شماره روزنامه ۶۰۰۶
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۸۳ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۵۸۸۳

  • توسعه ۴۰‌هزار میلیارد تومانی «فخوز»

    دنیای‌اقتصاد- سارا اصغری: فولاد خوزستان در راستای طرح‌‌‌های توسعه‌‌‌ای خود ۴۰ همت (۴۰‌هزار میلیارد تومان) سرمایه‌گذاری انجام داده است و به زودی نیز کوره احیای مگامدول آهن اسفنجی این شرکت با ظرفیت اسمی یک میلیون و ۷۶۰‌هزار تن وارد مدار تولید می‌شود.
  • موشکافی صادرات لوازم خانگی

    دنیای‌اقتصاد- حمید رجبی‌: صادرات لوازم خانگی یکی از اهداف مهم در زنجیره توسعه این صنعت به شمار می‌رود و حکایت از آن دارد که در این حوزه موفقیت‌‌‌های برجسته‌‌‌ای به ثبت رسیده است اما توانمندی‌‌‌ها هنوز به قدری نیست که بتوان به یکی از ارکان تولید و صادرات لوازم خانگی حتی در منطقه دست‌‌‌ یافت زیرا خارج از مرزهای ایران رقابت با برجسته‌‌‌ترین برندهای بین‌المللی جریان دارد ولی مؤلفه مهم قیمت تمام‌شده و رقم پیشنهادی برای فروش سلاح مهم لوازم خانگی ایران در بازارهای منطقه‌ای است که نمی‌توان از کنار آن به سادگی عبور کرد. اما باید به این نکته نیز توجه کرد که برخی آمارهای ارائه شده در خصوص میزان صادرات لوازم خانگی با گفته‌های کارشناسان این صنعت تناقض دارد که نیاز به موشکافی آن حس می‌شود.
  • مسکن‏‏‌ملی از دوربین انبوه‏‏‌سازان

    دنیای‌اقتصاد: دو سال از اجرای طرح نهضت ملی مسکن می‌‌‌گذرد و در این مدت، روند پیشرفت کار متناسب با هدف تعیین‌شده نبوده است. قرار بود سالانه یک میلیون واحد مسکونی تولید و به متقاضیان واجد شرایط تحویل شود.
  • بسته‏‏‌بندی‏‏‌ هوشمند؛ چهره‏‏‌ای از آینده

    دنیای‌اقتصاد: بسته‌‌‌بندی در دنیای امروز از ارکان تولید و تحویل به شمار می‌رود اما در زمانی که مصرف‌کنندگان مجبورند روزانه با پیچیدگی‌‌‌های بسته‌‌‌بندی پایدار دست‌‌‌و‌‌‌پنجه نرم کنند، بسته‌‌‌بندی هوشمند چگونه می‌تواند به آنها در تصمیم‌گیری صحیح کمک کند؟ با وجود تمام ابتکارات و مقررات مختلفی که اکنون فضای بسته‌‌‌بندی را احاطه کرده است، بدیهی است که بسیاری از مصرف‌کنندگان نمی‌‌‌دانند که پاسخ صحیح به توصیه‌‌‌های مختلفی که به آنها می‌شود چیست. این موارد از درخواست‌‌‌ها برای توقف استفاده از برخی از انواع بسته‌‌‌بندی (به ویژه هر چیز پلاستیکی) و به هر قیمتی، بازیافت چیزی که استفاده می‌کنند یا تلاش برای استفاده‌‌‌ مجدد از آن در صورت امکان متغیر است.
  • خانه‏‏‌های هوشمند؛ مسیری برای کربن صفر خالص

    دنیای‌اقتصاد: با استقبال از پیشرفت‌‌‌های هوش مصنوعی و شبکه‌‌‌های بی‌‌‌سیم، خانه‌‌‌های هوشمند می‌توانند انتقال خالص کربن را به صفر برسانند. دستگاه‌‌‌های انرژی‌‌‌های تجدیدپذیر مانند پنل‌‌‌های خورشیدی، نقش مهمی در انتقال به کربن صفر خالص بازی خواهند کرد. پیشرفت در هوش مصنوعی و شبکه‌‌‌های بی‌‌‌سیم به سیستم‌های این دستگاه‌‌‌ها اجازه می‌دهد تا در چیزی که دانشمندان آن را «اینترنت انرژی» می‌‌‌نامند، یکپارچه شوند. برای حل مساله مدیریت انرژی، راه‌‌‌حلی مبتنی بر استفاده از اینترنت پیشنهاد شده است که به اینترنت انرژی موسوم است. رشد چشمگیر فناوری‌‌‌های اطلاعات و شبکه‌‌‌های هوشمند این امکان را فراهم ساخته است تا به کمک استفاده از توانمندی‌‌‌های اینترنت بین عرضه و تقاضای همزمان انرژی موازنه‌‌‌ای برقرار شود.
  • اسکله شماره۳ پارسیان بهره‌برداری می‌شود

    مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارسیان گفت: اسکله شماره ۳ با هدف تخلیه و بارگیری محصولات نفتی و میعانات گازی در بندر منطقه ویژه پارسیان آماده بهره برداری است.
  • ساخت‌‌‌و‌‌‌ساز در تهران صرفه اقتصادی ندارد

    روزبه ظهیری / توسعه‏‏‌گر و فعال صنعت ساختمان
    کاهش حاشیه سود اقتصادی در پروژه‌‌‌های ساختمانی سبب شده تا بخش زیادی از سازندگان به‌‌‌جای تولید به خریدوفروش واحدهای آماده تمایل پیدا کنند. در سال ۹۰ برای حدود ۲۰۰‌هزار واحد مسکونی مجوز صادر شد که این رقم اکنون به کمتر از ۵۰‌هزار واحد مسکونی در یک سال رسیده است.
  • صنعت مردمی لوازم‌خانگی؛ سرمایه ارزشمند ملی

    فرشاد براتي/معاون برنامه‌ريزي و اجرايي انجمن ملي صنايع لوازم‌خانگی ايران
    از آنجا که یکی از عوامل کلیدی قدرت محرکه هر صنعت، بر بازار و مولفه‌های آن متمرکز است، بدون توسعه منطقی، اثرگذاری و اثرپذیری هدفمند در بازار، هیچ صنعتی زمینه توسعه و پیشرفت مطلوبی را تجربه نخواهد کرد. از سال ۱۷۹۱ که قاره سبز میزبان برگزاری نخستین رویداد نمایشگاهی صنعتی در جهان بود تا امروز که اقصی نقاط قاره، میزبان برپایی نمایشگاه‌های مختلف در موضوعات عمومی و تخصصی هستند، اثرگذاری چند وجهی نمایشگاه به عنوان یکی از ابزارهای کارآمد تبلیغ و ترفیع محصولات و خدمات، از اهمیت بالایی برخوردار شده و جای خود را در میان فعالان صنعتی نیز به خوبی پیدا کرده است.
  • «ریال دیجیتال» برگزیده جشنواره دکتر نوربخش

    «ریال دیجیتال» شرکت خدمات انفورماتیک طرح برگزیده دهمین جشنواره دکتر نوربخش در محور سامانه‌‌‌های ملی شد. در مراسم اختتامیه دهمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌‌‌های پرداخت که عصر روز سه‌‌‌شنبه ۳۰ آبان برگزار شد محصول «ریال دیجیتال» شرکت خدمات انفورماتیک به انتخاب هیات داوران، جایزه جشنواره دکتر نوربخش عنوان طرح برگزیده در محور سامانه‌های ملی را به خود اختصاص داد.
  • انتقاد از ادغام مرکز ملی فرش ایران

    دنیای‌اقتصاد: صدور حکم ادغام مرکز ملی فرش با اداره کل صنایع خلاق اسباب‌‌‌بازی، انتقاد فعالان صنعت فرش را به همراه داشته، به طوری که فعالان این بخش این اقدام را خلاف منافع ملی اعلام کردند و خواستار تشکیل سازمان ملی فرش و صنایع‌‌‌دستی ایران زیر نظر نهاد ریاست‌‌‌جمهوری شدند. این در حالی بود که پنجمین نشست مجمع تشکل‌‌‌های فرش دستباف ایران نیز تحت‌تاثیر این اتفاق برگزار شد. در این نشست تمام روسای اتحادیه‌‌‌های تولید‌‌‌کننده و صادر‌‌‌کننده استان‌‌‌های کشور حضور داشتند و همگی مخالفت خود را با این ادغام اعلام کردند.
  • نهضت توسعه بخش معدن

    رئیس هیات عامل ایمیدرو تاکید کرد: با سیاست‌های جدید دولت سیزدهم و وزارت صنعت، معدن و تجارت و به تبع آن ایمیدرو، در تلاش هستیم برای آینده بخش معدن و صنایع معدنی، توسعه نهضت‌گونه داشته باشیم.
  • چرا روش‌های ساخت و ساز تغییر نمی‌کند؟

    نمایندگان مجلس شورای اسلامی ‌در تازه‌ترین اقدام خود برای بخش مسکن با هدف بهبود کیفیت و کاهش هزینه‌های ساخت‌و‌ساز مسکن وزارت راه و شهرسازی را موظف به بازنگری در شناسه فنی – ملکی ساختمان‌های جدید‌الاحداث کردند. نمایندگان مجلس اصرار دارند تا برای بهبود کیفیت و کاهش هزینه‌های ساخت‌و‌ساز مسکن، وزارت راه و شهرسازی نسبت به بازنگری شناسنامه فنی- ملکی برای کلیه ساختمان‌های جدیدالاحداث و همچنین ایجاد و راهبری سامانه صدور الکترونیکی آن اقدام کند. این اقدام اگر‌چه می‌تواند موجب بالا رفتن کیفیت ساخت‌و‌ساز شود، اما باید دید که امکان درجه‌بندی ساختمان‌ها و ساختمان‌های جدیدالاحداث در دو بخش کیفیت ساخت و بهره‌وری انرژی در چهار رده فراهم می‌شود.
  • صنعت همیشه قربانی است

    احمدنبی نجف‌آبادی‌/‌مدیر کارگاه ریخته‌گری
    متاسفانه در حال حاضر شرایط بازار مصرف قطعات ریختگی آلومینیومی تعریفی نداشته و تولیدکنندگان با رکود بازار و کاهش چشمگیر میزان تقاضای محصولات مواجه هستند. دلایل متعددی باعث به وجود آمدن این وضعیت شده‌ است اما نکته مهمی که باید به آن اشاره کرد این است که رکود بازار مصرف و مسائل مالیاتی باعث شده‌اند تا میزان سرمایه در گردش واحدهای تولیدی بسیار محدود شود؛ افزایش نرخ تورم، افزایش هزینه‌های تولید و قیمت تمام‌شده محصولات، کاهش قدرت خرید مردم و… از جمله دلایلی هستند که سبب به وجود آمدن رکود در بازار مصرف شده‌اند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر