جمشید مغازه‌ای با اشاره به اینکه هنوز آمار دقیقی از میزان تولید و صادرات در سال گذشته آماده نشده، اظهار کرد: میزان تولید و صادرات محصولات صنعت بیسکویت، شیرینی و شکلات در سال گذشته تقریباً به اندازه سال ۱۳۹۶ بوده است.

وی همچنین درباره وضعیت قیمت این محصولات در سال جاری گفت: در حال حاضر قیمت گندم، شکر و روغن افزایش داشته و اگر این روند ادامه داشته باشد ناچار به افزایش قیمت‌ها هستیم.

دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ادامه داد: هنوز تصمیمی برای افزایش قیمت‌ها گرفته نشده اما با ادامه شرایط فعلی کارخانه‌ها نمی‌توانند با ضرر و زیان فعالیت کنند.

مغازه‌ای همچنین با اشاره به اینکه دولت باید راهکارهایی برای حل مشکلات صنایع در نظر بگیرد، تصریح کرد: مهم‌ترین مشکل صنعت بیسکویت، شیرینی و شکلات در سال گذشته، تأمین مواد اولیه از نظر افزایش قیمت و کمیت مواد اولیه بود.

وی افزود: همچنین مشکلات مربوط به تأمین ارز، گشایش اعتبارات اسنادی و واردات مواد اولیه و سایر مسائلی که تمام صنایع کشور را تحت تأثیر قرار داده، از جمله دیگر مشکلات این صنعت در سال گذشته بوده است.

دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات در پایان خاطرنشان کرد که افزایش صادرات صنایع غذایی نیز بستگی به تأمین مواد اولیه دارد تا بتوانیم به موقع به تعهدات خود عمل کنیم.

به گزارش ایسنا، دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات اوایل سال گذشته اعلام کرده بود که در سال ۱۳۹۶ بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن تولید در این صنعت انجام شده و این تولیدات در بخش انواع شکلات، بیسکویت، ویفر، انواع آدامس، انواع بیسکویت‌های شور و اسنک و انواع تافی کارامل بوده است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.