شماره روزنامه ۶۱۸۳
|

جمعه‌نامه

  • تحلیل اقتصاددان از دعوت سلبریتی

    علی کریمی فوتبالیست مشهور مردم را به کمپینی دعوت کرده که هدفش به آرامش رساندن بازار و ارزان شدن قیمت کالاها بوده است. در برخورد با این کمپین دو رویکرد وجود داشت؛ عده‌ای به این کمپین خرده گرفتند و عده‌ای دیگر به کمپین احترام گذاشتند؛ ولی در عین حال یادآوری می‌کردند که چه نکاتی در این کمپین دیده نشده است یا بهتر است چه نکاتی در نظر گرفته شود. این کمپین یک جنبه امیدواری دارد که گروه‌های مرجع از هر طیفی در مورد مسائل کشور بی‌تفاوت نیستند؛ البته در مقابل می‌تواند یک تهدید را نیز به واسطه احاطه نداشتن همان گروه‌هابه مسائل اقتصادی در پی داشته باشد. دکتر فرشاد فاطمی، اقتصاددان حوزه خرد در گفت‌وگویی از نگاه اقتصادی مسائل مورد نظر کمپین را مورد بحث قرار داده است.
  • آنالیز اقتصادی کمپین تحریم خرید

    اگر از عامه مردم پرسیده شود که چرا نرخ تورم و انتظارات تورمی افزایشی است، یک جواب ساده این است که نرخ ارز گران شد و مغازه‌دارها از فرصت استفاده کردند، تا جنس‌های خود را گران کنند. آنها معتقدند که ریشه گرانی، نرخ ارز است و اگر این نرخ ثابت بماند، مشکلات گرانی حل می‌شود، اما از نظر اقتصاددانان این موضوع، یک تحلیل دقیق نیست
  • الگوهای خارجی کمپین ضد‌گرانی

    این روز‌ها کمپین تحریم خرید با هشتگ «من نمی‌خرم» از سوی سلبریتی‌ها و عموم مردم ترند شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی شده است. فارغ از نفس مثبت این کمپین، در این گزارش سعی شده تا با بررسی تجربه‌های مشابه در کشورهای خارجی از جمله کمپین تحریم خرید مرغ در عربستان و تحریم خرید شیر در آلمان، میزان اثرگذاری کمپین اخیر ایرانی در تقابل با گرانی‌ها مورد مقایسه و بررسی قرار گیرد.
  • خشت کج سلبریتی‌ها

    از ۸ سالگی که بیش از دو هفته‌نامه ورزشی به نام‌های کیهان ورزشی و دنیای ورزش منتشر نمی‌شد، خاطرم هست که رفتار، حرکات و حتی تیپ و ژست آنان را در موقع عکس‌های خبری با دقت دنبال و گاه علاقه زیادی به تقلید از آنها داشتم. در آن زمان نه اینترنت و نه فضای مجازی بود، نه رسانه‌های کاغذی با چنین گستردگی در اختیار عموم قرار داشت و نه امکان برخورد نزدیک چهره‌های ورزشی و سینمایی همچون امروز با مردم عادی فراهم بود.
  • علائم پیری در معاملات ملک

    میانگین سنی آپارتمان‌های در حال فروش در تهران نسبت به میانه دوره رکود اخیر، دو سال افزایش یافت. اطلاعات آماری از کیفیت خرید واحدهای مسکونی از سوی متقاضیان در تهران نشان می‌دهد: متوسط عمربنای خانه‌های فروش رفته طی ماه‌های اخیر، ۱۱ سال بوده است.
  • چند دلیل انتخاب «نیروی هوایی» برای سکونت

    یکی از محله‌های خوشنام و پرتقاضا برای سکونت در شرق تهران، محله «نیروی هوایی» واقع در محدوده منطقه ۱۳ شهرداری تهران است. خیابان پیروزی به عنوان یکی از معابر شریانی مهم شرقی-غربی تهران، محله‌های زیادی را به هم پیوند می‌زند و از جنوب محله نیروی هوایی نیز عبور می‌کند. این محله از شرق به خیابان ۳۰ متری نیروی هوایی، از شمال به اراضی وسیع پادگان نیروی هوایی ارتش و از غرب به خیابان ۲۱ متری دهقان منتهی می‌شود. از آنجا که اولین ساکنان این محله در دهه ۴۰ شمسی، افسران و درجه‌داران نیروی هوایی ارتش ایران بودند و از طرفی یکی از پادگان‌های مهم نیروی هوایی نیز در این محدوده قرار داشت، نام «نیروی هوایی» از چند دهه قبل بر پیشانی این محله نشست.
  • افزایش بی‌تفاوتی میان شهروندان تهرانی

    مردمان این شهر با عجله و بی‌تفاوت از کنار هم رد می‌شوند. گاهی آن‌قدر تند که اگر به فاصله چند دقیقه چندین بار هم از کنار هم عبور کنند باز هم بی‌تفاوتی مانع از شناخت می‌شود. بی‌تفاوتی اما از سطوح خیابان‌های شهر هم فراتر می‌رود. برای بسیاری از ساکنان این شهر پیش آمده که با وجود سال‌ها سکونت در یک ساختمان چند واحدی با همسایگان خود، آشنایی کلامی ندارند. شناخت آنها گاه به عبور و مرور در راه‌پله‌های ساختمان و آوردن لبخندی بر لب محدود می‌شود.
  • تلاش مسکن بزرگ‌متراژ برای فروش

    مالکان واحدهای مسکونی بزرگ‌متراژ در تلاش برای فروش آپارتمان‌های خود در بازار معاملات مسکن سعی دارند سطح قیمت‌های خود را مانند آپارتمان‌‌های مصرفی واقع در مناطق معمولی شهر افزایش دهند.
  • قاب هفته

    تیم ملی ایران روزجمعه ۲۵ خرداد، مقابل تیم ملی مراکش در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه با نتیجه یک بر صفر به پیروزی رسید، بسیاری از مردم تهران این بازی را در کافه ها و اماکن عمومی تماشا کردند و بعد از این پیروزی دلچسب با حضوری پر شور در خیابان های شهرتا پاسی از شب به جشن و شادی پرداختند.
  • آیا نجات یورو ممکن است؟

    جوزف استیگلیتز، استاد دانشگاه کلمبیا و برنده نوبل اقتصادی، به بررسی وضعیت سیاسی‌اقتصادی اتحادیه اروپا پرداخته است.
  • جدال پولی آمریکا و اروپا

    «جان آترز»، تحلیلگر اقتصاد و سرمایه روزنامه فایننشال‌تایمز، در وبلاگ شخصی‌اش آخرین گزارش را به سیاست پولی بانک مرکزی اروپا اختصاص داده است.
  • وضع تعرفه علیه کانادا؟

    «برد سستر»، اقتصاددان آمریکایی و عضو سابق هیات مشاوران وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، آخرین پست وبلاگش را به بررسی سیاست تعرفه‌گذاری علیه کانادا به‌عنوان بهترین شریک تجاری آمریکا اختصاص داده است. او نوشته است: من در زمره اقتصاددانانی هستم که در خصوص کسری تراز تجاری آمریکا اظهار نگرانی کرده‌ام.
  • سندروم چوپان دروغگو

    هراس از اعمال تعرفه‌های واردات در ماه‌های گذشته بر بازار سهام آمریکا سایه افکنده بود، اما به‌نظر می‌رسد بازار رفته‌رفته نسبت به این تهدیدات بی‌اعتنا شده است. به گزارش رویترز اظهارات ترامپ مبنی بر اعمال تعرفه‌های مضاعف بر واردات ۵۰ میلیارد دلاری از چین، با سعه‌صدر بازار مواجه شد. پیش از این دورنمای جنگ تجاری میان دو اقتصاد بزرگ دنیا سبب فروریختن بازار شده بود، اما این‌بار شاخص S&P تنها ۱/ ۰ درصد سقوط کرد.
  • افسون امیدهای واهی!

    در روزهای نخست هفته‌ای که گذشت علی کریمی، فوتبالیست شناخته‌شده و پرهوادار ایرانی با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش از مردم خواست به مدت یک ماه خودرو، مسکن و دیگر کالاهایی را که گران شده، نخرند. کاربران شبکه‌های اجتماعی پست اینستاگرامی او را در زمانی کوتاه به طور وسیع منتشر کردند و این ایده به اصطلاح مثل توپ در اینستاگرام، تلگرام، فیس‌بوک و توییتر صدا کرد. چهره‌های شاخص بسیاری هم از جامعه سینماگران، موسیقیدانان و حتی فعالان و دانش‌آموختگان اجتماعی و سیاسی و ... با این کمپین همراه شدند.
  • کمپین مجازی تحریم خرید کالا

    همزمان با گرانی و التهابات اخیر در بازار سکه، دلار، خودرو و مسکن، طی روزهای گذشته علی کریمی بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال در پستی اینستاگرامی از مردم خواست تا در کمپین مجازی تحریم خرید کالاهای گران شده همچون سکه و خودرو شرکت کرده و برای یک ماه چیزی نخرند تا به گفته او دست دلالان و دزدان از این مملکت بریده شود. اسطوره فوتبال ایران در این پست از مردم درخواست کرد تا با انتشار مجدد پست او از این پیشنهاد حمایت کنند.
  • جام جهانی متفاوت و هیجان انگیز در روسیه

    از پنج‌شنبه گذشته که جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ در روسیه شروع شد، تب فوتبال یک بار دیگر به سراغ شبکه‌های اجتماعی آمد و با داغ شدن هشتگ‌هایی چون # جام _ جهانی، # تیم_ملی و # ایران، فضای مجازی حسابی فوتبالی شد.عاشقان فوتبال که از مدت‌ها پیش منتظر شروع جام جهانی بودند، همزمان با شروع بازی‌ها و پخش آن از رسانه ملی، موجی از حواشی و تحلیل‌های فوتبالی در فضای مجازی به راه انداختند. باخت سنگین عربستان مقابل روسیه که با برتری میزبان ۵ بر صفر به پایان رسید شروعی بر هیجانات فوتبالی بود.
  • افکار عمومی نگران دختران ایرانشهر

    در کوران اخبار جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ ، خبری منتشر شد که در ابتدا تحت الشعاع پیروزی شیرین ایران بر مراکش قرار گرفت اما به همت برخی از کاربران فضای مجازی در استان سیستان و بلوچستان، انتشار گسترده ویدیویی از سخنرانی مولانا محمد طیب ملازهی امام جمعه اهل سنت ایرانشهر در شبکه های اجتماعی، موجب شد تا افکار عمومی ایران به این حادثه واکنش نشان داده و هشتگ های # تجاوز و #دختران_ ایرانشهر در توئیتر داغ شود.
  • داغ‌ترین‌های هفته

  • رویاها را از ما نگرفته‌اند

    رمان «جهان زندگان» از نظر مضمونی و محتوایی نسخه رو به تکامل رمان «نقش پنهان» است. در رمان نقش پنهان، ناصر رزاقی، بعد از قتل پدرش به دست فردی به نام احمد کدخدامنش، دچار تعارضات درونی فراوانی می‌شود که آیا قصاص کند یا ببخشد. تلاش‌های او برای گرفتن حکم اعدام یا انتقام از قاتل پدر، بی‌نتیجه می‌ماند. ناصر با رفتن به شهری در شمال کشور سعی می‌کند تا با فرار از واقعیت‌های موجود و فراموش کردن گذشته، پاره‌ای از آلام روحی – روانی خود را بکاهد، اما فرو رفتن او در خواب و خیال و ظهور و حضور لحظه به لحظه روح پدر برای او و یادآوری خاطرات گذشته، هر لحظه از درون او را معذب می‌سازد.
  • حمله با گاز سارین به متروی توکیو

    مترو، اثر هاروکی موراکامی اثری تحقیقی در مورد حمله با گاز سارین به متروی توکیو در سال ۱۹۹۵ است که موجب مجروح شدن پنج هزار نفر شد. این آدم‌ها در یک روز آفتابی بهاری، درحالی‌که فقط برنامه ساده روزانه‌شان را انجام می‌دادند و اغلب می‌خواستند به سر کار بروند، قربانیان اتفاقی اولین حمله کور و بزرگ تروریستی دنیا شدند. ‌این حمله در روزگاری که جهان هنوز جای امنی محسوب می‌شد و آدم‌ها عادت نداشتند بی‌دلیل هدف حمله قرار بگیرند، خیلی قبل از بمب‌گذاری‌های انواع گروه‌های تروریستی و حمله‌های بی‌هدف و بمب‌گذاری‌های انتحاری انجام شد. کتاب به‌طور عمده از دو بخش تشکیل شده، بخش اول مصاحبه با قربانیان و بخش دوم مصاحبه با برخی از اعضای فرقه اوم شینریکو که این اقدام تروریستی به‌دست آن صورت گرفت.
  • تحولات درونی ایلات و قشون

    کتاب «ایلات کرمانشاهان و نقش آنها در قشون ایران عصر قاجار»
  • عرفان و خردمندی

    این کتاب دارای هفت بخش است هر بخش آن به مسائل مختلف مانند اسطوره‌ها و... پرداخته است و یک شرح کلی از آغاز و اینکه شاهنامه چطور به وجود آمده و به چه پرداخته و... ارائه می‌دهد که به‌طور کلی با آنچه تا به‌حال گفته شده فرق دارد.
  • استقبال مردم از کنسرت‌های با کیفیت

    ارکستر سمفونیک تهران در روزهای ۱۴ و ۱۵ به رهبری من روی صحنه خواهد رفت. برای این اجرا از یک سولیست ایرانی اتریشی برای حضور در این اجرا دعوت کرده‌ایم؛ میترا کوته یک پیانیست موفق ایرانی متولد اتریش است که کنسرتو پیانو شماره دو رخمانینوف را با ارکستر سمفونیک تهران اجرا می‌کند که یکی از زیباترین کسنرتو پیانوهای دنیا است.
  • رسالت درد نگاری

    بسیاری از کسانی که کار را دیده بودند، امسال سراغ ما را می‌گرفتند تا دوباره آن را به صحنه ببریم، سالن‌هایی هم متقاضی بودند که به هرحال دو مرتبه اجرا بشود، بدون شک گروه با توجه به تعهداتی که داشتند نمی‌توانستند بلافاصله اجرایی را در سالن دیگری شروع کنند. نظرسنجی‌های ما نشان داد که حدود ۹۵ درصد مخاطبان دوست داشتند کار ما را دوباره ببینند و با پیگیری‌های سالن شهرزاد قرار بر این شد که تیر و مرداد امسال در این سالن به اجرا برویم.
  • ضرورت ارتباط با نسل جوان

    آلبوم «بی‌محابا» با آهنگسازی «طهرانی‌پور» منتشر شده است که اولین تجربه‌ آهنگسازی وی در حوزه‌ موسیقی اصیل ایرانی است اما او اولین قدم را خیلی محکم برداشته و کار حرفه‌ای را روانه‌ بازار کرده است.
  • قابلیت‌های جادوی هنری

    تئاتر برای من یعنی امکان تغییر، امکانی که کمتر هنری می‌تواند این قابلیت را در خود نهفته داشته باشد. فیلم یک بار تمام می‌شود، نقاشی یک بار کشیده می‌شود، مجسمه یک بار ساخته می‌شود، نوازنده یک گام پایین و بالا برود همه چیز به‌هم می‌ریزد اما جادوی نمایش این است که هیچ چیز ثابت نیست.
  • خوابی برای تنها نهنگ سفید جهان

    آثار مجموعه «رویای سپید» که این روزها در گالری ویستا در حال نمایش است براساس یک رویا شکل گرفته و من قصد دارم خوابم را برای عده زیادی تعریف کنم.
  • از گرداب تا سرچشمه زاینده‌رود

    آیا می‌دانید که یکی از پیرترین موجودات زنده جهان در ایران است؟ «سرو کهنسال ابرکوه» این موجود زنده است که برخی آن را چهارهزارساله می‌دانند و برخی دانشمندان خارجی حتی عمر آن را تا ۸هزار سال نیز تخمین زده‌اند. ابرکوه یزد را بعضا با نام همین سرو پیر می‌شناسند؛ سروی که دیدنش می‌تواند هزاران سال تاریخ را به یاد بازدیدکنندگانش بیاورد.
  • راهکارهایی برای سفر آسان افراد دارای معلولیت

    لزوما سفر کردن با معلولیت پیدا یا پنهان سخت نیست. با چند راه‌کار ساده می‌توان همه‌چیز راه تغییر داد. هفته پیش به چند مورد راهکارهایی که سفر را برای افراد دارای معلولیت آسان می‌کنند، اشاره کردیم. این هفته نیز به باقی این راهکارها خواهیم پرداخت:
  • تحـول یک ایـده

    زندگی برایش در سه چیز خلاصه می‌شود، «هدف، پشتکار و امیدواری» سه کلیدواژه‌ای که برای رستگاری‌اش در عرصه کسب‌و‌‌کار و کارآفرینی کافی بوده است. کار کردن از همان دوران کودکی‌‌ در تار و پودش ریشه دوانده و همیشه شعارش این بوده که کار کردن عار نیست. همین روحیه زمینه‌ساز این شد که در سال‌های بعد در برابر ناملایمتی‌ها و بد‌‌رفتاری‌ها مقاوم شود. «رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود،‌ رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود» شاید بهروز فروتن را بتوان مصداق بارز این تک‌بیت دانست. مردی که فعالیتش را از زیر صفر شروع کرد؛ مردی که توانست در کنار همسرش در دورانی که پدیده‌ای به نام استارت‌آپ وجود نداشت با امکانات حداقلی در آشپزخانه منزلش با ایده‌ و فکری بدیع دست به تولید محصولات غذایی بزند و کسب‌و‌‌کاری کوچک و خانوادگی راه بیندازد. او در سال‌های بعد با انگیزه و پشتکار فعالیتش را در ابعاد وسیع‌تری بسط داد و کارخانه بهروز را بنیان‌گذاری کرد. کارخانه‌ای که به یکی از قطب‌های تولیدات مواد غذایی در کشور تبدیل شد و محصولاتش به شرق و غرب صادر شد. فروتن رویاهایش را جدی گرفته و به قول خودش هیچ کاری برایش نشد نداشته است. او خود را مدیون کسانی می‌داند که به او ستم کرده‌اند. می‌گوید همین آدم‌ها بودند که انگیزه‌اش را برای پیشرفت مضاعف کرده‌اند. از دوران واگذاری بهروز با تلخی یاد می‌کند، انگار که فرزندش را از او گرفته‌اند. با این وجود نگاهش به جلو است و هرگز امید را فراموش نمی‌کند.
  • استارباکس تجربه می‌فروشد، نه قهوه

    طراحی خدمات یعنی یک شرکت کاری انجام دهد که مشتریانش همواره چیزی را که می‌خواهد ارائه دهد تجربه کنند. این تجربه تصویر جدید، تفکر جدید و بازآفرینی در هر جنبه از تعامل مشتری و شرکت را صرف نظر از اینکه چه چیزی به فروش می‌رسد، دربرمی‌گیرد تا مشتری راضی باشد و اهداف استراتژیک شرکت محقق شود. یکی از موفق‌ترین شرکت‌ها در طراحی خدمات با لوگوی معروفش، استارباکس است. استارباکس در سال ۱۹۷۱ در شهر سیاتل آمریکا تاسیس شد و توسعه جهانی آن خیلی سریع و استراتژیک اتفاق افتاد، به طوری که در سال‌های ۱۹۹۶، ۱۹۹۸ و ۲۰۰۲ به ترتیب وارد توکیو، انگلستان و مکزیکوسیتی شد و در حال حاضر در بیشتر کشورهای دنیا شعبه دارد.
  • از شکست استارباکس درس بگیریم

    سال‌ها، کارشناسان برند از استارباکس به عنوان مثالی از یک برند موفق نام برده‌اند و این برند بسیار ستایش و ازسوی بسیاری از شرکت‌ها کپی شده است. کلماتی مانند «تجربه» و «هدف» به عنوان ویژگی‌های برند استارباکس در جهان مشهور هستند. کارشناسان این شرکت را به‌خاطر ایجاد مزیت بدون «تبلیغات» ستایش کرده‌اند. اما باید نگاه انتقادی به کسب‌و‌کار استارباکس از چشم‌انداز یک برند انداخت. این شرکت در طول سال‌های فعالیتش چه اشتباهاتی داشته است؟ مسائل پیش آمده حول استارباکس لزوم توجه به تکامل برند و تغییرات یک برند به عنوان یک طبقه را مطرح می‌کند؛ تغییراتی که منجر به بلوغ شرکت می‌شود.
  • نبرد دو چینی

    گوشی جنجالی وان پلاس ۶ (OnePlus۶) اخیرا از طرف شرکت «وان پلاس» معرفی شد و حالا نوبت رقیب این شرکت، «شیائومی» بود که از جدیدترین گوشی هوشمند خود رونمایی کند. شرکت چینی شیائومی در مراسمی که در شهر شن‌ژن چین برگزار شد، پرچمدار جدید خود «می ۸» را معرفی کرد. در واقع، این تولیدکننده گوشی هوشمند تصمیم دارد یک رقیب جدی برای وان پلاس ۶ تازه وارد، به بازار عرضه کند. به هر حال، این دو گوشی ارزان قیمت همیشه در کانون توجه کاربران هستند. این بار تلاش آنها بر این است که گذشته از قیمت، مزیت رقابتی خود را در سایر ویژگی‌های یک گوشی هوشمند کاربردی تقویت کنند. اگرچه به نظر می‌رسد، محصول جدید این دو شرکت با الهام از ظاهر آی‌فون X برای خود جایی در بین گوشی‌های بدون دکمه باز کنند، با این حال باید دید از لحاظ سایر قابلیت‌های گوشی چه عملکردی داشتند. در ادامه به مقایسه وان پلاس ۶ و شیائومی می‌۸ می‌پردازیم:
  • سحرخیزی با عطر خوش

    سحرخیزی یا بیدار شدن زود از خواب اگرچه عادت خوبی است، ولی برای اکثر افراد سخت است. به‌ویژه افرادی که خواب می‌مانند و مجبورند برای حل این مشکل به ساعت‌های زنگ‌دار و بعضا با صدای گوش‌خراش متوسل شوند.
  • افزایش سرعت اینترنت موبایل

    اینترنت موبایل یکی از قابلیت‌های مهم و پرکاربرد گوشی‌های هوشمند امروزی است. امکان دسترسی جست‌وجوی آنلاین، پرداخت آنلاین، امکان سفارش تاکسی اینترنتی و خدماتی از این دست در هر مکانی به یکی از ضرورت‌های زندگی در عصر دیجیتال شده است. با این حال، مواقع پیش می‌آید که اینترنت موبایل به اندازه کافی پرسرعت نیست که بتوان در دنیای مجازی وارد شد. به هر حال، اگر شما جزو آن دسته از کاربران اندرویدی هستید که اینترنت کم‌سرعت شما را کلافه کرده، در ادامه به چهار ترفند اشاره می‌شود که به شما کمک می‌کند سرعت اینترنت موبایلتان را ارتقا دهید. البته قبل از اجرای این ترفندها، قبل از شروع، اطمینان حاصل کنید که به یک شبکه WiFi وصل نشده‌اید و داده موبایل روشن است. این راهکارها عبارتند از:
  • دعوت نامتعارف به کمپینی دیگر

    صنعت خودرو کشور یک‌بار طعم تلخ «اتحاد برای نخریدن خودروی نو» را چشیده حال آنکه به‌نظر می‌رسد با عدم ارائه عرضه مناسب خودرو به بازار در شرایط کنونی، برگزاری کمپین دیگری در این زمینه دور از ذهن نباشد. طی هفته جاری یکی از فوتبالیست‌های مطرح کشور در فضای مجازی پیامی با موضوعیت نخریدن کالاهایی که این روزها قیمت‌های نامتعارفی پیدا کرده‌اند، منتشر کرد.
  • اتحاد گربه و اژدها به کجا ختم می‌شود؟

    گرچه آینده پنج همکار چینی صنعت خودرو ایران با توجه به همکاران اروپایی و آمریکایی آنها تا حدی مبهم است، اما نمی‌توان کاملا نسبت به آینده ناامید بود.
  • وقت خرید خودرو

    «شرایط کنونی برای خرید خودرو مناسب نیست و بهتر است مشتریان با گذر از بازار هیجان زده کنونی، خرید را به زمان دیگری موکول کنند.» این پاسخی است که بسیاری از دست اندرکاران بازار در برابر پرسش متقاضیان از بهترین وقت خرید خودرو مطرح می‌کنند. در شرایط کنونی قیمت خودرو در کنار سکه، دلار و مسکن روند صعودی به خود گرفته این در حالی است که به نظر می‌رسد خودرو بیش از دیگر کالاها و یا بازار‌ها در تیررس سرمایه‌های سرگردان قرار گرفته است.
  • رستوران معین درباری

  • چرخی در قرون وسطا

  • یک چنگال پاستا

  • تست تند لانجینی!