داستان از یک تصمیم نه چندان شفاف شروع شد. تصمیمی که حکایت از رفع انحصار در یک حوزه بهخصوص داشت. حال و هوای انحصارزدایی چندان در ایران تجربه نشده است، چراکه همیشه منتفعان انحصار، لابیگری قویتری داشته و دارند و زور معترضان هم به آنها نمیرسد. اما گویا این بار داستان فرق داشت. لابیها در مقابل ارادههای قوی قرار گرفتند و انحصارزدایی از مجوزدهی به داروخانهها تصمیمی بود که از دل جلسه هیات مقرراتزدایی درآمد. خبر روز ۶ دی ۹۸ منتشر شد و تیترش این بود: «دریافت مجوز تاسیس داروخانه آزاد شد». تا پیش از این دستگاههای مرتبط با مجوزدهی برای تاسیس داروخانه، به دلایلی از جمله اشباع بودن بازار از صدور مجوز جدید خودداری میکردند؛ بنابراین صدای اعتراض متقاضیان مجوز تا جایی بلند شد که کار به هیات مقرراتزدایی رسید. از این رو ما با همین محوریت با یکی از اعضای این هیات که در جلسه حضور داشت، به گفتوگو نشستیم. «حسین سلاحورزی»، نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران یکی از حاضران در جلسه مورد نظر ما بود. روایت آنچه در هیات مقرراتزدایی درخصوص رفع این انحصار گذشته را از او پرسیدیم. اینکه مخالفان رفع این انحصار چه گفتند و موافقان چطور آنها را قانع کردند؟ سلاحورزی هم به تشریح این جلسه پرداخت که میتوانید روایت آن را بخوانید.
این هفته ارتش ایالاتمتحده آمریکا مدعی شد که در واکنش به کشته شدن یک پیمانکار آمریکایی در حملهای راکتی به پایگاه نیروهای ضدائتلاف در عراق، سرفرماندهی گردانهای کتائب حزبالله عراق از زیرمجموعه حشدالشعبی در شهر مرزی قائم را بمباران کردهاند. در بیانیه آمریکا ادعا شده که این اقدام در پاسخ به «حملات مکرر به پایگاههای میزبان نیروهای ائتلاف» در عراق صورت گرفته است. پس از این حملات، نخستوزیر عراق اعلام کرد وزیر دفاع آمریکا با او تماس گرفته و او را در جریان نزدیک بودن زمان اجرای حملهای نظامی قرار داده بود. اما او فرصت نکرده به نیروهای حشدالشعبی اطلاع دهد.
طی روزهای گذشته پس از فروکش کردن ناآرامیهای بنزینی در کشور و انتقادات شدید از دولت و رئیسجمهور بهخاطر مشکلات اقتصادی و گرانی، حالا نوبت به لایحه بودجه سال ۹۹، اظهارات روحانی درباره شرایط جنگی به جای شرایط صلح و نیز اظهار نظر درباره تعطیلی مدارس و آلودگی هوا رسیده تا یک بار دیگر روحانی در سیبل حملات منتقدان و مخالفان دولت قرار بگیرد. در همین رابطه از برخی نمایندگان جبهه پایداری در مجلس گرفته تا خطیب نماز جمعه تهران و نیز رسانه ملی با پخش برنامه مهشکن، این هفته رئیس دولت دوازدهم را از الطاف خود بینصیب نگذاشتند.
این هفته انتشار فیامهایی درباره چندهمسری و نیز سانسور چهره یکی از نمایندگان مجلس در تلویزیون در میان کاربران شبکههای اجتماعی بازتاب فراوانی به همراه داشت. از یکسو پخش مصاحبه یک نماینده مجلس در برنامه «هر کی شما بگین» شبکه اول سیما که اجرای آن را مهران رجبی بر عهده دارد، خبرساز شد.
جهانی که در آن زندگی میکنیم، جهانی است ساخته نظام سرمایهداری. این نظام، در اشکال مختلف و پیوسته در حال تغییرش، سه قرن با ما بوده است و سالهای دراز دیگری نیز همچنان با ما خواهد بود. در اروپای قرن بیستم، کمونیسم و فاشیسم هیچ یک نتوانستند خود را بهعنوان گزینههای بدیل کارآمدی معرفی کنند و مشابههای غیراروپاییشان نیز به هیچ روی موفقتر از کار در نیامدهاند.
کلیت این کتاب جذاب و خواندنی پیگیری خط فکری و تاریخی رشد و توسعه نظام بازار در تمدن غرب از دوران باستان و قرون وسطی تا عصر مدرن است. کوشش اصلی نویسنده به نوعی بازخوانی تاریخ سرمایهداری از کندوکاو در دل اندیشههای متفکران مدافع و منتقد و مخالف این نظام است. به گفته جری مولر ایده نوشتن این کتاب در اواسط دهه ۸۰ میلادی در ذهن وی شکل گرفت. درجاییکه برخی از تیزبینترین تحلیلگران جامعه معاصر موضوع پیامدهای اخلاقی، فرهنگی و سیاسی نظام سرمایهداری را در صدر اولویتهای تحلیل و تفسیر فرهنگی قرار داده بودند. دعواهای فکری بر سر مسائل متعددی چون اینکه کانون گرم خانواده مورد هجوم جهان تجارت قرار گرفته است، اینکه فضایل مدنی درحال رنگ باختن است، اینکه فردگرایی و خودخواهی درحال نابود کردن هرگونه درکی از هدف و مقصود جمعی است، اینکه کار رفتهرفته معنی و مفهوم خود را از دست میدهد، اینکه زنان و مردان مسحور کالاهای مصرفی شدهاند که در واقع به آنها احتیاجی ندارند، اینکه بازارهای بینالمللی با نابود کردن فرهنگهای تاریخی خاص، چیزی جز معجونی بیبو و خاصیت یا نوعی نهیلیسم لذتپرستانه باقی نمیگذارد، اینکه اشاعه ارزشهای بازار رفتهرفته موجب تضعیف همان سنتها و نهادهایی شده است که سرمایهداری بدانها متکی است، اینکه امروز ما به انتهای رشد از حیث امکانات تکنولوژیک رسیدهایم، اینکه ثروتمندان، ثروتمندتر شده درحالیکه فقرا، فقیرتر شدهاند و اینکه درکل نظام سرمایهداری در بحران است. مولر با تعریف این مسائل، موضوعاتی که هم اکنون نیز هم درفضای فکری غرب و هم در ایران بهشدت داغ هستند، کتاب را آغاز میکند.
متاسفانه واقعیتی که وجود دارد، این است که عموم کسانی که اقتصاد نخواندهاند نمیتوانند تعامل خوبی با اقتصاددانان داشته باشند و قادر به پذیرفتن صحبتهای آنان نیستند. از طرفی بسیاری از اقتصاددانان نیز از آنجا که غالبا با مدلسازی و ریاضیات سر و کار دارند، نظرات صاحبنظران دیگر رشتهها را به آسانی قبول نمیکنند. اقتصاددانان گاهی سوالاتی را مطرح میکنند یا درخصوص برخی مسائل چنان با تردید نگاه میکنند که نمیتوان در دیگر افراد این قضیه را مشاهده کرد. اما کاپیتالیسم یا سرمایهداری موضوعی نبوده که تنها مخصوص اقتصاددانان باشد و فیلسوفان، سیاستمداران، شاعران و دانشمندان علوم اجتماعی درخصوص تاثیرات فرهنگی، اخلاقی و سیاسی سرمایهداری بحث داشتهاند و ادعاهای آنها بسیار متنوع بوده است.
نمایش کمدی- تراژدی «جنایات قلب» عموما بهعنوان معروفترین اثر «بت هنلی» نویسنده معاصر انگلیسی شناخته میشود که در سال ۱۹۷۸ میلادی منتشر شد و در همان سال هم موفق شد جایزه پولیتزر را در بخش نمایشنامه دریافت کند. من شخصا این نمایشنامه را در سال ۱۳۸۶ خواندم و ترجمه کردم اما در این سالها فرصتی دست نداد که بتوانم کار را روی صحنه ببرم. یکی از نکات بسیار مهم و مستحکم این نمایشنامه شخصیتپردازی آن است که به دقت و به درستی انجام شده است.
در جریان تولید این فیلم روزگار خوبی به ما گذشت، این فیلم کمدی نیست، بنابراین قرار نیست که به سینما بیایید تا فیلم کمدی ببینید؛ اگرچه تجربه اکران فیلم در جشنواره نشان داد که مخاطبان با دیدن فیلم میخندند. با این همه فیلم ما نه کمدی است و نه قرار است بخنداند صد البته که واقعا جاهایی از فیلم ممکن است، خندهدار باشد و جاهایی هم نیست.
آهنگسازی، تنظیم و نوازندگی گیتار تمام قطعات آلبوم سرآغاز را خودم بر عهده داشتم که امیدوارم رضایت مخاطب امروز را جلب کند. در تهیه قطعات این آلبوم سعی کردهام تا بدون محدودیت در سبکی خاص، گیتار در کنار سازهای مختلف قرار گیرد و در انتخاب موضوع آهنگها، طیف وسیعی از سلایق و دیدگاهها در نظر گرفته شده که خود میتواند نشاندهنده نوعی احترام به شنونده و مخاطبان باشد. در این آلبوم میتوان موضوعاتی نظیر حس حرکت، حس عاشقانه و رمانتیک، حس شادی و خوشحالی، مرور خاطرات خوب و بد گذشته، روبهرو شدن و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات روزمره زندگی و امید به آینده و... را شنید.اولین قطعه این آلبوم «سرآغاز» است که ریتمیک، پر سروصدا و با سرعتی نسبتا بالا و بیانکننده شروعی توفانی، پر جنبوجوش و رویایی است. در ادامه قطعاتی چون «شادی»، «پرواز» و «تابستان»؛ حسی مثبت همراه با خوشحالی را بیان میکنند. قطعاتی مانند «دلتنگی» و «خاطرات»، حسی عاشقانه را همراه با مرور اتفاقات گذشته و حسرت گذشتن آن بیان میکنند. قطعه «روزهای سخت» و «امید به...»، به ترتیب روایتگر زندگی روزمره انسانها، مواجه شدن با مشکلات و سختیها، ناامید نشدن و ادامه دادن است. ادامه به آیندهای بهتر. قطعه «بزم عاشقانه» که آهنگی با ریتم شش هشتم است، تم و لهجهای ایرانی دارد که رقص و پایکوبی را به سبک ایرانی اصیل و با وقار به نمایش میگذارد.
فیلم «صحنههایی از یک جدایی» برای نخستین بار در جشنواره سینما حقیقت برای عموم نمایش داده شد و خدا را شاکرم که با استقبال مخاطبان همراه بود. فیلم درباره نخستین اثر ایرانی است که موفق به دریافت اسکار شده است؛ یکی از شاهکارهای اصغر فرهادی به نام «جدایی نادر از سیمین» که همه مخاطبان سینمای ایران با آن آشنا هستند. ابتدا قرار بود فیلم را برای جشنواره فیلم فجر هم آماده کنیم و در این جشنواره حضور داشته باشیم. اما پس از استقبال خوب مردم از فیلم در «سینماحقیقت» تصمیم ما تغییر کرد و حالا برای اکران در گروه هنر و تجربه آماده میشویم و به زودی قرار است این فیلم در این گروه سینمایی روی پرده برود. پیش از این فیلم، یک فیلم مستند دیگر با عنوان «درباره فروشنده» ساخته بودم که درباره دیگر اثر معروف و مطرح فرهادی است. به هرحال ساختن فیلمی درباره یک فیلم دیگر باعث میشود کار کمی سخت شود. من بهعنوان مستندساز باید بهغیر از فیلم به سراغ زوایای پنهان یا کمتر پرداخته شده آن میرفتم و بهنوعی پشت صحنه و صحبتهای مؤلف را که در این فیلم آقای فرهادی است به همراه افراد دیگر ارائه میکردم تا تکمیلکننده فیلم اصلی باشد. از سوی دیگر، از آنجا که اکران «جدایی نادر از سیمین» با موفقیتهای بینالمللی و کسب جایزه اسکار همراه بود، برای مخاطب این جذابیت را دارد تا از پشتصحنه آن نیز مطلع شود.
در کنسرت مازندران ترانههایی چون «تمنای وصال»، «شکوه»، «شبانگاهان» را که برای مردم خاطره انگیز هستند بار دیگر اجرا خواهیم کرد. اما در کنار این آثار خاطره انگیز، برخی دیگر از آثار تازه نیز با تنظیمهایی که متفاوت از قطعات قدیمی است، اجرا میکنیم. از این جمله میتوانم قطعه «دریچه» را نام ببرم که از کارهای جدید گروه است و با شعری از اخوان ثالث همراه شده است. همچنین چند قطعه آوازی و ضربی اجرا نیز در این کنسرت برای دوستداران موسیقی ایرانی و موسیقی فولکلور اجرا خواهد شد. در کنار این قطعات، آثاری از خانم ماهوتی و مرحوم دنیوی را اجرا خواهیم کرد. اگرچه لحن و درونمایه مازندرانی این کنسرت بسیار پررنگ است، اما تنها مقصد اجرای این کنسرت استان مازندران نیست. تصمیم داریم تا این فضا و احوال و هوای صمیمی موسیقی مازندرانی را در دیگر شهرهای کشور نیز ایجاد کنیم. در واقع تصمیم ما این است که این کنسرت را بهصورت تور در دیگر شهرهای کشور و حتی کشورهای اروپایی هم روی صحنه ببریم. اگر من آثاری از موسیقی مازندران را برای اجرا انتخاب میکنم، در واقع پاسداشت نام و یاد کسانی است که در زمان حیاتشان از آنها تقدیر نشده است. مانند خانم ماهوتی با آن صدای بینظیر که متاسفانه کسی خبری از ایشان نمیگیرد! در واقع بیشترین هدف من از انتخاب این آثار، یادبود و بزرگداشت این بزرگان است که جامعه ما به آنها مدیون است.
ایده نخستین خلق این آثار و برگزاری چنین نمایشگاهی اندیشیدن به مفهوم ارتباط است. اولین مواجهه ما با مفهوم رابطه، عموما نتیجه ادراک رابطه والدینمان است. همانطور که آنان نیز این را از مادران و پدرانشان دریافتهاند و این ذهنیت نسل به نسل به امروز رسیده است. ذهن ما، بی آنکه بدانیم یا بخواهیم از این قالبها شکل میگیرد، حال هرچند که این قالبها در ظاهر امر متناقض باشند در نهایت با سر و شکلی تازه ایجاد میشوند. سر و شکلی که محصول مشترک فهم ابتداییمان از ساز و کار جهان است و دریافتهای فردی. نمایشگاه «نیم فاصله» مرور حسرتهای تهنشین شدهای است در فقدان وضعیت باشکوه. قابهایی از ناخودآگاه که با رشتههایی نازک به زندگیمان آویخته شده، امکان سخت رضایتی که پیوسته سیال است میان ماندن و رفتن، ساختن و ویران کردن، داشتن و نداشتن.این نمایشگاه به لطف مدیر گالری فرمانفرما از فردا جمعه ۱۳ دی ماه در گالری شماره ۲ این مجموعه هنری افتتاح میشود. مریم سعیدپور متولد ۱۳۶۳ تهران و دانشآموخته انجمن سینمای جوان و عکاسی دانشکده خبر در سال ۸۴ است. وی در کارنامه حرفهای خود چندین نمایشگاه انفرادی و گروهی بینالمللی دارد. گالری فرمانفرما به آدرس خیابان کریمخان زند، خیابان خردمند شمالی، کوچه اعرابی ۲، میزبان شما هنرمندان و هنردوستان گرامی است و همه روزه به غیر از دوشنبهها از ساعت ۱۱ تا ۱۹ و روزهای جمعه از ساعت ۱۶ تا ۱۹ شما را به دیدن این نمایشگاه دعوت میکند.
نوبت تهران گردی که میرسد اغلب رستورانها به ذهنمان میرسد یا کافه گردی. چاشنی فرهنگی که میخواهیم به آن دهیم یاد سیتیر میافتیم و بازار و سنگلج و کاخهای شمال شهر. قصد طبیعتگردی که داشته باشیم در این سرما دلمان هوای پیستهای اسکی را میکند، کوهنوردان هم در جمع مدام از صعود زمستانه به توچال میگویند یا دیگر قلهها مانند پرسون و... اگر کسی این وسط بگوید چرا این قدر راه دور میروید، در تهران پرندهنگری کنید آن وقت است که همه این گروهها یک صدا میگویند مگر تهران جز کلاغ و گنجشک پرنده دیگری هم دارد؟ وقتی از انواع پرندهها برایشان بگویی ممکن است یاد آن پرندهای بیفتند که چیزی شبیه کروات زیر سرش داشته یا پرنده نوک زرد سیاهی که یک بار در خیابان شریعتی به آن برخوردهاند.
دروازههای کاخ صفیآباد در شمال ایران بهعنوان یکی از بناهای میراثی و ثبت ملی شده کشور بهزودی و بعد از انجام عملیات احیا و مرمت، به روی گردشگران داخلی و خارجی بازگشایی میشود.وزیر گردشگری درباره آخرین تصمیمات اتخاذ شده برای این کاخ میراثی در شهرستان بهشهر اعلام کرد: با تلاشهای استاندار مازندران و همراهی وزیر اطلاعات، مراحل واگذاری کاخ صفی آباد برای احیا و مرمت در حال انجام بوده و توافقاتی در این زمینه داشتیم و به امید خدا بازدید از آنکه از آرزوی دیرینه مردم بوده محقق میشود.
سومین کشور هدف بازار گردشگری ایران بهزودی از امکان معافیت ویزای توریستی برخوردار خواهد شد. قرار است شرط اخذ روادید برای گردشگران روسی نیز همچون توریستهای چینی و عمانی برداشته شود تا جریان ورود توریست از این کشور به ایران تسهیل و تقویت شود.تحت تاثیر رشد بیش از ۲۰ درصدی ورود گردشگر خارجی به ایران طی نیمه اول امسال به احتمال زیاد رکورد ورود ۱۰ میلیون توریست به ایران طی یک سال در سال ۹۸ به ثبت میرسد.
ارزیابان شورای جهانی صنایعدستی برای بررسی محصولات هنری استان گیلان برای ثبت بینالمللی به این استان سفر کردند.هفته گذشته خانم غادهحجاوی رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایعدستی به همراه کوین موری و ویدا توحدی از ارزیابان این شورا با هماهنگیهای صورت گرفته بهمنظور ارزیابی پرونده ثبت جهانی «چادرشب» و بازدید از روستای « قاسمآباد» به گیلان سفر کردند. بازدید از کارگاههای تولیدی و فروشگاههای چادرشب، خانه خلاقیت صنایعدستی، خانههای محلی و موزه مردمشناسی با محوریت چادرشب از برنامههای ارزیابان است.چنانچه نظر ارزیابان شورای جهانی صنایعدستی مثبت باشد، روستای قاسمآباد بهعنوان روستای جهانی صنایعدستی (تولیدکننده چادرشب) و اولین ثبت جهانی اختصاصی استان گیلان معرفی میشود.
سال ۲۰۱۹ درحالی روزهای پایانی خود را طی کرد که مملو بود از تلاطمهای سیاسی و اقتصادی؛ از رویکرد مرکانتیلیستی ترامپ و هدفگیری صادرات کشورهای دیگر با توپخانه تعرفهای تا برگزیت که با پایان سال، دعواها و جنجالها برای سخت یا نرم بودن آن نیز به اتمام رسید و اکنون بوریس جانسون محافظهکار با پشتوانه آرای بالا، خود را یگانه ناجی بریتانیا از منجلاب برگزیت میبیند. اما هزاران کیلومتر دورتر در خاورمیانه نیز گویی بحران برای خروج از این منطقه سرناسازگاری دارد و با وجود برخی از چشماندازهای مثبت در یمن و سوریه، سال ۲۰۲۰ بحران سخت این منطقه با شیفت بهسوی چالشهای اجتماعی، جامه نرم اما خطرناکی به تن میکند. آنگلا مرکل، بانوی سپهر سیاسی آلمان نیز که رفتهرفته عمر سیاسی خود را رو به پایان میبیند، ممکن است بهدلیل روی کارآمدن رهبران چپگرا در حزب سوسیال دموکراتها، ممکن است پیش از انتخابات ۲۰۲۱، عطای کرسی صدراعظمی را به لقایش ببخشد و کنار بکشد. جنگ تجاری چین و آمریکا هم که در دسامبر به یک توافق اولیه رضایت داد، همچنان مهمترین دغدغه اقتصاددانان برای سال ۲۰۲۰ و پیامدهای احتمالی آن بر دو غول اقتصادی جهان است. جنگی که همه کارشناسان یکصدا معتقدند در سال ۲۰۲۰ به پایان نخواهد رسید و در بهترین حالت ترامپ و شی معاهده آتشبس امضا میکنند. در ادامه پیشبینیهای رسانههای معتبر از ۱۰ ابرچالش ۲۰۲۰ در جهان را بخوانید.
یک هفته تعطیلی مدارس همزمان با شروع زمستان امسال، اگرچه یک اقدام ضروری برای کنترل آلودگی هوا بود اما مهار آلایندهها صرفا با این تصمیم کمیته اضطرار آلودگی هوا محقق نشد. به گزارش «دنیایاقتصاد»، تهرانیها هفته جاری را بارانی آغاز کردند و پس از یک هفته پیاپی تنفس هوای آلوده، فرصتی برای قدم زدن بیدغدغه در شهر برایشان حاصل شد. اما اگر باد و باران به کمک مهار آلایندهها نمیآمد و قرار بود صرفا با تصمیمات کمیته اضطرار، از حجم آلایندههای منتشر شده در جو کاسته شود، قطعا تصمیمات تعطیلاتی هفته پرآلاینده کافی نبود.
اگرچه مدیریت شهری پایتخت طی سالهای گذشته مدعی بودند اجرای برخی پروژههای عمرانی همچون احداث بزرگراهها و راهاندازی خطوط بیآرتی توانسته فاصله شمال تا جنوب پایتخت را به لحاظ سطح رفاه و توزیع عادلانه منابع کاهش دهد اما نتایج نظرسنجیهای انجام شده از شهروندان نشان میدهد که بخش عمده پایتختنشینان معتقدند فاصله میان شمال تا جنوب پایتخت طی سالهای گذشته نه تنها کاهش نیافته بلکه به دلایل مختلف بیشتر نیز شده است. از این رو یکی از مهمترین وعدههای مدیران شهری پایتخت در دوره جدید تلاش برای کاهش فاصله شمال تا جنوب پایتخت بود. با این حال برخی از اعضای پارلمان محلی پایتخت پس از گذشت دو سال از مدیریت شهری جدید عنوان میکنند مسیرهای مصوب در اسناد فرادست شهری در جهت کاهش این فاصله هنوز اجرایی و پیگیری نشده است.
شرکتهای سخت افزاری سعی کردند تا پیش از آغاز کریسمس و تعطیلات سال نوی میلادی رویدادهای خود را برگزار کنند؛ چراکه در روزهایی که همه در تعطیلات و سفر هستند هیچکس دوست ندارد در یک رویداد رونمایی از محصولات سخت افزاری باشد. دو شرکت زیرمجموعه شیائومی و هوآوی یعنی ردمی و آنر نیز اخیرا پیش از آغاز سال نو محصولات جدیدی را رونمایی کردند تا در روزهای تازگی محصولات و دست به نقد بودن مشتریان برای خرید عقب نمانند. این دو شرکت لپتاپهای جدیدی را رونمایی و به نمایش گذاشتند که در بازار رقابت هم از نظر فنی و هم قیمت میتوانند رقیب هم باشند. در ادامه ویژگیهای این لپتاپها را بررسی میکنیم.
ادوبی اسپارک پست عنوان یک اپلیکیشن ساخت طرحهای گرافیکی است که توسط Adobe توسعه داده شده و در گوگل پلی منتشر شده است. هر آن چیزی که برای ایجاد طرحهایی خیرهکننده به آن نیاز دارید در این مجموعه موجود است. تنها کافی است قالب دلخواهتان را انتخاب کنید و آن را از پایه تغییر دهید. تنها با صرف چند ثانیه و بدون نیاز به هیچگونه دانش خاصی و با تکیه بر خلاقیت خود یک تصویر شگفتانگیز را ایجاد کنید تا هر کسی را به سمت اهداف شما جلب کند. بیش از سه هزار قالب از پیش تنظیم شده در اختیار کاربران این برنامه هوشمند قرار دارد که آنها را قادر میسازد تا هر نوع نیازی را به طرحهای گرافیکی برطرف کنند. فونتها کمک میکنند تا نهایت خلاقیت را بهکار ببرید و استایلهای متنوعی را روی طرحهای گرافیکیتان تست کنید تا به بهترین آنها دست پیدا کنید. تصاویر و آیکونهای موجود در دیتابیس زمینهای را فراهم خواهند کرد تا همانند یک طراح حرفهای عمل کنید و طرحهایی بسیار با کیفیت را ایجاد کنید.
عاشقان فوتبال فقط در زمین چمن واقعی نیست که به رویاهای فوتبالی خود رنگ واقعی میدهند؛ بلکه بازی مجازی فوتبال در PS یکی از راههایی است که این هیجان به خوبی تخلیه شود. در این مطلب چند ترفند برای بازی PES ۲۰۱۹ ارائه شده است که گفته میشود شما را از شر مشکلات قبلی در مدل ۲۰۱۸ خلاص میکند.
بهتازگی در گزارشی سهم خودروها در سیاهی آسمان کلانشهرها مشخص شده است. پیش از این سهم خودروهای سواری در آلودگی هوا ۴۰/ ۱ درصد عنوان شده بود این در شرایطی است که شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، به تازگی سهم سواریها را ۱۴ درصد عنوان کرده است. به این ترتیب در این گزارش سهم منابع متحرک در تولید ذرات معلق ۸/ ۶۰ درصد پیشبینی شده است. اما از بین منابع متحرک، خودروهای دیزلی شامل مینیبوس، اتوبوس واحد،اتوبوس سرویس و کامیون بیش از ۳۰ درصد ذرات معلق ناشی از منابع متحرک را تولید میکنند که سهم مینیبوس ۴ درصد،اتوبوس واحد ۷/ ۵ درصد، اتوبوس سرویس ۴/ ۷ درصد و کامیون ۷/ ۱۵ درصد است.
واژه «ملیگرایی» در صنعت خودرو اگر چه واژهای منسوخ شده در عصر کنونی خودروسازی است، اما نشان از قدرت اقتصادی یک کشور و قرارگیری در مسیر توسعهیافتگی تلقی میشود.به این ترتیب برخی از کشورها هزینه زیاد تولید خودروی ملی را به جان میخرند تا رشد صنایع خود را به رخ بکشند. در این زمینه ماهاتیر محمد، نخستوزیر مالزی پیشروتر از کشورهای دیگر در این زمینه بود، بهطوریکه روحیه ناسیونالیستی وی به حدی بود که اولین خودروی تولیدی مالزی را به سمبل این کشور تبدیل کرد.در ایران نیز تولید اولین خودروی ملی به نوعی نشان از ورود رسمی کشورمان به عرصه خودروسازی بود.
تولید خودرو از پاییز امسال روند رو به رشدی داشته است. هر چند رشد تولید محصولات خودروسازان ماهانه بوده اما همین روند از بهبود تیراژ در دو شرکت ایران خودرو و سایپا حکایت دارد.
جیمز هریس سایمنز، میلیاردر، ریاضیدان و مدیر صندوق پوشش ریسک در آمریکا است. او در آوریل ۱۹۳۸ متولد شد و تنها فرزند خانواده بود. پدرش تولیدی کفش داشت و مادرش از بستگان دور گئورگ کانتور، ریاضیدان معروف آلمانی بود.
ولادیمیر سرگیویچ لیسین در مه سال ۱۹۵۶ در روسیه متولد شد. در دهه ۷۰ و ۸۰ میلادی مدرک مهندسی متالورژی را از موسسه متالورژی سیبری و مدارک اقتصاد و مدیریت را از مدرسه کسبوکار روسیه دریافت کرد. لیسین استاد علوم اقتصادی و مهندسی است و بیش از ۱۵۰ نشریه علمی، از جمله ۱۶ کتاب در مورد متالورژی نوشته است. در طول دهه ۹۰ لیسین به هیاتمدیره چند انجمن متالورژی پیوست و سابقه خوبی در این بخش برای خودش ایجاد کرد. در سال ۱۹۹۲ با گروهی از تاجران وارد همکاری شد که کنترل صنعت فولاد و آلومینیوم روسیه را در دست داشتند. وقتی در سال ۲۰۰۰ شرکا سهمشان را تقسیم کردند، او ۱۳ درصد سهام شرکت موسوم به فولاد نوولیپتسک (NLMK) را بهدست آورد.
سوزان کلاتن در آوریل ۱۹۶۲ در آلمان به دنیا آمد. پدرش هربرت کونت صنعتگری بود که شرکت BMW را از ورشکستگی نجات داد و آن را سودآور کرد. مادرش ژوهانا کونت تاجر بود و هنگام مرگ در سال ۲۰۱۵ هشتمین فرد ثروتمند آلمان و هفتادوهفتمین فرد ثروتمند دنیا بود.
واگیت یوسفویچ آلکپروف، تاجر آذربایجانی-روسی و رئیس شرکت نفتی بزرگ لوکاویل (Lukoil) است. او در سپتامبر ۱۹۵۰ در باکوی آذربایجان متولد شد. پدرش وقتی واگیت کوچک بود، از دنیا رفت، تمام عمر در میادین نفتی کار کرده بود.
با پویاتر شدن اکوسیستم نوپای کارآفرینی، نیاز روزافزون استارتآپها و کسبوکارها به خدمات حقوقی بیشتر از هر زمان دیگری احساس میشود. وینداد از جمله استارتآپهای فعال در زمینه خدمات حقوقی آنلاین است. در ادامه با محمدحسین امیری، مدیرعامل وینداد گفتوگو کردیم که آن را میخوانید. وینداد یک سامانه ارائه خدمات حقوقی آنلاین است که بهطور تخصصی به کسبوکارها و واحدهای صنفی، خدمات حقوقی ارائه میکند. وینداد بهطور تخصصی در حوزه تجارت و کسبوکارها خدمات ارائه میدهد و در سایر امور مثل حقوق خانواده، ملک، طلاق، نفقه و … سرویس حقوقی ارائه نمیدهد.
«عیسی مسیح تجارت آزاد است و تجارت آزاد عیسی مسیح است». همانطور که خوانندگان عادی میدانند، من بهطور کلی معتقدم تجارت بینالملل در اغلب اوقات یک بازی برد- برد است و منافع آن برای اقتصاد همه کشورها است. گفتهای که توسط جان بورینگ در سال ۱۸۴۱ بیان شده است: «عیسی مسیح تجارت آزاد و تجارت آزاد عیسی مسیح است.» زمینه این ادعای قابل توجه چیست؟
ویلیام مککینزی مارتین، به مدت ۱۹ سال در دوران ریاست جمهوری ۵ تن برکاخسفید، از آوریل ۱۹۵۱ تا ژانویه ۱۹۷۰ میلادی ریاست فدرالرزرو را بر عهده داشت. وی در زمان وزارت خزانهداری، رئیس فدرالرزرو شده بود، هنگامی که فدرالرزرو گونه مدرن خود را ابداع کرد و اعلام کرد که دیگر قصد ندارد شغل خود را با پایین نگهداشتن نرخ بهره برای تسهیل استقراض دولت - همانطور که در طول جنگ جهانی دوم - مشاهده کرده بود، ادامه دهد؛ بلکه در عوض قصد دارد برای سیاست پولی تمرکز ویژهای داشته باشد؛ در مورد چگونگی تأثیرگذاری سیاستپولی بر کل اقتصاد. مارتین آنقدر با سیاستهای پولی عجین شد که حتی «جانافکندی» یکبار به یکی از مشاوران خود گفت که قبل از رئیسجمهور شدن، او فقط تفاوت سیاست مالی و پولی را با یادآوری «م» که اولین حرف«سیاست پولی» (Monetary Policy) و اولین حرف نام «مارتین» درک میکرده است.
زمانی ابرثروتمندان تمایلی نداشتند داراییهای خود را نمایش بدهند و سبک زندگی آنها بر بسیاری پوشیده بود. اکنون چه اتفاقی افتاده است؟ فرزندان مولتی میلیاردرها مانند پدرشان فکر نمیکنند و علاقه زیادی دارند که سبک زندگی خود را در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذارند؛ شاید باورتان نشود، ولی والدین متخصصانی را به کار میگیرند که شبکههای اجتماعی فرزندانشان را گاه پاک کنند. نمایش ثروت چندان مقبول مولتی میلیاردرها نبوده است، مخصوصا از سوی فرزندان که میتواند آنها را در معرض آدمربایی قرار دهد یا میزان ثروت والدین آنها را آشکارتر کند.