شماره روزنامه ۶۰۴۰
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۱۰ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۶۰۱۰

  • نسل جدید استارت‌آپ‌ها

    واژه استارت‌آپ در دهه ۱۹۷۰ میلادی وارد زبان انگلیسی شد. اما مفهوم آن سابقه بسیار دیرینه‌‌‌تری دارد و به اواسط سده ۱۸۰۰ برمی‌‌‌گردد. این مفهوم در طی سالیان دستخوش تغییرات بسیاری شده است. با این ‌‌‌حال، اصول پایه‌‌‌ای آن همچنان همانی است که بود: پیدا کردن یک فرصت، ریسک کردن و اختصاص منابع برای تولید چیزی نو. همین تعریف نقش نوآوری را به‌‌‌عنوان یکی از ویژگی‌‌‌های اصلی آن برجسته می‌کند. شکی نیست که ماهیت استارت‌آپ و فرهنگ استارت‌آپی هم در طول این سال‌ها دستخوش تغییرات بسیاری بوده و فراز و فرودهای چشمگیری را تجربه کرده؛ اما چیزی که می‌تواند برای نوآوران و کارآفرینانی که سودای راه‌‌‌اندازی کاری نو را در سر دارند جذاب باشد، پاسخ به این پرسش است که استارت‌آپ در مسیر پرفرازونشیبش به کجا رسیده و اکنون کجای راه هستیم.
  • دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه ایران هلث

    دنیای‌اقتصاد: نشست خبری ایران هلث ۱۴۰۳، با حضور حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو، اسحاق عامری معاون فنی اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، مهدی صفاری‌‌نیا رئیس شورای سیاستگذاری ایران هلث و رئیس پارک فناوری پردیس، امین‌‌رضا خالقیان دبیر بیست و پنجمین دوره نمایشگاه ایران هلث، خسرو حیدری رئیس انجمن صنفی تولید، تامین، توزیع و صادرکنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی و دارویی و جمعی از فعالان و ذی‌نفعان این حوزه ۲۴ اردیبهشت به مناسبت بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی ایران هلث ۱۴۰۳ برگزار شد.
  • ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای دانش‏‏‌بنیان‏‏‌ها

    معاون تسهیلات و تجاری‌‌‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن اعلام خبر تهیه ۸ بسته حمایتی از شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان و نوپا از طریق صندوق گفت: در قالب برنامه «جهش» مقرر شده است تا سقف ۱۰۰ میلیارد تومان از طریق شبکه بانکی و با معرفی‌‌‌نامه صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش‌بنیان تسهیلات پرداخت شود.
  • نگاه متفاوت به بازار لوازم خانگی

    فربد فرزانه/روزنامه‌نگار
    معضل ورود کالای قاچاق به بازارهای کشور سال‌هاست که مشاهده می‌شود و به نظر می‌رسد تلاش‌ها برای جلوگیری از آن یا مناسب نبوده یا قدرت کافی برای ممانعت از آن وجود ندارد.
  • ثبت افزایش سرمایه بیمه کوثر

    ثبت افزایش سرمایه و تصویب اساسنامه جدید بیمه کوثر صورت پذیرفت. این شرکت توانست افزایش سرمایه از مبلغ ۲۵۰۰ به ۳۳۵۰ میلیارد تومان که تماما از محل سود انباشته و سایر اندوخته‏‏‌ها بوده است را به ثبت برساند. همچنین اساسنامه جدید بیمه کوثر مشتمل بر ۶۴ ماده تصویب و جایگزین اساسنامه پیشین شد.
  • تفاهم‌‌‌نامه علمی شرکت نفت سپاهان

    دنیای‌اقتصاد: در آخرین روز از بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی، در مراسمی که با حضور دکتر سلطانعلی‌‌‌زاده، دستیار معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، مهندس اوجی، وزیر نفت و دکتر امین‌‌‌دهقان، مدیرعامل شرکت نفت سپاهان در محل دائمی نمایشگاه‌‌‌های بین‌المللی برگزار شد، «تفاهم‌‌‌نامه توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در صنایع پالایشی» بین شرکت نفت سپاهان و معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به امضا رسید.فراهم ساختن بستر همکاری متقابل برای هم‌‌‌افزایی ظرفیت‌‌‌ها و توانمندی‌‌‌های طرفین در حوزه‌‌‌های توسعه، بهره‌‌‌برداری و سرمایه‌گذاری در صنایع پالایشی برای رفع نیازهای فناورانه و صنعتی ارزبر گلوگاهی و استراتژیک نفت سپاهان با تعریف مگاپروژه‌‌‌های دانش‌‌‌بنیان و کنسرسیوم‌‌‌های تخصصی دانش‌‌‌بنیان، در قالب قراردادهای همکاری از جمله اهداف این تفاهم‌‌‌نامه است. این تفاهم‌‌‌نامه در مدت چهار سال اجرایی خواهد شد.
  • بانک آینده در نمایشگاه ایران- اکسیدا

    بانک آینده با حضور در «شصت و سومین نمایشگاه و کنگره دندان‌پزشکی ایران- اکسیدا» که در محل دائمی نمایشگاه‌‌‌ها و رویدادهای بین‌المللی بازار بزرگ ایران (ایران‌‌‌مال) برگزار می‌شود؛ خدمات و محصولات خود را به غرفه‌‌‌داران و بازدیدکنندگان از نمایشگاه ارائه می‌دهد.
  • اهداف و احساسات متضاد مدیرعامل

    قبول کردن یک پیشنهاد شغلی، می‌تواند به دلایل مختلف و بر اساس احساسات گوناگون باشد. این موضوعی است که «کنت تیری»، پس از دریافت پیشنهاد مدیرعاملی یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های درمان بیماری‌‌‌های کلیوی در ایالات متحده، آن را تجربه کرد.
  • اپل برای تیم هوش مصنوعی خود، نخبه‌‌‌های گوگل را می‌‌‌رباید

    شرکت اپل ده‌‌‌ها متخصص هوش مصنوعی را از گوگل جذب کرده و یک لابراتوار اروپایی مخفی در زوریخ تاسیس کرده تا به عنوان یک غول تکنولوژی، برای مقابله با رقبا در توسعه محصولات و مدل‌‌‌های جدید هوش مصنوعی، تیمی حرفه‌‌‌ای داشته باشد. به گزارش فایننشال تایمز و بر اساس تحلیل صدها پروفایل لینکدین و آگهی‌‌‌های استخدام، این شرکت ۲.۷ تریلیون دلاری، در سال‌‌‌های اخیر برای توسعه تیم جهانی هوش مصنوعی و یادگیری ماشین خود، استخدام‌‌‌های زیادی انجام داده و به طور خاص، کارکنانی از شرکت گوگل را هدف قرار داده است، به‌‌‌طوری که حداقل ۳۶ متخصص از این شرکت رقیب، جذب اپل شده‌‌‌اند. جان جیاندریا که در سال ۲۰۱۸، مدیر ارشد هوش مصنوعی شد، جزو اولین نفرات بود. او بر لابراتوار هوش مصنوعی گوگل به نام Google Brain نظارت داشت.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر