شماره روزنامه ۶۱۸۷
|

ویژه‌نامه اصفهان

  • چابک سازی اصناف

    ریحانه سجادی- مطابق آمارهای رسمی بیش از ۱۷ درصد تولید ناخالص ملی در حوزه اصناف توسط ۳ میلیون واحد صنفی در سطح کشور رقم می خورد که سهم استان اصفهان ۲۰۰ هزار واحد صنفی است. به طور قطع اصناف نقش تاثیرگذاری در حوزه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی دارند. به اعتقاد معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان، اگر اتحادیه های صنفی ما قوی باشند و ساماندهی مناسبی داشته باشند می توان شاهد کارهای نو در مجموعه اصناف بود و در این راه باید دست به اقدمات نویی بزنیم.

  • انضباط‌ مالیاتی در صنایع استان

    دنیای اقتصاد- مدیرکل امورمالیاتی استان اصفهان با اشاره به اینکه در سال ۹۴ حدود ۷۰ درصد از درآمدهای مالیاتی پیش‌بینی شده در استان اصفهان محقق شد، گفت: در سال جاری تعیین مالیات اصناف استان اصفهان بدون پرداخت هیچ هزینه اجتماعی انجام شد.

    مدیرکل امور مالیاتی استان اصفهان در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه در سال جاری تعیین مالیات اصناف استان اصفهان بدون پرداخت هیچ هزینه اجتماعی انجام شد، اظهار داشت: در نخستین گام با موافقت ۸۷۰ اتحادیه صنفی در استان اصفهان مالیات اصناف استان را بدون افزایش در سال جاری تعیین کردیم و این امر می‌تواند در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی تاثیر بسزایی داشته باشد.

  • ساخت راه آهن سریع‌السیر تهران – اصفهان مطابق برنامه‌ریزی

    دنیای اقتصاد- معاون راه آهن شرکت ساخت از پیگیری طرح راه آهن سریع السیر تهران - قم - اصفهان بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته خبر داد. مسعود نصرآزادانی اعلام کرد: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته برای اجرای این طرح پس از تکمیل مطالعات در حال حاضر کار طرف خارجی برای بررسی ابعاد مختلف این طرح ادامه دارد. به گفته وی در کنار قطعه قم تا اصفهان که کار اجرایی آن از چند ماه قبل آغاز شده، کار برای قطعه باقی مانده ادامه دارد. معاون راه آهن شرکت ساخت پیش بینی کرد ظرف چند ماه آینده مطالعات و بررسی‌ها بر روی این طرح به پایان رسیده و فاز نهایی طرح در دستور کار قرار گیرد.

  • شهردار گفتمان ساز

    علیرضا پویانسب- گفتمان در لغت به چند معنی آمده است: مباحثه و مجادله، مسیر و جریان و راه و روش، گفتگو و مکالمه، عمل، قانون،‌پرده نمایش، نماد، قدرت، توان و استعداد تفکر و. . . اما این واژه همین که وارد متون تخصصی می‌شود و مفهوم اصطلاحی به خود می‌گیرد، پیچیده‌تر و گسترده‌تر می‌شود. درواقع موضوع و مبحثی که بتواند غالب شود و به صورت رایج و متداول در جامعه از آن استفاده گردد به آن گفتمان می‌گویند و درواقع اگر گفتمان غالب شد فرهنگ‌سازی می‌کند. پس موردپذیرش قرار می‌گیرد و با زور و فشار نمی‌توان آن را به جامعه القا کرد.

  • سیستم آبرسانی نوش آباد به موزه آب تبدیل می‌شود

    دنیای اقتصاد- مدیر پایگاه تاریخی نوش آباد از تبدیل شدن سیستم آبرسانی شهر زیرزمینی نوش آباد به موزه آب خبر داد. به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ شهر زیرزمینی نوش‌آباد با بیش از ۱۵۰۰ سال قدمت، اثری منحصر به فرد است که در عمق حدود ۱۴ متری زیر زمین واقع شده و تا ۱۸ متر هم ادامه دارد. این شهر مخفی که به اویی نیز معروف است یکی از مهمترین مراکز گردشگری نوش‌آباد است.

    زهرا ساروخانی مدیر پایگاه تاریخی نوش آباد با بیان اینکه فعالیت های اداری و مطالعاتی برای تبدیل شهر زیرزمینی به سایت موزه فراهم شده است گفت: سال گذشته طرح تبدیل شهر زیرزمینی نوش آباد به سایت موزه به تصویب رسید و بخشی از اعتبارات پایگاه نیز به مطالعه و طراحی مجموعه شهرزیرزمینی به سایت موزه اختصاص یافت و سه ورودی مربوط به شهرزیرزمینی نوش آباد توسط مشاور مورد طراحی و احیاء قرار گرفت.

  • اصفهان پتانسیل بالایی برای سرمایه گذاری دارد

    دنیای اقتصاد- مدیر یک شرکت سرمایه گذار کشور چین در اصفهان گفت: اصفهان نسبت به تهران پتانسیل بالاتری برای سرمایه گذاری دارد. چرا که کار کردن با شهرداری اصفهان راحت تر بوده و فضای شهری آن برای کار مهیا می باشد.

    "لی" در گفتگو با دنیای اقتصاد با اشاره به اینکه شرکت CIIEI یکی از شرکت های سرمایه گذاری فعال در بخش انرژی و ساختمان سازی است، اظهار داشت: فعالیت های ساختمان سازی این شرکت در شانگهای چین، استرالیا و . . . بوده است. به گفته وی، این شرکت در پروژه های رفاهی، تفریحی، شهربازی، حوزه های طراحی و .

  • دلالی « تورلیدر» ها، در بازار صنایع دستی!

    دنیای اقتصاد- تور لیدرها و راهنماها، سفیران فرهنگی کشور هستند که می‌توانند با رفتار خود فرهنگ غنی ایرانی را به کشورهای دیگر معرفی کنند تا دیدگاه‌ها در این رابطه شفاف‌تر شود اما. . . ! متأسفانه یکی از معضلاتی که مدتهاست در زمینه صنایع دستی اصفهان وجود دارد، این است که برخی تورلیدرهای سودجو و واسطه‌گر که بسیاری از آن ها نیز غیر بومی هستند، گردشگران را به سمت فروشگاه‌های صنایع دستی مشخص برده و کالاهای صنایع دستی را گران‌تر از قیمت واقعی به گردشگر می‌فروشند و درصد بالایی به عنوان حق کمیسیون از فروشنده دریافت می‌کنند! جلسات متعددی برای پرداختن به این معضل تشکیل شده و از برخوردهای مختلف با این تورلیدرها سخن گفته شده اما در میان هنرمندان صنایع دستی اصفهان، رضایتی درباره رفع این مشکل دیده نمی شود.

  • تسهیلات معجزه نمی کند

    نسرین احمدی فخر- ازجمله عوامل مهم در رشد اقتصادی کشورها به ویژه کشورهای درحال توسعه فراهم آوردن بستر سرمایه گذاری خارجی است. پشتیبانی از پروژه های داخلی و فراهم آوردن پرژه های زیرساختی، می تواند خودبه تنهایی موتور رشد و توسعه اقتصادی سرمایه درکشور ما باشد. امابه دلیل کمبود پس انداز، عدم شفاف سازی و نبود اعتماد کافی در بازارها این فرایند با سرعت بسیار پایین درحال حرکت است. لذا اکثر کشورهای درحال توسعه ناگزیرند برای رفع مشکل کسری سرمایه مورد نیاز، با منابع خارجی وارد مذاکره و معامله شوند.

  • امیدی به رونق بازار آهن نیست

    دنیای اقتصاد- رئیس اتحادیه فروشندگان آهن اصفهان گفت: متاسفانه امروز به جای سرمایه گذاری بخش خصوصی، بنگاه داری بانک ها رونق گرفته که این موجب شده اصناف و مشاغل خرد، قدرت رقابت خود را از دست دهند. اکبر شمشیری در گفتگو با دنیای اقتصاد با اشاره به رکود حاکم بر بازار آهن اصفهان، اظهار داشت: این رکود ناشی از نبود ساخت و ساز در کشور و توقف طرح های عمرانی است به گونه ای که این صنف رو به منسوخ شدن است. وی با بیان اینکه تعداد زیادی از اعضای صنف آهن فروشان از کار کنار رفته اند، تاکید کرد: متاسفانه برخورد اداره دارایی با این صنف خصمانه و بدون تدبیر است به گونه ای که اعضای صنف با اداره دارایی نتواستند مشکلات خود را حل کنند.

  • بحرانی آبی در مرکز کشور

    دنیای اقتصاد- مدیر کل دفتر مدیریت بهم پیوسته منابع آب حوضه آبریز فلات مرکزی با اشاره به خالی بودن ۷۷ درصد مخزن سد زاینده رود، گفت: سهم محیط زیست از سد زاینده‌رود برای سال جاری ۸۶ میلیون مترمکعب بود که این میزان محقق شده است. مهرزاد احسانی اظهار داشت: تعهدی که امسال برای سهم محیط زیست پیش‌بینی شده بود، ۸۶ میلیون مترمکعب بود که تلاش شد این بخش از تعهدات در بازه زمانی پیش بینی شده، از اول مهر سال گذشته تا آخر خردادماه جاری به‌صورت کامل انجام پذیرد. وی بیان داشت: حوضه آبریز زاینده‌رود یکی از حوضه‌های حساس و پرچالش کشور است که در ۸ یا ۹ سال گذشته با خشکسالی‌های خفیف و شدیدی مواجه بوده و در بخش مصارف کشاورزی و محیط زیست با مشکلاتی روبرو بوده است.

  • هدف گذاری تولید بیلت و بلوم در فولادمبارکه

    دنیای اقتصاد- درجلسه کمیته مدیریت فولاد مبارکه با حضور مدیرعامل و اعضاء این کمیته، تولید بیلت و بلوم در فولاد مبارکه با هدف تأمین نیاز نوردکاران داخلی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت. محمود ارباب زاده معاون بهره برداری شرکت فولاد مبارکه با اعلام این مطلب گفت: با توجه به ضرورت تأمین شمش فولادی بیلت و بلوم جهت واحدهای نورد با هدف کاهش چالشهای موجود در فعالسازی زنجیره تولید محصولات فولادی و بنابر تأکید دکتر سبحانی مدیرعامل فولادمبارکه و رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، کارشناسان شرکت فولاد مبارکه اقدام به بررسی امکان تولید بیلت و بلوم مورد نیاز این واحدها نمودند.

  • بزرگترین سرمایه گذاری فرودگاهی در خطر بن بست

    دنیای اقتصاد- طبق آمار رسمی شرکت فرودگاه های کشور، فرودگاه شهید بهشتی اصفهان از ابتدای سال ۹۵ تا کنون در بین فرودگاه های کشور با رشد ۳۴ درصدی بالاترین نرخ رشد در پروازهای خارجی را بدست آورده است. این درحالیست که بطورکلی ۸۵ درصد پروازهای بین المللی کشور در سه فرودگاه امام خمینی (ره)، شهید بهشتی اصفهان و شهید هاشمی نژاد مشهد صورت می گیرد. فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان به عنوان دروازه ورود و خروج مسافران و گردشگران که با هواپیما به اصفهان سفر می کنند، مطرح می باشد. اما نکته قابل تامل اینجاست که فرودگاه اصفهان تنها از حیث داشتن نام بین المللی برخوردار است ولی فاقد ترمینال بین المللی است.

  • راه آهن اصفهان - شهرکرد - اهواز اجرایی می شود

    دنیای اقتصاد- استاندار چهارمحال وبختیاری از آغاز عملیات اجرایی پروژه ملی راه آهن اصفهان - شهرکرد به اهواز در دهه فجر و یا اواخر سالجاری با سرمایه گذاری یک شرکت از کره جنوبی خبرداد. قاسم سلیمانی دشتکی در دیدار با رئیس شرکت سرمایه گذار کره ای و شرکت ساخت و زیربناهای حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی افزود: با اجرای این طرح ملی، اتصال ریلی استان های مرکزی کشور مانند اصفهان، چهارمحال وبختیاری به خوزستان و آب های آزاد امکان پذیر شده و تحول بزرگی در زمینه حمل بار و مسافر، کاهش تلفات جاده ای، هزینه حمل و نقل و همچنین صرفه جویی ارزی می شود.

  • تغییر مدیریت را ترمیم می‌کنیم

    دنیای اقتصاد- حکم قطعی انتصاب علی زهتاب به سمت رییس جدید سازمان نظام مهندسی اصفهان به تایید رسید تا وی جایگزین علی پزشکی گردد. اختلافات میان اعضای منتخب، تغییر به یکباره ساختار سازمان نظام مهندسی، تعدیل نیروی انسانی در تشکیلات اداری و مواردی دیگر از این دست، که از ابتدای سال جاری نگاه ها را به سمت این سازمان معطوف کرده بود، اخبار ناخوشایندی بودند که از گوشه و کنار این سازمان، به گوش می رسید. اما حذف رییس این سازمان از هیات مدیره، تکان دهنده ترین رویدادی بود که توجه تمامی اذهان را به سمت خود جلب کرد.

  • یک قدم تا بهره برداری از گندله سازی سنگان

    دنیای اقتصاد- وزیر صنعت، معدن و تجارت و تعدادی از معاونین ایشان، به همراه دکتر بهرام سبحانی مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، سعید بخش معاون اجرای پروژه های توسعه فولاد مبارکه، میرمحمدی مدیرعامل شرکت سنگ و آهن فولادسنگان و مسئولان استانی از چگونگی پیشرفت گندله سازی و کنسانتره فولاد مبارکه در سنگان بازدید نمودند. به گزارش روابط عمومی شرکت فولادمبارکه، وزیر صنعت، معدن و تجارت در سفر یک روزه خود با حضور در پروژه های گندله سازی و فرآوری سنگ آهن فولادمبارکه در معادن سنگان از نزدیک در جریان پیشرفت های این پروژه قرارگرفت که ضمن اظهار خوشحالی از روند رو به رشد و پیشرفت پروژه ها بر بهره برداری هرچه سریع تر گندله سازی تأکید نمود و اظهاردکرد: سرمایه گذاری مناسب و توجیه پذیر سرمایه گذاران بخش خصوصی مانند فولادمبارکه درمعادن سنگان بسیار ارزشمند است.

  • معماران اصفهانی جهان‌بینی خود را تغییر دهند

    دنیای اقتصاد- معاون شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه درحوزه معماری مشکل اصلی ما خود معماران هستند، گفت: معماران اصفهانی در حوزه جهان بینی و نوع نگاه به هستی مشکل دارند. علی قاسم زاده در نشست هم‌اندیشی تخصصی کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر که پیرامون آموزش شهروندان، تبلیغات شهری و فرهنگ سازی در حوزه کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی برگزار شد، با اشاره به اینکه در حوزه معماری مشکل اصلی ما خود معماران هستند، اظهار داشت: معماران اصفهانی در حوزه جهان بینی و نوع نگاه به هستی مشکل دارند و مشکل اصلی در این حوزه نوع جهان بینی معماران است.

  • پروژه بسته بندی میوه؛ نیازمند تامین زمین

    دنیای اقتصاد- رئیس اتحادیه میادین میوه و تره بار اصفهان گفت: به دنبال پیاده سازی پروژه بسته بندی، سورتینگ و صنایع تبدیلی میوه در اصفهان هستیم اما متاسفانه هنوز زیرساخت های آن فراهم نشده است. ناصر اطرج در گفتگو با دنیای اقتصاد درباره موضوع نوسازی و برندسازی در صنف میوه و تره بار، اظهار داشت: ما در نظر داریم فرهنگ سازی لازم را برای بسته بندی و دسته بندی میوه ها در میدان میوه و تره بار انجام شود و در این خصوص با کشاورزان جلساتی برگزار شده تا تولیدات خود را براساس درجه بندی کیفیت و در بسته بندی های کوچک ارائه دهند.

  • خیابان داروسازی آماده بهره برداری است

    دنیای اقتصاد- مدیر منطقه ۴ شهرداری اصفهان گفت: خیابان سازی خیابان دارو سازی با اعتبار ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال تکمیل شد. محمد هویدا اظهار کرد: ایجاد خیابان دارو سازی در راستای کاهش بار ترافیکی خیابان همدانیان اجرا شد. وی افزود: ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال اعتبار برای اجرای این خیابان هزینه شده است. مدیر منطقه ۴ شهرداری اصفهان به احداث خیابان ضلع غربی و شرق کانال روشن دشت اشاره و تصریح کرد: خیابان های ضلع غرب و شرق کانال روشن دشت با اعتبار ۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال اجرا شد.

  • دبیرخانه خواهرشهرها در اصفهان راه اندازی می شود

    دنیای اقتصاد- مدیرعامل مرکز بین المللی توسعه خواهرشهرهای ایران از راه اندازی دبیرخانه خواهرشهرها در اصفهان خبر داد و گفت: موضوع خواهرشهرها دیپلماسی مکمل است که هر دو طرف باید از منافع آن منتفع شوند. علیرضا رجایی در گفتگو با دنیای اقتصاد با اشاره به اینکه موضوع خواهرشهرهای براساس توافق دو طرف امضا می شود، تاکید کرد: دامنه کاری خواهرشهرها بسیار وسیع و شامل مسائل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، زیست محیطی و آنچه در شهر به لحاظ مراوده و ارتباط اتفاق می افتد و در این خصوص یک سری امکانات برای ارتباط با شهرها ایجاد می شود که می توانند از آن استفاده کنند.

  • رسانه ها در «رسانه نما» فرهنگ سازی می شوند

    دنیای اقتصاد- دبیر کمیته فرهنگ رسانه گفت: مجموعه کلیپ های سواد رسانه ای از نگاه جهانی با عنوان «رسانه نما» از سوی کمیته فرهنگ رسانه در فضای مجازی منتشر می شود. به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان، غلامرضا رحیمی افزود: رسانه نما با هدف ارائه آثار خارجی و با کیفیت بالا در حوزه ثبت رسانه ای و بحث فرهنگ سازی استفاده از رسانه ها برنامه ریزی شده است. وی اظهار داشت: کمیته فرهنگ رسانه وابسته به سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان با اجرای طرح «رسانه نما» در قالب مجموعه کلیپ های سواد رسانه ای از نگاه جهانی به صورت متوالی، سه شنبه های هر هفته به انتشار آثاری در فضای مجازی می پردازد.

  • کارگران و بازنشستگان حقوق نجومی مدیران را پرداخت می کنند

    دنیای اقتصاد- عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر، تعداد زیادی از نیروی کار کشور حداقل بگیر هستند و در واقع حقوق های نجومی مدیران از جیب کارگران و بازنشستگان پرداخت می شود. حمیدرضا فولادگر، با اشاره به نگرانی های ایجاد شده در افکار عمومی به دلیل حقوق های نجومی برخی مدیران گفت: مردم، کارگران و کارمندان می گویند چگونه دولت نمایندگانش را به شورای عالی کار می فرستد تا با ده ها دلیل عجیب و غریب مانع افزایش حقوق بیشتر از ۱۰۰ تا نهایتا ۲۰۰ هزار تومان در سال شوند، ولی چنین دلایلی را برای تعیین حقوق مدیران خود به کار نمی گیرند؟

    نماینده مردم اصفهان در مجلس با بیان اینکه حقوق های بخش خصوصی معمولا بر مبنای بهره وری پرداخت می شود، افزود: مسائلی که درباره حقوق های نجومی مطرح می شود مربوط به بخش دولتی است برخی از مدیران بلندپایه، مدیران خاص و حتی مدیران میانی دولتی هستند که می توانند به حقوق های آنچنانی دسترسی داشته باشند.

  • این رستوران برای رفاه مردم است

    افشین شیخ حسنی- احمد مظاهری کارآفرین خوش ذوق و جوان اصفهانی موسس دو شعبه VIP در چهارباغ بالا و سیتی سنتر قلب تجاری شهر می باشد که درس و دانشگاه را نیمه کاره به علت فوت پدر رها می کند و پا جای پای پدر می گذارد . با هم گپ دوستانه ای زدیم که توجهتان را به آن جلب می کنیم.

    دنیای اقتصاد: چطور شد به فکر تاسیس این سبک از رستوران افتادید؟

    ۱۴ سال پیش به پیشنهاد یکی از دوستان برای تجارت و خرید و فروش به بندر عباس رفتم. مدتی بعد با توجه به اینکه شغل پدرم پیمانکاری رستوران بود،پیشنهاد تهیه غذا برای چند مکان به من داده شد.

  • اصفهان، شهر خلاق در صنایع دستی

    دنیای اقتصاد- شهر خلاق شهری است که از نوآوری‌ها و توانمندی‌های شهروندان در توسعه پایدار شهری استفاده کند و تفکر خلاق ساکنان، همگام و هماهنگ با مدیریت شهری حرکت کند؛ بر این اساس سازمان علمی، فرهنگی و تربیتی ملل متحد(یونسکو) از اکتبر سال ۲۰۰۴ در صد و هفتادمین مجمع عمومی، شبکه شهرهای خلاق را راه اندازی نمود که بر اساس هفت معیار اصلی، شهرهای خلاق را از سراسر جهان انتخاب و به فهرست « شبکه‌های شهرهای خلاق» می افزاید. هدف از ایجاد شبکه شهرهای خلاق، کمک به بازیابی پتانسیل‌های اقتصادی، اجتماعی و صنایع فرهنگی در راستای رشد هوشمند است که توسط نیروهای محلی برپا می‌گردد تا شعار «جهانی بیندیشیم و محلی عمل کنیم» را به نتیجه برساند.

  • نمونه داخلی پمپ خارجی آب گلند جایگزین شد

    دنیای اقتصاد- با استفاده از توانمندی داخلی، جایگزینی پمپ خارجی آب گلند (Gland Water) واحد گندله سازی با موفقیت انجام شد. به گزارش روابط عمومی شرکت فولادمبارکه، فرهنگ دباغ نیا کارشناس تعمیرات مکانیک واحد گندله سازی با اعلام این مطلب گفت: در همکاری مشترک مابین واحد گندله سازی و خریداضطراری شرکت فولاد مبارکه، پمپ خارجی آب گلند واحد، با نمونه داخلی جایگزین گردید. دباغ نیا، افزود: جهت فراهم شدن آب گلند پمپهای تأمین آب و لجن غبارگیرهای واحد گندله سازی، از پمپ مرکب فشار قوی ایتالیایی شرکت IDROMECCANICA استفاده می شد که این تجهیز پس از ۲۵ سال کارکرد به شدت مستهلک شده بود بطوری که امکان استفاده از آن وجود نداشت و بدلیل نداشتن قطعات یدکی زیر مجموعه پمپ مذکور، تعمیر آن نیز ممکن نبود.

  • چیزی به اسم صنعت فوتسال در ایران وجود ندارد

    مسعود سعیدی- اینکه "ایران" به عنوان یکی از قطب‌های فوتسال آسیا هنوز نتوانسته از این ورزش مهیج و پرطرفدار، درآمدی حاصل کند، موضوعی است که حالا باید برای واکاوی آن، حرکت‌های جدی صورت داد. فوتسال ایران با سال‌ها افتخار و معرفی ده‌ها بازیکن مطرح به آسیا، هنوز که هنوز است با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می‌کند و ساده‌ترین اتفاقات در آن به عنوان یک معضل حل نشدنی قلمداد می‌شود. در واقع این ورزش زیر سایه فوتبال، گاه گاهی برای خود حرکت‌هایی صورت می‌دهد؛ اما این حرکت‌های نه‌چندان مداوم، علاج کار تحقق رویای "صنعت فوتسال" نیست.

  • شرکت توسعه به تعهدات خود عمل کند

    دنیای اقتصاد- استاندار اصفهان در بازدید از ورزشگاه نقش‌جهان گفت: شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی باید هرچه زودتر به تعهدات خود در مورد ورزشگاه نقش‌جهان عمل کند. به گزارش روابط عمومی استانداری اصفهان، رسول زرگرپور در بازدید از ورزشگاه نقش‌جهان، عمده مشکل این ورزشگاه را تأمین منابع مالی برشمرد و اظهار داشت: مدیریت استان تلاش می‌کند به تعهدات خود در خصوص تأمین منابع مالی پایبند باشد و وضعیت امروز ورزشگاه نشان می‌دهد که برگزاری مسابقات لیگ شانزدهم در این ورزشگاه امکان‌پذیر است.

  • فرسودگی بر راه‌های استان چیره شده است

    دنیای اقتصاد- مدیر کل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: در سال جاری مصوبی مبنی بر تأسیس اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در اصفهان به عنوان اولین پایلوت کشور عملیاتی می‌شود و امید است مشکلات جاده‌ای استان به عنوان محور اصلی ترانزیت کشور حل و فصل شود.

    حجت الله غلامی، افزود: فرسودگی سنگینی بر ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلوتر راه‌های این استان چیره شده و همین مساله باعث شده تا هزینه نگهداری این راه‌ها با این حد از فشار ترافیکی، از توان اداره کل راه و شهرسازی استان پیشی بگیرد.

  • روزانه ۳ میلیارد تومان از سرمایه های کشور دود می شود

    دنیای اقتصاد- عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: با مصرف قلیان روزانه ۳ میلیارد تومان از سرمایه های این کشور دود و وارد سینه و ریه های خانواده ها می شود. علیرضا نصراصفهانی در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: چند سالی است که شاهد استفاده بی حد و مرز از قلیان در فضاهای عمومی شهر به ویژه در پارک ها و تفرجگاهی هستیم و این اتفاق تاسف بار روز به روز از مرز تفننی و سرگرمی فردی خارج و به پدیده اعتیاد رسیده و زمینه آن برای خانواده ها تسری یافته است. وی افزود: این پدیده آلوده منجر به نازیبایی ها بصری در شهر است به گونه ای که درمواقع تراکم جمعیت در پارکها تنفس افراد دچار اختلال و به روح و روان شهروندان به ویژه کودکان و نوجوانان آسیب جدی وارد می کند.

  • باید به سمت بازارهای خارجی حرکت کنیم

    دنیای اقتصاد- رئیس اتحادیه تولید و فروش مبل اصفهان گفت: مقوله برندسازی در صنف مبلمان انجام شده اما متاسفانه متولی برای گسترش برند مبلمان اصفهان برای عرضه در سطح جهانی وجود ندارد. حجت الله پورحقانی در گفتگو با دنیای اقتصاد با اشاره به اینکه رکود اقتصادی یکی از بزرگترین معضلات اصناف کشور و به خصوص اصفهان است، اظهار داشت: ۱۰۲ اتحادیه در اصفهان وجود دارد که تمام آنها درگیر مشکلات اقتصادی هستند و در این راستا مسئولین وزارت صنعت معدن تجارت، اتاق اصناف و . . . باید چاره اندیشی کنند.

  • سوئیسی‌ها در اصفهان به آموزش گردشگری می‌پردازند

    دنیای اقتصاد- معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان در دیدار با هیاتی آموزشی از دانشگاه لوزان در کشور سوئیس عنوان کرد: سوئیسی ها در اصفهان بزودی مرکز آموزش هتل داری و گردشگری برگزار می کنند. به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان، روز گذشته معاون گردشگری اداره کل میرباث فرهنگی استان اصفهان، با هیاتی علمی از اساتید و مسئولین دانشگاه لوزان سوئیس دیدار داشت.

    در این دیدار « آمری دیپاکس » سرپرست گروه علمی دانشگاه لوزان سوئیس از هدفش در سفر به اصفهان سخن گفت و ضمن تشکر از مسئولین اداره کل میراث فرهنگی جهت فرصتی که در اختیار وی و گروهش گذاشته اند تأکید کرد: من در طی سه ماه گذشته دو بار به اصفهان سفر کرده ام.

  • نخستین برنامه «ایده شو» در حوزه عمران شهری برگزار می‌شود

    دنیای اقتصاد- نخستین برنامه «ایده شو» با هدف تقویت نظام مدیریت مشارکتی در شهرداری اصفهان و برقراری ارتباط با افراد خلاق و نوآور، در حوزه عمران شهری برگزار می‌شود. به گزارش روابط عمومی شهرداری اصفهان، دبیرخانه نظام پیشنهادهای شهرداری اصفهان در راستای تحقق اهداف شهرداری و اجرای برنامه‌های معاونت برنامه‌ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات و در جهت تقویت نظام مدیریت مشارکتی در شهرداری اصفهان و برقراری ارتباط با افراد خلاق و نوآور، اقدام به برگزاری نخستین برنامه «ایده شو» در حوزه عمران شهری کرده است.

  • قرارداد کوتاه یا طولانی؟ مسئله این است!

    دنیای اقتصاد- امضا و تمدید قراردادهای طولانی‌مدت با بازیکنان در لیگ‌های مطرح جهان، به عنوان یکی از وجوه اصلی تمایز بین باشگاه‌های مطرح اروپایی با فوتبال لیگ‌های نه‌چندان حرفه‌ای جهان قلمداد می‌شود. جایی که یک بازیکن بدون هیاهوی رسانه‌ای کشورهای آماتور، قرارداد خود را با باشگاهش به مدت چندین فصل تمدید می‌کند و از این قرارداد، هم خود او و هم باشگاه متبوع، سودهای کلانی به دست می آورند. این اتفاق در فوتبال ایران کاملاً برعکس است و اگرچه طی یکی دو فصل گذشته و با اصرار سازمان لیگ برای ورود بازیکنان جوان به تیم‌ها، تا حدودی جدی‌تر به آن نگاه شده اما هنوز هم بمب ترکاندن‌های مصنوعی مدیران باشگاه‌ها برای قراردادهای یک فصل و نیم‌فصل با شروط بسیار، در فوتبال کشور به چشم می‌خورد.

  • جوانان، بافت اتحادیه ها را دگرگون می کنند

    دنیای اقتصاد- اتاق اصناف اصفهان با نیم قرن سابقه فعالیت به عنوان یکی از قدیمی ترین بخش های دیار نصف جهان از پیش از انقلاب فعال است. با توجه به اینکه در آن برهه از زمان اتحادیه های مختلفی وجود نداشت اصناف به طور مستقیم مجوز کسب خود را از اتاق اصناف کسب می کردند.

    محمدرضا پاک نژاد در گفت و گو با دنیای اقتصاد با اشاره اینکه در حال به روزرسانی ساختمان اتاق اصناف هستیم، اظهار داشت: در پیش بینی بودجه سال ۹۵ اتاق اصناف که در اجلاس نمایندگان اتاق در بهمن سال گذشته برگزار شد، مقرر گشت در زمینی نزدیکی کوه آتشگاه اصفهان، مجتمع بزرگ فرهنگی اصناف ساخته شود.

  • سکوت رسانه‌ای در انتخابات هیات فوتبال

    دنیای اقتصاد- در شرایطی که ریاست علی‌اکبر ابرقویی‌نژاد، رئیس هیات فوتبال اصفهان به روزهای پایانی خود نزدیک می‌شود، رایزنی‌ها برای انتخاب کاندیدای برتر در بین کاندیداهای تصدی ریاست هیات فوتبال اصفهان همچنان ادامه دارد. این موضوع در هفته‌های گذشته و در جمع‌های مختلف فوتبالی استان به عنوان یک موضوع اساسی مطرح شده اما جمع‌بندی در این باره هنوز انجام نشده است.

    اگرچه طی سال‌های ریاست فعلی هیات فوتبال اصفهان در این هیات، انتقادات علیه وی همواره به میزان قابل توجهی مطرح بوده اما با این حال، او این بار هم برای تصدی ریاست هیات ثبت‌نام کرد تا نشان دهد هنوز هم به پست ریاست آن اتاق کنجی سالن طویل حاشیه ورزشگاه پیروزی اصفهان علاقمند است.

  • ۱۵۲۰ قطعه ماهی جدید در آکواریوم ناژوان

    دنیای اقتصاد- مدیر طرح ساماندهی ناژوان گفت: ۱۵۲۰ قطعه ماهی از ۶۴ گونه مختلف به آبزیان آکواریوم ناژوان افزوده شد. حسن شفیعی، اظهارکرد: مجموعه آکواریوم ناژوان شامل ۳۰ آکواریوم ۵ الی ۱۰ متری متشکل از آکواریوم های لمسی و سیلندر آکواریوم های بزرگ و نیز تونل آکواریوم ۳۰ متری است. وی افزود: گونه های دریایی مختلف آب شور و آب شیرین از نقاط مختلف دنیا در این مجموعه جمع آوری و در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است. مدیر طرح ساماندهی ناژوان تصریح کرد: به تازگی ۱۵۲۰ قطعه ماهی از ۶۴ گونه مختلف به آبزیان آکواریوم ناژوان افزوده شد.