شماره روزنامه ۶۱۹۳
|

ویژه‌نامه اصفهان

  • صنعت؛ تهی از نیروی ماهر

    فقدان نیروی کار ماهر ازجمله چالش‌های این روزهایی است که واحدهای اقتصادی و صنعتی کشور با انواع مشکلات روبرو هستند و حالا نبود نیروی انسانی متبحر و کارآزموده، نیز مزیدی بر علت شرایط سخت این بنگاه‌های اقتصادی شده است ضمن آنکه دلیلی مهم، برای رشد بیکاری در بین جوانانی است که بدون دانش و مهارت‌های کافی در جستجوی شغلی مناسب هستند.
  • استقرار نماینده تام‌الاختیار بانک مرکزی در استان اصفهان

    وزیر امور اقتصادی و دارایی در صد و بیستمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان با استقرار نماینده تام الاختیار بانک مرکزی در استان‌های شاخص موافقت کرد.
  • تحلیل ریسک در کسب‌وکار هلدینگی

    در روزگاری که شاخص دگرگونی‌های محیطی هرسال نسبت به قبل چند برابر ‌می‌شود و عدم قطعیت‌های فراوانی شرکت‌ها را تحت تاثیر خود قرار ‌می‌دهد دانش و روش مدیریت ریسک به‌عنوان یکی از ضروریات مدیریت و حاکمیت در سازمان‌ها مطرح‌شده است و اکنون کمتر مدیری است که باور نداشته باشد که بدون بهره‌گیری کافی ازاین‌رویکرد مدیریتی نه‌تنها موفقیت در رقابت متصور نیست بلکه حتی نمی‌توان اطمینانی از استمرار بقای سازمان داشت. ااین‌رو است که در سال‌های اخیر میزان قابل‌توجهی از تمرکز شرکت‌های مشاوره مدیریت و موسسات تحقیقاتی و پژوهشی در جهان بر توسعه به‌کارگیری این روش قرارگرفته است.
  • پیشگیری از سیل ؛ نیاز ۷۰۰ میلیاردی

    ایرنا : مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان نیاز این خطه برای اجرای طرح های پیشگیری از سیل را دستکم ۷۰۰ میلیارد تومان تخمین زد و گفت: ضرورت دارد وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه اعتبارات ویژه ای به این استان برای اجرای طرح های پیشگیری از این بلای طبیعی اختصاص دهند. ‌
  • ساحت کارآفرینی خلاق

    با شروع عصر جدیدی از بازاریابی، تعاریف قدیمی حوزه کار و صنعت دچار تغییر گشت. بازاریابی که همواره در تلاش بود تقاضا را شناسایی کند، حالا به دنبال شناخت نیازها است. نیازهایی که پیش تر مورد بررسی قرار نمی گرفت و اهمیت خاصی نداشت. این شناخت به صنایع کمک کرد کالاها و خدمات خود را مطابق انتظار مصرف کنندگان تغییر دهند. و در ادامه افراد خلاق نیازهایی را پاسخ دهند که حتی مصرف کنندگان از آن بی اطلاع هستند.
  • رویای کوچک رونق

    تحقیقات نشان می‌دهد که پس از وقوع تحریم‌ها و رکود، واحدهای کوچک و متوسط در قیاس با واحدهای بزرگ و مادر در حوزه تولیدی و صنعتی، وضعیت بدتری داشته و تعداد بیشتری ورشکسته و تعطیل‌شده‌اند.
  • اصفهان در انتظار داروهای وارداتی

    داروخانه‌های اصفهان از حدود یک ماه گذشته با کمبود برخی از اقلام دارویی به‌ویژه انواع شربت‌های آنتی‌بیوتیک مواجه شدند و با توجه به افزایش تقاضای مردم به‌دلیل اوج گرفتن بیماری آنفلوانزا، این موضوع مشکلاتی را در جامعه ایجاد کرد. با سرد شدن هوا در فصل پاییز، بیماری‌های تنفسی ابتلا به آنفلوانزا در بین مردم به‌ویژه کودکان و نوجوانان گسترش یافت به‌طوری‌که به گفته مسوولان وزارت بهداشت، بیش از ۵۰ درصد بیماران تنفسی مراجعه‌کننده به مراکز درمانی به آنفلوانزا مبتلا هستند.
  • تسریع در اخذ پروانه ساختمانی طرح نهضت ملی مسکن شهر جدید بهارستان

    مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با حضور در محل اجرای طرح نهضت ملی مسکن شهرجدید بهارستان و در دیدار با سازندگان این طرح راهکارهای مناسبی جهت سرعت دهی به روند اخذ پروانه ساختمانی را ارائه داد.
  • تردد خودروها در خیابان شیخ‌بهایی ممنوع می‌شود

    مدیر پروژه چهارباغ عباسی گفت: زیرسازی خیابان شیخ‌بهایی در حال انجام است و از این پس شاهد تردد خودروها در این خیابان نخواهیم بود.
  • بحران صندوق‌های بازنشستگی

    حدود ۱۸ صندوق بازنشستگی در کشور وجود دارد، اما اغلب بازنشستگان تحت پوشش دو صندوق بازنشستگی کشوری و تامین اجتماعی قرار دارند.
  • ورود موتورسیکلت به میدان امام (ره) ممنوع می‌شود

    مدیر منطقه سه شهرداری اصفهان گفت: به زودی ورود موتور سیکلت به میدان امام (ره) با همکاری پلیس و دیگر نهادهای مسوول ممنوع می‌شود.به گزارش دنیای اقتصاد محمدباقر کلاهدوزان در دیدار با رئیس پلیس راهور شهرستان اصفهان با اشاره به معضل ورود موتورسیکلت به میدان امام (ره) و بازار بزرگ اصفهان اظهار کرد: یکی از درخواست‌های مکرر شهروندان و کسبه از مدیریت شهری، ممانعت از ورود موتورسیکلت به محوطه تاریخی میدان امام (ره) است.
  • پروژه خام استان سازی

    چند سال است که گفته می‌شود شهرستان کاشان، قصد انتزاع از استان اصفهان و ایجاد یک استان مجزا را دارد و اخیراً این موضوع نیز پررنگ‌تر شده است تا جایی که برخی گفته‌اند تا چند روز آینده احتمالاً این طرح در صحن علنی مجلس بررسی خواهد شد. بخشی از مردم شهرستان نطنز با انتزاع از استان اصفهان و تشکیل آنچه استان گلساران خوانده می‌شود، مخالف هستند و نماینده مردم نطنز دراین‌باره اعتقاد دارد باید تابع قانون بود. ازآنجایی‌که جمعیت شهرستان کاشان برای استان شدن به حدنصاب لازم نرسیده است، گفته می‌شود که شهرستان‌های آران و بیدگل، نطنز، اردستان، گلپایگان، خوانسار، نائین و خور و بیابانک از استان اصفهان و همچنین محلات از استان مرکزی به شهرستان کاشان ملحق شود و استان گلساران را تشکیل دهند.ازاین‌رو در این چند روز و با مطرح‌شدن این موضوع در فضای مجازی، مخالفت‌های شدیدی از مردم این شهرستان‌ها به‌ویژه در شهرستان نطنز به گوش می‌رسد که مخالف انتزاع از اصفهان و الحاق به استان گلساران هستند.
  • یک میلیون و ۳۰۰ هزار بیمه شده رایگان سلامت در اصفهان

    ایسنا : مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان با اشاره به یک میلیون و ۳۰۰ هزار بیمه شده رایگان در استان اصفهان، گفت: در حال حاضر دهک‌های یک تا سه حق بیمه ندارند و بیمه سلامتشان رایگان است.
  • بازار سرمایه؛ راهی برای کنترل نرخ ارز

    یک کارشناس اقتصادی و بازار سرمایه با اعتقاد بر اینکه بانک مرکزی نتوانسته از ابزارهای مدرن برای کنترل بازار استفاده کند، گفت: بانک مرکزی امروز باید روش خود را عوض کند و به‌جای توزیع ارز باید به سراغ بازار سرمایه برود و در آن صندوق ارزی ایجاد کند و بخشی از دارایی‌های خارجی خود را تبدیل به سپرده با سود ۶ یا ۸ درصد کند و دارایی این صندوق را مثلاً با عددی معادل دو میلیارد یورو در بازار سرمایه بفروشد.
  • سود هر سهم شرکت پالایش نفت اصفهان ۳۵۷ درصد افزایش یافت

    دنیای‌اقتصاد:‌ مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان گفت: سود هر سهم شرکت پالایش نقت اصفهان در ۶ ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۵۷ درصد افزایش یافت.
  • شرکت دانش بنیان اصفهانی موفق به کسب جایزه پارک‌های علمی و فناوری آسیا شد

    گروه بسپار شیمی سپیدان از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان پس از قرارگیری در میان چهار شرکت برتر پارک‌های علمی فناوری آسیا، موفق به کسب جایزه (Excellence) شرکت‌های دانش بنیان انجمن پارک‌های علمی فناوری آسیا (ASPA)در سال ۲۰۲۲ شد.
  • هیچ‌کس موافق استفاده از مازوت نیست

    ایسنا:‌ سخنگوی صنعت برق استان اصفهان گفت: مسوولان استان پیگیر هستند که در اصفهان صنایع و به‌ویژه نیروگاه‌ها حتماً با سوخت گاز تولید برق داشته باشند و هیچ‌کس در اصفهان موافق استفاده از سوخت مازوت نیست.
  • رشد ۴۷ درصدی وصول مالیات در استان اصفهان

    مدیرکل امور مالیاتی استان اصفهان گفت: حدود ۹۵ درصد از مالیات‌هایی که پیش‌بینی‌شده بود وصول شده است که رشد ۴۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته را نشان می‌دهد.
  • اصفهان در حال پشت سر گذاشتن موج اول آنفلوآنزاست

    سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: روند کاهشی آمار آنفلوآنزا در استان آغاز شده است و در حال پشت سر گذاشتن موج اول این بیماری هستیم.
  • نقش‌جهان؛ میدان گاه چوگان ایران

    گفته می‌شود گوی چوگان اولین توپی بود که بشر انتخاب کرد و چوگان به‌عنوان اولین بازی تیمی بوده که تاکنون شناخته‌شده است. از آن دست‌بازی‌های باستانی ایران‌زمین که با تاریخ، فرهنگ، هنر و ادبیات این دیار آمیخته است. آن‌چنان‌که جزئی از هویت ایرانیان شده است. ازاین‌رو ثبت جهانی چوگان به نام ایران در فهرست جهانی یونسکو که چند سال قبل اتفاق افتاد رویدادی مبارک و گویای توجه بیشتری نسبت به این ورزش باستانی بوده است. به‌ویژه برای اصفهان که میدان نقش‌جهانش به‌عنوان یکی از معتبرترین مراکز این بازی در دوران گذشته شناخته می‌شد.
  • اصفهان؛ جولانگاه ساخت‌‎وسازهای بی‌کیفیت

    نویسنده کتاب «جوهره مکان؛ پژوهشی در باب معماری کردن در اصفهان» بابیان اینکه معماری شهر اصفهان نه‌تنها در امتداد گذشته خود عمل‌نکرده، بلکه هیچ اصفهان معاصری را نیز به نمایش نگذاشته است، گفت: این شهر در حال حاضر جولانگاه ساخت‌‎وسازهای عمدتاً بی‌کیفیتی شده که نه‌تنها خارج از ظرفیت زیست‌محیطی منطقه توسعه اصفهان است، بلکه باروحیه این شهر هیچ تناسبی ندارد. «معمار پیش از همه یک کنشگر است و این کنشگری، به‌خصوص باید در حوزه‌های اجتماعی بروز و ظهور پیدا کند. متأسفانه نوع سازوکار موجود در حوزه حرفه‌مندی در معماری ایران از دانشکده‌های معماری تا حوزه کار حرفه‌ای، به‌نوعی نقش معمار را صرفاً به برآورده کردن نیازها و منافع کارفرمایان محدود کرده است، منافعی که بخش عمده آن‌ها به کیفیت سکونتگاه‌ها و مکان‌ها توجه نمی‌کند و فقط به دنبال حداکثر منافع اقتصادی است و همین موضوع سکونتگاه‌های ما را دچار آسیب‌های جدی کرده است.» این بخشی از صحبت‌های سهند منشی، پژوهشگر حوزه معماری و برنامه‌ریزی شهری است که کتاب «جوهره مکان» (پژوهشی در باب معماری کردن در اصفهان) به کوشش محمدرضا قانعی و سهند منشی نیز که توسط انتشارات فرهنگستان هنر(متن) منتشرشده پژوهشی درباره پروژه‌های معماری اثرگذار در چند دهه اخیر اصفهان است. آنچه می‌خوانید گفت‌وگوی اختصاصی خبرنگار ایسنا با سهند منشی، یکی از نویسندگان کتاب «جوهره مکان؛ پژوهشی در باب معماری کردن در اصفهان» است.
  • کتاب جوهره مکان

    کتاب «جوهره مکان» نوشته «محمدرضا قانعی» و «سهند منشی» پژوهشی در باب معماری در اصفهان است که به همت فرهنگستان هنر در پاییز ۱۴۰۱ برای نخستین با منتشرشده است. «سهند منشی» نویسنده کتاب در سخن نخست این کتاب می‌نویسد: میراثی اندیشیدن، نه یک رویکرد واپس‌گرا بلکه کنشی به‌تمامی مدرن است که امروز و آینده ما را بازتعریف می‌کند. شیوه زیستن ما در دوران معاصر نشان داده که ما نه‌تنها میراث داران شایسته‌ای نبودیم بلکه حتی میراثی اندیشیدن را نیز فراموش کرده‌ایم. سده‌ها تجربه زیست در چند دهه به‌کلی تغییر کرده و امروز فضا و کالبد زیستگاه‌های ما آیینه تمام‌عیار‌ چنین تغییری است. دیگر امتداد گذشتگانمان نیستیم و آنچه باقی‌مانده نشان می‌دهد که در سطحی‌ترین شکل ممکن تنها پوسته‌ای از گذشته را پاس داشته‌ایم.
  • ذوب آهن اصفهان در مصرف بهینه آب موفق عمل کرده است

    منصور شیشه فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری، حسن ساسانی مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان اصفهان و جمعی از مسوولان این شرکت با حضور در ذوب آهن اصفهان با مدیرعامل و دیگر مسوولان این مجتمع عظیم صنعتی پیرامون روش های مصرف بهینه آب گفت‌وگو کردند.
  • ارائه دو مقاله از ذوب‌آهن اصفهان در سمپوزیوم و نمایشگاه بین‌المللی فولاد

    دو مقاله با عناوین روش‌های نوین جلوگیری از خوردگی فولاد در محیط های اسیدی و طراحی و پیاده سازی انتقال نور خورشید توسط لوله های نوری توسط کارشناسان ذوب آهن اصفهان دربیست و چهارمین سمپوزیوم و نمایشگاه بین‌المللی فولاد ارائه شد.
  • آیا به ما دروغ گفته‌اند؟

    انقلاب سبز، عبارتی که نخستین بار تئودور شولتز در سال ۱۹۶۴ روایتگر آن بود، به تازگی توسط ون اِتن در یک پژوهش مورد بازنگری قرار گرفت. انقلاب سبز، ریشه در بکارگیری تکنولوژی و ماشین آلات مدرن به منظور بهره‌وری بیشتر در عرصه کشاورزی دارد. به اعتقاد ون اِتن، نخستین بار تئودور شولتز، اقتصاددان و برنده جایزه نوبل اقتصاد، این پدیده را در کتاب «دگرگونی کشاورزی سنتی» توصیف کرد.
  • برنج تا پایان امسال گران نمی‌شود

    به گزارش دنیای اقتصاد و به نقل از خبرگزاری ایسنا معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با تاکید بر اینکه به‌طورقطع تا پایان امسال افزایش قیمت برنج را نخواهیم داشت، گفت: روند طبیعی و منطقی و اقتصادی قیمت برنج ایرانی در کشور افزایشی نیست و حتی رو به کاهش است و موارد افزایش نرخ برنج ایرانی در برخی برندها، از سوی همکاران در تعزیرات بررسی می‌شود.
  • ذوب آهن اصفهان پشتیبان طرح نهضت ملی مسکن

    ذوب آهن اصفهان، مادر صنعت فولاد ایران است. بارها این جمله غرورآفرین را شنیده ایم، در واقع این مجموعه پایه گذار صنعتی است که در توسعه صادرات غیر نفتی کشور به ویژه در دوران تحریم نقش آفرین است. این شرکت همواره تلاش دارد با تولید محصولات ارزش افزا، سهم خود را در بازارهای ملی و بین المللی حفظ نموده و گسترش دهد.در این میان تولید انواع مقاطع ساختمانی سبب شده این کارخانه حضور پر رنگی در صنعت ساختمان کشور داشته باشد. صنعتی که دولت سیزدهم تلاش می کند با اجرای طرح «نهضت ملی مسکن» علاوه بر تامین نیاز هموطنان عزیزمان، بار دیگر رونق و تحرک را به عرصه ساخت و ساز باز گردانده و صنایع مرتبط با این بخش را فعال تر از گذشته کند. تولید برخی محصولات صرفاً در ذوب آهن اصفهان حاکی از توان و آمادگی مدیران و نیروهای فعال این شرکت برای حضور حداکثری در این طرح است. استفاده از محصولات جدید این کارخانه نظیر تیرآهن بال پهن در صنعت ساختمان می تواند مزایایی از جمله سرعت در ساخت و ساز، افزایش ایمنی، کاهش هزینه، زیباسازی ساختمان به لحاظ معماری و ... را به همراه داشته باشد.
  • نیاز مهم کودکان و نوجوانان مقیم در مراکز نگهداری بهزیستی عاطفی است

    پایین بودن حقوق مربیان خانه‌های کودک، یکی از چالش‌های بهزیستی اصفهان است معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان اصفهان یکی از چالش‌های این نهاد را پایین بودن سقف حقوق و دستمزد مربیان خانه‌های کودک و نوجوان عنوان کرد و گفت: این مهم نیازمند توجه و بازنگری است. عبدالرضا اسماعیلی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اگر پرداختی این مربیان افزایش یابد رسیدگی و ارائه خدمات آنها بسیار کیفی و تخصصی‌تر خواهد شد.
  • رکورد حمل و نقل ریلی مواد اولیه در ذوب آهن اصفهان شکسته شد

    یکی از مهم ترین بخش‌های سیستم حمل‌ونقل در کارخانجات تولیدی که نقش زیر بنایی و غیر قابل انکاری در توسعه پایدار و جا به جایی مواد اولیه دارند حمل و نقل ریلی است ، حمل و نقل ریلی مانند شریان های اصلی وظیفه جا به جایی و حمل مواد را دارند مدیریت راه آهن و ترابری شرکت توانسته رکورد حمل مواد اولیه به داخل شرکت را در شهریور با حمل ۳۴۷ واگن و مهرماه ۳۴۹ واگن بهبود بخشد .
  • تقویت کانون‌های مصرف برای صنعت فولاد کشور حیاتی است

    به گزارش دنیای اقتصاد پنل تخصصی بررسی چالش های صنعت فولاد کشور به همت گروه رسانه ای دنیای اقتصاد در حاشیه سمپوزیوم فولاد کیش با حضور محس سلطانی مدیر امور فنی وبرنامه ریزی تولید ذوب آهن اصفهان ، مهران محجوب نژاد معاون برنامه ریزی شرکت مهندسی بین المللی فولاد تکنیک و حسین بختیاری معاون فروش فولاد خراسان برگزار شد.
  • اطلاعیه جذب نیروی انسانی شرکت فولاد مبارکه اصفهان

  • مدیر عامل فولاد مبارکه؛ مرد سال فولاد ایران

    دنیای اقتصاد: در جریان برگزاری آیین اختتامیه بیست‌و‌چهارمین سمپوزیوم فولاد که روز پنج شنبه ۱۳ آبان ماه سال جاری در سالن همایش های کیش برگزار شد، با رأی حداکثری فعالان و متخصصان شرکت کننده، محمدیاسر طیب‌نیا به‌عنوان «مرد سال فولاد ایران» انتخاب و مورد تجلیل قرار گرفت.
  • راه هموار تولید فولادهای پرآلیاژ در فولاد مبارکه

    به گزارش دنیای اقتصاد و به نقل از رادیو فولاد قاسم خوشدل‌پور مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم گفت: طراحی و ظرفیت ناحیه فولادسازی برای فولادهای تجاری و ساختمانی است و با اقداماتی که انجام‌شده تولید فولادهای API، الکتریکی و زنگ‌نزن نیز محقق شده و راه برای تولید فولادهای پر آلیاژ باز شده است. او در پاسخ به پرسش‌هایی چند اینگونه پاسخ داد:
  • فرهنگ عمومی و توسعه پایدار

    فرهنگ عمومی به‌مثابه الگوهای رفتاری و ارزشی پذیرفته‌شده در جامعه، حوزه‌ای از ساختار فرهنگی جامعه است که در کنار فرهنگ رسمی، نقش تعیین‌کننده‌ای در زندگی اجتماعی دارد. از سوی دیگر فرهنگ مجموعه‌ای از دانش‌ها، باورها، هنرها، قوانین، اخلاقیات و عادات انسانی است که از طریق آموزش به نسل‌های بعدی منتقل می‌شود و در این میان، فرهنگ عمومی جایگاه ویژه‌ای در زمینه تکامل زیست انسانی و جوامع بشری دارد.
  • دست‌یابی به رکورد کیفی ماهانه تولید محصول قلع‌اندود در فولاد مبارکه

    مدیر محصولات پوشش‌دار فولاد مبارکه گفت: با عنایت به اهمیت و محوریت تولید محصولات کیفی در مهرماه سال جاری رکورد کیفی محصولات قلع‌اندود به عدد بی‌سابقه ۹۰.۶۸ درصد افزایش یافت.
  • واحد جداسازی، خردایش و بازیافت ضایعات فلزی افتتاح شد

    مدیرعامل فولاد مبارکه ضمن بازدید از روند اجرا و پیشرفت طرح‌های توسعه‌ای این شرکت، واحد تازه احداث‌شده جداسازی و خردایش ضایعات فلزی در ناحیه آهن‌سازی فولاد مبارکه را افتتاح کرد. مدیرعامل فولاد مبارکه به همراه جمعی از معاونان و مدیران حوزه‌های اجرای پروژه‌های توسعه، نیروی انسانی و بهره‌برداری، ضمن بازدید از روند اجرا و پیشرفت پروژه‌های نوسازی (Revamp) گالوانیزه و شروع به کار مجدد آن، کوره پیشگرم شماره ۴ نورد گرم، نیروگاه سیکل ترکیبی، احداث واحد RO شماره ۲، انباشت و برداشت و واحد کامیون ریز، واحد تازه احداث‌شده جداسازی و خردایش ضایعات فلزی در ناحیه آهن‌سازی را افتتاح کرد.
  • ۲۵۰ میلیارد ریال صرفه‌جویی اقتصادی در فولاد مبارکه

    با تعمیر و بازسازی غلتک‌های بلاتکلیف و شناسایی ۳۹ قطعه راکد و استفاده مجدد از آن‌ها در خطوط تولید شرکت در شرایط تحریم، بالغ‌بر ۲۵۰ میلیارد ریال صرفه‌جویی اقتصادی برای فولاد مبارکه حاصل شد.
  • تابلوی زنانه فقر

    خانواده‌های زن سرپرست، زندگی زنانی را در زمانه‌ای به تصویر می‌کشد که مردان برای تامین مخارج روزمره افراد تحت سرپرستی خود روی کمک همسرانشان حساب ویژه بازکرده‌اند. تنهایی و وحشت بازی در دو نقش مادری و پدری در جهانی با قواعد بازی مردانه، رنگ از رخ می‌پراند چه برسد به آنکه با مشاغل خانگی، دستفروشی، کارگری و یا فروش در فضای مجازی بخواهی چرخ یک زندگی گره خورده با تورم را یک تنه بچرخانی. اقتصاد و رفاه در خانواده‌هایی که سایه یک زن را بر سر دارند، به سختی تامین می شود. هرچند نمی‌توان حضور انگشت شمار زنانی را کتمان کرد که الفبای اقتصاد را از بر هستند و مهره‌های شطرنج زندگی را ماهرانه جابجا می‌کنند اما غالب خانواده‌های زن سرپرست، سربالایی و پستی و بلندی زندگی را بیش از سایرین تجربه می‌کنند. آمار این زنان به واسطه نمودارصعودی طلاق و تجرد دختران، رو به افزایش است. خانواده‌های مجرد، تک نفره و زنانه به حمایت‌ها و سیاستگذاری‌های ویژه و متفاوت از سایر خانوارهای زن سرپرست نیاز دارند. راهبردی که این روزها غیبتش به شدت در برنامه ریزی‌های خرد و کلان احساس می‌شود و حالا با محدودیت‌های فضای مجازی بیم افزایش آسیب اقتصادی و اجتماعی و دستفروشی در این خانوارها بیشتر احساس می‌شود.
  • شوق دیدار در نگارخانه صفوی

    نمایشگاه «شوق دیدار» ارائه‌کننده‌ آثار نگارگری ونوس نجفی و سعیده شادمان است که این روزها در نگارخانه صفوی برپاشده است. ونوس نجفی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: نمایشگاه «شوق دیدار» که به مناسبت هفته هنرمند برگزار می‌شود، شامل ۱۹ اثر است که از این میان، ۱۲ اثر، مینیاتورهایی است که توسط من خلق شده‌اند و تعداد۷ اثر تذهیب و مینیاتور نیز توسط سعیده شادمان خلق و به نمایش گذاشته شده است.
  • تبدیل گوگرد به مواد اولیه تولید شوینده‌ها در پالایشگاه اصفهان 

    شرکت پالایش نفت اصفهان اعلام کرد: ۲ طرح محیط زیستی برای بهره‌برداری موثر از دی‌اکسید کربن و گوگرد در دستور کار این واحد صنعتی قرار گرفت که در یکی از آن‌ها گوگرد به ماده اولیه تولید شوینده‌ها تبدیل می‌شود.
  • اصفهان میزبان دو نمایشگاه تخصصی صنایع غذایی و تبلیغات

    نوزدهمین نمایشگاه تخصصی صنایع غذایی، ماشین‌‌آلات و تجهیزات وابسته از روز شنبه ۱۴ آبان ماه سال جاری با مشارکت ۷۶ شرکت فعال آغاز به کار کرد. دوازدهمین نمایشگاه تخصصی بازاریابی و تبلیغات، چاپ، بسته‌بندی و صنایع وابسته نیز با حضور ۳۱ شرکت مرتبط با کانون‌های آگهی و تبلیغات، بازاریابی، چاپ و بسته‌بندی در کنار نمایشگاه صنایع غذایی در حال برگزاری است و تا روز سه‌شنبه، ۱۷ آبان ماه، ادامه دارد.