شماره روزنامه ۶۱۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۷۱ دنیای اقتصاد

اخبار اقتصاد سلامت - روزنامه شماره ۶۰۷۱

  • جراحی ناموفق با «دارویار»

    دنیای اقتصاد-سعیده نبی‌زاده: آمار واردات و صادرات دارو در سال ۱۴۰۲ نشان می‌‌‌دهد در مقایسه با سال ۱۴۰۱ در مجموع ۱۲۷‌هزار تن کالا و به لحاظ ارزش ۲.۳ میلیارد دلار وارد کشور شده که به لحاظ ارزشی افتی ۶۳.۴۴ درصدی داشته است. با توجه به داده‌‌‌های اعلام‌شده می‌توان گفت ارزش واردات یک کیلوگرم دارو در سال ۱۴۰۲ برابر با ۱۸ دلار بوده است که رقم بسیار ناچیزی است. با این حال کاهش واردات حکایت از نبود منابع ارزی کافی دارد.
  • افزایش آمار ابتلا به سرطان ریه در منطقه سیستان

    دنیای‌اقتصاد: سال‌هاست که مردم سیستان و بلوچستان با مشکل بادهای ۱۲۰ روزه و وقوع توفان‌‌های شدید، دست و پنجه نرم کرده و نفس‌‌شان به شماره افتاده است. ریزگردهایی که امان سیستانی‌‌ها را بریده و همزمان با وقوع خشکسالی و خشکیدگی تالاب هامون، زندگی اجتماعی و معیشتی آنها را با بحران جدی‌‌تری مواجه کرده است. توفان‌‌هایی شدید که با هجوم شن‌‌های روان به خانه‌‌های مردم همراه شده و همه ساله شماری از شهروندان را روانه بیمارستان‌‌ها و مراکز درمانی می‌کند. امسال نیز مانند سال‌های گذشته، وزش توفان‌‌های شدید همراه با گردوخاک و هجوم شن‌‌های روان به شمال سیستان شدت گرفته و از هفته گذشته تاکنون بیش از یک میلیون نفر از ساکنان ۱۲ شهرستان از جمله زابل، زهک، هامون، هیرمند، نیمروز، زاهدان، میرجاوه، نصرت‌‌آباد و خاش را تحت‌تاثیر قرار داده و طبق گفته مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان به «ایران»، ۱۳۶۲ نفر را روانه بیمارستان‌‌ها و مراکز درمانی کرده است.
  • بهترین مانع برای جلوگیری از اشعه یووی خورشید

    ابوذر سوری/کارشناس بهداشت پرتوها مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت
    در مناطق گرمسیری و نزدیک به خط استوا بسته به نوع پوست شما ممکن است محافظت در برابر اشعه ماورای بنفش در تمام طول سال ضروری باشد. اشعه یو وی کمی ‌‌‌در ساعات اولیه صبح یا اواخر بعد از ظهر به زمین می‌‌‌رسد، اما میزان یو وی می‌تواند در هنگام ظهر بسیار بالا باشد؛ یعنی ۲ ساعت قبل تا ۲ ساعت پس از ظهر خورشیدی.
  • سود ۷۰۰ میلیارد تومانی شرکت‌های بیمه با جایگزینی نانوداروی ایرانی

    دنیای‌اقتصاد: از سال ۱۳۹۵ با ورود نانوداروهای ایرانی به بازار کشور و جایگزین شدن برخی داروهای خارجی با این نانوداروهای تولید داخل، شرکت‌های بیمه هزینه‌‌‌های خود را کاهش دادند که این رقم در حدود هفت‌هزار میلیارد ریال بوده که معادل ۱.۹برابر فروش داخلی سه نانوداروی سینادوکسوزوم، پادینکس و پاکلی‌‌‌نب بوده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر