شماره روزنامه ۵۹۹۶
|

ویژه نامه

  • تشویق بخش خصوصی، توسعه نیروگاهها را به دنبال دارد

    دنیای اقتصاد: مدیرعامل شرکت فولادمبارکه اصفهان قرارداد خرید برق فولادمبارکه از پرشیان فولاد را، شکست انحصار دولت در عرضه برق کشور دانست و گفت: با انعقاد این قرارداد، برای نخستین بار خرید و فروش برق بین مصرف کننده و تولید کننده در بخش خصوصی به صورت مستقیم انجام می پذیرد که این اقدام باید به فال نیک گرفته شود.
    دکتر بهرام سبحانی، افزود: فولادمبارکه با مصرف ۱۴۰۰ مگا وات برق در سال، بزرگترین مصرف کننده برق در کشور است که بر اساس قراردادی که با برق منطقه ای دارد، این میزان برق باید تأمین شود.
  • تولید ۲۶۰۰ مگاوات برق

    ریحانه سجادی - عقد قرارداد فروش برق توسط شرکت پرشیان فولاد به شرکت فولاد مبارکه اصفهان سرآغاز فصلی جدید در توسعه صنعت برق کشور و مشارکت قدرتمندانه بخش خصوصی در این فرآیند می باشد. این قرارداد به عنوان نخستین قرارداد دوجانبه فروش مستقیم برق به میزان ۲۰۰ مگاوات در ساعت به مدت یک سال منعقد گردیده است. این قرارداد برای سال های آتی نیز قابلیت تمدید خواهد داشت. دیدار و گفت و گوی ما با مهندس غلامرضا منانی مدیر تجارت برق شرکت پرشیان فولاد، پیرامون تلاش های هلدینگ پرشیان در این خصوص و وضعیت خصوصی سازی صنعت برق کشور می باشد.
  • نیروگاههای بخار موثر در پایداری شبکه سراسری

    سید محمود ابطحی
    معاونت امور مهندسی و برنامه ریزی
    وظیفه اصلی نیروگاه، تامین انرژی الکتریکی به شکل اقتصادی و با سطحی قابل قبول از پایایی و نیز با قابلیت اطمینان بالای تولید برق می باشد . در این بین نیروگاههای بخار نقش بسیار مهمی را در پایداری شبکه سراسری برق ایفا می کنند . در این میان از آنجا که واحدهای تولید برق در معرض خرابی ها و وقایع گوناگونی قراردارند انجام تعمیرات اساسی به موقع و با کیفیت از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. از جمله اهداف تعمیرات اساسی واحدهای تولید بخار می توان به موارد زیر اشاره نمود:
    ۱- افزایش کارایی و بهره وری
    ۲- افزایش طول عمر
    ۳- کاهش ساعات توقف های اضطراری
    ۴- کاش مصرف قطعات یدکی
    ۵- کاهش هزینه های بهره برداری
    ۶- افزایش قابلیت اطمینان تولید
    ۷- کاهش آلاینده های زیست محیطی

    تعمیرات اساسی در سال های گذشته در نیروگاه شهید محمد منتظری حدودا ۸۵ روز به طول می انجامید که با توجه به اهمیت زمان تعمیرات ، تصمیم بر این شد تا تعمیرات اساسی واحد ۳ این نیروگاه برای اولین بار ۶۵ روزه انجام گیرد .
  • روابط عمومی نیروگاه پا به پای همه کارکنان

    دنیای اقتصاد- مدیر روابط عمومی نیروگاه شهید محمد منتظری گفت: روابط عمومی نیروگاه براساس رسالت خود، فعالیت های انجام شده در این نیروگاه را در رسانه ها انعکاس می دهد. مرتضی سیاری افزود: روابط عمومی نیروگاه پا به پای همه کارکنان که در واحد سه مشغول کار بودند نسبت به تهیه گزارش، فیلم و عکس اقدام کرد. سیاری با اشاره به فعالیت های انجام شده روابط عموی نیروگاه در دوره ۶۴ روز تعمیرات اساسی واحد سوم گفت: در همین خصوص از ۲۰ روز گذشته کانال تلگرام نیروگاه ایجاد شد و اخبار نیروگاه به همراه پادکست هایی بصورت روزانه بر روی این کانال قرار گرفت.
  • جوان گرایی گسترده در نیروگاه شهید منتظری

    دنیای اقتصاد- مدیرواحد بویلر نیروگاه شهید منتظری اصفها ن گفت: ثبت رکورد ۶۴ روزه تعمیرات اساسی واحد سه نیروگاه شهید محمد منتظری حاصل جوانگرایی گسترده و کار تیمی این مجموعه بود. حمیدرضا شمسایی با اشاره به اینکه جوان گرایی گسترده ای در نیروگاه شهید منتظری اتفاق افتاده است، اظهار کرد: این جوان گرایی به خصوص در بخش کارشناسی و تکنسین ها دیده می شود. وی با تاکید بر اینکه ثبت رکورد ۶۴ روزه تعمیرات اساسی نیروگاه شهید منتظری حاصل کار تیمی پرسنل این مجموعه است، تصریح کرد: این رکورد تنها با همت کارکنان واحد تعمیرات انجام نشد، بلکه نقش مشاوران و بهره برداران در این زمینه بسیار حایز اهمیت بود.
  • افزایش ۱۲ درصدی در تولید برق فاز دوم نیروگاه

    دنیای اقتصاد: مدیرفاز دو نیروگاه شهید منتظری اصفهان گفت: طی ۱۰ ماهه نخست امسال تولید برق فاز دو نیروگاه شهید محمد منتظری اصفهان نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد افزایش داشته است. عبداللهی در خصوص اورهال واحد سه نیروگاه شهید منتظری، اظهار داشت: علاوه بر این اورهال، ۸ واحد دیگر در نیروگاه شهید منتظری در حال فعالیت بود که در این پروسه نیازمند همکاری گروهی در بخش های مختلف بودیم. وی با تاکید بر اینکه اورهال واحدهای مختلف نیروگاه کاری پیوسته است، افزود: پیوسته کار کردن به راحتی به دست نمی آید مگر اینکه هماهنگی هایی صورت گرفته باشد و برنامه ریزی هایی انجام شود.
  • از تلاش های مدیران پرشیان فولاد تجلیل شد

    دنیای اقتصاد: در مراسمی با حضور مدیران کانون بازنشستگان نیروگاه های اصفهان از تلاش های محمد فلاحتیان و سید محسن افتخاری تجلیل و قدردانی شد. به گزارش خبرنگار دنیای اقتصاد، احمدعلی هاشمی مدیرعامل کانون بازنشستگان نیروگاه های اصفهان در این مراسم گقت: در حال حاضر ۱۰۵۰ نفر بازنشسته در کانون بازنشستگان نیروگاه های برق اصفهان وجود دارد که خوشبختانه تاکنون مشکلاتی که اکثر کانون های بازنشستگی داشته اند را نداشته و توانسته به خوبی بازنشستگان خود را اداره کند. وی افزود: بازنشستگان در واقع آینه عبرت انگیز برای جوانان هستند و زمانی که برخورد خوبی با بازنشسته می شود این امید در دل جوانان جوانه می زند.
  • پنج هزار سرجوش و لوله عوض کردیم

    دنیای اقتصاد- وحید رضایی سرپرست اداره کارگاه واحد سه گفت: این اداره، قسمتی است که با همه قسمت ها در تبادل است و ضمن برقراری تعامل سازنده، سعی دارد تا همه بخش های نیروگاه را نیز با خود هماهنگ کند. وی افزود: اداره کارگاه ۳ در واقع اداره مادر، در نیروگاه محسوب می شود که اکثر بخش ها به خصوص بخش ابزار دقیق، الکتریک و بویلر باید با آن هماهنگ شود و در واقع چنین بخشی به صورت پشتیبانی و تعمیرات وارد می شود. سرپرست اداره کارگاه واحد ۳ تصریح کرد: در یک تلاش شبانه روزی نزدیک به ۴ تا ۵ هزار سرجوش و لوله عوض کردیم این در حالی بود که عملیات حرارتی بسیار مهم بود و باید با دقت و جدیت دنبال می کردیم.
  • رشد کیفی؛ محور توسعه صنعت اصفهان

    مجید محققیان- در دو دهه‌ گذشته، خصوصی سازی و تنظیم بازار از مهمترین عناصر اصلاح ساختاری کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه بوده است. در واقع، امروز به دشواری می‌توان کشوری را یافت که برنامه‌ای را برای واگذاری تمام یا بخشی از شرکت های دولتی به بخش خصوصی و یا سهیم کردن این بخش در مدیریت‌، مالکیت و امورمالی این شرکت ها در پیش نگرفته باشد. ایجاد بستر حقوقی لازم برای مشارکت بخش خصوصی، تنظیم، نظارت ومدیریت چرخه عمر از مهمترین مواردی هستند که تأثیر مستقیمی بر ریسک سرمایه‌گذاری و به دنبال آن میزان مشارکت این بخش در فعالیت های اقتصادی دارد.
  • نزدیک به سی درصد زمان تعمیرات کاهش یافت

    دنیای اقتصاد: معاون نگهداری و تعمیرات نیروگاه شهید منتظری اصفهان گفت: کسر زمان ۳۰ درصدی تعمیرات اساسی واحد سوم نیروگاه شهید منتظری اصفهان، موضوع بسیار با اهمیتی است که در تاریخ صنعت برق کشور حائز اهمیت خواهد بود.
    غلامرضا اثنی عشران با اشاره به اینکه در نیروگاه های روسی به خصوص نیروگاه شهید منتظری به دلیل شرایط خاص آن، کار اورهال بسیار حجیم است، اظهار کرد: حجم کاری که در بخش های مکانیک، الکتریک، ابراز دقیق و . . . انجام می شود، قابل مقایسه با سایر نیروگاه ها به خصوص نیروگاه های غربی نیست.
  • تقدیر ریاست جمهوری و معاون اول از انعقاد اولین قرارداد فروش مستقیم برق در کشور

    در آذرماه طی مراسمی در محل شرکت مادر تخصصی توانیر و با حضور مهندس آرش کردی مدیر عامل توانیر ، مهندس ریاحی سرپرست شرکت مدیریت شبکه برق ایران ، مهندس موسی رضایی مدیر عامل شرکت برق منطقه ای اصفهان ، دکتر بهرام سبحانی مدیر عامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان ، محمد فلاحتیان مدیر عامل هلدینگ پرشیان فولاد ، مهندس غلامرضا منانی مدیر تجارت برق شرکت پرشیان فولاد ، برخی دیگر از مدیران شرکت فولاد مبارکه و شرکت برق منطقه ای اصفهان ، قرارداد خرید برق از بخش خصوصی امضاء شد تا نخستین قرارداد فروش مستقیم برق از نیروگاه به یک بخش خصوصی در تاریخ صنعت برق کشور به صورت رسمی به اجرا درآید.
  • زمان بندی باید از ۸۵ روز به ۶۵ روز تقلیل می یافت!

    همدلی تمام کارکنان یک اصل اساسی
    دنیای اقتصاد-
    مشاور پرشیان فولاد در نیروگاه شهید محمد منتظری گفت: در ثبت رکورد تاریخی نیروگاه شهید محمد منتظری دو اتفاق مهم رخ داد ابتدا مهارت نیروی انسانی این نیروگاه به شدت ارتقا یافت که این اتفاق یک نکته بسیار مهم و اساسی است چراکه مهارت نیروی انسانی یکی از اصول اساسی فعالیت در هر مجموعه ای است.

    فتح الله لطفی افزود: اتفاق دوم که شاه کلید رکورد بود و موجب شد تا کارها پیش برود همدلی میان همه افراد درگیر در کار بود. لطفی تصریح کرد: پروسه فعالیتی است که دائما در حال انجام است، اما پروژه دائمی نیست و باید توسط کارکنان به خط پایان کشیده شود و به همین دلیل در پروژه تعمیرات اساسی واحد سه همه کارکنان نیروگاه شهید محمد منتظری تصمیم گرفتند که کار را به پایان برسانند و اینطور هم شد.
  • در ساخت نیروگاه خودکفا هستیم

    دنیای اقتصاد- نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۰۰ مگاواتی زواره در شهر زواره از توابع شهرستان اردستان، در زمینی به وسعت ۵۰ هکتار احداث شده است. وظیفه اصلی این نیروگاه تأمین انرژی الکتریکی مورد نیاز منطقه و شبکه سراسری با توجه به توسعه صنایع و رشد روز افزون مصرف انرژی الکتریکی و همچنین تأمین ولتاژ پایدار برای شبکه سراسری می باشد. مجوز احداث نیروگاه در راستای اهداف و برنامه های صنعت برق کشور و مصوبات دولت محترم جمهوری اسلامی ایران به شرکت پرشیان فولاد واگذار شده است.
    نیروگاه زواره، اولین نیروگاهی در ایران است که هم‌زمان، واحد گازی و واحد بخاری آن احداث شده و طبق طرح توسعه در آینده ظرفیت تولید این نیروگاه به حدود ۱۰۰۰ مگاوات می رسد.
  • خصوصی سازی؛ امیدها و دشواری ها

    پیام نیک نشان
    طی دو دهه گذشته کشورهای جهان به طوراساسی به برنامه های خصوصی سازی توجه نموده اند و کشورهای در حال توسعه ، برای برون رفت از دور باطل توسعه نیافتگی تلاش می کنند با واگذاری بخش های مختلف به سرمایه گذاران خصوصی ، تفکر و سرمایه های جدیدی را به اقتصاد خود تزریق نمایند. سرمایه ای که اگر در اختیار دولت ها باشد ؛ اثربخشی لازم را ندارد و قادر به ایجاد تحول و توسعه نمی باشد.
    برای خصوصی سازی مزایایی بر می شمارند که می توان به شتاب بخشیدن به توسعه اقتصادی. ، بهبود رقابت پذیری ، شفاف کردن، تجدید ساختاری و مدرنیزه کردن شرکتها، توسعه بازار سرمایه ، کارایی عملکرد، تشویق به سرمایه گذاری خارجی و کارآفرینی ، افزایش اشتغال، بهبود استانداردهای زندگی، کاهش بودجه دولت و توانایی آن در جهت توسعه سرمایه گذاری در امور زیر بنایی ، بهبود بهره وری دستگاههای دولتی و بهبود ارائه خدمات اشاره نمود ؛ تمامی این موارد از الزامات برای توسعه یافتگی یک کشور می باشند و به وضوح گویای این امر است که توسعه و خصوصی سازی لازم و ملزوم یکدیگرند.
  • پروژه در دست اقدام گروه IT با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر

    این شرکت در نظر دارد جهت خروج از انحصار یک شرکت خاص و نیز هزینه های غیر متعارف دستگاههای PDL ضمن بهینه سازی برنامه ثبت مکانیزه لاگ شیت ها و تحت وب نمودن آن با به کار گیری از تبلت های ارزان قیمت چند منظوره به جای دستگاههای PDL فعلی و رفع اشکالات موجود گامی در جهت همکاری بیشتر بین صنعت و دانشگاه بردارد. برخی از قابلیت های پروژه ثبت داده LOG SHEET_ نیروگاه شهید منتظری اصفهان
    ۱) قابلیت راستی آزمایی داده ها بر اساس موقعیت تجهیز و دسترسی به داده های مربوط به هر قسمت با توجه به موقعیت مکانی
    ۲) صحت سنجی داده ها براساس مقادیر پیش فرض و اعلام مقادیر خطا در ورودی
    ۳) ثبت تاریخ و زمان ورود داده ها
    ۴) مقایسه مقادیر ورودی با تاریخچه تغییرات تجهیز…
  • رکورد ۶۴ روز؛ یک رکورد بزرگ

    دنیای اقتصاد- رییس اداره تعمیر توربین نیروگاه شهید محمد منتظری گفت: چندین سال است که در قسمت تعمیرات توربین نیروگاه فعال هستم و مدت زمان تعمیرات از ۱۳۰ روز تا ۸۴ روز بوده است، اما رکورد ۶۴ روز واقعا شاید به زبان ساده بیاید، اما در عمل یک اتفاق نادر است و به طور قطع یک رکورد بزرگ محسوب می شود. وی افزود: اگر نیروگاه های ساخت کشورهای، غربی و روسی را بررسی کنید توربین های ۲۰۰ مگاواتی و حتی ۱۷۰ مگاواتی را در ۹۰ روز تعمیر می کنند.
    یوسف رضازاده تاکید کرد: تاکنون مسئولیت اورهال بسیاری از واحدها را به عهده داشته ام و هیچ کدام با دو شیفت کاری کمتر از ۸۰ روز به طول نیانجامیده است، اما برای اجرای این تعمیرات در ۶۴ روز حتی شیفت بندی انجام نشد و کلیه نفرات خود با تقسیم کار سعی کردند هماهنگ برای تعمیرات پیش بروند.
  • ثبت اختراع به نام دانشگاه تهران و پرشیان فولاد

    دنیای اقتصاد- یکی از اقدامات مهم بعد از خصوصی سازی تحت نظر شرکت پرشیان فولاد ، تحقق تعامل صنعت و دانشگاه بود. ساخت یک دستگاه عیب یاب ژنراتور توسط دکتر داورپناه از اساتید دانشگاه تهران با دقت و صحت بسیار، موجب کاهش زمان قابل توجه در عیب یابی می گردد. خوشبختانه این دستگاه به عنوان یک اختراع بنام دانشگاه تهران و پرشیان فولاد ثبت اختراع گردید. بنا بر اعلام مهندس کاظمی مدیر بخش IT نیروگاه، طراحی و اجرای نرم افزار اسپاد جهت ثبت خطا توسط معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر از اقدامات ارزنده دیگری است که در این مجموعه ثبت و مورد بهره برداری قرار گرفته است.
  • همایش خانواده خوشبخت

    همگام با فعالیت های تولید برق در نیروگاه شهید محمد منتظری و به منظور آشنایی خانواده های محترم همکاران با محل کار، تلاش و فعالیت والدین و همسران ، بازدید از نیروگاه در دستور کار مسئولین شرکت قرار گرفت و به همین جهت در دی و بهمن ماه سال جاری طی ۵ نوبت در روزهای جمعه تعداد ۳۰۰ خانواده از همکاران و در مجموع تعداد ۱۲۵۰ نفر از نیروگاه بازدید کردند. همچنین به منظور آگاهی از مباحث روانشناختی و خانواده با دعوت یکی از اساتید محترم در رشته روانشناختی دعوت به عمل آمد که مباحثی پیرامون شاد زیستن، تفاهم، راه کارهای خوشبختی ، و غیره ارائه شد که مورد استقبال گرم همکاران و خانوده های آنان قرار گرفت.
  • افزایش کیفیت تعمیرات اساسی

    دنیای اقتصاد- مدیر فاز یک نیروگاه شهید منتظری اصفهان گفت: به نظر می رسد در تمام بخش ها، گذشته از کمیت زمان، کیفیت تعمیرات اساسی فاز سه نیروگاه شهید منتظری اصفهان بهبود داشته است. رحمت الله عباسی با اشاره به مقایسه تعمیرات اساسی قبل این واحد وتعمیر کنونی، اظهار کرد: تعمیرات اساسی بعد از ۴۰ هزار ساعت و یا ۴ سال طبق دستورالعمل کارخانه سازنده انجام می شود. وی با بیان اینکه تعمیرات اساسی قبلی واحد ۳ نیروگاه شهید منتظری در سال ۸۸ انجام شد، ادامه داد: در تعمیرات اساسی قبلی در ساعت ۲:۱۴ دقیقه بامداد چهارم مهر ماه ۸۸ واحد سه نیروگاه متوقف و بعد از گذشت حدود ۹۸ روز در ساعت ۱۴:۵۲ دقیقه ۱۲ دی ماه ۸۸ دوباره وارد مدار می شود که در تاریخ ۱۳ دی ماه واحد به دلیل اشکال از مدار خارج و مجدا راه اندازی می شود و دوباره در تاریخ ۱۵ دی ماه به دلیل اشکالات موجود از مدار خارج شد.
  • اورهال در ۵۵ روز؛ چشم انداز آینده پرشیان فولاد

    دنیای اقتصاد: مدیر امور تعمیرات مکانیک نیروگاه شهید منتظری اصفهان با اشاره به موفقیت اخیر این شرکت در کسب رکورد ۶۴ روز تعمیرات واحد سوم، افزود: هدف بعدی شرکت پرشیان فولاد انجام تعمیرات اساسی نیروگاه شهید منتظری در مدت زمان ۵۵ روز است. ناصر درویشی با تاکید بر اینکه به دست آوردن هر پیروزی یک طرف قضیه و حفظ آن، موضوع مهمتری است، تصریح کرد: پرسنل تعمیرات با اورهال واحد سه نیروگاه شهید منتظری قابلیت های خود را نشان دادند و از تمام ظرفیت های علمی و تجربی خود استفاده کردند که حفظ و انگیزه آن بسیار مهم است.
  • هفت مناقصه بزرگ در اورهال واحد سوم نیروگاه انجام شد

    دنیای اقتصاد- رئیس اداره تدارکات و امور قراردادهای نیروگاه شهید منتظری اصفهان گفت: در تعمیرات اساسی واحد سوم نیروگاه شهید منتظری اصفهان هفت مناقصه و ۲۰ مورد استعلام و ۱۷۵۰ آیتم درخواست خرید در بخش های مختلف انجام شد.
    هوشنگ حیدری با اشاره به تعمیرات اساسی واحد سه نیروگاه شهید منتظری اصفهان، افزود: در تعمیرات اساسی واحد سوم نیروگاه شهید منتظری ۱۷۵۰ درخواست خرید برای قسمت های برق، ابزار دقیق و به خصوص مکانیک داشتیم. وی با تاکید بر اینکه درمدت محدود ۶۷ روز هفت مورد مناقصه و نزدیک به ۲۰ مورد استعلام در بخش های مختلف انجام شد، اظهار کرد: از جمله موارد مناقصه و استعلام؛ بسکت های گرم، ایزوله کاری و ورق کاری اورهال واحد سه، خرید پکینگ های خارجی، روغن ترانسفورماتور، مناقصه کلیدهای روسی، روغن توربین، انواع بلبرینگ، ایزوله طنابی، الکترودها، تعویض لوله های برج خنک کن، چکاپ پرسنل اورهال، گریل فولادی و ورق گالوانیزه، روغن توربین و .
  • شرکت پرشیان دانش اصفهان در یک نگاه

    دکتر یدالله ذاکری حسین آبادی
    مدیرعامل شرکت پرشیان دانش اصفهان
    حیات بنگاه های اقتصادی، ایجاد ارزش افزوده از طریق تولید کالاها و خدمات با استفاده از سرمایه های شرکت است. سرمایه شرکت های متعارف شامل ماشین آلات، ساختمان ها و تجهیزات دفتری و اداری است. در شرکت های دانش بنیان فعالیت ها عمدتا متکی بر سرمایه های غیر ملموس اعم از: دانش فنی حاصل از فعالیت های تحقیق و توسعه، نشان تجاری (برند)، نیروی انسانی و سرمایه سازمانی است.
    شرکت پرشیان دانش اصفهان به عنوان بازوی پژوهش و توسعه فناوری هلدینگ پرشیان شکل گرفته است.
  • هزینه ها در حد قابل قبولی کاهش یافت

    دنیای اقتصاد- مدیر بخش اداری و مالی نیروگاه شهید محمد منتظری گفت: برای انجام تعمیرات اساسی در چنین سطحی نیاز بود که ما از شش ماه قبل برای تامین نیروی انسانی، قطعات و ابزارها اقدام کنیم و به همین منظور براساس اولویت اقدام به جذب نیرو و همچنین بر اساس اولویت اقدام به خرید قطعات و ابزارها کردیم. اکبری ادامه داد: با وضع اقتصادی فعلی واقعا خرید برخی از قطعات کار دشواری بود و این موضوع واقعا یکی از چالش های اساسی پیش روی چنین تعمیراتی محسوب می شد. چراکه نیروگاه امروز ۱۰۰۰ نفر نیرو دارد و ۳۵۰ نیرو نیز از خارج از نیروگاه برای انجام تعمیرات اضافه شدند و خوشبختانه امروز می توانیم اعلام کنیم که سربلند از این چالش خارج شده ایم.
  • نیروگاه در مسیر یک شرکت چابک

    از ابتدای سال ۱۳۹۰ و بر اساس اصل ۴۴ این نیروگاه به صورت مزایده عمومی و از طریق سازمان خصوصی سازی به شرکت خصوصی پرشیان فولاد واگذار شد. رفتار کاری در شرکت خصوصی ، بسیار با شرکت های دولتی متفاوت است و شرکت ها با آزادی عملی که دارند ، به شرکت های چابک تبدیل می گردند. عملاً انتظار این است که پایداری واحدها ، افزایش تولید ، افزایش بهره وری ، کاهش مصرف منابع کمیاب به خوبی اتفاق افتد. خوشبختانه عملکرد ۵ سال گذشته گواه و شاهد این مدعا بوده و عملاً این اتفاق مبارک به وقوع پیوسته است. در شرایط خصوصی ضمن حفظ و بهبود تمامی شرایط زیست محیطی ، طبق نمودارها، افزایش راندمان ، افزایش تولید و کاهش مصرف آب را در بر‎داشته‎ایم.
  • ثبت رکورد نیروگاه زیر سایه انسجام کاری پرسنل

    دنیای اقتصاد- مشاور مدیرعامل نیروگاه شهید منتظری گفت: به عنوان عامل اجرایی تعمیرات توربین، معتقدم حجم کار بسیار بالا و عالی بود و تمام پرسنل همانند دانه های زنجیر به صورت منسجم کار را پیگیری کردند. وحید شهریاری با اشاره به اینکه زمانی که با شکسته شدن پره کورتیس مواجه شدیم، پیشنهاد تعویض و تعمیر آن در داخل اصفهان داده شد، اظهار کرد: چرخ کورتیس یا موتور اچ پی در تاریخ ۲۶ آذر ماه ۹۴ از نیروگاه شهید منتظری خارج و در تاریخ ۱۲ دی ماه ۹۴ پس از اتمام کار آن دوباره وارد نیروگاه شد. وی افزود: در تمام مدتی که موتور اچ پی در تراشکاری بود، نظارت مستقیم بر روی آن انجام شده و گزارش مستند در این خصوص آماده گردیده است.
  • دستگاه تشخیص شینه معیوب ثبت اختراع شد

    دنیای اقتصاد: سرپرست اداره حفاظت و مدار فرمان الکتریک نیروگاه شهید منتظری اصفهان از بررسی و تنظیم مجدد بیش از ۱۱۰۰ قطعه الکتریکی در اورهال فاز سوم این نیروگاه خبر داد. سید احمد امیری با بیان اینکه بیش از ۱۱۰۰ قطعه الکتریکی در تعمیرات اساسی فاز سه نیروگاه شهید منتظری تست و مورد تنظیم مجدد قرار گرفت همچنین حدود ۱۰ قطعه ، برای تعمیرات برون سپاری شد اضافه کرد: از سوی دیگر تغییر طرح هایی با تعمیرات پیشگیرانه در این اورهال صورت گرفت.
    سرپرست اداره حفاظت و مدار فرمان الکتریک نیروگاه شهید منتظری اصفهان با اشاره به اینکه دستگاه تشخیص شینه معیوب طی کلاس های آموزشی دکتر داورپناه از دانشگاه تهران و مطرح کردن مشکل توسط کارشناسان و تکنسین ها، ساخته شد، بیان کرد: زمانی که خطای ژنراتور وجود دارد، پیدا کردن شینه معیوب مستلزم صرف زمان، هزینه و نفر بیشتر است.
  • پرشیان فولاد رکورد تعمیرات اساسی صنعت برق را شکست

    دنیای اقتصاد- نیروگاه شهید محمد منتظری با قدمتی ۳۱ ساله دارای ۸ واحد ۲۰۰ مگاوات جمعاً به ظرفیت ۱۶۰۰ مگاوات از سال ۶۳ وارد مدار بهره برداری شد. انرژی تولید شده توسط این نیروگاه حرارتی بخاری و دارای برج خشک معادل بیش از ۳. ۵ درصد شبکه سراسری است. این مقدار انرژی نزدیک ۱۲ میلیارد کیلووات ساعت در سال است. با توجه به این پتانسیل در این نیروگاه، رکورد تعمیرات اساسی فاز ۳ نیروگاه شهید منتظری در مدت ۶۴ روز برای نخستین بار در تاریخ صنعت برق کشور به ثبت رسیده است.
    مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق شهید محمد منتظری اصفهان یکی از اقدامات بی نظیر در دوران خصوصی سازی که با حمایت همه جانبه مالک و سرمایه‎گذار نیروگاه و همچنین تلاش های پرسنل همراه بود را انجام تعمیرات اساسی واحد ۳ نیروگاه شهید منتظری در مدت ۶۴ روز می داند وی می گوید: بنظر می رسد با توجه به نوع واحد (روسی) و حجم عظیم اقدامات انجام شده به خصوص موارد غیر‎متعارف مختلف ثبت این رکورد در تاریخ صنعت برق کشور بی نظیر است و رکوردی بزرگ تلقی می شود.
  • روند ۶۴ روزه تعمیرات اساسی واحد سوم نیروگاه شهید محمد منتظری از دریچه دوربین

بیشتر