چهل سال است که دارند با هم میجنگند. جدالی نه از جنس اسپرتهای جوانپسند ریزاندام یا شاسیبلندهای غولآسای پرمدعا. جدالی که هیچ کس نه میتواند وارد آن شود و نه جراتش را دارد. درباره جنگ اشرافزادهها صحبت میکنیم. جنگی بین مرسدسبنز S کلاس و بیامو سری۷. چهل سال است که یک بار اشتوتگارتیها تاج لوکسترین خودروی دنیا را بر سر میگذارند و یک بار هم باواریاییها بر این تخت پادشاهی تکیه میزنند. سابقه ندارد که خودروی دیگر یارای مقابله با آنها را داشته باشد. گهگاه پیش آمده که آئودی اس۸ برای این دو رجزخوانی کرده باشد ولی مشتریان سرسخت این آلمانیها سر آن هموطن را زیر آب کردهاند.
معضل آلودگی هوا و مصرف سوخت همواره گریبانگیر خودروسازان بوده است ازاین رو برخی از آنها بهدنبال ساخت خودروهای برقی رفتهاند و با ساخت مدلهای کوچک اقتصادی و حتی خودروهای بزرگ و پر قدرت تلاش کردهاند تا بازار خودروهای سبز را متنوع کنند. خودروهای برقی با دریافت فناوریهای جدید در موتورها و باتریها نسبت به دهههای گذشته بسیار متفاوت ظاهر شدهاند و ثابت کردهاند که میتوانند پا به پای خودروهای سوپراسپرت شتاب بگیرند و به سرعتهای بالا برسند. در حال حاضر شرکت تسلا در عرصه خودروهای اسپرت برقی پیشتاز است و سایه بیامو و بنز را در پس خود احساس میکند و میتوان انتظار داشت در آینده نه چندان دور معادلات سرعت و شتاب با سرعت برق تغییر کنند.
همانطور که میدانید هیاتهای موتورسواری و اتومبیلرانی هر استان، خودشان زیرمجموعههایی دارند که آنها نیز به نوبه خود برنامههای مختلفی را برگزار میکنند. یکی از این برنامه ها هفته گذشته از سوی بخش کلاسیک هیات موتورسواری و اتومبیلرانی رودبار قصران برگزار شد. در این برنامه حدود ۴۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت عمدتا کلاسیک حضور داشتند. این گردهمایی به مناسبت هفته دولت و البته گرامیداشت مقام یکی از شهیدان این منطقه برگزار شد. در این گردهمایی پیشکسوتان اتومبیلرانی و تیونینگ مثل امیر جعفری، کاظم حاجیان، حسین کازرونی، حمید کوشانفر، یوسف کاظمی پور، نادر ماجد، موسی کیابرهان، فرهاد علیشعار و علی عبقری نیز حضور داشتند.
هر روز اخبار زیادی در زمینه ابداع یک فناوری مدرن در خودروها به گوش میرسد. شرکتهای بزرگی چون گوگل و اپل نیز با سرمایهگذاریهای سرسامآور خود را درگیر طراحی اتومبیلهای خودران کردهاند. با اینکه بحران سوخت و قیمت بالای نفت بیش از هر زمان دیگری توسط مشتریان ملموس شده، ولی به طرزی عجیب هنوز بیش از ۸۰درصد بازار را همان بنزینسوزها و گازوئیلسوزها پُر کردهاند. با اینکه چندی هیبریدیهایی چون نیسان لیف، شورولت ولت و مهمتر از همه تویوتا پریوس نیز با اقبال روبهرو شده ولی هنوز آینده روشنی برای EVها (خودروهای برقی) متصور نیست.
انتخاب یک خودرو از میان گزینههای موجود در بازار شاید یکی از دشوارترین خریدهای ممکن باشد؛ چراکه اغلب باید بانگاهی بلندمدت به ماجرا نگریست. در این میان برخی هم هستند که با سرعت بیشتری خودرو خود را عوض میکنند. آنها نیز همیشه دوست دارند بدانند که خودروهای جدید کدام هستند و تفاوتها و شباهتهای آنها با خودرو کنونیشان چیست. در بازار روبه رشد خودرو ایران چه از نظر تنوع مدل و چه از نظر افزایش خریدار مساله انتخاب خودرو، روز به روز اهمیت بیشتری پیدا میکند. در این صفحه سعی شده خودروهای مختلفی که از نظر قیمت یا قابلیتهای فنی در یک کلاس قرار دارند با زبانی ساده با یکدیگر مقایسه شوند.
دنیای اقتصاد: اپل به دلیل قدرتی که در برندسازی داشته به راحتی میتواند خود را در کانون توجه قرار دهد. کاری که به خوبی در بخش خودروسازی نیز انجام داده و اکنون نشریات خودرویی معتبر همچون اتوکار و کارانددرایور نیز در مورد آن به بحث میپردازند. مجله اتوکار با پرداختن به این موضوع این نکته را خاطرنشان کرده است که اپل قصد دارد وضعیت کنونی خودروسازی را متحول کند و با محصولی جنجالی کاری کند که کهنهکارهای این صنعت ناگزیر از دنبالهروی آن باشند. تیم کوک مدیرعامل اپل اکنون بهطور کلی و مبهم درخصوص خودرویی که در سایت اپل واقع در سانتاکلارا در حال توسعه است حرف میزند و البته تنها تصویری که از آن نشان داده خودرویی نیست که کوک و دوستانش بتوانند سالی ۵۰۰ هزار دستگاه از آن بفروشند.
رسوخ فناوری به درون خودروهای امروزی موضوع پر هیجانی است که تجربه متفاوتی را برای خودرو سواران رقم زده است. خودروهای تولیدی شرکتهای بزرگ مانند بیامو، آئودی، بنز و فورد هوشمندتر از همیشه در بازارهای بینالمللی حضور پیدا کردهاند. در کنار این غولهای فناوری برخی شرکتهای نوظهور مانند تسلا موتورز با محصولات محدود اما خاص و قدرتمندش در توسعه فناوری در خودروها نقش کلیدی داشته است.
تسلا و آئودی در حال حاضر خودروهایی را در بازار دارند که سامانههای خودران در آنها وجود دارد، اما این سامانهها در تسلا پر رنگ تر هستند، اما شرکت سازنده بهعنوان سیستم در حال آزمایش به کاربرانش اجازه استفاده از آن را در شرایط کنترل شده داده است.
کامیونهای سنگین نقش حیاتی در حملونقل جادهای و نقش موثری در اقتصاد بر عهده دارند. در دنیای ماشینها شرکتهای زیادی به تولید کامیون مشغول نیستند و تولیدکنندگان این خودروهای بزرگ و سنگین محدودتر هستند. در این میان شرکت تازه تاسیس «نیکولا موتورز» با ادعاهای بزرگ صحبت از کامیونهای برقی و نیمه خودکار کرده است و قول داده که در مدت کمتر از چهارماه دیگر نمونه اولیه آن را رونمایی خواهد کرد. در صورتی که ادعای این شرکت ناشناخته درست باشد باید انتظار ایجاد تحولی در کامیونسازی باشیم. کامیونهای موجود که غولهای اروپایی میسازنددر بخش ظاهری تغییرات چندانی نکردهاند اما نیکولا موتورز مدعی است که خودروهایش میتوانند زمینهساز ایجاد تحول اساسی در حملونقل بارهای سنگین جادهای شوند.
خودروهای برقی با پرچمداری تسلا و محصولات فوقالعادهاش در حال افزایش هستند و در برخی از کشورهای دنیا این خودروها به دلیل فراهم شدن بسترهای لازم بیشتر مورد استقبال قرار گرفتهاند. تسلا در حال حاضر در حال تلاش است تا هزینه تمام شده خودروهایش را برای قشر متوسط کاهش دهد. این محصولاتی مبتنی بر فناوری با گذشت زمان و دستیابی به فناوریهای جدید عملکرد کاملا متفاوتی پیدا میکنند و همواره نمیتوان پیشبینی کرد در یک ماه آینده محققان به چه پیشرفتی در تولید باتریها یا سایر فناوریهای مرتبط دست پیدا میکنند.
مسابقات فرمول یک از جمله اتفاقهای مهم دنیای مسابقات اتومبیلرانی است که میلیونها نفر در سراسر دنیا اتفاقات آن را دنبال میکنند. رانندههای این سری مسابقات عموما افراد مشهوری میشوند که با خودروهای چند میلیون دلاری مجهز به آخرین فناوریهای پیشرفته در رقابتها حاضر میشوند. رانندههایی مانند مایکل شوماخر، لوئیس همیلتون و فلیپه ماسا از جمله چهرههایی بودهاند که در این رقابتها برای سالهای طولانی بخشی از هیجان مربوط به مسابقات فرمول یک بودهاند.
اخیرا فلیپه ماسا که در تیم فرمول یک ویلیامز حضور داشته اعلام بازنشستگی کرده است.
خودروسازان محصولات موفق خود را در چند نسل با ویژگیها و مشخصات مختلفی به بازار عرضه میکنند و این ماجرا برای بسیاری از برندها و مدلهای مطرح پیش از این اتفاق افتاده است. پورشه پانامرا از جمله خودروهایی است که نقطه آغاز سیر جدیدی از تحولات در صنعت خودرو بهحساب میآید. از این جهت که خودرویی لوکس و اسپرت چهار در در یک مجموعه به نام پانامرا تجمیع شده است و البته توانسته است در میان طرفداران این خودروی آلمانی محبوبیت بالایی را کسب کند و توانسته اثبات کند که میتوان یک خودروی سدان لوکس و سوپر اسپرت در خط تولید داشت که مورد توجه مخاطبان قرار بگیرد.
این روزها تمام سایتها و نشریات خودرویی پر شده است از تصاویر و فیلمهای مربوط به یک بیامو سری۲ رویایی با طراحی خیرهکننده و فوقالعاده خشن. داستان از این قرار است که یک تیونر غریبه اهل لیتوانی به اسم «اچ. جی. کی» با استادی تمام خشنترین سری۲ موجود در دنیا را ساخت. خودرویی که به گفته تیونر با خواص غلیظ مخصوص دریفت تولید شده است. نکته حیرتانگیز درباره این خودرو، پیشرانه غولآسای ۲/ ۶ لیتری هشت سیلندر Vشکل آن است. پیشرانهای آشنا که قبلا آن را روی شورولت کوروت دیده بودیم. باورکردنی نیست که خروجی این خودرو ۸۲۰ اسببخار و گشتاورش ۹۲۰ نیوتنمتر گشتاور است.
جدیدترین نسخه از سدان لوکس هیوندای که آن را به اسم جنسیس «جی ۹۰» میشناسیم، آماده فروش شده است. خودرویی که در حقیقت جانشینی است برای پرچمدار شرکت یعنی مدل سنتنیال. محصول جدید کرهایها با قیمت پایه ۶۸ هزار و ۱۰۰ دلاریاش حتی ۶ هزار و ۶۰۰ دلار نیز از آخرین تیپ سنتنیال گرانتر از آب درآمده است. البته نمونه ۳/ ۳ لیتری ۶ سیلندر Vشکل توربوشارژشده آن با سیستم انتقال قدرت AWD (همه چرخهای متحرک) قیمتی حدود ۷۰ هزار و ۶۰۰ دلار دارد. دست آخر آن مدل جذاب ۵ لیتری هشت سیلندر Vشکلی را میبینیم که با قیمت ۷۲ هزار و ۲۰۰ دلاریاش تنه به لوکسهای آلمانی میزند.
مرسدسبنز قصد دارد تا بازار کراساوورهای جمع و جور را با جیالسی۴۳ در نمایشگاه پاریس، به یکباره از آن خود کند. همانطور که از نحوه نامگذاری این خودرو نیز برمیآید، پروژه فوق توسط بخش موتوراسپرت شرکت آ. ام. گ تقویت شده است. مهندسان برای این شاسیبلند ریزاندام از یک قلب ۳ لیتری شش سیلندر Vشکل توربو به قدرت ۳۶۲ اسببخار استفاده کردهاند. عددی عالی برای خودرویی در این کلاس کاری. مرسدس فوق با سیستم انتقال قدرت AWD خود خواهد توانست صفر تا صد را طی ۸/ ۴ ثانیه بپیماید. این یکی از اولین مدلهای سایز بزرگ شرکت است که تجربه بهرهگیری از جعبهدندههای ۹ سرعته را کسب میکند.
آخرین مدل ارزانترین محصول نیسان آماده ورود به بازارهای جهانی است. ژاپنیها با معرفی نسخه ۲۰۱۷ «ورسا» قصد دارند رقابت جدیتری با کیا ریو و هیوندای اکسنت کرهای را آغاز کنند. اگرچه بعید به نظر میرسد، ولی شاید ورسا در درازمدت بتواند بازار تویوتا کرولای هموطن را نیز دستخوش تغییراتی کند. البته در خارج از قاره آسیا، شورولت اسپارک آمریکایی مانند همیشه انتظارش را میکشد. یک سدان سایز متوسط با آپشنهایی مثل پورت USB و خروجی ۱۲ ولت که قیمت پایه آن تنها ۱۲ هزار و ۸۲۵ دلار است. پیشرانهای که نیسان برای این محصول خود در نظر گرفته، پکیج ساده ۶/ ۱ لیتری ۱۰۹ اسببخاری است.
بعد از سالها کار روی موستانگهای جیتی۳۵۰، حالا شلبی این تیونر کهنهکار، سراغ یک مدل کاملا جدید از این خودرو رفته است. مدلی که برای اولینبار با اسم GTE نامگذاری شده است. این مدل در حقیقت یک ویرایش تقویتشده و قدرتمندتر از جیتی استاندارد است. به حدی روی توانمندیهای آن کار شده که رونماییاش را داخل پیست مسابقه ایندیاناپولیس برگزار کردند. پیشرانه سنتی آن هنوز هم یک پکیج هشت سیلندر Vشکل به حجم ۵ لیتری و قدرتی معادل ۴۵۶ اسببخار است. این عدد یک افزایش ۲۱ اسببخاری را نشان میدهد. برای مشتریان مدرن شلبی نیز از پیشرانه سبک ولی توربوشارژ اکوبوست شرکت که ۳۳۵ اسببخار نیرو تولید میکند، بهره گرفته شده است.
بعد از فراری افاف حالا از گوشه و کنار خبرهایی میرسد که آستونمارتین قصد دارد بهعنوان دومین اسپرتساز دنیا محصولی در کلاس Shooting-Brake بسازد. این فرم از خودروها اشاره به هاچبکهای ۲ دربی دارند که کاپوتشان بسیار کشیده و سقفشان بسیار کوتاه است. اگرچه از تنها تصویر منتشر شده به خوبی میتوان فهمید که یک کار گرافیکی کامپیوتری است، ولی با این حال اظهار نظر مدیران شرکت که بعد از رونمایی از دیبی۱۱ گفته بودند به دنبال ساختارهای جدید در طراحی این خودرو هستند، به شایعات بیشتر دامن میزند. فراری تجربه خوبی را با شوتینگبریک خود پشت سر گذاشت طوریکه حتی نسخههای جدید «جیتیسی۴ لوسو» را با همان فرمت بدنه طراحی و تولید کرد.
هفت سال پیش در یک مراسم بسیار خصوصی که شرکتکنندگان تنها با کارت دعوت اجازه حضور در آن را داشتند، بوگاتی از یک کانسپت خاص پردهبرداری کرد؛ یک سدان بسیار عظیمالجثه که «۱۶ سی گالیبیر» نامگذاری شد. آن زمان ادعا شد که در صورت حضور این خودرو در خیابان، درست مانند مدل ویرون او نیز رکورددار سرعت و قدرت خواهد بود. اما از ۲۰۰۹ تا همین چند روز پیش بوگاتی دیگر سراغی از این خودرو نگرفت. اکنون خبرهای رسمی حاکی از آن است که این هیولاساز فرانسوی ایتالیاییتبار قصد دارد تا نمونه تولیدی آن را راهی بازار کند.
با اینکه هنوز حضور گسترده خودروسازان چینی در بازار سختگیرانه آمریکای شمالی به یک دهه نیز نمیرسد، اما خبرهایی مربوط به ورود سوپراسپرت برقی این کشور به سرزمین یانکیها به گوش میرسد. این خودرو که انصافا طراحی قابل قبولی دارد «کی۵۰» نام دارد و یکی از ساختههای شرکت تازهتاسیس «کیانتو» است. گفته میشود قوای محرکه الکتریکی آن قابلیت تولید ۲۹۴ کیلووات نیرو معادل ۴۰۰ اسببخار قدرت را دارد. گشتاورش نیز عدد ۶۵۰ نیوتنمتر را ثبت کرده است. با این خروجی میتواند صفر تا صد کیلومتر در ساعت را حدود ۵ ثانیه طی کند و در نهایت به سرعت ۲۰۰ کیلومتر در ساعت برسد.
هفته گذشته خودروسازی اروپا با یک اتفاق عجیب روبهرو شد. سیتروئن فرانسه پس از سالها از یک خودروی کانسپت پردهبرداری کرد، مدلی که البته از نظر طراحی و پیچیدگیهای مربوط مخصوص یک خودروی مفهومی، بسیار عالی و چشمنواز است. اما نکته عجیب درباره این خودرو که «سیاکسپرینس» نام دارد، تقلید زبان طراحی از مفهومی قبلی شرکت یعنی «جیتی» سال ۲۰۰۸ است. با اینکه چراغها و مهشکنهای آن با فرم فوقالعادهای شکل یافتهاند، اما افول ناگهانی شرکت بعد از رونمایی از یک اسپرت تمامعیار قدری جای سوال دارد. اوضاع زمانی مبهمتر میشود که میفهمیم این خودرو قرار است جانشین سدان سی۵ شرکت در نسلهای آیندهاش شود.
مرسدس بنز در حالی تدارک نسل بعدی سی کلاس را میبیند که قرار است این خودرو با تغییرات مهمی راهی بازار شود. تغییر که به چشم بیاید این است که یک فیس لیفت جدید برای آن در نظر گرفتهاند که هویتی مجزا از کلاسهای دیگر بنز به آن میدهد. چیزی که در نسل کنونی چندان وجود ندارد و سی کلاس را میتوان یک اس کلاس کوچک شده به حساب آورد. اما گام اصلی در کاهش وزن این خودرو برداشته خواهد شد. مرسدس بنز اعلام کرد که در نسل بعدی سی کلاس بهطور کامل با فولاد خداحافظی شده و آلیاژهای آلومینیوم جای فولاد را خواهند گرفت.
اولینباری که دنیا با توانمندیهای خیرهکننده شرکت تیونینگ «ام. اس. اُ» آشنا شد، چهار سال پیش و روی پروژه مکلارن امپی۴ بود. حالا این تیونر با یک مکلارن دیگر بازگشته است. مدل انتخابی آنها، ۵۷۰جیتی است. در نگاه اول اصلا به نظر نمیآید که تغییری در این انگلیسی ناآرام ایجاد شده باشد. ولی این دقیقا همان هنر ام. اس. اُ است. برای نخستینبار روی یکی از تولیدات مکلارن از رنگ «آبی اقیانوسی» استفاده شده است. رینگهای آن نیز با استادی تمام کمی تیرهتر از نسخه استاندارد طراحی شدهاند. استفاده از تریم مشکی در سپرهای جلو و رکابهای کناری و اسپلیتر عقب، جلوه پرابهت آن را دوچندان کرده است.
نوویتک در حال نزدیک شدن به روزهای اوج خودش است. آخرین دستاورد آنها دستکاری فراری ۴۸۸ اسپایدر است. یک روباز رویایی ایتالیایی که با رنگ زرد جسورانهای پوشانده شده است. نوویتک پروژه خود را نصب رینگهای ۲۵۵. ۳۰ میلیمتری ۲۱ اینچی در جلو و ۳۳۵. ۲۵ میلیمتری ۲۲ اینچی در عقب آغاز کرد. تایرهای انتخابی برای آن از برند پیرلی مدل پی زیرو بودهاند. سپس سراغ سیستم تعلیق رفت و با استفاده از کپسولهای بادی-روغنی، فنربندی را مانند خودروهای مسابقهای تغییر داد. دست آخر هم با برنامهنویسی مجدد ECU (مرکز کنترل کامپیوتری) کاری کرد که از پیشرانه ۹/ ۳ لیتری هشت سیلندر Vشکل آن ۷۷۲ اسببخار نیرو و
۸۹۲ نیوتنمتر گشتاور بیرون کشیده شود.
خودروسازی برای غولهای فناوری مانند اپل و گوگل جذابیت زیادی پیدا کرده است. گوگل سالها است با خودرو کوچکش در حال آمادهسازی سامانههای ویژه رانندگی خودکار است و این آزمایشها همچنان ادامه دارد و به پایان نرسیده است و البته چالشی که چندی سالی است گوگل آن را با تمام وجود احساس کرده خارج شدن چهرههای مطرح و نوابغش از این پروژه بوده است، روندی که از سال ۲۰۱۳ آغاز شده است و در هر سال یک یا دو مدیر مطرح که در این پروژه فعالیت میکردهاند دره سیلیکون را برای ملحق شدن به دیگر شرکتها ترک کردهاند و به نظر میرسد گوگل نتوانسته است با قدرت در این حوزه عمل کند و در حد همان نمونههای اولیه و آزمایشی متوقف شده است.
ساخت خودرو برای اپل جدیتر از آن چیزی است که در قبل به نظر میرسید. نظارت مستقیم تیم کوک مدیرعامل این شرکت بر این پروژه، ثبت پتنتهایی (حق اختراع) که تنها در صنعت خودرو کاربرد دارند و مذاکره با مردان کلیدی صنعت خودرو در شرکتهای دیگر از جمله جنرال موتورز، شواهدی هستند که نشان میدهند ساخت خودرو در آینده نه چندان دور برای اپل بیشتر از یک سرگرمی فناورانه است.
سیاست مخفی کاری همیشگی اپل در مورد آنچه روی آن کار میکند، در مورد خودرو این شرکت از همیشه بیشتر رعایت میشود تا آنجا که حتی نام احتمالی این محصول نیز مشخص نیست و icar نامی است که رسانهها فعلا به آن دادهاند تا مشخص باشد در مورد چه چیزی حرف میزنند.
شرکت اپل با ساختن خودرو فاصله زیادی ندارد. یک سال دیگر، دو سال شاید هم پنج سال دیگر این شرکت بالاخره کانسپت خود را رونمایی خواهد کرد. خودرویی که پیشبینی میشود مرزهای جدیدی را به روی صنعت خودرو باز کند. البته تمامی پیشبینیها ناشی از عملکرد این شرکت در حوزه دیجیتال است چراکه این برای اولینبار است که اپل روی ساختن ماشین کار میکند. اپل در راه طراحی و تولید این محصول کار دشواری را پیشرو دارد؛ چراکه تقریبا تمام کسانی که این به این مساله علاقه دارند، انتظار دارند که اپل این خودرو متفاوت را تولید کند.
تا چندسال پیش تردد موتورهای سنگین در کشور بهخصوص پایتخت با محدودیت و سختگیریهای زیادی همراه بود. در این دو، سه سال اخیر خوشبختانه شاهد آن هستیم که تردد این موتورها با برگزاری تورها، مسابقات، همایشها و گردهماییهای مختلف تا حدی سهل و آسانتر شده است که همکاری نهادهای مسوول در این زمینه جای قدردانی دارد. امسال در تقویم مسابقات موتورریس کشوری ۶ مسابقه درنظر گرفته شده است. ۱۲ شهریور نیز سومین راند از این سری مسابقات در پیست سرعت مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد. در حالی که ۶۴ شرکتکننده از ۷ استان برای سومین راند مسابقات موتورریس ثبتنام کرده بودند.
در هفته گذشته دانشمندان سیارهای شبیه زمین را کشف کردهاند که ممکن است شرایط حیات را داشته باشد. این سیاره ۲/ ۴ سال نوری با زمین فاصله دارد و نسبت به مسافتهای فضایی خیلی دور بهحساب نمیآید.
در سالهای بسیار دور و در زمانی که منابع روی کره زمین تمام شود یا از نظر زیست محیطی امکان ادامه حیات روی این کره خاکی وجود نداشته باشد انسانها باید به دنبال محیط جدیدی برای ادامه حیات خود باشند. طرحهای زیادی از سفینهها و موشکها و کشتیهای فضایی بهصورت مفهومی و گرافیکی همواره مطرح میشوند و همچنین خودروهایی که میتوانند در سطح یک سیاره به تجسس پرداخته و بدون دخالت انسان ماموریتهای لازم را انجام دهند فناوریهای بالایی دارند.
شکستن رکورد پرش با خودرو موضوع پر هیجانی است که رکوردهای خاص خودش را داشته است. برایس منزیس، قهرمان اتومبیلرانی آفرود است که با حمله به سمت رکورد پرش با تراک توانست عدد ۱۱۵ متر را به نام خود ثبت کند. این اتفاق در شهر ارواح در نیومکزیکو رخ داده است و برایس با پرواز از روی این شهر خالی از سکنه توانست رکورد قبلی را که ۷/ ۹۱ متر بوده است در هم بشکند.
تیمی که به او کمک کردند تا او بتواند این رکورد را ثبت کند ۶ ماه زمان برای این پرش فوقالعاده صرف کردند. سطح شیبدار برای این کار توسط تیم پشتیبانی طراحی و قبل از پرش بارها مورد آزمایش قرار گرفت.