دنیای اقتصاد:
روسای پیشین بانک مرکزی و جمعی از افراد صاحبنظر درحوزه بانکی، در یک نامه خطاب به رئیس مجلس، نسبت به تصویب طرح قانون بانک مرکزی اعتراضکردند. طرح مذکور تاکنون ۴بار مورد بازبینی و اصلاح مجلس قرار گرفته است؛ اما آنگونهکه کارشناسان میگویند نسخه کنونی ایرادات بیشتری نسبت به قبل دارد. مهمترین ایرادی که ازسوی امضاکنندگان این نامه به این طرح گرفته شده، منسوخ کردن قوانین پایهای چهارگانه فعلی و خلاصه کردن همه موضوعات مرتبط با بانکداری در قالب یک قانون است. خبرگان نظام بانکی کشور در این نامه، ایرادات طرح کنونی مجلس را به تصویر کشیدند و نسبت به عواقب تصویب طرح هشدار دادند.
تسنیم:
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان کشوری و لشکری منوط به تامین منابع یا مدیریت مصارف است. سیدمسعود میرکاظمی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، در حاشیه نشست هیات دولت، در خصوص مصوبه دولت برای افزایش حقوق کارمندان دولت گفت: رئیسجمهور ماموریت دادند ترمیمی در رابطه با حقوق کارمندان و بازنشستگان لشکری و کشوری انجام شود، با فرض اینکه استقراضی انجام نشود. او در ادامه توصیح داد: جلساتی برای بررسی افزایش منابع و مدیریت مصارف برگزار شده و در حال برگزاری است. نتایج نهایی نشده ولی امیدواریم چند روز آینده به نتایجی برسیم. اول باید ببینیم توان این کار را داریم یا نه؛ چون نمیشود یک پرداختی انجام بدهیم از آن طرف مجبور شویم خلق پول کنیم و تورم بیشتری به مردم تحمیل شود. با فرض اینکه بتوانیم منابعی را پیدا بکنیم یا مدیریتی بر هزینهها انجام بدهیم تا بتوانیم حقوقها را ترمیم کنیم، اقدامات کارشناسی آن در حال انجام است.
ایبِنا:
مدیرکل دفتر مطالعات بخش عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی با تشریح وضعیت تحقق درآمدهای دولت در ۴ماهه نخست امسال گفت: دولت به جهت جلوگیری از کسری بودجه نیازمند آن است که انضباط مالی را از خود شروع کند. مهدی رعنایی، مدیرکل دفتر مطالعات بخش عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی، به تشریح آخرین وضعیت تحقق درآمدهای دولت در چهارماهه نخست امسال پرداخت و گفت: درآمدهای نفتی دولت در چهارماهه نخست امسال حدود ۴۸۰درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش پیدا کرده و به رقم ۶۵هزار میلیارد تومان رسیده، اما علیرغم این افزایش درآمد، نسبت به سهم ۴ماهه از رقم مصوب در بودجه ۱۴۰۱ به طور کامل محقق نشده است.