شماره روزنامه ۶۱۵۸
|

ویژه نامه

  • گذار بورس از ساختارهای سنتی

    مهتاب رحمتعلی سال ۹۳ برای فعالان بازار سرمایه شاید یکی از پرمخاطره ترین سالهای اخیر به شمار می آید؛ سالی که رشدهای هیجانی بورس که در سال های ۹۱ و ۹۲ آغاز شده بود به پایان رسید و دماسنج اقتصاد کشور توانست نمایی از واقعیت اقتصاد را به تصویر بکشد. زیان ۲۷ درصدی بورس تهران در یک سال گذشته نشان می دهد بخش زیادی از سودهای کسب شده در گذشته از استحکام کافی برخوردار نبوده و ریزش بازار به تخلیه سودهای هیجانی این دوره کمک شایانی کرده است. کارشناسان معتقدند ریزش کنونی بازار به معنای آماده سازی بسترها برای بازگشت بازار به مدار منطق است.
  • فولاد خوزستان - ۲۶ بهمن ۹۳

    شرکت فولاد خوزستان بزرگترین عرضه کننده شمش فولاد در جمهوری اسلامی ایران، با کسب رتبه نخست تعالی سازمانی در سال ۱۳۹۲ و رتبه نخست تعالی منابع انسانی در سال ۱۳۹۱ ، طی بیش از سه دهه تولید و بومی سازی، جایگاهی ممتاز و منحصر بفرد در پیشبرد فعالیت های مرتبط با توسعه توانمند سازی صنعت فولاد کشور یافته است. احداث نخستین کوره احیای مستقیم ایرانی در سال ۱۳۸۰ در شرکت فولاد خوزستان در اهواز، منجر به ثبت جهانی امتیاز اولین الگوی منحصر‌به‌فرد ایرانی در تولید آهن اسفنجی گردید و به تبع این موفقیت، طرح های فولادی در کشور همچون طرح های فولاد استانی براساس آن ساخته می شوند.
  • سرمایه گذاری در صنایع دارای مزیت نسبی و مطلق

    شرکت سرمایه گذاری فرهنگیان(سهامی خاص)با هدف افزایش ارزش داراییهای جامعه محترم فرهنگیان،درسال ۱۳۷۱تاسیس شد. این شرکت استراتژی خودرا سرمایه گذاری درصنایع دارای مزیت نسبی ومطلق دراقتصاد ایران قرارداده ودر همین راستا توانسته است طی سالیان اخیر بازدهی مناسبی نصیب سهامداران خود نماید.
    موضوع فعالیت شرکت طبق ماده ۳ اساسنامه آن عبارت است از:
    الف- سرمایه گذاری، اخذ موافقت اصولی، مشارکت، خرید ،اداره، توسعه وتکمیل،فروش، واگذاری واجاره انواع کارخانجات و واحدهای تولیدی دربخشهای مختلف اقتصادی ازجمله معدن،صنعت،کشاورزی،خدمات وانجام هرگونه اموری که به نحوی به موارد فوق مربوط باشد.
  • صنایع شیمیایی تولید کننده نهاده اصلی و عامل پاک کنندگی در مواد شوینده

    شرکت سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۳۶۳ به صورت شرکت سهامی خاص به ثبت رسیده و در ۲۷/۴/۱۳۷۵ به شرکت سهامی عام تبدیل گردیده، سهام شرکت در ۱۲/۱۲/۱۳۷۵ در سازمان بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شده است. طرح ایجاد مجتمع تولید الکیل بنزن خطی(LINEAR ALKYL BENZENE(LAB بوسیله شرکت سرمایه‌گذاری صنایع شیمیایی ایران با ظرفیت تولید ۵۰۰۰۰ تن LAB در سال در اصفهان در کنار پالایشگاه اصفهان ایجاد و در خرداد ۱۳۷۳ به بهره‌برداری رسیده است. الکیل بنزن خطی ماده اولیه اصلی و عامل پاک‌کنندگی در موادشوینده خانگی (انواع پودرها و مایعات شوینده) است.
  • رکوردشکنی «صندوق‌های سرمایه‌گذاری» در مدار نزول

    هدیه لطفی محبوبیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری در بین مردم در بازارهای سرمایه کشورهای توسعه‌یافته، سبب شده تا شرایطی برای فعالیت این صندوق‌های سرمایه‌گذاری به شکل‌ها و روش‌های مختلفی مهیا شود؛ در واقع هدف از راه‌اندازی این صندوق‌ها، استفاده از آنها به‌عنوان ابزاری مفید و کارآمد بود تا به این واسطه، به جذب نقدینگی سرمایه‌های خرد افراد ناآشنا با بورس کمک کند. بر این اساس به نظر می‌رسید صندوق‌های سرمایه‌گذاری به واسطه هزینه‌هایی که به سرمایه‌گذاران خود تحمیل می‌کنند باید از بازده مناسب‌تری نسبت به شاخص بازار سرمایه و حتی سود بانکی برخوردار باشند؛ این در حالی است که بررسی‌های صورت گرفته حاکی از کاهش ارزش صندوق‌های سرمایه‌گذاری در یکسال اخیربوده ، در واقع در این بازه زمانی موجی از ابطال، واحدهای سرمایه‌گذاری را در برگرفته است.
  • گذار از تامین مالی «بانک محور» به «سرمایه محور»

    حمزه بهادیوند چگینی دبیر گروه بورس روزنامه دنیای اقتصاد بورس تهران از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۷ درصد زیان را عاید بازیگران این بازار کرده است؛ این در شرایطی است که در بازارهای ارز و سکه بر خلاف بورس شاهد رشد قیمت‌ها بوده‌ایم به طوریکه قیمت ارز در مقایسه با ابتدای سال در حدود ۸ درصد و قیمت سکه در حدود ۵ درصد رشد را تجربه کرده‌اند. این امر را می‌توان با دو تعبیر مورد بررسی قرار داد؛ اول آن که شرایط برای حرکت نقدینگی به بازارهای ارز و سکه در مدت اخیر فراهم‌تر از بورس بوده است و دوم آن که بازار سهام بر خلاف این دو بازار از شانس کمتری برای رشد برخوردار بوده است.
  • عملکرد گروه‌های بورسی در یک نگاه

  • بازار سهام؛ چشم انتظار تغییرات

    همایون دارابی کارشناس بازار سرمایه در خلال سال گذشته بازار سهام دستخوش افتی شدید بوده است. اگر چه این افت چندان برای بازار سهام کشور و سهامداران باسابقه شگفت آور نیست و در دهه ۸۰ سهامداران با افت‌های این چنینی به ویژه در سال ۸۴ مواجه شدند، اما کاهش شدید بازار را می‌توان اولین افت جدی بازار سهام در دهه ۹۰ دانست. هر چند در چرایی این افت مباحث متعددی مطرح شده و حتی کار به پرسش از وزیر اقتصاد نیز رسید، اما به نظر می‌رسد ریشه افت شدید سال ۹۳را باید در جهش شدید سال ۹۲ جست‌وجو کرد که خوش‌بینی به تغییر دولت و انتظار برای به ثمر رسیدن سریع مذاکرات هسته‌ای بازار را به رشدی بیش از ۱۰۰ در صد کشاند؛ امری که فراتر از واقعیت‌های ملموس اقتصادی کشور بود.
  • تمرکز بر کمرنگ کردن ریسک های سیستماتیک بازار

    زهرا مجتهد پس از حدس و گمان‌های فراوان درمورد تغییر ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار سرانجام در پایان آذرماه و پس از ۹ سال رییس جدید این سازمان معرفی شد. فطانت در حالی بر کرسی ریاست سازمان بورس نشست که بازار سرمایه درگیر رکودی یک ساله بود و از این نظر چالش بزرگی پیش روی رییس جدید سازمان قرار دارد. سکاندار بازاری که ریسک‌های سیستماتیک زیادی را شاهد است معتقد است که با استفاده از نظرات و دیدگاه‌های کارشناسان خبره می‌تواند این دوره را پشت سر گذارد و این امر در گرو پرهیز از تصمیمات شتابزده و غیرکارشناسی است.
  • بازار سرمایه صاحب شبکه اطلاع رسانی می‌شود

    مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بورس و اوراق بهادار عملکرد این حوزه از سازمان را تشریح کرد. سعید مستشار از راه‌اندازی شبکه رادیو تلویزیونی بورس طی سال آینده خبر داد و گفت: از آنجا که بورس در حال حاضر صاحب یک استودیو رادیو - تلویزیونی تخصصی است، در تلاش هستیم تا یک شبکه اطلاع رسانی تخصصی مالی و سرمایه‌گذاری را راه‌اندازی کنیم. وی افزود: در حال حاضر تولید و پخش هفتگی برنامه "نوسان" که با شبکه یک همکاری داریم، در دستور کار ما قرار دارد.
    مستشار معتقد است که راه‌اندازی شبکه اختصاصی نقطه عطفی در زمینه اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی است.
  • چرا نرخ ارز افزایشی نخواهد بود؟

    شرکت مشاورسرمایه گذاری معیار در حالی که سرمایه گذاران در بازار ارز و دیگر بازارها با افت قیمت نفت به زیر ۵۰ دلار ، افق بازار ارز را روشن می دیدند، اما دلار پس از یک روند سریع رشدی، در مدار سکون قرار گرفت و بسیاری از فعالان و خریداران خود را متعجب نمود. در تبیین این ثبات نرخ، برخی نقش بانک مرکزی و دولت را پر رنگ می دانند و افت بازار ارز را موقتی ارزیابی می کنند و گروهی افت فعلی را فرصت خرید می دانند. برخی تجربه کاهش ارزش روبل را مثال می زنند و گروهی این روند را موقتا با ثبات می دانند. اما براستی چرا انتظارات در بازار ارز برآورده نشد و آیا بطور کلی ارز توان رشد در بازار آزاد را دارا می باشد؟ در پاسخ به موارد اشاره شده می باید برخی نکات ذیل را متذکر شد و در پایان جمع بندی دلایل عدم رشد فعلی و آتی نرخ ارز را واکاوی نمود.
  • رونق بازار ۹۴

    سید روح الله حسینی مقدم مدیر نظارت بر ناشران بورس اوراق بهادار تهران رشد و توسعه کیفی و کمی بازار سرمایه در سال‌های اخیر همه ما را امیدوار کرد که این بازار جایگاه قابل ملاحظه‌ای در اقتصاد ملی کسب کرده و می‌تواند به آرامی وزن قابل توجهی در نگاه تصمیم‌سازان کلان و همچنین صاحبان سرمایه و اهالی صنعت به دست آورد. با توجه به تحرکاتی که در سطح مجلس و دولت، به ویژه برخی از وزارت‌خانه‌های مرتبط با کسب و کار و علاوه بر این پیگیری مردم و رسانه‌ها از اوضاع بورس وجود دارد، به نظر می‌رسد بازار سرمایه به اهداف اشاره شده، نزدیک شد.
  • غدیر در یک قدمی بورس‌های بین‌المللی

    شرکت سرمایه‌گذاری غدیر به عنوان یکی از شرکت‌های چندرشته‌ای بورس، تمامی زیرمجموعه‌های خود را تحت کنترل و راهبری دارد. استراتژی‌های طراحی شده برای هر یک از هلدینگ‌ها عملکرد این شرکت را در بازار متفاوت منعکس می‌کند. به گفته مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری غدیر، عملکرد این شرکت و زیرمجموعه‌هایش به گونه‌ای است که حتی سرمایه‌گذاران خارج از کشور نیز به راحتی از وضعیت حساب‌ها آگاهی پیدا می‌کنند و اعلام می‌دارند که اطلاعات این شرکت کاملا گویای فعالیت و عملکرد آن است.
    دکتر غلامرضا سلیمانی در این باره تصریح می‌کند: شفافیت عملکرد در شرکت سرمایه‌گذاری غدیر به گونه‌ای است که اکنون برای پذیرش در بورس‌های بین‌المللی صورت‌های مالی شرکت با تمامی فاکتورها و شاخص‌های مدنظر مطابقت دارد.
  • شرکت زرین معدن آسیا تولید کننده ۳۰۱ هزار تن کنسانتره سرب و روی

    شرکت زرین معدن آسیا درآذرماه ۱۳۸۳ با اخذ مجوز رسمی برای تولید ۱۹۵۰۰۰ تن کنسانتره سرب و روی با بهره گیری از نیروهای متخصص ومهندسین جوان،فعالیت خود راآغاز نموده و در خردادماه ۱۳۸۴ به بهره برداری رسید واز فروردین ماه ۱۳۸۵ رسما به صورت یک شیفت به فعالیت خود ادامه داد و در سال ۱۳۹۱ موفق به دریافت مجوز تولید ۳۰۱۰۰۰ تن کنسانتره سرب و روی (۲۶۵۰۰۰ تن کنسانتره روی -۳۶۰۰۰ تن کنسانتره سرب) گردید. شرکت در سال ۱۳۹۱ موفق شد در گروه فلزات اساسی با نماد فرزین وارد بازار فرابورس گردد. ضمنا این مجتمع دارای یک واحد R&D می باشد که دراین واحد با جدیت به تحقیق و پژوهش مشغول بوده و به ثبت اختراعات متعددی نائل شده است.
  • ضرورت تغییر نحوه تعامل سرمایه گذاران با بورس تهران

    شرکت مشاور سرمایه گذاری معیار شاید بتوان گفت که بازار سهام محل بسیار پر ریسکی است ، اما در همین حال باید اذعان داشت که به رغم ریسک بورس تهران، با اندک ارزیابی منطقی ، قابلیت بازدهی بسیار بالایی برای سرمایه گذاران وجود دارد. دلیل این مهم نزدیک بودن تفکرات اغلب فعالان بازار به یکدیگر است. در واقع فعالان بورسی به مثابه یک پیکر و یا یک واحد ، مانند هم فکر و یا عمل می کنند. مشارکت کنندگان در بورس همزمان با هم خوشبین و یا بدبین می شوند. همراه با هم از سهمی دفاع می کنند و یا به سهمی دیگر غضب می ورزند.
  • نوسان در بازار طلا و ارز

    مسعود رضا طاهری به غیر از ریزش ۵۰ درصدی بهای جهانی نفت و افت درآمدهای نفتی کشور که نگرانی عمده ای در بازارهای داخلی از جهت کسری بودجه پدید آورده است، روند تلاشهای دیپلماتیک برای دست یابی به توافقی جامع با غرب بر سر مساله هسته ای ایران، بازار ارز و سکه را در مقاطع مختلف زمانی با نوسان های مثبت و منفی مواجه کرده است. این تاثیر پذیری تا جایی پیش می رود که اغلب افت و خیزهای بهای جهانی طلا را کنار می زند یا به طور محسوسی کم اثر می کند. تصور بازیابی مسیرهای نقل و انتقال ارز با بازگشایی سوییچ سوییفت ،تحرک بانکهای بزرگ از جمله بانکهای نیمه دولتی حاضر در بورس تهران برای انتقال حواله‌های ارزی،افت هزینه سربار و افزایش تقاضای واقعی و موثر بازرگانی ارز و کوتاه شدن دست دلالان، حداقل مزیتهای برداشته شدن فشارهای تحریم از بازار ارز است.
  • چشم‌انداز ۹۴ روشن است

    مصطفی امیدقائمی مدیرعامل سرمایه‌گذاری آینده‌نگر دنا با وجود اینکه بازار سرمایه امسال را با روند منفی طی کرده است اما اعتقاد دارم این روند برای سال آینده ادامه نخواهد داشت. بورس تهران در سال ۹۳ به دلیل شرایط و ریسک‌های سیستماتیک در جا زده است، اما سال بعد با کمرنگ‌شدن این اثرات می‌توان انتظار رونق دوباره این بازار را داشت. با توجه به اقدامات دولت برای کنترل تورم و سیاست‌گذاری‌هایی که در سال‌جاری صورت گرفت به نظر می‌رسد بیماری تورم و اقتصاد تا حد زیادی بهبود یافته است و در نقطه‌ای هستیم که باید بیماری رکود را در اقتصاد کشور هدف قرار دهیم.
  • تهدیدها و فرصت‌های بازار سال۹۴

    ولی نادی قمی مدیرعامل تامین سرمایه نوین کمتر از یک ماه و نیم به پایان سال ۱۳۹۳ فرصت داریم و سال ۱۳۹۴ پیش روست. با بررسی وضعیت یکسال اخیر بازار سهام موارد زیر در پیش‌بینی عملکرد بازار برای سال آینده حائز اهمیت خواهد بود. ۱- مقایسه عملکرد بازارهای مختلف اعم از طلا و ارز، خودرو، مسکن، سهام و سپرده‌های بانکی طی یک سال اخیر حکایت از آن دارد که بازده بازار پول با فاصله بسیار گوی سبقت را از بقیه بازارها ربوده است. بازار سود سپرده‌های بانکی همچنان داغ است و بانک‌ها در جذب مشتری از طریق پیشنهاد سود سپرده بالا رقابت سختی با هم دارند.
  • پروژه‌های زودبازده و سودآور در اولویت قرار گرفت

    آزاده حسینی با شدت گرفتن تحریم ها و کند شدن روند مبادلات ایران با بازار های جهانی مشکلاتی به شرکت های بزرگ تحمیل شد و اغلب آنها برای تامین مواد اولیه یا تجهیزات با مشکل مواجه شدند. از سویی راه‌های صادراتی نیز بر تولید کنندگان مسدود شد؛ بدین گونه بود که اغلب شرکت های بزرگ بازار سرمایه در صورت های مالی خود تغییراتی انجام دادند ، تغییراتی که خوشایند مذاق سهامداران نبود و اغلب حاکی از کاهش سود شرکت ها بود.
    در این بین اما برخی شرکت ها با پیش بینی شرایط بحرانی و تغییراتی در استراتژی های خود، اقدامات توسعه ای خود را پیش بردند تا با افزایش تولید و کاهش هزینه ها بتوانند مجددا روند صعودی برای سهام به ارمغان بیاورند.
  • بازار سرمایه و محدودیت‌های تامین مالی

    علی سنگینیان مدیرعامل تامین سرمایه امین بررسی‌های گسترده انجام‌شده توسط اقتصاددانان مطرح دنیا از جمله شومپیتر، لوین، گلداسمیت و روسو، رابطه مثبت توسعه بازارهای مالی با رشد اقتصادی کشورها را تائید می‌کند. به عبارت دیگر، بر اساس مطالعات، سطح توسعه‌یافتگی بازارهای مالی و در نتیجه، تأثیر آن بر روش تأمین مالی شرکت‌ها، اثر مثبتی بر رشد اقتصادی کشورها دارد و از این نظر، در اقتصاد‌های برخوردار از بازار سرمایه توسعه‌یافته، خلق ثروت با سرعت بیشتری انجام می‌شود و بر همین اساس، رشد اقتصادی سریع‌تر و سطح اشتغال بیشتر خواهد بود.
  • چشم انداز۹۴؛ پرچالش‌ترین حالت پس از بحران جهانی

    شروین شهریاری کارشناس بازار سرمایه بورس تهران از مرداد ۹۱ تا کنون یکی از پرتلاطم ترین دوره‌های فعالیت خود را پشت سر گذاشته است. از نیمه مرداد ۹۱ تا نیمه دی ماه ۹۲ در عرض ۱۷ ماه، پرشتاب‌ترین رشد بازار سهام در طول حدود نیم قرن فعالیت رقم خورده است. در این بازه زمانی، شاخص بورس جهش اعجاب انگیز ۲۷۵ درصدی را به پشتوانه تضعیف ۶۰ درصدی ارزش ریال در برابر ارزهای خارجی و نیز خوش‌بینی‌های سیاسی نسبت به بهبود روابط بین المللی پس از انتخابات ریاست جمهوری یازدهم به ثبت رساند. اما از نیمه دی ماه گذشته تا امروز، وضعیت به کلی دگرگون شده تا جایی که با سقوط ۲۷ درصدی شاخص کل (که معادل افت بیش از ۳۸ درصدی شاخص قیمت سهام است) در عمل یکی از بزرگترین افت های تاریخی بورس تهران روی داده است.
  • رشد پایدار؛ هدف اصلی شرکت فولاد مبارکه اصفهان

    مهندس امیر حسین نادری:شرکت فولاد مبارکه با هدفگذاری افزایش سودآوری و رشدپایدار سود به منظور حداکثر سازی ثروت سهامداران خود توانسته است ضمن تحقق این هدف ، جایگاه ویژه ای در میان شرکتهای بورسی و بازار سرمایه به خود اختصاص دهد. در این مجال به اهم عملکرد مالی شرکت طی سالهای گذشته اشاره می شود. سرمایه شرکت
    شرکت فولاد مبارکه اصفهان با سرمایه اسمی ۱۵،۸۰۰ میلیارد ریال منقسم به ۸/ ۱۵ میلیارد سهم۱۰۰۰ ریالی در تاریخ ۲۰/ ۱۲/ ۱۳۸۵ در بورس اوراق بهادار عرضه شد و پس از آن طی سه مرحله افزایش سرمایه از محل مطالبات و آورده نقدی و سود انباشته، سرمایه خود را ۵۰۰۰۰ میلیارد ریال افزایش داده است که در نوع خود جذب این مبلغ در بازار سرمایه کم نظیر می باشد.
  • هلدینگ مجتمع فولاد صنعت بناب

    هم اکنون این مجتمع انواع شمش های فولادی و آلیاژی در قالب دو واحد ذوب شاهین و ذوب فولاد صنعت شهریار ، میلگرد آجدار در اندازه های ۸ الی ۳۲ با کیفیت های AII و AIII، انواع محصولات آلیاژی در مقاطع مختلف ، تیرآهن، نبشی و ناودانی در قالب هفت خط نورد گرم تولید می کند که از این حیث بهترین گزینه برای مشتریان برای تامین سبد کامل محصولات فولادی می باشد . ظرفیت اسمی این مجتمع تولیدی در بخش نورد گرم مقاطع فولادی و ذوب و ریخته گری بیش از ۵/ ۲ میلیون تن در سال می باشد که در بخش خصوصی مقام اول و در میان کل تولید کنندگان فولاد اعم از خصوصی و دولتی در بخش نورد مقاطع گرد سنگین و نیمه سنگین مقام چهارم را دارا می‌باشد.
  • تولید فولاد آلیاژی مجتمع فولاد صنعت بناب آغاز شد

    همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی طی مراسمی با حضور محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت، نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی، مسئولان مجتمع فولاد صنعت بناب و جمعی از مسئولین شهرستان، از کارخانه ذوب شاهین و تولید فولاد آلیاژی در مجمتع فولاد صنعت بناب بهره برداری شد. با افتتاح این طرح در مجتمع فولاد صنعت شهرستان بناب ماهانه ۱۲ الی ۱۴ هزارتن فولاد آلیاژی تولید خواهد شد که در صورت نیاز بازار این میزان قابل افزایش به ۳۰ هزارتن در ماه است.
  • صادرات سیمان کشور نیاز به هدایت و راهبری دارد

    مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت سیمان سفید شرق گفت: در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده، شرکت سیمان سفید شرق ۶ ماه پس از راه‌اندازی، موفق به صادرات ۴۰ درصد محصولات تولیدی خود به کشورهای عربستان سعودی، عراق، افغانستان، قزاقستان، ترکمنستان، تاجیکستان و استرالیا شده است. مهندس بهروز زندی، مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت سیمان سفید شرق با اعلام این خبر افزود: کارخانه سیمان سفید شرق با ظرفیت روزانه یک هزار تن سیمان سفید با تکنولوژی جدید روز جهان و کیفیت بسیار ممتاز، بزرگترین و پیشرفته‌ترین کارخانه سیمان سفید در کشور و خاورمیانه محسوب می‌شود.
  • شرکت معدنی وصنعتی چادرملو(سهامی عام)

    بزرگترین تولید کننده پودر کنسانتره سنگ آهن نرمه ( Concentrate - Pellet Feed) با عیار آهن(Fe) حداقل ۶۷/۵ درصد در کشوراولین تولید کننده گندله در شرکتهای معدنی و تولید کننده فولاد از سال ۱۳۹۴
  • مدیریت کارآمد، تولید و صادرات سرآمد «سیمان هرمزگان» در مسیر موفقیت

    شرکت سیمان هرمزگان یکی از شرکت های مطرح و بزرگ در صنعت سیمان کشور است که سیمان مورد نیاز استان هرمزگان و سایر استان های جنوبی کشور را تامین می کند. این شرکت با درک صحیح از شرایط حاکم بر صنعت و برنامه ریزی های دقیق و با تدابیر مناسب و به موقع توانسته علاوه بر حفظ تولید بیش از ظرفیت اسمی و حضور فعال در بازار داخل، در جهت بهبود مستمر کیفیت محصول گام بردارد. ظرفیت اسمی تولید کلینکر و سیمان این شرکت به ترتیب یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن و یک میلیون و ۸۷۲ هزار تن در سال است که جایگاه رفیعی را در صنعت سیمان کشور در بین ۷۰ واحد تولیدی دارا می باشد و به ترتیب ۵/۲ درصد و ½ درصد تولید کلینکر و سیمان کل کشور را در بر می گیرد.
  • استانداردتر از همیشه

    بهمن ماه امسال بانک تجارت برای پنجمین سال متوالی موفق به دریافت جایزه ملی مدیریت مالی ایران شد . دریافت این جایزه از آن جهت برای بنگاه های مالی مهم است که مجموعه ای از شاخص های جامع و فراگیر مبتنی بر معیار ها و شاخص های قابل ارزیابی در حوزه مدیریت مالی و اقتصادی است که مدیران مالی را در ارزیابی مستمر فرآیندها و نتایج مالی و عملکردی سازمان و شناسایی فرصت ها و نقاط قوت و ضعف یاری نموده و برای دستیابی به سازمانی پیشرو و توسعه یافته کمک می نماید. بانک تجارت همچنین تنها بانک ایرانی است که موفق به کسب رتبه از سوی موسسه مالی Capital Intelligence شده و توانمندی این بانک در ایفای تعهدات و مواجهه با ریسک موردتائید قرار گرفته است.
  • دو سناریو برای سال ۹۴

    محمد علی احمدزاده اصل مدیرعامل سرمایه‌گذاری گروه صنایع بهشهر ایران بازار ما تحت الشعاع ریسک سیستماتیک است که عمدتا به مذاکرات هسته‌ای با ۱+۵ مربوط است. اگر به توافق برسیم در سال ۹۴ خیلی از اقدامات در بخش‌های مختلف را می توان انجام داد و به سمت رشد اقتصادی و خروج از تحریم‌ها حرکت کرد. اما اگر این توافق صورت نگیرد پیش‌بینی‌ها و برآوردهای ما متفاوت خواهد بود. بنابراین برای سال ۹۴ با فرض توافق و فرض عدم توافق دو سناریو خواهیم داشت. اگر توافق صورت گیرد اقبال عمومی برای سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال در کنار تامین مالی با نرخ‌های پایین‌تر را خواهیم داشت که شکوفایی اقتصاد را در پی دارد و براین اساس بازار سرمایه رونق جدی خواهد داشت.
  • شرایط قابل پیش‌بینی نیست

    عسگری مارانی، مدیرعامل سرمایه‌گذاری ملی ایران در خصوص پیش‌بینی از شرایط سال ۹۴ و چشم‌انداز بازار سرمایه در سال آینده باید بگویم واقعیت این است که ما نمی‌دانیم! کارشناسان براساس قوانین، مقررات و ضوابط برنامه‌ریزی می‌کنند و ارزیابی و برآورد خود را از شرایط آینده اعلام می‌کنند. اما در حال حاضر ما نمی‌دانیم دولت قرار است چگونه عمل کند و برنامه‌‌هایش در بخش‌های مختلف چیست. در واقع شرایط به گونه‌ای است که ما حتی می‌توانیم شرایط اقتصاد جهانی را برآورد کنیم اما ریسک سیستماتیک ما در دولت و مجلس از اقتصاد جهانی به مراتب بیشتر شده است.
بیشتر