شماره روزنامه ۶۱۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۹۵ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۶۰۹۵

  • بانکی‌ها و مزایای ویژه تسهیلات

    دنیای اقتصاد-فائزه پوزش: در روزهای اخیر، بانک مرکزی اقدام به انتشار مبالغ تسهیلات اعطایی بانک‌ها به کارکنان خود کرد. در این میان، بانک‌های قرض‌الحسنه رسالت و مهر صدرنشین جدول بوده و بیشترین میزان تسهیلات را به کارکنان خود اختصاص داده‌اند. پس از این دو، آمار تسهیلات اعطایی ۲۷ بانک دیگر نیز به‌ترتیب میزان پرداخت‌ها مورد ارزیابی قرار گرفتند. این خبر که به‌سرعت در برخی رسانه‌ها منتشر شد، بدون تحلیل‌های کارشناسانه، ابهاماتی را در اذهان مخاطبان برانگیخت، از این رو «دنیای اقتصاد» بر آن است تا در این گزارش به بررسی همه‌جانبه و شفاف‌سازی ابعاد مختلف این موضوع بپردازد.
  • قدرت جهانی ابزار ایرانی

    نمایشگاه بین‌المللی ابزارآلات صنعتی و کارگاهی ایران همواره به‌صورت تلفیقی با نمایشگاه صنعت کشور برگزار می‌شد که این موضوع باعث می‌شد خروجی مناسب و استفاده بهینه از نمایشگاه محقق نشود و به همین علت از امسال رویداد ابزارآلات صنعتی در قالبی جداگانه از نمایشگاه صنعت تعریف و بر این اساس دوره اول آن از ۱۳ الی ۱۶آبان ماه با مجوز سازمان توسعه تجارت ایران توسط شرکت «فرجاد تجارت سامه‌گستر ایرانیان» در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.
  • چرا باید بیمه بخریم؟

    دانیال پورکیان/کارشناس صنعت بیمه
    بیمه یکی از ابزارهای مهم و ضروری در زندگی امروز محسوب می‌شود. هدف از خرید بیمه، انتقال بخشی از ریسک‌‌‌های مالی به شرکت‌های بیمه و ایجاد امنیت مالی در مقابل حوادث و اتفاقات غیرمترقبه است. بیمه‌‌‌گذار با پرداخت حق بیمه، بخشی از بار مالی ریسک‌‌‌هایی را که ممکن است با آن مواجه شود به شرکت بیمه منتقل می‌کند. در ادامه به دو دسته اصلی بیمه‌‌‌ها، یعنی بیمه‌‌‌های غیرزندگی و بیمه‌‌‌های زندگی، پرداخته و دلایل خرید هریک را بررسی می‌‌‌کنیم.
  • نگاهی به ماهیت تسهیلات اعطایی به کارکنان بانک‌ها

    میثم حقیقی/ کارشناس حوزه بانکی
    این روزها که بانک مرکزی اقدام به انتشار میزان تسهیلات اعطایی بانک‌ها به کارکنان خود کرده است، انتقادات ضدونقیض فراوانی در فضای مجازی علیه بانک‌ها به راه افتاده است. از این‌رو در نوشتار حاضر، ضمن تبریک روز بانکداری اسلامی بر کارکنان خدوم شبکه بانکی کشور، فارغ از هر گونه نگاه جانبدارانه و صرفا در راستای افزایش شفافیت، به بررسی ماهیت این تسهیلات می‌پردازیم. بانک مرکزی در ۲۲ خرداد ماه ۱۴۰۲ طی بخشنامه شماره ۶۳۹۸۸.۰۲ اقدام به ابلاغ «آیین‌نامه پرداخت تسهیلات به کارکنان موسسات اعتباری» به شبکه بانکی کرد. براساس مفاد این آیین‌نامه (که در سایت بانک مرکزی قابل دسترس بوده و امکان دسترسی به آن برای عموم فراهم است):
  • میانگین مصرف روزانه بنزین؛ ۱۳۲میلیون لیتر

    مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از مصرف ۱۴۲میلیون لیتری بنزین در روز دهم شهریور امسال خبر داد و گفت: با افزایش سفرهای برون‌شهری ‌در روزهای پایانی تابستان، هم‌اکنون مصرف در اوج خود قرار گرفته و میانگین روزانه مصرف بنزین کل کشور در شهریور به روزانه ۱۳۲میلیون لیتر رسیده است. کرامت ویس‌کرمی به شانا گفت: مصرف نفت‌گاز در بخش حمل‌ونقل از ابتدای شهریور امسال تاکنون روزانه حدود ۶۵میلیون لیتر و بنزین حدود ۱۳۲میلیون لیتر بوده که مصرف بنزین نسبت به شهریور سال۱۴۰۲ که حدود ۱۲۲میلیون لیتر بوده، ۸.۵درصد افزایش یافته است. وی افزود: میانگین مصرف بنزین از ابتدای سال۱۴۰۳ تاکنون ۱۲۳ میلیون لیتر بوده که نسبت به مدت مشابه در سال۱۴۰۲ با حدود ۱۱۵میلیون لیتر، ۷درصد افزایش یافته است.
  • رکورد زنی «احیای مستقیم» در فولاد هرمزگان

    واحد احیای مستقیم فولاد هرمزگان با تولید ۸۲۶هزار تن آهن اسفنجی در ۵‌ماه نخست امسال باز هم رکورد زد. مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با تاکید بر لزوم تامین مواد اولیه مورد نیاز فولادسازی در این مجموعه فولادی از رکوردشکنی در واحد احیای مستقیم و تولید قابل توجه آهن اسفنجی خبر داد و گفت: تلاشگران فولاد هرمزگان در واحد احیای مستقیم موفق شدند با تولید ۸۲۶هزار تن آهن اسفنجی در ۵ماه نخست امسال، ضمن دستیابی به بالاترین میزان تولید این محصول از ابتدای بهره‌برداری، بیش از نیمی از ظرفیت تولید را محقق سازند.
  • نوآوری‌های نسل چهارم در مدیریت زنجیره تامین

    صادق زهره‌وند
    در دنیای امروز، با پیشرفت فناوری‌های دیجیتال و افزایش نیاز به سرعت و کارآیی در فرآیندهای تجاری، مدیریت زنجیره تامین (Supply Chain Management) شاهد تحولی چشم‌گیر شده است. این تحول با ورود فناوری‌های نسل چهارم انقلاب صنعتی، به‌ویژه بلاک‌چین و اینترنت اشیا (IoT)، به مرحله‌ای نوین و پیشرفته رسیده است. در این مقاله، به بررسی نقش این دو فناوری در مدیریت زنجیره تامین دیجیتال، چالش‌ها و مزایای پیاده‌سازی آنها در سازمان‌ها و مشکلاتی که ممکن است در صورت عدم استفاده از این فناوری‌ها به وجود آید، می‌پردازیم ودر انتها به پیاده‌سازی مدیریت زنجیره تامین دیجیتال در صنعت‌های مختلف در شرکت‌های بزرگ دنیا اشاره و تاثیر شگرف آن بر بازدهی شرکت‌ها را بررسی می‌کنیم.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر