شماره روزنامه ۶۱۰۳
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۷۷ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۶۰۷۷

  • مسیر حل ناترازی نظام بانکی

    دنیای اقتصاد: شواهد گویای آن است که در یک دهه اخیر موضوع ناترازی نظام بانکی کشور از اهمیت بالایی در میان کارشناسان برخوردار بوده‌ و در سال‌های اخیر جدال‌های بسیاری در این خصوص صورت‌گرفت. در حالی‌که این موضوع تاکنون به ‌صورت جامع و دقیق مورد تحلیل و کنکاش قرار نگرفته است. در این راستا «دنیای‌اقتصاد» در نخستین روز از برگزاری نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی (‌بورس، بانک و بیمه) با دعوت از برخی صاحب‌نظران این حوزه خواستار ارائه مباحث کارشناسی آنها در خصوص چگونگی ایجاد ناترازی ، انتظارات و راهکارهای خروج بانک‌ها از آن شد.
  • ۴ معمای بیمه تصادف

    بهروز اسدنژاد/کارشناس صنعت بیمه
  • مسیر توسعه اقتصاد دریامحور

    رئیس کارگروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری در بازدید از فولاد هرمزگان گفت: فولاد هرمزگان در حوزه‌‌های مختلف سرمایه‌گذاری‌‌های خوبی صورت داده است و باید به این شرکت میدان داد تا آثار سرمایه‌گذاری خود را در آینده ببیند.
  • همراه اول در دیجی‌‌کالا

    دنیای‌اقتصاد: سرانجام بعد از چند ماه گمانه‌‌زنی و شایعات مختلف، طبق اعلام رسمی گروه دیجی‌‌کالا، سرمایه‌گذاری شرکت حرکت اول در گروه دیجی‌‌کالا نهایی شد. طی این توافق، دیجی‌‌کالا ۳۰هزار میلیارد تومان ارزش‌‌گذاری شده است و حرکت اول از این پس ۴۰‌درصد از سهام گروه دیجی‌‌کالا را در اختیار خواهد گرفت.
  • چالش‌‌‌‌های تولید و صادرات «تجلی»

    مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات با اشاره به وضعیت بغرنج تولید صنعتی و معدنی در کشور، گفت: سودآوری زنجیره فولاد امروز به کمتر از ۳۰‌درصد رسیده که مواردی همچون قیمت‌‌‌‌گذاری دستوری و قطع برق و گاز از جمله عوامل اصلی این رشد منفی است. مرتضی علی‌‌‌‌اکبری افزود: هم‌‌‌‌اینک طرح‌‌‌‌ها و پروژه‌‌‌‌های شرکت تجلی از جمله در فولاد کردستان، فولاد شرق خراسان، فولاد سرمد و پروژه‌‌‌‌های صبا امید غرب و سایر طرح‌‌‌‌ها با پیشرفت مناسبی همراه است. وی بیان کرد: هرچند تحت فشار شدید نقدینگی هستیم، اما با تمام توان خود را هماهنگ می‌‌‌‌کنیم تا منابع لازم را برای این پروژه‌‌‌‌ها تامین کرده و به موقع نقدینگی لازم را تزریق کنیم.
  • مثلث تعامل صنعت معدن

    محمدحسین بابالو
    با تغییر دولت؛ صنایع معدنی فصل جدیدی را آغاز کرده‌‌‌اند که به سه رکن تعامل با یکدیگر، تعامل با دولت حتی حاکمیت و تعامل با مردم نیاز دارد. رخدادهای داخلی و تغییر و تحولات دولتی پیش‌‌‌رو اگرچه یکی از دلایلی است که تعامل بیشتر را ضروری نشان می‌‌‌دهد ولی رخداد بزرگ‌تری در ابعاد بین‌‌‌المللی آغاز شده که می‌تواند فضای تنفسی شرکت‌های معدنی با محوریت صادرات را به شدت محدود کند و آن کاهش قیمت تمام‌شده در چین برای بسیاری از کالاها با محوریت مواد اولیه و فلزات است که می‌تواند سهم بازار صادراتی شرکت‌های صنعتی را تضعیف کند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر