شماره روزنامه ۶۰۰۷
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۶۱ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۵۹۶۱

  • موانع هوشمندسازی شبکه بانکی

    گروه بانک و بیمه: در حالی که نظام مالی در جهان با سرعت به سمت دیجیتالی شدن پیشروی می‌کند، به نظر می‌رسد که سرعت بانک‌ها در ایران برای حرکت به سمت هوشمندسازی هماهنگی چندانی با همزادهای خارجی خود ندارد. عوامل متعددی بر این واقعه موثر هستند که از مهم‌ترین آنها می‌توان به موانع راهبردی، مدیریتی و برون‌سازمانی اشاره کرد.
  • توانمندسازی محلات در بانک ایران‌‌‌زمین

    مراسم آیین امضای تفاهم‌‌‌نامه همکاری مشترک بانک ایران زمین و بنیاد آینده‌‌‌سازان محلات (باما) با عنوان «طرح ملی توانمندسازی محلات» با حضور علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس ستاد توانمندسازی محلات کم‌‌‌برخوردار، مدیران عالی بانک ایران زمین و بنیاد آینده‌‌‌سازان محلات (باما)، مدیران عامل هلدینگ‌‌‌های مالی و فناوری اطلاعات و شرکت‌های زیرمجموعه این بانک برگزار شد.
  • ۳ رکن توسعه معدنی شرکت‌ها

    دنیای اقتصاد -فاطمه بابالو: ESG نقش حیاتی در تضمین انعطاف‌‌‌پذیری، موفقیت بلندمدت و بازده سرمایه‌گذاری برتر دارد. تمرکز ESG (محیط‌زیست، اجتماع و حاکمیت) بر مدیریت ریسک و نتایج بهتر ترجمه می‌شود، که به معنای ظرفیت بیمه بیشتر و نرخ‌های بهتر است. استخراج از معادن یک فرآیند خطی تاریخی است: ما مواد معدنی را از زمین می‌‌‌گیریم، از آنها محصولات می‌‌‌سازیم و در نهایت آنها را به عنوان زباله دور می‌‌‌اندازیم.
  • کلید تحول دیجیتال در معادن

    مجتبی ابدالی
    با یکپارچه‌‌‌سازی فرآیندها در معدن‌کاری هوشمند تحول دیجیتال معادن را کلید بزنیم؛ صنعت معدن در جهان که با درآمد ۲۰۰۰ میلیارد دلاری از پرتقاضاترین صنعت‌‌‌هاست، چالش‌‌‌های مختلفی دارد از ارتباطات، ایمنی، الزامات قانونی، پایداری و... که باید در همه سایت‌‌‌های معدن مورد توجه قرار بگیرند. در این میان روندها نشان می‌دهد فرآیند استخراج از معدن، با کمک فناوری‌‌‌های اینترنت اشیا و هوش مصنوعی رفته‌‌‌رفته هوشمند می‌شود. کنشگران صنایع معدنی و فلزی با سرمایه‌گذاری در اینترنت اشیا و هوش مصنوعی، می‌توانند سودآوری، امنیت و انطباق قانونی با سیستم‌های خودکار قدرتمند، سنجش محیطی، ایمنی کارگران، سیستم‌های آموزشی و همچنین طیف گسترده‌‌‌ای از ابزارهای بهره‌‌‌وری و مدیریت دارایی‌‌‌ها را به شکل موفقی حفظ و تقویت کنند.
  • اساسنامه جدید بیمه نوین

    دنیای‌اقتصاد: مجمع عمومی فوق‏‌العاده بیمه نوین صبح چهارشنبه نهم اسفند ۱۴۰۲، به منظور اصلاح اساسنامه شرکت برگزار شد و اساسنامه جدید با موافقت اعضای جلسه به تصویب رسید.به گزارش روابط عمومی و تبلیغات بیمه نوین، در مجمع عمومی فوق‏‌العاده بیمه نوین که با حضور ۵۴.۴۲‌درصد سهامداران برگزار شد، اساسنامه این شرکت مطابق با اساسنامه ابلاغی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران اصلاح و تصویب شد.این مجمع به ریاست عیسی شهسوار خجسته؛ رئیس هیات‌مدیره بیمه نوین، مهدی نوش‏‌آبادی و حامد حسن‏‌پور به عنوان ناظران، شقایق دیلمی‏‌پور؛ مدیر امور مالی بیمه نوین به عنوان دبیر و با حضور نماینده‏‌ بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار برگزار شد.
  • ۸۶‌ درصد موتورسیکلت‏‏‌ها در کشور بیمه شخص ثالث ندارند

    بازار: رئیس کل بیمه مرکزی گفت: ۸۶‌درصد موتورسیکلت‌‌‌ها در کشور بیمه شخص ثالث ندارند و باید در این زمینه فرهنگ‌سازی لازم انجام شود. علی استاد هاشمی صبح پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در تبریز، ضمن اشاره به نقش بی‌بدیل صنعت بیمه در اقتصاد کشور، گفت: جمع‌‌‌آوری ریسک از کل صنعت و اقتصاد و کمک به تامین مالی و سرمایه‌گذاری در اقتصاد، کارکرد صنعت بیمه در همه جای جهان است. وی با بیان اینکه ضریب نفوذ بیمه در ایران پایین است، افزود: ریسک را در صنعت و اقتصاد پوشش می‌دهیم و تمام صنایع بزرگ ایران از جمله ناوگان هوایی، کشتی‌‌‌ها، پتروشیمی‌‌‌ها و سایر صنایع بزرگ کشور تحت پوشش بیمه قرار دارد.
  • علت گرایش به رشته بیمه‌‌‌های زندگی و سرمایه‌‌‌گذاری در بازار بیمه کشور

    عباس رنجبر‌کلهرودی/کارشناس بیمه
    بیمه‌‌‌های زندگی انواع و اقسام متفاوتی دارد. انواع بیمه‌‌‌های زندگی، فارغ از تقسیم‌‌‌بندی فنی آن، به بیمه‌‌‌های به‌‌‌شرط فوت، به‌‌‌شرط حیات و مختلط یا ترکیبی قابل‌‌‌تقسیم بندی است. در سال‌‌‌های اخیر در کشور، بیمه‌‌‌های عمر و سرمایه‌‌‌گذاری که از نوع سوم است، رونق بسیار بیشتری دارد. برخی معتقد هستند که در بین بیمه‌‌‌های زندگی، بیمه‌‌‌های به‌‌‌شرط فوت از بیمه‌‌‌های زندگی و سرمایه‌‌‌گذاری مهم‌‌‌تر است و باور دارند که شرکت‌‌‌های بیمه در خصوص عرضه بیمه‌‌‌های به‌‌‌شرط فوت -آن‌‌‌گونه که شایسته است- فعالیت نداشته‌‌‌اند و به عبارت دیگر کم‌‌‌کاری کرده‌‌‌اند! به‌‌‌هرحال ازنظر کمیت، سهم بیمه‌‌‌های خطر فوت‌، که به‌‌‌صورت انفرادی عرضه می‌‌‌شود، قابل‌‌‌توجه و ملاحظه و دفاع نیست. اگر بیمه‌‌‌نامه‌‌‌های اجباری مانده بدهکار را از انواع بیمه‌‌‌نامه‌‌‌های خطر فوت (عمر زمانی، تمام عمر، مانده بدهکار) جدا کنیم؛ باقی‌مانده، از نظر آماری توسعه آن چندان امیدوار‌کننده به نظر نمی‌‌‌رسد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر