در این مورد باید به رشد قیمت ۸۰۰هزارتومانی پژو ۲۰۶ طی روز گذشته اشاره کرد. پژو ۲۰۶ تیپ ۲ طی روزهای اخیر در بازار با قیمت ۶۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان عرضه می‌شد که قیمت این خودرو دیروز به ۶۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسید. همچنین پژو ۲۰۶ تیپ ۵ با افزایش قیمت یک میلیون تومانی در بازار با قیمت ۷۲ میلیون تومان معامله شد.

در مورد پژو ۲۰۶ صندوق‌دار مدل V۸ نیز باید به افزایش ۸۰۰ هزار تومانی قیمت این خودرو اشاره کنیم که هم اکنون ۷۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در بازار عرضه می‌شود.رشد قیمت خودروهای داخلی در بازار در شرایطی همچنان ادامه دارد که بازار با رکود خرید و فروش مواجه است و در این وضعیت، افراد زیادی که در ماه‌های گذشته به صورت هیجانی اقدام به خرید خودرو کرده بودند، حالا منتظرند تا شاید باز هم قیمت‌ها بالاتر رود و برای فروش خودروهایشان اقدام کنند. در مقابل، خریداران نیز دست نگه داشته‌اند و حاضر به پرداخت رقم‌های نجومی برای خرید خودرو نیستند.عملکرد شرکت‌های خودروساز نیز با وجود اینکه قیمت محصولاتشان را تا ۵ درصد زیر قیمت بازار افزایش داده‌اند، در جهت تنظیم بازار خودرو و قیمت‌ها نبوده و همچنان شاهد قیمت‌های بالا در بازار هستیم. عرضه فوری خودرو مهم‌ترین راهکار تعدیل قیمت‌ها در بازار است که فعلا خودروسازان امکان آن را ندارند یا توجهی به آن ندارند.

سعید مؤتمنی، رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو در این مورد گفت: شرکت‌های خودروساز اعلام کردند که محصولاتشان را ۵ درصد زیر قیمت بازار قیمت‌گذاری می‌کنند، همین مساله باعث تشدید قیمت‌ها در بازار شد چرا که همزمان با افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروها، عرضه خودرو رشدی نداشت و در نتیجه اعلام خبر افزایش قیمت کارخانه‌‌ها تنها باعث ادامه روند قیمت‌های بالای خودرو در بازار شد.رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو با طرح این سوال که در شرایطی که خودروسازان قصدی برای فروش فوری خودرو ندارند، چه دلیلی برای اعلام قیمت‌های بالای خودروها وجود دارد؟ افزود: اعلام این خبر در وضعیتی که فروش فوری و ۱۵ روزه خودرو توسط خودروسازان صورت نمی‌گیرد، تنها باعث تشدید افزایش قیمت‌ها و جلوگیری از کاهش قیمت خودرو در بازار شده است.وی با اشاره به عرضه قطره‌چکانی خودرو از سوی شرکت‌های خودروساز و اعمال قیمت‌های غیرمنطقی برای محصولات، اظهار کرد: رشد ۶۰ تا ۱۰۰ درصدی قیمت خودرو در بازار باعث شده تا بازاری غیرواقعی شکل گیرد و در این وضعیت، اختلاف زیادی بین قیمت خودرو در شرایط فعلی نسبت به ماه‌های قبل وجود دارد که باعث رکود بازار خودرو شده است.وی در ادامه با اشاره به قیمت ۳۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی سایپا ۱۳۱ در بازار گفت: سایپا ۱۱۱ با قیمت ۳۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان عرضه می‌شود و قیمت تیبا نیز در بازار ۵/ ۴۱ میلیون تومان است. همچنین قیمت تیبا هاچ‌بک به ۴۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و قیمت سراتو به ۲۰۰ میلیون تومان رسیده است.رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو در مورد قیمت محصولات ایران‌ خودرو نیز گفت: سمند LX با قیمت ۵/ ۵۹ میلیون تومان و پژو ۴۰۵SLX هم با قیمت ۵/ ۵۹ میلیون تومان در بازار عرضه می‌شوند.وی افزود: ۲۰۷ اتوماتیک ۱۰۷ میلیون تومان، تندر‌دنده‌ای ۹۳ میلیون تومان، تندر پلاس اتومات ۱۱۲ میلیون تومان و پژو ۲۰۰۸ نیز به قیمت ۲۲۲ میلیون تومان در بازار عرضه می‌شوند. وی ادامه داد: قیمت هایما S۷ در بازار ۵/ ۱۹۳ میلیون تومان و سوزوکی ویتارا ۲۹۷ میلیون تومان است. موتمنی اعلام قیمت‌های بالا برای خودروهای داخلی در وضعیتی که خودروسازان، خودرویی عرضه نمی‌کنند را عاملی برای ایجاد تنش در بازار عنوان کرد و گفت: در این شرایط، نهادهای نظارتی سکوت کرده‌اند و واکنشی نسبت به عملکرد خودروسازان ندارند.