شماره روزنامه ۶۰۴۳
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۲۲ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۶۰۲۲

  • تحدید بخش‌خصوصی در برنامه هفتم؟

    دنیای اقتصاد: مردمی‌سازی اقتصاد، کلیدواژه ماده۵ قانون برنامه هفتم توسعه است که با هدف جلب مشارکت بخش خصوصی و کاهش تصدی‏های دولت و موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی به این قانون اضافه شده است تا بتواند در راستای عمل به اصل۴۴ قانون اساسی و توسعه خصوصی‌سازی در کشور، راه‌گشا باشد. اما آنچه در این ماده قانونی به چشم می‏خورد، فراتر از آنکه وجود اراده برای توسعه خصوصی‌سازی را نشان دهد، نگرانی و اضطراب از عدم خصوصی‌سازی را نشان می‏دهد که به گواه کارشناسان حقوقی، در نگاه اول نیت به افزایش درآمد دولت از محل عدم خصوصی‌سازی است و در نگاه عمیق‏تر، گویای آن است که این قانون می‏تواند در صورت عدم خصوصی‌سازی، شرکت‌ها را تا مرز انحلال پیش ببرد. در این ماده قانون برنامه هفتم توسعه که در ادامه گزارش به‌صورت تفصیلی به آن خواهیم پرداخت، حتی اگر اوضاع خوبی بر شرکت حاکم باشد و مدیران دولتی بتوانند به درستی آن را مدیریت کنند، اختیارات اصلی مدیریتی از آنها گرفته خواهد شد.
  • نوسازی صنایع نساجی به خرج دولت

    دنیای‌اقتصاد – یزد: بعد از چند دهه فعالیت نساجی در یزد قرار است از امسال، ماشین‌‌‌آلات این صنعت قدیمی نوسازی و به‌روزرسانی شده و با ورود وسایل بافندگی جدید به استان، ماشین‌‌‌های بافندگی تا ۲۰سال جوان شود.
  • شروع توفانی بازار بیمه

    دنیای اقتصاد: بر اساس آمار بیمه مرکزی، در فروردین ماه سال‌جاری بیمه تولیدی و خسارت پرداختی چه از نظر مبلغ و چه از نظر تعداد افزایش داشته‌‌‌اند. حق بیمه تولیدی در این ماه ۱۹میلیارد تومان بوده و تعداد بیمه‌نامه‌های صادره ۴.۴ میلیون فقره بوده است؛ که هر دو رقم به ترتیب دارای رشد ۳۶.۸‌درصدی و ۳.۲درصدی بوده‌‌‌اند. همچنین خسارت پرداختی در بازار بیمه چه از نظر مبلغ و چه از نظر تعداد دارای افزایش بوده است. تعداد خسارت‌های پرداختی در فروردین سال‌جاری ۴.۵ میلیون فقره با مجموع مبلغ ۸.۹‌هزار میلیارد تومان بوده که به ترتیب دارای رشد ۲.۱ درصدی و ۳۶.۷ درصدی بوده‌‌‌اند. بر این اساس شاخص نسبت خسارت نیز در این ماه با رشد ۰.۱ واحد درصدی، ۴۶.۸‌درصد ثبت شده است.
  • جایگاه نیروی انسانی در فولاد

    زکریا نایبی/ کارشناس فولاد
    یکی از مزیت‌‌‌‌های تولید فولاد را در کشور ما نیروی انسانی به خود اختصاص داده است؛ نیرویی که طی چند طی دهه در این صنعت رشد کرده‌‌‌‌اند و به بالندگی رسیده‌‌‌‌اند؛ اما یکی از مهم‌ترین مسائلی که در زمینه نیروی انسانی در صنعت فولاد باید به آن اشاره کرد، بهره‌‌‌‌وری پایین نیروی انسانی است. در دنیا به ازای تولید یک میلیون تن فولاد، ‌هزار نفر مشغول به کار خواهند شد، این در حالی است که در ایران این آمار به بیش از ‌هزار نفر می‌رسد و این موضوع ناشی از بهره‌‌‌‌وری پایین نیروی انسانی در این صنعت است.
  • گام بلند آی‌‌بی‌‌شاپ برای توسعه فرهنگ سرمایه‌گذاری

    «رویداد گلستان سرمایه‌گذاری» به همت شرکت آسان سرمایه گستر ایرانیان (آی‌‌بی‌‌شاپ) و با حضور فعالان اقتصادی و بازار سرمایه در شیراز برگزار شد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر