شماره روزنامه ۶۱۸۳
|

ویژه نامه

  • ۱۲۵ میلیون دلارصادرات به۳۸ کشورجهان

    مدیرعامل پارک فناوری پردیس در گزارشی به دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهور اعلام کرد: در حال حاضر ۱۴۰ شرکت دانش بنیان عضو پارک فناوری پردیس هستند که در آینده نزدیک ۵۰ واحد فناوری جدید هم به این تعداد افزوده خواهد شد. مهدی صفاری نیا در ششمین جلسه هیات امنای این پارک گفت: بیش از یکصد نوع محصول جدید و نوآورانه در سال ۹۲ توسط این واحدها تولید و عرضه شده است.
    وی افزود: میزان سرمایه گذاری انجام شده در پارک بالغ بر ۴ هزار میلیارد ریال می‌باشد که حدود ۱۱ برابر سرمایه گذاری دولت است. صفاری اعلام کرد: سال گذشته ۱۰ هزار میلیارد ریال فروش محصولات و خدمات دانش بنیان و همین طور طی سالهای ۹۰ و ۹۱ حدود ۱۲۵ میلیون دلار صادرات به بیش از ۳۸ کشور داشته ایم.
  • بزرگراه شهید همت تا اواسط سال آینده به کرج متصل می‌شود

    بزرگراه شهید همت اواسط سال آینده به کرج متصل می شود. دکتر هیربد معصومی با اعلام این خبر افزود:این پروژه از طرح های مهم در دست اقدام استانداری قرار دارد و پیش بینی می شود این پروژه ملی تا اواسط سال آینده به کرج وصل شود. وی با اشاره به اینکه سالانه ۲۵ میلیون خودرو در اتوبان تهران - کرج تردد می کنند، ادامه داد: ترافیک سنگین در این مسیر به معضل بزرگی برای استان البرز و به بلواری شهری مبدل شده است. معصومی گفت: همه روزه از ساعت ۱۶ به بعد با ترافیک سنگینی دراین محور مواجه هستیم. وی بابیان اینکه با اتصال بزرگراه شهید همت به کرج باز هم مشکل ترافیک حل نمی شود افزود: احداث یک کمربندی جنوبی و یک کمربندی شمالی در کرج ضروری است.
  • جوانان تولیدکننده زیر چتر حمایت دولت

    فعالان جوان عرصه صنعت برای کمک به تولید کشور از واحدهای پرتلاش در این حوزه الگو و انرژی می‌گیرند. سیدعلی صدری رئیس هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان ایران در حاشیه برگزاری مراسم هشتمین جشنواره ملی مدیران و تولیدکنندگان جوان با بیان این مطلب گفت: باید تلاش کنیم با بهبود وضعیت کسب و کار و اقتصاد کشور مشوق‌های خوبی برای سرمایه گذاری جوانان کشور در این عرصه ایجاد شود.
    وی افزود: برگزاری این جشنواره ملی در هشت سال گذشته با هدف کمک به قشر جوان مدیر و تولیدکننده بوده است و امیدواریم با حمایت و حضور مستمر مسئولان دولت تدبیر و امید و وزارت صنعت، معدن و تجارت در این گونه جشنواره‌ها و تقدیر از فعالان جوان صنعت و تولیدکننده، در آینده شاهد پیشرفت‌های چشمگیری در اعتلای بخش صنعت کشور باشیم.
  • اهدای تندیس به جوان اول تولیدکننده داروهای ضد سرطان

    تولیدکننده جوان صنعت داروسازی کشور به خاطر مدیریت و خلاقیت خود برای تولید داروهای ضد سرطان، در هشتمین جشنواره ملی مدیران و تولیدکنندگان کشور مورد سپاس و تقدیر قرار گرفت و نشان و تندیس ویژه مدیریت به وی اعطا شد. دکتر محمد پوروزیری مدیرعامل شرکت داروسازی خوارزمی‌در حاشیه این مراسم اعلام کرد: با همدلی و همت جوانان آموزش دیده و تحصیلکرده این کارخانه موفق شدیم بخش داروهای ضد سرطان را راه‌اندازی کنیم که به زودی این داروها وارد بازار می‌شود.
    وی یادآور شد: در حال حاضر پتانسیل داخلی در زمینه داروسازی بسیار بالاست و متخصصان جوان و مجری لایق کشور در این زمینه‌ها بسیار فعال هستند و توانسته‌اند داروهای با تکنولوژی بالا را به ویژه در بخش سرطان تولید و آماده عرضه کنند.
  • کاهش زمان صدور جواز تاسیس به یک هفته

    رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران اعلام کرد: زمان صدور جواز تاسیس و ارائه خدمات صنعتی به متقاضیان دارای پروانه بهره برداری استان تهران به کمتر از یک هفته کاهش یافت. مهندس یداله صادقی در بازدید از یک واحد تولیدی شرق تهران با اعلام این خبر افزود: این برنامه با هدف اصلاح فرآیند و بهبود به منظور ارائه مشوق و تسهیلات جدید برای تسریع در روند سرمایه گذاریهای انجام شده در بخش صنعت و تولید استان تهران صورت گرفته است. به گفته صادقی، تا پیش از این اقدام، به دلایل متعدد زمان صدور جواز تاسیس حداقل ۹۰ روز به طول می‌انجامید.
  • معادن مخلوط کوهی جایگزین ندارد

    مهدی ضابطی: تولیدکنندگان جوان نیاز به راهنمایی باتجربه‌ها دارند و این دو لازم و ملزوم یکدیگر هستند فعال باسابقه عرصه معدن و رییس انجمن تولیدکنندگان شن و ماسه مخلوط کوهی استان تهران پس از دریافت نشان ویژه مدیریت از هشتمین جشنواره ملی مدیران و جوانان کشور گفت: با توجه به جمعیت جوان ایران، برگزاری این گونه مراسم و همایش‌ها برای حمایت از جوانان و افرادی که در این سنین به پختگی رسیده‌اند بسیار مناسب و ارزنده است.
    مهندس مهدی ضابطی طرقی که اولین تولیدکننده شن و ماسه مخلوط کوهی در کشور و استان تهران است، به عنوان یکی از افراد باتجربه در این بخش اعلام کرد: این مطلب که تولیدکنندگان جوان نیازی به راهنمایی باتجربه‌ها ندارند، صحیح نیست و این دو لازم و ملزوم یکدیگر هستند.
  • محصولات ایرانی هم می‌توانند باکیفیت و خدمات متمایز باشند

    یک تولیدکننده معتبر لوازم خانگی که انواع مدل‌های باکیفیت هود آشپزخانه، فر و اجاق گاز رومیزی را طراحی، تولید و به بازار عرضه کرده، معتقد است که می‌توان از ورود کالاهای مشابه از چین و خروج ارز از کشور جلوگیری کرد. محمدرضا عظیمی‌مدیرعامل شرکت "پویا مکث" که تاسیسات تولیدی آن در منطقه صنعتی خرمدشت در زمینی به مساحت سه هزار متر مربع و همین مقدار بنا واقع شده است، با احترام به رقبای داخلی خود در صنعت تجهیزات آشپزخانه از واردات این کالاها شدیدا انتقاد می‌کند. به گفته وی، ثبت بی رویه شرکت‌ها و عدم اطلاع رسانی و آموزش قبل از ثبت جابجایی نیروی انسانی کارخانه‌ها بدون رضایت کارفرما، عدم رسیدگی و اتلاف زمان در پاسخگویی و کاغذ بازی‌های بیهوده ، اصرار بر افکار قدیمی‌و پوسیده سازمان‌های دولتی در برابر درخواست‌های تولیدکنندگان، نرخ بالای تسهیلات و عدم پرداخت تسهیلات به موقع به تولیدکنندگان، ورود بی رویه کالاهای چینی بدون نظارت هیچ ارگانی و رواج خرده تولیدی‌های بدون مجوز‌های قانونی و استانداردهای لازم با برندهای خارجی تقلبی، مهم ترین مشکلات عمومی‌تولید و صنعت کشور است که باید مورد توجه مسئولان دولت تدبیر و امید قرار گیرد.
  • اختصاص ۵۰ میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های اضطراری آب دراستان تهران

    بودجه‌ای بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان از سوی دولت برای اجرای طرح‌های اضطراری آب در استان تهران تخصیص داده شده است. استاندار تهران در یک گفت و گوی رسانه‌ای با اعلام این خبر گفت: اولویت اجرای این طرح‌ها، خطوط انتقال و تصفیه خانه‌های شهرستان تابعه است.
    سید حسین‌هاشمی‌تصریح کرد: یک خط انتقال آب که به صورت رینگ، آب را از غرب به شرق و برعکس در استان ذخیره می‌کند نیز به عنوان طرح اورژانسی در استان آماده اجراست که بودجه‌ای بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان نیاز دارد.
    وی با اشاره به تاسیس مرکز جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استان تهران یادآور شد: مسئولیت مستقیم این کار به عهده سازمان صنعت، معدن و تجارت با همکاری سایر ارگانهای اجرایی استان تهران است و انتظار داریم با راه‌اندازی این مرکز سرمایه گذاری، حداکثر ظرف مدت یک ساعت تمامی‌مراحل اداری و کاری سرمایه‌گذاران انجام شود.
  • «پلی‌ران» به کمک دولت و بخش خصوصی آمد - ۵ آبان ۹۳

    معضل کاهش نزولات آسمانی در یکی دو سال اخیر و ایجاد خشکسالی و شرایط سخت منابع آبی کشور به ویژه در تابستان گذشته، لزوم اجرای سیستم‌های نوین آبیاری و طرح‌های فوری برای استفاده بهینه از آب و نجات مزارع کشاورزی و باغات از بی آبی به عنوان یک پروژه اضطراری را روی میز دولت یازدهم گذاشت. برای مقابله با این وضعیت و همزمان با اعلام اضطرار منابع آبی در چند کلانشهر از جمله تهران، شیراز، اصفهان و کرمان، رسما اعلام شد که دولت مبلغ ۱۳۰۰ میلیارد تومان برای مقابله با این مشکل و اجرای سیستم‌های نوین آبیاری تحت فشار برای احیای منابع آبی چند استان در سال جاری اختصاص داده است و ضرورت به کارگیری و نصب تاسیسات و تجهیزات جدید آبیاری تحت فشار و قطره‌ای در سطح کشور در این مزارع مورد تاکید و اولویت قرار گرفت.
  • مجتمع تولیدی ماتریس میزبان بانوان مشاوردر استانها

    در ادامه دید و بازدیدهای مسئولان دولتی و هیات‌های تجاری و بازرگانی از مجتمع تولیدی ماتریس در شهرک صنعتی پرند، هفته گذشته یک گروه ۵۰ نفره از بانوان مشاور و مدیر سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استانها از این مجتمع بازدید کردند. به گزارش خبرنگار ما، در این بازدید مدیرعامل مجتمع تولیدی ماتریس گزارشی از سوابق، اهداف، سیاست‌ها و عملکرد این مجتمع تولیدی ارائه داد که بسیار مورد استقبال بانوان مشاور قرار گرفت.
    مجتمع تولیدی ماتریس حاصل سرمایه گذاری هفت برادر و خواهر و تجارب ۲۲ ساله پدر این فرزندان است که با سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیارد ریالی و بدون کوچکترین تسهیلات و معافیت‌ها از سوی بخش دولتی انجام شده است.
  • دولت نگاه ویژه به تلاشگران عرصه معدن داشته باشد

    مدیر نمونه بخش معدن استان تهران، در حاشیه مراسم هشتمین جشنواره ملی مدیران و جوانان کشور که در سالن همایش‌های بین المللی صدا و سیما برگزار شد، از دولت تدبیر و امید تقاضا کرد نسبت به سرمایه گذاری جوانان در بخش معادن توجه بیشتری معطوف دارد. بیژن معصومی‌لاری نایب رییس هیات مدیره شرکت "توسعه معادن آفتاب پردیس" تاکید کرد: برای هر دولتی قشر جوان و آینده دار کشور سرمایه بزرگی است و طبعا دولت یازدهم که باتجربه‌ها و کاربلدها را در ترکیب خود دارد می‌تواند با ایجاد مشوق‌های لازم برای جوانان پرتلاش در عرصه تولید، صنعت و معدن کشور را احیا کند.
  • پیشنهادی برای جلوگیری از فرار مغزها

    نگاه ویژه صنعتگران جوان باید معطوف به تولید و عرضه محصولات دانش بنیان (‌های تک) به عنوان ابزار نجات کشور برای خروج از شرایط سخت تحریم‌ها باشد. مهندس سید البرز مجذوب حسینی، مدیرعامل جوان شرکت صنایع شیمیایی آبادگران که در هشتمین جشنواره ملی مدیران و تولیدکنندگان به پاس خلاقیت و نوآوری در عرصه تکنولوژی‌های نو و تولیدات دانش بنیان مورد تجلیل قرار گرفت، طی گفت و گویی از آغاز صادرات این محصولات توسط شرکت آبادگران خبر داد.
    به گفته جوان اول صنعت شیمی‌ساختمان کشور که طی دو سال گذشته از سوی موسسه استاندارد و سایر ارگانهای دولتی و دانشگاهی به عنوان یکی از نخبگان این صنایع مورد تقدیر قرار گرفته ، هر‌اندازه تولید بر ایده‌های نو و دانش روز جهانی متمرکز شود، راه پیشرفت صنعت کشور هموارتر می‌گردد و در آینده نه چندان دور، صنایعی خواهیم داشت که توان رقابتی و امکان فروش کالاهای تولید داخل را در سطح بین المللی خواهند داشت.
  • حقوق دولتی، ابزار فشارنیست

    یک بهره بردار جوان معدن در استان تهران معتقد است: جایگزینی بخشی از درآمدهای مالیاتی از منابع و مواد معدنی سرشار و غنی کشور و تلاش برای سه برابر شدن این درآمدها در کوتاه مدت، به شرطی امکان پذیر است که حمایت‌های لازم از معدن داران و سرمایه گذاری بخش خصوصی در معادن بدون اعمال زور و فشار صورت گیرد و مسئولان ذیربط در سلسله مراتب دستگاه متولی، با ایجاد بستر حمایتی و حذف ارگانهای موازی، شرایط را برای کار سخت در معادن و ارتقای درآمدهای معدنی فراهم نموده و توجه کنند که این درآمدها، فقط تامین حقوق دولتی با ابزار فشار نیست.