شماره روزنامه ۶۱۵۸
|

جمعه‌نامه

  • کرونـازدگـان

    «گل بود به سبزه نیز آراسته شد»؛ این ضرب المثل قدیمی حکایت حال و هوای اقتصاد این روزهای ایران است. اقتصادی که به خودی خود و حتی در بهترین شرایط از مشکلات ساختاری رنج می‌برد، حالا به ویروسی دچار شده که هر لحظه جانش را بی‌رمق تر می‌کند. اما بخشی از جامعه اقتصادی در این شرایط بیش از سایرین آسیب دیده‌اند. بخشی که به‌عنوان بخش اقتصاد غیردولتی از آن یاد می‌شود. «اصناف» یکی از مهم‌ترین بخش‌های اقتصاد غیردولتی محسوب می‌شود و همزمان با شیوع ویروس کرونا، وخامت حال اصناف دوچندان شده است. تعطیلی گسترده صنوف به‌ منظور جلوگیری از شیوع این ویروس موجب شد تا بازار شب عید که تنها امید صنوف برای رونق بازارشان بود هم از بین برود. حال چشم امید این بخش بزرگ اقتصاد غیردولتی به بسته‌های حمایتی دولت است. بسته‌هایی که همزمان با شیوع ویروس کرونا در سرتاسر جهان، هر کشور برای کمک به بنگاه‌های آسیب‌دیده تدوین کرده است. البته در ایران نیز کم و بیش وعده‌هایی از سوی نهادهای متولی داده شده اما اینکه تا چه اندازه تحقق این وعده‌ها می‌تواند به صنوف کمک کند، موضوعی است که در خصوص آن با رئیس اتاق اصناف ایران به گفت وگو نشسته ایم. سعید ممبینی در این گفت وگو درباره پیشنهادهای بخش اقتصادی غیردولتی برای کمک به بنگاه‌های آسیب‌دیده سخن گفته و حمایت‌های وعده داده شده را به بوته نقد گذاشته است. او از حال نامساعد اصناف سخن به میان آورده و در عین حال اهمیت اصناف در اقتصاد و اشتغال را تبیین می‌کند.
  • جراحی زیبایی اقتصاد با حذف چهار صفر از پول ملی

    بهارستان‌نشینان این هفته در آخرین روزهای باقی‌مانده از عمر مجلس دهم با تصویب لایحه اصلاح قانون پولی و بانکی کشور مقرر کردند که واحد پول ایران از ریال به تومان تغییر کند. بر این اساس طی سه سال آینده واحد پول ایران تومان شده و ۴ صفر از پول ملی حذف می‌شود. براساس واحد پول جدید، هر تومان برابر ۱۰ هزار ریال جاری و معادل ۱۰۰ قران است. حذف چهار صفر از پول ملی موضوعی است که برای سال‌های طولانی بلاتکلیف مانده بود و حالا هم باید چند روزی منتظر مهر تایید شورای نگهبان باقی بماند.
  • نشست‌های هم‌اندیشی برای تقسیم صندلی‌های مجلس

    در واپسین روزهای باقی‌مانده تا شروع مجلس یازدهم، اخبار ضد و نقیضی از بده بستان‌های پشت پرده برای یارگیری و نیز تقسیم صندلی‌های مجلس آینده در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود. از گعده منتخبان اصولگرای راه‌یافته به مجلس و تهیه میثاق‌نامه‌ گرفته تا افطاری دادن به دیگر منتخبان منطقه برای تشکیل فراکسیون زاگرس‌نشینان. همچنین نشست‌های هم‌اندیشی برای تشکیل هیات‌رئیسه مجلس و نیز شائبه توصیه برخی از معاونان رئیس‌جمهور برای انتخاب رئیس، همگی حکایت از آن دارد که منتخبان راه‌یافته به مجلس یازدهم در تکاپوی ارائه راهکارهایی برای انتخاب هیات‌رئیسه و ریاست کمیسیون‌های تخصصی هستند تا بررسی فرآیند انتخاب این افراد در مجلس آینده سهل‌تر شود.
  • حواشی روضه خوانی جنجالی دو مداح مشهور

    طی روزهای گذشته همزمان با ایام ماه مبارک رمضان، فعالیت دو مداح معروف در شبکه‌های اجتماعی خبرساز شد. در ابتدا منصور ارضی، مداح جنجالی اصولگرا، بر خلاف مصوبه ملی ستاد مبارزه با کرونا مبنی بر منع برگزاری مراسم و تجمعات مذهبی، مراسم مناجات‌خوانی هرساله خود را در مسجد ارگ تهران به‌صورت روزانه برگزار ‌کرد. آن هم در شرایطی که حتی مراسم قرائت قرآن رهبری، امسال به‌صورت مجازی درحال برگزاری است.
  • داغ‌ترین‌های هفته

  • کودکی و کسب‌وکار دریابندری

    اشاره: نجف دریابندری مترجم و مولف بزرگ معاصر روز یکشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ پس از ۷۰ سال کار ترجمه و تالیف آثار بزرگ چشم از جهان فرو بست. اهل نظر او را به‌عنوان مترجمی زبردست و تمام‌عیار می‌شناسند که در کار ترجمه تا حد ممکن به زبان و لحن نویسنده متن اصلی نزدیک می‌شد. خوانندگان آثارش نیز از زبان و نثر او لذت وافر می‌برند. دریابندری علاوه بر ترجمه ده‌ها عنوان رمان و اثر داستانی بزرگ، شماری کتاب مهم در زمینه فلسفه و علوم اجتماعی ترجمه و منتشر کرد. او که زبان انگلیسی را از نوجوانی و کار در شرکت نفت ایران و انگلیس آموخته بود، در خاطراتش مواجهه خود با مدیران این شرکت را شرح داده است. در اینجا بخش‌هایی از کتاب «سال‌های جوانی و سیاست» که گفت‌وگوی حسین میرزایی با او است، از نظرتان می‌گذرد:
  • دریابندری، کاشف زبان

    نجف دریابندری متعلق به نسلی پیش از ما بود و زمانی که به کار در فرانکلین می‌پرداخت، من دبیرستانی بودم. به همین خاطر در طول این سال‌ها جز چند باری دیدار در دفتر چند ناشر، متاسفانه فرصت ملاقات و آشنایی نزدیک با ایشان را نداشتم. اما چون از همان سال‌های دبیرستان، ترجمه‌هایش را دنبال می‌کردم، ارادتی دورادور خدمت ایشان داشتم. ما تا حدود دهه چهل، اطلاع چندانی درباره ادبیات آمریکایی نداشتیم و برای خود من، آشنایی با آن از ابتدای دهه چهل و با ترجمه‌های دریابندری آغاز شد. «وداع با اسلحه» که اولین ترجمه ایشان هم بود، از طریق انتشارات جیبی منتشر شد و ویژگی اصلی آن، زبان ترجمه بود. تا پیش از آن، رمان‌های کلاسیک را زیاد خوانده بودیم و زبانی هم که برای آن آثار مناسب بود، یک زبان نوشتاری سنگین بود و کسانی نظیر محمد قاضی و به‌آذین از آن استفاده می‌کردند. اما رمان همینگوی بنا به ویژگی‌هایش، در قالب زبانی نزدیک به محاوره، جذاب و ساده بود و این برای خودم خیلی تازگی داشت که رمان هم می‌تواند با این زبان نگاشته شود. اگر چه در ایران با آثار چوبک آشنایی داشتیم؛ اما با این حال در ترجمه برایم اولین موردی بود که می‌دیدم زبان می‌تواند تا این حد به محاوره نزدیک شود.
  • کتاب مستطاب آشپزی، از سیر تا پیاز

    اولین بار نجف دریابندری را با ترجمه کتاب پیرمرد و دریا، اثر ارنست همینگوی شناختم و بعدا به ترجمه‌های دیگرش علاقه‌مند شدم و آنها را هم کم و بیش خواندم. او نظام رسمی دانشگاهی را طی نکرد و از آن دسته افرادی نبود که دارایی‌شان، فخرفروشی به حضور چند روزی در سر کلاس این و آن و گذراندن رساله‎ای با یکی از آن استادان خلاصه شود. از همین رو نوشته‌هایش از فضل‌فروشی‌های معمول به دور است.
  • رنگ‌مایه‌های بوشهری در بازار موسیقی

    آلبوم «میز دوتایی» به‌عنوان نخستین آلبوم گروه موسیقی سیریا سعی دارد با تلفیق موسیقی بوشهری و بهره‌گیری از ترانه‌هایی با گویش فولکلور ساختار جدیدی در موسیقی ایران تجربه کند. نسخه فیزیکی آلبوم یک کتابچه ۱۹ صفحه‌ای دارد که تمام اشعار به دو زبان در آن وجود دارد. در این کتابچه در رابطه با نگاه خودمان به موسیقی متنی داریم که با کمک یک محقق نوشته شده است.
  • طلا بر پرده نقره‌ای مجازی

    باگذشت حدودا سه هفته از تجربه اکران آنلاین فیلم «خروج» ساخته حاتمی‌کیا، آخرین ساخته پرویز شهبازی راهی سینمای آنلاین شده است. این فیلم که «طلا» نام دارد و درامی اجتماعی به تهیه‌کنندگی مشترک رامبد جوان و محمد شایسته است، نامزدی دو سیمرغ بلورین جشنواره سی‌وهفتم را در کارنامه دارد و از مسیر اکران آنلاین به مخاطبان نمایش داده خواهد شد. در سینمای آنلاین که به زودی تولد یک ماهگی‌اش را جشن می‌گیرد و تجربه نسبتا موفقی را در فروش و استقبال مخاطبان رقم زده است، بلیت‌فروشی از طریق دو پلت‌فرم پخش آنلاین فیلیمو و نماوا انجام می‌گیرد و کاربران می‌توانند در یک بازه زمانی شش ساعته فیلم خریداری شده را تماشا کنند. موفقیت‌های فیلم خروج و گذر از دو میلیارد فروش به‌عنوان اولین فیلم سینمای آنلاین ایران، کارگردان و تهیه‌کننده فیلم پربازیگر «طلا» را هم بر آن داشته تا آخرین ساخته پرویز شهبازی دومین فیلمی باشد که مسیر جایگزین اکران در سالن‌های سینمایی در شرایط شیوع بیماری کرونا را ادامه می‌دهد.
  • یک خانواده در میانه جنگ

    بعد از ساخت ماجرای نیمروز یک خود ما بدون هیچ سفارشی به این نتیجه رسیدیم که با توجه به موفقیت فیلم و جذابیت کاراکترهای آن از جمله صادق با بازی جواد عزتی و کمال با بازی هادی حجازی فر فیلم را ادامه دهیم و طبیعتا محوریت قصه دوم بر پایه این دو شخصیت بود. ابتدا تصورمان این بود که کاراکترهای فیلم را در موقعیتی متفاوت با ماجرای نیمروز یک قرار دهیم برای مثال اینکه قصه را در زمان جنگ به کشور عراق ببریم و همین کاراکترها در موقعیتی مجبور به فرار شوند و عده‌ای دیگر دنبالشان باشند. این موقعیت برای بازیگران فیلم هم جذاب بود. چون موقعیتی برعکس فیلم قبلی بود و می‌تواند لحظه‌های سینمایی و داستانی جذابی هم ایجاد کند. اما در نهایت تصمیم بر این بود که ماجرای نیمروز در فصل دومش هم همان رویکرد سیاسی و تاریخی را حفظ کند.
  • گردش در زندگی عشایر

    محمد ملکشاهی همین چند سال پیش همکار ما در تحریریه روزنامه «دنیای اقتصاد» بود. آن زمان که تازه مدرک کارشناسی‌اش در رشته برق دانشگاه شریف را گرفته و در رشته اقتصاد در همین دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد درس می‌خواند. خیلی زود حوزه علاقه‌اش یعنی توسعه محلی را پیدا کرد و به پژوهشکده‌ای در همین حوزه در دانشگاه شریف رفت. سفری که به همراه عشایر داشت سبک زندگی او را به یکباره تغییر داد. در آن سفر یکی از محلی‌ها از او خواست برایش کاری پیدا کند و از او پرسید آیا در اداره‌شان به آبدارچی نیاز دارند؟ چرا می‌خواست آبدارچی شود؟ آیا مشکل این جوان عشایری این بود که پول کافی به دست نمی‌آورد؟ محمد در تحقیقاتش به این نتیجه رسید کسانی مانند این جوان زمانی که به شهر می‌آیند به لحاظ مالی فقیرتر می‌شوند. با این حساب و کتاب که قطعا او هم با خودش داشته،‌ چرا جوان عشایری می‌خواست سبک زندگی‌اش را تغییر دهد. پاسخی که محمد برای چرایی این رفتار پیدا کرد عدم اعتماد به نفس درباره این شیوه زیستن بود. در قرن ۲۱ برای برخی جوانان عشایر افتخار‌آمیز نیست که بگویند با این درجه از پیشرفت تکنولوژی کوچ را به‌عنوان سبک زندگی پیشینیان‌شان دنبال می‌کنند.
  • درآمد گردشگری از خروج توریست

    وزارت گردشگری از خروج مسافر از کشور، درآمد کسب می‌کند که این درآمد باید صرف توسعه زیرساخت‌های گردشگری کشورشود.
  • کرونا و حکمرانی خوب

    شوک به جهان، لرزه بر تمدن بشری و ایجاد یک وضعیت غریب و ناآشنا نتیجه پیدایش ویروس کرونا بوده است. یکی از استثنایی‌ترین بحران‌های تاریخ بشریت که به‌خاطر فرآیند جهانی شدن، به سرعت در سراسر کره زمین تکثیر شد. دنیا در مدت زمان بسیار کوتاهی، تغییرات بسیار بزرگی را شاهد بود. البته هم‌اکنون ما در میانه تلاطم‌های این موج سرکش هستیم و طبیعتا تحلیل‌های دقیق‌تر و عمیق‌تر در مورد واقعه کرونا پس از فروکش‌ کردن آشفتگی‌ها و هیجانات جهانی ممکن می‌شود. با وجود این تاکنون می‌توان گفت ویروس کرونا یک قاتل خاموش و ساکت و در عین حال، چموش و چابک است. او برای بقای خود، هوشمندانه عمل می‌کند. کرونا نشان داده که یک قدم از انسان جلوتر بوده و آدمی را غافلگیر می‌کند. پس برای مقابله با این ویروس نوپدید و نامعمول، روش‌های مرسوم و معمول مدیریتی در هیچ کجای جهان جواب نمی‌دهد. در کشور ما گرچه بدنه نظام بهداشت و درمانی و کادر پزشکی خوب عمل می‌کنند، اما سیاست‌ها و مدیریت این بخش ضعیف و کُند بوده است. ناهماهنگی بین دستگاه‌ها، تغییر در تصمیمات، انفعالی عمل کردن، انتقاد برخی متخصصان و سازمان‌های تخصصی و پیش‌بینی‌ها و آمارهای نادقیق، نمونه‌هایی از برخی ضعف‌ها مهار کرونا در ایران است.
  • تب «بازآفرینی شهری» سرد شد ؟

    تقریبا هیچ‌یک از مقامات دولت و مدیران شهری، دیگر از «بازآفرینی شهری» و «نوسازی بافت‌های فرسوده» صحبت نمی‌کنند.
  • نقطه بهینه نایاب برای ترافیک مرکز پایتخت

    در حالی که از هفته گذشته اخباری درباره احتمال از سرگیری اجرای طرح ترافیک در هفته جاری منتشر شد، مقامات دولتی با عملیاتی شدن این تصمیم مخالفت کردند و مقرر شد لغو اجرای طرح ترافیک همچنان ادامه پیدا کند.
  • حراج شهر با بسته مالی جدید؟

    مدیریت شهری پایتخت بسته نجات مالی شهر از شرایط ویژه اقتصادی ناشی از کرونا را در شرایطی تصویب کرد که مخالفان جدی در پارلمان پایتخت داشت. احمد مسجدجامعی عضو شورای شهر از جمله افرادی است که معتقد است با هر روشی نباید برای شهر درآمدزایی کرد. نکته مهم‌تر از نگاه این عضو شورا اینکه این بسته حتی با وجود این مواد نمی‌تواند درآمدزایی چندانی برای شهر داشته باشد.
  • تقاضای جدید در بازار مسکن

    تازه‌ترین بررسی‌های انجام شده از وضعیت بازار معاملات مسکن در شهرهای مختلف نشان می‌دهد هم اکنون یک تفاوت عمده به لحاظ طیف غالب متقاضی خرید مسکن در پایتخت و سایر شهرها وجود دارد.
  • درخشش ساعت‌های تکنولوژی

    گجت‌های پوشیدنی در سال‌های اخیر طرفداران خود را حفظ کرده، به‌ویژه در زمینه ساعت‌های هوشمند خریداران سعی دارند تکنولوژی‌های جدید را از دست ندهند. هرچند که در به‌روزرسانی محصولات خود تلاش قابل ستایشی از خود نشان داده‌اند. به‌طور مثال قابلیت اندازه‌‌گیری سطح اکسیژن خون یکی از ویژگی‌های مهم ساعت‌های هوشمند است که در اسفند گذشته اپل وعده افزودن آن را به اپل‌واچ داده بود. در همین زمینه اخیرا هوآوی جی‌تی ۲ در به‌روزرسانی جدید به قابلیت SpO۲ مجهز شد که به کمک آن می‌تواند میزان اشباع اکسیژن خون کاربران را اندازه بگیرد.در ادامه با دو ساعت جدید کاسیو و هوآوی آشنا می‌شوید.
  • بازی با عشق رنگ

    «I Love Hue» که به عشق رنگ معروف است یک اپلیکیشن بازی پازل فوق‌العاده زیبا، منحصربه‌فرد و پرطرفدار از استودیوی بازی‌سازی Zut است. این اپلیکیشن در بازارهای مجازی اندروید و آی‌اواس ست قابل دسترسی است.
  • ترفندهای ناشناخته ویندوز ۱۰

    در ویندوز ۱۰ بسیاری از میانبرها وجود دارد که هنوز بسیاری از آن آگاه نیستند. ترفندهایی که کاربری بهتر و سریع‌تر را با این سیستم عامل به ارمغان می‌آورد. در ادامه با برخی از آنها آشنا می‌شوید.
  • کارت سبز برای تمام هیبریدها

    با اینکه واردات خودرو در سال جاری متوقف ماند و امیدی نیز به بازگشایی سایت ثبت سفارش نیست، اما اصلاحات برخی مقررات واردات همچنان در دستور کار نمایندگان مجلس قرار دارد. مجلس شورای اسلامی از دو سال گذشته با طرح ساماندهی خودرو در پی بازگشایی واردات با مقررات خاص بود که با فشار وزارت صنعت بسیاری از بندهای این طرح حذف و در نهایت نفع خودروسازی در این طرح لحاظ شد.
  • چرا قیمت خودرو اعلام نمی‌شود؟

    ستاد تنظیم بازار پس از برگزاری سه جلسه، طی هفته جاری اعلام کرد که برای تعیین قیمت خودرو هنوز به جمع‌بندی مشخصی نرسیده است.
  • آشفتگی در عرضه خودرو به بازار

    هنوز قیمت خودرو اعلام نشده با این حال بازار بی‌توجه به کاهش تقاضا همچنان روند صعودی خود را در قیمت محصولات تولیدی طی می‌کند. دراین زمینه برخی از فعالان بازار معتقدند فروشندگان با اطمینان از افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروها، به روند صعودی قیمت‌ها سرعت دادند.تعیین قیمت خودرو در ستاد تنظیم بازار صورت می‌گیرد این در شرایطی است که این ستاد پس از برگزاری سه جلسه در این زمینه، هنوز به جمع‌بندی مشخصی برای قیمت خودرو نرسیده است. در همین حال خودروسازان نیز عرضه مناسبی به بازار ندارند که همین مساله دلیل دیگری بر افزایش قیمت‌ها است. طبق گفته
  • پنکیک پیاز

  • پای مرغ

  • بورک

  • پاستای ماهی تن

  • قاب هفته

    این روزها تالار شیشه ای تهران شاهد هیجانات و فراز و فرودهای بسیار است. شاخص بورس در چند قدمی میلیونی شدن است. حدودا بعد از یک دهه بورس تهران زبانزد عام و خاص شده؛ به طوری‌که سرمایه گذاری در بورس، نقل هر مجلسی شده است. در شرایطی که کرونا راه نفس بسیاری از مشاغل و فعالیت‌ها را بسته است، مردم راهی جدید برای جبران کسری درآمد خود یافته‌اند؛ به طوری که در اولین ماه سال جاری برای ۲۰۰ هزار نفر کد بورسی جدید صادر شده و مجموع افراد بورسی را به بیش از ۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر رسانده است. حال با این استقبال، روند اعطای کد بورسی به شکل آنلاین صورت می‌گیرد، تا ورود به بورس در ایام کرونایی تسهیل شود. / عکس‌ها از خبرگزاری فارس
  • مدیریت موفق، پس از شکست‌های پی‌ در پی

    لی شوفو، کارآفرین معروف چینی در کسب‌وکار خودرو است که با ۴/ ۱۲ میلیارد دلار دارایی در لیست سال ۲۰۲۰ ثروتمندهای مجله فوربس، رتبه ۹۶ را به‌دست آورده است. شوفو رئیس هیات‌مدیره هلدینگ خودروسازی جیلی (Geely) است که دومین تولیدکننده بزرگ خودروی خصوصی در چین محسوب می‌شود. او همچنین ریاست هیات‌مدیره شرکت ولوو را بر عهده دارد. لی شوفو در سال ۱۹۶۳ در شهر تایژو، استان ججانگ چین به دنیا آمد. او در منطقه‌ای روستایی که کار کشاورزی رواج داشت به دنیا آمد و بزرگ شد؛ جایی که خرید خودرو یا مسافرت هوایی اقدامی لوکس محسوب می‌شد. او در سال ۲۰۱۴ در مصاحبه‌ای گفته بود که اولین بار در سن ۱۰ سالگی یک ماشین کوچک شنی برای خودش ساخته که شکل آن را از ماشین‌های «هونگ‌کی» (لیموزین‌های لوکس مخصوص مقامات دولتی چین) که در یک فرودگاه نظامی حوالی محل زندگی خود دیده بود، الهام گرفت؛ «پول نداشتیم اسباب بازی بخریم. نمی‌توانستم تصور کنم که یک ماشین واقعی بسازم.» او مدرک کارشناسی مهندسی را از دانشگاه علم و تکنولوژی هاربین و چند سال بعد مدرک کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک از دانشگان یانشان دریافت کرد.
  • دادسان راهکاری برای دسترسی آسان به خدمات حقوقی

    حوزه خدمات حقوقی با وجود حساسیت‌های فراوانی که دارد، فرصت‌های گسترده‌ای را برای نقش‌آفرینی کارآفرینان در خود نهفته است. دادسان یکی از مجموعه‌هایی است که این فرصت‌ها را قدر دانسته و در پی آن است که با تسهیل دسترسی و افزایش کیفیت خدمات در این حوزه ارزش‌آفرینی کند. درادامه با فرشاد مصفا، بنیانگذار جوان دادسان، بیشتر آشنا می‌شویم.
  • نقش فدرال رزرو در حل بحران کرونا/ سیاست پولی

    در سراسر دنیا سیاست‌گذاران برای مقابله با اثرات مخرب ویروس کرونا درحال طراحی و اجرای استراتژی‌های مختلف هستند. بانک‌های مرکزی، مانند فدرال رزرو نیز نقش مهمی برای ایفا کردن دارند. برخی اقدامات از سوی فدرال رزرو رونمایی شده‌اند، از جمله کاهش نرخ بهره کوتاه‌مدت تا نزدیکی صفر درصد و آمادگی خرید حداقل ۷۰۰ میلیارد دلار اوراق بدهی خزانه‌داری اوراق رهنی. اقداماتی که در دوره بحران سال ۲۰۰۸ میلادی نیز انجام شده بود.
  • ویروس کرونا و درس‌هایی برای آمادگی قبلی

    آماده‌سازی در برابر بیماری همه‌گیر محدود به تدارکات نیست، بلکه ظرفیت تولید‌کننده‌های داخلی نیز باید توسعه و گسترش یابد. یک پروژه جامع در این زمینه نیازمند مشورت با متخصصان پزشکی برای تعیین همه چیز‌هایی خواهد بود که برای آماده‌سازی در مقابل همه‌گیری ضروری و لازم است. در مراحل بعدی این همه‌گیری، دولت بهتر است یک کمیته از متخصصان پزشکی و متخصصان صنایع را برای مشخص کردن یک لیست جامع از محصولات مهمی که در یک همه‌گیری به آنها نیاز است، تشکیل دهد، اما برای مدت طولانی یا فعالیت در بازار عادی. ظرفیت کافی برای تقویت تولید در مدت زمان کوتاه ایجاد نمی‌شود یا امکان تولید داخلی درحال‌حاضر وجود ندارد. به‌طور کلی، هدف این سیاست‌ها می‌تواند افزایش سریع ظرفیت‌های ایالات‌متحده برای فراهم آوردن مراقبت‌های حساس برای شهروندانش در مواجهه با یک همه‌گیری باشد.
بیشتر