شماره روزنامه ۶۱۸۳
|

ویژه‌نامه اصفهان

  • توزیع زیرساخت ها نا عادلانه است

    کلان‌شهرهای ایران باوجوداینکه بخش قابل‌توجهی از بودجه را تامین کرده و بار صنعتی و آلودگی کشور بر دوش آن‌هاست، همواره با توزیع اندک زیرساخت و خدمات از سوی پایتخت مواجه بوده‌اند. ازجمله اصفهان که باوجود صنایع وسیع و درآمد بالا همواره با تضاد تصمیم‌گیری در تهران دچار مشکل بوده‌اند. به جهت بررسی موضوع فوق گفتگو کردیم با دکتر بهمن آرمان، اقتصاددان و از مدیران پیشین صنعتی کشور، که در ادامه مشروح آن را می‌خوانیم:
  • قطع برقِ صنعت دو روزه شد

    امیرحسین جعفری: بحران قطع برق صنایع به دو روز در هفته افزایش یافته است. این بحران در صورت ادامه دار شدن زیان سنگینی را متوجه صنایع کشور به خصوص در استان هایی مانند اصفهان می کند که در ادامه دود اقتصادی آن به چشم دولت نیز می رود. صنایع با افت تولید و چالش های این چنینی مسلما مالیات خود را نیز بر اساس توانایی تولید پرداخت می کنند. نتیجتا دولت به جای قطع یک طرفه برق و گاز صنایع در تابستان و زمستان باید به فکر بهینه سازی مصرف انرژی و توسعه تولید باشد.
  • توقف رشد صادراتی

    لیلی زواره‌‌ای:‌ بررسی روند صادرات کالاهای غیرنفتی ایران بر اساس آمارهای ارائه‌شده از سوی گمرک کشور نشان می‌دهد بازار صادرات غیرنفتی کشور طی سال‌های ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۷ در حال کوچک و متمرکز شدن است. توسعه صادرات به‌عنوان یک راهبرد تجاری، عامل و موتور محرکه رشد اقتصادی و پیشرفت و توسعه است. بی‌توجهی به صادرات باعث فراخوان رقبای خارجی پای سفره محصولات ایرانی و از دست دادن سهم بازاراست. در رقابت با محصولات خارجی باید نقطه تقابل و رقابت را در ورای مرزهای ایران قرارداد و با رقبای خارجی در بازارهای جهانی رقابت کرد.
  • یک هدف برای سه نمایشگاه، سه نمایشگاه برای یک هدف

    به گزارش دنیای اقتصاد و به نقل از روابط عمومی نمایشگاه بین‌المللی اصفهان دوازدهمین نمایشگاه جامع مدیریت شهری، ششمین نمایشگاه حمل‌ونقل و ترانزیت و دوازدهمین نمایشگاه حفاظت و ایمنی از امروز دهم مرداد آغاز و سه روز دیگر ادامه دارد.
  • شیوه مالیات‌ستانی در کشور معیوب است

    در جلسه کمیته مالیات ذیل کمیسیون بهبود محیط کسب‌وکار اتاق بازرگانی اصفهان با موضوع «نقش مالیات در بودجه استان» تأکید شد، بسیاری از مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی در حوزه مالیات به ساختار و شیوه معیوب مالیات‌ستانی در کشور برمی‌گردد و نه به میزان مالیات دریافتی.
  • کوچک اما موفق

    دانشگاه‌ هاروارد تحقیق جالب‌توجهی انجام داده است که نشان ‌می‌داد، موفقیت طولانی‌مدت افراد تاثیر گذار در جهان کسب‌وکار، بیش از آنکه مرتبط با رصد زودهنگام و شناخت موقعیت مناسب برای ورود به یک کسب‌وکار جدید باشد، متاثر از خروج هوشمندانه و به هنگام از کسب‌وکاری است که دیگر نمی‌تواند بازدهی مورد انتظار را برایشان به همراه داشته باشد.
  • تخریب و نوسازی « مسجد کازرونی» اصفهان ممنوع است

    معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: موضع میراث فرهنگی استان مشخص است و شفاف اعلام کرده ایم که هرگونه تخریب و نوسازی « مسجد تاریخی کازرونی» ممنوع است.
  • ما و حلوای ملا نصرالدین

    نقل است که ملانصرالدین می‌گفت سال‌هاست که حلوا نخورده‌ام، وقتی پرسیدند چرا؟ در پاسخ گفت یک روز آرد بود، روغن نبود، روز دیگر آرد و روغن بود، شکر در خانه پیدا نمی‌شد و اگر هم همه این‌ها را داشتیم، هیزم اجاق تمام‌شده بود، این لطیفه را نمی‌گویم که دورهم بخندیم و مشابه اش را برای هم تعریف کنیم، پس بگذارید برویم سر اصل مطلب، هفته‌ای که در آن به سر می‌بریم، هفته ملی کارآفرینی و مهارت نام‌گرفته، مثل تعدادی دیگر از هفته‌ها بانام‌های پرطمطراق و خوش‌آهنگ ( مثلا هفته پژوهش، هفته محیط‌زیست یا هفته جنگلبانی و حتی کار و کارگر) خُب کسانی که این هفته را نام‌گذاری کرده‌اند، احتمالاً بیکار نبوده‌اند، برایشان مساله کارآفرینی و ارتباط مهمی که با افزایش سطح مهارت افزایی برای رشد اقتصادی دارد، مهم بوده و هست، پس قصدشان وعظ کارآفرینی و بسط مهارت بوده و نه انبساط خاطر من و شما! ولی اگر درنهایت آرمان و خواسته دوستان هفته آرا بازگو کردن ضرورت توسعه زیست‌بوم‌های کارآفرینی و روشن شدن موتور رشد به مقصد توسعه پایدار است، چرا نگارنده از در مطایبه درآمده؟
  • بخش تعاون ،همچنان در سایه

    نسیم زمانی : ۱۰ درصد از اشتغال دنیا مربوط به بخش تعاون می‌شود. بخشی که در قوی‌ترین اقتصادهای دنیا حضور پررنگی را ایفا می‌کند. اما در ایران باوجودآنکه سیاست‌های اجرایی اصل ۴۴ سهم ۲۵ درصدی تعاون در برنامه پنجم توسعه را عنوان می‌کند. همچنان سهم این بخش پنج درصد و حتی کمتر هم است.حال‌آنکه ادعای مسوولان دولت سیزدهم ،توسعه صادرات و گسترش بازارهای جهانی تعاونی‌ها است و اینکه گام بزرگی را برای تحقق افزایش سهم بخش تعاون در اقتصاد کشور برداشته‌اند. درصورتی‌که در برنامه توسعه هفتم، کمترین توجهی به توسعه بخش تعاون نشده است به این معنا که دولت راهبردی برای توسعه بخش تعاون مدنظر ندارد.
  • کارآفرینی و مهارت ، رمز توسعه

    هفتم تا ۱۳ مرداد در تقویم ملی کشور بعنوان «هفته ملی کارآفرینی و مهارت» نامگذاری شده است. به همین مناسبت مدیرکل فنی و حرفه‌ای اصفهان می گوید : یکی از اقدامات مهم این سازمان در سالجاری، ارتقای مهارت‌گرایی به جای مدرک‌گرایی است که این مهم در آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای اصفهان با جدیت و پویایی دنبال می‌شود.
  • برنامه راهبردی شهرداری اصفهان محور تدوین بودجه ۱۴۰۳

    شهردار اصفهان با اشاره به تدوین برنامه راهبردی شهرداری اصفهان گفت: این برنامه دستمایه تدوین برنامه بودجه ۱۴۰۳ برای شهرداری خواهد بود.
  • هر کیلومتر راه در استان اصفهان ۱۱۰ میلیارد ریال هزینه دارد

    معاون مهندسی و ساخت اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه پروژه های راهسازی استان اصفهان پس از اخذ مجوزات لازم و تامین اعتبار آغاز می شوند از هزینه سنگین راه‌سازی سخن گفت.
  • ۱۸۷ مصوبه برآیند جلسات امسال کمیسیون ماده ۵ استان اصفهان

    معاون شهرسازی و معماری اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: امسال تا کنون ۳۷ جلسه کمیسیون ماده ۵ در استان اصفهان برگزار شده است و برآیند این جلسات ۱۸۷ مصوبه در راستای حل مشکلات کلان شهری و بهبود زیست شهری بوده است.
  • نصف جهان؛ بیکاری دانش‌آموخته‌ها

    نفیسه زمانی نژاد: درحالی‌که متوسط نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان در کشور ۱۵ درصد است اما انتشار خبر بیکاری ۲۸ درصد از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در استان اصفهان از موضوعات نگران‌کننده‌ای بشمار می‌آید که اخیراً از سوی رئیس اتاق بازرگانی این استان عنوان‌شده است. چالشی که عبور از آن نیازمند تدابیری کارشناسانه و اجرایی است.
  • بهره‌وری پایین، معضلِ بخش کشاورزی اصفهان

    رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان گفت: اگر فقط ۴ رقم بذر اصلاح‌شده گندم و جو در ۱۰ درصد از اراضی کشاورزی استان اصفهان توسعه پیدا کند سالانه ۴۵۰ میلیون مترمکعب آب در بخش کشاورزی صرفه‌جویی می‌شود که این میزان صرفه‌جویی معادل ۹ بار بازگشایی آب زاینده‌رود است.
  • ۲ نوبت دیگر رهاسازی آب برای باغ‌های غرب اصفهان

    مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: رهاسازی آب رودخانه زاینده‌رود برای آبیاری باغ‌های غرب استان تا پایان تابستان برای ۲ نوبت دیگر انجام خواهد شد.
  • بی‌آبی کانون غبارخیز ضلع غربی تالاب گاوخونی را فعال‌تر می‌کند

    معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: خشکی تالاب گاوخونی موجب تشدید حرکت ماسه‌ای حدود ۲۰ هزار هکتار تپه‌های ماسه ای ضلع غربی این محدوده شده است و آن را به یک کانونِ داخلی غبارخیزتر تبدیل می‌کند.
  • هوش مصنوعی و آینده انسان

    علیرضا مهدیه: هوش مصنوعی (Artificial Intelligence) یا به اختصار AI به مجموعه‌ای از فناوری‌ها و تکنولوژی‌هایی گفته می‌شود که به کامپیوتر و سیستم‌های دیگر اجازه می‌دهد تا با استفاده از الگوریتم‌های خاص، داده‌های بزرگ را تحلیل کرده و به صورت خودکار و بدون نیاز به دخالت انسان، تصمیمات درست و منطقی بگیرند؛ هدف اصلی هوش مصنوعی، شبیه سازی قابل قبول عملکرد ذهن انسان در کامپیوتر است. تمام کلمات، تعاریف و جملات فوق را هوش مصنوعی در تعریف خود نوشته و بازگو کرده است و می‌شود همانند خودش عمیق‌تر نگریست، دید و آموخت که تا چه میزان می‌تواند برای بشریت مفید و موثر و حتی مخرب و ویرانگر باشد.
  • رد دروغ کارآفرین ۲۰ ساله

    مطابق تئوری پیر آزولای، با افزایش سن تجربه های بسیاری بدست می آیند. برای مثال ، مقدار زیادی از سرمایه انسانی را از طریق تجربه بدست می آورید. همچنین منابع مالی بیشتری را به تناسب افزایش سنتان و ارتباط های اجتماعی بدست می آورید که همه این ها به احتمال زیاد ، شانس موفقیت شما را به عنوان یک کارآفرین افزایش می دهد “
  • نگاهی به کتاب «روایت زن، معلولیت و استقلال»

    کتاب «روایت زن، معلولیت و استقلال» که به‌تازگی از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی واحد اصفهان منتشر شده، درباره زنانی است که نه‌تنها با موانع و محدودیت‌های پیش روی اکثر زنان مواجه بوده‌اند اما ضمن تلاش‌ برای عبور از موانع جسمیِ پیش روی خود، سرنوشت بهتری برای خود و دیگران رقم زدند.
  • استعفای مدیر روابط‌عمومی جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان

    مدیر روابط عمومی سی‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در پی تغییرات مدیریتی اخیر بنیاد سینمایی فارابی از سمت خود استعفا کرد. فاطمه آذری که در ۲۶ آذر ۱۴۰۱ با حکم سیدمهدی جوادی به عنوان مدیر روابط عمومی سی و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان انتخاب شده بود با انتشار متنی از این سمت کناره‌گیری کرد. در متن استعفای او از جمله آمده است: نظر به اینکه علی رغم پیگیری های متعدد برای برگزاری جلسه و ارائه حضوری گزارشات تاکنون موفق به دیدار جنابعالی نشده و همچنان کمتر از دو ماه مانده به برگزاری جشنواره با بلاتکلیفی و مشخص نبودن روند و چگونگی ادامه برنامه‌ها مواجهیم لذا بدینوسیله استعفای خود را از مدیریت روابط عمومی جشنواره سی و پنجم اعلام داشته برای جنابعالی و سایر همکاران آرزوی موفقیت دارم.
  • اقتصاد ایران در گذار از بحران

    گروه گزارش: اقتصاد ایران در گذار از بحران مجموعه‌ای ۹۰ قسمتی است که در آن صادق الحسینی و علی مروی، از اقتصاددانان ایرانی، به مباحثه درباره اقتصاد ایران می‌پردازند و هر یک از مسائل اقتصاد ایران را در قالب یک داستان به‌صورت لایو در اینستاگرام و سپس به‌صورت پادکست عرضه می‌کنند.
  • نوسازی خطوط ریلی ۲۲ و ۲۳ سرباره کوره بلند

    در راستای استفاده بهینه از خطوط ریلی ذوب آهن اصفهان، بازسازی و بهره برداری از خطوط ریلی ۲۲ و ۲۳ سرباره کوره بلند شرکت در حال انجام می باشد. بدین منظور با تنی چند از تلاشگران این عملیات گفت‌وگویی انجام داده ایم که در ادامه می خوانید.
  • تعامل ذوب آهن اصفهان با دانش بنیان‌ها در حوزه حفاظت از محیط زیست

    جلسه تعاملی مهدی ابوالقاسمی مدیر حوزه فولاد و معدن شبکه تبادل فن آوری و هیأت همراه و مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی ذوب آهن اصفهان در راستای بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان جهت رفع محدودیت ها، معضلات، چالش ها و چابک سازی فرآیندها در حوزه زیست محیطی در این مجتمع عظیم صنعتی برگزار شد.
  • گواهینامه مدیریت زیست محیطی ذوب آهن اصفهان تمدید شد

    دومین دور ممیزی مراقبتی خارجی گواهینامه سیستم مدیریت زیست محیطی ذوب آهن اصفهان مطابق با استاندارد ISO۱۴۰۰۱ ویرایش سال ۲۰۱۵ توسط موسسه بین المللی گواهی دهنده SGS اول و دوم مرداد ماه با موفقیت انجام و تمدید اعتبار این گواهینامه در ذوب آهن اصفهان تایید و اعلام شد .
  • رشد چشمگیر تولید در کارگاه نورد ۶۵۰ ذوب آهن اصفهان

    تلاشگران کارگاه نورد ۶۵۰ ذوب آهن اصفهان در تیرماه سال جاری موفق شدند پس از گذشت ۷ سال، افزایش چشمگیر تولید را در کنار تولید محصول استراتژیک ریل به ثبت برسانند. در این خصوص با مهران مقراضچی سرپرست کارگاه نورد ۶۵۰ و سعید رحیمی معاون تولید این کارگاه گفت‌وگویی انجام داده ایم که در ادامه می خوانید.
  • برگزاری رویدادهای نمایشگاهی زمینه‌ساز توسعه ارتباطات تجاری است

    یک سال و نیم بیشتر است که احمدرضا طحانیان در مقام مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌ بین‌المللی اصفهان حضور دارد، در سوابق او مسوولیت‌هایی همچون عضو هیات علمی دانشگاه در دانشکده مهندسی صنایع، رئیس مرکز کنترل ترافیک، ریاست کارگروه ITS حوزه حمل‌ونقل و ترافیک، مدیریت شرکت نیک‌اندیش و مدیرعامل شرکت مترو منطقه اصفهان به چشم می خورد، درست است که طحانیان سکان‌دار اداره استانداردترین سایت نمایشگاهی کشور با زیرساخت‌های مناسب شده اما این زیرساخت‌ها همچنان به تکمیل و توسعه نیاز دارد، با توجه به فعالیت‌های صورت گرفته و همچنین تکمیل برخی کاستی‌ها در سایت نمایشگاه اصفهان به نظر می‌رسد مدیرعامل نمایشگاه اصفهان همچنان معتقد و متعهد است که بر اساس نیازهای موجود، این مجموعه را به‌سوی چابکی هرچه بیشتر و تطبیق آن با نیازهای بازار سوق دهد. در گفت‌وگویی که با دکتر احمدرضا طحانیان انجام داده ایم تلاش شده از کیفیت اجرایی این تحولات جدید در مدرن‌ترین سایت نمایشگاهی کشور که عمدتا محل اجتماع مناسب صاحبان کسب‌وکارها و فعالان اقتصادی بخش خصوصی است، بیشتر باخبر شویم.
  • تولید یک‌میلیون و ۲۰۵ هزار تن فولاد مذاب در واحد فولادسازی با بالاترین کیفیت

    دنیای‌اقتصاد: برای نخستین بار در تاریخ واحد فولادسازی شرکت فولاد مبارکه در ماه‌های خرداد و تیرماه سال ۱۴۰۲ یک‌میلیون و ۲۰۵ هزار تن فولاد مذاب بدون نزول کیفیت (دانگرید) تولید شد. ابراهیم روح‌اللهی، مهندس فرایند فولادسازی و ریخته‌گری مداوم فولاد مبارکه، ضمن اعلام این خبر گفت: به‌رغم مشکلات ناشی از قطع برق و محدودیت مصرف انرژی برای اولین بار در ماه‌های یادشده کارکنان پرتلاش ناحیه فولادسازی در واحد کوره‌های قوس الکتریکی، موفق شدند یک‌میلیون و ۲۰۵ هزار تن فولاد مذاب معادل ۶۳۴۰ ذوب را بدون هیچ‌گونه نزول کیفیت (دانگرید) تولید و به واحد متالورژی ثانویه تحویل دهند. وی ادامه داد: این موفقیت بی‌نظیر در سایه بازنگری مداوم دستورالعمل‌های عملیاتی، تمرکز بر حسن انجام فعالیت‌ها، مسوولیت‌پذیری کارکنان تولید، کنترل مداوم مواد ورودی شامل آهن اسفنجی، قراضه، آهک و دولومیت و انواع فروآلیاژها و حفظ آماده‌به‌کاری ۱۰۰ درصدی سیستم‌های شارژ مواد و فروآلیاژ به دست آمد.
  • بهار سودآوری در فولاد مبارکه

    بررسی صورت‌های مالی سه‌ماهه فولاد مبارکه نشان می‌دهد روند سودآوری، افزایش تولید و فروش این شرکت همچنان با قدرت ادامه دارد. با ثبت سود ۲۶.۷ همت، سود خالص «فولاد» در سه ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۹ درصد افزایش داشته است.
  • تاندم مداوم نورد سرد با قدرت در مدار تولید قرار گرفت

    مدیرعامل فولاد مبارکه در بازدید از روند نوسازی خط تاندوم پنج‌قفسه‌ای نورد سرد، احداث نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی و انجام تعمیرات اساسی مدول شماره A واحد احیا مستقیم این شرکت گفت: پس از ۱۸ سال، تعمیرات اساسی خط تاندم مداوم نورد سرد فولاد مبارکه طی عملیاتی هشت‌روزه انجام شد و ۲۴ ساعت زودتر از زمان پیش‌بینی‌شده، این خط تولید بسیار مهم و حساس فولاد مبارکه با قوت راه‌اندازی شد و در مدار تولید قرار گرفت. محمدیاسر طیب‌نیا مدیرعامل فولاد مبارکه به همراه جمعی از معاونان و مدیران شرکت از روند نوسازی خط تاندوم پنج‌قفسه‌ای نورد سرد، احداث نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی و انجام تعمیرات اساسی مدول شماره A واحد احیا مستقیم شرکت بازدید کرد.
  • فولاد مبارکه؛ دانشگاهی مهارت‌افزا، صنعتی کارآفرین و اقتصادی سودآور

    کارآفرینی در دنیای امروز نیازمند برخورداری از قابلیت‌هایی همچون برنامه‌ریزی، رهبری، بازاریابی و ارتباطات است و توفیق در آن به نگرش، دانش و مهارت نیروی انسانی در این زمینه‌ها بستگی دارد. می‌توان گفت کارآفرینی برای تحقق توسعه صنعتی و توسعه پایدار تنها در سایه آموزش، دانش و مهارت امکان‌پذیر است.
  • اعطای وام ۲۰ میلیون تومانی به بازنشستگان فولاد

    طبق اعلام صندوق بازنشستگی فولاد، این صندوق و بانک صادرات ایران تفاهم‌نامه‌ای به منظور پرداخت تسهیلات به آن دسته از بازنشستگان صندوق فولاد که حساب حقوقی آنان نزد بانک صادرات است منعقد کردند.
  • در مسیر توسعه

    ماشین برداشت دروازه‌ای (Portal Reclaimer) در پارک صفر واحد انباشت و برداشت ناحیه آهن‌سازی این شرکت با حضور مدیرعامل و جمعی از معاونان و مدیران فولاد مبارکه، با موفقیت مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
  • رشد دست‌فروشی

    باران مدرس: توجه به بخش غیررسمی اقتصاد شهری از این نظر اهمیت دارد که نه‌تنها این موضوع نشان‌دهنده دوگانگی در ساختار اشتغال و بخش اقتصاد است که بیانگر دوگانگی در بازار کار شهرها نیز محسوب می‌شود. اشتغال غیررسمی و در راس آن‌ها دست‌فروشی، گاه به‌عنوان مکمل بخش رسمی و زمانی در مقابل آن ظاهر می‌شود.
  • نقش عالمانه و معرفت‌گونه زنان در نهضت امام حسین(ع)

    یک مدرس و پژوهشگر دانشگاه با اشاره به نقش زنان در نهضت عاشورا و برشمردن ویژگی‌های آنان، گفت: زنان نهضت عاشورا، زمان‌شناس، امام‌شناس، عاقل، عالم، زاهد، پارسا، مادران نمونه، خطیبان برجسته، شکیبا و بردبار بودند.
  • نقل‌قول‌های الهام‌بخش همیشه معجزه نمی کنند!

    واقعیت این است که پیامدهای کار بلافاصله تجربه نمی‌شوند. اگر فقط یک نخ سیگار کشیدید،‌ مبتلابه سرطان نخواهید شد. اگر فقط یک روز ۱۰ دلار برای فنجان قهوه‌تان هزینه کردید، احتمالا زندگی مالی شما تحت تاثیر قرار نخواهد گرفت؛ اما اگر این رفتارها تبدیل به عادت شوند نتایج جدی و موثری خواهند داشت. هنگامی‌که مبلغی را سرمایه‌گذاری کردید، نباید انتظار داشته باشید که در همان روز بازگشت سرمایه‌تان را ببینید. به همین ترتیب، فقط با پیروی از اصول و قواعد می‌توانید بخشی از آینده را از آن خود کنید. کارهای کوچک بارها و بارها تکرار می‌شوند تا سرانجام به اقدامی بزرگ و اثربخش منتج شوند.
  • دستگیری عامل کلاهبرداری با ترفند اجاره باغ

    رئیس پلیس فضای تولید و تبادل(فتا) فرماندهی انتظامی اصفهان از شناسایی و دستگیری عامل کلاهبرداری ۲۰۰ میلیون ریالی از شهروندان با شگرد درج آگهی دروغین اجاره باغ دربستی در سایت‌ «دیوار» خبر داد.
  • اقتصاد غیررسمی زنانه شد

    داریوش مجد: نرخ بیکاری زنان اصفهانی به ۱۸.۸ درصد و نرخ مشارکت اقتصادی آن‌ها به ۱۵ درصد رسیده است. زنانی که با افزایش نرخ طلاق و کاهش میزان ازدواج، خانواده‌های تک سرپرست را هم تشکیل داده‌اند و علی‌رغم تحصیلات، کار و حتی مهارت هم ندارند. مهارت زدایی از بازار کار زنانه باعث شد تا دست‌فروشی، منشی‌گری و فروشندگی با حداقل دستمزد جای شغل واقعی را برای آن‌ها بگیرد. بماند که سایه آسیب‌های پرخطر هرگز از این جامعه کم نشده است.
  • ۶۲۷ میلیون دلار کالا از استان اصفهان صادر شد

    مدیرکل گمرکات استان اصفهان گفت: ۶۲۷ میلیون و ۱۲۰ هزار دلار انواع کالا از ابتدای سال جاری تا پایان تیر از طریق گمرکات استان به سایر کشورها صادر شده است.