شماره روزنامه ۶۱۴۶
|

ویژه نامه

  • دولت به تعهدات خود با مردم و پیمانکاران پایبند است

    علیرضا روغنیان - وزیر راه و شهرسازی تزریق پول از سوی بانک مرکزی را راهکار مناسبی برای تامین مالی مسکن ندانست و گفت: افزایش سهم بانک‌ها در تامین منابع مالی مسکن از طریق پس انداز خود مردم، راه حل جدی برای تامین مسکن پایدار است. عباس آخوندی به ادغام دو وزارتخانه راه و مسکن اشاره کرد و افزود: وزارت راه و شهرسازی با توجه به این ادغام باید به هر دو حوزه توجه کند. وی اضافه کرد : حدود ۱۰درصد تولید ناخالص داخلی کشور در حوزه حمل و نقل است و به همین علت این حوزه نیز نیازمند توجه جدی است. آخوندی درباره مهمترین برنامه‌های دولت یازدهم درحوزه مسکن ،گفت : نگاه ما در حوزه شهرسازی و مسکن، عدالت جغرافیایی و نه توجه صرف به کلان شهرها است و باید همه شهرها و روستاهای ایران را از این نظر تحت پوشش قرار دهیم.
  • مشکلاتی که نباید ناگفته بماند

    شرکت تهران بناور به مدیریت علیرضا ملک از سال ۱۳۷۱ تاکنون در صنعت ساخت و ساز فعالیت دارد و در شهرهای متعددی در ایران پروژه هایی را اجرا کرده است. برخی از این پروژه ها عبارتند از: ساخت مخازن آب زمینی و هوایی شهرجدید اندیشه شهریار، سالن ورزشی ۲۵۰۰ نفره در اراک، بازسازی لول C و A استادیوم ۱۰۰ هزار نفری و سالن قهرمانی شنا در مجموعه ورزشی آزادی تهران، ، پروژه ساختمان اداری و مهمانسرای تامین اجتماعی دامغان، ابنیه و نیروگاه و مخازن سوخت و مهمانسرا و سوله های پشتیبانی و محوطه طرح پتاس در کویر مرکزی ایران در استان اصفهان، ساخت خوابگاه دانشجویی و دانشکده مهندسی نفت دانشگاه سمنان و ساخت بیش از هزار واحد مسکونی در استان تهران.
  • معرفی کارخانه

    بخش عمده ماشین آلات و تجهیزات کارخانه از شرکت آلمانی T. K. F. CO خریداری گردید و قسمتی از آن نیز به دست متخصصین و تولید کنندگان داخلی ساخته شد و با نظارت عالیه مشاوران آلمانی و تلاش و جدیت کارشناسان مجرب داخلی عملیات نصب تجهیزات انجام پذیرفت. ظرفیت اسمی تولید کارخانه روزانه ۶۰۰ تن سیمان سفید می باشد ، کیفیت بالای سنگ آهک ، کائولن و سایر مواد معدنی به کار گرفته شده درتولید سیمان سفید و همچنین بهره گیری از نیروهای انسانی مجرب و کارآمد باعث شده است، که محصول تولیدی این شرکت بالاترین استانداردهای بین المللی کیفیت را کسب نماید.
  • مقایسه مدل های موفق «مسکن اجاره ای» در کشورهای توسعه یافته با ایران

    اینجانب رضا رحمتی، انبوه‌ساز مسکن در استان سمنان متولی ساخت مسکن مهر اجاره‌ای (شخصی)، عضو انجمن صنفی انبوه‌سازان سمنان و دارای پروانه انبوه‌سازی هستم. بر خود واجب دیدم با شروع فعالیت دولت جدید و انتصاب شایسته آقای دکتر عباس آخوندی به سمت وزیر محترم راه و شهرسازی، مطالبی را عرض کنم.
    در دهه ۷۰ دکتر آخوندی اهتمام جدی بابت ساخت مسکن اجاره‌ای به خرج دادند، بعدها با عوض شدن دولت کم‌کم مسکن اجاره‌ای به مسکن اجاره به شرط تملیک تغییر کرد و سهم ساخت و ساز مسکن اجاره‌ای بسیار ناچیز شد. درآن ایام شاید در حد ۵ درصد ساخت و سازها به مسکن اجاره‌ای تعلق گرفت، در حالی که در کشورهای آلمان، هلند و .
  • بنوید ؛ اولین و تنها دارنده گواهینامه فنی تولید ملات رنگی آماده درایران

    مجتبی معین‌فر درحال حاضر بیش از ۵۰ شرکت شرکت‌ تولیدکننده سیمان خاکستری در ایران فعالیت دارند و این در حالی است که تولیدکننده‌های سیمان سفید از تعداد انگشتان یک دست فراتر نیستند. شرکت سیمان سفید بنوید یکی از این شرکت‌هاست که از سال ۱۳۸۳ به بهره‌برداری و تولید رسیده و در حال حاضر محصولاتی استاندارد، با کیفیت و مقاومت بالا و سفیدی تا ۸۸ درصد را تولید ودر سطح کشور و کشورهای همسایه توزیع می‌کند. بنوید که با تولید سیمان سفید آغاز به کار کرده است، تولید سیمان رنگی و انواع ملات رنگی آماده و اخیرا ملات آماده بنایی(SAMIX) را نیز برای افزایش بهره وری و ارتقا کیفی مصرف ملات در صنعت ساخت و ساز ، آغاز و به تولید انبوه رسانیده و هم اکنون این محصولات در بازارهای داخلی عرضه میشود .
  • صنعت ساختمان به ساختار و سازمان مستقل نیاز دارد

    حسین درفکی متولد سال۱۳۴۴، فعالیت در زمینه ساختمان را از سال ۱۳۶۲آغاز کرده و بالغ بر دهها پروژه را به اتمام رسانده وتحویل مردم داده است. او اکنون بعنوان عضو هیات مدیره شرکت ایستا سازه کادوس(سهامی خاص) مشغول فعالیت است و در جهت آبادانی وپیشرفت کشورش از هیچ کوششی فروگذار نیست. آقای درفکی،رقم دقیق واحد هایی که تاکنون ساخته اید و مشخصات فنی آنها را بیان کنید. تاکنون پروژه های گوناگونی را اجرا کرده ام ، لیکن ساخت واحد های مسکونی مهر را اواخر سال۱۳۸۸آغاز کرده وتاکنون ادامه داده ام که در این خصوص باید به ساخت پروژه ۲۶۸ واحدی مهرآباد رودهن، تکمیل وتحویل۳۳واحد در گیلاوند،ساخت ۱۱۵واحد در سایت محک گیلاوند وپروژه آماده سازی وساخت۴۰۰واحد مسکونی در فاز۸پردیس اشاره کنم .
  • نقدینگی و قیمت تمام شده مهم ترین مانع صنعتی شدن است

    شرکت پیمانیر را که در سال ۱۳۶۱ به شماره ثبت ۴۵۶۲۱ تاسیس گردید، می توان یکی از ماندگارترین چهره های صنعت نیروگاه سازی در ایران و اولین نصاب نیروگاه نامید . این شرکت در طول بیش از سی سال فعالیت، عمده فعالیت خود را بر اجرای پروژه های عظیم نیروگاه های گازی ، سیکل ترکیبی، ، پتروشیمی، پالایشگاهی، پستهای فشار قوی ، خطوط انتقال نیرو، مخازن سوخت ، ساختمانهای صنعتی و مسکن سازی متمرکز نموده و در این رابطه پروژه های بزرگی را در اقصی نقاط ایران اسلامی با بهترین کیفیت و رضایت مشتری به سرانجام رسانده است. پیمانیر با توجه به برخورداری از بزرگترین سرمایه خود که نیروهای متخصص و با تجربه است، اکنون به جایگاهی رسیده که توانمندیهای خود را به جذب پروژه های خارجی معطوف نموده ، موفقیتهای خوبی را در انتقال دانش مهندسی و صدور آن به خارج کسب کرده و جزو صد شرکت برتر پیمانکاری EPC در کشور خود را مطرح و بنا را بر این نهاده است که در عرصه بین المللی فعالیت های خود را گسترش دهد تا بتواند با توجه به کیفیت کار و رضایت مشتری نماینده خوبی برای کشورمان در بازار های بین المللی باشد.
  • مشکلات صنعتی سازی در ایران

    ساخت و ساز صنعتی در ایران در حوزه فعالیت‌های چهار بخش اصلی که هر کدام شامل زیربخش‌هایی می‌شود، دارای مشکلاتی است که به آن اشاره می‌‌کنیم: ۱- طراحی بخش طراحی شامل آیین‌نامه‌ها و روش طراحی (نرم‌افزارهای تخصصی) است. آیین‌نامه‌ها: آیین‌نامه‌های طراحی مورد استفاده در ایران، با اقتباس از آیین‌نامه‌های کشورهای صنعتی از جمله آمریکا، کانادا و . . . تدوین شده است. آیین‌نامه‌ها تعیین کننده نوع، مقدار و استانداردهای مصالح مصرفی در ساختمان هستند و در تعیین قیمت تمام شده ساختمان موثراند. تا زمانی که آیین‌نامه مرتبط با هر یک از سیستم‌های ساخت و مراحل مختلف آن انتقال نیابد،مشکلات عدیده‌ای در سیستم‌های ساخت و ساز به وجود خواهد آمد.
  • ملات آماده هزینه ها را کاهش و کیفیت ساخت را افزایش می‌دهد

    مجتبی معین‌فر یکی از مهم‌ترین اهداف تشکیل انجمن های صنفی در صنعت ساختمان، ارتقای کیفیت ساخت و ساز به واسطه گردهم آوردن ذینفعان و متخصصان مربوطه است. بدیهی است که هر اندازه انجمن‌ها قوی‌تر و دارای اعضای بیشتری باشند، نقش تعیین‌کننده‌تری ایفا می کنند. ساماندهی فعالان ساختمانی در قالب انجمن باعث بوجود آمدن نوعی سازماندهی و همگونی در بازار ساختمان می شود. انجمن ملات خشک آماده یکی از این انجمن ها است که در چهارم مرداد سال جاری تشکیل شد.
    برای معرفی و آشنایی با اهداف، برنامه ها و ضرورت‌های کاری این انجمن با آقای دکترعلی‌اصغر حمزه گودرزی از پیشکسوتان صنعت سیمان کشور که رئیس هیات مدیره انجمن است ومهندس محمد کنگانی دبیر انجمن ملات خشک آماده ، گفت‌وگویی انجام دادیم که در ادامه می خوانید.
  • بهای واقعی مسکن مهر را بپردازیم

    مهندس قدرت ابراهیمی متولد ۱۳۴۹ و دانشجوی رشته MBA است که ۱۰ سال سابقه اجرایی در پروژه‌های ساختمانی دارد. از سوابق او می‌توان به مدیریت و ریاست هیات مدیره شرکت آیسا سازه دماوند، مدیریت پروژه شرکت صمیم ساخت گیلان در طرح‌های مسکن مهر -تعاونی یک و دو، مـــدیریت پــــروژه آب‌معدنی«به‌سبز» پروژه تعاونی مسکن دانشگاه پیام نور دماوند اشاره کرد. همچنین تعداد واحدهای اجراشده‌ای که وی مدیریت آنها را برعهده داشته بالغ بر۷۱۷ واحد مسکونی است که شامل ۳۰۱ واحد به صورت صنعتی و ۴۱۶ واحد به صورت نیمه صنعتی است. اهمیت مسکن در زندگی مسکن بعد از خوراک و پوشاک اولین و اصلی ترین نیاز فرد بوده و هست و در حال حاضر مهمترین دغدغه بسیاری ازخانوارهای ایرانی دستیابی به یک سرپناه است.
  • ساخت مسکن را بانکها و نهادهای کاردان و کارآمد باید ادامه دهند

    داوود فرجیان مدیرعامل شرکت "سازفراجان نوین" مهندس عمران و مدیر بازرگانی است که در امر تجارت و ساخت وساز سابقه ای ۳۰ ساله دارد. او ۱۲سال از تاجران و صادرکنندگان موفق فرش در بازار تهران بوده و تجربیات ارزشمندی ازکار با تجار بازار بزرگ تهران درعرصه اقتصاد و تجارت دارد. او اکنون در امر ساخت مسکن در حد انبوه فعالیت می کند و حدود ۸ سال است شرکت سازفراجان نوین (سهامی خاص) را تاسیس نموده است. فرجیان عضو انجمن انبوه سازان تهران و دارای رتبه ۲ مدیریت و همچنین رتبه ۲ در اجرا از سوی انجمن انبوه سازان است.
  • احیای بافتهای فرسوده ، غنی سازی کالبدی شهر واحیای فرهنگ محلات استان تهران

    بافتهای فرسوده به رغم آنکه روزگاری بخش مهمی از هویت شهرها را تشکیل می دادند و دارای ریشه های سکونتی ارزشمند با غنای فرهنگی ، اجتماعی و معماری فراوان بودند، بتدریج به مناطقی ناامن ومخروبه بدل شدند وگاه هویت شهرها را با مشکل مواجه می کنند . این محلات و بافتها از یک سو به جهت فرسودگی شدید ونبود دسترسی مناسب به خدمات شهری و بهداشتی و از طرف دیگر به دلیل مشکلات فرهنگی و امنیتی و آسیب پذیری در برابر زلزله و نیز عدم تطابق با زندگی امروز شهری و شهرسازی مدرن، مشکلات روبنایی و زیرساختی فراوانی بویژه در زمینه هنجارهای اجتماعی دارند.
  • A.S.P معتبر و خوشنام در عرصه ساخت و ساز

    سعید محمود کلایه متولد ۱۳۴۵ مهندس ساختمان است . او سوابق اجرایی درخشانی در بیش از دو دهه فعالیت خود در این صنعت دارد که برخی از آنها به این شرح است : مدیر پروژه های بزرگ ساختمانی ، معاون بهره برداری از شبکه های آبیاری استان تهران ، معاون فنی اجرایی شرکت مهستان ، معاون فنی و اجرایی شرکت آتی ساز ، عضو هیأت مدیره شرکت سرمایه گذاری مدبر و مدیر عامل شرکت توسعه عمران امید ( متعلق به گروه اقتصادی تدبیر ) محمود کلایه در حال حاضر مدیر عامل شرکت آ. س. پ می باشد. شرکت آ. اس. پ از سال ۱۳۴۸ با بهره گیری از دانش فنی مهندسان مشاور و کارشناسان داخلی و خارجی فعالیت خود را شروع کرده است .
  • مزایای صنعتی سازی در ایران و اهمیت آن

    تقاضای فزاینده مسکن و ضعف توان پاسخگویی روش سنتی ساخت و ساز ، لزوم معرفی و بررسی صنعتی سازی در ساختمان را بیش از پیش آشکار می سازد. ساخت صنعتی ساختمان بر اساس جهت گیری مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن به ۶ گروه تقسیم می شود که شامل سیستم های کامل ساختمانی، سیستم های سازه‌ای، دیوارهای غیرباربر (حائل) ، سقف ها ، مصالح و زیرسیستم ها است. در هر یک از این گروه ها می توان انواع سیستم های مورد تایید ساخت و ساز را بررسی و هر یک را بر اساس شرایط مختلف انتخاب کرد. بی شک صنعتی سازی ساختمان در ایران دارای مزایا و معایبی است که در صورت رعایت موازین، استانداردها و اجرای صحیح روش ها، معایب آن قابل رفع است.
بیشتر