شماره روزنامه ۶۰۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۷۴ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۵۸۷۴

  • «دوش آب‌سرد» شرکت‌ها

    دنیای‌اقتصاد: روند افزایش نرخ بهره در آمریکا و حال نامساعد اقتصاد باعث شده است گروهی از شرکت‌ها یکی پس‌ از دیگری اعلام ورشکستگی کنند. اقتصاددان اتریشی، این خروج اجباری برخی کسب‌وکارها از دایره فعالیت را شبیه «مواجهه با دوش آب سرد» توصیف می‌کند؛ شوکی که باعث می‌شود شرکت‌های ضعیف حذف شوند و به چاه بیفتند.
  • تحول دیجیتال در چشم‏‏‌انداز چادرملو

    با اجرای طرح تحول دیجیتال در صنایع فولاد و فلزات می‌توان سطح تولید را تا ۴۰‌درصد ارتقا و هزینه‌‌‌های تولید را تا حداقل ۲۵‌درصد کاهش داد.
  • توسعه سواد مالی در بازار سرمایه

    در راستای ارتقای سطح دانش و مهارت‌‌‌های عمومی ‌‌‌و تخصصی پرسنل بانک صادرات در حوزه بازار سرمایه و ارائه خدمات بهتر و پاسخگویی مناسب‌‌‌تر به مشتریان، طی توافقات سه‌جانبه‌‌‌ای که بین کانون کارگزاری بورس، کارگزاری بانک صادرات و بانک صادرات حاصل شد، بزرگ‌ترین پروژه آموزشی در تاریخ بازار سرمایه ویژه پرسنل بانک صادرات به صورت آنلاین با ۱۲ مبحث آموزشی کاربردی، از ۲۰ آبان آغاز شد.
  • تنها بانک ایرانی در نشست پاریس

    بانک پارسیان با هدف تثبیت جایگاه حرفه‌‌‌ای بانک در حوزه بانکداری بین‌الملل در نشست سالانه ICC به نمایندگی از کمیسیون بانکی کمیته ایرانی و نظام بانکی کشور به‌‌‌صورت فعالانه حضور یافت.
  • زیان‌‌‌دهی حمل‌ونقل مسافری ریلی

    سبحان نظری/ رئیس هیات‌مدیره انجمن شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی
    تعداد ۹۲۲ قطار مسافری در نیمه دوم تابستان امسال از برنامه سفرهای تابستانی حذف شدند و کمبود لکوموتیو از دلایل اصلی حذف قطارهای مسافری بوده است. این تعداد قطار حذف شده معادل ۳۵۵هزار سفر بوده است. اگر مبلغ هر بلیت حدود ۴۰۰‌هزار تومان باشد، حدود ۱۴۰ میلیارد تومان از درآمد شرکت‌های ریلی کاسته شده است. دو دلیل افزایش تقاضا و کاهش عرضه به دلیل کمبود لکوموتیو موجبات کمبود بلیت در بازار را فراهم کرده است. بالا بودن قیمت بلیت هواپیما، استهلاک خودروی شخصی و مقرون به صرفه نبودن هزینه‌‌‌های آن از دلایل کمبود بلیت قطار در بازار است.
  • رکوردهای جدید در فولاد هرمزگان

    تلاشگران واحد فولادسازی و ریخته‌‌‌گری شرکت فولاد در ۲۲ آبان موفق به ثبت دو رکورد جدید در این واحد شدند.
  • چگونه یک کارآفرین، صنعتی کهنه را متحول کرد

    سوزان تینان به عنوان موسس و مدیرعامل شرکت «فریم‌‌‌بریج»‌(Framebridge)، بارها ترس را تجربه کرده: وقتی که سرمایه‌گذاران در مورد مدل کسب‌وکارش سوال می‌‌‌پرسیدند؛ وقتی مشکلات تولید باعث عقب افتادن کارها می‌‌‌شد؛ و وقتی مجبور شد یکی از کارگاه‌‌‌هایش را تعطیل کند. او چطور توانست این روزهای سخت را بگذراند؟ در یک مصاحبه پادکستی، گفته با اعتقاد راسخ به ایده‌‌‌اش و اراده داشتن برای به سرانجام رساندنش.
  • برنامه‌‌‌های بزرگ استارت‌آپ نروژی برای صنعت گوشت

    یک استارت‌آپ نروژی پیشتاز رویکردی تحولی برای صنعت گوشت شده است؛ صنعتی که از گذشته به محافظه‌‌‌کار بودن معروف بوده. در این رویکرد، داده‌‌‌ها و تکنولوژی مبتنی بر هوش مصنوعی می‌توانند تصمیم‌گیری را بهبود دهند، گزینش و شقه کردن گوشت را بهینه کنند و همزمان برای صنعتی که سهم ۱۴.۵ درصدی در انتشار دی‌‌‌اکسید کربن دنیا دارد، دستاوردهای زیست محیطی ایجاد کنند.
  • تاوانی که کارآفرین صادق پرداخت!

    ورد واید تکنولوژی (World Wide Technology) شرکتی است که در سال ۱۹۹۰ توسط دیوید استوارد بنیان‌گذاری شد. او ۲۵۰‌هزار دلار از پس‌‌‌انداز عمر خود برای تامین مالی این شرکت خرج کرد و به‌‌‌ویژه در سال‌های نخست فعالیت به سختی می‌توانست امور را اداره کند. اما اکنون درآمد سالانه شرکت او به حدود ۳ میلیارد دلار رسیده است و ورد واید تکنولوژی را تبدیل به بزرگ‌ترین شرکت آمریکایی کرده که عمده سهام آن در دست سیاه‌پوستان است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر