این شرکت طی سالهای اخیر با اقدامات و برنامهریزیهای انجامشده در جهت حصول به ظرفیت اسمی نهایی تولید سالانه ۱/۵میلیون تن و متعاقبا اجرای برنامههای افزایش تولید موفق شده، محصول کنسانتره را پیش از ظرفیت اسمی تولید و در نتیجه کل نیاز صنایع فولاد کشور (فولاد مبارکه، فولاد خوزستان) به محصول فوق را از منابع داخلی تامین نماید. ضمنا در جهت ایجاد تنوع در تولیدات و بازار مصرف اقدام به تولید سنگآهنهای دانهبندی جهت مصرف در صنایع فولاد به روش کوره بلند را کرده و در ظرفیت کامل تولید مقدار ۸۰۰هزار تن در سال در برنامههای شرکت قرار گرفته است.
این کتاب در سال ۱۳۵۷ به زبان آلمانی نگاشته شده است. وی در سال ۱۳۶۵ مشاور مجتمع فولاد خوزستان بوده و تنها استاد متالورژی دانشگاههای ایران است که کارشناس رسمی دادگستری نیز است.
این شرکتها با اهداف بزرگی شروع به کار کردند، اما ۸سال جنگ تحمیلی فرصت پیشرفت را از آنها گرفت و از سوی دیگر اعمال سیستم فروش دولتی یا حوالهای نیز باعث شد تا شرکتها دچار روزمرگی شوند.
تولیدکنندگان بزرگ فولاد کشور تا سالجاری دولتی بودند و در سالجاری نیز تعداد اندکی از این شرکتها به بخش خصوصی واگذار شدند، اما مطمئنا خصوصیسازی سرآغازی خواهد بود برای رشد و توسعه شرکتهای فولادسازی و صد البته این مهم به دلیل انقلابی بود که ۴سال پیش در صنعت فولاد کشور حادث شد.
وی فارغالتحصیل رشته مدیریت بازرگانی بوده و کارشناسی ارشد را نیز در رشته حقوق به پایان رسانده است. وی قبل از حضور در فولاد آذربایجان به مدت ۴سال و اندی در شرکت گلگهر در سمت معاونت مدیرعامل و مدیرعامل این شرکت فعالیت داشته که قبل از آن نیز در سمت دبیری در شورای عالی فولاد و رییس کمیسیون معاملات شرکت ملی فولاد ایران مشغول به فعالیت بوده است. وی متولد ۱۳۴۴ در شهر بهبهان است.
براساس بررسیهای به عمل آمده در خصوص وضعیت فولاد در ۵۰سال آینده، فولاد و نفت همچنان به عنوان مهمترین محصولات تولیدی جهان باقی خواهند ماند و رشد و توسعه کشورها به این دو محصول وابستگی شدید خواهد داشت.
از آنجا که بانک جهانی نسبت ۸۵/۰درصد رشد اقتصادی به ازای یک درصد افزایش مصرف فولاد در جهان را به عنوان یک نسبت طلایی تثبیت شده تا سال ۲۰۵۰ اعلام کرده است، میتوان میزان رشد مصرف فولاد کشورها را مبنای رشد توسعه اقتصادی آنها مورد سنجش قرار داد.
صنعت فولاد و ریختهگری برای افزایش راندمان در برنامه خصوصیسازی و جذب سرمایههای خارجی نیازمند است تا در چارچوب سیاستگذاریهای کلان دولتمردان جمهوری اسلامی ایران دیدگاه منطقهای خود را که بر پایه نگرش سنتی پایهریزی شده، به دیدگاه فرامنطقهای تغییر دهد و تعاریف جدیدی از موقعیت استراتژیک و ژئوپلتیک خود در توسعه بازارهای آسیایی - اروپایی ارائه کند.
در طول این گسترش تولید انواع قوطی و پروفیل با سطوح مقطع و اندازههای مختلف با استفاده از پیشرفتهترین ماشینآلات روز دنیا و آزمایشهای کنترل کیفی با مجهزترین ابزارهای دقیق در حال تولید است.