علی ضیایی، مدیرعامل بیمه ساماننظرات جالبی در خصوص صنعت بیمه و به ویژه بیمه اتکایی اجباری دارد که وی را در قامت یک منتقد اصلاحگر در این صنعت جلوهگر میسازد. به عقیده ضیایی سهم ۴۵ درصدی بیمه اتکایی اجباری در بیمههای زندگی فرمولی نارساست که با خصوصیسازی صنعت بیمه نامتجانس است. او نه تنها معتقد است این سهم باید حداکثر تا ۵ درصد کاهش یابد، بلکه در خصوص بازگشت تعرفه نیز به بیمهها مخالفت دارد. با توجه به موضوع نوزدهمین همایش مبنی بر «راهکارهای توسعه بیمههای زندگی، چالشها و فرصتها» به نظر جنابعالی بیمههای زندگی در کشورمان از منظر مسوولان و مردم چه جایگاهی دارد؟
در سالهای اولیه معرفی بیمههای زندگی توسط شرکتهای بیمه به کشور تلاش زیادی توسط شرکتهای بیمه و شبکه فروش صرف شد تا این محصول و فواید آن به هموطنانمان توضیح داده شود.
کسب جایزه مدیریت سلامت اداری توسط بیمه پارسیان
بیمه پارسیان موفق به کسب جایزه مدیریت سلامت اداری شد.
در راستای برنامه ششم از ۱۰ برنامه تحول نظام اداری کشور و فرمان هشت مادهای مقام معظم رهبری در خصوص مبارزه با مفاسد اقتصادی از حضور شرکت بیمه پارسیان در دومین دوره نظام ارزیابی مدیریت سلامت اداری تقدیر شد و این سازمان در سطح دو پیشرو در مدیریت سلامت اداری قرار گرفت. گفتنی است جایزه مدیریت سلامت اداری به منظور شناسایی و تقدیر از سازمانهایی که در حوزه زیرساختی انگیزشی و توانمندسازی عملکرد مناسبی داشته اند در نیمه دوم سال ۱۳۸۹ طراحی شده و تاکنون دو دوره از این نظام ارزیابی با اهداف سنجش توانمندیهای موجود در سازمان جهت مدیریت سلامت اداری، سنجش نظامهای انگیزشی موجود در سازمان جهت پرهیز از توسعه فساد اداری و سنجش نظامها، ساختارها و فرهنگ سازی اجرایی شده است که بیمه پارسیان یکی از شرکتهای تقدیر شده در دوره دوم بود.
بیمه رازی اگرچه ممکن است تنها شرکتی نباشد که منطبق با برنامهریزی راهبردی حرکت میکند، اما به یقین یکی از موفقترین شرکتهای بیمهای در این زمینه است. به طوری که برحسب گفته یونس مظلومی مدیرعامل شرکت بیمه رازی، این شرکت در طول دو سال گذشته که از اجرای برنامه پنجساله راهبردی آن میگذرد در زمینه صدور بیمهنامههای مهندسی، زندگی، مسوولیت و مانند اینها به رشد ۱۰۰ درصد دست یافته است که نشان از حرکت شرکت منطبق بر برنامه تنظیمی دارد. با هم این گفتوگو را در زیر میخوانیم: با توجه به نوزدهمین همایش مبنی بر راهکارهای توسعه بیمههای زندگی ، چالشها و فرصتها به نظر جنابعالی بیمههای زندگی در کشورمان از نظر مسئولان و مردم چه جایگاهی دارد؟
: گزارش منتشر شده در مورد عملکرد شش ماهه اول صنعت بیمه در سال ۹۱ نشان میدهد که ۸.
به گزارش روابط عمومی بیمه معلم بیمه نامههای مسئولیت ستاد عتبات عالیات تحت پوشش بیمه معلم قرار گرفت.
این گزارش میافزاید : در گام اول شرکت بیمه معلم ، بیمه مسئولیت افرادی که جهت کمک به بازسازی عتبات عالیات شریف اعزام میشوند با پوشش کامل : شامل بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان ، پوشش پزشکی دیه و فوت نقص عضو متعهد شده است. .
بیمه معلم برای اولین بار بیمه P&I مخصوص ناوگان حمل و نقل دریایی را در کشور آغازکرد. یکی دیگرازاقدامات بیمه معلم ثبت و راه اندازی یک شرکت بیمه در کشور عراق است و برای توسعه فعالیتهایش انواع طرحهای بیمهای به ویژه بیمههای زندگی را در دستور کار دارد. مهندس محمود تدین مدیرعامل بیمه معلم که به تازگی این مسوولیت را پذیرفته، دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع است و تجربه فعالیت درسمت مدیرعامل ، نایب رییس هیات مدیره شرکت گروه راهبران اقتصادی آرمان ، مدیرمطالعات سرمایه گذاری سازمان اقتصادی کوثر ، معاون تأمین منابع و پشتیبانی صندوق ذخیره فرهنگیان و عضویت در هیأت مدیره شرکتهای متعدد سرمایه گذاری و خدمات الکترونیکی را در کارنامه خود دارد .
رئیس کل بیمه مرکزی ج. ا. ا، مدیر شعبه بیمه معلم استان چهارمحال و بختیاری را بعنوان رئیس شورای هماهنگی بیمههای بازرگانی این استان منصوب کرد. به گزارش روابط عمومی بیمه معلم ، همایش بزرگی با موضوعیت شناسایی صنعت بیمه و تعامل بیمههای بازرگانی در ۹ مهرماه سالجاری با حضور مدیران ارشد سراسر کشور در استان چهارمحال و بختیاری برگزار و مدیر شعبه شهرکرد بیمه معلم به عنوان رئیس شورای هماهنگی بیمههای بازرگانی در استان با حضور ریاست دادگستری استان، معاونت استانداری، معاونت نظارت بیمه مرکزی و بازرس ویژه بیمه مرکزی ج.
معاون بیمههای عمر بیمه کارآفرین ضمن ابراز رضایت از پیشرفت بیمههای عمر در کشور اظهار داشت: باید تامین اعضای خانواده در صورت بروز حادثه مدنظر قرار گیرد و اگر به دنبال افزایش ضریب نفوذ به هر قیمتی باشیم، اشتباه است. طی دهههای اخیر یکی از مهمترین رشتههای بیمهای در دنیا که مورد توجه کشورها قرار گرفته، بیمههای زندگی یا همان عمر است که به دلیل ارتباط مستقیم با جان انسانها جایگاه خود را در میان همه اقشار پیدا کرده است.
در کشور ما نیز با ورود بیمههای عمر در سال ۱۳۸۳ فضای جدیدی برای فعالیت شرکتهای بیمه ایجاد شد و در کنار آن از سوی مردم نیز با استقبال نسبی مواجه شد.
مذاکره رئیس امور بیمههای وزارت مالیه افعانستان با بیمه دانا
رئیس امور بیمههای وزارت مالیه افغانستان و هیأت همراه با مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره بیمه دانا دیدار و گفت و گو کردند.
به گزارش روابط عمومی بیمه دانا، در این دیدار که آبان ماه امسال در ساختمان مرکزی بیمه دانا برگزار شد، آقایان جبل عاملی رئیس هیأت مدیره ،آقای تقوی نایب رئیس هیأت مدیره و آقای فلاح عضو هیأت مدیره و معاون فنی اموال حضور داشتند. در این دیدار اشتراکات فرهنگی و زمینههای همکاری بازرگانی بین دو کشور مورد اشاره قرار گرفت و طرفین درباره چگونگی همکاریهای بیمهای فی مابین بحث و تبادل نظر کردند.
بیمه دانا معرف یکی از موفقترین شرکتهای بیمه کشور است که از سالیان نسبتا دور با ارائه محصولات متنوع بازار بیمه ایران را داغ کرده است. اکنون نیز بعد از گذشت سالها «بیمه دانا» همچنان در جمع موفقها، موفق عمل میکند و به دنبال ایدههای تازه میگردد. در گفتوگویی با دکتر ابراهیم کاردگر، مدیرعامل بیمه دانا این طرحها را مورد بررسی قرار میدهیم.
متن این گفتوگو را در زیر بخوانید:
از نظر مسوولان و مردم بیمههای زندگی در کشورمان چه جایگاهی دارد؟
ضمن عرض تبریک به مناسبت روز ۱۳ آذر روز بیمه ،بیمههای زندگی یکی از شاخصهای مهم رفاه اجتماعی در کشورهای توسعه یافته است مزایای بی شماری برای بیمه شدگان ، جامعه و اقتصاد کشور دارد .
اندیشه برقراری تأمین از راه بیمه ریشه در گذشتههای دور دارد. یکی از ارزشمند ترین دستاوردهای بشر برای رویارویی با حوادث و تأمین برخی نیازهای اقتصادی، اجتماعی و روانی، پدیده بیمه است.
بیمههای عمر یکی از مهم ترین انواع بیمههای اشخاص است و بیمه عمر و پس انداز یکی از ابزارهای مهم پساندازهای مالی به شمار میآید . میزان توسعه این نوع از بیمههای زندگی نقش قابل ملاحظهای در دستیابی به اهداف توسعه اقتصادی کشورها دارد.
با بیمه مختلط عمر و پس انداز علاوه بر پوشش فوت بیمه شده موجبات تشکیل سرمایه برای آینده نیز فراهم میگردد و سرمایه مذکور میتواند برای تأمین منابع لازم برای مواردی از قبیل تهیه مسکن، هزینه ازدواج، هزینه تحصیل و .
همایش نوزدهم که در جستجوی ارائه راهکارهای تازه برای توسعه بیمههای زندگی و بررسی چالشها و فرصتهای تازه در این زمینه است، فرصت به دست داد که با آقایهادی اویار حسین مدیرعامل بیمه پارسیان که یکی از موفقترین موسسات بیمه کشور است گفتوگویی داشته باشیم و ازنظرات وی در این خصوص آگاهی یابیم. آنچه که در زیر میآید متن همین مصاحبه است که شما را به خواندن آن دعوت میکنیم. با توجه به موضوع نوزدهمین همایش مبتنی بر راهکارهای توسعه بیمههای زندگی، چالشها و فرصتها به نظر جنابعالی بیمههای زندگی در کشورمان از نظر مسئولان و مردم چه جایگاهی دارد؟
بدون شک توجه به توسعه بیمههای عمر و زندگی نسبت به سنوات قبل هم در میان مردم و هم از دیدگاه مسئولان بیشترشده است.
دکتر پدرام خلیل زاده، عضو هیات مدیره و معاون توسعه و بازار بیمه توسعه در مدت ۲ سال حضور در این شرکت توانسته به یکی از مدیران کلیدی تبدیل شود به طوری که طراحی فرایندهای کسب و کار بیمه به منظور دستیابی به بهبود وضعیت در صنعت بیمه و ارائه مقاله وی در این زمینه که به دریافت نشان شوالیه مدیریت اروپا در لیاقت و نوآوری منجر شده نشان از توانایی این مدیر جوان دارد. هفته نامه کسب وکار در یکی از شمارههای خود مصاحبهای را با وی انجام داده است که بخشهای مهم این مصاحبه در ذیل آمده است: نظر جنابعالی در رابطه با فضای کسب و کار صنعت بیمه چیست؟
بخش قابل توجهی از مقتضیات رشد اقتصادی هر کشور در گرو فضای کسب و کار مناسب آن کشور است.
بیمه کارآفرین نخستین شرکت بیمه خصوصی است که پس ازپیروزی انقلاب اسلامی ایران با هدف تعمیم و گسترش فرهنگ بیمه ،محافظت ازسرمایههای ملی،حمایت ازصاحبان سرمایه و افرادجامعه به ثبت رسید و فعالیت خود را آغازکرد. این شرکت با سرمایه ۴۰۰میلیارد ریال دارای ذخایرفنی به مبلغ ۲۰۱۸میلیارد ریال و اندوختههای قانونی و سرمایهای ازتوان مالی بالایی برخورداراست و ازطریق کنسرسیوم یکی ازبیمه گرهای توانمندی است که درپروژههای نفت،گاز و پتروشیمی حضوردارد. بیمه کارآفرین طی سالهای اخیرموفق به دریافت چند عنوان بین المللی و تندیس ازانجمن مشاوره مدیریتی other ways فرانسه و انجمن بین المللی کیفیت BIDسوییس شد.
در پی وقوع حادثه زلزله در مناطق شمالی استان آذربایجان شرقی، بیمه معلم اقدام به پرداخت خسارت به آسیب دیدگان در کمتر از ۲۴ ساعت نمود.
در ساعات اولیه وقوع حادثه به دستور اکید مهندس محمود تدین مدیر عامل بیمه معلم، تسریع در رسیدگی و پرداخت خسارت در حداقل زمان ممکن و مختومه نمودن پروندههای خسارتی به شعبه و نمایندگیهای این شرکت در استان آذربایجان شرقی در دستور کار قرار داده شد. بهمن سوری مدیر بیمه آتش سوزی بیمه معلم نیز با اطمینان خاطر به بیمه گذاران شرکت بیمه معلم تصریح کرد : بدون هیچ نگرانی بیمه گذاران آسیب دیده میتوانند به مراکز پرداخت خسارت این شرکت مراجعه و غرامت خود را بدون تشریفات اداری دریافت کنند.
سیدمحمد آسوده، مدیرعامل شرکت بیمه اتکایی ایرانیان با اعتماد به نفس کامل از شرایطی میگوید که تحریمهای بینالمللی به خیال خود قصد داشتند صنعت بیمه ایران را زمینگیر کنند. اما توانایی و مدیریت شایستهای که در راهاندازی و نقشآفرینی بیمه اتکایی ایرانیان اعمال شد، هدف شوم بیگانگان نقش بر آب گشت و این شرکت بهرغم عدم همکاریهای شرکتهای بیمه اتکایی بینالمللی به اهداف تعیین شده خود دست یافت، آنچه که در زیر میخوانید شرح این توانمندی است که اعمال شده و «بیمه اتکایی ایرانیان»» را به نقطه امید این صنعت در کشورمان تبدیل کرده است.
تندیس بلورین به برترینهای فروش بیمههای زندگی تعلق گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اعتبارنیوزنمایندگان و کارگزاران این شرکت در ۲ رده ممتاز ، دارندگان تندیس بلورین و لوح تقدیر، برگزیده شدند. مهندس محمود تدین مدیر عامل شرکت بیمه معلم در مراسم انتخاب نمایندگان برتر این شرکت، ضمن تقدیر از عملکرد ایشان، ارتقاء جایگاه برتر بیمه معلم را مدیون عملکرد مثبت شبکه فروش دانست و استراتژی آتی شرکت بیمه معلم را در افزایش سهم سود رشته بیمه عمر ارزیابی کرد.
در ادامه این مراسم، مجید بنویدی قائم مقام شرکت بیمه معلم ضمن تشریح راهکارهای مدیریتی جهت نیل به اهداف شرکت، تداوم رشد را مرتبط با تعامل مثبت و سازنده با نمایندگان قلمداد کرد و اعلام نمود: کلیه شاخصهای عملکرد نمایندگان در حال مانیتورینگ میباشد.
به نظر میرسد در شرایط کنونی اقتصاد ایران و راه نه چندان هموار توسعه پایدار کشورمان مبحث بیمه جایگاهی دارد که تاکنون به درستی بیان نشده است. آنچه که در زیر میآید تحلیلی از همین واقعیت نه چندان خوشایند است که کلیت صنعت بیمه کشورمان را تحت تاثیر جدی قرار داده و موانع توسعه آن را رقم زده است.
این گونه است که دکتر قدیر مهدوی رییس پژوهشکده بیمه مرکزی در گفتوگویی با ما این موانع را شکافته و چالشهای توسعه صنعت بیمه را مورد بررسی عمیق و دقیق قرار داده است. برای آن دسته از دانشجویان و دانشپژوهان و همچنین دستاندرکاران صنعت بیمه که دلمشغولی چالشهای کنونی صنعت بیمه ایران هستند، مطالعه این گفتوگو و دقت در نحوه بررسی و ابعاد و زوایای مشکلات کنونی این صنعت را توصیه میکنیم.
آقایان فرامرز روحانی معاون بیمه پاسارگاد و میرعلی مطهری مدیر کل بیمههای اشخاص بیمه پاسارگاد در گفت و گو با دنیای اقتصاد به تشریح وضعیت بیمههای زندگی پرداختند که در ادامه میآید : آقای فرامرز روحانی با توجه به موضوع نوزدهمین همایش مبنی بر "راهکارهای توسعه بیمههای زندگی، چالشها و فرصتها" به نظر جنابعالی بیمههای زندگی در کشورمان از منظر مسئولان و مردم چه جایگاهی دارد؟
آنچه مسلم است، مسئولین نظام اقتصادی کشور خصوصاً مسئولین بیمه به اهمیت ویژه نقش بیمههای عمر در اقتصاد کشور به لحاظ جمع آوری پس اندازهای مردم و به کارگیری آن در سرمایه گذاریهای زیر بنایی کشور، واقف هستند.
"بیمه توسعه بررفاه خانواده تمرکز دارد". این گفته قدرت اله اسدی مدیرعامل بیمه توسعه است . او میگوید همواره به دنبال ارایه طرحهایی هستیم که به نوعی بتواند رفاه خانواده را به همراه داشته باشد. ازطرح بیمه کیفیت ساختمان که با ابتکاربیمه توسعه به بازارعرضه شد تا بیمه پیشاهنگ زندگی که خواسته فرزندات خانوادن را پوشش میدهد همگی درراستای این هدف بزرگ طراحی و به بازارآمد.
گفت و گوی دنیای اقتصاد با مهندس قدرت اله اسدی مدیرعامل بیمه توسعه را درادامه بخوانید: با توجه به موضوع نوزدهمین همایش مبنی بر "راهکارهای توسعه بیمههای زندگی ،چالشها و فرصتها" به نظرجنابعالی بیمههای زندگی درکشورمان ازمنظر مسوولان و مردم چه جایگاهی دارد؟
توسعه بیمه به ویژه بیمههای زندگی دغدغه همیشگی مسوولان است و دراین راستا اقدامات خوبی هم انجام شده که البته نیازبه اقدامات تکمیلی دیگری دارد.