شماره روزنامه ۶۱۹۳
|

ویژه‌نامه اصفهان

  • برقِ خاموش صنعت

    توقف خطوط تولیدی ، و ورود خسارت به صنایع ، واحدهای تولیدی و در کل اقتصاد کشور از پیامدهای قطعی برق مراکز صنعتی است. چالشی که صنایع با ورود به فصل گرما با آن مواجه می‌شوند به‌ویژه اگر این خاموشی‌ها بدون برنامه و اطلاع قبلی باشد آسیب ، شدیدتر است. و امسال درحالی‌که برنامه‌ای برای قطعی برق در بخش خانگی اعلام‌نشده است اما مانند سال‌های گذشته باوجود افزایش دما بحث خاموشی‌ صنایع از ۲۰ خردادماه در حال اجراست و قرار است تا اواسط شهریورماه تداوم داشته باشد.
  • نصف جهان؛ فرونشستِ مکرر

    سرانجام پس از اعلام هشدارهای مکرر، فرونشست در شهر اصفهان وارد زندگی مردم شهر شد و این بار به‌جای سریال ترک‌های بزرگ و کوچک، زمین شهر زیر پای مردم دهان باز کرد. فرو چاله‌هایی که مسوولان بحران شهر دلیل آن را نشت آب و فاضلاب یادکردند درواقع به علت نشست لایه‌های زیرِ زمین کلان‌شهر اصفهان رخ‌داده که به ترک‌خوردگی و سرانجام شکست لوله‌های آب و فاضلاب منجر شده و ازاین‌پس باید نگران تونل‌های مترو و لوله‌های گاز هم بود تا این بار فرو چاله‌ها به قیمت جان مردم تمام نشود.
  • صد و بیست و هفتمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی

    رئیس شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان در صد و بیست و هفتمین جلسه این شورا، از کسب رتبه اول استان اصفهان در احیاء واحدهای تولیدی راکد و افزایش ظرفیت واحدها در سال ۱۴۰۱، طبق گزارش وزیر کشور خبر داد.
  • رسانه در مسلخ مدیریت شهری

    تحولات جمعیتی ایران در دهه اخیر، اثرات شگرفی را بر ساختار اجتماعی اقتصادی و کالبدی کشور بر جای گذاشته است. افزایش جمعیت کشور و جابجایی و مهاجرت آن‌ها از نقاط محروم به نقاط برخوردار، باعث بر هم خوردن تعادل‌های منطقه شده که می‌توان ریشه آن را در نحوه توزیع منابع در سطح این مناطق جستجو کرد.در این میان شهرها به‌واسطه برخورداری از امکانات و زیرساخت‌های رفاهی خدماتی گوی سبقت را ربوده‌اند و - هرروز بر تعداد شهرها و ساکنان آن افزوده می‌شود.به همین دلیل روند مهاجرت به شهرها سرعت چشمگیری یافته و روستاها را متروک کرده است. شهرهای ما توان جذب مهاجرین را نداشته و بیشتر مهاجرین به دلیل ناتوانی مالی و اقتصادی به حاشیه شهرها رانده‌شده‌اند و در انزوای اجتماعی و اقتصادی به سر می‌برند.
  • به مناسبت درگذشت رزمنده جانباز مرحوم، سید حبیب سجاد

    گروه تاریخ و حماسه - مرحوم سید حبیب سجاد، متولد ۱۳۴۰ در اصفهان بود. وی پیش از پیروزی انقلاب با حضور در مسجد کازرونی به فعالیت‌های انقلابی علیه رژیم طاغوت پرداخت و در سال ۵۹ و در ماه‌های آغازین جنگ به‌عنوان یک بسیجی عادی به جبهه پیوست. مرحوم سجاد تا جانشینی فرماندهی گردان در لشکر امام حسین نیز پیش رفت. ایشان در تمامی ادوار جنگ از سال ۵۹ تا ۶۷ در جبهه‌های حق علیه باطل حضورداشته و چندین نوبت نیز در عملیات مختلف مجروح و به درجه جانبازی رسیدند. وی پس از پایان جنگ به فعالیت‌های فرهنگی در مجمع رزمندگان اسلام و گردان یا زهرا پرداخت و به‌دوراز پست و سمت‌های دولتی به کار آزاد مشغول بود. مرحوم سجاد که در عملیات خیبر شیمیایی شده بود تا اواخر عمر نشان‌های جنگ را بر روی بدن خود داشت. حبیب سجاد در خردادماه ۱۴۰۲ به دیدار حق شتافت. در ادامه گفتگو کردیم با مرتضی شریعتی، از رزمندگان لشکر امام حسین و از هم‌رزمان قدیمی مرحوم سجاد که در ادامه می‌خوانیم:
  • سرانجام کارخانه ریسباف برای احداث موزه ملی اصفهان واگذار شد

    استاندار اصفهان از واگذاری نهایی کارخانه ریسباف از بانک ملی به وزارت میراث فرهنگی به منظور احداث موزه ملی اصفهان خبر داد.
  • فرمانده جدید انتظامی استان اصفهان منصوب شد

    رئیس بازرسی کل فراجا از انتصاب فرمانده جدید انتظامی استان اصفهان خبر داد. به گزارش دنیای اقتصاد به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار مهدی معصوم بیگی در این باره گفت: با حکم فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، فرمانده جدید انتظامی استان اصفهان منصوب شد. با حکم سردار احمدرضا رادان؛ فرمانده کل انتظامی کشور، سرتیپ دوم پاسدار «حمید علینقیان‌ پور» به سمت فرمانده انتظامی استان اصفهان منصوب شد.
  • مدیرعامل جدید شرکت آتیه فولاد نقش جهان معرفی شد

    مراسم تقدیر از احمد سعیدبخش مدیرعامل سابق و معرفی حامدحسین ولی‌بیک مدیرعامل جدید شرکت آتیه فولاد نقش جهان، با حضور جمعی از مدیران فولاد مبارکه و شرکت آتیه فولاد نقش جهان برگزار شد.
  • سهم مراکز علمی ایران در میان جهان ترازها

    حضور پررنگ دانشگاه‌های کشور در نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی نسبت به پنج‌ساله گذشته از اتفاقاتی است که موجب درخشش نام مؤسسات علمی ایرانی در جهان شده است . اگرچه در سال‌های اولیه تعداد کمی از دانشگاه‌های ایرانی در میان شاخص‌های سخت‌گیرانه نظام‌های رتبه‌بندی قرار می‌گرفتند، اما در سال‌های اخیر رشد دانشگاه‌های کشور در حوزه‌های متعدد علمی، آموزشی، پژوهشی و فناوری توانسته است تعداد بیشتری از دانشگاه‌ها را در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی مطرح کند.
  • گفت‌وگویی با نویسنده کتاب «دیدگاه‌هایی نو درباره مدیریت استراتژیک»

    خوانندگان دنیای اقتصاد و بسیاری از مدیران صنایع و مجموعه‌های اقتصادی در اصفهان و دیگر نقاط کشور بانام حسین نوریان مشاور مدیریت استراتژیک آشنا هستند، او تالیفات متعددی در حوزه مدیریت نوین دارد و حالا با انتشار کتاب دیدگاه‌هایی نو درباره مدیریت استراتژیک، تلاش کرده تا مخاطبان خود را با شیوه‌های جدید مدیریت آشنا کند، دنیای اقتصاد به همین مناسبت در گفتگویی با حسین نوریان به معرفی این کتاب پرداخته است، در ادامه مشروح این مصاحبه را می‌خوانید.
  • ضرورت سرمایه‌گذاری صنعت بیمه در پروژه‌های کلان

    در دیدار رئیس کل بیمه مرکزی با استاندار اصفهان بر سرمایه‌گذاری بیش از پیش صنعت بیمه در پروژه‌های کلان استان تأکید شد.
  • فعالیت «اتوبوس گردشگری» در اصفهان آغاز شد

    معاون حمل‌ و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان از راه‌اندازی خط «اتوبوس گردشگری» در این کلانشهر به‌ مناسبت «هفته صنایع دستی» خبر داد.
  • ایمن سازی و مقاوم سازی به جای تخریب

    عمار شهیر رئیس اداره نظام مهندسی و مقررات ملی و کنترل ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان در خصوص مبحث ایمنی ساختمان‌ ‌اظهار‌کرد: اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان یکی از اعضای کمیته بازدید مطرح شده در کارگروه ساختمان‌های بلند مرتبه نا ایمن بوده که پس از تکمیل اطلاعات توسط کمیته کارشناسی‌های استان به عنوان دبیر جلسه اصلی کارگروه ایفای نقش می‌کند.
  • انعقاد قرارداد ساخت ۹۴۰ واحد مسکن ملی

    رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان لنجان از تخصیص پروژه افزون بر ۹۶۰ نفر از متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن این شهرستان خبر داد و گفت: قرارداد سازنده برای بالغ بر ۹۴۰ واحد منعقد شده است.
  • کتاب جامعه‌شناسی اقتصادی

    کتاب «جامعه‌شناسی اقتصادی» نوشته ریچارد سوئدبرگ و مارک گرانووتر است. این کتاب به‌عنوان یکی از کتاب‌های مهم در جامعه‌شناسی اقتصادی جدید محسوب می‌شود که در دهه هشتاد میلادی با مقاله مارک گرانووتر متولد شد؛ بنابراین حوزه جدیدی در علوم اجتماعی به شمار می‌آید و برای مطالعه پدیده‌های اقتصادی خرد و کلان از منظر جامعه‌شناسی بسیار راهگشاست. این کتاب نخست با عنوان «منفعت‌طلبی و ساختار اجتماعی» در اختیار محققان قرار گرفت. انتخاب این عنوان متفاوت برای نشان دادن برنهاد اصلی ریچارد سوئدبرگ در جامعه‌شناسی اقتصادی جدید بود.
  • علت نشست زمین در خیابان امام خمینی(ره) اصفهان در دست بررسی است

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: علت نشست زمین در یکی از پایه‌های پل هوایی در خیابان امام خمینی(ره) اصفهان توسط شهرداری و سازمان زمین‌شناسی در دست بررسی است.
  • خشکسالی هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال به کشاورزی کاشان خسارت زد

    سرپرست جهاد کشاورزی کاشان گفت: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون خشکسالی هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال به بخش زراعی، باغی، دام و طیور و زنبور عسل کاشان خسارت وارد کرده است.
  • کاهش انگیزه جوانان برای طراحی فرش دستباف

    رئیس انجمن طراحان فرش دستباف اصفهان گفت: انگیزه و اِقبال جوانان برای فعالیت در رسته طراحی و نقشه‌کِشی فرش دستباف در سال‌های اخیر کاهش یافته است.
  • افزایش پوشش بیمه ای برخی داروهای خاص

    مدیرکل بیمه سلامت اصفهان گفت: پوشش جدید دارویی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج برای سه بیماری سرطان، دیابت و هپاتیت C افزایش پیدا کرد.
  • فولاد مبارکه تولید گریدهای جدید فولادی را با گروه صنعتی چدن سازان محقق می‌کند

    امروزه صنعت فولاد به‌عنوان صنعتی مادر نقش پررنگی در توسعه اقتصادی کشورها ایفا می‌کند و همین امر باعث شده تا سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای برای توسعه آن انجام شود. در ایران نیز رشد تولید فولاد طی چند دهه اخیر موردتوجه قرارگرفته و در همین راستا افق ۱۴۰۴ برای این صنعت تدوین‌شده است. نکته مهم در این میان، لزوم رشد هم‌زمان صنایع بالادستی مانند صنعت لوازم‌یدکی و تولید غلتک است که بی‌توجهی به آن تولید گریدهای فولادی را با چالش مواجه می‌کند.
  • اصفهان صدرنشین احیای واحدهای تولیدی راکد

    معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان از کسب رتبه نخست استان در احیای واحدهای تولیدی راکد و غیرفعال و تعداد واحدهای تولیدی افزایش ظرفیت یافته در کشور خبر داد.
  • دانش صنعت کشاورزی در استان باید ارتقا یابد

    استاندار اصفهان گفت: ارتقای دانش و فناوری در تمام بخش‌های صنعت کشاورزی استان ضروریست و به این مقوله باید نگاه ویژه‌ای داشت. سیدرضا مرتضوی در مراسم افتتاح ۱۳۸ پروژه کشاورزی استان اصفهان افزود: در این پیوند باید هرچه بیشتر به سمت به روزرسانی ادوات و تجهیزات کشاورزی و علمی شدن این صنعت در تمام ارکان آن پیش برویم. وی ادامه داد: بی‌تردید صنعت کشاورزی اصفهان از پیشتازان دیگر استان‌های کشور است، با این حال برای رشد و شکوفایی هرچه بیشتر در این عرصه، بهره‌گیری از دانش روز و فناوری باید بطور جدی مد نظر مُتولیان امر باشد. استاندار اصفهان تصریح کرد: صنعت کشاورزی تامین‌کننده امنیت غذایی کشور است بنابراین سرمایه‌گذاری و توسعه آن از اولویت‌هاست و فعالیت در آن حد و پایانی ندارد. مرتضوی گفت: این صنعت با اهمیت‌ترین حوزه در برنامه‌ریزی کشور و حوزه حکمرانی به شمار می‌رود و پس از انقلاب نیز باورها و تلاش‌ها در این زمینه فزونی یافته است و روحیه انقلابی در بدنه فعالان و تلاشگران این مجموعه همچنان تداوم دارد.
  • «تخت فولاد» سند هویت فرهنگ و گذشته اصفهان است

    شهردار اصفهان مجموعه تاریخی « تخت فولاد « را سند هویت، فرهنگ و پیشینه اصفهان دانست و تصریح کرد: ارزش این مجموعه به سبب آنست که یکی از ریشه‌های هویتی منطقه به شمار می‌رود و ثروت و نعمتی ارزشمند بعد از وادی‌السلام برای جهان اسلام نیز هست.
  • نمایش ظرفیت قطعه‌سازان خودرو در اصفهان

    به گزارش دنیای اقتصاد نوزدهمین نمایشگاه تخصصی قطعات، مجموعه ها و صنایع وابسته خودرو از تاریخ ۳۱ خرداد تا ۳ تیرماه در ساعت بازدید ۱۵ تا ۲۱ در محل برگزاری نمایشگاه های اصفهان واقع در کمربندی شرق برگزار می‌شود.
  • گشایش‌های خوبی دو ماه گذشته در صنعت کشور ایجاد شده است

    معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: گشایش‌های خوبی در دو ماه گذشته در عرصه صنعت کشور ایجاد شده که با یکسال اخیر برابری می‌کند و امیدواریم این گشایش‌ها و خبرهای خوب ادامه پیدا کند.
  • ذوب آهن اصفهان تولید ریل در تراز جهانی

    ریل تولیدی ذوب آهن اصفهان بر اساس استاندارد جهانی ۱۳۶۷۴ DIN EN توسعه خطوط ریلی را در اقصی نقاط کشور رقم زده است و سبب شده این محصول استراتژیک با خدمات پس از فروش مناسب در دسترس مصرف کنندگان قرار بگیرد، به نحوی که شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور اعلام نموده همواره متقاضی تولید این محصول است اما نیاز است سازمان برنامه و بودجه از تولید ریل حمایت بیشتری داشته باشد. مهدی صیدگر مدیرکل ساخت روسازی راه آهن شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در خصوص کم و کیف این رویکرد با خبرنگار ما گفتگویی داشته که مشروح آن را در ادامه می خوانید.
  • ۱۵ استعفای مدیران تا امروز

    دبیرخانه ستاد انتخابات اصفهان از استعفای ۱۵ نفر از مدیران این استان ناطر به ماده ۲۹ قانون برای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد. در ماده ۲۹ قانون انتخابات آمده است که اشخاص در سِمَت‌های مختلف از داوطلب شدن در حوزه‌های انتخابیه سراسر کشور محرومند مگراینکه حداقل سه ماه قبل از ثبت نام از سِمَت خود استعفا کرده و به هیچ وجه در آن پُست شاغل نباشند. بر این اساس در ششمین جلسه ستاد انتخابات اصفهان، دبیرخانه این ستاد در باره مشمولان ماده ۲۹ قانون انتخابات که مقرر بود تا ۲۵ خرداد جاری استعفای خود را به مراجع ذیربط ارائه کنند، گزارشی ارائه کرد.
  • صنعت غذا، زیر ساخت سلامت

    همایش روز جهانی ایمنی غذا با شعار « ایمنی غذا، مسوولیت اجتماعی » با حضور معاون غذا و داروی دانشگاه و معاون امور صنایع وزیر صمت، مدیر کل صمت اصفهان، مدیر کل استاندارد، مدیر سازمان دامپزشکی و جمعی از تولید کنندگان و کارشناسان معاونت غذا و دارو برگزار شد.
  • مسوولیت پذیری زیست محیطیِ ذوب آهن

    همایش بزرگداشت روز جهانی ایمنی، بهداشت و محیط زیست با حضور احمدرضا لاهیجان زاده مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست استان اصفهان، مهدی کوهی مدیرعامل و جمعی از مسوولان استان و این شرکت برگزار شد.
  • ضوابط ساخت‌وسازهای شهری نیازمند تعدیل است

    رئیس کمیسیون حقوقی، اقتصادی و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه برخی ضوابط در ساخت‌وساز باید تعدیل شود، گفت: در واقع برای مردمی که دچار مشکل مسکن هستند یک واحد ۴۰ متری هم پاسخگو است درحالی‌که به لحاظ قانون شهرسازی اجازه ساخت این متراژ ساختمان وجود ندارد.
  • نشاط و همدلی ذوب‌آهنی‌ها در حضور خانواده ها

    هشتمین برنامــه بازدید خانواده‌های کارکنان از خط تولید در سال جاری به‌ منظور آشنایی هر چه بیشتر خانواده‌ها با شرایط کار و فعالیت در ذوب‌آهن اصفهان ، همراه با برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری برای فرزندان، والدین و تهیه عکس یادگاری در میدان آهن با حضور ۱۱۵ خانواده به تعداد ۳۹۸ و تعدادی از مسوولان شرکت برگزار شد.
  • بررسی سختی کار، سریع تر از قبل

    رئیس اداره بازرسی کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان از شتابگیری و تسهیل فرایند بررسی درخواست‌های مشاغل سخت و زیان‌آور در استان خبر داد.
  • هفتمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی و تجهیزات وابسته کرمان

    گروه فولاد مبارکه در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی و تجهیزات وابسته کرمان که با حضور ۹۸ شرکت معدنی داخلی و خارجی، جمعی از مدیران استانی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در استان کرمان برگزار شد، آخرین دستاوردهای خود در حوزه فولاد و معدن را به اطلاع عموم بازدیدکنندگان و سایر شرکت‌های حاضر در نمایشگاه رساند.
  • ۸ درصد رشد تولید در محصولات ویژه

    مدیرعامل فولاد مبارکه درجلسه کمیته مدیریت خردادماه این شرکت که با حضور معاونان و مدیران فولاد مبارکه در محل برگزاری جلسات شرکت برگزار شد، از رشد ۸ درصدی تولید محصولات ویژه در فولاد مبارکه خبر داد.
  • بومی‌سازی ۹۵ درصدی نیاز صنعت فولاد کشور

    محمدرضا ممتاز، مدیر خرید مواد مصرفی فولاد مبارکه، در گفتگویی به تشریح دستاوردهای فولاد مبارکه در زمینه تأمین حداکثری اقلام و تجهیزات موردنیاز این شرکت با استفاده از ظرفیت‌های داخلی کشور پرداخت و گفت:‌ تا قبل از آغاز نهضت بومی‌سازی در فولاد مبارکه، تقریباً تمامی مواد مصرفی این صنعت از خارج از کشور تأمین می‌شد، اما امروز خشنودیم که در سایه اعتماد این شرکت به سازندگان داخلی و دانش‌بنیان و قبول ریسک استفاده از کالاهای داخلی و سرمایه‌گذاری‌های قابل‌توجه، بیش از ۹۵ درصد مواد مصرفی فولاد مبارکه یا به تعبیر بهتر، صنعت فولاد کشور در داخل تولید می‌شود.
  • گروه فولاد مبارکه؛ همتی به گستردگی ایران

    سالروز شروع به کار مجتمع فولاد سبا تحت مدیریت شرکت فولاد مبارکه فرصت مغتنمی است تا به خاطر آوریم این شرکت طی سال‌های گذشته با گسترش و توسعه دامنه فعالیت‌های خود در سرتاسر میهن عزیزمان ایران کوشیده است نقش خود را به‌عنوان یک گروه صنعتی بزرگ و کارآمد در عرصه اقتصادی کشور به‌خوبی ایفا کند و در این زمینه کامیاب بوده است.
  • انعقاد قرارداد تولید سیم و مفتول سوپرآلیاژ

    طی مراسمی در روز چهارشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۲، قرارداد تولید سیم و مفتول سوپرآلیاژ بین شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه(MSTID) و شرکت پایا مواد منعقد گردید.
  • اقتصاد دانش‌بنیان در تله اقتصاد

    اتکا به اقتصاد دانش‌بنیان یکی از استراتژی‌های کشورها بوده و نوآوری شرکت‌های دانش‌بنیان برای رونق اقتصاد و دور زدن تحریم‌ها به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اهداف توجه به این شرکت‌هاست. در ایران حدود ۱۳ سال از تصویب «قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات» می‌گذرد. در شرایط فعلی باید دید چگونه می‌توان با اتخاذ سیاست‌های مناسب برای توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان به اهداف کلانی مثل «افزایش شتاب پیشرفت و نوآوری علمی و درنهایت تجاری‌سازی» دست پیدا کرد. توجه ویژه به اقتصاد شرکت‌های دانش‌بنیان، هنر بازاریابی و فروش محصول و تامین مالی و نقدینگی، مسیر دستیابی به این اهداف را هموار می‌کند.
  • کوکا کولا چگونه شکل گرفت ؟

    یکی از برندهای مطرح و قدیمی نوشیدنی در دنیا، برند کوکا کولا است که در روز ۸ می سال ۱۸۸۶ میلادی یعنی ۱۳۴ سال قبل راه اندازی شده است.
  • « برند»، برنده تولید و تجارت است

    نام تجاری نشان‌‌ دهنده مجموع درک مردم از خدمات مشتری، شهرت، تبلیغات و لوگو محصول است. تا چند دهه گذشته کلمه «نام تجاری» و «برند» کمی گیج کننده بود. شاید سوال خیلی‌ها این بود که دقیقا این کلمه به چه معنایی است. نام تجاری، شعار، علامت، نماد یا طراحی و یا ترکیبی از این عناصر است که مشتریان می‌توانند محصولات یا خدمات را از یکدیگر تشخیص دهند و آن را از رقبایش تمیز دهند. البته با گذشت چند دهه، نام تجاری یا برندسازی در دنیای تجارت امروز، کمی پیچیده‌تر و مهم‌تر از قبل هم شده است که نیاز به آن در تمامی صنایع و مشاغل به خوبی حس می‌شود.
  • آغاز مرمت ۵ اثر تاریخی در اردستان

    سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان اردستان از آغاز عملیات مرمت و بهسازی پنج اثر ملی با اعتبار بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.
  • طرح ملی دستیار فناوری فرصتی برای کسب و کار دانشجویان

    طرح ملی دستیار فناوری با هدف قرارگیری دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در محیط واقعیِ کسب و کار، برگزار می‌شود.
  • تولید خلوت شد

    حجیم شدن حوزه خدمات و مهاجرت نیروی کار کشور از حوزه‌های فعال در بخش‌های صنعت و کشاورزی به این بخش، نشان‌دهنده کاهش بازدهی حوزه تولید است. تغییر نقشه کار کشور که در دوران کرونا وارد مرحله جدیدی شد حالا در پساکرونا هم همچنان بر همان مدار می‌چرخد تا خدمات اقتصاد ایران فربه‌تر از قبل شود. اقتصاد خدمات محور البته که باعث رشد و توسعه می‌شود اما اشتغال ناپایدار و مشاغل سطحی که امنیت آن به وزش نسیمی بند است، بدون شک اقتصاد را تهدید می‌کند. گذشته از آنکه امنیت غذایی و اقتصادی به رونق تولید وابستگی دارد.
  • مواد خام گوشتی را از مراکز معتبر تهیه کنید

    رئیس اداره دامپزشکی کاشان گفت: بیماری تب کریمه یکی از بیماری‌هایی است که در فصل بهار شایع می‌شود اگرچه تاکنون هیچ موردی در استان اصفهان گزارش نشده است، اما شهروندان مواد خام گوشتی را با برچسب از مرکزهای معتبر تهیه کنند.