دکتر هادی خانیکی در جامعه دانشگاهی ایران عمدتا با آرا و آثارش پیرامون دو مفهوم «ارتباطات» و «توسعه» شناخته میشود. او معتقد است که سیاستگذاریهای نادرست در حوزه ارتباطات و هدفگذاریهای غلط سیاسی باعث شده است تا روندهای ارتباطی در ایران دچار اختلال شوند و این حوزه نتواند چنان که باید و شاید روند توسعه را در کشور تسریع کند. از نظر دکتر خانیکی کارویژه ارتباطات و در معنای خاصتر آن رسانهها، تسریع و تسهیل «تغییر» در مسیر توسعه است. این استاد ارتباطات در گفتوگو با ما، چالشهای ارتباطات را در جامعه معاصر ایران تحلیل میکند و معتقد است که از زمان شکلگیری رسانههای مدرن در ایران همواره تعریفی نادرست از آنها و نقششان ارائه شده است. بر همین اساس توقع جامعه و حاکمیت از رسانهها همیشه بیشتر از چیزی بوده که باید باشد. این در حالی است که کارکرد رسانهها و در معنای عامتر ارتباطات، ایجاد واسطه میان نهادهای اجتماعی است نه چیزی بیشتر. هادی خانیکی، عضو هیات علمی دانشکده علوم ارتباطات در دانشگاه علامه است. او شصت و هفتمین سال زندگیاش را میگذراند.
از یک جایی به بعد در تاریخ تمدن بشری، «گفتن» و «شنیده شدن» برای انسان به یک ضرورت تبدیل شد. در واقع با رشد انسان و تغییر ساحت زندگی او از زندگی فردی و قبیلهای به زندگی جمعی، گفتن و شنیده شدن نیز مانند آب و غذا و سرپناه و زمین برای ادامه حیات انسان لازم شد و هرچه بیشتر گذشت این ضرورت پررنگتر و قویتر شد. تا جایی که میتوان ادعا کرد؛ «ارتباط» فردی و گروهی، امروز اساس زندگی بشر را شکل میدهد.
وضعیت کودکان در جامعه ما وضعیت ویژهای است. در چند سال اخیر روند رو به رشد خشونت، طلاق، تنهایی، بیکاری، فقر، افسردگی و... جامعه ایرانی را به یک جامعه پرتنش تبدیل کرده است. در این میان وضعیت کودکان با توجه به آسیبپذیری بیشتر آنان وضعیتی بغرنج است. آمارهایی که از کودکآزاری در سال گذشته منتشر شده، مصداق این نکته است. اما در مقابل این وضعیت با وجود تدوین و تصویب قوانین حمایتی از کودکان، اجرای این قوانین متناسب با رشد کودکآزاریها رشد نکرده است.
دانشگاه نرفته و تحصیلات آکادمی ندارد؛ اما میگوید: «دانشگاه من بازار است.» کشف فرصت او در سالهای دور، در اذهان تمام ایرانیها ثبت شده و ماندگار خواهد بود. اعتقادش بر این است که: «شانس یا فرصت همیشه در حال رد شدن از جلوی ما هستند. فقط باید عوامل چنگاندازی به این فرصتها را داشته باشیم. برای کشف فرصت، علاوهبر پول به سلامتی و اخلاق نیاز داریم. زمانی پول به درد ما میخورد که خودمان راکب باشیم و او مرکوب. نه اینکه فقط پول را به دوش بکشیم.»
وقتی شرکت آمازون امپراتوری تجارت الکترونیک آمریکا را به دست گرفت، خیلیها فکر میکردند خردهفروشی بزرگ والمارت چگونه میخواهد به حیات خود ادامه دهد، اما بعد از اینکه این شرکت دریافتی فصل دوم خود در سال ۲۰۱۷ را منتشر کرد، مشخص شد که قرار است بماند. والمارت به جای اینکه مثل خیلی از خردهفروشیهای بزرگ دیگر منتظر تعیین سرنوشتش باشد، به بازآفرینی خود روی آورد و سال گذشته از درآمد ۱۲۳ میلیارد دلاری خبر داد که بسیار بیشتر از انتظارات وال استریت بود. این شرکت بزرگ درسی یاد داد که همه استارتآپها باید آن را فرا بگیرند: تغییر هیچگاه آسان نیست و شرکتهایی که به سرعت خودشان را سازگار میکنند، شانس بقای زیادی دارند. والمارت برای بازآفرینی خود و سازگاری با دنیای مدرن اقدامات زیر را انجام داد:
در مورد موفقیت شرکت والمارت بسیار گفته و نوشته شده است، اما این شرکت خردهفروشی آمریکایی که دارای بزرگترین شبکه فروشگاههای زنجیرهای موادغذایی، سوپرمارکتها و هایپرمارکتها در جهان است، همیشه با موفقیت روبهرو نبوده است. این شرکت مجبور شد از کرهجنوبی، آلمان و روسیه خارج شود. نگاهی به شکستهای آن نشان میدهد که موانع زیادی در گسترش یک کسبوکار وجود دارد که حتی قدرتمندترین خردهفروشی دنیا هم نمیتواند آنها را از بین ببرد.
پس از سخنرانی ترامپ و خارج شدن آمریکا از توافق هستهای، برخی از مجلسنشینان با آتش زدن نمادین کاغذی برجام و نیز پرچم آمریکا در پشت تریبون اصلی صحن مجلس، انزجار خود را از بدعهدی ایالاتمتحده به نمایش گذاشتند.
درحالیکه محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان پس از خروج ترامپ از برجام بهمنظور رایزنی با طرفین باقیمانده در این توافق راهی چین و کشورهای اروپایی شده است این در حالی است که همچنان واکنشها به خروج آمریکا از برجام ادامه دارد و در شبکههای اجتماعی موضوعات مرتبط با توافق هستهای ایران با هشتگهای # ترامپ، # برجام و # اعتماد به آمریکا، دنبال میشود.
شنبه این هفته درست زمانی که اغلب ایرانیها سرگرم موضوعاتی چون خروج آمریکا از برجام و نیز پیگیری قیمت دلار و سکه بودند دختران فوتسالیست ایرانی در تایلند توانستند با عبور از سد ژاپنیها یکبار دیگر قهرمان فوتسال زنان آسیا شوند و ازعنوان قهرمانی خود در دومین دوره این رقابتها دفاع کنند. پیشتر و در سال ۲۰۱۵ نیز که نخستین دوره این مسابقات در مالزی برگزار شد، تیم ملی فوتسال زنان کشورمان توانست به همراه ژاپن به دیدار نهایی راه یافته و در فینال با شکست حریفش، بر بالاترین جایگاه فوتسال زنان قاره کهن بایستد.
یک خبر خوب دارم و یک خبر بد. خبر خوب این است که در این چند سال رشد فروش سینماها باعث شده است چرخش مالی این صنعت بیشتر شود و بازار تولید فیلم در ایران رونق پیدا کند. انشاءالله هم ادامه پیدا کند و اوضاع سینماها بهتر شود. اما خبر بد این است که سهم سینمای هنر و تجربه از فروش ۱۷۰ میلیاردی سینماها، رقم قابل توجهی نیست.
ما در نمایشگاه «میراث معاصر» تلاش کردیم تا یک مطالعه تطبیقی از آثار هنرمندان مدرن و معاصر ایران در حوزه هنرهای تجسمی به مخاطبان ارائه کنیم؛ اما این اتفاق به شیوه معمول بیانگر نیست.
مسعود کیمیایی را وقتی خیلی کوچکتر بودم میشناختم، فیلمهایش لای پارچهای که روی ویدئوهای ژاپنی با مارکهای متفاوت پیچیده میشد، دست به دست میچرخید. واقعیت این است که کیمیایی با فیلمهایش نوستالژی عجیب چند نسل از بچههای ایران است و این رسمالخطی از شخصیت اوست که هاشور نمیخورد و حتی سرسختترین منتقدانش نمیتوانند آن را نادیده بگیرند. حرف زدن با خاطرههایت همیشه سخت است، نوشتن برای آنها سختتر. وقتی آمد مثل شخصیت فیلمهایش همانطور که بارها دیده بودمش خاکی بود، درست عین «رضا»ی فیلم «رضا موتوری» یا «سید» در فیلم «گوزنها». شریف و بیآلایش.
«اگر صندوقهای قرضالحسنه با عملکرد بانکی و تعاونیهای اعتبار عام در بعد از انقلاب شکل نمیگرفت و گسترش نمییافت، امروزه معضلات شبکه بانکی کشور تا این حد عمیق نمیشد... آنها به مثابه بانکهای بد، به کارکرد بانکهای خوب کشور نیز صدمه زدند و امروزه شرایطی را فراهم آوردهاند که استفاده از صفت بحرانی برای توصیف آن شرایط،به هیجوجه اغراقآمیز نیست.» این بخشی از مقدمه دکتر حسین عبده تبریزی بر کتاب «اقتصاد سیاسی صندوقهای قرضالحسنه و موسسات مالی اعتباری» است که فروردین ماه امسال به وسیله انتشارات کتاب پارسه منتشر شده است.
امین معلوف، جامعهشناس، روزنامهنگار، برنده جایزه ادبی ارزشمند گنکور، عضو آکادمی فرانسه و وارث کرسی انسانشناس مشهور، کلود لوی اشتراوس، نویسنده لبنانی عرب زبانی است که بعد از هجرت به زبان فرانسوی قلم میزند و چنین میزید، در کتابش در هیات محققی حرفهای و روایتگری رند و آگاه به زمانه، دست و دل به دریا میزند و بر پازیریک چهل تکه هویت پا میگذارد و در برزخ هویت انگاری با هویتهای چندگانهاش و هویت نمایی با هویت یکهاش به نیکی «آنچه لازمه تمدن هزاره سوم است را به سهل و سادگی تمام بیان میکند/ لوموند».
«چکامه گذشته» کتاب تکنگاریهای شاپور بهیان درباره تعدادی از نویسندگان از جمله؛ هدایت، گلشیری و ابراهیم گلستان است و همچنین نظریهپردازیهایی درباره داستان کوتاه و رمان، با عنوانهایی مانند؛ رمان بهعنوان ترجمه، مدخلی بر نوع شناسی داستان کوتاه، گئورگ لوکاچ و آیرونی و... که در واقع میتوان این بخش را خوانش بهیان از وضعیت نظریهای دانست که نویسنده ایرانی با آن درگیر است. بهیان بیشتر بهعنوان مترجم در ساحت ادبیات شناخته میشود. مترجمی که چم و خم زبان فارسی را خوب میشناسد و ترجمههایش اغلب دارای نثر روان و سلیسی است. وقتی مترجمی سمت و سویِ نظریه و ایده پردازی میرود عملا دارد بر سر داشتهها و ترجمههایش قمار میکند. هر آنچه از ترجمههایش اندوخته با داشتههای خودش تلفیق میشود و یقه متون دیگر را میگیرد.
در مورد مثنوی در ایران کار بسیاری صورت گرفته است؛ اما تا زمان معاصر شرح کاملی از مثنوی نداشتیم. یادداشتهایی بود و معانی بیتهایی ولی شرح کل مثنوی، خیر. شرح مثنوی بهنظر آسان میآید. برای اینکه بخواهیم اصل مطلب را از این کتاب دریابیم باید شرحش را بخوانیم. خب میخواهیم بدانیم محتوا و مضمون مثنوی چیست، نه لفظ مثنوی، چراکه لفظ مقدمهای است برای وصول به آن مغز و اصل. هر شارحی برای تشریح متن باید ابتدا متن را ثبت بکند و بعد شرح آن را بنویسد.
۲۵اردیبهشت ماه هرسال، دوستداران فرهنگ و ادب و زبان فارسی، مقام شامخ سراینده شاهنامه را گرامی میدارند و آرامگاه ابوالقاسم فردوسی در روزهای قبل و بعد از این روز، بیش از هر زمان دیگری میزبان دوستداران زبان فارسی میشود. آرامگاه فردوسی پس از دفن او بارها ساخته و تخریب شده است؛ تا اینکه حوالی ۸۰ سال پیش در زمان پهلوی اول، بارگاهی بر مزار این شاعر بزرگ ساخته شد.
در قسمتهای پیشین این سفرنامه از دهنمک گفتیم و عبورمان از شهر سمنان و فرصت دیدن پرندگان شکاری در مهدی شهر، در این قسمت به چشمهعلی دامغان سر میزنیم و در دامغان میچرخیم.
بعد از موزه بستنی در میامی و موزه رنگ در سان فرانسیسکو، این بار نوبت به نیویورک رسیده است تا میزبان یکی دیگر از موزههای عجیب ایالات متحده باشد. این موزه که «موزه پیتزا» نام دارد قرار است در پاییز سال جاری افتتاح شود. مکان ساختمان این موزه هنوز مشخص نیست و قرار است در ماههای جاری اعلام شود. چیزی که درباره این موزه جالب است شاید این موضوع باشد که این موزه قبل از شروع فعالیت خود در دنیای حقیقی، فعالیت خود را در دنیای مجازی شروع کرده است. صفحه اینستاگرام و وب سایت این مرکز هرروزه عکسها و اطلاعات رمزآلود و جذابی را منتشر میکنند که ممکن است هرکسی را کنجکاو کند.
نزدیک به ۲ درصد از کسانی که طی سالهای اخیر صاحب مسکن مهر شدند، بهخاطر «چشمپوشی عوامل بانکی در اعمال درست ضوابط پرداخت تسهیلات»، فعلا مهمان بانک عامل وام مسکن مهر هستند و تا کنون یک ریال قسط پرداخت نکردهاند.
یکی از قدیمیترین محلههای تهران، جماران است که در گذشته بهعنوان روستایی خوش آب و هوا و اکنون بهعنوان محلهای با جاذبههای طبیعی شهرت دارد و مقصد سکونت بخشی از متقاضیان خرید مسکن در شمیران است.
سختی و دشواری توقفهای طولانیمدت در ترافیک خیابانهای پایتخت، وقتی دو چندان میشود که برای ادامه عبور و مرور در معابر شهری مجبور به توقف در صفهای طویل جایگاههای سوخترسانی یا همان پمپ بنزین شوید. توقفی که در برخی از جایگاههای سوخت به بیش از یک ساعت نیز ممکن است برسد. اما جالب است بدانید که سختی دسترسی به پمپ بنزینها مربوط به این سالها که تهران گرفتار ترافیک و آلودگی هوا شده نیست. مرور تاریخ بلدیه نشان میدهد، از زمانی که اتومبیل در پایتخت مورد استقبال قرار گرفت، مشکل اصلی نبود بنزین بود.
مرزبندی تازهای بهتازگی در میان آگهیهای خرید و فروش واحدهای مسکونی مشاهده میشود که در قالب آن واسطههای ملکی شهر تهران اقدام به معرفی واحدهای مسکونی مناسب خانهاولیها کردهاند.
رقابت، بخش جدانشدنی کسب وکارهای امروزی است، بهویژه شرکتهای دیجیتالی که به لطف تکنولوژی هر روز از یک محصول جدید رونمایی کرده و کاربران را شگفت زده میکنند. یکی از این عرصههای رقابت، بازار گوشیهای هوشمند است، زیرا علاوهبر تلاش شرکتها در کسب سهم بیشتر، تقاضای کاربران برای گوشیهای بهروزتر باعث شده، بازار شاهد رونمایی محصولات جدید باشد و همین امر انتخاب یک گوشی خوب و کاربردی را برای کاربران سخت میکند. بهویژه، آن دسته از کاربرانی که ترجیح میدهند با سیستم عامل اندروید کار کنند. در این میدان، نسل جدید سامسونگ، Galaxy S۹+، یکی از بازیگران تازه نفس است که گوشیهای سایر رقبا را به چالش میکشد. هرچند سامسونگ معمولا از اقبال بلندی در بین کاربران برخوردار است، با این حال، شرکتهای دیگر نیز این شانس را دارند با عرضه یک گوشی با قابلیتهای منحصربهفرد بتوانند کاربران به سوی خود جذب کنند. یکی از گوشیهای تازه وارد که اخیرا توسط شرکت هوآوی عرصه شده؛ Pro Huawei P۲۰ است و انتظار میروند حریف تازه نفس و سرسختی برای Galaxy S۹+ باشد. در ادامه به مقایسه ویژگیهای این دو گوشی هوشمند جدید میپردازیم:
ساعت لومی(Lumi)، نمونه اولیه یک ساعت هوشمند است که توسط محققان دانشگاهی تولید شده است. این ساعت قابلیتی دارد که اجازه میدهد تصاویر روی بازوی کاربر نشان دهد و در عین حال میتواند آنها را کشیده و بچرخاند. به عبارت دیگر، کاربر را به یک صفحه نمایش لمسی تبدیل میکند. این ساعت میتواند یک تصویر را تا ۴۰ سانتیمتر مربع، پنج برابر اندازه یک صفحه نمایش ساعت هوشمند معمولی، تولید کند. به اعتقاد محققان، پوست یک سطح جذاب برای طراحی چنین صفحه نمایشی به نظر میرسد. زیرا پوست با وجود تفاوتهای فیزیکی و رنگی، تصویر را با وضوح و کیفیت بالا نمایش میدهد. بهترین بخش درباره استفاده از بازو این است که سطح بزرگتری از صفحه نمایش یک ساعت را فراهم میکند.
هر گوشی فارغ از هوشمند یا معمولی بودن و اینکه چه قابلیتها و امکاناتی دارد، برای روشن شدن و کار کردن نیاز به باتری دارد. بنابراین، مهمترین تکنولوژی موبایل باتری است و تولیدکنندگان موبایل، برنامههای ویژهای برای این بخش گوشی دارند. برای نمونه، اپل اقدامات موثری برای بهبود عملکرد باتری در مدلهای جدید لحاظ کرده، اما مدلهای قدیمی آن همچنان با چالش باتری مواجهند. بر این اساس، در ادامه راهکارهایی برای بهبود عمر باتری آیفون، بهویژه آیفونهای قدیمی، پیشنهاد میشود.
بازار پرحاشیه خودرو سهشنبه هفته گذشته همزمان با خروج ایالاتمتحده آمریکا از برجام با شوک دیگری مواجه شد. هرچند افزایش قیمتها در آغازین روزهای سال جدید بازار را در رکود فرو برده بود و مشتریان چندان تمایلی به خرید از خود نشان نمیدادند، اما خبر مربوط به خروج آمریکا از برجام و همزمانی آن با افزایش دوباره قیمتها، بار دیگر بازار را با شوک روبهرو کرد.
ایمنی مهمترین موضوعی است که در صنعت خودرو ایران کمتر به آن توجه شده و کمتر برندی وجود دارد که با فعالیت در این عرصه، به تولید و عرضه محصولاتی نسبتا ایمن دست زده باشد. این موضوع وقتی شکل حادتری به خود میگیرد که وارد کلاس ارزانترین خودروهای موجود در بازار میشویم و در بازه قیمتی ۲۵ تا ۵۰ میلیون تومان قصد انتخاب یک خودرو با اندکی ایمنی بیشتر را داریم. بررسیها نشان می دهد در فقدان سازمانهای ناظر ایمنی حملونقل جادهای نظیر آنچه در اروپا با نام انکپ (eNCAP) یا در آمریکا با نام موسسه ایمنی و سلامت بزرگراهها (IIHS) تاسیس شده، بازار خودرو ایران در پایینترین بخش، پذیرای حجم عظیمی از محصولات ناامن است که در سوانح جادهای با کوچکترین ضربات جان سرنشینان خودرو را به خطر میاندازند. گرچه در بین محصولات با قیمت کمتر از ۵۰ میلیون تومان خودرویی با سطح ایمنی عالی نیست، اما وجود قفسه فولاد مقاوم در زیر پوسته ظاهری برخی مدلها در کنار وجود سیستمهای ترمز جدید، ایربگهای جلو و پردهای و نیز کیفیت ساخت بالاتر باعث شده تا بتوان برخی از خودروها را انتخابهای ایمنتری در این کلاس دانست. اینجا به اختصار به ۵ خودروی مختلف و نسبتا ارزان بازار ایران که سطح ایمنی بالاتری در مقایسه با سایر رقبای خود دارند میپردازیم.
بررسی بازار خودروهای ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومانی نشان میدهد بر اثر افزایش شدید قیمت خودروهای وارداتی، اغلب خریداران به استفاده از محصولات مونتاژی نسبتا مدرن که از تولیدات کیفی واحدهای داخلی هستند، تمایل بسیاری پیدا کردهاند. در این بین دو خودروی هیوندای اکسنت ساخت کرمان موتور و کیا سراتو آپشنال ساخت سایپا از جمله خودروهایی هستند که در بازه قیمتی ۱۰۰ تا ۱۲۵ میلیون تومان دست بالا را داشته و از وضعیت فروش مناسبی برخوردارند. اینجا در یک گزارش کوتاه به مقایسه این دو خودرو میپردازیم.
در ایران کمتر کسی است که حداقل یک بار «خودکار بیک» را در دستش نگرفته و با آن خاطرهای نداشته باشد. نام بیک برای همه ما به خصوص متولدین دهه شصت و پیش از آن نامی نوستالژیک و خاطره انگیز است. یاد دوره دبستان میافتیم؛ درست وقتی که معلممان میگفت: «بچهها از این به بعد دیگر مداد را کنار بگذارید و مشقهایتان را با خودکار بنویسید.» هنوز هم خودکارهای بیک را در فروشگاهها با همان شکل و شمایل قدیمی میبینیم و ما را به خاطره شیطنتهای دوران کودکی و نوجوانی میبرد. شیطنتهایی که دست اندرکاران آن شاگردانی بودند که میخواستند سرگرمیهای مدرسه خود را فراهم کنند و به دلیل نداشتن ابزار کافی، خودکار بیک را وارد ماجراهای کودکانه میکردند. اگر دهه شصتی یا پیش از آن هستید حتما شما هم این تجربهها را داشتهاید. بیک حتی گاهی به ابزاری در دست معلمان برای تنبیه شاگردان بازیگوش تبدیل میشد. به هر حال، بیک فقط یک خودکار نیست و یک دنیا خاطره به همراه دارد. خاطراتی تلخ و شیرین برای پدران و مادرانمان، خودمان و حال بچههایمان و شاید برای نسلهای بعد. بازدید از کارخانه بیک تجربه شخصی منحصربهفردی است. البته امروز برند بیک تنها منحصر به خودکار نیست و محصولات دیگری هم دارد که در بازار با همان برند عرضه میشود. یکی از این محصولات عطر بیک است.
رابرت بلنتون استاد اقتصاد سیاسی بینالمللی در دانشگاه آلاباما در مقالهای که در نشریه «هاروارد بیزنس ریویو» منتشر شد، نشان داده است روند جهانی شدن چگونه «اقتصاد سایه» را تحت تاثیر قرار میدهد. اقتصاد سایه یا غیررسمی تمامی فعالیتهای اقتصادی را شامل میشود که بدون تبعیت از اصول قانونی صورت میگیرد. سازمان همکاریهای اقتصادی و توسعه (OECD) در سال ۲۰۰۹ تخمین زده بود بیش از یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون نفر در این اقتصاد نقشآفرینی میکنند و کالاها و خدماتی به ارزش بیش از ۱۰ تریلیون دلار در این بخش تولید میشود.
«لری الیوت»، پژوهشگر اقتصادی، نویسنده، استاد مدعو دانشگاه هرتفوردشایر و عضو هیات دبیران روزنامه گاردین است. او آخرین پست وبلاگ خود را به بررسی شوک ارزی که پزو آرژانتین را به ضعیفترین سطح تاریخی رساند، اختصاص داده است. تداوم این بحران ارزی تا حدی نگرانکننده شد که «مائوریسیو ماکری»، رئیسجمهوری آرژانتین رسما اعلام کرد: «کمک گرفتن از صندوق بینالمللی پول میتواند مفید باشد.»
«آرویند کریشنامورتی»، استاد دانشگاه استنفورد در رشته اقتصاد و تجارت، آخرین مقاله خود را به بررسی روند قیمت بیتکوین و چگونگی مهار آن بهواسطه برقراری بازار آتی برای معاملات این ارز دیجیتالی پرداخته است. از زمان پیدایش بیتکوین در سال ۲۰۰۹ تا اواسط سال ۲۰۱۷ میلادی، قیمت این ارز رمزپایه از مرز ۴ هزار دلاری تجاوز نکرده بود. با این حال، آغاز نیمه دوم سال، رشد نجومی قیمت بیتکوین به مرز ۲۰ هزار دلاری ثبت شد؛ اما ظرف دو هفته پایانی سال، روزگار خوش برای این ارز با نزول شدید پایان یافت.
«بردفورد دلانگ»، استاد برجسته دانشگاه برکلی در رشته اقتصاد، معاون خزانهداری در دوره ریاست جمهوری «بیل کلینتون» و پژوهشگر مدعو فدرال رزرو سانفرانسیسکو است. دلانگ همواره یکی از منتقدان سرسخت حزب جمهوریخواه آمریکا محسوب میشد؛ اما در پست آخر وبلاگش که در «پراجکتسیندیکیت» نیز منتشر شده، گامی فراتر از نقد جمهوریخواهان برداشته و زوال این حزب سیاسی بهدست دونالد ترامپ را تشریح کرده و چنین نوشته است.