شماره روزنامه ۶۰۴۱
|

  • شکست شرکت‌ها در وعده‌های سبز

    شنبه گذشته، موج گرمای شدید، بخش‌‌‌هایی از آمریکای مرکزی و مکزیک را فرا گرفت. به گزارش سی‌‌‌ان‌‌‌ان، این گرمای بی‌‌‌سابقه زندگی روزمره میلیون‌‌‌ها نفر را تحت‌تاثیر قرار داده. چین، عربستان، هند و یونان نیز با شرایط مشابهی مواجهند در حالی که برخی کشورهای آمریکای لاتین، آفریقا و آسیای جنوبی درگیر سیل‌‌‌های ویرانگرند. طبق نظر کارشناسان، عامل اصلی این فجایع، گرمایش زمین و تغییرات آب و هوایی است.
  • تولد «بانک محلات ایران زمین»

    مراسم امضای قرارداد همکاری مشترک هلدینگ فناوری اطلاعات بانک ایران زمین (جامپ) و بنیاد آینده‌سازان محلات (باما) با عنوان «پروژه بانک محلات ایران زمین» با حضور علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس ستاد توانمندسازی محلات، مدیران عالی بانک ایران زمین و بنیاد آینده‌سازان محلات، مدیران عامل شرکت‌های هلدینگ فناوری اطلاعات، مالی و دیگر شرکت‌های زیرمجموعه این بانک برگزار شد.به گزارش روابط عمومی، در اسفند سال گذشته مراسم آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک بانک ایران زمین و بنیاد آینده‌سازان محلات با موضوع طرح ملی توانمندسازی محلات با هدف ایجاد تحول، پیشرفت و توسعه کشور و همچنین اشتغال و رفاه هموطنان به‌ویژه جوانان این مرز و بوم برگزار شد و امروز به مرحله اجرا رسیده است.
  • جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه بانک سپه

    چهل‌وچهارمین جشنواره بزرگ حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز ریالی-ارزی بانک سپه با ۲‌هزار و ۵۰۰ جایزه ۲۵۰ میلیون تومانی و شعار (با این حساب همه برنده‌‌اید) آغاز شد.
  • رشد درآمدهای بیمه کارآفرین

    مدیرعامل شرکت بیمه کارآفرین، توسعه محصول، کمی و کیفی سازمان‌های فروش و نظارت و کنترل بر ارزیابی و انتخاب ریسک را ازجمله مهم‌ترین محورهای فعالیت این شرکت برای سال ۱۴٠۳ برشمرد.
  • صندوق مختلط تمدن اول شد

    عملکرد دوره یک‌ماهه منتهی به ۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۳ صندوق‌های سرمایه‌گذاری مختلط نشان می‌دهد صندوق سرمایه‌گذاری مختلط گوهر نفیس تمدن و اعتماد تمدن بهترین عملکرد را نسبت به دیگر صندوق‌های مختلط بازار به‌‌‌دست آورده‌‌‌اند.
  • وام ۵۰ میلیونی بدون ضامن از «ملل »

    موسسه اعتباری ملل برای رفع نیازهای ضروری مشتریان وام ۵۰۰ میلیون ریالی قرض‌‌‌الحسنه بدون ضامن پرداخت می‌کند.
  • پارادوکس واگن و بار

    سبحان نظری / رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی
    بر اساس گزارش آماری عملکرد ۱۲ ماهه بخش حمل‌ونقل ریلی در سال ۱۴۰۲ که چندی پیش منتشر شد، در بخش بار مجددا شاهد افت عملکرد کل بخش حمل‌ونقل ریلی بودیم؛ به طوری که میزان تن -کیلومتر بار جا به جا شده نسبت به سال قبل‌تر از آن ۳.۷‌درصد کاهش داشت. این در شرایطی است که به تعداد واگن باری به میزان ۵.۵‌درصد اضافه شده بود و انتظار داشتیم با فرض حفظ بهره‌وری در سطوح قبلی، حداقل شاهد افزایش ۵.۵ درصدی حمل بار در کشور باشیم. اما در این حال به میزان ۳.۷‌درصد کاهش را شاهد بودیم.
  • نمای بازاری بیمه زندگی

    حمیده زمانی/کارشناس ارتباطات صنعت بیمه
    بررسی عملکرد صنعت بیمه در سال ۱۴۰۱حاکی از آن است که از میان شرکت‌های بیمه عمومی، بیمه پاسارگاد (۵۹ درصد) بیش از نیمی از پرتفوی تولیدی خود را به بیمه زندگی اختصاص داده است. بیمه کارآفرین (۵۰ درصد)، بیمه سامان (۴۱ درصد) و بیمه ما ( ۳۳ درصد) در جایگاه‌های بعدی این رتبه‌بندی قرار دارند. همچنین بیشترین سهم حق بیمه زندگی از بازار، مربوط به بیمه پاسارگاد با ۲۳‌درصد است و این شرکت به تنهایی حدود یک‌چهارم سهم بازار را در اختیار دارد.
  • افتتاح واحد جدید در پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند

    دنیای اقتصاد – اراک – محمدرضا اکبری اصل: واحد جدید تصفیه پساب با املاح بالا به روش اسمز معکوس (R.O) با اعتباری نزدیک به ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو بودجه ارزی و به اضافه ۱۳۰میلیارد تومان بودجه ریالی در پالایشگاه امام خمینی ره شازند به زودی افتتاح می‌‌‌شود.
  • چشم‌انداز ۲۰۲۴ ریسک‌‌‌های معدن‌کاری

    دنیای اقتصاد: صنعت معادن یکی از خطرناک‌‌‌ترین صنایع در جهان است. این فقط یک حدس و گمان نیست. در سال ۲۰۲۳ در سراسر ایالات‌متحده مرگبارترین سال در یک دهه اخیر برای صنعت معدن بود. زیمبابوه، کشوری نسبتا کوچک‌تر، ۲۳۷ مورد مرگ را در همان سال ثبت کرده است. به قول تاونی اودل، رمان‌‌‌نویس آمریکایی، «معدن‌‌‌سازی حرفه‌‌‌ای خطرناک است. هیچ راهی برای ایمن‌‌‌کردن کامل یک معدن وجود ندارد.»
  • سیاستگذاری نوینِ بهبود کیفیت سوخت

    امین کاوه / کارشناس حوزه انرژی
    اخیرا جلیل سالاری مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌‌‌های نفتی در دوازدهمین جلسه بررسی آخرین وضعیت «طرح‌‌‌های کیفی‌‌‌سازی فرآورده‌‌‌های نفتی با اولویت کاهش نفت کوره» و با حضور ۱۰ شرکت پالایشگاهی کشور در مورد اجرای تعهدات خود، از این شرکت‌ها خواست تا با بررسی آخرین وضعیت طرح‌‌‌های کیفی‌‌‌سازی فرآورده‌‌‌های نفتی در راستای اجرای تعهدات خود نسبت به این کیفی‌‌‌سازی، پیگیری‌‌‌های لازم را انجام دهند.
  • انتظار فعالان ساختمانی از دولت چهاردهم

    دنیای اقتصاد-گروه شرکت‌های ساختمانی: با نزدیک شدن روز برگزاری انتخابات ریاست جمهوری یکی از مسائل مهم از نگاه جامعه برنامه‌‌‌های کاندیداها در بخش مسکن است. اگرچه به اعتقاد فعالان این عرصه، بخش اعظمی ‌‌‌از ایده‌‌‌های کاندیداها سطحی و غیر‌‌‌قابل اجراست، اما به گفته آنها مسکن پاشنه آشیل دولت چهاردهم است چرا که بخش اعظمی ‌‌‌از جامعه با چالش‌‌‌های جدی در این بخش روبه‌‌‌رو است.
  • دیگران مجاز به برگزاری نمایشگاه نیستند!

    دنیای اقتصاد: نمایشگاه‌ها دارای مزیت‌های متعددی برای بنگاه‌های تولیدی و کسب و کارها هستند و همچنین نقش پر‌رنگی در جذب مشتریان بالقوه دارند. از این رو نمایشگاه‌های تخصصی هر سال با کیفیت بالاتری برگزار می‌شوند. این موضوع در ایران برای صنعتی مانند لوازم خانگی که دومین صنعت بزرگ تولیدی کشور بعد از خودرو محسوب می‌شود صدق می‌کند.
  • هشدار مالی انبوه‏‏‌سازی

    دنیای اقتصاد-گروه شرکت‌های ساختمانی: فعالان صنعت ساخت‌‌‌وساز در شهرهای جدید در واکاوی مشکلاتی که در حال حاضر انبوه‌‌‌سازان نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید با آن مواجه هستند به سه مشکل عمده اشاره می‌کنند و عدم‌تامین منابع مالی از سوی بانک‌ها را به دلیل عدم‌آشنایی آنها یا نداشتن اعتبارات کافی، چالش اصلی می‌‌‌دانند و معتقد هستند که بانک‌هایی که به‌تازگی برای تامین منابع مالی نهضت ملی مسکن اضافه شده‌‌‌اند، از روند کار اطلاعی ندارند و این‌‌‌طور نیست که آنها بخواهند عمدا از تامین منابع مالی خودداری کنند. این عده همچنین از مشکلات مالیاتی و بیمه در پروژه نهضت ملی مسکن خبر می‌دهند.
  • تلاش برای بومی‌سازی تولید لوازم خانگی

    علیرضا ارجمند/کارشناس صنعت لوازم خانگی
    در طول سال‌هایی که تجربه کار در زمینه‌های تولید را دارم به این نتیجه رسیدم که باید استانداردهای تولید در زمینه لوازم خانگی به‌روز باشد تا محصول نهایی از لحاظ کمی و کیفی مطلوب بوده تا موفقیت‌ها تداوم داشته باشد. در کشور به دلیل موانع مختلف و خصوصا بحث تحریم و تنگناهای ارزی، درگیر مباحث تامین مواد اولیه هستیم. اما به دلیل وجود دانش و پروسه تولید، تمام تلاش این بوده که فرآیندها بومی‌سازی شود. به این دلیل که بتوانیم با یک مهندسی معکوس، تاجایی که ممکن است در صنعت لوازم خانگی تاثیر‌گذار باشیم و عمق تولید داخل را افزایش دهیم. خوشبختانه در کشور تولید لوازم خانگی بومی‌سازی شده و تولیدکنندگان حالا به بلوغی رسیده‌اند که تقریبا همه این لوازم در کشور قابلیت تولید را دارد. در همین مسیر خوشبختانه حدود ۷۰‌درصد قطعات موردنیاز صنعت لوازم خانگی، داخلی‌سازی شده و این کمک بسیار خوبی برای کاهش نیاز واردات این کالاها و خروج ارز از کشور بوده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر