شماره روزنامه ۶۱۸۴
|

دنیای ماشین

  • مبل راحتی بیـوک

    دنیای اقتصاد: خودروسازان آمریکایی از دیرباز به ساخت خودروهای سدان و کوپه بزرگ و جادار شهره بودند. خودروهای درشت اندامی که آن‌قدرها با مبل راحتی سالن پذیرایی منزل تفاوت ندارد و گاهی از آن هم راحت‌تر است. آنها تقریبا در همه ادوارشان یک سدان یا کوپه لوکس یا نیمه لوکس را تولید می‌کردند که از جمله آنها باید به کادیلاک فلیت وود و الدورادو، شورولت کاپریس، لینکلن کنتینانتال، کرایسلر ایمپریال و. . . اشاره کرد. از طرفی تولید این خودروهای لوکس که عمدتا در بازار آمریکا و بازارهای تشریفاتی در کشورهای مختلف به فروش می‌رسیدند، باعث شده بود پیکاری سخت میان کمپانی‌های سازنده شکل بگیرد.

  • سونامی الکتریکی‌ها در خودروسازی جهان

    دنیای اقتصاد: معرفی خودرو تسلا ۳ و استقبالی که از آن شد یک بار دیگر خودروهای الکتریکی را در کانون توجه این صنعت قرار داد. خودروهای الکتریکی در حالی که یک نیاز برای جهان امروزی به نظر می‌رسند، آن‌گونه که باید و شاید از سوی خودروسازان جدی گرفته نمی‌شوند. به گونه‌ای که در ایالات متحده به‌عنوان بزرگ‌ترین‌ بازار خودروهای مدرن، تنها ۶ دهم درصد از سهم بازار به خودروهای الکتریکی اختصاص دارد. دولت‌ها و بخش خصوصی هر یک دیگری را در توسعه آهسته بازار الکتریکی‌ها مقصر قلمداد می‌کنند. دولت‌ها می‌گویند خودروسازان بزرگ و کارتل‌های نفتی علاقه‌ای به الکتریکی شدن بازار خودرو ندارند و بخش خصوصی نیز دولت‌ها را متهم می‌کند که زیر‌ساخت‌های لازم را برای ورود جدی خودروهای الکتریکی فراهم نمی‌کنند.
  • حق انتخاب - ۱۹ فروردین ۹۵

    توسان یا اسپورتیج

    در میان مردم ما خودروهای شاسی بلند از محبوبیت ویژه‌ای برخوردار هستند. شاسی بلندهای کلاس متوسط در این میان به‌دلیل اینکه قیمت و امکانات متناسب تری دارند در معرض انتخاب بیشتری قرار می‌گیرند. هیوندای توسان و کیا اسپورتیج دو شاسی بلند کلاس متوسط از خودروسازان کره جنوبی هستند که سهم مهمی در بازار ایران دارند. برای اینکه انتخاب خوبی بین این دو خودرو داشته باشید باید به خصوصیات آنها توجه کنید. کیا اسپورتیج خودرویی است که در مدل جدید با موتور توربو قدرت بیشتری تولید می‌کند با اینکه حجم موتور کمتری دارد.

  • این فـورد گاز می‌گیــرد

    مدتی بود که خبری از تیونر ناآرام آلمانی «گایگر» نمی‌شنیدیم. شایعه شده بود که هزینه‌های سنگین تیونینگ این شرکت، کارش را به ورشکستگی رسانده است. درست در اوج حرف و حدیث‌های مربوط به انحلال این مجموعه دوست‌داشتنی، یک محصول رویایی از سوی آنها بسیار خبرساز شد؛ فورد موستانگ. کوپه رام‌نشدنی آمریکایی که حالا خود را گرفتار اربابی وحشی‌تر از خودش می‌بیند. آنچه می‌بینیم، موستانگی است که بدون اغراق‌های ظاهری، با دو جفت رینگ ۲۰ اینچی ساده، یک بال عقب ساده و کاپوت باد کرده بسیار باوقار به نظر می‌رسد. نکته جالب در ظاهر این خودرو، نبود جلوپنجره است.
  • مارهای سرخ علیه عقاب سیاه

    رویارویی موستانگ و کوروت و وایپر اتفاق جدیدی نیست اما همیشه مهم است. اینکه فورد و شورولت و دوج چه توانایی‌هایی دارند دیگر جذابیت خاصی ندارد. اما وقتی قرار باشد نسخه‌های خاص این سه عضلانی آمریکایی رو در روی یکدیگر صف‌آرایی کنند، ورق برمی‌گردد. حالا دیگر قرار است کوروت استینگری Z۵۱ برای موستانگ شلبی جی‌تی۳۵۰ شاخ و شانه بکشد و از آن سو شاهد دندان‌ تیز کردن وایپر ACR باشد. سوپراسپرت‌های بی‌نظیری که شرکت‌های سازنده آنها برای مصارف خاص و راننده‌های خاص تولید کرده‌اند. شِوی با به میان کشیدن نماد تاریخی استینگری فلاش‌بک استادانه‌ای به اولین ویرایش‌های کوروت زده است تا سابقه درخشان خود در زمینه جوان‌گرایی را به رخ بکشد.
  • فرمانروایان اسب بخار

    در دنیای ماشین‌ها، سوپر اسپرت‌های مطرح در رقابت تنگاتنگی برای رسیدن به حداکثر سرعت و قدرت قرار دارند. دسته بندی خودروها بر اساس بیشترین نیروی تولیدی توسط موتور کار چندان راحتی نخواهد بود چرا که بسیاری از خودرو‌ها برای قدرت تولیدی توسط موتور محدودیت‌هایی در نظر می‌گیرند و به‌صورت نرم‌افزاری یا سخت‌افزاری قدرت خروجی از موتور را کنترل می‌کنند. معمولا قدرت موتورها بر اساس اسب بخار و به‌صورت خالص اعلام می‌شود که در این حالت خروجی موتور بدون در نظر گرفتن اثر اصطکاک چرخ‌ها به‌صورت bhp اعلام می‌شود. در خودروهای چهار چرخ متحرک معمولا قدرت خودرو ۲۵ درصد کمتر از مقدار خالص آن اعلام می‌شود که با حروف hp خواهد بود.
  • هم لوکس ، هم آفرود، هم روباز

    چه جزو تعصبی‌ترین طرفداران کوپه‌های سایز کوچک ۲درب باشید یا عضو خانواده دو آتشه‌های سدان فول سایز، خودتان هم خوب می‌دانید که از بین تمام کلاس‌های خودرویی، دنیای شاسی‌بلندها و روبازها چیز دیگری است. همین که در خیابان یک سر و گردن از بقیه بالاتر باشید یا اینکه آسمان را بدون هیچ‌گونه پوششی نگاه کنید، حس خوبی دارد. البته باید این را هم قبول کرد که در بین تمام شاسی‌بلندها و روبازها، آنهایی که خواص لوکس و تجمل‌گرایانه دارند، اغلب محبوبیت بیشتری پیدا می‌کنند. حالا اگر قابلیت‌های آفرود و توانمندی‌های اسپرت هم اضافه شود که دیگر معجون ما تکمیل است.
  • فرمول یک؛از تفریح تا تجارت

    مسابقات اتومبیلرانی جزو گران‌ترین رویداد‌های ورزشی است که در آن علاوه بر رقابت خودروهای گران قیمت و حرفه‌ای، صنایع خودرو‌ساز نیز به‌گونه‌ای وارد رقابت با هم می‌شوند. شاید بتوان گفت رقابت‌های فرمول یک در میان مسابقات اتومبیلرانی گران‌ترین و پر‌خرج‌ترین رویداد ورزشی است. مسائل اقتصادی و مخارج چنین اتفاقی به‌گونه‌ای است که تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها محدود هستند. هزینه‌های رقابت‌های فرمول یک سالانه بیش از ۴ میلیارد دلار است و البته درآمد یک میلیارد دلاری در هر سال فقط از طریق تبلیغات هم جای تامل دارد.
  • خبر خوب سوبا برای خانواده‌ها

    نسخه ۲۰۱۷ ایمپرزا با حفظ همان قابلیت‌های جوان‌گرا، اکنون ظاهری خانواده‌پسند پیدا کرده است. سدان چهار درب سوبارو هنوز خواص اسپرت خود را باقی نگه داشته است. مانند رینگ‌های مسابقه‌ای، جلوپنجره برجسته، فلاپ‌های تیز و یک بال عقب موثر در سرعت‌های بالا. البته از آنجا که هدف این خودرو کاربری‌های محافظه‌کارانه بوده است، دیگر شاهد حضور جعبه‌دنده ریس و موتور تا دندان تقویت‌شده قدیم نخواهیم بود. برای این ایمپرزا یک پیشرانه ۲ لیتری تنفس‌طبیعی تدارک دیده شده است. قدرت خروجی آن ۱۴۸ اسب‌بخار در ۶۲۰۰ دور در دقیقه و گشتاورش ۱۹۷ نیوتن‌متر در ۴۲۰۰ دور در دقیقه اعلام شده است.
  • تخم‌مرغ سریع‌السیر

    شاسی‌بلند ریزاندام مرسدس‌بنز تا کنون هیچ‌گاه خودش را این‌چنین عجیب و غریب ندیده بود. شرکت تیونینگ تاپ‌کار با انتخاب کراس‌اوور GLE هم توانایی‌های خود در زمینه تیونینگ خودروهای خاص را به رخ کشید و قابلیت‌های بنزی که گفته می‌شد نمی‌تواند جوان‌گرا باشد. جی‌. ال. ئی به عقیده خیلی‌ها یک هاچ‌بک سایز بزرگ باد کرده است. فارغ از بحث کلاس طراحی‌، این حجم منحنی‌شکل حالا جلوه‌ای متفاوت پیدا کرده است. به خصوص وقتی آن را در لباسی یکدست مشکی با کفش‌هایی فوق عریض ۲۳ اینچی می‌بینیم. سپر ساده و جلوپنجره توری آن با نمونه‌ای خشن‌تر تعویض شده است.

  • چگونه خودروی قدیمی خود را به‌روز کنید

    هر روز اخبار مختلفی در رابطه با فناوری‌های صنعت خودرو شنیده می‌شود و خودرو‌های جدید هر روز در حال تغییر و دگرگونی هستند و از تکنولوژی‌های جدید استفاده می‌کنند که علاوه بر راحتی و آسایش، دقت و ایمنی را نیز افزایش می‌دهند. سوالی که مطرح می‌شود این است که اگر خودروی شما قدیمی است و از آن رضایت دارید و بخواهید از فناوری‌های روز هم استفاده کنید چه باید کرد. هزینه خرید خودرویی نو و جدید قطعا موضوع خوشایندی نخواهد بود و گران تمام خواهد شد یا دل کندن از خودرویی که با آن خاطرات زیادی دارید سخت و دشوار خواهد بود.

  • خودروی چوبی تویوتا

    نمایشگاه طراحی میلان از تاریخ ۲۳ تا ۲۹ فروردین در ایتالیا برگزار خواهد شد. در این نمایشگاه بزرگ، از سراسر دنیا هر آنچه به طراحی مربوط باشد از مبل و میز و صندلی تا خانه‌های مد و لباس در این مرکز دور هم جمع می‌شوند. در میان شرکت‌های مختلف، شرکت تویوتا خودرویی مفهومی و چوبی با نام ستسونا (Setsuna) را به این نمایشگاه خواهد آورد. این خودرو‌ساز بزرگ ژاپنی ستسونا را خودرویی سبک، بدون سقف و پست مدرن معرفی کرده است که از چوب‌های طبیعی ساخته شده است. تویوتا که در میان خودرو‌سازان مطرح جهان به‌عنوان شرکتی صاحب فناوری شناخته می‌شود این خودروی تمام چوبی را طراحی کرده است و به این نمایشگاه ارسال خواهد کرد.
  • لئون در لباس مسابقه

    رقیب جدیدی وارد دنیای مسابقات جی‌تی خواهد شد. یک کوپه از اسپانیا؛ سئات لئون. خودرویی که حالا با ویرایش STCC خود به کلی از آن لئون محافظه‌کار و ساده دور شده است. این خودرو به زودی اولین تجربه‌اش در دنیای مسابقات حرفه‌ای در رقابت‌های فصل جدید تورینگ اسکاندیناوی را ثبت می‌کند. خودرویی که برای اولین بار از جعبه‌دنده ۶ سرعته دستی ضریب کوتاه و سیستم انتقال قدرت RWD (چرخ‌های متحرک عقب) بهره گرفته است. شاید کسی باور نکند ولی لئون که به یک خودروی بی‌هیجان مخصوص پیرمردها معروف بود حالا با یک قلب ۵/ ۳ لیتری شش سیلندر Vشکل که قدرتی ۴۲۰ اسب‌بخاری تولید می‌کند، در زمره سوپراسپر‌ت‌ها قرار گرفته است.

  • آئودی ۱۲۰۰ اسب‌بخاری

    به تازگی یک تیونر نه‌چندان سرشناس اهل روسیه، نسخه اسپرت آئودی A۷ را که به RS۷‌ مشهور است را چنان تقویت کرده که یک‌شبه نامش در تمام شبکه‌های اجتماعی پخش شده است. شرکت «توتال ریس» که در زمینه تقویت خودروها برای حضور در رقابت‌های درگ (شتاب) تخصص دارد، این آلمانی تجمل‌گرا را به آخرین مرزهای توانایی‌اش رساند. داستان از این قرار است که مهندسان این تیونر با تغییرات عجیبی که در قوای محرکه ۴ لیتری هشت سیلندر Vشکل آئودی اعمال کردند، قدرتش را به عدد باورنکردی ۱۲۰۰ اسب‌بخار و گشتاور خیره‌کننده ۱۲۳۵ نیوتن‌متر رساندند.

  • معلق بین سازنده و مصرف‌کننده

    خودروهای الکتریکی توسعه بسیار آهسته را تجربه می‌کنند. گویا صنعت خودرو جهان هنوز تصمیم نهایی خود را برای آنها نگرفته است که قرار است آنها خودروهایی جدی برای تولید انبوه باشند یا خودروهایی که تنها نشان‌دهنده توانایی شرکت سازنده هستند. خودروسازان بزرگ جهان هنوز خودروهای الکتریکی را جدی نگرفته‌اند. شاید فهرستی از خودروها در ذهن شما بیایند که آنها را به‌عنوان خودروهای الکتریکی می‌شناسید. البته اشتباه هم نمی‌کنید خودروهای زیادی به‌عنوان الکتریکی معرفی شده‌اند، اما اکثر خودروهای الکتریکی در جهان گونه‌ای خودروهای هیبرید هستند.
  • پورشه‌ای از آینده

    در نمایشگاه نیویورک امسال درست در میان غوغای ابرخودروهای چند صد اسب‌بخاری و نعره سوپراسپرت‌های سریع‌السیر، غرفه استاد جوان‌گرایی حال و هوایی دیگر داشت. پورشه با معرفی «میشن E»
    آینده خودروهای برقی اسپرت را به تصویر کشید. چیزی که همه خیال می‌کردند در سلطه شرکت تسلا است. این خودرو چیزی بیش از یک کانسپت زیبا با طراحی تحسین‌برانگیز و تکرارنشدنی است. در نمایشگاه ۲۰۱۱ فرانکفورت بود که اشتوتگارتی‌ها با معرفی باکستر E رسما حضور خود در دنیای اسپرت‌های برقی را استارت زدند. حالا هم با معرفی این خودرو کمال این پدیده را به رخ رقبا کشیدند.

  • توفان اپلی تسلا

    تسلا حالا می‌تواند ادعا کند به بدلی از شرکت اپل در صنعت خودروی جهان تبدیل شده است. ایلان ماسک در زمینه کسب و کارش فضایی شبیه به استیو جابز پیرامون خود ساخته است. البته او این فضاسازی را نه به کمک کنفرانس‌های حضوری بلکه به مدد توییتر انجام داده است. معرفی و پیش‌فروش ایلان ماسک برای او و شرکتش یک رکورد برجای گذاشت. در مدت زمان سه روز تعداد ۲۷۶ هزار نفر این خودرو را پیش‌خرید کردند. به عبارت بهتر برای خود جا رزرو کردند، چرا‌که آنها تنها مبلغ هزار دلار پرداخت کردند و این به منزله رزرو خودرو بود نه خرید آن، هر‌چند عنوان پیش‌خرید به آن داده شد.
  • نیم قرن با پرفروش‌ترین خودروی دنیا

    ۵۰ سال از عرضه اولین تویوتا کرولا گذشت. خودرویی که با عبور از مرز ۴۳ میلیون دستگاه جایگاه خود به‌عنوان پرفروش‌ترین خودروی دنیا را تثبیت و فاصله‌اش را با رقیب یعنی فولکس‌واگن بیتل را بیشتر کرد. اکنون به همین مناسبت تویوتا نسخه‌ای ویژه را برای بازار تدارک دیده است. سدان سایز متوسطی که با رنگ استثنایی جشن تولد باشکوهی را برگزار کرده است. روی محصول جدید تویوتا دو جفت رینگ زیبای ۱۷ اینچی تعبیه شده است. چراغ‌ها با نوار تازه طراحی شده LED تولید شده‌اند. داخل کابین سیستم استارت دکمه‌ای، نمایشگر سایز بزرگ به همراه موقعیت‌یاب ماهواره‌ای و تریم استیل و چرم و چوب دیده می‌شود.

  • چه خبر از کادنـزا ۲۰۱۷ ؟

    کیا موتورز در نمایشگاه اخیر نیویورک ویرایش جدیدی از سدان لوکس خود کادنزا را به نمایش گذاشت. محصول جدید کره‌ای‌ها با بهره‌گیری از زبان اخیر طراحی شرکت، الگویی مانند اپتیما و اسپرتیج جدید پیدا کرده است. یعنی همان جلوپنجره توری‌شکل چند‌ضلعی موسوم به پوزه ببر و همان چراغ‌هایی که دورتادور با LED پوشانده شده است. سرطراح کیاموتورز این فرم طراحی را «پوزه ببر» می‌نامد. اگرچه کادنزای ۲۰۱۷ به نسبت نمونه ۲۰۱۶ خود تغییر دندان‌گیری نکرده است ولی با تغییراتی که روی زوایای چراغ‌ها، ریل سقف و رکاب‌هایش صورت گرفته می‌توان آن را یک فیس‌لیفت قابل قبول معرفی کرد.

  • اوت‌لندر هیبریدی هم آمد

    میتسوبیشی به وعده‌اش عمل کرد و نسخه هیبرید برقی-بنزینی اوت‌لندر را رونمایی کرد. شاسی‌بلند سایز متوسطی که به احتمال زیاد دنیای محصولات برقی با قد و قوار بزرگ را تغییر می‌دهد. مهندسان ژاپنی برای تولید این خودرو با چالش‌های فراوانی روبه‌رو بوده‌اند. اول از همه غلبه نیروی موتور برقی بر وزن سنگین بدنه بوده است. نکته‌ای که اگر نتواند از آن سربلند بیرون بیاید، شکست عظیمی را تجربه خواهد کرد. به هر حال اوت‌لندر جدید با تغییرات اندکی که در ظاهری اعمال شده، قصد دارد خود را از برادر بنزین‌سوزش متفاوت جلوه دهد.
  • فورد جی‌تی کجاست؟

    روزی که درهای نمایشگاه دیترویت ۲۰۱۵ به روی خبرنگاران گشوده شد، به فاصله چند ساعت تصاویری از شاهکار جدید شرکت فورد موتورز به سراسر جهان مخابره شد. خودرویی که فورد آن را حاصل یک نگاه رو به جلو با درس‌هایی از گذشته می‌داند. سری GT در شرکت فورد سابقه‌ای طولانی دارد و به همین دلیل مدل جدید بسیار مورد توجه قرار گرفت. چرا که فورد توانسته بود با حفظ اصالت طراحی این مدل، یک سوپراسپرت مدرن و امروزی طراحی کند. احتمالا خیلی از میلیونرهای جهان که قصد خرید یک خودرو سوپراسپرت را داشتند دست نگه داشتند تا این ابرخودرو به بازار بیاید؛ چرا که سابقه آن را می‌دانستند.
  • آغاز فروش تیتان آمریکایی‌کُش

    سلطه بی‌چون و چرای شورولت سیلورادو، فورد F۱۵۰ و دوج رم‌ بر دنیای پیکاپ‌های غول‌آسا با حضور محصول جدید تیتان به خطر افتاده است. تیتان ۲۰۱۶ پیکاپ ژاپنی است که با توانمندی‌های قابل توجه، چهره‌ای گیرا و قیمتی بسیار مقرون به صرفه آمده است تا دوران حکومت آمریکایی‌ها را پایان دهد. قیمت پایه محصول جدید با افزایش تنها ۱۲۰۰ دلاری به عدد ۳۵ هزار و ۳۰۰ دلار رسیده تا هنوز هم یکی از ارزان‌های بازار باشد. با توجه به انتقادهایی که نسبت به پیشرانه قدیمی ۶/ ۵ لیتری هشت سیلندر Vشکل به دلیل مصرف بالا و سر و صدای آزاردهنده مطرح می‌شد، حالا نیسان برای تیتان جدید یک قلب ۵ لیتری با همان آرایش تدارک دیده است.

  • ویژگی انسانی در خودروهای آینده

    شاید فکر کرده باشیم که دانشمندان به‌دنبال ساخت روبات‌هایی هستند که رفتارهایی شبیه انسان از خودشان نشان می‌دهند و با درک احساسات، عواطف و عادت هایش به زندگی بهتر او کمک خواهند کرد و البته این موضوع دور از تصور نیست. اما تصور اینکه یک خودروی چهار چرخ با وزنی بیش از هزار کیلوگرم بخواهد شبیه روبات عمل کند، در سال‌های قبل دور از قوه تخیل بوده است. شرکت تویوتا در پی ایجاد این ویژگی در خودروهایش است و غول نرم افزار دنیا را برای این کار انتخاب کرده است. شرکت مایکروسافت و تویوتا تصمیم گرفته‌اند تا ویژگی‌هایی را در خودروهای تولیدی تویوتا ایجاد کنند که دنیای خودروهای آینده را در بخش ارتباط با انسان متحول خواهد کرد.
  • چروکی باز هم درخشید

    مدت‌ها است که جیپ در نمایشگاه‌های مختلف از محصولاتی پرده‌برداری می‌کند که حرف خاصی برای گفتن ندارند. اما حیرت‌انگیز آن است که باز هم با استقبال روبه‌رو می‌شوند. در آخرین دستاورد شرکت، یک چروکی تازه‌وارد را می‌بینیم. آفرود لوکس کهنه‌کاری که سال‌ها است در بین خودروهای آمریکایی پیشتازی می‌کند. بزرگ‌ترین تغییر ظاهری چروکی ۲۰۱۷ تغییر فرم جلوپنجره کلاسیک آن با نمونه استیل ۷ پره است. این خودرو از آنجا به شدت با اقبال روبه‌رو شده است که امسال جشن هفتادوپنجمین سالگرد تولیدش را برگزار کرده است.

  • در انتظار مگان ۳۰۰ اسب‌بخاری

    بعد از پروژه موفق مگان جی‌تی، رنو خود و هوادارانش را برای عرضه یکی از قوی‌ترین نسخه‌های این خودرو آماده می‌کند. خودرویی به نام مگان آر. اس که البته اطلاعات آن به‌صورت رسمی منتشر نشده است. شنیده‌ها حاکی از آن است که فرانسوی رضایت کاملی از پروژه جی‌تی با پیشرانه ۲ لیتری توربوشارژ ۲۰۲ اسب‌بخاری داشته‌اند و حالا برای تولید مگان ۳۰۰ اسب‌بخاری با همان پیشرانه دورخیز کرده‌اند. عجیب‌ترین شایعه درباره این خودرو آن است که می‌گویند برای اولین‌بار سیستم انتقال قدرتش به‌صورت ۴WD (چهار چرخ متحرک) تولید خواهد شد.
  • پیکاپی برای صخره‌نوردی

    در ظاهر این خودرو ماحصل دیوانه‌بازی‌های یک تیونر آشفته است. ولی واقعیت آن است که خودروی فوق را شرکت مادر و در حقیقت کارخانه‌ اصلی‌اش طراحی و تولید کرده است. پیکاپی نام‌آشنا به اسم کلورادو ویرایش اکستریم. اولین چیزی که در چهره این خودرو به چشم می‌آید، رنگ‌بندی منحصر به فرد آن است. اقدامی حساب‌شده از سوی شورولت. این نوع ترکیب رنگی درست مانند لباس‌های صخره‌نوردان جلوه‌ای مشخص و گیرا دارد. ریزه‌کاری‌هایی مانند وینچ پرقدرت، هواکش سقفی، باربند و رکاب پایی به خوبی نشان می‌دهند که این خودرو برای کارهای معمولی ساخته نشده است.

  • جهان به استقبال الکتریکی‌ها می‌رود

    خودرو‌سازهای زیادی با درک دنیای ماشین‌های آینده سرمایه‌گذاری در بخش خودروهای برقی را افزایش داده‌اند. در کنار خودرو‌سازها، دولت‌ها نیز تمایل زیادی به جایگزین کردن خودروهای برقی با فسیلی دارند. از نظر اقتصادی حرکت به سمت خودروهای برقی امتیاز‌هایی برای خودرو‌سازها و دولت‌ها به همراه دارد. پیشرفت فناوری در خودروسازی باعث افزایش کارآیی و عملکرد در بخش موتور و جعبه دنده و در نتیجه کاهش چشمگیر مصرف سوخت شده است. یکی از دلایل مهم سرمایه‌گذاری خودرو‌سازان روی خودروهای برقی قوانین سفت و سخت محدودیت در مصرف سوخت تا سال ۲۰۲۵ است و با سیستم‌های موتوری امروزی رسیدن به این عدد کمی دشوار است و باید همچنان فناوری‌ها پیشرفته تر از حال ظاهر شوند یا از روش‌های جایگزین استفاده شود.
  • دوکاتی مدرن با چاشنی کلاسیک

    شرکت موتورسیکلت‌سازی دوکاتی را بیشتر با موتورسیکلت‌های سوپربایک و مسابقه‌ای می‌شناسیم. اکثر مدل‌های شهری این شرکت نیز برگرفته از مدل‌های مخصوص پیست هستند. مدل ایکس دیاول که آن را به اختصار دیاول می‌خوانیم یکی از مدل‌های ساختارشکن دوکاتی به حساب می‌آید. این موتورسیکلت در کلاس کروزر ساخته شده است. این کلاس به موتورسیکلت‌هایی گفته می‌شود که برای پیمایش‌های طولانی در مسافت زیاد طراحی شده‌اند. به همین دلیل به غیر از قدرت و سرعت باید ویژگی‌های دیگری هم داشته باشند.

    دوکاتی برای این موتورسیکلت، موتور ۱۲۶۲ سی‌سی چهار سیلندر را در نظر گرفته است.

  • جادوی جدید تسلا

    تسلا به‌عنوان خودروسازی پیشتاز در عرصه طراحی و ساخت خودروهای تمام برقی روند رو‌به رشد خود را با معرفی محصول جدیدش با نام تسلا مدل ۳ (Tesla Model ۳) تکمیل کرد. خودرویی که در حالی که هنوز کسی آن را ندیده و تنها تصاویرش منتشر شده بیش از ۱۱۵ هزار نفر آن را پیش خرید کرده‌اند. در میان خودرو‌سازان مطرح دنیا، تسلا برندی نو ظهور به‌حساب می‌آید که اهداف بلند مدتی را در پیش گرفته است و دنبال می‌کند. این شرکت برعکس بسیاری از رقبایش، پلت‌فرمی کاملا برقی و جدید را برای مدل‌های مختلف محصولاتش طراحی کرده است و از پلت فرمی تغییر یافته استفاده نکرده است.
  • جنگ بی‌ام‌و با ترافیک شهری

    فناوری‌های جانبی یکی از عواملی است که می‌تواند در کنار کیفیت ساخت، ایمنی، قدرت و سرعت خودروها رضایت مشتری‌ها را جذب کند. در همین راستا شرکت‌های بزرگ خودرو‌سازی در کنار بهبود شرایط فنی خودروهای تولیدی خود به فکر ایجاد رابط‌ها و نرم‌افزارهای بیشتری برای افزایش کارآیی خودروها هستند. در میان این خودروسازها، شرکت بی‌ام‌و به جنگ با ترافیک برخاسته است و با ارائه نرم‌افزاری به راننده کمک می‌کند تا ترافیک را دور زده و بدون اتلاف وقت به مقصد برسد. بسیاری از فناوری‌هایی که در یک سال گذشته معرفی شده‌اند با استفاده از اینترنت و اپلیکیشن‌های تلفن همراه بین راننده و خودرو ارتباط هوشمند ایجاد می‌کنند.