شماره روزنامه ۶۰۹۶
|

ویژه‌نامه اصفهان

  • مدارس، آلوده به کم سوادی

    تعطیلی‌های پی‌درپی ناشی از آلودگی هوا و کمبود گازبرای مدارس درحالی اتفاق می‌افتد که طی دو سال گذشته هم شاهد محدودیت‌های آموزشی شدیدی به دلیل شیوع کرونا بودیم؛ و اکنون با توجه به آسیب چنین اتفاقی بر راندمان تحصیلی، درخواست مسوولان این حوزه آن است که غیرحضوری شدن مدارس آخرین راهکار برای حل مسائل و مشکلات باشد؛ چه برای آلودگی هوا، چه سرما، کمبود گاز و سایر موارد ...
  • تلنگرهای فرش

    فرش دستباف ایران با قدمتی دیرینه و چند هزارساله به‌عنوان یکی از مهم‌ترین صنایع‌دستی و بیانگر تمدن، فرهنگ، هنر و تاریخ سرزمینمان از جنبه‌های مختلفی حائز اهمیت است.
  • شهر گران اداره می‌شود

    در سیستم بودجه‌ریزی کلان‌شهرها، موضوع هزینه‌ها و درآمدها طی چند دهه اخیر به‌عنوان موضوع مهم و چالشی مطرح‌شده که سهم عمده‌ای از محدودیت‌ها، مشکلات و آسیب‌پذیری‌های اعمال مدیریت هدفمند و تامین خدمات متنوع و کیفی شهری را به خود اختصاص داده و انجام سرمایه‌گذاری‌های عمرانی و هم‌چنین هزینه‌های مربوط به خدمات شهری را آسیب‌پذیر کرده است. اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری غیراقتصادی و بدون توجیه اجتماعی، تدارک پروژه‌های سرمایه‌گذاری باکیفیت پایین، گسترش پروژه‌های نیمه‌تمام و طولانی شدن مدت‌زمان بهره‌برداری از پروژه‌ها هزینه‌هایی به دنبال دارد که به خاطر عدم شفافیت تخصیص اعتبار به طرح‌های سرمایه‌گذاری است. از طرف دیگر انجام وظایف و خدمت‌رسانی مناسب شهرداری‌ها به شهروندان نیازمند تامین اعتبارات و منابع مالی است.
  • راه نجات اصفهان از مسیر گردشگری می‌گذرد

    در همایش «اصفهان، توسعه گردشگری، اقتصاد پایدار» در اتاق بازرگانی اصفهان، ضمن پرداختن به الزامات توسعه اقتصادی سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری، تجارب چند سرمایه‌گذار موفق بخش گردشگری با حضار به اشتراک گذاشته شد.
  • تحلیل اشتهای ریسک در سازمان

  • سرابی از سرآب تا پای آب

    بنا به اقتضای کاروبار و معاش، توفیق اجباری سفر هرازگاهی نصیبم می‌شود، زمستان و تابستان هم نمی‌شناسند، رسانه است دیگر! مثلا شیراز، شهرکرد و تهران و اگر آقایمان بطلبد مشهد، بدون آن‌که بخواهم حس لعنتی کنجکاوی (همان حسی را می‌گویم که نان روزنامه را توی دامن خیلی هامان گذاشته) آب‌وهوا، کارخانه‌ها، صنایع و ده‌ها شاخصه دیگرشان را با شهر عزیزم، همین نصف جهان خودمان قیاس می‌کنم، ابتدا می‌گویم آن‌ها نقش‌جهان، گنبدهای فیروزه‌ای، منارجنبان و زاینده‌رود و مانند این‌ها را ندارند، پس دلشان به چه خوش است، به کویرهایشان یا صنایعی که ندارند و دودکش‌های بلندی که نوید توسعه صنعتی را برایشان به‌ارمغان بیاورد، مسجد وکیل در شیراز که نوه مسجد جامع خودمان است یا فلک افلاک لرستان فقط همان یکی است و ما نمونه‌اش را زیاد داریم، آن‌قدر زیاد که گذاشته‌ایم خراب شوند به امان خدا یا مشهد و طرقبه‌اش که مثل خود آقای قالی‌باف؛ مثال قالی کرمان است از گذر زمان که هرسال، بزنم به تخته روبه‌راه‌تر از سال قبلش، شهرکرد هم که همین چند روز پیش توفیق دیدنش نصیبم شد، سرد، سفید از برف و البته آسمانی آبی! حالا ممکن شما هم‌وطن عزیز اگر از شانس بلند من، دارید این نوشته‌ها را می‌خوانید اهل هرکدام از این شهرها باشید، آسمان پرستاره کویر بالای سرتان باشد یا مسیرتان هرروز از گردنه حیران بگذرد و از بخت‌بلندتان همسایه کنارگذر ساحلی شیرازباشید و وصف بی‌مثال دیار حافظ را با تن و جانتان لمس کنید! شاید شما خوانندگانِ حضور بخش بگویید نه بابا، اصفهان یه چیز دیگه اس که البته من هم با شما تا حدی و بخشی هم‌نظرم، بگذارید تصحیح کنم، اصفهان یه چیزی بود! روزگاری که شهر رودخانه‌ای پر آب داشت و سبزی باغات آنور آبش به سیاهی می‌زد، چهارباغش کارگاهی بزرگ از هنر نامیده می‌شد و آسمانش بازتابی از آبی فیروزه‌ای گنبدهایش به نظر می‌رسید، آن روزها، اینجا صنعتی نبود، گویا خیلی هم‌دوره‌ای که تونل کوهرنگ را کنده بودند نگذشته بود و کسی دچار توهم پرآبی این شهر با آن هوای خوشگوار و زمین پرنگار را نداشت، آری هنوز لقب پرطمطراق اولین استان صنعتی کشور آویزان گردن یا بهتر بگویم وبال گردنمان نشده بود، می‌شد روی دهنه‌های پل خواجو نشست و روبه شرق غرش آبی را دید که حس دروغین اما دل‌نشین عقب رفتن را به آدم‌های خیال‌بافی مثل من القا می‌کرد، حسی که امروز بافکر کردن به آن می‌فهمم، این من نبودم که با پل خواجو عقب می‌رفتم، آینده و هستی شهرم بود که می‌رفت.
  • مردم را مقصر جلوه ندهید

    معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه نگاه دولت سیزدهم به آلایندگی نگاه درآمدی نیست، گفت: به جای دریافت عوارض آلایندگی بهتر است این عوارض را به صنعت بدهیم تا مشکل آلایندگی حل شود.
  • کامِ دودی

    آلودگی کماکان در ترکیب هوای اصفهان جا خوش کرده تا جایی که از باران و برف هم زورش بیشتر به نظر می رسد، مگر اینکه باد مددی فرماید، در همین اثنا که غبار و آلاینده جان باشندگان اصفهانی را می فرساید؛ دبیر هیات پزشکی ورزشی اصفهان می گوید : مردم و حتی ورزشکاران حرفه‌ای بدلیل تشدید آلودگی هوای این روزها از فعالیت ورزشی در اماکن باز اجتناب و محل تمرینات خود را به فضای بسته با تهویه مناسب منتقل کنند.
  • ساماندهی فضاهای ناایمن آموزشی در اولویت است

    ایرنا : مدیرکل توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس اصفهان، یکی از اولویت‌های مهم این نهاد را ساماندهی فضاهای ناایمن ونامطلوب آموزشی و فراهم کردن فضای امن فیزیکی برای دانش آموزان با مشارکت خیران عنوان‌کرد.
  • در مصاف آلاینده ها

    رئیس کل دادگستری استان اصفهان از پیگیری ویژه دستگاه قضایی استان در رابطه با کاهش آلاینده‌های هوای اصفهان توسط مدعی‌العموم و دادستان مرکز استان خبر داد.
  • مازوت،متهم ردیف اول آلایندگی

    مسوول امور کنترل کیفیت هوای شهر معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان با اعلام اینکه روزانه دو میلیون لیتر بنزین و ۶۰ هزار لیتر گازوئیل در سطح شهر اصفهان مصرف می‌شود، گفت: تمرکز کارگروه اضطرار آلودگی هوا اغلب در زمان‌هایی است که آلودگی شدید می‌شود، اما برای پیشگیری از آلودگی هوا باید برنامه‌ریزی بلندمدت داشت.
  • میوه ممنوعه ساخت و ساز

    درحالی‌که از ساخت‌وساز، به‌عنوان کلید رونق اقتصادی شهر در دوران تحریم، نام‌برده می‌شد اما در همین دوران، این صنعت، با شرایط بحرانی دست‌به‌گریبان شده است.
  • پایان شکوه قیصریه!

    به چهارسوی دوم بازار قیصریه و ورودی بازار چیت‌سازها می‌رسیم، همان‌جایی که سقف بخشی از این بازار به‌دنبال بارش‌های اخیر باران و برف در اصفهان ریزش پیداکرده است.
  • مجوز ایجاد دهکده لجستیک (بندر خشک) در اصفهان صادر شد

    معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: در ششمین نشست ستاد مراکز لجستیک وزارت راه و شهرسازی، موافقت اصولی نخستین دهکده لجستیک(بندر خشک) کشور در اصفهان، با پیش‌بینی سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و سیاست‌گذاری، حمایت و نظارت بخش دولتی پس از ۱۰ سال اخذ شد.
  • راه‌اندازی مرکز غربالگری کودکان متکدی برای اولین بار در اصفهان

    مدیرکل پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان گفت: مرکز ساماندهی و غربالگری، ویژه کودکان متکدی (زیر ۱۸ سال) برای نخستین بار در اصفهان با همکاری اداره کل بهزیستی استان راه‌اندازی می‌شود.
  • مزایای اتوبوس‌های کوچک برای تردد در معابر

    معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان درباره مزایای به‌کارگیری اتوبوس‌های کوچک در حمل و نقل عمومی شهر اصفهان توضیح داد. به گزارش دنیای اقتصاد و به نقل از اداره ارتباطات رسانه‌ای شهرداری اصفهان، حسین حق‌شناس گفت: امسال اتوبوس‌های کوچک یا میدل باس‌ها برای نخستین بار خریداری و در سیستم حمل و نقل حمل و نقل اصفهان به کار گرفته شد.
  • برگزاری رویداد نیمرخ با محوریت نادیده‌های مسجد جامع عتیق

    رئیس اداره گردشگری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان گفت: چهارمین برنامه نیمرخ با محوریت بازدید از نادیده‌های مسجد جامع عتیق اصفهان برگزار می‌شود.
  • حمایت از حیوانات در ایران اصولی نیست

    صنعت پت ادعاهای زیادی را درون خود دارد و افراد مختلفی که درگیر بخش‌های گوناگون آن هستند. امیر جوانی یکی از فعالان باسابقه این حوزه در رابطه با حقوق حیوانات و وضعیت پت در ایران نسبت به گزارشی که دنیای اقتصاد چندی پیش دراین‌باره منتشر کرده بود انتقاداتی داشت که در گفتگویی با ما به بخشی از آن‌ها اشاره کرد که در ادامه مشروح آن را می‌خوانیم:
  • هوای اصفهان؛ غلظت ذرات معلق ۵ برابر استاندارد جهانی

    دنیای اقتصاد: عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: میانگین غلظت ذرات معلق ۲.۵ میکرون (pm) در هوای کلانشهر اصفهان بیش از پنج برابر استانداردهای بهداشت جهانی است.
  • نیمی از جمعیت بزرگسال اصفهان دچار اضافه وزن یا چاقی هستند

    ایرنا: رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از نیمی از جمعیت بزرگسالان این استان دچار اضافه وزن یا چاقی هستند، گفت: دوران کرونا، ابتلا به چاقی یا اضافه وزن را تشدید کرده است. مرجان منوچهری افزود: بر اساس آخرین آمار موجود از جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سال ۱۴۰۰ حدود ۵۳.۷ درصد از جمعیت بزرگسال ( شامل جوانان، میانسالان و سالمندان) و نزدیک به یک پنجم نوجوانان، درگیر اضافه وزن یا چاقی هستند.
  • کارآفرینی و مدیریت شهری

    امروزه توجه به ایجاد منابع پایدار درآمدی و تأمین هزینه‌های خدمات شهری یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های شهرداری‌ها است. یک مدیریت شهری موفق باید منابع متعدد پایدار و ناپایداری را برای این موضوع فراهم کند. با گسترش دامنه فعالیت شهرداری‌ها، بالا رفتن سطح توقع شهروندان و افزایش جمعیت شهری این نیاز بیشتر از قبل اهمیت می‌یابد. شناخت صحیح مؤلفه های اقتصادی اثرگذار بر ایجاد منابع جدید می‌تواند محرک توسعه شهری باشد.
  • حلقه تولید در عرصه محصولات گلخانه‌ای ناقص است

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: حلقه تولید محصولات گلخانه‌ای به دلیل فقدان بازاریابی مناسب، برند سازی و بسته‌بندی ناقص مانده است. مهرداد مرادمند در مراسم اختتامیه جشنواره محصولات گلخانه‌ای تیران و کرون، اظهار کرد: ۲۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان اصفهان به کشت محصولات گلخانه‌ای اختصاص یافته که ۷۰۰ هکتار آن فلفل دلمه است.
  • حرف‌هایی با دخترم درباره اقتصاد

    یک فرصت خوب برای آموختن اقتصاد، وقتی وزیر سابق اقتصاد یونان برای دخترش از اقتصاد می‌گوید، یانیس واروفاکیس (یونانی: Γιάνης Βαρουφάκης؛ زاده۲۴ مارس ۱۹۶۱) اقتصاددان و سیاست‌مدار اهل یونان است. وی از ژانویه تا ژوئیه ۲۰۱۵ به‌عنوان وزیر دارایی در کابینه آلکسیس سیپراس مشغول به کار بود. وی که فارغ‌التحصیل دانشگاه اسکس بریتانیا است، به علت شیوه لباس پوشیدن و حرف زدنش، در میان رسانه‌های بین‌المللی محبوبیت خاصی یافت.
  • کتاب «اصول شهر پیاده‌مدار» رونمایی شد

    این کتاب هندبوکی مفید برای کسانی است که می‌خواهند به‌صورت تجربی با گام‌های مؤثر بر پیاده‌مداری فضاهای شهری و تجارب مرتبط با آن آشنا شوند و نیز اصول و راهبردهای ارائه شده در آن را، در طرح‌ها و مطالعات خود به کار برند. ترجمه کتاب «Walkable City Rules: ۱۰۱ Steps to Making Better Places» با عنوان «اصول شهر پیاده‌مدار؛ ۱۰۱ گام برای ساخت مکان‌های بهتر»، حاصل تلاش جمعی از اعضای هیات علمی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان است که توسط نشر طحان منتشر شده است.
  • سرمایه ذوب‌آهن اصفهان افزایش یافت

    مجمع‌عمومی فوق‌العاده ذوب‌آهن اصفهان ۳۰دی ماه به ریاست مهدی کوهی رئیس هیات‌مدیره ذوب‌آهن اصفهان، ایرج رخصتی مدیرعامل و دبیر مجمع، درخشنده نماینده سازمان تامین‌اجتماعی و شرکت صدرتامین به‌عنوان ناظر مجمع، حسین سعیدی نماینده شرکت‌های صبا تامین و فرآورده‌های نسوز ایران به‌عنوان ناظر دوم مجمع، احمد سلیمی معاون مالی و اقتصادی ذوب‌آهن، نماینده سازمان بورس و اوراق‌بهادار، نماینده سازمان بازرسی، بازرس قانونی و سهامداران حقیقی و حقوقی در تالار آهن روابط‌عمومی این شرکت برگزار شد
  • ذوب آهن اصفهان و رویکرد دانش‌بنیان به حفاظت از محیط‌زیست

    صنعت و از جمله صنعت فولاد به‌صورت ذاتی انرژی‌بر و آلاینده است اما مهم این است که برای کنترل آلایندگی اقدامات لازم انجام شود حمید حسینی مدیر بهداشت و محیط‌زیست ذوب‌آهن اصفهان به مناسب روز هوای پاک به اقدامات زیست‌محیطی و از جمله رویکرد دانش‌بنیان این مجتمع عظیم صنعتی در کنترل آلایندگی‌ها پرداخت.
  • کسب‌وکارهای کوچک، چگونه می‌توانند مانند برندهای بزرگ فکر کنند؟‌!

    فرض کنید در حال تایپ‌کردن مقاله یا مطلب خود هستید، بدون هیچ اخطار قبلی ناگهان لپ‌تاپ شما خاموش می‌شود. شاید این یک کابوس وحشتناک باشد! بیایید کمی خوشبین باشیم و فرض بگیریم که کمی در مورد سخت‌افزارها اطلاعات دارید و مشکل لپ‌تاپ خود را شناسایی می‌کنید، اما از آنجایی‌که زمان یا قطعات لازم برای تعمیر سیستم را ندارید، از طریق اینترنت گوشی همراه خود، در گوگل کلمه «تعمیرات کامپیوتر» در منطقه خود را جست‌وجو کرده و به اولین نقطه در نزدیک‌ترین فاصله می‌‌‌‌‌‌‌‌روید. آنچه در ادامه این مطلب می‌‌‌‌‌‌‌‌خوانیم چند درس ارزشمند برای مشتریان و کسب‌وکارها است.
  • ریل ذوب‌آهن اصفهان به تبریز می‌رسد

    سید‌محسن واعظی‌فر و یعقوب وحیدکیا مدیران‌عامل سازمان‌های قطار شهری اصفهان و تبریز به‌همراه جمعی از مدیران این سازمان‌ها با حضور در ذوب‌آهن اصفهان با مدیران این شرکت درخصوص تامین ریل خطوط قطار شهری گفت‌وگو کردند.
  • الحاق ۱۲۳ هکتار برای ساخت مسکن نهضت ملی شهرستان اصفهان

    رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان اصفهان با اشاره به اقدامات به‌عمل آمده برای تامین اراضی طرح نهضت ملی مسکن این شهرستان گفت: الحاق ۱۲۳ هکتار اراضی به محدوده شهری شهرهای شهرستان اصفهان در دستور کار است.
  • سیستم اتوماسیون کارگاه آماده‌سازی مواد آگلومراسیون به‌روز شد

    عملیات بازسازی و به‌روز‌رسانی سیستم اتوماسیون و مانیتورینگ و روشنایی اتاق فرمان OP-۲ کارگاه آماده‌سازی مواد اولیه در مدیریت آگلومراسیون با موفقیت اجرا شد و مورد بهره‌برداری قرارگرفت.
  • افزایش ۱۰۰‌درصدی تولید بنزین در پالایشگاه اصفهان تا سال‌۱۴۰۵

    مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان با اشاره به اینکه تولید بنزین این پالایشگاه تا سال‌۱۴۰۵ تا ۲‌برابر افزایش پیدا خواهد کرد، گفت: تولید بنزین یورو ۵ در پالایشگاه اصفهان تا چهار سال‌آینده به ۳۱‌میلیون لیتر در روز افزایش خواهد یافت.
  • عزم فولاد مبارکه برای فتح قله‌های تعالی با تولید محصولات ویژه

    شرکت فولاد مبارکه در طول سال‌های فعالیت خود، در مسیر پیشرفت گام برداشته و تحولات و ارزش های فراوانی خلق کرده است و امروز، ارتقای کیفیت و تنوع در تولید محصولات جدید با بهره‌گیری از دانش روز و فناوری‌های نوین ازجمله دستاوردهایی است که در خور جایگاه جهان‌ترازی فولاد مبارکه است.
  • افزایش و تثبیت بازده کیفی خط نورد گرم به بیش از ۹۹ درصد

    مدیر ناحیه نورد گرم فولاد مبارکه گفت: در این خط علاوه بر توجه به افزایش تولید، کیفیت محصولات نیز ارتقا داده شده؛ به‌طوری‌که هم‌اکنون بازده کیفی خط نورد گرم به بیش از ۹۹ درصد افزایش یافته و تثبیت شده است. به گزارش دنیای اقتصاد علی حاجیان‌نژاد، مدیر ناحیه نورد گرم، ضمن تبریک سی‌امین سالگرد افتتاح شرکت فولاد مبارکه و سالروز تولید اولین کلاف گرم فولاد مبارکه در ۲۴ دی‌ماه ۱۳۷۰، بیان داشت: ظرفیت تولید نامی ابتدایی خط نورد گرم حدود ۲.۴ میلیون تن در سال بود که به یاری خداوند متعال، طی سال‌های بعد، با تلاش و همت همکاران در ناحیه نورد گرم و سایر همکاران در نواحی پشتیبانی تولید، با اجرای طرح‌های توسعه و ارتقای دانش فنی تولید، اکنون به بیش از ۵ میلیون تن کلاف گرم در سال افزایش یافته است. در حال حاضر، محصولات ناحیه نورد گرم فولاد مبارکه علاوه بر اینکه بیش از ۷۰ درصد ورق گرم موردنیاز کشور را تأمین می‌کند، با صادرات بخشی از محصولات، ارزآوری مناسبی برای کشور به همراه دارد.
  • فولاد سبا در مسیر خودکفایی ملی

    مدیران مجتمع فولاد سبا با حضور در ذوب‌آهن با ایرج رخصتی مدیرعامل و دیگر مدیران این شرکت در زمینه تعامل و همکاری‌های فنی و تخصصی بیشتر، دیدار و گفت‌وگو کردند.
  • نتایج مرحله اول آزمون استخدام سال ۱۴۰۱ شرکت فولاد مبارکه اعلام شد

    نتایج مرحله اول فرآیند استخدام (آزمون‌ کتبی) سال ۱۴۰۱ که در تاریخ‌های ۲۴ و ۲۵ آذرماه سال جاری برگزار شده بود اعلام شد. معاونت سرمایه های انسانی و سازماندهی شرکت فولاد مبارکه اصفهان ضمن عرض تبریک به مناسبت ایام سی امین سالروز افتتاح شرکت فولاد مبارکه در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان«تولید؛ دانش بنیان؛ اشتغال آفرین» نام نهاده شده است، به اطلاع داوطلبان محترم شرکت کننده در مرحله اول فرآیند استخدام شرکت فولاد مبارکه (آزمون‌کتبی) می رساند نتایج و اسامی پذیرفته شدگان این مرحله که در تاریخ های ۲۴ و ۲۵ آذرماه سال جاری برگزار شد، از طریق سامانه ثبت نام آزمون دانشگاه صنعتی اصفهان به نشانی coursereg.iut.ac.ir در تاریخ ۲۷ دی ماه اعلام و منتشر شده است.
  • بازار داغ طلای کهنه

    سقوط چندباره ارزش ریال در دهه اخیر، طلا را طلا کرده به‌طوری‌که به گفته فعالان بازار، خرید طلا با کاربرد زیورآلات کاهش‌یافته و حالا مدت‌هاست که بازار طلا از حالت خریدهای مصرفی خارج‌شده و به خریدهای سرمایه‌ای تغییر وضعیت داده است. با تغییر روند خریدها بازار سکه و طلای آب‌شده یا طلای دست‌دوم رونق گرفته است. موضوعی که با انتقاد فعالان و به‌خصوص تولیدکنندگان طلا مواجه شده و خواستار جرم انگاری خرید طلای دست‌دوم شده‌اند.
  • پایان یک کابوس؟

    ایرنا: بعد از ۱۲ سال بلاتکلیفی برای یگانه ترین بافت‌ تاریخی در شرق و حریم میدان نقش جهان اصفهان ؛ عاقبت ساماندهی ها آغاز شده و قرار است نشانه‌های این بافت تاریخی در قالب فضای شهری تا نوروز ۱۴۰۲احیا شود، اتفاقی که می‌تواند پایانی برای کابوس آشفته بافت حریم میدان نقش جهان باشد.
  • کفگیر به ته‌دیگ خورد

    با حذف ارز ۴۲۰۰تومانی، ردپای گوشت قرمز، حبوبات و سایر کالاهای اساسی هم در سبد غذایی طبقه متوسط و پایین‌نشینان جامعه کمرنگ شد. خالی شدن زنبیل غذایی خانوارها در حالی اتفاق می‌افتد که کالای خاصی ته آن باقی نمانده است! کاهش محتوای این سبد نشان می‌دهد اندک پس‌انداز طبقه متوسط نشین جامعه هم ته کشیده تا صدای زنگ خطر دومینوی کاهش رشد اقتصادی، بلندتر به گوش برسد.
بیشتر