شماره روزنامه ۶۱۵۴
|
دنیای اقتصاد

آرشیو روزنامه دنیای اقتصاد شماره ۶۰۶۹

تاریخ چاپ:
  • خطیرترین مسائل کشور کدام‌ها هستند؛ برای خروج نظام حکمرانی از مثلث بحران‌آفرین چه باید کرد؟

    دنیای اقتصاد :
    مسعود نیلی در دو مقاله چالش‌های مهم وضعیت کنونی را تشریح و نقطه شروع اصلاحات دولت چهاردهم را تبیین کرد. این اقتصاددان برجسته در مقاله اول به سه ضلع مشکلات مربوط به حکمرانی یعنی «ناترازی‌های مالی و زیست‌محیطی»، «وضعیت خطیر روابط خارجی کشور» و «شکاف‌های عمیق اجتماعی و فرهنگی» اشاره می‌کند. نیلی توضیح می‌دهد در میان راهکارهای موجود برای پیشبرد اصلاحات سیاستی،…
  • دنیای اقتصاد :

    رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح روز پنج‌شنبه با حضور در دانشگاه تهران بر پیکر شهید اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس و شهید وسیم ابوشعبان همراه شهید هنیه اقامه نماز کردند. همچنین مراسم تشییع پیکر شهید…

  • دنیای اقتصاد :

    قیمت طلای جهانی در روزهای اخیر مسیر صعودی به خود گرفت و در حوالی قله تاریخی قرار گرفت. به نظر می‌رسد که سه عامل در افزایش قیمت طلای جهانی نقش ایفا می‌کنند. نخست تنش‌های ژئوپلیتیک در منطقه خاورمیانه…

  • دنیای‌اقتصاد :

    نقطه عطفی در ۲۵ژوئن رخ داد، زمانی که گروهی از افسران سیا در جریان یک جلسه محرمانه در پایتخت یکی از کشورهای خاورمیانه روبه‌روی همتایان روسی خود نشستند و با آنها به گفت‌وگو پرداختند. به نوشته روزنامه…

  • دکتر موسی غنی‌نژاد
    مصادف شدن روز تنفیذ ریاست‌جمهوری چهاردهم با تعطیلی ادارات دولتی و بانک‌ها به‌دلیل گرمای شدید هوا نشانه‌ای گویا و نمادین از معضلات گریبان‌گیر جامعه ایرانی بود. کشوری که در رده‌های نخست دارندگان بزرگ‌ترین ذخایر نفت و گاز دنیا به…

  • دکتر مونا امیری *
    یکی از مباحث کلیدی اقتصادی مورد توجه در دوران انتخابات ریاست‌جمهوری، برنامه‌‌‌ریزی برای فراهم کردن بسترهای مناسب، به‌‌‌منظور تحقق رشد اقتصادی ۸درصدی هدف‌گذاری‌شده در برنامه هفتم توسعه کشور بود. همچنین، ضرورت افزایش رشد اقتصادی،…

  • دنیای‌اقتصاد- گروه مسکن و شهری : تسهیلات لیزینگ مسکن برخلاف تصور عموم متقاضیان، در تیراژ محدود و با شرایط خاص از سوی یکی دو عامل پرداخت، در حال ارائه به بازار است. اما آنچه باعث شده است بازار مسکن از این محصول اعتباری بی‌خبر باشد، «سه مانع تامین مالی بلندمدت…
  • دنیای‌اقتصاد-گروه اقتصاد بین‌الملل : از هنگام پایان جنگ سرد، شرکت‌های عظیم و ثروتمند به نیروی غالب در تجارت جهانی بدل شده‌اند. امروزه مصرف‌کنندگان و کارگران تقریبا در هر کشوری از جهان به‌ نوعی تحت‌تاثیر فعالیت‌های جهانی شرکت‌های چندملیتی از آمریکا، اروپا و حتی ژاپن…

  • دنیای اقتصاد : تغییرات مداوم قوانین و مقررات حاکم در حوزه بازرگانی یکی از چالش‏های بزرگی است که فعالان این بخش با آن درگیر هستند. یکی از این چالش‏ها قوانین و مقررات حاکم بر کارت‏های بازرگانی است که به بوروکراسی و حتی سوء‏استفاده‌های بسیاری…