مدیرعامل بانک سپه در این دیدار حرکت به سمت تبدیل شدن به بزرگ‌ترین بانک دیجیتال کشور را از اولویت‌‌‌ها و برنامه‌‌‌های مهم بانک سپه دانست و گفت: این بانک با عملیاتی شدن برنامه تحول راهبردی و سند چشم‌‌‌انداز، حرکت پرشتاب خود را برای پیشرفت و تعالی ادامه خواهد داد. ابراهیمی افزود: بانک سپه بزرگ‌ترین و گسترده‌‌‌ترین بانک کشور با بیش از ۳۵۰۰ شعبه، ۱۰۲ میلیون حساب فعال بانکی و بیش از ۵۶ میلیون مشتری، بخش قابل‌توجهی از منابع کشور را در اختیار دارد و در حال حاضر ارزش دارایی‌‌‌های آن بالغ بر ۱۰۰۰ همت است، این بانک به‌‌‌عنوان یکی از بانک‌های قدرتمند حمایت‌‌‌کننده از شرکت‌های بزرگ و راهبردی در کشور بوده و این حمایت با قوت استمرار خواهد یافت.

او تصریح کرد: بیش از ۷۵‌درصد از مردم ایران مشتری بانک سپه هستند و این بانک با ارائه خدمات متنوع، توانسته است در سال گذشته ۲۰۱‌هزار و ۶۳۲ میلیارد تومان در قالب یک میلیون و ۹۶۷‌هزار و ۲۶۲ فقره تسهیلات در بخش‌‌‌های مختلف به مردم پرداخت کند. مدیرعامل بانک سپه در ادامه با تاکید بر مولدسازی دارایی‌‌‌ها و فروش اموال مازاد بر اساس ابلاغیه‌‌‌های دولت، افزود: این بانک در اجرای سیاست‌‌‌های دولت سیزدهم و کمک به توان تسهیلات‌‌‌دهی بهتر برای حمایت از تولید در سال گذشته ۳۵۳ رقبه ملک به ارزش ۲۶۹‌هزار و ۲۶۴ میلیارد ریال از املاک مازاد را واگذار کرده است.

ابراهیمی بانک سپه را یکی از بانک‌های همراه و همسو با دولت خواند و گفت: این بانک با مسوولیت‌‌‌پذیری و تکیه بر نیروی انسانی متخصص از منابع صندوق توسعه ملی برای تامین مالی پروژه‌‌‌های ملی در بخش‌‌‌های مهم و حیاتی کشور نظیر میادین مشترک نفتی، پتروشیمی، پالایشگاهی، فولاد و نیروگاهی استفاده می‌کند. همچنین در حمایت مالی از پروژه‌‌‌های کلان ملی مانند انتقال آب خلیج فارس به استان‌‌‌های مرکزی کشور حضور موثر داشته است. او با اشاره به ظرفیت مجموعه بانک سپه در حوزه‌‌‌های مالی و فناوری‌‌‌های نوین، افزود: مجموعه بانک سپه به همراه دو هلدینگ بزرگ و شرکت‌های زیرمجموعه، با نیروی انسانی متعهد و متخصص در آینده‌‌‌ای نزدیک به بانکی برجسته و قدرتمند در منطقه تبدیل خواهد شد.

ابراهیمی با اشاره به سابقه طولانی همکاری‌‌‌های بانک سپه و شرکت سایپا، خواستار گسترش تعاملات دوجانبه شد و افزود: پس از بررسی درخواست‌‌‌ها و چارچوب مقررات، همکاری‌‌‌های نخستین بانک ایرانی و گروه خودروسازی سایپا در قالب تفاهم‌‌‌نامه گسترش می‌‌‌یابد. ابراهیمی همت، انگیزه و تلاش‌‌‌های مجاهدانه سایپا را نویدبخش تحولات آینده این مجموعه خودروسازی توصیف کرد و افزود: تحریم‌‌‌های اقتصادی دشمنان، فرصت رشد و بهره‌‌‌مندی از استعداد‌‌‌ها و توانمندی‌‌‌های خودروسازان داخلی با تکیه بر دانش و توان بومی و ایرانی را به‌‌‌ویژه در گروه خودروسازی سایپا فراهم کرده است.

مدیرعامل بانک سپه در پایان، گروه خودروسازی سایپا را یکی از شرکت‌های خودروساز مهم و اثرگذار در حوزه تولید و اشتغال خواند و ابراز امیدواری کرد گروه خودروسازی سایپا با گسترش همکاری‌‌‌های مستمر و مشترک بتواند برای خدمت‌‌‌رسانی بیشتر به مردم، تولید، اشتغال و حرکت روزافزون چرخ‌‌‌های خودروسازی درکشور، به یکی از قطب‌‌‌های برتر در منطقه تبدیل شود. تیموری مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا نیز با ابراز خرسندی از برنامه‌‌‌های حمایتی بانک سپه از صنایع گوناگون و پروژه‌‌‌های ملی، بر لزوم گسترش همکاری‌‌‌های دوجانبه تاکید کرد و گفت: گروه خودروسازی سایپا با ۷ شرکت زیرمجموعه خود، تولید انواع خودرو‌‌‌ها را پوشش می‌دهد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا ضمن قدردانی از توجه بانک سپه به صنعت استراتژیک خودروسازی کشور، ابراز امیدواری کرد پس از بررسی راه‌‌‌های همکاری، تعامل دو مجموعه بزرگ اقتصادی بیش از پیش توسعه یابد. در این دیدار هیات‌‌‌داودیان، پرتوافکنان و محقق‌‌‌نیا اعضای هیات‌مدیره بانک سپه، محمد شعبانی مدیر منطقه ۵ تهران و دیگر اعضای هیات‌مدیره سایپا و مدیران عامل شرکت‌های خودروساز و تامین‌‌‌کننده گروه سایپا حضور داشتند.