شماره روزنامه ۶۱۹۷
|

آخر هفته

  • همه مقصریم

    پرستو ابریشمی مربی تیم هیمالیانوردی امید استان تهران مرگ در فرهنگ کوهنوردی ایران به یک واژه عادی تبدیل شده است. به قول مادرم، شما کوهنوردان آنقدر مرگ دیدید و شنیده‌اید که هم زود باور می‌کنید و هم زود فراموش! اما آیا مرگ باید یگانه همراه همیشگی و وفادار این ورزش باشد؟ درست است که ذاتا خطر در این ورزش نهفته است، به ویژه در بُعد هیمالیانوردی، اما نقش کوهنوردان در میزان حضور مرگ در برنامه‌های هیمالیانوردی چقدر است؟ مَثل معروفی در کوهنوردی اروپا وجود دارد که می‌گوید: آنجا که آلپ تمام می‌شود، هیمالیا آغاز می‌گردد، چرا که در رشته کوه آلپ که سراسر آن، درگیری با یخ و سنگ و شکاف است، تمریناتی در خور انجام می‌شود؛ کاستی‌ها و ضعف‌ها رفع می‌شود و سپس پا در هیمالیا گذاشته می‌شود.
  • تاثیر شب‌های قدر بر سلامت روان

    کارشناس ارشد بالینی مهارت‌های زندگی گفت: باوری که در شب‌های قدر به دلیل نوشته شدن سرنوشت وجود دارد و فرد با این آگاهی و حضور قلب در مراسم شرکت می‌کند، باعث می‌شود تا بر افکار و اعمال خود دقت نظر بیشتری داشته باشد. علی‌اصغر اصغر‌نژاد در گفت‌وگو با فارس، در مورد تاثیر انجام عبادات در شب‌های قدر بر سلامت روان گفت: عبادت کردن در جمع و به صورت گروهی تاثیرات معنوی بیشتری بر روی افراد می‌گذارد. وی ادامه داد: اینکه فرد معتقد باشد با انجام این اعمال در شب‌های قدر بهترین سرنوشت را رقم می‌زند، تاثیر مثبتی بر روح و روان خود برجای می‌گذارد.
  • تازه‌های پخش خانگی`

    خیابان بیست‌وچهارم کارگردان: سعید اسدی بازیگران: نیکی کریمی، حمید گودرزی، شیلا خداداد، مهدی ماهانی، بهاره افشاری خلاصه داستان: «خیابان بیست و چهارم» داستان مردی جوان و دلبسته خانواده‌ است. او نظم و قواعد خاصی در خانه‌اش حاکم کرده که به اتفاق‌هایی می‌انجامد. pic۱
    بدرود بغداد کارگردان: مهدی نادری بازیگران: مزدک میرعابدینی، مصطفی زمانی، پانته‌آ بهرام، مجید بهرامی، عدنان شاه‌طلایی خلاصه داستان: دانیِل دالکا بعد از شکست در مسابقه بوکس یکی از شرط بندها را به قتل می‌رساند و برای فرار از دست مافیا هیچ جایی امن‌تر از ارتش نمی‌یابد.
  • وقتی مالکان مستاجران را تهدید می‌کنند

    مهدیس فرقانی شرایط فعلی در بازار اجاره مسکن برای موجران به گونه‌ای است که مستاجر برای تمدید قرارداد یا جابه‌جایی، نمی‌تواند زمان زیادی برای تصمیم‌گیری سپری کند، این روزها بسیاری از متقاضیان در بازار اجاره مسکن اظهار می‌کنند که موجران به آنها تاکید کرده‌اند در کوتاه‌ترین زمان تصمیم خود را برای قرارداد سال جدید روشن کنند، در غیر این صورت به اصطلاح مشتری دست به نقد در حالت انتظار حضور دارد که به سرعت جایگزین آنها خواهد شد! رشد چندین برابری نرخ‌های اجاره، گرانی بیش از اندازه و نایاب شدن فایل‌های ارزنده در بازار اجاره مسکن چند وقتی است که مستاجران را در بازار اجاره سردرگم کرده است و این دسته از متقاضیان با مشکل تمدید یا جابه جا شدن روبه‌رو شده‌اند.
  • زمین‌های تهران با حرکت دولت مات شد!

    سال ۱۳۴۶ مقررات تازه‌ای برای عوارض زمین وضع شد و بر اساس این مقررات، قرار شد تا زمین‌های تهران بار دیگر مساحی شده و نقشه‌ای از دل آن استخراج شود که تا بیست و پنج سال آینده مشکلات شهری و احتیاجات تهران در آن در نظر گرفته شده باشد . اگرچه از اجرایی شدن یا نشدن این طرح اطلاع صحیحی در دست نیست، اما به نظر می‌رسد این طرح پایه و اساس طرح جامعی است که کمی بعد توسط فرمانفرمایان تهیه شد. به هر روی قرار شد تا این طرح حدود تهران بزرگ را مشخص کند. در نقشه جدید تهران مناطق مسکونی، تجاری، تفریحی و بناهای تاریخی و تمام مسائلی که در زندگی مردم نقش داشت مشخص می‌شد.
  • پرفروش‌های صنعت خودروی دنیا

    از زمان تولد صنعت خودرو در ۱۲۵ سال قبل، خودروهای بی‌شماری با ظاهر، کارایی و امکانات متفاوتی طراحی و ساخته شده‌اند، که از این بین برخی شکست خوردند و برخی دیگر تولیدشان پس از مدت کوتاهی متوقف شد و امروز کمتر کسی آنها را به یاد دارد، اما برخی دیگر به نماد این صنعت تبدیل شدند و مشتاقان خودرو را در هر گوشه دنیا شیفته خود کردند. فهرستی از ۱۰ خودروی پرفروش صنعت خودروی دنیا:pic۱


    شورولت ایمپالا شورولت ایمپالا تنها خودروی ساخت جنرال موتورز، خودروساز شماره یک آمریکا است که نامش در این فهرست آمده است.
  • پنج نکته کاربردی برای خرید چاپگر

    مریم عسگری چاپگرها از لوازم جانبی کامپیوتر هستند که اکثر کاربران اداری و حتی خانگی، با توجه به نیاز خود یک نمونه از آن را در اختیار دارند. با توجه به تنوع بالای انواع چاپگر، اما انتخاب یک نمونه مناسب برای هر کاربر، شاید کاری سخت و سردرگم‌کننده باشد. به همین منظور توجه به نکاتی هنگام خرید لازم و ضروری است، نکاتی که در این بخش به آنها اشاره‌ای کوتاه داریم. پس اگر شما هم قصد خرید چاپگر دارید و در انتخاب بین جوهرافشان یا لیرزی، تک کاره یا چند کاره و. . . سردرگم هستید، این مطلب را بخوانید: معرفی انواع چاپگر براساس نوع مصرف و کارایی، چاپگرها به ۵ نوع مختلف تقسیم می‌شوند:
    چاپگرهای جوهرافشان (inkjet) چاپگرهای جوهرافشان به وسیله پاشیدن قطرات ریز جوهر روی یک صفحه کاغذ از طریق منافذ ریزی که در هد وجود دارد، باعث به وجود آوردن تصاویر سیاه و سفید و رنگی در حد کیفیت مناسب می‌شود.
  • خستگی و بستگی

    چشم، ابرو، دست، تمام چیزی بود که دور تا دور دیوارهای گالری طراحان آزاد دیده می‌شد. عنوان نمایشگاه نیز تا حد زیادی گویای همین قضیه بود: «خستگی دست‌ها، بستگی چشم‌ها». راستش را بخواهید در بعضی نمایشگاه‌ها ترجیح می‌دهم که نوشته ابتدای آن را پیش از دیدن نمایشگاه نخوانم، تا بهتر بتوانم با آثار مواجه شوم. در این نمایشگاه نیز همین کار را کردم. مجموعه عکس‌های نمایشگاه آثار هاله حیدری و حامد سوداچی بودند. آثاری که بیش از هرچیز در کادربندی خود به تنوع دست‌ها و چشم‌های زنان مختلف توجه داشتند. طیفی متنوع از نگاه‌هایی که هریک گویای روایت متفاوتی از زندگی شخصی خود بودند و دست‌هایی که هرکدام تجربه‌ها و کارهای متفاوتی بازنمایی می‌کردند.
  • خبرخوان هوشمند

    Zite سیستم‌عامل: ios نسخه ۰/۶ وبالاتر، آندروید قیمت: رایگان این روزها اکثر ما آنقدر درگیری داریم که شاید خواندن همه منابع خبری برایمان کار آسانی نباشد. حالا این روزها اکثر ما به دنبال راه‌های ساده‌تری برای دسترسی به اخبار و اطلاعات هستیم، مانند اپ‌هایی که خبر‌های مهم یا مقالاتی را که شما به آن علاقه دارید از میان منابع مختلف دستچین و روی گوشی یا تبلت برایتان ارسال می‌کنند. Zite هم یکی از همین اپ‌ها است. اپلیکیشنی که با توجه به سلیقه و عادت‌های مطالعه شما، یاد می‌گیرد که شما به چه موضوعاتی علاقه‌مند هستید.
  • آیا باید محصولات گران‌تر را خرید؟

    همه ما خواستار این هستیم که خرید مسوولانه‌تری داشته باشیم. خریدی که هم بتواند نیازهای ما را برطرف کند و هم از نظر اقتصادی به‌صرفه باشد. بسیار پیش آمده است که با دو محصول شبیه به هم مواجه بوده‌ایم که قیمت‌های متفاوتی داشته‌اند. در اینجا این سوال پیش می‌آید که آیا شما باید محصول گران‌تر را بخرید یا محصول ارزان‌تر را؟ حتما شما نیز این ضرب‌المثل را شنیده‌اید که: «آن قدر پول‌دار نیستیم که محصول ارزان بخریم. » این حرف البته حاوی بصیرت مهمی است و آن این است که کیفیت مناسب محصول - به‌رغم قیمت بالاتر آن- می‌تواند عمر و دوام آن را تضمین کند، اما این ضرب‌المثل همواره صادق نیست.
  • چند توصیه برای انتخاب سحری در ماه رمضان

    یک سوال بسیار رایج در بین مردم در ماه رمضان چگونگی توزیع مواد غذایی در طول این ماه است تا هم بعد از ماه رمضان دچار مشکلات گوارشی یا کمبودهای غذایی نشوند و هم در طول روز انرژی بیشتری داشته باشند و تشنگی و گرسنگی بر آنها غلبه نکند و بتوانند به کارهای روزمره خود نیز بپردازند. یک توصیه جدی! اولین توصیه این است که تحت هیچ شرایطی وعده سحری خود را حذف نکنید. با توجه به ‌اینکه ماه رمضان امسال در تابستان قرار گرفته و شب‌ها کوتاه‌ترند، تعداد زیادی از شما وعده سحر خود را حذف می‌کنید، اما توصیه من به شما‌ این است که در طی شب هر سه وعده غذایی افطار، شام و سحری را داشته باشید.
  • هشت هزار متری‌های جهان و کوهـــــــــنوردانی که در آنها آرام گرفتند

    بیش از یک قرن است که رویای ایستادن بر فراز بلندترین نقطه‌های دنیا با تلاش کوهنوردان جامه عمل پوشیده است، اما آنها که از آن سال‌ها تا امروز رفتن به هشت هزارتایی‌ها را تجربه می‌کنند، می‌دانند رفتن این راه با فرض ماندن در کوهستان خواهد بود. از این روست که گروه بزرگی از بااستقامت‌ترین مردان جهان در این کوه‌ها آرام گرفته‌اند. در ایران متاسفانه آمار کشته‌شدگان هیمالیانوردی به سال ۲۰۰۴ بازمی‌گردد. آنچه می‌خوانید آماری است از ۱۴ هشت هزارمتری جهان، تاریخ اولین صعودها و کسانی که در این راه جان باختند: قله اورست ارتفاع: ۸۸۴۸ متر مکان: چین / نپال اولین فاتحان: ادموند هیلاری از نیوزیلند و تنزینگ نرگی از نپال اولین صعود: ساعت ۱۱.
  • کسب و کار

    pic۱
  • فدراسیون کوهنوردی یک گاو صندوق خالی است

    فاطمه بابابخانی می‌گویند یک کوله و کفش کتانی کافی است به کوه بروید، اما سری به بازار دست‌دومی‌های مهاباد هم که بزنید می‌بینید برای یک کفش دست دوم هم باید بیش از ۱۰۰ هزار تومان بپردازید. حال اگر قصد کنید در کوهنوردی حرفه‌ای شوید و هیمالیانوردی را امتحان کنید، کارتان سخت‌تر خواهد بود، بوده‌اند کوهنوردانی نظیر لیلا اسفندیاری که مجبور به فروش خانه‌شان برای یک سفر شده‌اند، اما چرا کوهنوردی در ایران چنین پرمخاطره و هزینه‌بر است؟ نهادهای متولی برای کاهش مخاطرات چه می‌کنند؟ رابطه باشگاه‌ها و فدراسیون کوهنوردی چگونه است؟ در گفت‌و‌گو با رضا زارعی، مربی فدراسیون کوهنوردی که پیشتر در این فدراسیون از کارشناسان صدور مجوزهای برون‌مرزی بود، پرسش‌هایمان را مطرح کردیم.
  • تراژدی برودپیک

    سارا مالکی سه کوهنورد جوان کشورمان برای بازگشایی مسیری جدید به نام «ایران» بر روی برودپیک، دوازدهمین قله بلند دنیا تلاشی چهار روزه داشتند و موفق هم شدند، اما آنها از برودپیک بازنگشتند تا «بزرگ‌ترین تراژدی تاریخ معاصر کوهنوردی دنیا» را رقم بزنند، این را رییس فدراسیون پاکستان که قله برودپیک در یکی از شهرهای آن قرار دارد گفته است. اما چرا آیدین بزرگی، پویا کیوان و مجتبی جراهی که توانستند مسیری به این دشواری را برای ایران بگشایند و به قله نیز صعود کنند، در مسیر بازگشت ماندند و بازنگشتند؟ چرا این سه جوان باید نقش اول بزرگ‌ترین تراژدی تاریخ کوهنوردی می‌شدند؟ ایراد کار کجا بوده است؟ این روزها موج عظیمی در نقد صعود اخیر و اتفاقات رخ داده در برودپیک و پاسخگویی به سوالات این‌چنینی، در فضای مجازی و جامعه کوهنوردی ایران ایجاد شده است، اما نظر اعضای باشگاه دماوند به عنوان کسانی که از ابتدای کار در جریان بوده‌اند چیست؟ برای اینکه موضوع را کمی شفاف‌تر کنیم، با عباس محمدی از اعضای قدیمی باشگاه کوهنوردی آرش و همایون بختیاری، دبیر این باشگاه به گفت‌وگو نشستیم که آن را در ادامه می‌خوانید: بعد از اتفاقاتی که رخ داد انتقادات زیادی از سوی جامعه کوهنوردی نسبت به این برنامه و شیوه اجرای آن وارد شد، بیشترین انتقادات هم متوجه تیم پشتیبانی و نحوه پشتیبانی بچه‌ها از سوی کارشناسان تیم، چه در تهران و چه در برودپیک، وارد است.
  • بستنی باعث ایجاد شعف در افراد می‌شود

    دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه، در رابطه با مصرف روزانه بستنی به افراد چنین توصیه کرد: «توصیه ما این است که افراد نباید عادت به خوردن روزانه بستنی کنند، به طور کل افراد در مصرف مواد غذایی نباید هیچ‌گونه ماده غذایی را هر روز مصرف کنند و آن ماده غذایی به صورت عادت برایشان شود. بستنی باید به صورت تفننی درحد یک یا دو بار در هفته مصرف شود. » دکتر مسعود کیمیاگر در گفت‌وگو با سلامت نیوز در رابطه با خواص بستنی چنین گفت: «این روزها انواع و اقسام بستنی نظیر آلاسکا، یخی، وانیلی، کاکائویی، میوه‌ای و شیری که مبنای آن شیر است موجود می‌باشد.
  • گل‌های گچی بر سقف منزل شما

    گچ یکی از پرکاربردترین مصالح در ساختمان‌سازی است، از زمان‌های گذشته هم در ساختمان‌سازی مورد توجه بوده و مخصوصا در دوران صفویه، اغلب ساختمان‌های اصفهان با گچ‌بری‌های زیبای آن دوران تزئین شده‌اند. یکی از اولین کاربردهای گچ در ساختمان‌سازی استفاده از آن به عنوان یک مشخص‌کننده یا برای ایجاد حد و مرز ساختمان است و همانند یک مداد نقشه کلی یا مرز ساختمان را روی زمین با آن مشخص می‌کنند و تا آخرین مرحله ساخت که سفید کاری و نصب گچ‌بری‌ها است کاربرد دارد. گچ از پختن و آسیاب سنگ به دست می‌آید و جزو گروه مصالح کلسیم‌دار می‌باشد که به وفور هم در طبیعت پیدا می‌شود، از لحاظ فراوانی در رتبه پنجم است و در ایران هم در مناطقی چون کویر مرکزی، اطراف تهران(جاجرود) و آذربایجان یافت می‌شود.
  • مجوزهایی که مستقل‌ها از آن سهم نمی‌برند

    مهدی فرهادی تیم اعزامی باشگاه کوهنوردان آرش به منظور گشایش مسیر جدید در قله ۸۰۴۷ متری برودپیک در سال جاری موفق به گرفتن مجوز شورای برون مرزی از سازمان تربیت بدنی و فدراسیون کوهنوردی نشد، در حالی‌که این صعود تنها صعود ایرانی بود که ارزشی در سطح جهانی داشت. یادداشت ذیل اشاره‌ای کوتاه است به سیستم ناعادلانه اعطای مجوز شورای برون مرزی توسط فدراسیون کوهنوردی. سالیان گذشته فدراسیون کوهنوردی به منظور برخورداری کوهنوردان تیم‌های ملی اعزامی به قلل بالای ۷۰۰۰ متر از مزایای قهرمانی، سیستمی جهت ارزشگذاری صعود قلل مرتفع دنیا طراحی کرد (آیین‌نامه صعودهای برون مرزی) تا بر اساس آن به کوهنوردان عضو این تیم‌ها مزایایی چون ورزش‌های مدال‌آور تعلق گیرد.
  • رنو از ایران رفت؟

    هنوز خودروسازان داخلی باور ندارند که رنو قصد مهاجرت از ایران را دارد یا شاید نمی‌خواهند بپذیرند که برای خطوط تولیدی که با وعده رنو شکل گرفت و هزینه بی‌شماری برای آن کردند دیگر خودرویی در رفت و آمد نباشد. در هر صورت این واقعیت را که رنو با تمام وعده‌ها و قول و قرار‌هایی که به طرف ایرانی خود داد و حالا هم با پشت کردن به این وعده‌ها قصد ترک کشورمان را دارد باید بپذیرفت چه آنکه این واقعیت به ضررمان باشد یا به سودمان. شاید هم خودروسازان ذینفع در تولیدات رنو، هنوز دلخوش کرده‌اند به برنامه‌ها و ایده‌هایی که مسوولان رنو پس از خروج پژو از ایران بر آنها تاکید می‌کردند، ایده‌هایی که شاید سرابی بیش نبود و برای به ذوق درآوردن صنعت خودروی ایران وعده داده می‌شد.
  • آژیرهای تربیتی مخصوص والدین

    به گزارش تبیان، تربیت و فرزندپروری یکی از دشوارترین وظایف والدین است. گاهی والدین در تربیت فرزندان دچار یک‌سری اشتباهات رایج می‌شوند. در صورتی که این اشتباهات زیاد تکرار شود موجب مشکلات رفتاری و هیجانی در کودک می‌شود. آگاهی از این اشتباهات موجب می‌شود تا از آنها اجتناب کنید. اشتباهات رایج در تربیت فرزندان ۱- والدین رفتار خوب فرزند را تشویق نکنند. ۲- والدین رفتار خوب فرزند را تنبیه کنند. ۳- والدین رفتار بد فرزند را تشویق کنند. ۴- والدین رفتار نامطلوب را تنبیه نکنند.
  • معرفی هنرمندان منتخب نسل نو - ۱۰ مرداد ۹۲

    هنرمند: زهرا ملا‌علی تقریبا دو ساعت قبل از اعلام اسامی منتخبین بود که با یکی از دوستان نقاش در نمایشگاه می‌گشتیم و آثاری را که احتمال بیشتری برای برگزیده شدن داشتند را نشان می‌کردیم. یکی از آنها دو اثر از «زهرا ملا‌علی» با عنوان «گردشگری در محرمات» بود. دلیل هم تا حد زیادی مشخص بود کار او نگاهی به نقاشی گذشته ایرانی داشت و از نگارگری بهره گرفته بود و ما حدس می‌زدیم این نوع نگاه‌ها به مذاق داوران این دوره خوش بیاید، که البته نیامد و کار انتخاب نشد. مولفه‌هایی که کار او را از نگارگری متمایز می‌کردند و به آن وجهی امروزی می‌دادند، «شخصیت‌سازی» و«ابعادِ» اثر بودند.
  • آیدین زنده است و ما امیدوار

    سعی می‌کنم صحبت‌هایم را مرور کنم، گفت‌وگو با خواهری که برادرش هفته‌ها است اسیر کوهستان است، کار ساده‌ای نیست. بالاخره شماره را می‌گیرم. آیدا هنوز امیدوار است، از همه می‌خواهد برای برادرش دعا کنند. می‌گوید چشم انتظار آیدین است تا بازگردد، بی‌خبری و پایان عملیات جست‌وجو او را راضی نکرده که بخواهد تسلیت بشنود. از همه می‌خواهد به این امید احترام بگذارند و فعل ماضی را درباره برادرش به کار نبرند. با او درباره تمرین‌های آیدین برای این برنامه و واکنش‌های مردم، باشگاه و فدراسیون کوهنوردی پس از وقوع مشکلات جدی در برنامه گفت‌وگو کردیم.
  • اوقات شرعی و قبله نما

    iPray: Prayer Times & Qibla سیستم‌عامل: ios نسخه ۰/۶ و بالاتر، آندروید قیمت: ۳ دلار و ۹۹ سنت برای ios ، ۱ دلار و ۹۹ سنت برای آندروید نرم‌افزارiPray: Prayer Times & Qibla Compass یک برنامه فوق‌العاده برای اوقات شرعی است که با توجه به هر شهری در جهان اذان عصر، مغرب، عشاء و صبح را اعلام می‌کند. این نرم‌افزار حتی قابلیت پیدا کردن قبله و مکه را نیز با استفاده از GPS به کاربرانش می‌دهد. امکان انتخاب دستی مکان‌های مختلف از روی نقشه گوگل، امکان اعلام زمان دقیق اذان‌های روز، قابلیت هشدار برای نماز، دارای ویدجت برای نمایش کل اوقات امروز، همین حالا و روز‌های آتی، امکان نمایش وقت‌های شرعی برای یک هفته تا یک ماه و.
  • از شارژی‌های کوچک تا صنعتی‌های پرقدرت

    در میان لوازم برقی خانگی، جاروبرقی‌ها از پرطرفدارترین و البته پر سر و صداترین کالاها به حساب می‌آیند.
    کالایی که آنقدر نزد ما آدم‌های دنیای امروز مهم و بااهمیت است که تصور عدم حضور آن در خانه یا حتی محل کار و. . . برای ما بسیار سخت و غیرقابل تحمل است. با توجه به این موضوع (محبوبیت زیاد جاروبرقی‌ها) شاهد عرضه انواع جاروبرقی با برندهای متنوع و مدل‌های گوناگون در بازار هستیم. نمونه‌هایی که هر کدام با توجه به نوع، برند و قابلیت‌هایی که دارند قیمت خاصی دارند. در چنین شرایطی شاید انتخاب یک نمونه مناسب برای افرادی که قصد خرید یک جاروبرقی جدید را دارند سخت باشد.
  • دنیا روح این سه جوان را کم می‌آورد

    درباره مجتبی جراهی، آیدین بزرگی و پویا کیوان، همنوردان ایرانی بسیار نوشته‌اند، اما در این سفر یک گروه آمریکایی نیز چند روزی با تیم ایرانی ما همراه شدند. آنچه می‌خوانید گزیده‌ای از نوشته اسکات یووری درباره آنها است که پس از قرار گرفتن در وبلاگش به سرعت نیز در دنیای مجازی پخش شد. روز ۱۶ ژوئیه سه نفر از اعضای تیم ایران که با هم کوهنوردی می‌کردیم در یک اقدام باورنکردنی راه جدیدی برای رسیدن به قله برود باز کردند. این یک دستاورد عظیم برای این کوهنوردان بااستعداد ایران بود که از سال ۲۰۰۹ بر روی این مسیر کار می‌کردند.
  • کوهنوردانی که به خانه بازنگشتند

    سقوط از ارتفاع زیاد چهره‌اش را تغییر داده بود، اما باز لیلا بود. پیش از سفر وصیت کرده بود در صورت سقوط یا هر اتفاق دیگر در هیمالیا باقی بماند و خانواده‌اش پذیرفتند آخرین خواسته برآورده شود. سال‌هاست صعودهای برون‌مرزی و داخلی موجب بروز حوادثی می‌شود که مرگ کوهنورد را به دنبال دارد. عمده این افراد جزو قوی‌ترین و سالم‌ترین‌ها به شمار می‌روند، اما هیچگاه به خانه بازنمی‌گردند. مفقود شدن آنها این امید را در خانواده‌ها به همراه می‌آورد که همچنان امیدی هست، اما گذر روزها امیدها را به یاسی تلخ بدل می‌کند.
  • اصول دکوراسیون برای خانه‌های مجردی

    ممکن است شما هم جزو کسانی باشید که در حال حاضر مجردی زندگی می‌کنید و چندان هم به دکور خانه اهمیت ندهید. واقعیت آن است که همیشه خانه‌های مجردی جزو خانه‌هایی بوده و هستند که کمترین توجه و دقت برای نحوه چیدمان آنها صورت می‌گیرد و اغلب افرادی که زندگی مجردی دارند، به علت مشغله‌های زندگی انفرادی، توجهی به هماهنگی یا نوع وسایلی که برای چیدمان منزل انتخاب می‌کنند ندارند. اما به خصوص در سال‌های اخیر با شکل‌گیری طیف به‌خصوص و در عین حال گسترده‌ای از مجردها که یا به علت بالا رفتن سن و ازدواج نکردن مجرد زندگی می‌کنند یا از همسرشان جدا شده‌اند، زندگی مجردی در خانه‌های مجردی هم وسعت بیشتری نسبت به قبل گرفته است.
  • خیزش دوباره سینماها با اکران عید فطر

    بعد از یک هفته کم‌رمق و پر‌از تعطیلی برای سینماها، به مناسبت شب‌های پر‌برکت قدر، حالا نوبت تاخت‌وتاز و رونق سینماها است. فیلم‌های روی پرده به ادامه فروش چشم دارند و فیلم‌های جدید به شروعی خوب؛ خصوصا که با پیش‌رو بودن عید سعید فطر و تعطیلات دو روزه آن، این انتظارات چندان هم بیراه نیست. همیشه سینماگران برای اکران‌های ویژه از جمله اکران نوروزی، اکران عید فطر و. . . سر و دست می‌شکنند. حالا امسال بخت با سازندگان فیلم‌های «هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند»، «دهلیز»، «فرزند چهارم»، «جا به جا» و «هیچ کجا، هیچ‌کس» بوده تا اکران عید فطر را از آن خود کنند.
  • مبارزه جهانی با گرسنگی

    امروزه در دنیا ۸۷۰ میلیون نفر از کمبود تغذیه‌ای رنج می‌برند. این به آن معنی است که حدود یک هشتم از مردم جهان برای سلامت و داشتن یک زندگی پرتحرک دسترسی به غذای کافی ندارند. در حقیقت گرسنگی و سوء تغذیه خطر شماره یک سلامت جهانی است، خطری حتی بزرگ‌تر از ترکیبی از بیماری‌های ایدز، مالاریا و سل؛ اما خبر خوب این است که معضل گرسنگی کاملا قابل حل است. در سراسر دنیا غذا به میزان کافی برای همه وجود دارد و به منظور دستیابی به این منبع نیازی به بررسی‌های پیچیده علمی نیست. برنامه جهانی غذا بزرگ‌ترین آژانس بشر دوستانه دنیا است که در سرتاسر جهان با گرسنگی مبارزه می‌کند.
  • سهامداران و خبرهای خوش فصل اول

    همایون دارابی عضو گروه بورس برای بیشتر سهامداران گزارشهای شرکتها یکی از مهمترین ابزار برای درک عملکرد و وضعیت موفقیت یا عدم موفقیت شرکتها است . در میان شرکتهای بورسی به صورت سنتی کمتر پیش می آید که گزارشهای سه ماهه نخست (که از ۱۵روز پس از پایان ماه تا نیمه ماه منتشر می شوند) با تعدیل و تغییر سود همراه باشد چرا که نزدیک به ۴ماه بیشتر از ارایه پیش بینی اولیه شرکت نگذشته و لذا بیشتر گزارشهای سه ماهه سوم و ۱۲ماهه تعدیل و تغییر سود را گزارش می کنند. اما امسال وضع در بورس متفاوت رقم خورده است. بسیاری از شرکتها به ویژه در گروههای پتروشیمی,دارو و سیمانی تعدیلهای قابل ملاحظه ای را در سه ماهه اعلام کرده اند که برای سرمایه گذاران خبرهای خوبی است.
  • غذاهای مورد علاقه گیلانی‌ها در ماه رمضان را بیشتر بشناسیم

    سبک و شیوه زندگی هر قوم، از عناصر بومی، سنتی و اصیلی همچون غذاهای محلی تاثیر می‏‌پذیرد؛ بی‏‌شک، معرفی این غذاها و ارائه نحوه پخت آنها به‌ویژه در ماه مبارک رمضان، در میان فراگیر شدن غذاهای مضر و کم ارزش، می‏‌تواند کمک شایانی به حفظ این میراث گذشتگان، اشاعه آن در بین نسل جدید و نیز حفظ سلامت افراد کند. مهرداد، اهل خوزستان که حدود دو سال است در رشت زندگی می‏‌کند، به (ایسنا) می‌گوید: در گیلان با شیرینی جدیدی به نام رشته خوشکار آشنا شدم و رمضان امسال این شیرینی خوشمزه را برای بستگان و دوستانم فرستاده‏‌ام که همگی از آن استقبال کردند.
  • تربیت صحیح پسر بچه‌ها

    به گزارش قدس آنلاین، تربیت و پرورش صحیح فرزند مهم‌ترین مشغله ذهنی پدر و مادر است. با ورود نوزاد به کانون گرم خانوده، زندگی زن و شوهر وارد مرحله تازه‌ای می‌شود. آنها از این به بعد فقط همسر یکدیگر نیستند؛ بلکه در برابر فرزندشان به عنوان پدر و مادر نیز وظایفی دارند. ابراز احساسات و هیجانات، صحبت کردن درباره مسائل و مشکلات، توانایی برقراری ارتباط قوی با دیگران و. . . از جمله مسائل تربیتی حساس و ظریفی است که والدین باید به آن توجه داشته باشند. چنین توانای‌هایی معمولا در دختران ملموس‌تر از پسران دیده می‌شود.
  • کابوس‌های خنده‌دار برای شب و چندتایی هم برای روز

    نمایش «کابوس‌های خنده‌دار. . . » نوشته محمد چرمشیر، با کارگردانی رضا حداد از جمعه ۱۱ مرداد در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه می‌رود. این نمایش، چهارمین تجربه مشترک چرمشیر و حداد است که قرار است در آن با استفاده از تکنولوژی‌های صحنه‌ای، تماشاگر را در موقعیتی درهم و برآمده از حضور زنده بازیگر و تکنولوژی نوین قرار دهند و کابوس‌هایی برای او ترسیم کنند. از دو هفته پیش هم تیزرهای پیش‌درآمد نمایش، به صورت مونولوگ‌هایی از بازیگران آن در فضای مجازی منتشر شد که هر کدامشان از کابوس‌هایشان می‌گفتند. . . مدت این نمایش ۷۰ دقیقه و بهای بلیط آن ۲۰ هزارتومان است.
  • مدیریت عکس

    Photoful سیستم‌عامل: iosios نسخه ۰/۵ و بالاتر قیمت: رایگان Photoful نام اپلیکیشن ویژه آیفون است که با آن می‌توان به مدیریت عکس‌های موجود روی گوشی خود بپردازید. با این اپلیکیشن می‌توانید به ساماندهی عکس‌های موجود روی اسمارت فون خود بپردازید و آنها را به ترتیب روز و ساعت مشاهده کنید. پس اگر از آن دسته کاربرانی هستید که با آیفون خود عکس زیاد می‌گیرید و دوست دارید همیشه به آنها سر بزنید و نگاهی به آنها بکنید، Photoful را تجربه کنید. امکان برچسب‌گذاری به روی فولدرها و مرتب‌سازی و جست‌وجو بر اساس تگ‌ها، ارسال عکس برای دوستان و اشتراک‌گذاری با دیگران از دیگر امکانات این اپ است.
  • معرفی هنرمندان منتخب نسل نو - ۱۰ مرداد ۹۲

    هنرمند: نازنین اوقانیان روز افتتاحیه، یک اثر بود که نوبتی سروقتش می‌رفتند؛ یعنی در یک زمان مشخص، گنجایش بیش از یک مخاطب را نداشت یا بهتر بگویم به طور کامل نداشت. دلیلش هم نه خود اثر، بلکه هدفون متصل به آن بود. باید گفت از لحاظ ظاهر هم تا حدی با آثار دیگر متفاوت بود. عنوانش «اثر ۷» بود و در آن یک اثر انگشت دیده می‌شد. اثر انگشتی که در دل خود نقشه خیابان سنایی تهران را نشان می‌داد و تقریبا در مرکز اثر بیمارستان تهران قرار داشت. هدفون را که می‌زدی، صدای صحبت چند نفر را در محیطی نسبتا شلوغ می‌شنیدی.
  • هیچ واکنش جالبی جز از جانب مردم ندیدم

    آتش‌نشانی در خود بحث امداد و نجات را دارد، آنکه وارد این حرفه می‌شود از پیش درصدی از احتمال سانحه را برای خود نیز پذیرفته است. اما مجتبی جراهی خود درگیر حادثه‌ای شد که امدادها برایش نتیجه‌ای نداشت. او در ارتفاعی بود که دست هیچ امدادگری به او نمی‌رسید. روزها می گذشت،‌ همه منتظر بودند،‌ستاد بحران تشکیل شد،‌ احمد برادرش مدام میان خانه و ستاد در رفت و آمد بود،‌ هلیکوپترها به حرکت درآمدند،‌همه بسیج شدند اما او بالاتر از آن بود که امداد نتیجه ای دهد. نهایتا همه پذیرفتند هلیکوپتر به آشیانه برگردد.
  • این هوشمندهای جان سخت

    چندی پیش لطیفه‌ای در قالب چند سوال مربوط به تلفن همراه در دنیای شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که برای مدت‌ها دست به دست می‌گشت. لطیفه‌ای که به سوالات کاربران تلفن همراه از یکدیگر در سال گذشته و آینده اشاره داشت. «سال ۷۶: آنتن دهی موبایلت چطوره؟ سال ۷۹: چقدر شارژ نگه می‌داره؟ سال ۸۲: دوربین هم داره؟ سال ۸۵: دوربینش چند مگا پیکسله؟ صداش چطوره؟ سال ۸۸: تاچه؟ یا از این معمولیاس؟ سال ۹۱: آندرویده؟ هوشمنده؟ یا معمولیه؟ سال ۹۴: اخلاقش چطوره؟! سال ۱۴۰۰: درکت می‌کنه؟ به اندازه کافی بهت توجه می‌کنه یا می‌خوای باهاش به هم بزنی؟».
  • سایه آشفتگی ارزی بر کالاهای اساسی

    غزاله طایفه دبیر گروه صنعت، معدن و بازرگانی این روزها آشفتگی در تخصیص ارز بر انباشت کالاهای اساسی در گمرکات کشور سایه انداخته و بلاتکلیفی تولیدکنندگان و واردکنندگان را به‌دنبال داشته است. کند شدن ترخیص کالاهای اساسی، از نیمه تیر ماه امسال، (زمانی که بانک مرکزی با اعلام جایگزینی نرخ ارز مرجع به جای نرخ ارز مبادله‌ای، نرخ دلار مرجع را از ۱۲۲۶تومان به ۲۴۷۷ تومان افزایش داد) شروع شد. با وجود اینکه مسوولان وزارت صنعت، معدن و تجارت بارها اعلام کردند که مبنای واردات و توزیع کالاهای اساسی تا پایان امسال، دلار با نرخ ۱۲۲۶تومان است، اما اختلاف آنها با بانک مرکزی بر سر مابه‌التفاوت ریالی نرخ قدیم و جدید ارز، در عمل جلوی ترخیص کالاها را گرفت.
  • آلوده‌‌ترین لوازم آشپزخانه

    خیلی‌ها فکر می‌کنند که فقط سینک ظرف‌شویی یا سیم و اسکاچ جزو آلوده‌ترین وسایل آشپزخانه هستند و باید آنها را با مواد شوینده شست، درحالی‌که متخصصان صنایع غذایی می‌گویند برخی دیگر از وسایل آشپزخانه هم می‌توانند آلودگی‌های محیطی و غذایی را در خود نگه دارند. به گزارش آرمان ؛ اگر این وسایل به درستی شسته و استفاده نشوند، حتی می‌توانند عامل انتشار انواع میکروب‌ها مانند ای‌کولای، سالمونلا، لیستریا و قارچ‌ها در میان لوازم آشپزی یا حتی غذاها باشند. در ادامه همین مطلب، شما را با این ۶ وسیله آلوده آشنا می‌کنیم:
    دربازکن معمولا از دربازکن‌های دستی یا برقی برای باز کردن در انواع کنسرو و تن ماهی استفاده می‌شود و بیشتر ما هم آن را پس از استفاده (بدون شستن) داخل کشوی قاشق‌ها می‌اندازیم، اما این کار می‌تواند باعث باقی‌ماندن مقداری از محتویات تن ماهی یا کنسرو روی چرخ‌های دربازکن و رشد و تکثیر انواع قارچ‌ها، کپک‌ها و باکتری‌ها در سطح این وسیله و دیگر وسایل داخل کشو شود.
  • روزه‌داری برای بیماران آلرژیک منعی ندارد

    یک فوق تخصص آسم و آلرژی و ایمونولوژی با بیان این مطلب که مواد غذایی خاصی در روزه‌داری بیماران آسم مد نظر نیست، توصیه کرد: مصرف مایعات و میوه‌های غیرآلرژی‌زا بین افطار تا سحر به طور فراوان، پرهیز از مصرف غذاهای سرخ شده، غذاهای کنسروی و آماده، زولبیا و بامیه، حلوا، شله زرد و توصیه‌های غذایی را که بیماران در دیگر ماه‌های سال رعایت کرده‌اند ادامه دهند. دکتر منصوره شریعت در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه روزه‌داری برای بیماران آلرژیک معمولا منعی ندارد، گفت: اگر بیمار دارو استفاده می‌کند، می‌تواند استفاده از دارو و اسپری را بر حسب نوع مصرف آن به افطار و سحر موکول کند.
  • داستان یک مدیرِ بی پول ولی مبتکر و امیدوار!

    احتمالا شما هم پوستر هر فیلمی، با موضوع ورزشی را که نگاه کرده باشید تا انتها موضوع آن را خوانده‌اید. داستان بر سر نبرد بین دو تیم، یا دو ورزشگاه قدرتمند مثبت و منفی است، با کلیشه همیشگی پیروزی قهرمان منفی داستان تا لحظات آخر و برگشتن ناگهانی ورق و پیروزی شخصیت مثبت قصه؛ اما «مانی بال» از این قاعده مستثنی است و حتی در این زمینه برخلاف جهت جریان شنا می‌کند. فیلمی که با موضوع یک باشگاه بیس بالِ بی‌پول ساخته شده که به دنبال کسب موفقیت در لیگ است. مدیر این باشگاه (برد پیت) برای موفقیت، به کمک یک ریاضیدان جوان طرحی پیاده می‌کنند که بر اساس آمار بازیکنان اجرا می‌شود، طرحی که برخلاف عقیده تمام مدیران باشگاه، اما جواب می‌دهد.
  • سه عقاب سرکش؛ آیدین، پویا و مجتبی

    محمود بهادری آیدین بزرگی، پویا کیوان و مجتبی جراهی از بهترین جوانان وطن بودند. این سه عقاب سرکش به پشتوانه تجربه فنی خوب، تمرین و آمادگی جسمانی و ذهنی و روحی عالی و شجاعت و عشق به کوهستان، توانستند شاخص‌ترین صعود ایرانی را در هیمالیا انجام بدهند و بر روی قله هشت هزار متری برودپیک از مسیری نو و دشوار گام نهادند. تاکید می‌کنم که این صعود در تاریخ کوهنوردی ایران شاخص‌ترین بود و از همه هیمالیانوردان پیشین، هرگز کسی در چنین سطحی کوهنوردی نکرده است و تردید ندارم که تا سال‌ها کوهنوردی ایران چنین صعودی را تجربه نخواهد کرد.
  • در وعده سحری بهتر است چه چیزهایی میل کنید؟

    وعده سحری می‌تواند ویژگی یک صبحانه معمولی را داشته باشد و اگر عادت به مصرف غذای سرد دارید، می‌توانید وعده‌ای مشابه صبحانه میل کنید و اگر به غذای گرم عادت دارید، می‌توانید وعده‌ای مانند ناهار میل کنید. اگر در هنگام صبح ترش می‌کنید یا تلخی دهان دارید، باید از غذاهای سبک در وعده سحری استفاده کنید و پس از خوردن سحری برای مدت ۲۰ دقیقه راه بروید و بلافاصله نخوابید. باید از مصرف غذاهای چرب و شور در وعده سحری پرهیز کنید و از سبزیجات به مقدار زیاد مانند کاهو، گوجه فرنگی و سالاد در ‌این وعده استفاده کنید تا در طول روز کمتر احساس تشنگی کنید.
  • هیمالیانوردی در ایران

    پروانه کاظمی این ماییم، دوباره اینجاییم. با هم هستیم، ولی تنهاییم. اینجاییم نه از برای خودخواهی، نه از برای خودنمایی، اینجاییم از سر عشق، اینجاییم از سر شور، از سر غرور. اینجاییم از برای رشد، از برای اوج، از سر جنون، اینجاییم برای پایان، پایان یک آغاز، پایانی که آغازی بلند پروازانه‌تر را نوید دهد، پایانی که پایان نیست که شالوده آغاز است، که پشتوانه آغاز است، که تیر خلاصی است بر نتوانستن‌ها، بر خود کم‌بینی‌ها، بر در حصار ماندن‌ها، بر گرفتار تکرار شدن‌ها. آری تیر خلاصی است بر ماندن‌ها، نرفتن‌ها، نرسیدن‌ها، غروبی است برای این فرسایش‌ها و طلوعی است برای ریشه زدن‌ها، برای شکوفه دادن‌ها.
  • صعود کنیم اما نه به هر قیمتی

    کوروش نگهبان مهم‌ترین مساله‌ای که هیمالیانوردها با آن مواجه‌اند بحث مالی و داشتن اسپانسر است. فدراسیون عموما مجوز صعود را با تاخیر و در دقایق ۹۰ به کوهنوردان می‌دهد که این امر موجب سوخته شدن زمان برای کوهنورد می‌شود و آنها را ناچار به صعود با هزینه شخصی می‌کند. این امر برای کوهنورد یک فشار مالی به همراه دارد. آنها با داشتن مجوز بهتر می‌توانند سراغ حامی مالی بروند، البته چند برنامه‌ای که در منطقه هیمالیا اجرا کردم با هزینه شخصی بوده است و خودم درگیر گرفتن مجوز نبودم. کوهنوردان کشورهای دیگر مسائل ما را ندارند و با طیب خاطر به برنامه‌ها می‌آیند.
  • چهار ویژگی ضروری برای کار‌آفرینان جوان

    ترجمه: دلآرام حسینیون کن ساندهیم، نویسنده این مقاله، آژانس کاریابی KAS را اداره می‌کند. او یک جوان ۲۹ ساله است که در ۲۵ سالگی و بدون هیچ تجربه‌ای، پس از اخراج شدن از یک شرکت ۳ ماه بعد از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه، کار خود را در دفتر کاری واقع در یک آپارتمان کوچک شروع کرد. ساندهیم بر اساس تجربیات کاری خود، ۴ ویژگی ضروری برای کارآفرینان تازه‌کار و جوان برشمرده است. ۱ کارآفرینان اصول اولیه فروش را به خوبی می‌دانند کارآفرینان افرادی هستند که در میان مهارت‌های متفاوت، در حوزه فروش و ارائه خدمات به مشتری، بسیار موفق‌تر عمل می‌کنند.
  • نشست نامچه - ۱۰ مرداد ۹۲

    همان‌طور که در هفته قبل توضیح داده شد، در این بخش به بازخوانی نشست‌های مهم در طی ده سال اخیر می‌پردازیم. هم‌اندیشی «طراحی به مثابه اندیشیدن» در سال هشتاد و پنج که از سوی خانه طراحی طی ده شب در گالری آریا برگزار شد؛ یکی از این موارد است. شب اول این نشست با حضور محمد پرویزی، حسن موریزی‌نژاد و فرهاد گاوزن به عنوان سخنران برگزار شد. در این نشست حسن موریزی نژاد به ابعاد تاریخی «طراحی» اشاره کرد و این مساله را مطرح کرد که شاید امروز مرز مشخصی بین طراحی و نقاشی وجود نداشته باشد و برای نمونه سالانه طراحی‌ای را‌ که در گالری برگ برپا شده بود مثال زد که ظاهرا در آن سالانه کارهای رنگی و نقاشی زیادی تحت عنوان طراحی ارائه شده بودند.
  • کم شدن اشتها با دوچرخه‌سواری

    به تازگی پزشکان دریافته‌اند که ورزش کردن به خصوص طناب زدن و دوچرخه‌سواری برای لاغرشدن اثر بسیار عالی دارند. تحقیقات جدید نشان می‌دهد که ورزش‌های عمودی باعث ایجاد نوعی حرکت در روده‌ها می‌شود که این اتفاق باعث کم‌شدن اشتها می‌شود. گفتنی است؛ این کم شدن اشتها باعث می‌شود تا فرد دیرتر احساس گرسنگی کند و تمایل به خوردن در او کمتر شود. بررسی‌ها نشان می‌دهند؛ دوچرخه‌سواری و طناب زدن بیشترین تاثیر را در این موضوع می‌گذارند. پزشکان با بررسی روی گروه‌های داوطلبان پی برده‌اند که پس از دوچرخه‌سواری یا طناب زدن، افراد علاقه‌ای به خوردن غذاهای چرب یا شیرین ندارند و میزان علاقه آنها کمتر از مواقع عادی است و همگی پس از حدود ۱۵ دقیقه از خوردن غذا سیر می‌شوند، در نتیجه به تدریج وزن متعادل بدن خود را به دست می‌آورند.
  • ویرایشگر عکس - ۱۰ مرداد ۹۲

    Camera Awesome سیستم‌عامل: ios نسخه ۰/۵ و بالاتر قیمت: رایگان به کمک اپلیکیشن‌ها، استفاده از تلفن‌های هوشمند جذاب‌تر و لذت‌بخش‌تر است، اما شاید دسترسی به اپلیکیشن‌های ایده‌آل و مورد علاقه، در بازار متنوع نرم‌افزار‌ها کار آسانی نباشد، مخصوصا اگر به دنبال یک اپ در حوزه عکاسی باشید. تا کنون در صفحه معرفی اپلیکیشن‌های کاربردی برای موبایل و تبلت، اپ‌های مختلفی به شما معرفی کرده‌ایم که کارایی دوربین شما را چند برابر کرده و باعث شده‌اند عکس‌های زیبایی به ثبت برسانید. یکی دیگر از این اپ‌ها که ممکن است برای دوستدارن به هنر عکاسی جالب باشد اپی به نام Camera Awesome است.
  • چگونه شکستی موفقیت‌آمیز داشته باشیم

    مترجم: مریم رضایی پائول سیمون گفته «زمین خوردن را یاد بگیرید، قبل از این که پرواز را بیاموزید. » شکست خوردن ضربه سختی به هر فردی وارد می‌کند. بیشتر ما حتی تا حدی با حس محتاط بودن نسبت به کلمه «شکست» بزرگ می‌شویم که سعی می‌کنیم از کودکی تا حد امکان از صدای بلند والدینمان، یا باختن در بازی با همسالانمان، یا شرمسار شدن جلوی همکلاسی‌هایمان در مدرسه دوری کنیم، اما برای تغییر اثر شکست در زندگی کاری و تبدیل آن به موقعیتی مثبت و پربازده راه‌هایی وجود دارد. جی استینفلد، موسس و مدیر عامل شرکت Blind.
  • قیمت تمام‌شده آپارتمان در تهران

    حرفه بسازوبفروشی یکی از معدود مشاغل پول‌ساز در شهر تهران و البته دیگر شهرهای بزرگ کشور محسوب می‌شود، به طوری که اگرچه موانع ریزودرشت در مسیر ساخت‌وساز ریسک رسیدن به مقصد را گاهی به اندازه ورشکستگی کامل فرد بسازوبفروش بالا می‌برد، اما سود نهایی در این شغل دست‌کم ۸۷ درصد برآورد می‌شود و البته متناسب با ترفند‌هایی که سازنده‌ها برای نحوه فروش آپارتمان‌هایشان به کار می‌برند، نرخ سود تا چند مرتبه قابل افزایش است. این حرفه در ردیف مشاغل تولیدی قرار دارد، اما میزان درآمد افراد در آن هرگز با متوسط درآمد تولیدکننده‌ها قابل مقایسه نیست.
  • دوبار منتخب

    ساعت هفت بعدازظهر روز شنبه پنجم مرداد ماه نود و دو، حیاط گالری شیرین: جمعیت نسبتا زیادی در حیاط به چشم می‌خورد، حدس می‌زنم بیشتر هنرمندانی که آثارشان در نمایشگاه هست آمده باشند. طبق اطلاع قبلی، قرار است ساعت هفت، اسامی سه هنرمندی که کارشان به عنوان منتخب، برگزیده شده است، اعلام کنند. ساعت هفت شده و هنوز خبری نیست. برق گالری هم رفته است و فضای داخلی سالن‌ها تاریک است، مثل فضای تاریک سالن تئاتر پیش از آغاز نمایش. در بیشتر چهره‌ها استرس به نحوی مشهود است. ظاهرا کسی از نتیجه داوری باخبر نیست، هرکس پیش‌بینی‌هایی دارد، اما خبر موثقی وجود ندارد.
  • با آرایش خودتان را پیر نکنید!

    می‌گویند زیبایی در نگاه بیننده است. این جمله کاملا درست است و مفاهیم جهانی زیادی در مورد زیبایی بین مردم رایج است. در اغلب فرهنگ‌ها، مردم گرایش دارند به اینکه جوان به نظر برسند، زیرا جوانی معادل خوب به نظر رسیدن است. به گزارش برترین‌ها؛ پس چرا باید کاری کنید که پیرتر به نظر برسید؟ تنها زمانی که افراد سعی می‌کنند پیرتر به نظر برسند زمانی است که جوان‌ترند! خانم‌ها وقت و انرژی زیادی را صرف زیبا به نظر رسیدن می‌کنند. صنعت زیبایی در ایالات متحده بسیار عظیم است و بسیاری از خانم‌ها هر روز صبح سخت تلاش می‌کنند تا بهترین ظاهر را داشته باشند.
  • ۵ باور اشتباه پیش از ازدواج

    اگر به یاد داشته باشید در دو شماره گذشته، به ۴ اشتباه رایج در فرآیند آشنایی پیش از ازدواج از جمله نپرسیدن سوالات کافی، سازش زودهنگام و عجولانه، نادیده گرفتن نشانه‌های هشداردهنده و مقدم شمردن تعهد بر تفاهم پرداختیم. به گزارش خراسان ؛ در این شماره نیز به ۵ اشتباه دیگر می‌پردازیم که معمولا بسیاری از افراد در جلسات خواستگاری مرتکب می‌شوند:
    ۱ تسلیم زرق و برق‌های مادی و ظاهری طرف مقابل می‌شویم. بسیاری از ما در انتخاب همسر خود متاثر از عوامل زیادی هستیم، عواملی مانند: پول فرد، جایگاه اجتماعی و نفوذ فرد، ثروت خانوادگی، شغل، شهرت، زیبایی و.
  • بازی با یک ربات

    Cordy ۲ سیستم‌عامل: ios و آندروید قیمت: رایگان Cordy ۲ از آن دسته بازی‌هایی است که محدوده سنی خاصی ندارد و از هفت تا هفتاد ساله از بازی کردن با آن لذت خواهند برد. شما در این بازی پرطرفدار که چند ماه است، نسخه دوم آن منتشر شده در نقش یک روبات به نام Cordy هستید که در تلاش هستید تا برق و روشنایی را دوباره به دنیا بازگردانید. شما توانایی دویدن، پرش و پرتاب اجسام به طرف دشمنان خود را دارید، برای این کار باید چرخ دنده‌های در نظر گرفته شده در بازی را جمع‌آوری کنید. شما در مراحل بازی با ربات‌های دیگری نیز آشنا می‌شوید که هر یک از آنها با قابلیت‌های اختصاصی خود به شما کمک می‌کنند تا موانع را از پیش روی بردارید.
  • رمضان و رفع تشنگی

    عاطفه چهره‌گشا یکی از عمده‌ترین مسائلی که روزه‌داران در ماه مبارک رمضان با آن مواجه می‌شوند، کم‌آبی و تشنگی است. مخصوصا اگر ماه رمضان مانند امسال در فصول گرم سال قرار گرفته باشد که ساعات طولانی روز و گرمای هوا مساله کم‌آبی و تشنگی را تشدید می‌کند. توجه به این امر به این علت اهمیت دارد که کم‌آبی باعث اختلال در وضعیت آب و الکترولیت‌ها در بدن می‌شود و سلامتی را به مخاطره می‌اندازد. به همین علت راه‌کارهایی برای حفظ سلامتی در روزهای گرم ماه رمضان توصیه می‌کنیم: برای جلوگیری از تشنگی در طول روزه‌داری چه کارهایی نباید انجام دهیم؟ ۱- در وعده سحری از مصرف غذاهای خشک و پر ادویه و تند، غذاهای سرخ شده و پر چرب و شیرین و همچنین از مصرف زیاد از حد گوشت باید پرهیز کرد.
  • خبر هفته از نگاه مسوولان ، مدیران و روزنامه‌نگاران

    مهم‌ترین خبر هفته گذشته چیست؟ در عصر اطلاعات و بمباران خبری، انتخاب یک خبر به عنوان مهم‌ترین خبر هفته گذشته کار دشواری می‌نماید. از اصلی‌ترین کارهایی که یک رسانه خبری می‌تواند انجام دهد انتخاب مهمترین اخبار است. حالا ما این کار را به دیگران سپرده‌ایم؛ به جمعی از سیاستمداران، مسوولان سابق ، فعلی و البته بخشی از همکاران‌مان در رسانه‌های دیگر تا پاسخگوی این سه سوال باشند: سه سوال مشترک از تمام روزنامه‌نگاران پرسیدیم. از آنها خواستیم
    ۱- مهم‌ترین خبر هفته گذشته چه بود؟ ۲-‌به چه دلیل؟ ۳- تبعات این خبر چیست؟


    الله‌وردی دهقانی نماینده ورزقان در مجلس ۱- در هفته‌ای که گذشت مهم‌ترین خبر رد طرح حمایت از تولید ملی بود که در صحن علنی مجلس مورد بررسی قرار گرفت.
  • ماه گردی

    هرماه مشخصه‌هایی با خود به همراه دارد، به طور مثال همین مرداد ماه آفتاب سوزان و گرمای طاقت فرسا را به ذهن و جسم می‌تاباند. اما زمانی که همین مرداد ماه با گالری «ماه» ترکیب می‌شود؛ پای یک سری مسائل دیگر مثل مجموعه آثار مطرح هنرمندان معاصر ایران به میان کشیده می‌شود. جمعه این هفته یعنی چهارم مردادماه افتتاحیه نمایشگاه آثار هنرمندان معاصر ایران در گالری ماه بود، هنرمندانی چون: سهراب سپهری، حسین کاظمی، آیدین آغداشلو، اردشیر محصص، مسعود عربشاهی، کوروش شیشه‌گران، فریده لاشایی و. . . . قیمت آثار از سه تا صد و بیست میلیون تومان بود و در همان ساعات ابتدایی افتتاحیه در کنار اغلب آثار تیکت قرمز -به معنای فروش رفته - به چشم می‌خورد.
  • فنون مذاکره: تعداد میهمانان و صورت جلسه

    هنگام هماهنگی تعداد جلسات حتی یک نفر را هم بیش از نیاز دعوت نکنید، (نیاز در یک جلسه مذاکره یعنی شخصی هست که حرفی برای گفتن دارد و این حرف را شخص دیگری نمی‌تواند بزند. ) اگر نتوانستید کسی را دعوت کنید با فرستادن یک یادداشت از او عذرخواهی کنید. کاغذ ارزان است، اما صداهای اضافی در یک جلسه مذاکره ممکن است برای شما گران تمام شود. وجود هر شخص اضافی به طور قابل‌توجهی مشکل کنترل ارتباطات را افزایش می‌دهد. وقتی سکوت در جلسات ضروری است، احتمال سروصدا کردن با حضور یک نفر اضافه شدیدا افزایش می‌یابد. بعضی اوقات لازم است از یک متخصص برای شرکت در جلسه دعوت کنید، مثلا یک حسابدار، حتی اگر آن شخص لزوما در جلسات دیگر شرکت نکند، در دعوت از او برای صحبت و پاسخ به سوالات شک نکنید.
  • تمرینی برای مواجهه با دنیای مدرن

    بدون شک سرمایه انسانی زیرساخت مهمی برای شکل‌گیری موفق یک موسسه خیریه است. با این حال توجه به سرمایه مادی و استقرار نظام مالی موثر هم از پایه‌های مهم شکل گیری و ادامه حیات این نهاد اجتماعی است. امور خیریه امر جدیدی در کشورمان نیست و ریشه‌های تاریخی و اسلامی محکمی دارد. خیریه تعلق به سنت دارد که در دنیای معاصر هم به مدد جامعه ایرانی آمده است. نتیجه ریشه‌دار بودن این سنت آن بوده که نهاد خیریه در غالب موارد لباس جدیدی به تن نکرده است. امروزه سازمان‌های زیاد خیریه‌ای در کشورمان فعالیت می‌کنند، اما بسیاری از این سازمان‌ها خود را در مسیر نوسازی و تحول قرار نداده‌اند و به همین دلیل با وجود اثربخشی، بعید نیست که از کارآمدی لازم برخوردار نباشند و از منابع خود به میزان درست بهره نبرند.
  • دهه شصتی یعنی بغض!

    رفت؟! کی رفت؟! کجا؟ چرا بی‌خبر؟ . . . سوالات کوتاه و موجزی از این دست را قطعا همه ما پرسیده‌ایم. وقتی که به یکباره خبر ترک وطن گفتن دوستی را شنیده‌ایم یا عکس آن را در شبکه‌های اجتماعی دیده‌ایم یا. . . . مهاجرت، یکی از عمده مسائلی است که این روزها جامعه ما با آن درگیر است. خصوصا نسل جوانی که آرمان‌هایش را از دست رفته می‌بیند! حالا فیلمی آمده که با اندکی بالا و پایین، حرف این نسل را می‌زند. اصلا شعارش این است «فیلمی برای دهه شصتی‌ها». اینکه چقدر فیلم «بغض» با بازی بابک حمیدیان و باران کوثری، در به تصویر کشیدن دهه شصتی‌ها و مشکلاتشان، عاشقی‌شان، زندگی شان و .
  • مجلس و صورت ‌مساله کنکور

    میثم هاشم‌خانی عضو گروه اندیشه اقتصاد مصوبه اخیر مجلس، یعنی حذف کنکور سراسری تا پنج سال آینده، درست تکرار مصوبه پنج سال پیش مجلس است؛ مصوبه‌ای که در سال ۱۳۸۶ مقرر کرده بود که کنکور سراسری ظرف پنج سال حذف شود . . اما «کنکور سراسری»، سال‌ها است که یکی از بزرگ‌ترین رخدادهای اجتماعی در کشور به حساب می‌آید. شاید حتی بتوان «کنکور سراسری» را به مثابه یک «نهاد اجتماعی» بسیار تاثیرگذار در ایران در نظر گرفت؛ نهادی که بر سبک زندگی جوانان و نوجوانان، نوع نگاه آنان به برنامه‌ریزی شغلی، شیوه تصمیم‌گیری‌شان در مورد تخصیص زمان برای آموزش مهارت‌های مختلف و حتی نوع برنامه‌ریزی نوجوانان برای اوقات فراغت تاثیرگذار است.
  • آفتاب داغ تابستان با رنگ خودروچه می‌کند؟

    در کشوری مثل ایران که چهار فصل را به صورت کامل به خود می‌بیند، نگهداری از خودرو هم باید متناسب با این فصل‌ها باشد، چه در زمستان و چه در تابستان. اما در تابستان که خورشید بی‌وقفه می‌تابد و گرمای هوا بیداد می‌کند، بر سر رنگ خودروها چه می‌آید؟ اگر رنگ خودرو را چیزی شبیه پوست انسان در نظر بگیریم، باید دید چه آسیب‌هایی رویی‌ترین لایه خودرو را تهدید می‌کند؟ و آیا چیزی شبیه کرم ضدآفتاب برای خودرو وجود دارد که بتوان روی بدنه خودرو زد تا رنگ آن از آسیب‌های تابش نور خورشید در امان باشد؟ البته تهدیدهایی که برای رنگ خودرو وجود دارد الزاما به تابش نور مستقیم خورشید بازنمی‌گردد و موارد دیگری هم وجود دارد: مواردی مانند باران‌های اسیدی، فضولات پرندگان، شیره برخی درختان که مواد اسیدی دارد و.