شماره روزنامه ۵۹۹۲
|

ويژه نامه دكولايت 2013

  • نمایشگاهی جذاب برای هتلداران، انبوه سازان، مهندسان و خانواده‌ها

    دومین نمایشگاه برترین محصولات مبلمان، کابینت، نورپردازی و دکوراسیون خانه، آشپزخانه، هتل- دکولایت ۲۰۱۳- که توسط انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون برنامه‌ریزی و اجرا می‌گردد، شنبه چهارم آبان ماه توسط مهندس ترکان مشاور ارشد رییس جمهور و دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری کشور و با حضور روسای تشکل‌های ذیربط در محل دائمی نمایشگاههای برترین‌های مبلمان ایران- بازار مبل ایران شماره ۳- به طور رسمی افتتاح گردید. در این مراسم که با حضور روسا و مسئولان شورای ملی مبلمان و دکوراسیون، انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون، اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان مبلمان ابران، اتحادیه لوستر و چینی و روشنایی، انجمن فرش ماشینی ایران، اتحادیه صوتی - تصویری و گوشی تلفن همراه، تعاونی اتحادیه درودگران، اتحادیه لوازم خانگی، موزه مبل ایران، بازارهای مبل و موبایل ایران، اساتید دانشگاهی، پیشکسوتان و دست اندرکاران و اصحاب رسانه‌های دیداری، شنیداری و مکتوب برگزار شد، مهندس ترکان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سالهای گذشته اختصاص ارز ارزان قیمت به صنعت موجب اضمحلال تولید داخلی شده و چون قیمت تمام شده تولید داخل با تورم بالامی رود و ارز به صورت دستوری روی قیمت ۱۲۰۰ تومان نگه داشته شده بود، این موضوع باعث افزایش واردات شد.
  • ضرورت رفع مشکلات مالیاتی تولیدکنندگانی که دارای نشان استاندارد هستند

    نمایشگاه دکولایت در سال گذشته بسیار خوب برگزار شد و بطور کلی برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی مفید است. پیشنهاد میکنم تبلیغات و اطلاع رسانی بیشتری صورت گیرد و جهت استقبال و تقدیر از بازدیدکنندگان امکانات بیشتری از قبیل پذیرایی، سرگرمی جهت کودکان و. . فراهم گردد. افزایش روزافزون قیمت مواداولیه و مشکلات عدیده جهت تهیه آن، مسائل مالیاتی تحمیل شده از طرف سازمان امور مالیاتی به تولیدکنندگان، مشکلات کارگری و واردات بی رویه که موجب از بین رفتن ارزش تولیدداخلی می شود، مهم ترین چالش های این صنعت است.
  • ضرورت مشارکت و سرمایه‌گذاری های مشترک با برندهای موفق خارجی

    با توجه به نوآوری و حضور مشارکت کنندگان جدید، نگاه نو به لوازم جانبی مبلمان و دکوراسیون و صنایع وابسته بسیار عالی بود. در خصوص پویایی این نمایشگاه باید به اعضای مرتبط با صنف و صنعت اطلاع رسانی شود زیرا مخاطبین این نمایشگاه فقط مخاطبین عام نیستند بلکه این نمایشگاه برای اعضای اتحادیه و تولیدکنندگان نیز مناسب و مفید است و به نظر من باید نوع محصولات مشارکت کنندگان با جزئیات بیشتری اطلاع رسانی شود. به نظر من در دوره تحریم و پسا تحریم باید به تولید داخلی و صادرات توجه خاص شود و در این خصوص موانع مربوطه نیز رفع گردد که در صنعت مبلمان می توان به موارد زیر اشاره کرد: تامین مواد اولیه با قیمت رقابتی از مهمترین اولویت ها است.
  • کبریت فروشی که مبل ساز شد

    کتاب راز موفقیت آیکیا IKIA، بزرگ‌ترین شرکت مبلمان جهان، نوشته‌ توماس داولینگ اخیراً توسط رامین سمیع‌زاده و مرتضی روغنیها ترجمه و منتشر شده است. در فصل پنجم کتاب، به برخی از عوامل اصلی موفقیت آیکیا اشاره شده است. آیکیا، کار خود را با یک فروشنده‌ سیار که کبریت می‌فروخت، آغاز کرد و آن را به تجارتی که در آن هر چیزی، از ساعت گرفته تا خودکار، فروخته می‌شود، توسعه داد و در پایان به یک شرکت تولید کننده‌ مبلمان و لوازم خانگی در سراسر جهان تبدیل شد. البته روندی که به این نتیجه منجر شد تا حد زیادی حاصل شخصیت اینگور کمپراد بود.
  • سه پرسش ، صدها پاسخ

    از شرکتهایی که در نمایشگاه امسال دکولایت حضور یافته اند خواستیم به سه پرسش ما پاسخ دهند . اکنون پاسخ این فعالان پیش روی شماست که می خوانید. ۱- نظر شما در خصوص آزاد سازی واردات کالاهای اولویت دهم که شامل کالاهای لوکس (مبلمان، دکوراسیون، لوستر و . . . ) است، چیست؟ ۲-به عنوان یکی از فعالان حرفه ای در این صنعت، مشکلات اصلی این صنف و صنعت را چه می دانید؟ ۳- انتظارات شما از دولت تدبیر و امید در حوزه مبلمان و دکوراسیون چیست؟


    جعفر شاه گلدی نورسازان pic۱ ضرورت بازنگری دولت در کارکرد اتحایه های صنفی و تولیدی -واردات تمامی کالاهایی که امکان تولید در داخل ایران دارند به ضرر صنعت کشور است، مگر در مواردی که واردات با گمرکی بالا و کنترل کیفیت باشد که باعث رشد فرهنگی تولید خواهد شد و در بازار ایران در صورتی که مواد اولیه تولید تأمین شود، باعث رقابت می شود.
  • دکولایت امسال نیز با شکوه و کارآمد خواهد بود

    نمایشگاه را می توان به عنوان ویترینی بزرگ از فعالیتهای اقتصادی در حوزه های تخصصی و بازاری متمرکز برای تجلی فعالیت های تولیدی - صنعتی و خدماتی محسوب نمود که در آن آخرین دستاوردها و فناوریها و محصولات با بهترین کیفیت در معرض نمایش و رقابت و داد و ستد قرار می گیرد. بی شک برگزاری صحیح و مناسب نمایشگاهها را می توان از مصادیق خدمات اقتصادی و کارآفرینی دانست، جایی که عرضه و تقاضا، علم و عمل و تجربه و تکنولوژی تلاقی می کنند و نتیجه آن افزایش تولید و اشتغال، ایجاد رونق اقتصادی و دگرگونی تفکرات ناامید کننده و امیدواری بیشتر برای جامعه است.
  • نمایشگاهی جذاب برای هتلداران، انبوه سازان، مهندسان و خانواده‌ها - ۶ آبان ۹۲

    رضـا دهـقان - دومین نمایشگاه برترین محصولات مبلمان، کابینت، نورپردازی و دکوراسیون خانه، آشپزخانه، هتل- دکولایت ۲۰۱۳- شنبه چهارم آبان ماه توسط مهندس ترکان مشاور ارشد رییس جمهور و دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری کشور و با حضور روسای تشکل‌های ذیربط در محل دائمی نمایشگاههای برترین‌های مبلمان ایران- بازار مبل ایران شماره ۳- افتتاح گردید. در این مراسم که با حضور روسا و مسئولان شورای ملی مبلمان و دکوراسیون، انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون، اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان مبلمان ابران، اتحادیه لوستر و چینی و روشنایی، انجمن فرش ماشینی ایران، اتحادیه صوتی - تصویری و گوشی تلفن همراه، تعاونی اتحادیه درودگران، اتحادیه لوازم خانگی، موزه مبل ایران، بازارهای مبل و موبایل ایران، اساتید دانشگاهی، پیشکسوتان و دست اندرکاران و اصحاب رسانه‌های دیداری، شنیداری و مکتوب برگزار شد، مهندس ترکان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سالهای گذشته اختصاص ارز ارزان قیمت به صنعت موجب اضمحلال تولید داخلی شده و چون قیمت تمام شده تولید داخل با تورم بالامی رود و ارز به صورت دستوری روی قیمت ۱۲۰۰ تومان نگه داشته شده بود، این موضوع باعث افزایش واردات شد.
  • ثبت هفته استاندارد در تقویم رسمی کشور

    مدیرکل استاندارد استان البرز از پیشنهاد ثبت هفته استاندارد در تقویم رسمی کشور خبر داد. علی سعادتی، با اعلام این خبر و با توجه به اینکه هفته استاندارد در تقویم جمهوری اسلامی ایران نیامده و فقط ۲۲ مهر به عنوان روز جهانی استاندارد درج شده است، گفت: برای اهمیت دادن به این هفته و موضوع استاندارد، اولین قدم پیشنهاد ثبت این هفته در تقویم رسمی کشور است که تحقق این امر تأثیر بسزایی در توسعه و ترویج فرهنگ استاندارد خواهد داشت. وی اظهار داشت: به منظور بهبود فرآیند های استاندارد سازی و تسهیل امور تولیدکنندگان نیز باید به سوی خوداظهاری پیش رویم، یعنی تولید کننده مطابق با شرایط و استانداردهای معتبر مورد قبول سازمان ملی استاندارد ایران تولید خود را انجام دهد و سازمان به عنوان حاکمیت بازار، عرضه کالاها را کنترل کرده و قوانینی سخت گیرانه برای تولید کننندگان متقلب و متخلف تصویب شود تا تولید کنندگان خوش نام و معتبر به راحتی تولید خود را ادامه دهند.
  • دولت تدبیر و امید، سرعت عمل بیشتری نشان دهد

    *مظفر علیخانی دبیرکل شورای ملی مبلمان و دکوراسیون ایران وصنایع وابسته اقتصاددانان تولید را موتور محرکه اقتصاد و صادرات را محور توسعه پایدار می دانند. دو عامل کیفیت و قیمت در موفقیت واحدهای تولیدی - صادراتی در زمینه فروش داخلی و صادرات نقش اساسی دارند.
    استراتژی جایگزینی واردات و تولید و عرضه کالا در داخل مرزهای جغرافیایی کشور در دنیای کنونی محکوم به شکست است. در مقابل، استفاده از استراتژی توسعه صادرات و تولید کالا به منظور صادرات به کشورهای منطقه و پنج قاره جهان و پاسخ به نیازها، سلایق و سفارشات اقوام و ملل مختلف رمز توفیق کشورهای توسعه یافته می باشد.
  • اهمیت بهره‌برداری از سرمایه‌های اجتماعی در صنف و صنعت مبلمان و دکوراسیون

    جمشید اثنی عشری عضو هیات مدیره انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون ایران انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون در سال‌های پایانی دهه‌ ۸۰ شمسی، در شرایطی تشکیل و فعال شد که تشکل‌های همسوی دیگری مانند اتحادیه‌ درودگران و اتحادیه‌ صادرکنندگان سرگرم انجام ماموریت‌های حرفه‌ای خود بودند. می‌توان گفت هم‌افزایی ایجاد شده میان انجمن و دو اتحادیه‌ مذکور، آثار و برکات متعدد و متفاوتی بر جای نهاد که اشاره به آنها از حوصله فراتر است. اما آنچه موجب اشاره به این تشکل‌ها می‌شود، علاوه بر تاکید بر نیاز رو به افزایش اصناف کشور به تشکل‌های نظام‌مند، دانش‌مدار، متخصص و منسجم، بهانه‌ای برای ورود به مبحث «سرمایه‌ اجتماعی» است که در این مختصر، می خواهم به تعریف، تشریح و آثار و برکات این مفهوم بپردازم.
  • معرفی برنده مسابقه طراحی پوستر روز جهانی استاندارد ۲۰۱۳

    خانم فردریکا اسکات(Frederica Scott Vollrath) از آلمان، برنده جایزه اول مسابقه طراحی پوستر روز جهانی استاندارد ۲۰۱۳ است. وی بیشترین آرا را به پوستر خود اختصاص داد که بلوپرینت(نقشه ای دو بعدی) سازه های تولیدی را به صورت تمثیلی از موضوع روز جهانی استاندارد ۲۰۱۳ با عنوان «استانداردهای بین المللی، تضمین کننده تغییر مثبت»، به تصویر می کشد. جایزه ۱۵۰۰ فرانکی سوئیس، توسط سه سازمان تدوین کننده استانداردهای بین المللی یعنی IEC, ISO و ITU تامین شده است. این سه سازمان اعضا تشکیل دهنده «انجمن روز جهانی استاندارد (WSC)» می باشند.
  • مدلی موفق از هم‌افزایی آرمان گرایانه و رویکرد سیستماتیک

    مسیر تحولات در دنیا بگونه‌ای است که هیچ نهاد، سازمان، تشکل و بطور کلی هیچ سیستمی نمی‌تواند به شکل ایزوله و مستقل از محیط علمی و عملیاتی اطراف خود و تنها با دانسته‌ها، دارایی‌ها و دانش محدود و محصور خود مدعی حیات و پویایی باشد. رشد و شکوفایی در هر عرصه‌ای که اتفاق افتاده است قطعا بر اساس یک تئوری، دکترین، چشم‌انداز، برنامه‌ریزی راهبردی، تجزیه و تحلیل‌های سیستمی بر مبنای بازخور و کنترل‌های سیستمیک بوده است. به عبارت دیگر باید زیرساخت‌های تئوریک، نرم افزاری و سخت افزاری توأمان مورد توجه و برنامه‌ریزی قرار گیرند.
  • لمس یک حس خوب

    خط مشی کیفیت شرکت بهینه شرکت کابین تجهیزات آرمان با نام تجاری بهینه رئوس خط مشی خود را در زمینه تولید تجهیزات مدرن آشپزخانه و اتاق خواب به شرح زیر اعلام می‌دارد: افزایش سطح مهارت، دانش و انگیزه نیروی انسانی به عنوان اصلی ترین سرمایه شرکت از طریق آموزش مستمر و پاداش‌های مادی و معنوی همراه با ایجاد محیط مناسب کاری. مشتریان کانون توجه ما بوده و ضامن بقای شرکت می‌باشند از این رو جلب رضایت آنان را سرلوحه کارمان قرار داده‌ایم. اعتقاد ما بر این است که کیفیت پایان ندارد، به این منظور بهبود مستمر آن از سیاست‌های اصلی شرکت می باشد.
  • نبوغ یک طراح

    جان بارنارد، طراحی سرزنده و با استعداد است. او می‌تواند به نسبت وظیفه‌ی خود کارهایی با اصالت، شگفت‌آور و زیبا و مناسب با هر سطحی خلق کند. برخلاف تصور شما از کسی که در گرایش هنر و صنایع دستی تعلیم دیده، او تنها یک استاد هنرمند چوب به صورت سنتی نیست، او به همان اندازه در کار با شیشه در تمامی فرم‌ها، فلز و برنز، سنگ و مواد و مصالح مدرن و شیمیایی استاد است. او استعدادی ویژه و لطیف برای ایجاد یک همکاری سازنده و مفید با معماران و طراحان داخلی و مبلمان دارد؛ به ویژه در جایی که طبیعت شخصی وی در جهت دستیابی به هارمونی علاقمندی‌های مشتری فعالیت می‌کند.
  • دولت حمایت کند، پتانسیل صادرات هم داریم

    نمایشگاهی که به عنوان دکولایت در بازار مبل ایران شماره ۳برگزار می شود نمایشگاه خوبی است. سالن های نمایشگاه بسیار عالی و با کیفیت است و بازدیدکنندگان با خیال راحت به پارکینگ های اختصاصی نمایشگاه مراجعه و از نمایشگاه دیدن می‌کنند و رضایت کامل دارند. این شرایط مدیون مدیریت قوی انجمن به عنوان برگزارکننده نمایشگاه دکولایت است. برای اینکه کل صنف و صنعت از این نمایشگاه بازدید نمایند می بایست از هیات مدیره آنها دعوت بعمل آید تا از نزدیک نمایشگاه را مشاهده و در صورت امکان جلساتی با ایشان برگزار شود تا کلیه اعضای بازدیدکننده صنف و صنعت به قدرت این منطقه و این نمایشگاه آگاه شوند.
  • توسعه بازارهای بین المللی جمکو

    مدیرعامل شرکت ماشین‌های الکتریکی جوین (جمکو) اعلام کرد: این شرکت با ارتقای استانداردهای ملی و بین‌المللی در صدد توسعه بازارهای خارجی است. سعید احتشام زاده با اعلام این خبر افزود: شرکت ماشین های الکتریکی جوین (جمکو) در زمینه تولید انواع ماشین های الکتریکی فعالیت می کند و محصولات خود را با بالاترین کیفیت، قابل رقابت با نمونه های خارجی و تحت نام تجاری«جمکو» به بازار مصرف عرضه می کند. وی تلاش برای ارتقای کیفیت محصولات را عامل اصلی انتخاب این شرکت به عنوان واحد نمونه استانداردملی در سال جاری ذکر کرد و گفت: محصولات شرکت جمکو شامل الکتروموتورهای سه فاز صنعتی از ۱۵ کیلووات تا ۴.
بیشتر