او ادامه داد: در سال گذشته با وجود همه محدودیت‌هایی که در مسیر تولید داشتیم، رسیدن به تولید با ظرفیت مطلوب دغدغه اساسی بوده است، بنابراین برنامه ما برای سال‌جاری این است که با افزایش ظرفیت تولید در کارخانه تولید آهن اسفنجی، بتوانیم این دغدغه را رفع کنیم.

مصطفی‌‌پور در خصوص همکاری با شرکت MME  گفت: در مرحله اول بنا داریم با یکسری تغییرات تکنولوژیک، کارخانه احیای مستقیم را به ظرفیت یک میلیون تن در سال و در ادامه به یک میلیون و ۲۰۰هزار تن در سال افزایش دهیم. پیشنهادهای مختلفی وجود داشت برای اینکه در این حوزه به ما کمک کنند و شرکت MME به عنوان بازوی علمی و توانمند حوزه مهندسی متعلق به مجموعه ایمیدرو برای ما دارای اولویت بود. تکنولوژی پرد در کشور ما توانست با یک اقدام جسورانه نتیجه خوبی دهد و ما تا امروز در مجموعه‌‌های تولیدکننده آهن‌‌اسفنجی با دانش فنی پرد کار نمی‌‌کردیم. این اتفاق می‌تواند زمینه‌‌ساز و بدعت نوینی باشد که با همت مجموعه MME  به سرعت وارد فضای عملیاتی و اقدام موثر شود.

مصطفی اسکندری، مدیرعامل شرکت MME در ادامه گفت: این کارخانه بر اساس تکنولوژی ایرانی پرد به تولید آهن اسفنجی می‌‌پردازد و شرکت مهندسی، معادن و فلزات MME که از شرکت‌های تابعه ایمیدرو است، بحث طراحی فنی مهندسی کارخانه را بر عهده داشته است. بسیار خوشحالم که ما برای بهبود یا افزایش ظرفیت این کارخانه می‌توانیم مشارکتی داشته باشیم و قرار است از طریق تزریق گاز اکسیژن ظرفیت تولید آهن اسفنجی را افزایش دهیم.