شماره روزنامه ۶۰۰۶
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۲۱ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۵۹۲۱

  • شرکت‌های چینی حریف بایدن می‌شوند؟

    دنیای اقتصاد: طی ماه‌‌‌های اخیر و همزمان با افزایش گفت‌وگوها پیرامون کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی، صنعت خودروهای الکتریکی چین، رونق دوچندان گرفته. هفته گذشته، شرکت «بی‌‌‌وای‌‌‌دی»، تولیدکننده خودروهای الکتریکی واقع در شنژن اعلام کرد که با فروش بیش از ۵۲۶‌هزار خودرو در سه‌‌‌ماهه پایانی ۲۰۲۳، از رقیب آمریکایی خود تسلا پیشی گرفته. سازندگان خودروهای الکتریکی چینی قصد دارند پس از قبضه بازار داخلی به آن سوی آب‌ها رفته و به بازار غرب نفوذ کنند؛ اما در این مسیر، موانعی وجود دارد: سیاستگذاران غربی با اعمال تعرفه بر واردات خودروهای چینی و تخصیص سوبسید به تولیدکنندگان داخلی سعی دارند مسیر ورود خودروهای چینی را محدود کنند.
  • نتفلیکس به دنبال روش‌های درآمدزایی از صنعت بازی

    شرکت نتفلیکس اعلام کرده با یک تغییر استراتژی می‌‌‌خواهد در سال‌های آینده در عرصه بازی بدرخشد و حالا در تلاش است تا به روش‌های درآمدزایی از این صنعت برسد. مدیران این غول استریم در ماه‌‌‌های اخیر، گفت‌‌‌وگوهایی در مورد چگونگی کسب درآمد از بازی داشته‌‌‌اند. در حال حاضر، بازی‌‌‌های ویدئویی نتفلیکس، برای مشترکان رایگان است که بخشی از استراتژی این شرکت برای نگه داشتن کاربران سرویس استریم است تا در زمانی که منتظر فصل بعدی سریال‌‌‌ها و نمایش‌‌‌های مورد علاقه‌‌‌شان هستند، از آن استفاده کنند. همچنین کاربران جدید هم می‌توانند از این طریق جذب شوند.
  • فروش ۱۰ میلیون دلاری با نوآوری در بار پروتئینی

    شرکت اسنک «مزلا» (Mezcla) که بارهای پروتئینی (protein bar) گیاهی با طعم‌‌‌های کلاسیک و بافت ترد تولید می‌‌‌کند، در اولین دور تامین سرمایه خود، توانست ۴میلیون دلار جذب کند. ماده اصلی بارهای پروتئین مزلا، دانه کینواست. گریفین اسپولانسکی که تنها ۲۶ سال دارد و در لیست کارآفرینان زیر ۳۰ سال مجله فوربس آمده، شرکت تولید بارهای پفکی کریسپی را در سال ۲۰۱۹ تاسیس کرد تا نوآوری و شخصیت را وارد این دسته‌‌‌بندی غذایی ۵ میلیارد دلاری کند.
  • مدیران همه‌‌‌کاره

    مزیت رقابتی یک شرکت لازم نیست که چیزی بزرگ و ملموس باشد. گاهی خدماتی بی‌‌‌نقص، رفتاری صادقانه و همه‌‌‌کاره بودن مدیران و کارکنان آنها، تفاوت‌‌‌ها را رقم می‌‌‌زند. ورد واید تکنولوژی (World Wide Technology) شرکتی است که در سال ۱۹۹۰ توسط دیوید استوارد بنیان‌‌‌گذاری شد. او ۲۵۰ هزار دلار از پس‌‌‌انداز عمر خود برای تامین مالی این شرکت خرج کرد و به‌‌‌ویژه در سال‌‌‌های نخست فعالیت به سختی می‌‌‌توانست امور را اداره کند. اما اکنون درآمدهای سالانه شرکت او به حدود ۳ میلیارد دلار رسیده است و ورد واید تکنولوژی را تبدیل به بزرگ‌ترین شرکت آمریکایی کرده است که اکثر سهام آن در دست سیاهپوستان است.
  • ضربه ۳ میلیارد دلاری به پوشاک ایرانی

    دنیای‌اقتصاد: نشست خبری انجمن صنایع پوشاک ایران با محوریت تاثیرات و آسیب‌های معضل قاچاق بر این صنعت برگزار شد.
  • مدیرعامل بانک مسکن پیگیر معیشت کارمندان بانک‌ها

    مدیرعامل بانک مسکن در نامه‌‌‌هایی به وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی و رئیس شورای هماهنگی بانک‌‌‌ها، خواستار بهبود وضعیت معیشت کارکنان بانک‌‌‌های دولتی و کاهش فاصله حقوق و مزایای آنان با کارکنان بانک‌‌‌های خصوصی و نیمه‌‌‌خصوصی شد.
  • دو محصول جدید فومن شیمی

    شرکت فومن‌‌‌شیمی طی مراسمی با حضور مهمانان ویژه، از دو محصول جدید در سبد کالایی روغن موتور خود رونمایی کرد.
  • انتظارات ریلی از برنامه هفتم

    سبحان نظری/رئیس هیات‌مدیره انجمن ریلی
    شرکت راه‌‌‌آهن جمهوری اسلامی ایران در بخش حمل‌‌‌ونقل ریلی کشور از طرفی به‌‌‌عنوان متولی حاکمیتی و سیاستگذار صنعت حمل‌‌‌ونقل ریلی و از سویی دیگر، به‌‌‌عنوان شرکت بهره‌‌‌بردار از شبکه و متصدی ذی‌نفع در حمل بار و جابه‌‌‌جایی مسافر ایفای نقش می‌کند. این دوگانگی، در کنار فقدان نهاد تنظیم‌‌‌گر ریلی (از منظر نظارتی، قانون‌گذاری، ایمنی و سوانح و...) موجب بروز مسائل و مشکلات متعدد در اداره صنعت ریلی و تضییع حقوق شرکت‌های بخش خصوصی در سالیان گذشته شده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر