شماره روزنامه ۶۱۴۵
|

ویژه‌نامه اصفهان 10-07-1403

  • اکسپرس نصف جهان تا پایتخت

    نسیم زمانی :بدون شک،عمر صدساله راه‌آهن و افزایش مسافران مسیری که از آن به‌عنوان شلوغ‌ترین کریدور مسافری کشور نام‌برده می‌شود ضرورت توجه بیشتر به پروژه‌هایی نظیر قطار سریع‌السیر تهران – اصفهان را پررنگ‌تر می‌کند. پروژه‌ای با قدمتی بالاتر از یک دهه که بارها وعده اتمام آن را در آینده‌ای نزدیک شنیده‌ایم. اما هر بار بنا به دلایلی ادامه آن با موانعی روبرو شد. تا زمان دولت سیزدهم که اعلام شد این پروژه از اولویت‌های مهم دولت و در صدر پروژه‌های عمرانی قرار دارد .حال‌آنکه در آغاز دولت چهاردهم همچنان، این پروژه ناتمام و مطالبه‌ای مهم از این دولت و البته استانداری است که قرار است سکان‌داری اصفهان را به دست بگیرد.
  • جای اصفهان خالی

    گروه گزارش- اصفهان بخشی از پازل ایران است که هیچگاه نمی‌توان آن را نادیده گرفت. این پازل آنقدر قوی و با پشتوانه و تاریخی است که هیچکس در هیچ دوره زمانی نتوانسته از آن عبور کند. فارغ از دولت‌ها، اصفهان همواره در ادبیات و فرهنگ و هنر کشور نیز نقش خود را به ثبت رسانده است. از کتاب‌های مفصلی که درباره تاریخ اصفهان نوشته شده تا رمان‌هایی که در آن به اصفهان به خوبی اشاره شده است.
  • انتصاب استانداراصفهان؛ تکرار تاریخ؟

    امروز که باهم صحبت می‌کنیم در آسمان استانداری اصفهان هنوز وقت سحر است، مرتضوی می‌داند که باید برود اما نمی‌داند صندلی را به چه کسی تحویل می‌دهد، اگرچه جریان متبوع او امیدوار به تشتت اصلاح‌طلبان و لابی‌گری نمایندگان اصفهان در مجلس شورای اسلامی منتظر تایید گزینه‌ای مانند مهدی جمالی نژاد نشسته اما گویا وزارت کشور برخلاف برخی گمانه‌زنی‌های بدبینانه قرار نیست دست‌فرمانی شبیه دوستان دولت یازدهم و دوازدهم داشته باشد اما فارغ از نامی که بالاخره در هیات دولت مطرح و درباره‌اش تصمیم‌گیری می‌شود، نکاتی چند را می توانیم باهم مرور کنیم تا اگر در آینده‌ای نزدیک تاریخ تکرار شد و حامیان دولت چهاردهم مثل سال ۱۳۹۲ دوباره به گوشه رینگ رانده شدند، بازار مقصریابی گرم نشود!
  • شهر در عطش ارتفاع

    لیلی زواره‌ای- در سال‌های اخیر، با تشدید مداوم مشکل کمبود مسکن در کشور، طرح‌هایی برای رفع این مشکل از سوی دولت ارائه شد. ازجمله مهم‌ترین سیاست‌ کشور که باهدف تأمین مسکن برای اقشار مختلف جامعه اتخاذ شد، طرح نهضت ملی مسکن بود که تحت قانون جهش تولید مسکن در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفت. طرح‌های نهضت ملی مسکن جدیدترین سیاست دولت برای خانه‌دار کردن اقشار کم‌درآمد جامعه است که در گستره حدود ۱۴۰۰ شهر و هزاران روستا انجام می‌شود. مسکن مهر در دولت‌های پیشین با سیاست ساخت عمودی در زمین‌های غیرمسکونی تحت عنوان ایجاد شهرهای جدید، قدم به عرصه گذاشت و حالا پس از گذشت بیش از یک دهه همان طرح در حال اجراست با این تفاوت که برای تامین زمین طرح جهش ملی مسکن، سیاست توسعه افقی و الحاق زمین‌های حاشیه به شهرها در دستور کار قرارگرفته است. تجارب شهرسازی نشان می‌دهد که پیچیدن نسخه‌ای واحد برای همه استان‌ها، شهرها و کلان‌شهرها تجربه مناسب و خوشایندی نیست. از سوی دیگر وضعیت زیست‌محیطی و زیرساختی کلان‌شهر و سایر شهرستان‌های اصفهان نیز با توسعه افقی همخوانی نداشته و پس از اجرای طرح، کمبودها و نواقص خود را نشان می‌دهد.
  • ۹۰۳ هزار تُن کالا از طریق گمرک اصفهان صادر شد

    مدیرکل گمرکات اصفهان گفت: نزدیک به ۹۰۳ هزار تُن کالا به ارزش ۶۰۹ میلیون و ۲۳۹ هزار دلار در ۶ ماه نخست سال جاری از طریق گمرک استان صادر شد.
  • مادر سردار شهید «حسین خرازی» به فرزند شهیدش پیوست

    حاجیه خانم طیبه تابش مادر شهید خرازی و بانوی مجاهد و صبور یک‌شنبه هفته جاری در سن ۸۸ سالگی بر اثر کهولت سن به سوی معبود شتافت.
  • دستگیری یک فروشنده داروهای مخدر در اصفهان

    رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی اصفهان از شناسایی و دستگیری متصدی یک واحد صنفی که اقدام به فروش داروهای اعتیادآور می‌کرد، خبر داد.
  • ۲۶۰۰ فوت زیرزمین!

    نفیسه زمانی نژاد: قناری‌ها از بخت بدشان برای سال‌ها در نقش زنگ هشدار معدن، درون قفس به عمق معادن زغال سنگ می‌رفتند و چون آواز مرگ سر می‌دادند و خود را به دیواره‌های قفس می‌کوبیدند، منجی معدن چیان می‌شدند، نقل است کارگران معدن آنقدر پرندگان را عزیز می‌داشتند که وقتی هم نجات پیدا می‌کردند به سوگ قناری می‌نشستند، فناوری قرار بود کاری کند تا معادن زغال سنگ که روزی سوخت انقلاب صنعتی به حساب می‌آمدند به جایی امن‌تر مبدل شود اما حالا در قرن بیست و یکم هنوز ۳ ماه از حادثه معدن شازند نگذشته است که خبر حادثه معدن طبس، کشور را با یک واقعه تلخ دیگر روبرو کرد. اتفاقی که زنگ خطر فقدان ایمنی در معادن کشور را دوباره به صدا درآورد و نگرانی‌ها را چند برابر کرد. حال این نگرانی به‌خصوص در استان‌های معدن خیزی مانند اصفهان که ازلحاظ تعداد معادن از استان‌های مطرح بشمار می‌آید شدیدتر و قطعا قابل‌تامل تر هم هست. هرچند کارگران معادن در هر نقطه‌ای از دنیا از ایران تا چین، از افغانستان تا شیلی در معرض چنین تهدیدهایی قرار دارند.
  • بخشی از ناترازی برق به رمزارزها برمی‌گردد

    عضو هیات‌علمی پژوهشگاه نیرو و مشاور عالی وزیر نیرو گفت: بخشی از ناترازی برق به دلیل مصارف جدید ازجمله رمزارزها به‌عنوان یک اقتصاد زیرزمینی برمی‌گردد.
  • مجوز جذب ۶۳۵ آتش‌نشان در استان اصفهان اخذ شد

    مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری اصفهان گفت: بمنظور تقویت بدنه آتش‌نشانی شهرداری‌های استان، مجوز جذب ۵۹۹ نیروی متخصص در ۵۴ شهر استان از سه مجرای مختلف اخذ شده است.
  • تولید ۵ نمونه تجهیزات نوآورانه در سازمان آتش‌نشانی اصفهان

    رئیس اداره برنامه‌ریزی و توسعه سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از تولید ۵ نمونه تجهیزات نوآورانه در این سازمان خبر داد و گفت: یکی از این تجهیزات، سنسور چاه است که از قابلیت‌هایی نظیر انتقال تصویر و صوت، دوربین ۳۶۰ درجه، تأمین نور مناسب و سنسورهای مختلف برای تشخیص گازهای طبیعی و قابل انفجار برخوردار است.
  • آموزش طبقاتی

    باران مدرس- طی یک دهۀ اخیر نسبت بودجه آموزش‌وپرورش به بودجۀ عمومی دولت روند کاهشی داشته است تاجایی‌که در سال‌های اخیر و بنا به اظهار مدیران عالی آموزش‌وپرورش بیش از ۹۸ درصد بودجۀ این وزارتخانه به حقوق و مزایای معلمان و کارکنان اختصاص دارد و عملا هزینه‌های ادارۀ مدارس از سوی خانواده‌ها تأمین می‌شود. امروزه ایران جزو کشورهایی است که در مقایسه با میانگین جهانی، دولت مشارکت بسیار پایینی در تامین مخارج آموزش‌وپرورش دارد و یکی از ریشه‌های افت نتایج تحصیلی دانش‌آموزان هم به کاهش سرانه بودجه و معلم طی دهه گذشته برمی‌گردد. پشت پرده این موضوع هم تا حد زیادی رشد اقتصادی ناچیز کشور و افت درآمدهای نفتی دولت تحت اثر تحریم‌ها است که دست دولت را برای تامین بودجه کافی بسته است. البته همچنان درباره کیفیت تامین آموزش توسط دولت و همچنین سهم مناسب آموزش عمومی از بودجه می‌توان تردیدهایی مطرح کرد. ضمن این‌که شرایط نابسامان اقتصادی از طریق افت توان خانوارها در سرمایه‌گذاری روی تحصیلات فرزندان هم بر نتایج تحصیلی اثر منفی گذاشته است. حالا در سال‌تحویل دوباره مدارس، جیب خالی والدین باید تورم چندباره سیستم آموزش‌وپرورش را به جان بخرد.
  • راه یابی بیش از ۴۰۰ اثر به مرحله نهایی دومین جشنواره «صنایع دستی خلاق»

    رئیس اداره خلاقیت و نوآوری شهرداری اصفهان از راه یابی بیش از ۴۰۰ اثر به مرحله نهایی دومین «جشنواره صنایع دستی خلاق ویژه دانش‌آموزان هنرستان‌های فنی حرفه‌ای و کار و دانش خبر» داد و گفت: در دو مرحله اول این جشنواره بیش از هزار اثر معرفی شده و بیش از ۴۰۰ اثر به ارزیابی نهایی راه یافته است.
  • تحول دیجیتال، کانال عبور از کسب و کارهای گذشته است

    مدیرعامل همکاران سیستم اصفهان گفت: تحول دیجیتال ما را برای آینده مجهزتر می‌کند و به نوعی کانال عبور از کسب و کارهای گذشته به نوین است.
  • چهارمین دوره مسابقات رباتیک دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود

    چهارمین دوره مسابقات رباتیک دانشگاه صنعتی اصفهان به‌عنوان یکی از رویدادهای نمایشگاه ملی فن‌نما ۱۴۰۳ و با هدف حل مشکلات و چالش‌های روز دنیا، در تاریخ ۱۰ مهرماه جاری، با حضور دانش‌آموزان و دانشجویان علاقمند سراسر کشور برگزار می‌شود.
  • جزیره گیمیفیکیشن، ابزاری برای ماندگار کردن آموزش در فن‌نما

    (جزیره گیمیفیکیشن) یا (بازیوار سازی) یکی از رویدادهای نمایشگاه فن‌نما ۱۴۰۳ خواهد بود، ابن مهم با هدف معرفی گیمیفیکیشن‌ها به شرکت‌ها و افراد بازدیدکننده و نیز همکاری با استارتآپها و کسب و کارها، در نمایشگاه فن‌نما برگزار می‌شود.
  • عملیات احداث پروژه مشارکتی هایپر شمال شهر در آستانه آغاز

    مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان گفت: قرارداد احداث و بهره‌برداری از پروژه مشارکتی هایپر شمال شهر واقع در منطقه ۱۴ به‌زودی منعقد و عملیات احداث آن آغاز خواهد شد.
  • رایتل زیرساخت‌های ذوب آهن اصفهان را هوشمندسازی می‌کند

    تفاهم‌نامه همکاری مشترک رایتل و ذوب آهن اصفهان از هلدینگ‌های وابسته به شستا برای هوشمندسازی زیرساخت‌های ذوب آهن اصفهان به امضای طرفین رسید. آئین امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک شرکت خدماتی ارتباطی رایتل و ذوب آهن اصفهان از هلدینگ‌های وابسته به شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی(شستا) ظهر پنج‌شنبه ۵ مهرماه در حاشیه سیزدهمین دوره نمایشگاه بین ‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در معدن و صنایع معدنی ایران (ماینکس) با حضور حسین ملازاده مدیرعامل رایتل و مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان برگزار شد.
  • چرا تزریق واکسن آنفلوانزا در فصل سرما ضروری است؟

    تزریق واکسن آنفلوانزا با شروع فصل پاییز و سرمای هوا به‌ویژه برای گروه‌های آسیب‌پذیر از اهمیت زیادی برخوردارست؛ یک متخصص بیماری‌های کودکان تاکید دارد که این واکسن به پیشگیری از بروز این بیماری و کاهش عوارض آن که گاهی مرگ‌بار است، کمک می‌کند. آنفلوانزا (Influenza) یک بیماری ویروسی است که با آغاز فصل سرما به‌ویژه از فصل پاییز بیشتر شیوع می‌یابد؛ این بیماری با سویه‌های مختلفی از ویروس در بین افراد مختلف خود را متفاوت و بیشتر با علائم سرفه، عطسه و خستگی نشان می‌دهد، بی‌توجهی به این بیماری می‌تواند عوارض جدی و خطرناکی به‌همراه داشته باشد.
  • «مرکز تماس شهروندی» شهرسازی الکترونیک شهرداری اصفهان فعال شد

    مدیر شهرسازی الکترونیک معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان از آغاز به کار مرکز تماس (Call Center) شهرسازی الکترونیک برای تسهیل در پاسخگویی و ساماندهی مسیر شهروندان خبر داد.
  • ممنوعیت تردد ناوگان باری در اصفهان طی ساعات اولیه صبح

    مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار شهرداری اصفهان از ممنوعیت تردد ناوگان باری اصفهان در ساعات اولیه صبح خبر داد.
  • چالش‌های اصفهان در ادوار از نگاه نخبگان

    گروه گزارش -چندین سال قبل، به مناسبت روز اول در آذرماه، گزارشی تحت عنوان «بررسی چالش‌های پیش روی شهر تاریخی اصفهان از دیدگاه اندیشمندان و دوستداران اصفهان» منتشر شد تعداد زیادی از دوست داران و اساتید معروف شهر از جمله فضل الله صلواتی، رضا عبداللهی،عبدالله جبل عاملی و... در آن به ذکر مطالبی درباره اصفهان پرداختند. نکته اینجاست که این چالش‌ها از آن سال نه تنها حل نشده بلکه روز به روز جدی تر شده است. در ادامه به برخی از آن اظهار نظرها اشاره خواهیم کرد.
  • امتیاز نشان استاندارد

    گروه گزارش- میزان نمک افزوده، قند بالای شیرین‌کننده‌های طبیعی یا مصنوعی، شیره ذرت، آلودگی‌های میکروبی یا باکتریایی، نیترات و باقی مانده سموم کشاورزی در میوه، سبزی یا صیفی‌ها آشامیدنی‌ها هرکدام به‌تنهایی برای اجتناب از خوردن یا آشامیدنی هر ماده غذایی کافی است بااین‌حال امروز در قرن بیست و یکم در بسیاری از نقاط جهان نه‌تنها امنیت غذایی که متعاقب آن ایمنی غذایی با چالش‌هایی روبرو شده است، انتشار گزارش‌های بدون منبع، گزاره‌های شبه‌علم، جولان شبه متخصصان به‌اصطلاح طب و تغذیه سنتی، و دعواهای ذیل دوگانه سازی‌های مدرن و سنتی، باعث شده تا شهروندان هرازگاهی با موجی از تبلیغات و اخبار متشتت روبرو شوند که آن‌ها را خوردن فلان ماده غذایی، یک ویژند( برند) محصولات غذایی یا لبنی، تولیدات بسته‌بندی‌شده یا فله‌ای و مانند آن تشویق کرده یا پرهیز می‌دهند. اینجاست که نقش سازمان‌هایی با اختیارات قانونی گسترده برای استانداردسازی تهیه، توزیع یا مقابله با هر محصولی که رابطه مستقیم یا غیرمستقیم با سلامت شهروندان را دارد، برجسته می‌شود. در ایران هم سازمان ملی استاندارد بیش از ۶ دهه است که فعالیت خود را آغاز و قوانین مربوط به آن تدوین و تکامل پیداکرده است بااین‌حال هنوز قانون‌گذار بنا به دلایلی نتوانسته شمولیت نظارت این سازمان را به تولید هر کالا یا محصولی تعمیم دهد، همان‌طور که در سراسر دنیا نیز تولید برخی محصولات به‌طور سنتی ادامه دارد که همین امر کشاکش مدافعان و منتقدان نوع تولید را موجب شده است.
  • همراه ما بود

    کتاب «همراه ما بود»، شامل مجموعه سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های دبیرکل حزب‌الله لبنان درباره دوست و همرزم بیست‌ساله‌اش حاج قاسم سلیمانی، بعد از شهادتش، است. کتاب «همراه ما بود» با گردآوری و مترجم سید حسین مرکبی با تعداد ۳۶۸ صفحه روانه بازار شده است. در توضیحات کتاب آمده است: «بدون شک یکی از نزدیک‌ترین دوستان شهید حاج قاسم سلیمانی سید مقاومت، سید حسن نصرالله است.
  • انسان‌های کوچک؛ آرزوهای بزرگ‌: سیمین دانشور

    «سیمین دانشور» عنوان یکی از کتاب‌های مجموعه «انسان‌های کوچک؛ آرزوهای بزرگ‌» است که نشر کتاب‌های فیل (بخش کودک و نوجوان انتشارات گهگاه) آن را منتشر و روانه بازار کتاب‌های کودک و نوجوان کرده است.
  • ضرورت جایگزینی نگاه ملی در حوزه فولاد به‌جای نگاه منطقه‌ای

    مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در دومین نشست ملی توسعه مطلوب، رشد تولید و بهره‌وری صنعت فولاد گفت: باید در حوزه فولاد نگاه ملی داشته باشیم، زیرا امروز نگاه به فولاد منطقه‌ای است و چنانچه نگاه ملی حاکم شود، بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد.
  • تحریک تقاضای انرژی سبز با نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی فولاد مبارکه

    دومین نمایشگاه تخصصی انرژی‌های نو و تجدید پذیر در حالی برگزار شد که نیاز کشور به انرژی تجدید پذیر روزبه‌روز بیشتر احساس می‌شود،اگرچه تا امروز در این موردنظر و سخن‌های بسیاری نوشته و گفته‌شده اما درصحنه عمل، ساخت بزرگ‌ترین نیروگاه ایرانی تولید انرژی با استفاده از نور خورشید را فولاد مبارکه کلید زده است که علاوه بر تحریک تقاضا در بازار تجهیزات این نمونه از نیروگاه‌ها، می‌تواند در مقام یک تجربه موفق سرمشق سرمایه‌گذاران و ذینفعان صنعت که دل درگرو توسعه پایدار و سالم کشور با استفاده از انرژی پاک دارند هم قرار بگیرند.
  • فولاد مبارکه دانش را محور فعالیت‌های خود قرار داده است

    امروز طی بازدید بسیار خوبی که از واحدهای آهن‌سازی، فولادسازی و ریخته‌گری، نورد سرد و گرم فولاد مبارکه داشتیم به وجود چنین صنعتی در کشورمان افتخار کردیم.
  • نوسازی، راه‌اندازی و افزایش ظرفیت واگن‌برگردان شماره ۱ فولاد مبارکه

    مدیر اجرای پروژه‌های ناحیه آهن‌سازی فولاد مبارکه گفت: با گذشت بیش از ۳۰ سال از راه‌اندازی فولاد مبارکه و فرسوده شدن تجهیزات تولید، پروژه «نوسازی و افزایش ظرفیت مجموعه واگن‌برگردان شماره ۱ واحد انباشت و برداشت ناحیه آهن‌سازی» بدون حضور کارشناسان خارجی در تابستان سال ۱۴۰۳ با رعایت کامل موارد ایمنی و در موعد مقرر با موفقیت انجام شد.
  • افزایش ۱۱.۲۲ درصدی تولید کلاف گرم و ۶.۶ درصدی آهن اسفنجی در مجتمع فولاد سبا

    تلاشگران غیور مجتمع فولاد سبا با آگاهی از اهمیت و نقش تولید در پایداری اقتصاد کشور، با عملکرد درخشان خود در تولید کلاف گرم و آهن اسفنجی در شش‌ماهه نخست سال جاری، اجازه ندادند محدودیت انرژی خللی در دست‌یابی به اهداف این شرکت و گروه فولاد مبارکه ایجاد کند.
  • ایمنی؛ ضرورتی حیاتی و مسوولیتی همگانی

    سرمایه انسانی، به‌ویژه نیروی ماهر و متخصص، ارزشمندترین عنصر سازمان و مهم‌ترین عامل تحقق توسعه پایدار به شمار می‌آید و بدون تردید حفاظت از سلامت سرمایه انسانی و حراست از سرمایه‌های مالی و فراهم ساختن محیط کاری ایمن و سالم ازجمله مهم‌ترین دغدغه‌های سازمان‌های متعالی است که این رسالت خطیر به واحد ایمنی و آتش‌نشانی سپرده‌شده است.
  • فرمول سرمایه اجتماعی

    داریوش مجد- شواهد تجربی نشان می‌دهد سرمایه اجتماعی ارتباط معنی‌داری با توسعه پایدار دارد. این سرمایه از طریق ایجاد ساختارهای اجتماعی لازم زمینه‌ساز توسعه کشورها می‌شود. به‌عبارت‌دیگر ترکیب سنتی سرمایه طبیعی و فیزیکی و یا سرمایه تولیدشده و سرمایه انسانی برای پیشرفت نیازمند توسعه سرمایه اجتماعی است.
  • ولوو ۸۵۰: پرهزینه ترین پروژه صنعتی سوئد

    ولوو ۸۵۰ جایگزین خانواده ۲۴۰ شد و در کشورهای سوئد، بلژیک، کانادا، اندونزی و فیلیپین مونتاژ شد. این خودرو تا سال ۱۹۹۶ در لیست فروش ولوو قرار داشت تا اینکه جایگزین‌های آن یعنی مدل‌های اس۷۰ و وی۷۰ از راه رسیدند.
  • امضای تفاهم نامه بین ذوب آهن اصفهان و فن بازار ایمیدرو با رویکرد دانش بنیان

    آیین انعقاد تفاهم نامه بین ذوب آهن اصفهان و فن بازار تخصصی صنایع معدنی از زیر مجموعه‌های سازمان ایمیدرو، چهارشنبه چهارم مهرماه با حضور علی نصیری معاون بازرگانی ذوب آهن اصفهان و مهدی تقی زاده کارگذار رسمی فن بازار تخصصی صنایع معدنی در محل سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ماینکس تهران برگزار شد.
  • سرنوشتِ سیاهگوش‌های کلاه قاضی

    مدیرکل دفتر مدیریت و حفاظت از حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ۲ قلاده سیاهگوش اوراسیایی (لینکس) مرکز بازپروری حیات‌وحش کلاه‌قاضی اصفهان تا رسیدن به اطمینان از امکان بقا در شرایط طبیعی، رهاسازی نمی‌شوند.
  • کتاب اقتصاد روایی

    صدیقه موسوی- این کتاب که در سال ۲۰۱۹ منتشر شد، در مورد تاثیر داستان‌های مشهور در رفتار اقتصادی ما است. این کتاب ماجرای رشد ناگهانی بیت‌کوین و سقوط‌ بورس را با اقتصاد روایی توضیح می‌دهد
بیشتر