شماره روزنامه ۶۱۵۸
|

ویژه‌نامه اصفهان

  • چالش‌های بزرگ برای صنایع کوچک

    نفیسه زمانی نژاد: سهم ۹۲ درصدی صنایع کوچک و متوسط در اشتغال، تولید و صادرات، موضوعی است که گویای جایگاه این مراکز در اقتصاد کشور است. صنایعی که تا پیش‌ازاین بسیار تأثیرگذارتر، اما به علت مشکلات این سال‌ها، بخشی از آن‌ها، راکد و به حالت کما درآمده‌اند. حال‌آنکه اشتغال‌زایی و زودبازده بودن از مهم‌ترین ویژگی‌ها و مزایای صنایع کوچک به شمارمی آید.
  • امنیت؛ رکن اصلی توسعه

    گروه گزارش: در نظام حقوقی ایران، سرقت یا دزدی اموال دیگران، جرم محسوب شده و مرتکب، حسب مورد، به یکی از انواع مجازات، محکوم می‌شود. قبل از اینکه به بررسی جرم سرقت مسلحانه بپردازیم، بهتر است اندکی در خصوص جرم سرقت و مجازات آن، توضیح دهیم. به‌طورکلی، جرم سرقت را می‌توان به دودسته سرقت حدی و سرقت تعزیری تقسیم‌بندی کرد. سرقت حدی، نوعی سرقت است که در صورت اجتماع شرایط، مرتکب به حد سرقت (که در شرع تعیین‌شده است)، محکوم می‌شود؛ اما سرقت تعزیری، سرقتی است که میزان مجازات آن، در شرع مشخص نشده است و قاضی، حین صدور حکم، در حدود قانون، مجازات را مشخص می‌کند.
  • زیان ۳ هزارمیلیاردی اصفهان

    لیلی زواره‌ای: به گفته رئیس پلیس‌راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان اصفهان، روزانه ۴۰۰ خودرو در این منطقه به‌طور متوسط شماره‌گذاری می‌شوند. از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۵ هزار دستگاه خودرو در اصفهان پلاک گذاری شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد کاهش داشته است. علاوه بر حجم خودروها این استان به علت قرار گرفتن در مرکز کشور و در مسیر بزرگراه‌ها و آزادراه‌ها بیشترین حجم تردد درون و برون‌شهری را به‌خصوص در روزهای تعطیل به خود اختصاص داده و همه این اولین‌ها و بالاترین‌ها ره‌آوردی به‌غیراز تعداد زیاد تصادفات و هزینه گزاف آن نداشته است. هزینه اقتصادی سوانح و حوادث ترافیکی آن‌چنان سنگین برآورد می‌شود که بخش قابل‌توجهی از تولید ناخالص داخلی استان و کشور را به خود اختصاص می‌دهد. باوجودآنکه می‌توان به‌طور تقریبی هزینه‌های تصادفات جرحی و خسارتی را محاسبه کرد اما گستره درگیری تصادفات به حدی است که نمی‌توان همه وجوه آن را بررسی کرد.
  • اولین رویداد جایزه ملی فناوری نکست در اصفهان برگزار می‌شود

    به گزارش دنیای اقتصاد اولین رویداد جایزه ملی فناوری نکست (Next) در آذرماه سال جاری به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می‌شود.
  • کارآفرینی اجتماعی نیاز امروز، ضرورت فردا

    به گزارش دنیای اقتصاد پنجمین جلسه کمیسیون مسوولیت اجتماعی شرکتی با حضور رئیس و جمعی از اعضای هیات نمایندگان پارلمان بخش خصوصی اصفهان و علیرضا نبی کارآفرین برتر کشور برگزار شد.
  • بهبود زیست بوم، کارویژه بخش خصوصی

    بهبود اکوسیستم کارآفرینی یا کاربوم یکی از شعارهای اصلی اعضای فعلی هیات نمایندگان اتاق بازرگانی در زمان انتخابات دوره دهم پارلمان بخش خصوصی بود که پیش‌تر هم بر آن تاکید داشتند، حالا ۵ ماهی از آن روزها گذشته است درحالی‌که فصل نوینی پیرامون ساحت زیست‌بوم کارآفرینی در سطح دنیا رقم خورده و بخش خصوصی به‌عنوان محور و ستون آن شناخته‌شده است.
  • ۵۰ روز ناسالم از ابتدای ۱۴۰۲ برای اصفهان

    منصور شیشه‌فروش با اشاره به وضعیت کانون‌های گردوغبار استان اصفهان، اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۳۰ درصد مساحت استان اصفهان را بیابان تشکیل داده و چون اصفهان در اقلیم خشک و نیمه‌خشک قرار دارد، شرایط تقویت کانون‌های فرسایش بادی در این مدت افزایش پیدا کرده، اکنون حدود ۱۴ کانون فرسایش بادی در استان شناسایی شده که سازمان منابع طبیعی بر روی آنها مطالعاتی انجام داده است.
  • محدود شدن معبر بازار تاریخی اصفهان،باعث اختلال در کمک رسانی هنگام حوادث می‌شود

    نماینده حقوقی اداره کل میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی اصفهان گفت: ویترین کسبه، بخش زیادی از معبر عمومی بازار تاریخی اصفهان را محدود کرده، به طوری که در صورت بروز حوادث، بازار با محدودیت خدمات مواجه است.
  • عملیات اجرایی هشت پروژه آبرسانی در استان اصفهان آغاز می‌شود

    مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اصفهان از اجرای هشت پروژه آبرسانی در این استان همزمان با هفته دولت سالجاری خبر داد.
  • «فرونشست» و « مهاجرت» از عوامل کمبود فضای آموزشی در اصفهان است

    مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان گفت: معضل فرونشست و مهاجرپذیری، از عوامل ایجادکننده کمبود فضا و تجهیزات آموزشی در اصفهان است.
  • تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام دغدغه خیرین مدرسه‌ساز اصفهانی است

    رئیس هیات مدیره مجمع خیرین مدرسه‌ساز اصفهان گفت: تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام یکی از دغدغه‌های اصلی خیرین استان است زیرا آنها متعهد به اجرای مسوولیتی هستند که بر عهده‌اشان گذاشته شده است.
  • میزبانی اصفهان از نمایشگاه فن‌نما در مهرماه

    معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان، از برگزاری نمایشگاه فناوری و نوآوری (فن نما) در شهر اصفهان در مهر ماه سال جاری خبر داد.
  • رونق صنایع تبدیلی در فرآیند مدیریت پسماند با مشارکت شهروندان

    معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اصفهان با تأکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی به منظور جداسازی انواع پسماندها توسط شهروندان گفت: باید پس از آن به فکر ایجاد صنایع تبدیلی باشیم، زیرا حتی محتوای پسماند تر نیز قابلیت جداسازی دارد.
  • تهیه مرحله دوم برنامه جامع کلانشهر اصفهان با رویکرد نوین

    محمد بناییان معاون شهرسازی و معماری اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان در خصوص وضعیت تهیه طرح‌های جامع شهری با رویکرد نوین در سطح استان اظهار کرد: از سال ۱۳۹۷ با توجه به پوشش حداکثری شهرهای استان اصفهان از نظر تهیه طرح‌های جامع شهری، رویکرد کیفی در تهیه این طرح‌ها بیش از پیش مد نظر اداره کل را ه وشهرسازی استان قرارگرفت.
  • رسیدگی بدون اغماض به تخلفات ساخت‌وساز

    کارشناس کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری اصفهان گفت: هرگونه تخلفی که مازاد بر پروانه انجام و یا ساختمان بدون پروانه ساخته شود، پس از بازدید از طرف شهرداری به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع داده می شود.
  • صنعتِ فقر زایی

    باران مدرس: یخ‌زده‌ایم میان چارچوب‌های خشن و سخت اقتصادی: فقر مطلق، خط فقر، خط بقا، خط مرگ، دهک اول، دهک دهم، من، تو و رفاه که همه‌اش در دو خط جا می‌شود. سر تا ته مقاله‌هایی که کارشناسان و دغدغه‌مندها و دولتمردان، ارایه کرده‌اند، یک‌کف‌دست نان و دو قطره رفاه برای مردمی نشده که نه می‌دانند دهک چیست و نه از خط فقر و ارتباطش باسیاست سردر می‌آورند. سفره خالی که چند جفت چشم به آن زل زده، دفترچه بیمه‌ای که هیچ دردی را درمان نمی‌کند و کارت‌های رنگارنگ بیمه مکمل و تکمیلی و عمر که فقط جیب را خالی می‌کنند و روز مبادا باید آتششان زد و گرم شد، کجای نمودار رفاه خانوار ایستاده‌اند؟
  • علت اصلی ناباروری دیابت و آلزایمر چیست؟

    وقتی ما غذایی مانند مرغ سوخاری می‌خوریم، از آن لذت می‌بریم چون احساس می‌کنیم خوشمزه است، در حالی که ذائقه ما تغییر پیدا کرده. در واقع، می‌توان گفت امروزه تغییرات در سبک غذایی انسان باعث ایجاد پدیده‌هایی نظیر ناباروری، آلزایمر، دیابت و سرطان شده است.
  • ۴۰۰ طرح عمرانی همزمان با هفته دولت در اصفهان افتتاح می‌شود

    استاندار اصفهان گفت: ۴۰۰ طرح عمرانی با سرمایه گذاری ۲۵ هزار میلیارد ریال همزمان با هفته دولت در این استان افتتاح خواهد شد.
  • قطعی و افت فشار آب امسال کمتر شده‌است

    معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با اعلام اینکه شرکت آبفای اصفهان به ۱۰۰ شهر و هزار روستا خدمات‌رسانی می‌کند، گفت: امسال کمترین روز قطعی آب، کمترین روز افت فشار و بیشترین رضایتمندی نسبت به سال‌های را قبل داشتیم.
  • پروژه انتقال آب «کوهرنگ ۳» باید از سوی وزارت نیرو فعال‌ شود

    رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت : پروژه انتقال آب «کوهرنگ ۳» باید از سوی وزارت نیرو فعال‌ شود و خواسته ما از این وزارتخانه تکمیل آن طرح است.
  • پهنه‌بندی استقرار واحدهای تولید آجر در پنج شهرستان اصفهان انجام شد

    سرپرست معاونت توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اصفهان از پهنه‌بندی استقرار واحدهای تولید آجر در پنج شهرستان این استان و در خارج از شعاع ۵۰ کیلومتری شهر اصفهان خبر داد.
  • گام‌های نمایشگاه بین‌المللی برای رونق اقتصاد شهری

    نفیسه زمانی نژاد: به اعتقاد مسوولان و فعالان اقتصادی استان نمایشگاه‌های تخصصی و بین‌المللی اصفهان بستری مناسب است برای تمرکز بر تولید و اشتغال و محلی برای بروز و ظهور فرصت‌های تازه‌ای که می‌تواند اقتصاد شهر را متحول نماید. سازه جدید نمایشگاه در سال‌های اخیر به‌ویژه پس از دوران فترت کرونایی با بر عهده گرفتن این ماموریت، همواره سعی بر آن داشته است با مهیاسازی زیرساخت‌های مناسب برای مخاطبان خود، جلب اعتماد سرمایه‌گذاران و برقراری تعاملات تجاری در داخل و با دیگر کشورها با پیشبرد اهداف اقتصادی اصفهان، شرایطی را در راستای معرفی محصولات و قابلیت‌های ایرانی به دیگر کشورها ،کسب درآمد و درنهایت توسعه اقتصادی شهر ، فراهم کرده باشد. در ارتباط با رویکردها و اهداف سایت جدید نمایشگاه اصفهان روزنامه دنیای اقتصاد با احمدرضا طحانیان مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین‌المللی استان اصفهان ،گفت‌وگویی داشته که در ادامه ارائه می‌گردد.
  • قصه جیپ شهباز

    «جیپ شهباز مدل ۵۵، سالم و بی‌خط و خش، ۱۴۵ میلیون تومان»؛ این شرح یک آگهی در سایت دیوار است. مدل‌های مختلف جیپ شهباز که بیشتر از دهه ۵۰ باقی‌مانده، از ۹۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان هنوز هم در بازار خریدوفروش می‌شوند؛ بارنگ‌های مختلف، از نقره‌ای و بژ گرفته تا زرد و آبی. روی گِل‌گیر سمت راست تمام این خودروهای در اصل آمریکایی، به فارسی نوشته‌شده‌ است: «شهبازِ ایران»
  • توسعه اقتصاد شهری

    توسعه، ایده و تمرینی است که از اوایل قرن نوزدهم به وجود آمد. این مفهوم با ایده پیشرفت تفاوت دارد طی دهه۱۹۵۰-۱۹۶۰ که به ده‌ساله اول توسعه شهرت یافته است، تحول پرمعنایی روی داد و مفهوم توسعه و گسترش، تنوع و عمق یافت. «توسعه به معنای ارتقای مستمر کل جامعه و نظام اجتماعی به‌سوی زندگی بهتر و یا انسانی‌تر است.» اصطلاح «توسعه اقتصادی» به‌طور نسبی تازه است.
  • معرفی ۳ کتاب از نشر نی

  • متالکس و سه محور توسعه صنعتی

    امیرحسین جعفری: صنعت نمایشگاهی پدیده‌ای چندوجهی است و دامنه تأثیرگذاری آن بر مبادلات بین‌المللی و توسعه اقتصادی کشورها بسیار بااهمیت و موثر است. جامعیت تأثیرگذاری‌های این صنعت بر همه بخش‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، هنری، علمی، علوم انسانی، علوم سیاسی و روابط بین‌الملل آن‌چنان گسترده است که قابل تشریح نیست.
  • اصلاح ساختار مالی با هدف تامین مالی سرمایه در گردش

    مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان گفت: اولین اقدام تحولی در سال‌جاری، باز مهندسی استراتژی‌های فروش و توسعه بازار است. محصولاتی نظیر بال‌پهن‌ها و ریل‌ها را نمی‌توان براساس شبکه‌های سنتی بازاریابی کرد.
  • نیاز ذوب‌آهن به زغال سنگ را برطرف می‌کنیم

    مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صدرتامین (تاصیکو) از برنامه این شرکت برای تامین کامل نیاز شرکت ذوب آهن به زغال سنگ و اجرای پروژه‌های تولید مس، طلا و نقره خبــر داد. «تاصیکو بزرگترین معادن خصوصی طلا را در اختیار دارد و درصدد است تا ۴۰ درصد از بازار طلای کشور را به دست آورد»، امیرحسین نادری این گفت و با اشاره به اهمیت حوزه معدن و صنایع معدنی برای افزود: امــروز در بخش معدن و صنایع معدنی پس از تامین مواد اولیه تولید، مهم‌ترین موضوع سرمایه‌گذاری در زیر مجموعه و تأمین مالی است.
  • مراسم تشییع پیکر شهید جانباز سرافراز خیراله خواجه

    درآستانه فرا رسیدن اربعین حسینی مراسم با شکوه تشییع پیکر شهید جانباز حاج خیراله خواجه با حضور جمعی از مردم شهید پرور و مسوولین شهرستان لنجان و جمعی از کارکنان و مدیران ذوب آهن اصفهان از جمله مسعود بابا خانی سرپرست حوزه مدیرعامل و تعاملات منطقه ای و امیر حسین پرورش سرپرست روابط عمومی ذوب آهن اصفهان در ورنامخواست برگزار شد.
  • در خانه‌ی مردانِ نامیرا

    یکی در سال ۴۹ و دیگری در سال۵۴ در ذوب‌آهن استخدام شد. اولی به بخش مدیریت تولیدات کک و مواد شیمیایی رفت و دومی در کارگاه ۵۱ مشغول فعالیت شد. به هنگامه دفاع مقدس، از جبهه تولید دست کشیدند و راهی جبهه‌ نبرد شدند. در خط مقدم. دو مردی که رشادت‌هایشان را آنقدر ادامه دادند تا یکی در عملیات والفجر ۴ و دیگری در والفجر ۵ اینطور نام گرفتند: شهید یحیی جعفری و شهید موسی انتظاری.
  • افتتاح فاز نخست خط ۲ مترو کلانشهر اصفهان تا پایان سال ۱۴۰۳

    شهردار اصفهان گفت: فاز نخست خط دو مترو کلان‌شهر اصفهان حدفاصل دارک تا طوقچی تا پایان سال آینده افتتاح می شود.
  • برگزاری دوره تخصصی پدافند شیمیایی در ذوب آهن‌اصفهان

    در راستای ارتقای سطح کیفی کارشناسان و تلاشگران ذوب‌آهن اصفهان، روز گذشته، کارگاه آموزشی پدافند شیمیایی از سوی مدیریت آموزش و توسعه سرمایه‌های انسانی این مجموعه برگزار شد. به گفته پدرام کیانی، معاون این مدیریت، این دوره با هدف آشنایی با ضروریات مدیریت رخدادهای شیمیایی، شناسایی و پایش حوادث شیمیایی و محدودسازی و رفع آلودگی در رخدادهای شیمیایی ترتیب داده شد.
  • انتقاد نماینده اصفهان از وضعیت حمل‌ونقل بین‌شهری

    نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی از وضعیت حمل‌ونقل بین شهری در کشور انتقاد کرد.
  • انتخاب کاشان به عنوان شهر جهانی نساجی سنتی

    ثبت کاشان به‌عنوان‌ شهر جهانی نساجی سنتی در فهرست میراث جهانی یونسکو، دریافت ۸۷ نشان ملی و جهانی توسط هنرمندان رشته‌های زری‌بافی، مخمل‌بافی، شعربافی، زیلوبافی و سفال‌گری، کاشان را در حوزه منسوجات سنتی به شهری منحصر به فرد تبدیل کرده است. محمد شریف زارعی، فرماندار شهرستان کاشان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: کاشان که در سال ۱۳۹۷ در شورای ملی صنایع دستی به‌عنوان شهر ملی نساجی انتخاب شده بود، امسال با نظر شورای جهانی نساجی به‌عنوان شهر جهانی نساجی سنتی به ثبت رسید.
  • فولاد مبارکه؛ اجرای ابرپروژه‌های ملی

    معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو در جریان بازدید از خطوط تولید شرکت فولاد مبارکه و فرآیند تکمیل طرح‌های توسعه این شرکت تصریح کرد: فولاد مبارکه در حال اجرای ابرپروژه‌های ملی است که هریک در جایگاه خود تأثیر خاصی بر توسعه صنعت فولاد و تأمین پایدار انرژی دارد.
  • حمایت از نخبگان مددجو ازجمله دغدغه‌های فولاد مبارکه است

    مدیرعامل فولاد مبارکه در دیدار با مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان گفت: حمایت از نخبگان نیازمند به‌ویژه دانش‌آموزان، دانشجویان و طلاب در کمیته امداد انجام می‌شود و این حمایت‌ها از دغدغه‌های اساسی فولاد مبارکه است.
  • تعمیرات سالانه ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم با موفقیت انجام شد

    تعمیرات سالانه ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم با هدف فراهم کردن شرایط تولید بدون توقف و با صرف حدود ۶۵۰۰ نفر ساعت کار با موفقیت‌ انجام شد.
  • پیشرفت مطلوب پروژه انتقال آب به فلات مرکزی با حمایت فولاد مبارکه

    ایراسین: محمدرضا موثقی‌نیا معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو در بازدید از پروژه انتقال آب دریای عمان به فلات مرکزی گفت: این پروژه از سال گذشته آغاز شده و به همت فولاد مبارکه و سایر صنایع استان اصفهان تاکنون پیشرفت خوبی داشته است و امیدواریم در بازدیدهای بعد شاهد بهره‌برداری از این پروژه باشیم.
  • گروه فولاد مبارکه ؛ تامین کننده ۹۰ درصد نیاز خودروسازان به ورق‌ سرد

    یونس حمزوی، مدیر فروش داخلی فولاد مبارکه گفت: نزدیک به ۹۰ درصد از نیازهای خودروسازان به ورق‌های سرد از طریق فولاد مبارکه و شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری که تامین کننده ورق گالوانیزه خودرویی است تامین می‌شود و هجدهمین دوره از نمایشگاه بین‌المللی قطعات، لوازم و مجموعه‌های خودرو فرصت خوبی برای فولاد مبارکه بود تا بتواند در فاصله چند روزه نمایشگاه ارتباط خوب و نزدیکی را با مشتریان خود برقرار کند.
  • فصل موفق نوسازی در فولاد مبارکه

    هم‌زمان با انجام عملیات نوسازی ریومپ مرحله اول خط تاندم پنج‌قفسه‌ای نورد سرد فولاد مبارکه، پروژه توقف پانزده‌روزه خط اسیدشویی شماره یک این ناحیه نیز آغاز شد و علاوه بر نوسازی بسیاری از بخش‌های این خط تولیدی، مزایای دیگری نظیر بهینه‌سازی خط، تحکیم و تداوم تولید کمّی و کیفی و ارتقای فرایندهای زیست‌محیطی را به ارمغان آورد، در همین زمینه مسوولان این تعمیرات ویژه و اثرگذار درگفت‌وگویی به تشریح ابعاد این عملیات پرداختند:
  • دردسرهای سند هویتی

    داریوش مجد: در ایران راهنمایی و رانندگی، ثبت‌احوال، نظام‌وظیفه و بانک‌ها ازجمله نهادهایی هستند که برای مردم اسناد هویتی چاپ می‌کنند. مابقی نهادها هم برای شناسایی هویت مردم از اسناد یادشده، کپی درخواست می‌کنند. در طول سال‌های پس از انقلاب، شناسنامه‌ها و کارت ملی دو بار تغییر ماهیت داده و هر بار صاحبان آن‌ها با طی مسیری پرپیچ‌وخم مجبور به تعویض آن‌ها شده‌اند.
  • اقتدار اقتصادی و آینده‌نگری فناوری

    اهمیت فناوری در رشد اقتصادی جوامع بشری و اقتدار حکومت‌ها بر کسی پوشیده نیست. دولت‌ها تلاش می‌کنند با اتخاذ سیاست‌های درست سیاسی و اقتصادی سرعت رشد نوآوری فنّاورانه را قوت ببخشند. یکی از این اقدامات مهم، توجه به آینده‌نگری فناوری به‌عنوان عمده‌ترین عنصر سیاست‌گذاری فرآیند استراتژیک توسعه فناوری است که امکان حمایت و پشتیبانی از فرایند نوآوری، استحکام و ارتباط بین اجزای اکوسیستم را فراهم می‌آورد.
  • نوستالژی در نمایشگاه «نقاشی زرین»

    یکی از راه‌های حمایت از هنرمندان، برگزاری نمایشگاه‌های هنری در سطح ملّی است و نمایشگاه «نقاشی زرین» با دو موضوع نوستالژی و آزاد، نمونه‌ای است که این‌روزها در نگارخانه عیسی بهادری برپاشده است.
  • معماریِ معاصر اصفهان در نمایشگاه «خانه‌های خاموش»

    معماری به‌ عنوان مقوله‌ای که هنر و شهرسازی را به‌هم پیوند می‌زند در دوران مدرن نیز تحولات مثبت و خلاقانه‌ای داشته که البته به رسمیت شناخته‌نشده و در حال خاموشی است. نمایشگاه «خانه‌های خاموش» امکانی است برای ایجاد حساسیت و آگاهی درباره چنین خانه‌هایی که در حال حذف‌شدن هستند.
  • اصفهان، چندقدم مانده تا پایتختی کتاب ایران

    الهام شهیدان: در همایشی که هفته گذشته با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در برج آزادی تهران برگزار شد، اصفهان به همراه ۱۱ شهر دیگر در میان شهرهای نامزد کسب عنوان «پایتخت کتاب ایران» و همچنین به‌عنوان شهر دوستدار کتاب انتخاب شد.
بیشتر