شماره روزنامه ۶۱۸۰
|

ویژه‌نامه اصفهان

  • محیط و کسب‌وکارهای جدید

    دگرگونی در محیط کسب‌وکار، مفهومی دیرآشنا و همیشگی است، همان‌گونه که در قرون قبلی، انقلاب صنعتی و پس‌ازآن در دهه‌های گذشته تحول دیجیتال توانستند کسب‌وکارهای نوین ایجاد نمایند و سنتی‌ها را به حاشیه ببرند، ویژگی‌های اجتماعی و تکنولوژیک در سال‌های اخیر نیز منجر به تغییرات زیادی در فضای کسب‌وکار گشته است اما به دلایلی که در ادامه این مطلب به آن پرداخته می‌شود، میزان تواتر و تاثیر گذاری دگرگونی‌های جدید نسبت به دوره‌های گذشته به‌مراتب بیشتر و عمیق‌تر است به‌گونه‌ای که هم‌اکنون در واژگان تحلیل کسب‌وکار از استعاره‌هایی مانند تبخیر، تصعید و ازهم‌گسیختگی برای توصیف از میان رفتن کسب‌وکارهای موجود و بازارهای مرتبط با آن استفاده می‌شود که تهدیدهای فراوانی را برای فعالان موجود در بازارهای مختلف مخصوصا آن‌هایی که با سرمایه‌گذاری زیاد قابلیت‌های رهبری بازار را برای خود ایجاد کرده‌اند و فرصت‌های جدیدی برای دیگرانی که با مشاهده نشانه‌های تغییر، از قابلیت شکل‌دهی سریع نیازمندی‌های جدید در مشتریان برخوردارند را فراهم خواهد کرد.
  • چگونه می توان رویدادهای شهری را حذف کرد

    رئیس حوزه هنری استان اصفهان به فراز و نشیب‌های که جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان با آن روبه‌رو بوده اشاره می‌کند و می‌گوید: این جشنواره در دوره‌ای از اصفهان خارج شد و بعد آقایان فهمیدند که اشتباه کردند و دوباره به اصفهان بازگشت، چرا؟ چون اصفهان یک ظرفیت است، اصفهان استانی است که به دلیل مباحث تمدنی و فرهنگ و هنر و قابلیت‌های خود به‌واسطه حضور هنرمندانش و حتی هنرمندانی که در سایر شهرها و کشورها حضور دارند، اما در اصفهان نیز زیست کرده‌اند یک ظرفیت جدی است.
  • سرگردانان تورم

    شاید رویای دلالی با داستانی کودکانه شروع شد، همان زمان که پسرکی تنبل را با رد سیب‌های سرخ از خانه بیرون کردند. هرچند او برای بازگشت به خانه مجبور شد کار پیدا کند اما امروز رویای بیکاری با جیب پرپول دور از دسترس نیست. اقتصاد بیمار که هرروز نوسانی تازه را به ثبت می‌رساند، مسیر ورود به زیرزمین کسب درآمد و اقتصاد سایه را هموار می‌کند. مسیر میان‌بری که هوش مالی و تلفن همراه ابزارهای اولیه آن است و پس‌لرزه‌هایش نه‌تنها پایه‌های اقتصاد را تکان می‌دهد که ارزش‌های جامعه را هم جابجا می‌کند. نوسان‌های مداوم دو هفته اخیر، مردم رمیده از تورمی که درس خود را در دهه۹۰به‌خوبی آموخته بودند را دوباره وارد صف خرید دلار و خریدوفروش سکه و نوسان گیری کرد. خروج نیروی فعال از اقتصاد، کاهش مشارکت اقتصادی و افزایش دلالی، بیت الغزل این سال‌های اقتصاد کشور بوده است.
  • شهرداری سرمایه گریز

    شهرداری اصفهان ظرف مدت ۱۰ سال یعنی از سال ۸۷ تا سال ۹۷، ۱۶۱ قرارداد مشارکت ساختمانی و فقط ۱۹ قرارداد مشارکتی غیر ساختمانی با بخش خصوصی منعقد کرده است. در شش ماه نخست سال ۹۷ فقط ۱۱ قرارداد مشارکتی در شهرداری اصفهان امضا شد که ۴۴۷ میلیارد ریال ارزش حجم آورده شرکای سرمایه‌گذار بود و معادل این نرخ هم شهرداری آورده داشت. این رقم کمتر از سه درصد کل بودجه شهرداری اصفهان در سال را تشکیل می‌داد که نشانه ضعف این نهاد در جذب سرمایه‌گذار و جذب بخش خصوصی بود. این رقم در سال گذشته به حدود ۱۲۰۰ میلیارد تومان رسید که حدود ۱۰ درصد از بودجه سال گذشته را شامل می‌شد. قرار است امسال ۱۵ درصد از بودجه شهرداری اصفهان توسط مشارکت بخش خصوصی تأمین شود.
  • خاکی که در ریه‌ها جای گرفته

    یک هفته بیشتر از آن بعدازظهر بدسگال می‌گذرد، از همان بعدازظهری که قرار بود بعد از چند روز خرماپزان، هوا کمی خنک‌تر شود، اما بازهم ضرب‌المثل چی فکر می‌کردیم چی شد مصداق پیدا کرد و هرست گردوخاک بر سر شهر آوار شد، آسمان بیشتر سفید تا آبی و نور خورشید مثل روشنایی شب‌های چهاردهم ماه قمری شد، پدرم می‌گفت نزدیک زرین‌شهر، ماشین را کنار جاده زده چون چشم، چشم را نمی‌دید، جل‌الخالق، یکی می‌گفت انگار تازه داریم درد خوزستان را وقتی می‌گویند غلظت گردوغبار ۱۰۰ یا ۲۰۰ درصد و حتی بیشتر، بالاتر از حد مجاز است را تجربه می‌کنیم، یکی دیگر می‌گفت اینکه چیزی نیست تازه شده‌ایم مثل شهریورماه در کشورهای جنوبی خلیج‌فارس، گردوخاک است دیگر! به همین سادگی و یک روز تعطیل سراسری و باز روز از نو و روزی از نو، زاینده‌رود خشک، گاوخونی خشک، درخت خسته از گرما سربه‌زیر افکنده، ماشین‌های بی کولر جهنم صاحبان خویش و شهر بی‌سرپناه در حسرت سایه و هوا، شبش مثل روز و روزش مثال صحرای لوت، شطحیات نباشد، حالتی رفت که رندان تشنه‌لب را کسی آبی نداد!
  • از بازرگام چه خبر؟

    بازرگام، سامانه‌ای که در راستای اجرای طرح هوشمند سازی توزیع کالاهای اساسی و جلوگیری از دلال‌بازی با تبلیغات و هیاهوی زیادی در پاییز سال گذشته آغاز به کارکرد و قرار بود اقلامی را باقیمت مصوب به دست مصرف‌کننده برساند؛ و خیلی زود هم بسیاری از کالاهای دیگر را به فهرست خود اضافه کند. اما از همان هفته‌های ابتدایی عملکرد این سامانه همراه با نوسانات فراوانی بود و موجب انتقاداتی شد و هم‌اکنون نیز خبرها و گفته‌ها حکایت از ناموفق بودن این طرح و توقف آن دارد تدبیری که اجرای آن در کشورهای دیگر با نتایج قابل قبولی همراه بوده است.
  • مداخله بدون حساب و کتاب، ثبات را از اقتصاد می‌گیرد

    وزیر صنعت گفت: نباید در تجارت خارجی دو جانبه فکر کنیم و باید از سطح کالا فراتر رفته و به سمت سرمایه‌گذاری‌های مشترک برویم و باید در حلقه‌های تاثیرگذار زنجیره‌های بین‌المللی قرار گیریم.
  • به روز رسانی عدالت مالیاتی!

    ۱۶ تیرماه تا ۲۳ همان ماه هفته‌ای تحت عنوان مالیات در تقویم کشور خودنمایی می‌کند که نشان از اهمیت این مقوله دارد. موضوعی که پیشینه اجرایی آن نه‌فقط در ایران بلکه در همه کشورهای جهان، طولانی و شاید سابقه‌ای به‌اندازه تشکیل هر کشوری دارد.
  • رکود در بازار خودرو

    رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو اصفهان با اعتقاد بر اینکه سیاست قرعه‌کشی خودرو برای مهار قیمت‌هاست، گفت: هنوز تکلیف واردات خودرو نامشخص است و مشتریان در انتظار واردات خودرو هستند و معاملات خودروهای خارجی در رکود است.
  • باورمندی؛ آغاز آموزش درست مصرف کردن

    ایجاد باور بایستی از طریق گروه‌های مرجع و گروه‌هایی است که مردم حداقل رفتار آنان را ملاک و شاخص می‌دانند، شاید بتوان گفت اولین قدم در مسیر اصلاح الگوی مصرف، رفتار صحیح کارکنان نهادهای ذی‌ربط و خانواده‌های آنان است که در ادامه با تسری این رفتار به دیگر بستگان و سپس این رفتار به دیگر مردم نیز گسترش خواهد یافت. ما این شیوه را اصطلاحا شیوه گلوله برفی میگوییم.
  • اجاره‌های دستوری

    مصوبه اخیر مجلس مبنی بر تعیین سقف ۲۰الی۲۵درصدی افزایش اجاره‌بها برای کنترل هزینه‌ها و کاهش هزینه اجاره در سبد خانوار این‌طور که به نظر می‌رسد مانند دیگر طرح‌های دستوری از سوی جامعه و چرخه اقتصادی بخصوص در حوزه مسکن چندان موفق عمل‌نکرده است اگرچه هنوز به‌پای اجرا نرسیده اما این طرح نیز شروع نشده محکوم‌به ضعف و ناکارآمدی است. برای درک بهتر این طرح در ادامه به جزییات آن اشاره خواهیم داشت.
  • قدردانی از عملکرد فولاد مبارکه در تنظیم بازار کاهش چشمگیر مصرف آب و تولید محصولات ویژه

    وزیر صمت، در جریان سفر به استان اصفهان ضمن دیدار با مدیرعامل گروه فولاد مبارکه چند پروژه صنعتی در مجتمع فولاد سبا را افتتاح و از نزدیک از خطوط تولید این شرکت بازدید کرد.
  • فرصت طلایی دولت برای همکاری با بخش خصوصی

    یکی از چالش‌هایی که دولت‌ها همیشه با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند موضوع نگهداری اماکن ورزشی است. بر کسی پوشیده نیست که بودجه‌های دولتی در سال‌های گذشته با محدودیت‌های زیادی روبرو بوده‌اند و همین محدودیت‌ها باعث شده‌اند تا به تعبیری، نارسایی‌هایی در بخش‌های مختلف کشور ازجمله همین بخش ورزش ایجاد شود.
  • کتاب اقتصاد مسکن

    اقتصاد املاک و مستغلات کاربرد تکنیک‌های اقتصادی در بازارهای املاک و مستغلات است. این مقوله سعی دارد الگوهای قیمت، عرضه و تقاضا را توصیف، توضیح و پیش‌بینی کند. زمینه نزدیک اقتصاد مسکن با تمرکز بر بازارهای املاک و مستغلات مسکونی، از دامنه باریک تری برخوردار است، در حالی که تحقیقات از روند معاملات املاک و مستغلات بر روی تجارت و تغییرات ساختاری مؤثر در صنعت متمرکز است. هر دو مورد تجزیه و تحلیل تعادل جزئی (عرضه و تقاضا)، اقتصاد شهری، اقتصاد فضایی، تحقیقات اساسی و گسترده، نظرسنجی‌ها و امور مالی را ترسیم می‌کنند.
  • کارت‌خوان‌های نمایشی

    در سال ۱۳۹۹ معادل ۱۰۷ درصد از اهداف بودجه کشور در بخش درآمدهای مالیاتی محقق شد. همچنین کل درآمدهای مالیاتی کشور بر اساس اعلام نظر پژوهشکده مالیاتی در سال ۱۳۹۹ برابر با ۲,۱۰۸ هزار میلیارد ریال بود که نسبت به سال ۱۳۹۸ رشد ۳۰ درصدی را نشان می‌دهد. اما سال گذشته نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی برابر با ۶.۱ درصد بود و این در حالی است که بر اساس برنامه ششم توسعه، نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی باید به ۱۰ درصد افزایش پیدا کند که باوجود تمدید دوساله برنامه ششم توسعه، هنوز فاصله بسیاری تا وضعیت ایده‌آل وجود دارد.
  • دانه درشت ها زیر چتر مالیاتی

    مالیات برخلاف تصورات پیشامدرن حداقل برای دو قرن گذشته در نقش پیشران توسعه ظاهرشده و تاریخ نشان داده در غیاب مالیات، آنچه میان ساحت دولت- ملت به مفهوم government- state از همه بیشتر آسیب می‌بیند، حوزه هم‌پوشان ملت و دولت یا به‌عبارتی‌دیگر آینده مردمانی است که زبان مشترک برای بیان مطالباتشان پیدا نمی‌کنند، بااین‌حال علی‌رغم سوابق نه‌چندان مثبتی که ایرانیان با مفهوم مالیات در طول تاریخ داشته‌اند، امروز جامعه نخبگان و پارادایم‌های حاکم بر تفکر تصمیم سازان به سمتی حرکت کرده که اساس مالیات در مقام پیشران توسعه پایدار را بپذیرند! یکی از نمودهای بیرونی این امر را باید افزایش سهم مالیات در بودجه سالانه و شفاف‌تر شدن محل صرف مالیات بر ارزش‌افزوده دانست که عموما در هفته مالیات یکی از محورهای فرهنگ‌سازی مالیاتی به شمار می‌رود، اینجا در اصفهان نیز عباس مزیکی، در نشست خبری که به مناسبت روز مالیات برگزار شد، با اشاره به اینکه مالیات، حقوق مردم و درآمد دولت است، به همین موضوع پرداخت و ازجمله گفت: در زمان حال عموم مردم نسبت به مطالبه مالیات و حساس شده‌اند و اگر فعال اقتصادی پرداخت مالیات نداشته باشد مطالبه عمومی نسبت به دریافت آن شکل می‌گیرد.
  • چالش توسعه

    شاخص‌هایی که منظر‌های مختلف توسعه را نشان می‌دهند، می‌توان به دودسته کلی تقسیم کرد. دسته اول شاخص‌های «توسعه‌ساز» هستند که بهبود وضعیت در آن‌ها به حرکت در مسیر توسعه منجر می‌شود. این شاخص‌ها درواقع همان سرمایه‌گذاری‌هایی هستند که برای توسعه صورت می‌گیرد. به‌عنوان‌مثال زمانی که زیرساخت‌های صنعت افزایش می‌یابد، به معنای تحقق توسعه اقتصادی نیست. البته ارتقای زیرساخت‌ها کمک می‌کند تا تولید شکل بگیرد و درآمد سرانه افزایش یابد. به همین دلیل به این شاخص توسعه‌ساز می‌گویند.
  • تحلیل بنیادین شرکت‌های حکشتی و فرود

    شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران که نماد «حکشتی» شناخت می‌شود با سرمایه ۲۱۵۶ میلیارد تومان در حوزه حمل‌ونقل فعالیت می‌کند. با توجه به حوزه فعالیت این شرکت در حوزه حمل‌ونقل بین‌المللی، افزایش نرخ دلار از یک‌سو و توافقات بین‌المللی احتمالی از سوی دیگر می‌تواند درآمد شرکت را با رشد همراه کند. صندوق بازنشستگی کشوری و سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی با ۲۵ و ۲۳ درصد بیشترین سهم را در این شرکت به خود اختصاص داده‌اند.
  • مراکز رشد تنها منتظر ایده‌ها نباشند

    مدیرکل امور فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بابیان اینکه در مراکز رشد فقط نباید منتظر ایده‌ها بنشینیم، گفت: یک خط دهی برنامه‌ریزی‌شده لازم داریم تا زنجیره تولید را تکمیل کنیم.
  • مهرداد تولائیان: بهار ۱۴۰۱ با افزایش تولید همراه بود

    مهرداد تولائیان معاون بهره برداری ذوب آهن اصفهان، با اشاره به افزایش تولید این شرکت در بهار امسال نسبت به سه ماهه ابتدای سال گذشته و همچنین رکوردهای این مجتمع عظیم صنعتی در بخش های مختلف در ابتدای سال جاری ابراز امیدواری نمود که در سال ۱۴۰۱ دست یابی به سه میلیون تن چدن در این شرکت را شاهد باشیم.
  • توسعه صادرات ذوب آهن اصفهان؛ از شرق اروپا تا آلمان

    ذوب آهن اصفهان به عنوان اولین تولید کننده فولاد در ایران، با دارا بودن استانداردها و گواهینامه های گوناگون و بر پایه شعار دیرینه با اطمینان بسازید در کنار تامین نیاز داخلی، مرزهای بین المللی را نیز برای صادرات به بیش از بیست کشور جهان درنوردیده است و این افتخار آفرینی ها سبب شد شناسنامه صنعت فولاد ایران به عنوان تنها شرکت ایرانی،در تاریخ هفتم تیرماه گواهینامه همولوگیشن را برای صادرات محصول میلگرد آجدار به کشور آلمان دریافت نماید.
  • کندل های نزولی طلا

    محمد حسین دادخواه تهرانی: در چند ماه اخیر به دنبال قدرت گرفتن دلار شاهد نوسانات بارزی در سهام مختلف بازار جهانی بوده‌ایم و پس از ریزش سنگین بازار ارزهای دیجیتال و کاهش قیمت پوند ، یورو و سایر ارزها این بار نوبت به بازار طلا رسیده است. ولی دلایل آن چیست و چرا این فلز گران‌بها ناگهان در سرازیری قرا گرفت؟ از مهم‌ترین دلایل ریزش ۷۰ دلاری اخیر بازار طلای جهانی می‌توان به افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو اشاره کرد.
  • تعمیرات اساسی کارگاه سرباره کوره بلند شماره ۳ ذوب‌آهن اصفهان

    محمدرضا یزدان پناه، مدیر نگهداری و تعمیرات و کارگاه‌های ساخت کارخانه ذوب‌آهن اصفهان در این خصوص گفت: در این تعمیرات که برای اولین بار و پس از سیزده سال از تاریخ راه‌اندازی کوره بلند شماره ۳ انجام‌شده است، تجهیزات مهم کارگاه دانه‌بندی و انتقال سرباره، باوجود چالش‌های گسترده تداخل فعالیت‌های مکانیک، برق، انرژی و تکنولوژی تحت تعمیرات اساسی سنگین و به‌نوعی ریومپینگ قرارگرفته است. وی افزود: فرایند اجرایی این تعمیرات که بر اساس سه جبهه کاری اصلی و مهم و همچنین گالری‌های CB۱ و CB۲ برنامه‌ریزی‌شده و از سال‌ها قبل در دستور کار کارشناسان مدیریت‌های مهندسی نت و بخش کوره بلند قرارگرفته بود.
  • لزوم استفاده گردشگران از ظرفیت‌های اقامتی شهرستان‌های غربی و جنوبی اصفهان

    معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اصفهان گفت: به گردشگرانی که در ایام تابستان بویژه اعیاد قربان و غدیر خم قصد سفر به این استان را دارند توصیه می‌شود که از ظرفیت‌های اقامتی شهرستان‌های غربی و جنوبی استفاده کنند.
  • تمدید گواهینامه‌های تایید صلاحیت آزمایشگاه‌های ذوب‌آهن اصفهان

    گواهینامه‌های تایید صلاحیت آزمایشگاه‌های آزمون و کالیبراسیون ذوب‌آهن اصفهان برای دو سال دیگر از طرف مرکز ملی تایید صلاحیت ایران، تمدید شد
  • اصفهان در ۱۵ حوزه صنعت مزیت نسبی و رتبه برتر دارد

    مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان اصفهان گفت: این منطقه از مزیت‌های نسبی و رتبه برتر در صنایع سنگ تزیینی و ساختمانی ، فولاد، نساجی، طلا، سیمان، قطعه‌سازی، آجر، نسوز، فرش دستباف و ماشینی، تولیدات لوازم‌خانگی، حمل‌ونقل، تولید دارو، صنایع معدنی و صنایع‌دستی برخوردار است.
  • وزیر صمت دو پروژه مهّم صنعتی در فولاد سبای فولاد مبارکه را افتتاح کرد

    سیّد رضا فاطمی‌امین، وزیر صنعت، معدن و تجارت، در بازدید از مجتمع فولاد سبای فولاد مبارکه، واحدهای گاززدایی و کربن‌زدایی تحت خلأ (V.O.D & V.D) و اسمز معکوس ثانویه (RO۲) این مجموعه صنعتی را افتتاح کرد.
  • افزایش تولید محصولات ویژه ثمره بهره برداری از پروژه های افتتاح شده

    مدیر متالورژی و روش‌های تولید شرکت فولاد مبارکه گفت: فولاد مبارکه کیفیت محصولات تولیدشده را در اولویت کاری خود قرار داده و به همین دلیل توانسته محصولات خوبی را به کشورهای پیشرفته دنیا صادر کند و البته بنا را بر آن گذاشته است که گریدهای خاصی را در آینده صادر نماید.
  • امکان تولید فولادهای ویژه در شرکت فولاد مبارکه

    به گزارش دنیای اقتصاد عباس اکبری محمدی گفت: در فولاد سبا ظرفیت تصفیه ۴۸۰ مترمکعب پساب صنعتی وجود دارد. با اضافه شدن واحد جدید، بهره‌وری تصفیه‌خانه فولاد سبا بیشتر شده و درصد بازیافت آب صنعتی از پساب به نزدیک ۸۰ درصد می‌رسد.
  • افزایش تولید محصولات ویژه در فولاد مبارکه؛ ثمره بهره برداری از پروژه های افتتاح شده

    محمدیاسر طیب‌نیا مدیرعامل فولاد مبارکه در حاشیه بازدید وزیر صمت از این شرکت با اشاره به پروژه احداث واحد اسمز معکوس ثانویه(RO۲) در مجتمع فولاد سبا اظهار کرد: این واحد با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در مجتمع فولاد سبا به بهره‌برداری رسید.
  • افزایش طول عمر قالب‌های ریخته‌گری فولاد مبارکه

    برای اولین بار در کشور عمرِ کاری یکی از قالب‌های ریخته‌گری فولاد مبارکه در قالب دو سرویس‌کاری به رکورد بی‌سابقه ۱۶۷ هزار و ۴۰۰ تن رسید. روح‌الله بیرانوند رئیس تعمیرگاه ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه در توضیح اهمیت و چگونگی کسب این موفقیت به خبرنگاران پاسخ داد، که متن پرسش‌ها و پاسخ‌ها در پی می‌آید:
  • فولاد مبارکه از نوآوریِ باز حمایت می‌کند

    مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه گفت: این شرکت برای دستیابی به تکنولوژی‌های آینده از الگو نوآوری‌ باز حمایت می‌کند و هدف از راه‌اندازی مرکز نوآوری مبارکه رفع نیازهای این صنعت به کمک دانشگاهیان است.
  • رسالت فولاد مبارکه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور است

    مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان گفت: یکی از رسالت‌های مهم این مجتمع بزرگ صنعتی حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآور است؛ چرا که این ارتباط دو سر برد بوده و هم باعث ارتقاء کیفی محصولات و خدمات فولاد مبارکه شده و هم محرک و مشوق این شرکت‌ها و مراکز علمی می‌شود.
  • ادامه سرمایه گذاری زیرساختی

    مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی از سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه برای ساخت ۵ لوکومتیو دیگر برای به‌کارگیری در سیستم حمل‌ونقل ریلی کشور خبر داد. میعاد صالحی مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی اظهار کرد: در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ حد نصاب جدیدی از تولید ناوگان ریلی ثبت شد که بر همین اساس بخشی از عقب‌ماندگی و بدهی‌های گذشته جبران شده است.
  • عکس هفته - ۱۴۰۱/۰۴/۲۱

    خویش را قربان نماییم از پی قربان عید کان قصاب عاشقان بس خوب و زیبا می کشد مولانا
  • قصه «هفت داستان»

    مدتی‌ است که شهروندان در سنین مختلف به سمت مجموعه‌های فرهنگی هنری جذب‌شده‌اند. مجموعه‌هایی که نه‌تنها منجر به رفع نیازهای فرهنگی می‌شوند، بلکه به ارتقای فرهنگ عمومی هم کمک می‌کنند و می‌توانند در شکل‌گیری افق روشن‌تر فرهنگی در جامعه موثر باشند. مجموعه «هفت داستان» یکی از این مجموعه‌هاست که دو سالی از شروع فعالیتش در جنوب شهر اصفهان، دقیقا در قلب رفت‌وآمد قشر جوان‌تر جامعه می‌گذرد. قشری که این روزها با کمک فضای مجازی با کتاب و کتاب‌خوانی و فواید آن بیشتر آشنا شده‌اند و حالا به مکانی برای جهت دادن به این آموزش‌ها نیاز دارند. این دیدگاه مهندسی‌شده آزاده فردوسی و فرشاد سلیمانی فرد بنیان‌گذاران «هفت داستان» است که از رشته‎های فنی فارغ‌التحصیل شده‌اند، مدتی در صنعت مشغول به کار بوده‌اند و حالا در آستانه جشن تولد دوسالگی فرزندی هستند که برای تقویت روحشان تربیت‌کرده‌اند.