شماره روزنامه ۶۱۸۵
|
دنیای اقتصاد

آرشیو روزنامه دنیای اقتصاد شماره ۵۷۳۳

تاریخ چاپ:
  • اقتصاد کشور بدهکار چگونه احیا شد؟ فرزند مشکل ساز اروپا روی پای خود می‌ایستد

    دنياي اقتصاد-گروه اقتصاد بين‌الملل :
    یونان طی یک دهه اخیر با انبوهی از چالش‌های اقتصادی دست و پنجه نرم کرده است و حجم بالای بدهی‌های خارجی باعث شد تا به‌عنوان یک اقتصاد ورشکسته معرفی شود. اما اجرای سیاست‌های ریاضتی به همراه توصیه‌ها و کمک‌های نهادهای بین‌المللی، باعث شد که کشتی اقتصاد یونان از وضعیت بحران خارج شود. کارشناسان تاکید می‌کنند که کمک نهادهای بین‌المللی، مشروط به اجرای سیاست‌های اصلاحی بوده؛ زیرا این نهادها به دنبال بازگشت وام‌های اعطایی به یونان بودند. این کشور مدیترانه‌ای، در آستانه انتخابات پارلمانی قرار دارد و…

  • دکتر علی سعدوندی / عباس محمدی
    بانک‌ها در کانون فرآیند واسطه‌گری اعتباری در اقتصاد قرار‌ دارند. تجربه جهانی نشان داده یک اقتصاد پویا نیازمند سیستم بانکی سالم و با ثبات است. تلاش برای حفظ ثبات و سلامت نظام بانکی از دغدغه‌های نهادهای نظارت بانکی کشورها و همچنین…

  • منصور بیطرف*
    در بحبوحه انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه که فضای سیاسی آن کشور را دوقطبی کرده بود، اتفاق مهم دیگری افتاد که متاسفانه از دید رسانه‌های داخلی مخفی ماند و توجه زیادی هم به آن نشد. کمال درویش، معمار اقتصاد نوین ترکیه، ۶ روز قبل از…

  • دنیای‌اقتصاد : بیانیه رهبران گروه هفت در هیروشیما نشان‌دهنده چرخش دیدگاه این گروه درباره برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) است. در این بیانیه تاکید شده است که راه‌حل دیپلماتیک بهترین راه برای حل نگرانی‌های بین‌المللی درباره برنامه هسته‌ای ایران…

  • دنیای‌اقتصاد- نجمه رجب : رکوردزنی «فقر مسکن» این پرسش را ایجاد کرده است که «سه‌گانه شکل‌دهنده وضعیت فعلی، قابل پیش‌بینی و مهار نبود؟» نویسنده طرح جامع مسکن در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» پاسخ داد، مطالعات سال‌۹۲، چنین وضعیتی را پیش‌بینی کرده بود. فردین…

  • دنياي اقتصاد- ميکاييل زين‌الدين : سهمیه ارز مسافرتی در سال‌های اخیر همواره مورد توجه مسافران سفرهای خارجی بوده است. بانک مرکزی با مجموعه‌ای از تغییرات در فرآیند دریافت این سرفصل ارزهای خدماتی توانسته است تا حدی از میزان رانت قیمتی و تقاضای آن بکاهد. خبرنگار…