شماره روزنامه ۵۹۹۵
|

  • حرکت در جریان مخالف؛ چگونه؟

    دنیای اقتصاد-گروه بانک و بیمه: سه‌شنبه هفته گذشته، مراسم رونمایی از سومین گزارش مدیران عامل که توسط شرکت مشاوره مدیریت ایلیا منتشر شده است، برگزار شد. در این همایش برخی از اساتید و مدیران بزرگ کشور به انتقال تجارب مدیریتی خود به دیگران پرداختند. در بخش اول، عماد قائنی، مدیرعامل شرکت مشاوره مدیریت ایلیا، به ارائه یک تصویر کلی از این گزارش پرداخت. سپس فرهاد نیلی و علی مروی، از اساتید برتر دانشگاهی در حوزه اقتصاد، تصویری کلی از وضعیت کلان اقتصاد و چالش‌‌های پیش رو ارائه دادند. پس از آن، علی دیواندری، کارشناس بانکی راهکارهایی را برای عبور از بحران‌های اقتصادی کنونی ارائه کرد. در بخش بعدی هم مهگل ثابت، مدیرعامل شرکت مشاوره مدیریت Vanguards به موضوع چگونگی بین‌المللی کردن بازارهای فروش برای شرکت‌ها پرداخت که مشروح این مراسم را در ادامه خواهید خواند.
  • راه‌اندازی سامانه پیچیده «جبران ساز توان راکتیو» توسط متخصصان SKS بدون حضور خارجی ها

    دنیای اقتصاد - بندرعباس‌: مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش با اشاره به بهره مندی این شرکت از بزرگ‌ترین ظرفیت اسمی جبران ساز توان راکتیو صنایع فولاد کشور، گفت: متخصصان داخلی این شرکت با استفاده از فناوری های روز دنیا، سامانه پیشرفته جبران ساز توان راکتیو (SVC) را بدون حضور متخصصان خارجی راه اندازی کردند که موفقیتی بزرگ در صنعت فولاد ایران، محسوب می شود.
  • رشد ۶۴ درصدی منابع بانک سینا در دو سال گذشته

    دنیای‌اقتصاد: مدیرعامل بانک سینا از رشد ۶۴ درصدی منابع بانک سینا در دو سال گذشته خبر داد.
  • تست رضایت نوروزی از مدیران‌خودرو

    برگزاری کمپین‌‌‌‌های امداد جاده‌‌ای در ایام نوروز که میزان تردد و مسافرت‌‌های جاده‌‌ای به شکل قابل‌توجهی افزایش می‌‌یابد، یک چالش بزرگ برای شرکت‌های خودروسازی ایرانی محسوب می‌شود. در این میان شرکت‌هایی که تعداد مشتریان بیشتری داشته باشند، برای کسب رضایت مشتریان خود با چالش بزرگ‌تری مواجه خواهند بود.
  • تعامل نزدیک تاپیکو و بانک شهر

    دنیای‌اقتصاد: مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین و مدیرعامل بانک شهر در نشستی صمیمانه بر گسترش همکاری‌های مشترک بین دو مجموعه تاکید کردند.
  • پاکستان؛ همسایه غریب

    دکتر مجتبی گودرزی / مدیر عامل مرکز تجاری ایران در اسلام‌آباد پاکستان
    با توجه به سفر رئیس‌جمهور محترم به کشور پاکستان، با کمی دقت متوجه می‌شویم اکثر ایرانیان، کشور پاکستان و به‌ویژه شهر زیبای اسلام‌آباد را نمی‌شناسند و هیچ تصوری از آن ندارند. پاکستان پنجمین کشور پرجمعیت دنیا است که بیش از ۹۵۰کیلومتر مرز مشترک زمینی با ایران دارد.
  • سالی پرسود برای تکیمیا

    دنیای‌اقتصاد: صورت‌های مالی شرکت تامین سرمایه کیمیا به‌صورت حسابرسی‌نشده منتشر شد که بر اساس آن، به ازای هر سهم ۳۲۶ریال سود شناسایی کرد.
  • دوراهی هوش مصنوعی مقابل شرکت‌ها

    کمتر از دو ماه قبل، نمایندگان پارلمان اروپا اولین قانون کنترل هوش مصنوعی را برای تنظیم هوش مصنوعی رسانه‌‌‌ای که در خط مقدم سرمایه‌گذاری‌‌‌های حوزه تکنولوژی قرار دارد، تصویب کردند. این قانون، تکنولوژی هوش مصنوعی را بر اساس ریسک‌‌‌هایی که دارد به دسته‌‌‌های مختلفی تقسیم می‌کند (از «غیرقابل قبول» که منجر به ممنوعیت این تکنولوژی می‌شود گرفته تا خطرات بالا، متوسط و پایین). سوالی که اکنون پیش می‌‌‌آید این است که این قانون چه تاثیری بر روند گسترش هوش مصنوعی و چه پیامدهایی برای شرکت‌هایی که سعی در تلفیق آن در تاروپود کسب‌و‌کارشان دارند، خواهد داشت.
  • کاتالیزور روابط تجاری

    دنیای اقتصاد: صادرات و موانع آن باعث شده تا فعالان اقتصادی نتوانند توانمندی‌های خود را آن طور که باید در بازارهای هدف معرفی کنند. نقشه راه توسعه تجارت خارجی در این راستا می‌تواند حرکت رو به جلو را برای صادرات به ارمغان بیاورد. اما دولت‌ها هیچ‌گاه از چنین نقشه‌ای برخوردار نبوده‌اند یا اگر نقشه راهی نیز ترسیم شده، نتوانسته‌اند آن را آن‌طور که باید، به اجرا در بیاورند.
  • حضور پررنگ تشکل ها در ایران اکسپو۲۰۲۴

    دنیای اقتصاد: فعـــالان اقتــصادی معتقدند ایران اکسپو ۲۰۲۴ و رویدادهای مشابه می‌تواند ما را نسبت به مناسبات اقتصادی با سایر کشورها علاقه‌مند معرفی کنند. علی چاغروند، معاون کمیسیون‌‌‌ها، مجامع و شوراهای اتاق بازر‌گانی ایران در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» ایران اکسپو ۲۰۲۴ را از حیث تنوع و تعدد مشارکت‌‌‌کنندگان، فرصت بی‌‌‌نظیری برای معرفی توانمندی‌‌‌های صادراتی کشور می‎داند.
  • معرفی توانمندی‌‌‌های کشور در ایران‌‌‌اکسپو

    نایب‌رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران ضمن تاکید بر ضرورت برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو گفت: باید در طول سال برای اجرای باشکوه و قوی ایران اکسپو، برنامه‌‌‌ریزی انجام شود.
  • استقبال کشورهای غرب آسیا از اکسپو ۲۰۲۴

    مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به استقبال تجار و بازرگان غرب آسیا از نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴، گفت: بدون تردید در این نمایشگاه قراردادهای تجاری خوبی در زمینه گروه‌‌‌های کالایی از جمله مواد غذایی و مصالح ساختمانی امضا خواهد شد.
  • رونق تجارت با برگزاری ایران اکسپو

    رئیس کمیسیون بهبود محیط کسب و کار و رفع موانع تولید اتاق بازرگانی تهران با اشاره به اهمیت برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو، گفت: حرکت بهتر از سکون است؛ بدون تردید نتایج مثبت برگزاری این نمایشگاه را در ماه‌های آینده در تولید و رونق تجارت مشاهده خواهید کرد.
  • چه کسی امپراتوری لوکس LVMH را رهبری خواهد کرد؟

    برنارد آرنو، که در حال حاضر ثروتمندترین فرد دنیاست، دوست دارد شرکت برندهای لوکس LVMH را یک کسب و کار خانوادگی توصیف کند. این توصیف آرنو از امپراتوری لوکس ۴۰۰میلیارد یورویی‌‌‌اش که مدیرعاملی، ریاست هیات‌مدیره و کنترل سهام آن را در اختیار دارد، هم درست است و هم فخرفروشی. هر پنج فرزند آقای آرنو برای او کار می‌‌‌کنند. در جلسه عمومی سالانه LVMH در روز ۱۸ آوریل، دو تا از پسرانش (الکساندر و فردریک) آماده پیوستن به دلفین و آنتونی، دو فرزند بزرگ‌تر آرنو از ازدواج اولش، در هیات‌مدیره شدند. فقط ژان ۲۶ ساله که جوان‌‌‌ترین فرزند است، هنوز در هیات‌مدیره حضور ندارد.
  • دردسر شرکت‌های اروپایی با دور جدید تحریم‌‌‌ها علیه روسیه

    شرکت‌های اروپایی که هنوز در روسیه فعالیت می‌‌‌کنند، مجبورند از تحریم‌‌‌های جدید اتحادیه اروپا علیه این کشور پیروی کنند و این موضوع می‌تواند شیوه کسب‌و‌کار آنها را به شکل قابل‌توجهی تغییر دهد. بیش از دو سال از آغاز جنگ روسیه و اوکراین می‌‌‌گذرد و شرکت‌های بزرگ چندملیتی در حال از دست دادن امتیاز ارائه خدمات حرفه‌‌‌ای به شرکت‌های تابعه روسی خود هستند؛ خدماتی مثل حسابداری، مشاوره مدیریت و مشاوره حقوقی. بروکسل در تلاش است، خلأهای موجود در تحریم‌‌‌هایی که علیه روسیه اعمال کرده را از بین ببرد. قانون جدید اتحادیه اروپا که از ماه ژوئن اجرایی می‌شود، جزئی‌‌‌ترین وضعیت فعالیت‌‌‌های فعلی کسب‌و‌کارهای غربی در روسیه را به تصویر کشیده است. البته وکلا و مدیران شرکت‌ها هشدار داده‌‌‌اند که این تغییر ممکن است ناگزیر شرکت‌ها را مجبور کند چنین خدماتی را از دفاتری خارج از اتحادیه اروپا دریافت کنند.
بیشتر