شماره روزنامه ۶۱۵۸
|

جمعه‌نامه

  • تبارشناسی ابتذال در سینمای ایران

    همه مخاطبان سینما فرزاد موتمن را می‌شناسند؛ بعضی‌ها نام او را با «شب‌های روشن» به خاطر می‌آورند و بعضی دیگر با «پوپک و مش ماشالله». قرار گفت‌وگوی ما در دفتر روزنامه «دنیای اقتصاد» و در نیمه‌های پاییز اتفاق افتاد؛ دقایقی بعد از غروب، هنگامی که باد درختان خیابان قائم مقام را دیوانه کرده بود. کارگردان مهم‌ترین فیلم عاشقانه تاریخ سینمای ایران با کلاه شاپوی همیشگی‌اش و بافتنی بلندی که به جای کاپشن پوشیده، قدم‌زنان از خیابان می‌گذرد و با نیم ساعت تاخیر به قرار گفت‌وگویمان می‌رسد.
  • دفاع ازچراغ‌های روشن سینما

    تحلیل و تبیین اقتصاد فرهنگ و ذیل آن اقتصاد سینما و فروش فیلم‌ها،‌ ظریف و حساس است. برای بررسی این موضوع باید چند جنبه مختلف را به‌صورت توامان در نظر بگیریم و تحلیل کنیم. متاسفانه در چند سال اخیر جریان غالب، نقد سلبی این موضوع بوده است که یک جریان کاملا منحط و سرمایه‌سالار و مافیایی را عامل اکران و فروش بالای برخی فیلم‌ها معرفی می‌کند. باید توجه داشته باشیم که این رویکرد عمومی همه کارشناسان یا منتقدان سینما نیست. اصولا این نگاه غالب، یک این نگاه واقع‌بینانه نیست و از نظر من عاری از حقیقت است.
  • جنجال اظهارات یک نماینده اصلاح‌طلب

    اظهارات جسورانه پروانه سلحشوری نماینده مردم تهران درباره حجاب اجباری این هفته در شبکه‌های اجتماعی جنجال تازه‌ای به‌پا کرد و کاربران با ساخت هشتگ‌های #پروانه_سلحشوری، #حجاب، #گردن_شکسته و #حجاب_بالندگی_است نسبت به اظهارات وی واکنش‌های زیادی نشان دادند. ماجرا از آنجا شروع شد که این نماینده اصلاح‌طلب در مناظره‌ای درباره پوشش بانوان ایرانی پس از انقلاب، حجاب را از مباحث پر چالش بعد از انقلاب عنوان کرد و گفت: «با پوشش ولنگاری کاملا مخالفم، اما معتقدم اگر بر محتوای دین کار شود و سیاست‌گذاری‌ها براساس آن صورت گیرد، اصلا نیازی به اجبار نیست.» سلحشوری در این مناظره همچنین خاطرنشان کرد: «من معتقدم که الزاما پوشیدن چادر به معنای حجاب کامل نیست.
  • جدالی دیگر روی آنتن تلویزیون

    برخورد تند و تیز مجری جوان یک شبکه تلویزیونی با منتقد سینمایی سرشناس این هفته حسابی در شبکه‌های اجتماعی خبرساز شد و انتشار بخش‌هایی از فیلم این برنامه، بحث‌های زیادی درباره این نوع برخورد در فضای مجازی و رسانه‌ها مطرح کرد. در این برنامه آرش ظلی‌پور مجری برنامه «من و شما» تلاش کرد برنامه‌ای چالشی و گفت‌وگو محور با این منتقد سینمایی داشته باشد، اما مسعود فراستی با ترک این برنامه به ناگهان مجری جوان را آچمز کرد. انتقادات فراستی به فیلم‌های کمدی روی پرده سینما و مستهجن نامیدن این فیلم‌ها موجب درگیری کلامی سختی میان او و مجری برنامه شد. مسعود فراستی فیلم‌های هزارپا و آمپول را مستهجن نامید و گفت که این آثار «کمدی» نیستند و آسیب‌های اجتماعی فراوانی دارند. اما در پاسخ ظلی‌پور ضمن آنکه از ادبیاتی توهین‌آمیز در مواجهه با فراستی استفاده کرد و وارد برخی از جزئیات زندگی خصوصی او شد، به فراستی گفت «چرا فکر می‌کنین حرف‌های شما کمک می‌کنه به سینما؟» مجری برنامه به فراستی گفت او آن‌گونه که تصور می‌کند آدم تاثیرگذاری در سینما نیست.
  • وقتی پوتین، بن‌سلمان را تحویل گرفت

    این هفته همزمان با برگزاری اجلاس گروه ۲۰ در آرژانتین، حواشی حضور ولیعهد جوان سعودی در این اجلاس بخش زیادی از فضای مجازی را به خود اختصاص داد و البته ویدئوی برخورد صمیمانه پوتین با وی در کنار پخش تصاویری از بی‌محلی اغلب سران حاضر در اجلاس هم حسابی پربازدید شد. حضور محمد بن‌سلمان در این اجلاس به‌دلیل جنجال اتهام قتل خاشقجی حاشیه‌دار شد به‌طوری‌که او در جریان گرفتن عکس دسته جمعی رهبران مورد بی‌توجهی قرار گرفت.
  • داغ‌ترین‌های هفته

  • دکتر شفیعی و ترجمه کاری سخت

    بسیار جای خوشوقتی است که پس از سال‌ها انتظار، کتاب «رسوم دارالخلافه» به ترجمه استاد شفیعی کدکنی به‌دست دوستداران فرهنگ و علوم اسلامی رسید.
  • ریختن آب به آسیاب سرمایه‌داری!

    رمان «ارتش تک‌نفره» از موآسیر اسکلیر داستان مردی است یهودی که خانواده‌اش در کودکی به دلیل آزارهای قومی و اقلیت‌کشی از روسیه به برزیل مهاجرت کرده‌‌اند. جمله‌ای در سراسر رمان تکرار می‌شود: «می‌آغازیم به ساختن جامعه‌ا‌ی نوین». شعار کمونیست‌ها. مایر گوینزبیرگ آدمی است معمولی که تمام همّ و غمش در زندگی تحقق این شعار است.
  • قانون‌گذاران ناشناخته‌ جهان

    در قرن هفدهم و در روزهای نخست پایه‌گذاری علوم جدید، عقل به‌عنوان یگانه بازیگر صحنه و تجسم قدرت مطلق، مقابل احساس و تخیل، ایستاد. پایه‌گذاران علم جدید، آن را شخصیتی همه‌فن‌حریف معرفی می‌کردند که می‌تواند گره‌گشای همه‌ مسائل باشد.
  • شعرهای پست آوانگارد

    ایده آوانگاردیسم، ایده پیشرفت است و قائل به جهت. پایان امری را اعلام می‌کند تا خودش آغاز‌کننده امری کاملا جدید باشد. گذشته را پشت سر می‌گذارد تا به آینده پیش رو برسد. اما آینده قراردادی در کتاب «آیا»، چشم‌انداز ناممکنی است که جای مشخصی در زمان و مکان قراردادی کتاب مثل تقدم و تاخر شعرها و چیدمان سطرها یا مسیر مشخصی برای تکمیل روایت شعر، ندارد.
  • عکسنوشت

    معماری اصیل ایرانی، در هر مکان و هر بنای قدیمی و تاریخی به گونه‌ای خود را به نمایش می‌گذارد. آرامگاه شیخ صفی‌الدین اردبیلی در شهر اردبیل، یکی از مکان‌های تاریخی است که می‌توان جلوه‌های متنوعی از معماری ایران را در آن از نزدیک دید. مقرنس‌های گچی که طلاکاری شده‌اند، تنها یکی از این جلوه‌ها است
  • رصد در میان کوه‌ها

    این روزها سفرهای ماجراجویانه خیلی‌ها را با خود همراه کرده و بسیاری از گردشگران دوست دارند آن‌ را تجربه کنند. اما در این سفرها باید چگونه رفتار و با چه تدابیری امنیت خود و گروه را تامین کنیم؟ در این سفرنامه برایتان از برنامه‌‌ای گفته‌ام که به قصد دیدن زیبایی‌های آسمان شب به شیوه‌ای ماجراجویانه اما حرفه‌ای انجام شد.
  • در سومین کلانشهر آمریکای جنوبی

    آثار تاریخی و فرهنگی بسیاری در لیست سازمان جهانی یونسکو به‌ثبت رسیده است. اما برخی از آنها به‌عنوان زیباترین‌ها شناخته می‌شوند. در این سلسله مطالب، ۲۰ مورد از زیباترین آثار به‌ثبت رسیده در یونسکو را معرفی خواهیم کرد.
  • یک کمپین برای شهر

    شهرستان مرزی بیله‌سوار در شمال استان اردبیل با دارا بودن پایانه مرزی و گمرک یکی از مبادی مهم ورودی کشور محسوب می‌شود، این مبادی ورودی سالانه پذیرای هزاران تن از اتباع خارجی و نیز دروازه صادرات و واردات هزاران تن کالا است. با این وجود شهرستان بیله‌سوار به لحاظ توسعه در تمام زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی و... از جمله توسعه شهری و عمرانی جزو شهرستان‌های محروم بوده و این برای شهری که از آن به‌عنوان دروازه ورودی شمال کشور تعبیر می‌شود، به هیچ عنوان مطلوب نیست. اما گویا مردم این شهر در حرکتی جالب تصمیم گرفته‌اند تا خود دست به کار شوند و برای بهتر شدن شرایط و اوضاع آستین بالا بزنند. جلودار این حرکت امام جمعه این شهر است که با اعلام یک کمپین عمومی مردم را پای کار بازسازی و زیباسازی شهر آورده است. حجت الاسلام جدایی، امام جمعه این شهرستان که به تازگی به امامت جمعه این شهرستان منصوب شده است، در یک حرکت جالب فرهنگی اقدام به اعلام کمپین زیباسازی شهر کرده که با اقبال مردمی مواجه شده است و مردم این شهرستان از بزرگ و کوچک به زیباسازی شهرشان مشغول شده‌اند. همچنین به تازگی عکسی از امام جمعه این شهرستان در حال بیل‌زنی در راستای کمپین پیشـنهـادی خـویش، به‌صورت گسترده در فضای مجازی دست به دست می‌چرخد. از این رو برای گرفتن اطلاعات بیشتر در این زمینه،پای صحبت‌های حجت الاسلام جدائی نشستیم.
  • در قامت یک نوآور اجتماعی

    یک خبر خوب به گوش می‌رسد؛ در روزگاری که خبرهای منفی کم نیستند، یک جریان اجتماعی امیدبخش در یک شهر کوچک که شاید حتی اسمش را نشنیده باشیم راه افتاده است. کمپین «زیباسازی شهر» در بیله‌سوار، می‌تواند یک حرکت نو و متفاوت در عرصه مسائل شهری ایران محسوب شود.
  • یک راه‌حل تضمینی

    کمپین «شهر زیبا» یا زیباسازی شهر بیله‌سوار دغدغه بسیاری از شهرهای دیگر ایران نیز هست؛ چراکه متاسفانه در بحث زندگی شهری غفلت شده است و باید یک شهر پویا و سرزنده برای مردم ایجاد کنیم. از زمان رژیم طاغوت، با اقداماتی که انجام شد ناگهان شهرهای مختلف ایران شروع به بزرگ شدن کردند؛ بدون آنکه زیرساخت‌های لازم را داشته باشند. طی سال‌های بعد از آن نیز به‌رغم تلاش مسوولان و نهادهای مختلف این فاصله ایجاد شده بین کیفیت زندگی در شهرها و جمعیت و وسعت آنها پر نشده است.
  • تغییر ظاهر و باطن

    شهر به‌عنوان خانه بزرگ شهروندان و مامن آسایش و راحتی ایشان به شمار می‌رود. قطعا فضای فرهنگی، تربیتی و عرفی شهر می‌تواند در اندیشه و رشد و بالندگی شهروندان تاثیر گذاشته و در مقابل شهروندان با رفتار و منش و سلوک خود می‌توانند معرف شهری تربیت‌یافته و ارزش‌مدار و دارای بایسته‌های فرهنگی و اعتقادی و بومی باشند و هرچه این ارتباط و تاثیر‌گذاری بیشتر و بهتر باشد، زمینه اعتلا و دستیابی به اهداف و باروری درعرصه‌های اجتماعی و فرهنگی مشهود می‌شود.
  • خلق یک ارزش پایدار

    در عصر حاضر واژه «کارآفرینی» در بسیاری از اوقات مفهوم «ارزش‌آفرینی» را تداعی می‌کند. به همین ترتیب کارآفرین در بسیاری اوقات مفهومی متفاوت از ایجاد یک شغل را در بر می‌گیرد، چنانچه در فرهنگ لغت دکتر عباس آریان‌پور‌کاشانی برابر واژه Entrepreneur معنای «متهور، اقدام به کارهای مهم، جسور، بی باک، دل به دریا زدن و پیش قدم در تاسیس شرکت،...» قید شده است. اما فارغ از بحث لغوی که پرداختن به آن در این مجال نمی‌گنجد، سوالی که در این نوشتار به‌دنبال پاسخ دادن به آن هستیم، این است که آیا در دنیای اقتصاد می‌توان ارزش آفرینی برای یک جامعه را مقدم بر کسب منفعت شخصی کرد؟
  • چرا بازار مسکن قفل شد؟

    خرید مسکن در تهران طی ماه گذشته به شکل کم‌سابقه و تا نزدیک کف ماهانه معاملات – به اندازه حجم معاملات در ماه نیمه‌تعطیل فروردین- افت کرد. «فروش کمتر از ۶ هزار واحد مسکونی» در تهران در آبان آن هم در بازاری که سابقه معاملات ماهانه ۸ تا ۹ هزار آپارتمان طی رکود دوره قبل را دارد، به‌عنوان یک اتفاق قابل‌تامل، زیر ذره‌‌بین کارشناسان اقتصاد مسکن قرار گرفته است.
  • زندگی در مجاورت قدیمی‌ترین نیروگاه کشور

    محله برق آلستوم واقع در محدوده منطقه ۲ شهرداری از شمال به خیابان سازمان آب، از غرب به بزرگراه یادگار امام، از شرق به بزرگراه شیخ فضل‌الله نوری و از جنوب به تقاطع دو بزرگراه یادگار امام و شیخ فضل‌الله منتهی می‌شود. کمتر کسی است که نداند وجه تسمیه آلستوم برای این محله چیست. آلستوم نام دانشمند فرانسوی است که بانی ساخت قدیمی‌ترین نیروگاه برق کشور در این محله بوده و نیروگاهی که امروز به‌عنوان «نیروگاه طرشت» نیز شهره است را در سال ۱۳۳۸ شمسی احداث کرده است.
  • پیشنهاد برای کاهش زمان صدور مجوز ساختمانی

    از زمان تشکیل دفاتر خدمات الکترونیک، روند صدور پروانه ساختمانی نه‌تنها کاهش نیافته بلکه طولانی‌تر شده است. فعالان این حوزه، علت اصلی را عدم واگذاری کامل امور به دفاتر که به مراجعات غیرضروری به شهرداری منجر می‌شود ابراز می‌کنند.
  • پارامترهای موثر در تعیین اجاره‌بها

    بازار اجاره مسکن به گفته فعالان و کارشناسان این بازار از هیچ قاعده و فرمول مشخص و از پیش تعیین شده‌ای به منظور تعیین نرخ اجاره‌بها تبعیت نمی‌کند؛ علت این موضوع به ناهمگن بودن واحدهای مسکونی برمی‌گردد؛ به این معنا که هر واحد مسکونی به دلیل مشخصات منحصر به فرد، ضعف‌ها و نقاط قوت نسبی که دارد با دیگر واحدها حتی در صورت برخورداری از ویژگی‌های مشابه، متفاوت است.
  • رقابت نزدیک گوشی‌های گیمینگ

    بعد از لپ‌تاپ‌های مخصوص بازی که به گیمینگ معروف هستند حالا نوبت به موبایل‌ها رسیده تا با تکنولوژی‌های برتر در زمینه بازی‌های موبایلی برای عاشقان بازی‌های موبایلی ساخته شود. شاید این دیوایس با این چشم‌انداز که همه آنچه از تکنولوژی انتظار داریم در موبایل خلاصه شده است، توسعه یافته باشد. در ادامه مقایسه دو گوشی مخصوص بازی از دو شرکت ZTE و ایسوس را می‌خوانید تا با این ابتکار که عاشقان گیمینگ را اقناع کنند، ساخته شده‌اند.
  • بازی رومیزی تجارت استانبول

    در بازار استانبول جست‌وجو و لذت بازی رومیزی Istanbul: Digital Edition را در فضایی جذاب تجربه کنید. این بازی توسط استودیوی Acram Digital برای دارندگان گجت‌های اندرویدی طراحی و عرضه شده است. شما در بازی Istanbul: Digital Edition در نقش یک تاجر هستید که در بازار استانبول به همراه دستیارانش به معامله می‌پردازند. در این بازار باید به خرید و فروش پرداخته و به سود برسید و همواره در رقابت با سایر تجار باشید. در نهایت یاقوت‌های گرانبهایی که برایتان به‌‌عنوان هدف اصلی مشخص شده‌اند را نیز پیدا کنید.
  • در امان از شر هکرهای آی‌فون

    این روزها دیگر حتی کاربران سیستم عامل iOS نیز نگران هک شدن هستند سیستم عاملی که روزگاری گفته می‌شد زره دفاعی سختی در برابر هک شدن و ویروس‌های نفوذکننده به ابزارهای دیوایسی است. در ادامه چند نکته مهم را بخوانید تا اگر از کاربران گوشی‌های آی‌فون هستید خطر هک شدن را در برابر مهاجمان سایبری از خود دور کنید.
  • شکایت از حذف آپشن‌ها

    خودروسازان داخلی این روزها برای صرفه‌جویی در هزینه تولید به حذف آپشن‌ها یا جایگزینی برخی قطعات بی‌کیفیت متوسل شده‌اند. با توجه به اینکه وزارت صنعت از اعلام قیمت‌های جدید خودرو امتناع می‌کند خودروسازان نیز با اعلام زیان ۵/ ۵ هزار میلیاردی خود به‌نوعی هزینه تولید را کاهش داده‌اند، در این بین حذف آپشن‌ها اولین تیری است که از کمان تولید‌کنندگان برای جبران هزینه‌ها خارج شده است.
  • عرضه خودرو در کما

    در بدترین مقطع طی یک دهه گذشته بازار خودرو قرار داریم. به‌طوری‌که تحریم، کسب‌وکارهای حوزه خودرو را هدف قرار داده و بدترین شرایط ممکن را برای قطعه‌سازان، خودروسازان و واردکنندگان خودرو رقم زده است. همراه با برجام و پس از سه سال پرشتاب و مثبت تولید خودرو از نظر کمی و کیفی، هم‌اکنون تولید در کشور به منفی ۲۰ درصد رسیده است.
  • فشار به مشتری برای تغییر سیاست‌های دولت

    چند ماهی می‌شود که عرضه‌کنندگان خودرو با توجه به عدم افزایش قیمت محصولات داخلی و همچنین توقف واردات، رفتاری خارج از عرف با مشتریان دارند. هر چند این رفتارها از سیاست‌گذاری دولت در حوزه تولید و واردات ناشی می‌شود اما عرضه‌کنندگان خودرو نیز با فشار به مصرف‌کننده در پی تغییر سیاست‌های دولت هستند.در حال حاضر خودروسازان داخلی به دلیل بلاتکیفی دولت در افزایش قیمت خودروها به نوعی از تحویل محصولات ثبت‌نامی به مشتریان و همچنین عرضه خودرو به بازار امتناع می‌کنند و از دیگر سو وارد‌کنندگان نیز اگر چه بخشی از محصولاتشان در گمرکات کشور رسوب کرده اما مشتریان را با وعده‌های واهی سرگردان کرده‌اند.
  • رستوران یاس

  • دوگانه با مشتری

  • یک کی اف سی ایرانی

  • کافه ملاقات دوستانه

  • قاب هفته

    اعتصاب‌های کارگران طی هفته‌های اخیر یکی از موضوعات داغ هفته‌ شده است. به نظر می‌رسد ریشه این اعتصابات مشکلات متعدد بنگاه‌های اقتصادی، باشد که تاخیر در پرداخت حقوق کارگران را موجب شده است. آن هم در شرایطی که فشارهای تورمی کنونی نیز بیش از همه به این قشر زحمت‌کش آسیب می‌رساند. بر این اساس، این شماره از «قاب هفته» به تصاویری از باربران پرکار بازار بزرگ تهران اختصاص داده شده است. / عکس‌ها: فروغ علایی
  • راه‌های دوام مستمری بازنشستگان

    «مارتین فلدشتاین» استاد اقتصاد دانشگاه هاروارد در آخرین یادداشت خود به راه‌های دولت‌ها برای استمرار در مستمری بازنشستگان پرداخته است: هر جامعه‌ای با چالش فراهم آوردن رفاه برای افراد مسنی که دیگر کار نمی‌کنند، مواجه است.
  • تورم خاموش در اقتصاد جهانی

    «روبرت‌جی‌شیلر» برنده نوبل اقتصاد در سال ۲۰۱۳ توجه همگان را به بحث «تورم خاموش» جلب کرده است: هدف‌ قرار دادن تورم، با فرض کاهش عدم اطمینان در مورد قیمت‌ها است؛ اما نگهداری تورم در هدف ۲ درصد و بیشتر، ممکن است در عمل حس نااطمینانی پیرامون موضوعات واقعی همچون ارزش خانه یا سرمایه‌گذاری را افزایش دهد. در بسیاری از کشورها، تورم در دهه‌های اخیر بسیار اندک و پایدار شده که به نظر می‌رسد مساله‌ای از یاد رفته است.
  • فرار پول از بریتانیا

    «مارتین ساندبو» اقتصاددان همچنین مشاور و ستون‌نویس روزنامه فایننشال‌تایمز به پرواز سرمایه‌ها در دوران برگزیت پرداخته است: سرمایه‌گذاران بالغ‌بر یک هزار میلیارد دلار از دارایی‌های خود از صندوق‌های سهامی متمرکز در انگلستان را از زمان رفراندوم اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۶ میلادی خارج کرده‌اند.
  • بیت‌کوین؛ حبابی که نترکید

    «نوریل روبینی» اقتصاددان برجسته و استاد دانشگاه نیویورک، به فرضیه حباب رمزارز بیت‌کوین پرداخته است: بازار ارزهای دیجیتالی به دلیل گسترش رویکرد بین‌المللی که به وضع مقررات محدودکننده گرایش دارد، بارها روند نزولی را تجربه کرده است. درصد سقوط این ارزها بار دیگر فرضیه حباب را بر سر زبان‌ها انداخت. اکثر ارزهای دیجیتالی که در صدر فهرست ارزش بازار این دارایی‌های دیجیتالی قرار دارند، کاهش قیمت شدیدی را تجربه کردند.
  • گفت‌وگویی که چالش شد

    مجری به ساعت و کت قدیمی میهمان اشاره می‌کند و یادآوری می کند که سال‌هاست این منتقد شناخته شده سینمایی با همین لباس‌ها و ساعت در تلویزیون دیده می‌شود.
  • آزمون و خطا در برابر میلیون‌ها چشم

    برای نقد یا تحلیل آنچه که در برنامه من و شما بین مجری و مهمان برنامه رخ داد باید جوانب مختلفی را بسنجیم. این دوستان هر کدام نماینده یک نیروی اجتماعی، جریان سیاسی و بنیان فرهنگی و الگوهای اخلاقی و بسیاری مبانی موقعیتی دیگر هستند.
  • مرز باریک صراحت و وقاحت

    «آدم باید خیلی تلاش کنه تا بتونه از چهره منفوری چون فراستی، یک مظلوم بسازه!»؛ این جمله تنها یکی از توییت‌های فراوانی بود که در چند روز گذشته درباره مصاحبه آرش ظلی‌پور با مسعود فراستی منتشر شد.
  • باید‌ها و نبایدهای یک مصاحبه داغ

    امروز اصول حرفه‌ای و اخلاقی برای اهالی رسانه بر کسی پوشیده نیست. در حالی که بسیاری از رسانه‌های معتبر جهان این اصول را به مانند «عدالت» و «صحت اطلاعات» برای کارکنان خود در نظر می‌گیرند، جامعه ما همچنان شاهد برخوردهای غیراخلاقی از سوی افراد غیرحرفه‌ای در رسانه‌ملی است. در روزهای گذشته حضور مسعود فراستی، منتقد سینما و تلویزیون که همه او را با نقدهای تند و جنجالی در برنامه سینمایی هفت می‌شناسند، میهمان برنامه «من و شما» از رسانه ملی بود که مجری این برنامه با برخورد‌های هیجانی تا توانست به فراستی تاخت. به‌نظر می‌رسد این موضوع در نهایت منجر به اخراج این مجری جوان شده است. کمتر کسی می‌تواند رفتار غیرحرفه‌ای مجری این برنامه را تایید کند؛ اما نکته آنجا است که مسعود فراستی، خود یکی از پیشگامان این نوع برخورد در رسانه ملی و ترویج آن در جامعه است.
بیشتر