شماره روزنامه ۶۱۹۵
|

جمعه‌نامه

  • سهم مالیات روپوش سفیدها

    معلمی را شغل انبیا خوانده‌اند. حرفه طبابت نیز با رسالت درمانگری امراض و التیام‌بخشی آلام در جوامع انسانی که روزگاری به شفابخشی تعبیر می‌شد، جایگاهی هم‌ردیف معلمی و چه بسا والاتر داشته است. اما در توفان تحولات دنیای مدرن و فرآیند توسعه جوامع انسانی، مشاغل نیز دچار تغییرات جدی شدند. علم پزشکی به‌عنوان پیشگام روند رو به رشد علوم تجربی هر روز پرده‌ای جدید از پیشرفت‌های خود رونمایی کرده است، اما طی سال‌های اخیر در ایران جایگاه اجتماعی جامعه پزشکی کمی متزلزل به‌نظر می‌رسد. هرچند جوانان ایرانی برای ورود به حرفه پزشکی سر و دست می‌شکنند، اما در پاره‌ای از مسائل به‌ویژه وقتی پای درآمد و طبقه اجتماعی و مالیات و... به میان می‌آید، انگشت اتهام و تقصیرات را به طرف جامعه پزشکی می‌گیرند؛ اتهاماتی که گاه بحق و گاه ناجوانمردانه و مغرضانه بوده‌اند. اخیرا بحث مالیات پزشکان با چاشنی نصب کارت‌خوان در مطب‌های خصوصی در شبکه‌های اجتماعی جنجال به پا کرد و پای حاشیه‌های این ماجرا به تریبون‌ها و محافل رسمی کشیده شد.
  • پایانی غم‌انگیز برای سحر

    خبر درگذشت دختر جوان هوادار فوتبال که هفته گذشته در مقابل یکی از واحد‌های قضایی با ریختن بنزین روی خود اقدام به خودسوزی کرده بود، واکنش‌های بسیار زیادی در میان برخی مسوولان، فوتبالیست‌ها، سلبریتی‌ها و البته نمایندگان مجلس در پی داشت. خبری که بار دیگر موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها و تهدید فیفا برای تعلیق فوتبال ایران را در فضای مجازی داغ کرد. پس از درگذشت سحر خدایاری، پدر او در گفت‌وگویی تاکید کرد که دخترش بیماری عصبی داشته و قبلا هم اقدام به خودکشی کرده است.
  • برکناری بولتون به وقت نشست سازمان ملل!

    درست در زمانی که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با سرهم کردن داستانی تازه درباره یک سایت هسته‌ای در ایران سعی داشت تا اذهان عمومی جهان را درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران مشوش کند از آمریکا خبر رسید که جان بولتون مشاور امنیت ملی و از اعضای ارشد گروه بی‌ توسط دونالد ترامپ اخراج شده تا این برکناری در آستانه نشست سازمان ملل متحد در نیویورک از سوی برخی تحلیلگران به‌عنوان سیگنالی برای مذاکره با ایران تلقی شود.
  • سخنرانی جنجالی پناهیان خطاب به مجلس

    این هفته در فضای مجازی فیلمی از سخنرانی شیخ علیرضا پناهیان، از وعاظ مشهور تهران منتشر شد که در آن مجلس را خطاب قرار داده و عباراتی تند و نامتعارف خطاب به قوه مقننه و همچنین نمایندگان به کار برده است. این فیلم که به سرعت در شبکه‌های اجتماعی دست به‌دست شد واکنش‌های زیادی به‌خصوص از سوی نمایندگان مجلس در پی داشت.
  • داغ‌ترین‌های هفته

    # گاندوی- اتمی # صدرالساداتی # فعالان-کارگری # نعمت-زاده
  • یونگ و بخش تاریک وجود

    این کتاب با بیانی ساده و جامع، مدخلی بسیار مناسب برای فهم زندگی و اندیشه‌های کارل گوستاو یونگ روان‌شناس بزرگ سوئیسی است. شهرت جهانی یونگ به‌خاطر ابداع سیستم روان‌شناسی است که آن را روان‌شناسی تحلیلی می‌نامید. علت این نام‌گذاری این بود که تکنیک خود را از روش روان‌کاوی فروید متمایز کند.
  • زنان بدون قدرت!

    مری بی‌یرد، نویسنده کتاب زنان و قدرت، استاد و پژوهشگر ادبیات و تاریخ یونان و روم باستان است که با کلامی صریح و تازنده ریشه‌های ستبر نظام مردسالارانه حاکم بر جهان را در عهد باستان می‌جوید. او با بازنگریِ المان‌ها و داستان‌ها و افسانه‌های کهن، چگونگیِ عقب رانده‌شدن زنان را در محافل عمومی، از گذشته تا به‌امروز بازگو می‌کند. به‌تعبیر او، جایی که تلماخوس در اودیسه به مادرش می‌گوید «سخنوری کار مردان است» شاید سرآغاز کنار گذاشته‌شدن زنان از صحبت در عرصه عمومی باشد. این تبعید زنان از قدرت اتفاقی نیست و در تاریخ هر چه عقب‌تر می‌رویم نشانه‌های بیشتری پیدا می‌کنیم. در روم باستان اگر زنی می‌بود که اقتدار و قدرتی برای دفاع از خود داشت حتما به سرنوشت «مدوسا» دچار می‌شد.
  • پوشه اعمال ناجور

    در زندگی آدم زخم‌هایی هست، که اصولا مایه آبروریزی است و همه داریم و به روی خودمان نمی‌آوریم که اصلا چنین چیزی هست و ما چنین موجود مفلوک ناجوری هستیم که به این چیزها فکر می‌‌کنیم. اتفاقا یکی دو تا هم نیست و از حسودی کردن به آدم‌های خوش برورو‌تر از ما خپله‌های دماغو بگیرید، تا کش رفتن پسته از ظرف آجیل خانه استاد عظیم‌الشانی که فقط یک‌بار در اعیاد مهم ما را به‌خانه راه می‌دهد؛ از یواشکی انگشت توی دماغ کردن در مترو بگیرید تا دیگر کارهایی از این دست!
  • فناوری و سلامت

    در فضای علمی و دانشگاهی جای خالی کتابی که بتواند اطلاعات جامعی را از فناوری اطلاعات در موضوعاتی مانند درمان و سلامت به مخاطب دهد و دارای دیدی همه‌جانبه‌ باشد، بسیار حس می‌شد؛ بنابراین این کتاب مطالبی را پوشش می‌دهد که مورد نیاز درخور واحد‌های درسی دانشگاهی است. «فناوری اطلاعات در علوم سلامت» به نوعی به کاربرد این علم در حوزه سلامت پرداخته است و کاربردهای این فناوری را در اختیار اهالی علم پزشکی و سلامت جامعه قرار می‌دهد.
  • داستان جزیره‌های تک افتاده

    «جزیره»؛ خاکی جدا مانده از سرزمین اصلی؛ تک‌افتاده! باری از تنهایی بر دوش! تنهایی غریبی که از او هویتی ساخته متفاوت و نه از جنس موطن اصلی! همان اندک فاصله مکانی، به غریب‌ترین شکل ممکن او را اسیر کرده. او را تغییر داده. احوالاتش را شبیه همه جداماندگان کرده! ایمانش، اعتقادش، غم و شادی‌اش همه از جنس دیگری است. به شکل دیگری است متفاوت با به هم پیوستگان. از جنس تنهایی...
  • محدوده تنهایی انسان‌ها

    کلید فیلم سینمایی «محدوده ابری» یک دهه قبل زده شد و فرآیند ساختش با دشواری‌های فراوانی همراه بود. این فیلم درسه فصل مختلف تصویربرداری شد و با توجه به داستان و فیلمنامه‌ای که داشت تصویربرداری در مکان‌های بسیار بکر و طبیعی انجام شد.
  • صداهایی که شنیده نمی‌شوند

    در پروژه آواز معاصر چند هدف را دنبال می‌کنم که شاید مهم ترینش ادای دین به نسل جوان موسیقی ایرانی باشد. من هیچ برنامه‌ای برای انتشار این آثار به شکل آلبوم نخواهم داشت و در حال حاضر تنها به این فکر می‌کنم که راهی برای ارائه آوازهایی درست به مخاطب داشته باشم.
  • روایت از قهرمان اسطوره‌ای

    نمایش «آرش» هرچند براساس داستان حماسی آرش روی صحنه رفته اما متاثر از اوضاع و احوال این روزهای جامعه است. نگارش این نمایشنامه به اوضاع و احوال ۱۰ سال گذشته باز‌می‌گردد. در مدتی که خارج از کشور ساکن بودم سعی می‌کردم در بزنگاه‌های تاریخی در ایران حضور داشته باشم تا از نزدیک شاهد تحولات، طغیان‌ها و فروکش کردن‌ها باشم. در حقیقت حماسه آرش را بهانه‌ای قرار دادم تا حال و هوای جامعه خودمان را بگویم اما زمانی‌که در نگارش پیش رفتم متوجه شدم این ماجرا دوسویه است، چراکه لازم است اساطیر ما روی صحنه تئاتر جان بگیرند. نمایش اساطیری حتی در شرایط ایده‌آل - هرچند ایده‌آلی برای هیچ اجتماعی وجود ندارد- همچنان کار می‌کند و برای نسل‌های آینده میراث بزرگی است.
  • وفاداری به متن چخوف

    چخوف برای کسانی که در عرصه تئاتر فعالیت می‌کنند از بنام‌ترین و بزرگ‌ترین نمایشنامه‌نویسان جهان است و این موضوع قابل انکار نیست. نمایشنامه «آواز قو» را بسیار دوست دارم و هماهنگی بسیاری با فضای ذهنی من دارد اما تاکنون با توجه به دشواری اجرای آن جرات نداشتم این اثر را روی صحنه بیاورم. یادم می‌آید که استاد حمید سمندریان وقتی نمایشنامه «مرغ دریایی» را به صحنه آورد، سر کلاس گفت من یک بار جسارت کردم و اثری از چخوف اجرا کردم و بعدها متوجه شدم اجرای این اثر کار بزرگی بود که در حد توان من نبود. زمانی‌که استاد سمندریان چنین اعتقادی داشتند طبیعی بود که من توانایی اجرای نمایشنامه‌ای از چخوف را در خودم نبینم.
  • آیین ظهر عاشورا در ۵ شهر

    کبوتر در دست زن بی‌تابی می‌کند،‌ زن با دندان چادرش را محکم نگه داشته و در دستش پرنده‌ای است که شوق رها شدن دارد. ‌آرام آرام هم بر جمعیت مردهای دور نخل افزوده می‌شود و هم بر تعداد پرنده‌هایی که آرام پسرها از کارتن‌های کوچک بیرون می‌آورند و به دست خواهران و مادران‌شان می‌دهند.
  • افت گردشگران ورودی به آمریکا

    سازمان جهانی گردشگری که یک نهاد وابسته به سازمان ملل متحد است در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرده است طی سال گذشته میلادی تعداد گردشگران ورودی جهان به ۴/ ۱ میلیارد نفر بالغ شد که نسبت به سال پیش از آن افزایشی ۶ درصدی را به ثبت رساند. این سازمان همچنین پیش‌بینی کرده است که این رقم در سال‌جاری میلادی ۳ یا ۴ درصد افزایش یابد. این درحالی است که در نیمه نخست سال میلادی جاری تعداد گردشگران خارجی که به آمریکا سفر کرده‌اند، افتی ۷/ ۱ درصدی را به ثبت رسانده است. داده‌های منتشر شده از سوی اداره ملی سفر وزارت بازرگانی آمریکا نشان می‌دهد که بین ماه‌های ژانویه تا ژوئن کمی بیشتر از ۳۷ میلیون نفر گردشگر به آمریکا سفر کرده‌اند. البته پیش‌بینی سندیکای مسافرت آمریکا حکایت از آن دارد که در چشم‌انداز گردشگری ۲۰۱۹ آمریکا، تعداد گردشگران در سال‌جاری نسبت به سال گذشته میلادی تقریبا ثابت خواهد ماند. حتی اگر این پیش‌بینی هم درست باشد و آمریکا افت تعداد گردشگران را تجربه نکند، با توجه به رشد تعداد گردشگران جهان می‌توان گفت که حال گردشگری آمریکا خوب نیست.
  • معرفی آسان‌ترین ویزاهای گردشگری

    باز بودن درهای کشورها به روی خارجی‌ها یکی از الزامات افزایش گردشگران جهان است. پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهند که تا سال ۲۰۳۰، تعداد گردشگران ورودی جهان به ۸/ ۱ میلیارد نفر بالغ خواهد شد. کاهش شروط صدور ویزا یکی از آسان‌ترین راه‌هایی است که کشورهای با اقتصاد گردشگری‌محور می‌توانند از آن برای رونق بخش گردشگری و در نتیجه رونق اقتصادی خود استفاده کنند. براساس گزارش آزادی صدور ویزا ۲۰۱۸ که از سوی سازمان گردشگری جهان منتشر شد، ۱۰ کشوری که آسان‌ترین شرایط را برای صدور ویزای گردشگری دارند، و مسافران با رسیدن به آنها تنها یک بلیت هواپیما فاصله دارند، به این شرح است: کوک آیلندز (با نمره ۱۰۰ از ۱۰۰ در سهولت صدور ویزا)، ایالت فدرال میکرونزی (نمره ۱۰۰)، کشور نیووی (نمره ۱۰۰)، دومینیک (نمره ۸۰ تا ۹۹)، هائیتی (نمره ۸۰ تا ۹۹)، اکوادور (نمره ۸۰ تا ۹۹)، سنت کیس و نویس (نمره ۸۰ تا ۹۹)، قطر (نمره ۸۰ تا ۹۹)، اندونزی (نمره ۸۰ تا ۹۹)، ماریتیوس (نمره ۸۰ تا ۹۹).
  • تبعات خانه‌نشینی گردشگران چینی

    تازه‌ترین آمار حکایت از آن دارند که رونق سفر چینی‌ها حالا روندی معکوس را در پیش گرفته و سرمایه‌گذاری در بخش هتل‌ها و گردشگری حالا با تبعات مازاد ظرفیت مواجه شده است. به گزارش بلومبرگ، سواحل قاره آسیا بیش از هر جای دیگری افت تعداد گردشگران چینی را احساس می‌کنند. از سواحل آرام بالی گرفته تا اتاق‌های خالی هتل‌های هانوی، همه مشکلات اقتصاد چین و افت ارزش یوآن را در کمربند تعطیلات آسیای جنوب‌شرقی حس می‌کنند. افت ناگهانی تعداد گردشگران چینی درسی تلخ را به کشورهایی چون تایلند و اندونزی آموخت چون آنها بیش از حد به گردشگری این غول اقتصادی آسیا وابسته شده بودند. کامپون آدیرکسومبات، رئیس مرکز تحقیقات اقتصادی و مالی بانک تجاری سیام می‌گوید:‌ «همیشه وقتی به یک بازار وابستگی زیاد می‌شود، خطر تمرکز بیش از حد وجود دارد و بسیاری از کشورها ممکن است نتوانند جایگزینی مناسب برای رشد اقتصادی خود بیابند.»
  • پایان سلطه سوداگران مسکن

    بازار مسکن از بهار سال گذشته تا همین یک ماه گذشته کاملا در تسلط سوداگران قرار داشت اما الان قدرت این گروه در بازار ملک به حد بی‌اثر خود فروکش کرده است. سوداگران بازی دوجانبه‌ای در معاملات ملک به راه انداخته بودند. رفتار آنها در سال گذشته در جایگاه خریدار آپارتمان در یک روز و فروشنده همان واحد مسکونی در روز یا روزهای بعد باعث افزایش حرارت قیمت تحت‌تاثیر هیجان‌سازی در رفتار معامله‌گران بازار ملک شده بود.
  • محله‌های کانون دوچرخه‌سواری در تهران شناسایی شد

    شهروندان تهرانی این روزها شاهد یک تغییر مهم اما تدریجی و به دور از هیاهو در جریان ترافیک شهر هستند و آن اقبال به دوچرخه در برخی از مناطق تهران است.
  • افزایش سرقت از امکانات شهری در پایتخت

    خبر ساده اما قابل‌توجه بود؛ «سردیس قیصر امین‌پور ناپدید شد.» پس از انتشار این خبر، روابط‌عمومی شهرداری منطقه ۲ پایتخت با تایید این خبر اعلام کرد: شامگاه دوم شهریورماه سردیس قیصر امین‌پور، شاعر و ادیب معاصر ایران به سرقت رفته است. تایید این خبر از سوی مدیران شهری منجر به ایجاد شک و شبهه میان شهروندان و چرایی بروز این سرقت شد. هرچندکه آن‌طور که خبرها نشان می‌دهد سرقت امکانات شهری برای اولین‌بار در تهران رخ نداده است. آنطور که مسوولان شهری می‌گویند، دیوارهای صوتی بزرگراه چمران، دریچه‌های چدنی و... هم به سرقت می‌روند. بیلبوردها و بنرهای شهرداری تهران نیز از دیگر مواردی است که طی مدت اخیر به سرقت رفته‌اند. رئیس پلیس آگاهی تهران در پی ردیابی سارقان این بیلبوردها اخیرا از دستگیری آنها خبر داده است.
  • یک توصیه به خریداران مسکن

    کارشناسان معاملات مسکن خطاب به متقاضیان خرید آپارتمان یک توصیه فنی از بابت نحوه محاسبه شرایط پرداخت در معاملات خرید مسکن مطرح می‌کنند و در عین حال درخصوص ارائه برخی اطلاعات غلط از سوی بعضی واسطه‌ها در این بازار به آنها هشدار می‌دهند.
  • ایربادها در هوای تجارت جهانی

    به زودی بازار لوازم جانبی جای بیشتری در بازار جهانی به خود اختصاص خواهد داد و به این ترتیب باید بازار گسترده‌تری را برای این دست ابزارهای مورد استفاده و محبوب کاربران باز کرد. اخیرا دو شرکت هوآوی و سونی دو نوع از ایربادهای جدید خود را معرفی کرده‌اند که ویژگی‌های روان‌تری را نسبت به گذشته ارائه کرده و کاربردهای بهینه‌ای را برای کاربران خود مهیا کرده‌اند.ایرباد FreeBuds ۳ هوآوی و ایرباد WF-H۸۰۰ سونی دو محصول جدید این شرکت‌ها در زمینه هندزفری‌های بی‌سیم هستند که هریک در نوع خود کاربردهای جذابی را معرفی کرده‌اند. از فناوری جلوگیری از صدای مزاحم گرفته تا امکانات بهتر برای جای گرفتن این هندزفری‌ها در میان گوش از ویژگی‌هایی است که مقایسه آنها می‌تواند به خریداران امکان بیشتری در انتخاب مدل دلخواه بدهد. در ادامه با ما همراه باشید.
  • MiXplorer برای مدیریت فایل‌ها

    اپلیکیشن MiXplorer توسط توسعه‌دهندگان ایرانی برای مدیریت فایل‌های گجت‌های اندرویدی ساخته‌ شده است و قابلیت‌های ویژه آن باعث شده تا کاربران نیازی به اپ‌های جانبی دیگر نداشته باشند. این اپ کاملا ایرانی بوده و هیچ‌گونه وابستگی به شرکت‌های خارجی ندارد.
  • عکس پاک شده در آی‌فون را برگردانید

    وقتی آی‌فون به دست دارید باید مطمئن باشید هر آن چیزی را که حذف می‌کنید ممکن است با مشکل در بازگرداندنشان مواجه شوید. با این وجود هنوز برخی از راهکارها هم هستند که به شما کمک می‌کنند به فایل‌های از دست رفته به‌ویژه عکس‌ها دست پیدا کنید؛ بنابراین با مرور این راه‌های پیشنهادی می‌توانید به عکس‌هایی که اخیرا از گوشی خود پاک کردید دست پیدا کنید.
  • ورود ۹ محصول جدید به بازار

    با اینکه خودروسازان کشور این روزها با مشکلاتی همچون کمبود نقدینگی، نبود قطعه یا کاهش تنوع محصولات به واسطه خروج شرکای خارجی دست و پنجه نرم می‌کنند اما همچنان توسعه محصولات خودرویی را در دستور کار دارند. طی چند ماه گذشته همراه با افت‌وخیزهای تولید و چالش‌های قیمت‌گذاری، خودروسازان برنامه‌های توسعه‌ای خود را به نمایش گذاشتند. آن‌طور که دو تولید‌کننده بزرگ کشور عنوان کردند آنها ۹ محصول جدید خودرویی را تا پایان سال راهی بازار خواهند کرد، محصولاتی که بیشتر در قالب خودروهای فیس لیفت شده است.
  • قطعه‌سازان، دافعه دولت و جاذبه بازار

    به نظر می‌رسد هرچقدر سرکوب قیمت خودرو موجبات کاهش میل قطعه‌سازان به تحویل قطعه به خودروسازان را فراهم کرده یا تحریم، تولید برخی قطعات را محدود کرده است، از آن سو فروش نسبتا آزادانه قطعات در بازار افترمارکت موجب شده تا عمده تولیدات زنجیره تامین صنعت خودروسازان، راهی بازار قطعه شود.
  • خودروسازان خصوصی در لبه پرتگاه

    انتشار آمار تولید خودرو در کشور به‌طور مشخص نمایانگر وضعیت خودروسازی کشور است. این آمار که سال‌هاست از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت منتشر می‌شود، فراز و فرود تولید هر محصولی از شرکت‌های خودروساز را نمایش می‌دهد. اما انتشار این گزارش در سال جاری با کاستی‌های زیادی همراه بوده است؛ از فروردین‌ماه امسال که آمار تولید برخی خودروها به اشتباه منتشر شد وزارت صنعت تا امروز آمار مذکور را یا ارائه نکرده یا با تاخیر زیاد آن را در اختیار انجمن تولید‌کنندگان خودرو قرار داده است. به این ترتیب بسیاری از رسانه‌ها گزارش آماری تولید خودرو را از سایت کدال بورس دریافت می‌کنند، با این تفاوت که در سایت مذکور به‌طور تفکیکی خبری از گزارش تولید محصولات بخش خصوصی خودروسازی نیست.
  • پاتوق

  • قاب هفته - ۱۳۹۸/۰۶/۲۱

    ایام عزاداری حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) در هر منطقه‌ای از کشورمان حال و هوای خاص خود را دارد و ماسوله یکی از توریستی‌ترین شهرهای غربی شمال کشور نیز از این قاعده مستثنی نیست. امسال با وجود برودت ناگهانی هوا مراسم عزاداری امام حسین(ع) با حضور گرم اهالی در کنار بازدیدکنندگان در شهر تاریخی ماسوله برگزار شد که تصاویری از آن را در این شماره از «قاب هفته» مشاهده می‌کنید.
  • سرمایه‌گذاری روی آینده، تخصص ثروتمند هندی

    کارآفرین و مدیر عامل ارزشمندترین شرکت هند با الهام از چشم‌اندازی که پدرش داشت، معتقد است باید همواره روی کسب‌وکارهای آینده و همچنین روی استعدادها سرمایه‌گذاری کرد. شرکت نفت و گاز ریلاینس (Reliance Industries) در ۴۰ سال گذشته همین کار را انجام داده است. موکش آمبانی می‌گوید: «ما به قدرت جوانان ایمان داریم. یکی از ویژگی‌های ثابت شرکت ما در ۴۰ سال گذشته این بوده که میانگین سنی کارمندان ریلاینس همواره حدود ۳۰ سال بوده است.»
  • استارت‌آپی برای افراد دارای معلولیت

    کارآفرینی کار سختی است. این را همه می‌دانند. اما کارآفرینی چه قدر سخت‌تر می‌شود وقتی که شخص کارآفرین خودش در زندگی با چالش‌های بزرگی مواجه باشد. چالش‌هایی مانند معلولیت بالای ۹۰ درصدی. اما این چیزی نبود که جلوی اراده وحید رجبلو را بگیرد. کسی که راه‌اندازی استارت‌آپش را دو سال قبل آغاز کرد و در اولین جشنواره توان تک برگزیده شد. در ادامه با وحید و برادرش مجید رجبلو همراه می‌شویم تا برایمان از مسیری که در کسب‌و‌کار خود طی کرده‌اند و چشم‌انداز پیش‌روی «توانیتو» بگویند.
  • پول برای هیچ

    «هارولد جیمز» استاد تاریخ و امور بین‌الملل در دانشگاه پرینستون و متخصص تاریخ اقتصاد آلمان است.
  • بحران نرخ بهره منفی اروپا

    «مارتین آرنولد»، متخصص سیاست پولی ناحیه اروپا در دفتر پژوهشی فایننشال‌تایمز به اجلاس هفته جاری سیاست‌گذاران پولی اروپا پرداخته است.
  • آنچه اقتصاددانان هنوز باید بدانند

    «مارک کلیف»، اقتصاددان ارشد و رئیس بخش تحقیقات جهانی گروه ING است.
  • تلاش اروپا برای غلبه یورو بر دلار

    «بنوا کیوره»، عضو هیات‌مدیره بانک مرکزی اروپا است.