منصور شیشه فروش با اشاره به جاری شدن سیل در سال ۹۸ در مناطق مختلف کشور و  مرداد امسال اضافه کرد: سابقه وقوع سیل در کشور و استان اصفهان وجود دارد و هرساله خسارت هایی را به بخش های مختلف وارد می کند. مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار داشت: سیل و خشکسالی ۲ روی یک سکه هستند و باید بتوانیم با اجرای طرح های پیشگیری از سیل، روان آب ها را جمع آوری کرده تا به تقویت سفره های آب زیرزمینی کمک کنیم و از ایجاد سیلاب و وقوع خسارت ها جلوگیری کنیم.

وی تاکید کرد:وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه باید هر چه سریعتر اعتبارات پیشگیرانه را در بخش سیل به استانها اختصاص دهند. شیشه فروش خاطرنشان کرد: ۱۰۰ درصد مساحت استان اصفهان با کم آبی و خشکسالی مواجه است و ۹۹ درصد تالاب بین المللی گاوخونی هم خشک شده و به کانون گرد و غبار تبدیل شده است.

وی تصریح کرد: تقویت سفره‌های آب زیرزمینی و تامین آب برای این استان حیاتی است و باید رودخانه زاینده رود احیا شود چرا که اثرات فرونشست و افزایش کانون های گرد و غبار در اصفهان افزایش پیدا کرده است.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: وزارت نیرو باید اجرای طرح های تامین آب این استان را سرعت ببخشد تا بتوانیم این اهداف را دنبال کنیم.