. راه یافتن به حافظه مردم بدون هیچ دلیلی امکان‌پذیر نیست.

    بی‌تردید تمام هنرمندانی که در عرصه‌های مختلف به شهرت و محبوبیت ماندگار رسیده‌اند، حتما فراز و فرودهای زیادی را هم پشت سر گذاشته‌اند. فراز و فرودهایی که گاهی خاطراتی تلخ مثل زیتون را برای آنها به یادگار گذاشته وگاهی هم خاطراتی شیرین شبیه توت. او یکی از موفق‌ترین خوانندگان موسیقی آذربایجانی است که در سال‌های اخیرعلاوه بر آذری زبان‌ها، بسیاری از مخاطبان فارسی زبان راهم جذب کرده است.

  • تهران، با تمام کتاب‌فروشی‌هایش... تعطیل - ۱۶ شهریور ۹۱

    کاوه کیاییان
    کتابفروش
    ۳-هوا این روزا. . . تعطیله. وقتی نباید پنج روز از خونه بیرون بری دیگه چه لزومی داره حالِ هوا رو بپرسی. کلا تعطیله. قیمت کاغذ، کتاب، اوضاع اقتصادی، کار و کسب. . . همه‌چی. خوش‌به‌حال اونایی که تو مسیر نیستن. آهنگ شعر «وصیت» بیژن نجدی رو دوست داره. شعری که اول مجموعه‌داستان کم‌نظیر «یوزپلنگانی که با من دویده‌اند» هم اومده: «نیمی از سنگ‌ها، صخره‌ها، کوهستان را گذاشته‌ام / با دره‌هایش، پیاله‌های شیر / به خاطر پسرم / نیم دگر کوهستان، وقف باران است. / دریایی آبی و آرام را / با فانوس روشن دریایی / می‌بخشم به همسرم.
  • گارانتی چه سودی برای خریدار دارد؟ - ۱۶ شهریور ۹۱

    حال سوال اینجا است که آیا گارانتی یا خدمات پس از فروش ارزش پرداخت اختلاف قیمت‌های موجود در بازار را دارد؟ آیا گارانتی در مواقع لازم به کمک ما می‌آید؟ اصلا گارانتی و خدمات پس از فروش شامل چه مشکلاتی از گوشی می‌شود؟

    اصطلاح گارانتی قولی است که شخصی به شخص دیگر می‌دهد به گونه‌ای که اگر شرایط خاصی رخ داد این قول عملی شود. گارانتی در واقع نوعی پشت گرمی برای مصرف‌کننده است که تولیدکننده در مدت زمان خاص برای محصول خود به وی می‌دهد تا اطمینان حاصل کند محصول خریداری شده همانی است که مشخصاتش در تبلیغات آمده و اگر مصرف‌کننده راضی نبود، حاضر است آن را پس گرفته یا تعویض کند.

  • مالیات دادن به سبک تازه - ۱۶ شهریور ۹۱

    دولت که خیالش از منتفی شدن اجرای فاز دوم هدفمندی در سال ۹۱ راحت شده، حالا به دنبال اجرای محورهای دیگر «طرح تحول اقتصادی» افتاده است. اصلاح نظام مالیاتی، مهم‌ترین محوری است که مقامات اقتصادی این روزها از آن حرف می‌زنند. آن طور که سخنگوی طرح تحول گفته، کار تدوین لایحه اصلاح نظام مالیاتی در دولت رو به پایان است و این لایحه به زودی تقدیم مجلس می‌شود. افزایش پایه‌‌های مالیاتی، مثل «مالیات بر جمع درآمد» از اصلی‌ترین مولفه‌‌های قانون جدید است. قانونی که البته معلوم نیست اجرایش به عمر این دولت قد بدهد.
  • کلاه قرمزی همچنان در صدر - ۱۶ شهریور ۹۱

    با آنکه مخالفان فیلم تازه کلاه قرمزی، کم از موافقان و استقبال‌کنندگان آن نیستند؛ اما این فیلم همچنان فروش بالایی دارد. فروشی که بیش از کیفیت این فیلم، مدیون موفقیت سریال‌‌های نوروزی ۹۰ و ۹۱ کلاه قرمزی بوده است. «کلاه قرمزی و بچه ننه» ساخته ایرج طهماسب پس از گذشت ۱۷ روز از اکران خود در سینماهای تهران تا یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان فروخته است. سومین قسمت از فیلم «کلاه‌قرمزی» بیشتر داستان شیطنت‌های «پسرعمه‌‌زا» است که کلاه‌قرمزی و آقای مجری را به دردسر می‌اندازد. حمید جبلی، ایرج طهماسب، خسرو احمدی و.
  • خشایارشا به روایت دنیس ایبرمز - ۱۶ شهریور ۹۱

    کتاب «خشایارشا» نوشته دنیس ایبرمز با ترجمه سارا هاشمی به چاپ رسید. سال ۴۸۶ قبل از میلاد مسیح، خشایارشای اول پس از مرگ پدرش داریوش بزرگ بر تخت پادشاهی امپراتوری هخامنشی نشست. قلمرو او از افغانستان امروزی و پاکستان در شرق تا مصر و لیبی در غرب امتداد داشت و بزرگ‌ترین امپراتوری عصر باستان محسوب می‌شد. اما همه چیز درون امپراتوری به خوبی پیش نمی‌رفت. امکان شورش در ایالات مصر و بابل وجود داشت و دولت شهرهای کوچک یونانی زیر بار حاکمیت خشایارشا نمی‌رفتند.
    یکی از ویژگی‌های مهم کتاب این است که از سوی یک نویسنده غیرایرانی که درباره ایران باستان کارهای پژوهشی انجام داده، به رشته تحریر درآمده است.
  • دعوت به دیدن تئاتر در خانه - ۱۶ شهریور ۹۱

    تئاتر هنری زنده است که لذت دیدنش در کنار صحنه شکل می‌گیرد و به قول تئاتری‌ها اگر نفس بازیگر با نفس تماشاگر در هم گره نخوره اصلا فایده‌ای ندارد. مهم‌ترین ویژگی تئاتر این است که شما به عنوان تماشاگر خودتان انتخاب می‌کنید که چطور قاب نگاهتان را روی صحنه ببنیدید و هر چند توجهتان به بازی بازیگران است اما گاهی هم می‌تواند جای دیگری از صحنه را ببینید. امکانی که در هنرهای تصویری دوربین و فیلمبردار برای شما انتخاب می‌کنند.

    شاید برای همین خیلی‌ها ترجیحشان دیدن تئاتر است. اما اجرای تئاتر محدود و منحصر به فرد است.

  • بازگشت بورس به قله ۲۵۰۰۰ - ۱۶ شهریور ۹۱

    پس از طی یک دوره غم انگیز، بورس تهران روزهای خوشی را پشت سر می‌گذارد. دماسنج بورس این هفته در روز دوشنبه برای اولین بار پس از دو ماه، به کانال ۲۵ هزاری برگشت. پیش از این شاخص بورس در سوم تیرماه برای اولین مرتبه به ارقام کمتر از ۲۵هزار واحدی و سپس در پنجم و هفدهم مرداد ماه به کانال‌های ۲۴ و ۲۳ هزار واحدی نزول کرده بود؛ اما به گوش رسیدن برخی اخبار امیدوارکننده اقتصادی و سیاسی باعث شد اندکی خوش بینی به بازار سرمایه نفوذ کند. هرچند شاخص هنوز تا ارقام ابتدای سال فاصله زیادی دارد. .
  • طنین آهنگ فارسی از گرامافون یک آلمانی - ۱۶ شهریور ۹۱

    مهدی موسوی
    mi_mousavi @yahoo. com
    موسیقی پاپ معمولا به‌عنوان موسیقی تعریف می‌شود که به شکل تجاری تهیه می‌شود یا هدف تولید آن سود مالی است. بنا به تعریف منتقد موسیقی و جامعه‌شناس متخصص موسیقی مردم‌پسند سایمون فریث، موسیقی پاپ به عنوان یک صنعت شناخته می‌شود نه هنر. البته این موسیقی را می‌توان در حیطه بازار ایدئولوژی تولید و زیبایی‌شناسی هم معنا کرد در واقع پاپ طوری طراحی شده که برای همه جالب باشد از هیچ جای خاصی نیامده و قرار هم نیست سلیقه خاصی را اعمال کند. این نوع موسیقی در اثر هیچ آرزوی پرمعنایی به وجود نیامده و تنها جاه طلبی سازندگان آن سود و پاداش مادی است و با تعریف موسیقایی، بسیار محافظه‌کارانه هم هست.
  • خداحافظی با فرهیختگی در پشت‌فرمان - ۱۶ شهریور ۹۱

    پژمان موسوی
    Pejman. mousavi@gmail. com
    «ما درسته که پرادو سوار می‌شیم، ولی هممون هنوز هم پیکانیم». . .
    این دیالوگ کوتاه اما پرمعنا از فیلم باغ‌های کندلوس حکایت تلخ روزگار ماست؛ روزگاری که در آن در برخی رفتارهای ما فرهیختگی کم رنگ شده و مدنیت گاه از خیابان‌ها و جاده‌های ما رخت بر بسته است؛ رفتارهای پرخطر جایگزین رفتارهای عقلایی شده و خیابان‌ها عرصه‌ای برای انتقام از وضعیت موجود. . . نگاهی به جایگاه اتومبیل در زندگی روزمره ایرانیان نشان می‌دهد که استفاده از این ابزار فلزی دلربا،همه روزه اهمیت بیشتری در میان جامعه ایرانی یافته و هنوز هم می‌رود تا طیف بیشتری از طبقات و اقشار جامعه را شامل شود؛اتفاقی مهلک که اگر نباشد چاشنی فرهنگ در آن، می‌رود تا خیابان‌ها و جاده‌های ما را به محل بروز رفتارهایی غیرفرهنگی و بلکه ضد فرهنگی بدل سازد و «زندگی» را بیش از پیش به «بازی»گیرد.
  • ابراز ناتوانی اخضر ابراهیمی - ۱۶ شهریور ۹۱

    اخضر ابراهیمی، دیپلمات مسن الجزایری که به عنوان نماینده سازمان ملل و اتحادیه عرب برای حل و فصل بحران سوریه انتخاب شده، همزمان با بر عهده گرفتن مسوولیتش گفته است که نسبت به موفقیتش «بدبین» است. ابراهیمی به جای کوفی عنان برای رفع و رجوع بحران سوریه معرفی شده، اما در اولین گام گفته است که برقراری صلح در سوریه «ماموریتی تقریبا غیرممکن» است. کوفی عنان پیش از این در تلاش برای ایجاد صلح بین دولت سوریه و مخالفان، طرحی ۶ ماده‌ای ارائه و سفرهای بسیاری به کشورهای مختلف از جمله ایران کرد، اما روند کند مذاکرات، او را وادار به استعفا کرد.
  • روایت سوم - ۱۶ شهریور ۹۱

    وقتی بچه بودم دراوایل دهه ۴۰، کرمانشاه کتابخانه نداشت. سر کوچه مان کتاب فروشی بود که کتاب‌هایش را کرایه می‌داد. هر روز با پول توجیبی‌ام می‌رفتم و کتابی کرایه می‌کردم. من از کلاس دوم ابتدایی مطالعات غیردرسی‌ام را شروع کردم. آن روزها کتاب‌های داستانی را که کرایه می‌کردم، با خودم به مدرسه می‌بردم و در داخل نیمکت می‌گذاشتم و وقتی معلم درس می‌داد، می‌خواندمشان.
    تا۱۰ سالگی در کرمانشاه بودم، در آن ایام تمام پول توجیبی‌ام را صرف کرایه کتاب می‌کردم. وقتی تهران آمدم، به کتابخانه‌های عمومی می‌رفتم و پول‌هایم را صرف خرج‌های معمولی و روزمره می‌کردم.
  • روایت اول - ۱۶ شهریور ۹۱

    وقتی که بچه بودم پولدار شدن جزو رویاهایم نبود. قاعدتا آن روزها فکر می‌کردم که اگر پول داشته باشم خانه‌ای بزرگ می‌گیرم و یک ماشین، ولی لازم است بگویم چیزی به یاد ندارم. از ۱۴ سالگی تابستان‌ها کار می‌کردم. البته بیش از آنکه به پولش نیاز داشته باشم می خواستم وقت بگذرانم. یا بلال می‌فروختم یا جوشکاری می‌کردم. یادم است یک بار هم در تره بار میوه فروشی کردم. با پولی که جمع می‌کردم معمولا کفش می‌گرفتم. یک بار هم شلوار لی کبریتی خریدم.


    عباس عبدی / نویسنده و پژوهشگر اجتماعی
    متولد اول تیرماه ۱۳۳۵ تهران
    او دبستان و دبیرستان خود را در مدرسه الهی نازی‌آباد تهران خوانده است.
  • ابوالحسنی در تیم بهمنی - ۱۶ شهریور ۹۱

    رییس کل بانک مرکزی مدتها بود که خیلی «دست تنها» مانده بود. بعد از خداحافظی غیررسمی قائم مقامش در پی باز شدن پرونده فساد بزرگ بانکی، بهمنی از ۱۱ ماه قبل معاون اقتصادی اش را به بانک اکو داده بود و جای دو همکار عالی رتبه را در کنار خود خالی می‌دید. این هفته؛ اما سرانجام یکی از جاهای خالی پر شد و اصغر ابوالحسنی، معاون سابق وزیر اقتصاد به معاونت اقتصادی بانک مرکزی رفت. ابوالحسنی در زمان مطرح شدن استیضاح شمس‌الدین حسینی به خاطر ماجرای فساد بانکی، از کانون‌‌های انتقاد مجلسی‌‌ها به وزیر اقتصاد بود. .
  • hamrah football - ۱۶ شهریور ۹۱

    سیستم‌عامل: ios نسخه ۴. ۰و بالاتر، آندروید نسخه ۲. ۲ و بالاتر
    قیمت: رایگان
    چند هفته است که لیگ برتر فوتبال کشور شروع شده است اگر می‌خواهید از نتایج این بازی‌ها عقب نیفتید بهتر است این نرم‌افزار را دانلود کنید. این برنامه توسط تیم همراه فارسی منتشر شده است. این برنامه نتایج فوتبال را به صورت زنده برای شما به نمایش می‌گذارد و شما می‌توانید هر لحظه از نتایج بازی‌ها با خبر شوید.
    در hamrah football می‌توانید به جدول لیگ به همراه اطلاعات مربوط آن دسترسی داشته باشید. در این برنامه تاریخچه تیم‌های لیگ برتر نیز گنجانده شده است.
  • وقتی اتومبیل همه چیزمان می‌شود - ۱۶ شهریور ۹۱

    فواد شمس
    تعداد خودروهای ایران هم اکنون به ۱۴ میلیون و ۹۰ هزار دستگاه رسیده است. این آمار رسمی را سردار سرتیپ مومنی رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا اعلام کرده است. این در حالی است که بنا به گفته وی در ابتدای سال ۸۰، تعداد خودروهای کشور چهار میلیون دستگاه بوده است. این نشان از یک رشد سریع و لجام گسیخته تعداد خودرو‌های کشور در یک دهه اخیر دارد. در کشورهای همتراز، به ازای هر هزار نفر حدود ۴۰۰ دستگاه خودرو وجود دارد که این تعداد در کشور ما ۱۶۰ دستگاه خودرو است. بر اساس همین پیش بینی‌ها تعداد خودروهای کشور در دهه آینده به ۴۰۰ خودرو به ازای هر هزار نفر خواهد رسید.
  • پر‌فروش‌ها - ۱۶ شهریور ۹۱

  • عضوی از خانواده ما - ۱۶ شهریور ۹۱

    آهو خردمند
    اگر کلاه قرمزی در میان تمام شخصیت‌های عروسکی و کودک سرآمد شده و فراتر از یک عروسک پنبه‌ای بی‌‌جان رفته است تنها دلیلش می‌تواند این باشد که تداوم داشته و حدود بیست سال است که دارد عمر می‌کند. سازندگان کلاه قرمزی که آقایان طهماسب و جبلی هستند بعد از موفقیت برنامه اولشان در تلویزیون به این نتیجه و باور رسیدند که این شخصیت پتانسیل ادامه پیدا کردن را دارد و می‌تواند همچنان در تلویزیون و سینما حضور داشته باشد. این شد که ادامه دادند، با ایده‌های نو، داستان‌های تازه و عروسک‌هایی‌ که هر دفعه به جمع قبلی‌‌ها اضافه می‌شوند و مانند کلاه قرمزی شخصیت‌پردازی خوبی‌ دارند مثل فامیل دور و همسایه که در آیتم‌های تلویزیونی‌اش ظاهر شدند.
  • قسم بی‌گناهی خاوری - ۱۶ شهریور ۹۱

    محمود رضا خاوری مدیرکل سابق بانک ملی که از او به عنوان یکی از متهمان اصلی پرونده فساد بانکی بزرگ یاد می‌شود، قسم خورده که در جریان فساد بانکی بی‌تقصیر است. هفته نامه پنجره وابسته به علیرضا زاکانی متن مصاحبه‌ای از خاوری را قبل از خروجش از کشور منتشر کرده که وی در آن گفته است «شاید تخلفی در یکی از شعب انجام شده باشد؛ اما شک نکنید که این تخلف در سطوح بالا نبوده است. » او در پاسخ به اینکه ۳۰۰۰میلیارد تخلفی نیست که در یک شعبه انجام بگیرد، گفته است: «والله قسم در این قضیه هیچ تقصیری نداریم. ».
  • هفت تیرکش منتشر شد - ۱۶ شهریور ۹۱

    کتاب «هفت تیرکش» نوشته استفن کینگ با ترجمه ندا شادنظر توسط انتشارات افراز به چاپ رسید. «هفت تیرکش» جلد نخست از مجموعه رمان‌های «برج تاریک ۱» نوشته کینگ است که این مجموعه همگی به فارسی ترجمه شده و در ایران هم منتشر می‌شود. استفن کینگ درباره این کتابش می‌گوید: این کتاب به نوبه خود داستان کاملی دارد؛ اما در واقع کامل نیست! قسمت‌های بعدی این داستان طولانی‌تر از قسمت اول هستند و تعداد صفحاتشان به ۳ هزار یا حتی بیشتر می‌رسد. من برای خلق این داستان حتی به مرز جنون و قدرت‌طلبی هم رسیدم. کار با شتاب هرچه تمام‌تر پیش می‌رفت و باید به اندازه ۳۰۰ سال زندگی می‌کردم تا داستان برج را تکمیل کنم؛ نوشتن این بخش از داستان برج تاریک با نام «هفت تیرکش» بیش از ۱۲ سال طول کشید.
  • بازار داغ شومینه در گرمای تابستان - ۱۶ شهریور ۹۱

    استفاده از این امکانات گرمایشی و تزیینی در بازسازی‌های تابستانی منازل بدجور رونق گرفته است

    گزارش این هفته من از بازار تجهیزات ساختمانی، در ارتباط با وسیله‌ای است که امروزه در بسیاری از منازل کاربرد دارد؛ یک دالان طویل و سیاه زشت که از پشت بام خانه‌هایتان، میهمان اتاق نشیمن شما می‌شود و خانه‌های مهربانتان را گرم و زیبا می‌کند، بله درست حدس زدید مهمان این هفته «شومینه» است.
    شاید بتوانیم نخستین شومینه‌ها را همان آتش‌هایی بدانیم که بشر اولیه درون دهانه غارها برپا می‌کرد تا از خاموش شدن آتش جلوگیری کند و از آن به عنوان وسیله گرمایشی استفاده می‌کرد.

  • نیم‌کیلو باش ولی... و کمک به زلزله زدگان - ۱۶ شهریور ۹۱

    سعید گل‌محمدی مولف کتاب «نیم کیلو باش ولی خودت باش» حق‌التالیف ۵ نوبت چاپ کتاب خود را به زلزله‌زدگان آذربایجان شرقی اختصاص داد. کتاب «نیم‌ کیلو باش ولی مرد باش» مجموعه‌ای از حکایات کوتاه اخلاقی است که موضوع اصلی آنها خودشناسی است و موضوعاتی چون کسب مهارت‌های زندگی در کنار محور اصلی کتاب در میان پیام‌های حکایت‌ها وجود دارد. بخشی از حکایت‌های کتاب به قلم سعید گل‌محمدی نوشته شده است. «نیم کیلو باش ولی خودت باش» توسط انتشارات آسیم به چاپ رسیده است و مولف کتاب، حق‌التالیف خود را تا ۵ نوبت چاپ کتاب به زلزله‌زدگان آذربایجانی اهدا کرده است.
  • هزینه‌‌های سقف بالای سر - ۱۶ شهریور ۹۱

    تا به حال محاسبه کرده‌اید که چقدر از درآمدتان خرج کرایه خانه می‌شود؟ اگر این کار را نکرده‌اید، مرکز آمار برایتان حساب و کتاب کرده است. این مرکز می‌گوید: خانوارهای ایرانی ۳۵ درصد درآمد سالانه‌شان را برای تامین مسکن (خرید یا اجاره) هزینه می‌کنند که این عدد برای کم درآمدترین گروه (دهک‌اول درآمدی) به ۵۲ درصد هم می‌رسد. مرکز آمار یک نتیجه دیگر هم از تحقیقاتش گرفته: اینکه پردرآمدها ۸ برابر کم‌درآمدها برای مسکن هزینه می‌کنند. به نظر می‌رسد اگر معیار مقایسه را در پایتخت قرار دهید، رقم‌‌ها از این هم درشت تر می‌شود.
  • موسیقی مردم پسند در ایران - ۱۶ شهریور ۹۱

    موسیقی پاپ در ایران ، پس از تأسیس رادیو در سال ۱۳۰۹ ه‍ . ش و جنگ جهانی دوم، رونق گرفت. ریشه‌های این موسیقی، به نوعی به قرن دوازدهم و حکومت قاجار می‌رسد. اولین بار سیدجواد بدیع‌زاده آثاری با مشخصه‌های پاپ ارائه داد. «خزان عشق» را می‌توان سرآغاز موسیقی پاپ ایرانی یا آهنگ فارسی دانست. ترانه‌ای همه پسند و فوق‌العاده محبوب که با ویولن و پیانو ساخته شده بود. آن قطعه در صفحه گرامافون یک نفر آلمانی و با استفاده از فواصل گام مینور قرار بود فضای همایون را تداعی کند. بعد‌ها ترانه‌ها و تصنیف‌های فکاهی هم اضافه شدند موسیقی و کلام ساده شد تا بتواند همه فهم باشد و از ملودی‌ها و ریتم‌ها و ساز‌های اروپایی هم استفاده شد تا فضای نویی برای ترانه‌های مردم پسند بسازد.
  • چهل سالگی‌به روایت خط - ۱۶ شهریور ۹۱

    یکی از خطاط‌های چهل ساله این روزها هفدهمین نمایشگاه آثار خودش را در گالری ساربان برگزار کرده است. این نمایشگاه شامل نقاشیخط‌‌های هادی روشن ضمیر با عنوان «عبور از چهل سالگی» است که ۲۲ اثر با تکنیک اکرلیک و رنگ روغن روی بوم خلق شده‌ و به نمایش گذاشته شده‌اند. کوچکترین این آثار ۸۰×۸۰ سانتی‌متر و بزرگترین آنها ۱۴۵×۱۴۵ سانتی‌متر است. روشن ضمیر جوان است، و شاگرد استاد علی شیرازی بوده است. این نمایشگاه مجموعه‌ای از آخرین فعالیت‌های خطاطی اوست می‌توان این آثار را ادامه طرح‌ها و ترکیب‌بندی‌های قبلی او تلقی کرد، با این تفاوت که در آثار جدید، ترکیب‌بندی‌ها از فشردگی و انسجام بیشتری برخوردار است و سادگی رنگ‌ها باعث نمود بیشتر کلمات و حروف شده است.
  • امپراتوری اسفنج ها - ۱۶ شهریور ۹۱

    علیرضا مجمع
    گروه فرهنگ و هنر
    پیش از اینکه قسمت تازه فیلم «کلاه قرمزی» روی پرده بیاید، رکورد پرتماشاگرترین فیلم تاریخ سینمای ایران در دست قسمت اول همین کلاه قرمزی (۱۳۷۳) بود که با همراه همیشگی‌اش، پسرخاله روی پرده آمد و حتی پرفروش‌ترین (و نه پرتماشاگرترین) فیلم تاریخ سینمای ایران؛ «اخراجی‌ها ۲» هم نتوانست از پس تماشاگران این وروجک‌های اسفنجی بربیاید. «اخراجی‌ها ۲» با بلیت ۲۵۰۰ تومانی؛ ۳ میلیارد و ۷۵۷ میلیون تومان فروش کرد و اندکی بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تماشاگر داشت. پیش از آن هر دو بخش کلاه قرمزی (پسرخاله و سروناز) بیش از «اخراجی‌ها ۲» تماشاگر به سالن تاریک سینما کشانده بودند.
  • راز جوان شدن جاودانگی فاش شد - ۱۶ شهریور ۹۱

    تازه‌ترین مجموعه شعر قربان ولیئی با عنوان «جوان شدن جاودانگی» از سوی انتشارات نیستان روانه بازار کتاب شد. مجموعه شعر«جوان شدن جاودانگی» تازه‌ترین مجموعه شعر«قربان ولیئی» شاعر معاصر است که دربرگیرنده اشعاری با مضامین آئینی است و از سوی انتشارات نیستان منتشر شده است. این کتاب که تمام ۵۰ قطعه شعری آن در قالب‌های کلاسیک سروده شده است شامل تازه‌ترین سروده‌های ولیئی در سال‌های اخیراست که پیش از این قرار بود در ایام نمایشگاه بین‌المللی کتاب منتشر شود. مضامین معرفتی از مهم‌ترین موضوعات به کارگرفته شده ازسوی شاعردراین مجموعه است که مخاطب شعر در آن، خویشتن خویش شاعر است.
  • کار خوب، گردش مالی را هم تضمین می‌کند - ۱۶ شهریور ۹۱

    عکس : بهنام موذن
    علی‌رضا کیوانی‌نژاد
    تعیین قرار مصاحبه با لیلی گلستان سخت است، از آن روی که سر وقت می‌رسد و البته صبح اول وقت. گپ ما در گالری گلستان پا گرفت، میان قاب‌هایی که نقش تماشاگر را داشتند و یله داده بودند به سفیدی دیوار. قاب‌های عکس که نخ‌تسبیحی به نام «افغان‌های ایران» آنها را به هم پیوند داده بود. بهانه گفت‌وگو با خانم گلستان، انتشار کتاب «محاکمه سقراط» اثر افلاطون است که نشر مرکز آن را روانه بازار کرده است.


    چطور شد که محاکمه سقراط را برای ترجمه انتخاب کردید؟
    وقتی سفر می‌کنم اولین کارم پیدا کردن کتاب‌های جدید است.
  • حکم ۱۶۶۰ صفحه‌ای فساد بانکی - ۱۶ شهریور ۹۱

    ابلاغ احکام قضایی ۳۹ متهم فساد بانکی به وکلایشان از روز یکشنبه آغاز شد و به نظر می‌رسد وکیل متهم ردیف اول، روز دوشنبه حکم موکلش را دریافت کرده باشد. حکمی که گفته می‌شود حدود ۱۰۰۰ صفحه بوده. به این ترتیب باید مجموع احکام ۳۸ نفر دیگر حدود ۶۰۰ صفحه شده باشد، چون غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، سخنگوی قوه‌قضائیه حجم کل احکام را ۱۶۶۰ صفحه اعلام کرده است. این حکم‌‌ها که ۴ اعدام و ۲ حبس ابد را هم شامل می‌شوند، فعلا «بدوی» هستند و متهمان ۲۰ روز وقت دارند که به آنها اعتراض کنند. .
  • تعارف نداریم من هم تخلف کرده‌ام! - ۱۶ شهریور ۹۱

    سارا ساعتی
    سردار مرتضی طلایی رییس کمیسیون فرهنگی - اجتماعی شورای شهر تهران ورییس پلیس سابق به کار فرهنگی اعتقاد دارد‌اما با شیوه خودش. او که تجربه زیادی در حوزه قوانین راهنمایی و رانندگی و مواجهه با مردم دارد معتقد است اگر قانون سفت وسخت و همه شمول درکشور اجرا شود فرهنگ رانندگی مردم هم درست می‌شود. اگرچه او رفتار مردم را در رانندگی جدای از دیگر رفتارهایشان در یک دایره کلی فرهنگی نمی‌بیند. گفت و گوی ما را با او در ادامه می‌خوانید. حضور شما در نیروی انتظامی وپلیس و حالا هم کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای شهر باعث شده کاملا با مباحث ترافیک در شهرهای بزرگ به خصوص تهران از نزدیک درگیر باشید سوال من از شما این است که بالاخره فهمیدید که گره این فرهنگ رانندگی و ترافیک در ایران کجا است که بعد از این همه سال که از ورود اتومبیل و آموزش قوانین راهنمایی رانندگی می‌گذرد هنوز ما در خم یکی دو کوچه اولیم ؟کوتاهی از کجا بوده؟ قوانین ما مشکل دارد یا متولیان ‌آموزش کوتاهی کرده‌اند؟
    منشا بسیاری از مشکلات ما در جامعه ناشی از نبود یک فرهنگ صحیح انجام آن کار است به طور نمونه الان در زندگی خانوادگی حجم نابسامانی‌ها و آسیب‌ها همه ناشی از نبود فرهنگ درست و تعامل دو سویه بین زن مرد است یا در مناسبات اقتصادی کسب وکار، گران فروشی، کم فروشی و احتکار همه برمی گردد به نبود فرهنگ رعایت حقوق دیگران.
  • بازهم بازگشت به کارهای قدیمی <br>

    ژاله علو
    نمی‌دانم این روزها در تلویزیون و سینما چه می‌گذرد، نمایش‌ها را هم خیلی دنبال نمی‌کنم. بیشتر دلخوشم به کارهای قدیمی و فکر می‌کنم یک مخاطب اصلی آثار فرهنگی باید در ابتدا با چارچوب و پایه‌های یک هنر آشنا شود تا بتواند راهی به جلو پیش ببرد.

    خود من در انتخاب یک فیلم یا نمایش در ابتدا به آفریننده اثر و بازیگران آن توجه می‌کنم، یک مخاطب عادی نیز باید تمام این مسائل را در نظر داشته باشد. اما برای شما دو پیشنهاد ویژه دارم. یک پیشنهاد رادیویی و یک پیشنهاد ویدئویی. من دیدن دوباره سریال «روزی روزگاری» را که در شبکه خانگی مدت هاست توزیع شده به شما پیشنهاد می‌کنم.

  • Find Mecca - ۱۶ شهریور ۹۱

    سیستم‌عامل:ios نسخه ۴. ۰ و بالاتر
    قیمت:۲دلار و ۹۹ سنت گاهی اوقات در بیرون شهر هستید یا به منزل جدیدی نقل مکان کرده‌اید و نمی‌دانید مکان قبله کجاست. برای پیدا کردن قبله می‌توانید نرم‌افزارFind Mecca را روی دستگاه هوشمند خود نصب کنید. این نرم‌افزار جهت دقیق قبله را به شما نشان دهد. Find Mecca با استفاده از GPS دیجیتال در هر نقطه از جهان که باشید قبله را به طور دقیق برای شما مشخص می‌کند. این برنامه دارای ۳ مدل مشخص کردن قبله است. به طور مثال، شما آی‌فون یا آی‌پد خودتان را در دست بگیرید و در زاویه ۳۶۰ درجه آن را بچرخانید، وقتی که موذن اذان گفت، روی دستگاه هوشمند شما تصویر مکه ظاهر خواهد شد.
  • Ghollak - ۱۶ شهریور ۹۱

    سیستم‌عامل: ios نسخه ۳GS و بالاتر
    قیمت: ۳ دلار و ۹۹ سنت با کمک این نرم‌افزار ایرانی می‌توانید تمامی ورودی و خروجی‌های مالی خود را بسیار ساده و دور از هرگونه پیچیدگی کنترل و مدیریت کنید. شما در این برنامه می‌توانید با ایجاد قلک‌های متعدد، گردش مالی خود در را به ثبت برسانید. هر قلک می‌تواند نمایانگر یک حوزه مالی خاص باشد.
    برای مثال یک قلک می‌تواند نمایانگر قسط‌های بانکی شما باشد و یک قلک می‌تواند به دخل و خرج روزانه خانه شما اختصاص پیدا کند. پس از ایجاد هر قلک شما هزینه‌های خود را در قالب ورودی و یا خروجی به برنامه وارد می‌کنید، با این کار شما امکان گزارش‌گیری از قلک‌ها به صورت روزانه، هفته‌گی یا ماهانه را خواهید داشت.
  • راز اختلاف قیمت‌ها در بازار موبایل چیست؟ - ۱۶ شهریور ۹۱

    عکس: آکو سالمی
    م. ر. بهنام رئوف
    یکی از مواردی که همیشه مورد سوال خریداران تلفن‌همراه قرار می‌گیرد بحث اختلاف قیمت فروش گوشی‌ها توسط فروشندگان مختلف در بازار است. این موضوع از تماس‌های بی‌شماری که با گروه بازار دیجیتال روزنامه «دنیای اقتصاد» گرفته می‌شود مشخص است. بالغ بر پنج سال پیش و بعد از افزایش تعرفه واردات تلفن‌همراه که به بهانه حمایت از تولید داخل رخ داد بازار تلفن‌همراه هم با اختلاف قیمت‌های بسیاری روبه‌رو شد به‌طوری که تا به امروز و در بسیاری از گوشی‌ها ممکن است در بازار گاهی اختلافی نزدیک به صد هزار تومان وجود داشته باشد.
  • خودزنی بی‌خردانه با ابزار مدرن - ۱۶ شهریور ۹۱

    عکس : آکو سالمی
    پژمان موسوی
    حسن نراقی به صراحت در گفتار شهره است؛ آنقدر صریح سخن می‌گوید که گاه ممکن است حتی مخاطبان همیشگی آثارش هم از نوشته‌هایش برنجند و خود را مصداق سخن او بدانند؛ اما هیچ کدام از اینها مانع از این نشده است که او از صداقت در نوشتار و صراحت در کلام دست بردارد. صراحتی که گاهی منجر به سخنانی می‌شود که در نگاه اول کسی انتظار شنیدن آن را از او نداشته است و بیان آنها از جانب او کمی هم عجیب و تامل‌برانگیز می‌نماید. نراقی اما به عنوان یک جامعه شناس تجربی و پژوهشگر عامل بسیاری از مشکلات را خود ما می‌داند و نه چیز دیگر با او درباره بروز رفتارهای غیر فرهنگی و غیر مدنی در رانندگی گفت‌وگویی ترتیب داده‌ایم که در ادامه می‌خوانید.
  • و قلک اولین اشتباه ماست - ۱۶ شهریور ۹۱

    نفیسه قانیان/ روزنامه نگار، شاعر و مترجم
    دوستان و همکاران عزیزم در ضمیمه آخر هفته روزنامه دنیای اقتصاد، خسته نباشید می‌گویم؛ که لذت تکاپوی شما در تحریریه را می‌شود از لابه لای سطرهایی که به دست ما می‌رسد، حس کرد. جدا از خواندن مطالب لذت بخشی که در شماره‌های اخیر بود، در آخرین ضمیمه مطلبی خواندم که مرا به نوشتن این سطور فراخواند؛ مطلبِ البته در نوع خود ارزشمندی در زیرگروه اقتصاد خانواده با عنوان:«دوست دارید هوش مالی کودکانتان رشد کند، ۹ گام بردارید».
    در این که حسابگری و مدیریت هزینه هم رفتاری است که هر فردی باید بلد باشد و مثل هر رفتار ریشه دار دیگری باید از کودکی، آموزش داده شود، شکی نیست اما به نظرم رسید که پرداختن بیش از حد به مطالبی از این دست، قدری خطرناک است.
  • قوانین زندگی آپارتمان‌نشینی - ۱۶ شهریور ۹۱

    مدیر ساختمان را چگونه انتخاب کنیم؟
    ساکنان مجتمع‌های مسکونی معمولا در دو مورد با یکدیگر به اختلاف می‌‌خورند. یکی از این موارد که اگر حل شود سایر مشکلات ریز و درشت زندگی آپارتمان‌نشینی نیز مرتفع خواهد شد، «انتخاب مدیر ساختمان» است. ساکنان مجتمع‌های مسکونی دو دسته هستند. دسته اول کسانی هستند که از مدیرشدن در ساختمان ترس و نفرت دارند و دسته دوم نیز افرادی که سرشان درد می‌کند برای مدیریت!حالا فرض کنید مدیر ساختمان مبلغی را به عنوان شارژ در نظر می‌گیرد و سایر ساکنان نسبت به مبلغ تعیین شده، کلی اما و اگر می‌گذارند.
  • القای روحیه تیمی از طریق معماری - ۱۶ شهریور ۹۱

    آدیداس، خرده فروش آلمانی در زمینه ابزارهای ورزشی، شبکه‌های در هم تنیده و دروازه مانند را برای جدا کردن محیط‌های کاری به کار برده است و دیوارهای حفره مانند را به کار گرفته است تا حس مفید و کاربردی بودن را به فضا القا کند.

    یکی از انگاره‌های اصلی آدیداس، این خرده فروش ورزشی مستقر در آلمان، ایده «تیم» بوده است. بنابراین، معماران شرکت کینزو با در نظر گرفتن این انگاره، یک سیستم بی‌نظیر تفکیک یافته از لوازم اداری و ادارات داخلی را طراحی کردند تا به معنای واقعی کلمه به حس همکاری کمک کند.


    کریس میدلتون، یکی از طراحان کینزو می‌گوید: «همه اجزا کاربردی هستند و از لحاظ زیبایی شناسی به گونه ای طراحی شده اند که با یکدیگر و در کنار یکدیگر کار کنند: لوازمی که همچون یک تیم عمل می‌کنند.

  • تـم پارک‌ها؛شــادی بـــازی خــاطـره - ۱۶ شهریور ۹۱

    پرستو فخاریان
    به مکانی که تخیل، «مقصد» است، خوش آمدید. برای پیر و جوان، کوچک و بزرگ، اینجا شادترین مکان روی زمین است. بیایید خاطراتتان را با خانواده خود بسازید و جهانی فانتزی و جادویی را کشف کنید. وقتی وارد «دیزنی‌لند» می‌شوید، داستان‌ها شما را دربر می‌گیرند و شما را به فیلم‌های محبوبتان فرو می‌برند. امروزه «تم پارک‌ها» یا «پارک‌های موضوعی»، از مهم‌ترین مقاصد گردشگری محسوب می‌شوند و جذابیت‌های سرگرم‌کننده‌ای را برای افراد فراهم و آنها را گرد هم می‌آورند. عواملی همچون گسترش صنعت گردشگری، عوامل اقتصادی، نیاز روزافزون بشر به الگوهای فرهنگی و اشاعه فرهنگ‌های مختلف، روند رشد و تکامل تم پارک‌ها را موجب شده است.
  • این زوج هنری موفق - ۱۶ شهریور ۹۱

    امیر حسین صدیق
    کلاه قرمزی ماندگار است و ماندگاری‌اش را ثابت کرده. وقتی‌ یک مجموعه بعد از حدود دو دهه همچنان مخاطب داشته باشد یعنی‌ اینکه خودش را تثبیت کرده. البته من دو فیلمی را که بعد از کلاه قرمزی و پسرخاله ساخته شد ندیدم، ولی‌ می‌دانم که هر دو مورد استقبال گسترده قرار گرفته‌اند و نه‌تنها مخاطبان گذشته شان را حفظ کرده‌اند، بلکه نسل‌های بعد را هم با خود همراه کرده و می‌کنند. اینکه یک شخصیت عروسکی به اسم کلاه قرمزی در تاریخ ثبت شده یکی‌ به دلیل خلاقیت سازندگانش است و دیگری به پشتکار آنها برمی‌گردد.
  • فوتبال به شیوه نیکی کریمی - ۱۶ شهریور ۹۱

    روزی روزگاری فوتبال، شکل دیگری از دیدن مستندی درباره فوتبال است به همین سادگی نه فردوسی پور دارد که مدام با دیگران دچار چالش و معارفه شود نه خطاهای دیگران. این بار نیکی کریمی دارد که هم ستاره سینما است و هم طرفدار فوتبال. مستندی که قرار است یک مجله تصویری فوتبالی باشد و احتمالا هر دو هفته یک بار عرضه شود. در بخش یک لیگ یک تیم، باشگاه فرهنگی‌ورزشی فولاد مبارکه سپاهان به عنوان پر‌افتخار‌ترین تیم لیگ برتر فوتبال کشور بررسی شده است. در بخشی هم با عنوان خاطرات یک کاپیتان با مهدی مهدوی‌کیا و منصور ابراهیم‌زاده سرمربی تیم نفت تهران نیز با عنوان گفت‌وگو با یک مربی در این مجموعه عرضه شده است.
  • سکه در فشار اونس و دلار - ۱۶ شهریور ۹۱

    پایین و بالا رفتن‌‌های دلار در بازار داخلی کم بود، حالا طلای جهانی هم به عوامل نوسان قیمت سکه و طلا در بازار ایران اضافه شده است. بعد از حدود پنج ماه آرامش و تغییر کم‌دامنه قیمت طلای جهانی، دوباره انگار غول خفته طلا بیدار شده و می‌خواهد گرد و خاک به پا کند. دلیل اصلی جهش ناگهانی طلا در روزهای اخیر که به نزدیک شدن قیمت هر اونس به ۱۷۰۰ دلار انجامید، صحبت‌‌های اخیر بن برنانکه، رییس فدرال رزرو بوده است که از احتمال اجرای سیاست‌‌های انبساطی تر در اقتصاد آمریکا خبر داده است. تصمیمی به دلیل مقابله با بحران بیکاری در این کشور، که البته این روزها مشکل جهان شمولی است؛ از اروپا گرفته تا همین ایران خودمان.
  • تکرار انتقادات آمانو از ایران - ۱۶ شهریور ۹۱

    آژانس انرژی اتمی در حالی می‌خواهد نشست فصلی خود را آغاز کند که قبل از آن، مدیرکل این نهاد وابسته به سازمان ملل گزارش تازه‌ای از برنامه هسته‌ای ایران ارائه داده است. گزارشی انتقادی یوکیا آمانو به ۳۵ عضو شورای حکام که می‌گوید هم تعداد سانتریفیوژهای سایت هسته‌ای فردو دو برابر شده است و هم مدعی است که ایران سایت پارچین را به قدری پاکسازی کرده که به بازرسی‌‌های احتمالی آژانس خدشه وارد می‌کند. مقامات ایران، از جمله علی‌اکبر صالحی، وزیر امور خارجه این ارزیابی را غیر فنی و سیاسی خوانده‌‌اند. .
  • روایت آخر - ۱۶ شهریور ۹۱

    وقتی بچه بودم به پول فکر نمی‌کردم و تنها ماندگاری کارهایم اهمیت داشته است. همیشه تلاش می‌کردم کاری کنم که دیگران نمی کردند. وقتی بچه بودم در زیرزمین خانه‌مان با برادرم نمایشگاه کتاب راه می‌انداختیم. »
    به همراه برادرم با کاغذ‌هایی سفید بلیت و کارت‌های دعوتی درست می‌کردیم و بین همسایه‌ها و بچه‌های کوچه‌های دیگر تقسیم می‌کردیم تا به نمایشگاهمان سر بزنند.
    بعضی کتاب‌ها را کرایه می‌دادیم و ما بقی را می‌فروختیم و با پولش دوباره کتاب می‌خریدیم، اول خودمان می‌خواندیم و بعد تدارک نمایشگاه بعدی را می‌دیدیم.
  • اگه خوردیم و مردیم چی؟ - ۱۶ شهریور ۹۱

    طرح : سلمان طاهری
    پوریا عالمی
    یا چطور اولین تلاش‌های برابری‌خواهانه در اکون‌آباد در نطفه خفه شد

    به اینجا رسیدیم که شهردار اکون‌آباد از هوش رفته بود و بادمجون‌محور برای مردم نطقی تاریخی درباره تبادل میوه با میوه کرد. بعد همه را دعوت کرد که برای خوردن بادمجان‌هایش به خانه‌اش بروند. و حالا باقی ماجرا.
    سر شهردار بی‌کلاه ماند
    شهر خالی شده بود. هیچ دیار و بنی‌بشری توی خیابان نمانده بود. اکونوم پاش را از شهرداری گذاشت بیرون و فکر کرد دنیا به آخرش رسیده. اما در همین لحظه ترب‌محور را دید که دارد می‌دود.

  • انتشار خیابانی که حوصله‌اش سر رفت - ۱۶ شهریور ۹۱

    دبیر پروژه ادبی «قصه‌های جور وا جور» از انتشار دو مجموعه داستان به همت دفتر ادبیات کودک و نوجوان حوزه هنری خبر داد. زهرا حیدری دبیر پروژه ادبی «قصه‌های جور واجور» ویژه گروه سنی نوجوان با اعلام اینکه نخستین مجموعه داستان کوتاه این پروژه با عنوان «خیابانی که حوصله‌اش سر رفت» زیر چاپ است، گفت: این کتاب شامل ۳۰ داستان کوتاه نوجوانان است که در حجمی حدود ۵۰۰ صفحه منتشر می‌شود. وی افزود: این مجموعه داستان با داستان‌‌هایی از محسن مومنی شریف، محمد حمزه‌‌‌زاده، فرهاد حسن‌‌زاده، داوود امیریان، مهدی میرکیایی، معصومه عیوضی، یعقوب آژند و دیگر نویسندگان به زودی از سوی انتشارات سوره مهر منتشر می‌شود.
  • خاکی برای تمام زمـان‌ها - ۱۶ شهریور ۹۱

    بهروز بقایی
    بازیگر
    اگر بخواهم فیلم‌های خوب ایرانی را با خودم مرور کنم، قطعا از انگشتان یک دست تجاوز می‌کند. فیلم‌هایی که هر کدامشان و با فراخور حالمان توانسته‌اند حس خوبی را به ما منتقل کنند. شاید در وهله اول فیلم «مادر» ساخته مرحوم علی حاتمی به نظرم برسد. این فیلم نماینده تمام قدی از فرهنگ سنتی مردم ایران است، خانواده‌هایی که میان سنت و مدرنیته دست و پا می‌زنند و زندگی شان تلفیقی از هر دوی آنهاست. زندگی‌های در حال از هم پاشیدگی که با حضور حلقه زنجیر دوباره به هم پیوند می‌خورد، خانواده‌هایی که می‌توانند حس خوب زندگی را به افراد بدهند.
  • ستاره‌ای به اسم کلاه قرمزی - ۱۶ شهریور ۹۱

    نیوشا ضیغمی
    در مورد موفقیت این روزهای فیلم «کلاه قرمزی و بچه ننه» نکته‌های زیادی را می‌توان برشمرد. چیزهایی که نباید به سادگی از کنارشان گذشت و از آنها چراغ راهی برای کار کردن در این سینمای بی‌رمق ساخت تا بتوان حال آن را کمی خوب کرد.

    ۱ باید قبول کنیم که فروش بالای «کلاه قرمزی و بچه ننه» هیچ ربطی به سینمای این روزهای ما ندارد. این تنها مسکنی است برای کم کردن درد این روزهای سینما. کلاه قرمزی تنها با تکیه بر کار بلدی کسانی که آن را ساخته و حفظ کرده‌اند در کنار حس نوستالژیکی که همه ما نسبت به آن داریم می‌فروشد و لاغیر.

  • کاترین لپرون نویسنده فرانسوی درگذشت - ۱۶ شهریور ۹۱

    کاترین لپرون نویسنده صاحب نام فرانسوی در ۵۱ سالگی با زندگی وداع کرد. لپرون پس از سال‌های تحمل رنج بیماری ریوی در پاریس درگذشت. او سال ۱۹۹۲ با رمان «سه سرایدار» (انتشارات گالیمار) به دریافت جایزه ادبی گنکور نایل آمده بود. زمستان ۲۰۱۲ آخرین رمان مادام لپرون با عنوان «زن انگلیسی» از سوی نشر سویل روانه بازار کتاب شد. او تا همین اواخر نیز به عنوان مشاور ادبی به خواندن نسخه‌های دست نویس و ترجمه‌ شده، برای انتشار در مجموعه‌ای به نام «از تمام دنیا» از سوی مجموعه انتشارات گالیمار مشغول بود. لپرون متولد ۱۹۶۱ در شهر صنعتی کروزو واقع در بورگونی در شرق فرانسه، در طول عمرش بیش از ۳۰ اثر ادبی منتشر کرد که تا سال ۱۹۹۷ آثاری چون «گردش فردا»، «پچ پچه»، «بازگشت ژولی فارنس»، «ماهیگیری در ساحل دریا»، «قایقران لوار» و برخی دیگر را از سوی انتشارات گالیمار عرضه می‌کرد.
بیشتر