شماره روزنامه ۶۱۸۲
|

ویژه‌نامه اصفهان

  • رنج برنج

    لیلی زواره‌ای: پارادوکس تولید برنج در اصفهان هنوز وجود دارد و حتی با کاهش ۸۰درصدی تولید برنج مرغوب لنجان اما هنوز هم نگاه‌ها به کرت‌های کوچک و بزرگ سبزرنگی دوخته‌شده که در میان بافت شهری و صنعتی محصور است. از همان زمان که زمزمه زاینده‌رود را قطع کردند، کشت برنج را عامل خشکی این رود دانستند و حالا پس از گذشت نزدیک ۲۰سال و کاهش قابل‌توجه سطح زیر کشت این میراث ناملموس باید پرسید:« با عدم کشت برنج چرا هنوز هم زاینده‌رود خشک است؟!»
  • فقدان صنعت غذای مدرن در اصفهان

    صنعت غذا و رستوران‌های پررنگی که بتواند مخاطب را جذب فضا و کیفیت غذا کند در اصفهان به نسبت جمعیت و جغرافیا اندک است. کافی است نگاهی به رشت، مشهد و شیراز دراین‌باره داشته باشیم تا فقدان‌های صنعت غذایی در اصفهان را به‌خوبی درک کنیم. کمبود تنوع، قیمت‌های بالا و کیفیتی که هر زمان در حال تغییر است و مخاطب نمی‌تواند به یک رستوران برای همیشه اعتماد داشته باشد؛ امروز ممکن است بهترین غذا مدنظر شما سرو شود و ماه دیگر این‌طور نباشد و موجب آبروریزی مقابل مهمان‌هایتان شود.
  • گاز باشد، مازوت مصرف نمی کنیم

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: وزارت نیرو، نیروگاه «شهید منتظری» را استانداردسازی و شرکت گاز نیز سوختِ آن را تامین کند تا تجربه دوباره مصرف مازوت را در استان نداشته باشیم. منصور شیشه‌فروش در گفت‌وگو با ایرنا افزود: تاکید مدیریت استان این است که شرکت گاز، تامین سوختِ نیروگاه شهید منتظری را از همین حالا پیگیری کند تا اصفهان در نیمه دوم سال که با معضل آلودگی و شرایط پایداری هوا مواجه است، مجبور به تحمل آلودگی توامان مازوت نباشد.
  • ‌صد و سی و یکمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان

    در یک‌صد و سی و یکمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان در خصوص مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی پیرامون تأمین مالی از طریق شبکه بانکی استان و همچنین راهکارهای پیشنهادی در ارتباط با ابزارهای نوین تأمین مالی و تأمین مالی بانکی، بحث و تبادل‌نظر شد.
  • بارش اثربخش افکار

    همه ما که با سازمان‌ها سروکار داریم، بارها در جلسات بی‌حاصل و‌خسته‌کننده بارش افکار (طوفان فکری) نشسته‌ایم، جلساتی که برای پیشبرد اهداف نوآوری سازمان، ایجاد تحول و بهبود و مانند آن برگزار می‌شود اما حاصلی جز خستگی و احساس بی‌فایدگی ندارد زیرا معمولا از آن‌ها نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود!
  • شاخص برخورداری روستاییان از آب شرب در ایران از میانگین دنیا بالاتر است

    رئیس مرکز جهاد آب‌رسانی وزارت نیرو در بازدید از طرح آب‌رسانی به روستاهای نایین شاخص برخورداری روستاییان از آب شرب در ایران را ۸۵ درصد اعلام کرد که از میانگین دنیا بالاتر است.
  • احتمال تعطیلی دانشگاه سپهر اصفهان

    امسال نام دانشگاه سپهر اصفهان از دفترچه کنکور حذف‌شده و پذیرش دانشجو در این دانشگاه صورت نگرفته است. این اتفاق باعث نگرانی جمعی از دانشجویان، هنرمندان و اساتید در مورد تعطیل و منحل شدن این دانشگاه شده است.
  • چرا سرویس مدارس گران‌تر شد؟

    نسیم زمانی: ماجرای سرویس دانش آموزان از چالش‌های هرساله‌ای است که با نزدیک شدن به‌روزهای پایانی تابستان و اوایل مهرماه تکرار می‌شود. مشکلاتی مانند تعیین مبالغی بیش از نرخ مصوب سرویس مدارس، کمبود راننده، عدم بازگشت هزینه در روزهای تعطیل، امنیت خودروها و فقدان نهاد مسوول و پاسخگو در صورت بروز مشکلات احتمالی، از مهم‌ترین دغدغه‌های والدین دراین‌ارتباط است. به‌ویژه خانواده‌هایی که دارای چند فرزند دانش‌آموز هستند به‌طور محسوس‌تری با این معضل مواجه می‌شوند.
  • میزبانی اصفهان یک بازی برد - برد است

    معاون اجتماعی و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با بیان اینکه هرچه محل برگزاری جشنواره‌های بین‌المللی مانند جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان ریشه‌دارتر و تاریخی‌تر باشد به برند شدن آن برنامه کمک بیشتری خواهد کرد، سعی داریم که برنامه‌های جنبی جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان مستقیماً با جشنواره مرتبط باشد و رویدادها و اتفاقاتی که در آن شکل می‌گیرد به نحوی با سینما و فیلم داشته باشد.
  • حضور اتباع متناسب با دانش آموزان ایرانی

    مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با اعلام اینکه در استان اصفهان پنج هزار و ۶۰۰ مدرسه در اختیار دانش‌آموزان است، گفت: اضافه شدن تعداد جمعیت اتباع بیگانه در بعضی از کلاس‌ها به نسبت حضور دانش‌آموزان ایرانی است، سال گذشته حدود ۵۴ هزار دانش‌آموز اتباع بیگانه در استان اصفهان ثبت نام کرده‌اند، البته ثبت نام دانش آموزان اتباع در بعضی از نقاط استان و شهرستان ممنوع است.
  • اجرای چندین رویداد بین‌المللی در اصفهان، شهر زندگی

    شهردار اصفهان با اشاره به برگزاری چندین رویداد بین المللی در مهرماه در شهر اصفهان گفت: برگزاری این رویدادها، نشان دهنده سرزندگی و پویایی شهر و شهروندان اصفهان، شهر زندگی است.
  • ۵۵۹ اثر به جشنواره رسید

    دبیر سی‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان از دریافت ۵۵۹ اثر در دو بخش ملی و بین المللی این جشنواره خبر داد.
  • چراغ های هشدار در گذرگاه ها برای سال تحصیلی جدید

    معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: به منظور تامین ایمنی عابران پیاده بخصوص دانش آموزان هنگام عبور از خیابان، دستگاه های ایمن ساز گذرگاه های عابر پیاده با نام «چراغ هشدار»، همزمان با آغاز سال تحصیلی سرویس و راه اندازی مجدد شد.
  • معامله امتیاز طرح نهضت ملی مسکن قانونی نیست

    رئیس اداره ارتباطات و اطلاع رسانی اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: مبادرت به خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن ممنوع و فاقد وجاهت قانونی است.
  • شناسایی اراضی‌ملی تصرف‌شده ‌استان

    فرمانده یگان حفاظت اراضی استان اصفهان گفت: در پی آماده باش کارکنان یگان حفاظت اراضی استان در تعطیلات ۲۳ لغایت ۲۵ شهریورماه جاری، ۳ مورد تعرض به اراضی دولتی و ملی استان به ارزش ۱۷۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال شناسایی و رفع تصرف شد.
  • شهر هوشمند؛ رویا تا واقعیت

    باران‌مدرس: می‌گویند اصفهان هوشمندترین شهر ایران است، هرچند در قیاس با استانداردهای خاورمیانه و جهان فاصله‌ای طولانی با هوشمند شدن دارد. نصف جهان در سال‌های گذشته دو بار به‌عنوان شهر هوشمند کشور انتخاب شد. در دهه اخیر اقدامات قابل تاملی برای رهایی از بروکراسی‌های اداری در شهرداری اصفهان و استفاده از نرم‌افزارهای متعدد برای بهبود خدمات غیرحضوری و افزایش کیفیت زیست پذیری شهر در این نهاد انجام شد که آخرین آن بهره‌برداری از خدمات AFC و AVL در اتوبوس‌رانی و صدور پروانه الکترونیکی بود.
  • رویداد «ماراتون بازی‌سازی شهر من» در اصفهان برگزار می‌شود

    مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان با همکاری شهرداری اصفهان از ۱۰ تا ۱۲ مهرماه، رویداد سه روزه «ماراتون بازی‌سازی شهر من» را با هدف ارتقاء فرهنگ شهروندی و رفع مشکلات شهری برگزار می‌کند.
  • شهر هوشمند چیست؟

    کیمیا جعفری: با گسترش شهرنشینی و روند رو به رشد جمعیت شهری، شهرها با چالش‌هایی رو‌به‌رو می‌شوند که حل آن‌ها با روش‌های سنتی، چندان امکان‌پذیر نیست. در این مرحله فنّاوری، فناوری اطلاعات و اینترنت اشیا به کمک شهرها می‌آیند تا روند زندگی را برای ساکنان شهر با کمترین چالش همراه کنند. شهرهای هوشمند با استفاده از برنامه‌های IOT مبتنی بر رایانش ابری، اطلاعات شهروندان را دریافت، تجزیه‌وتحلیل و در اختیار مدیران شهری قرار می‌دهند تا بتوانند اقدامات لازم برای مدیریت چالش‌های شهروندان را انجام دهند.
  • آیا شهرهای هوشمند امن هستند

    شهباز شریف: ‌دوربین‌های متصل، سیستم‌های جاده‌ای هوشمند و سامانه‌های نظارت بر امنیت عمومی، می‌توانند ارزش‌های افزوده‌ای همچون حفاظت و حمایت اضطراری را برای شهروندان عادی در صورت نیاز فراهم کنند. اما در موردحفاظت خود شهرهای هوشمند از آسیب‌های امنیتی چطور؟ چگونه می‌توانیم در برابر هک، حملات سایبری و سرقت اطلاعات مقابله کنیم؟ در شهرهایی که چندین بخش مختلف، اطلاعات را به اشتراک می‌گذارند، چگونه می‌توان اعتماد کرد که این افراد همان کسانی هستند که ادعا می‌کنند؟ و چگونه مطمئن باشیم که داده‌های گزارش‌شده درست و دقیق است؟ پاسخ این سؤالات به چگونگی دسترسی به داده‌ها همچون فضاهای فیزیکی اشتراک داده‌ها و راهکارهای قوی در زمینه احراز هویت و مدیریت ID بستگی دارد.
  • اصول قانون اساسی با شعار اشتغال زایی نادیده گرفته‌ شد

    گروه گزارش: وکالت و حوزه‌ حقوق بیش از آنکه یک شغل باشد، یک علم مشخص و امری لازم برای هر جامعه است که هرچه این مساله به سمت تجاری شدن پیش برود، از کیفیت آن کاسته خواهد شد. این کاستگی کیفیت نیز مهم‌ترین بروز و ظهور خود را در حقوق عامه و حقوق قضایی دولت خود را نشان می‌دهد.
  • شرایط فرونشستِ اصفهان، مرمت گنبدهای تاریخی را با چالش مواجه کرده است

    ایرنا: یک متخصص ژئوتکنیک گفت: با شرایط فرونشستِ اصفهان، مرمت گنبدهای تاریخی با چالشِ جدی مواجه است و مرمت این آثار به درستی نمی‌تواند انجام شود.
  • ۶۴ درصد از جمعیت اصفهان را جامعه کارگری تشکیل می‌دهد

    رئیس مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار اصفهان گفت: یک میلیون و ۹۰ هزار کارگر بیمه شده در استان وجود دارد که با احتساب خانواده‌های آنها ۶۴ درصد از جمعیت کل اصفهان را تشکیل می‌دهند.
  • بررسی و تحلیل حقوق پناهندگی در نظام داخلی و حقوق بین‌الملل

    از آغاز پیدایش جامعۀ انسانی، تمدن‌های بزرگ و در رأس آن‌ها ادیان الهی، به‌ویژه دین اسلام، برای حمایت از کسانی که امان می‌خواهند تدابیری اندیشیده‌اند. این تدابیر در عصر حاضر، مفهوم حقوقی (پناهندگی) همراه با سازوکارهای اجرایی پیداکرده‌اند، به‌نحوی‌که هم در عرصۀ داخلی و هم در سطح بین‌المللی بخش مهمی از موازین حقوقی را به خود اختصاص داده‌اند.
  • کتاب قانون، آزادی و اخلاق

    هنوز در انگلستان و آمریکا حقوق کیفری شامل احکامی است که تنها می‌توان آن‌ها را به‌منزله کوششی در جهت الزام و اجبار اخلاق بماهو اخلاق تلقی کرد. بدین معنا که این احکام افعالی را که اخلاق متعارف غیراخلاقی می‌داند منع می‌کنند، اگرچه به‌طورمعمول ضرری برای دیگران ندارند.
  • تضعیف نظام حقوقی کشور برای اشتغال‌زایی!

    چندی است نمایندگان محترم مجلس به بهانه اشتغال‌زایی،قوانینی را به تصویب رسانده‌اند که نه‌تنها شتاب‌زده و غیراصولی بوده بلکه توسط افراد غیرمتخصص و ناآشنا به مسائل و زیرساخت‌های حقوقی کشور تدوین‌یافته به‌گونه‌ای که آثار زیان‌بار آن از همین ابتدا مشخص‌شده است.به‌عنوان نمونه در خصوص مشاغل حساس مربوط به‌نظام حقوقی کشور ازجمله وکالت دادگستری و سردفتری،قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار مصوب ۲۴/ ۱۱/ ۱۴۰۱،لطمه جبران‌ناپذیری به‌نظام حقوقی کشور وارد ساخته و می‌سازد که به‌موجب آن ، داوطلبان ورود به این حرفه‌ها،با آزمون‌هایی که در آن نه حداقل نمره شرط و نه میزان ورودی اشخاص به آن حرفه‌ها مهم است وارد این عرصه می‌شوند و نتیجتا و متاسفانه با ورود افراد کثیری که توان علمی لازم برای تصدی این مشاغل مهم را نداشته‌اند مواجه شده‌ایم که به‌صورت اجمال برخی از ایرادات اساسی این قانون برشمرده می‌شود :
  • فولاد سبز؛ نزدیک تر از قبل

    نفیسه زمانی‌نژاد: در روزگاری که صنایع و دولت‌ها درصدد ارائه راهکارهایی برای کاهش انتشار کربن و دستیابی به اهداف صفر خالص برآمده‌اند صنایع فولادی توجه بیشتری را به‌سوی خود معطوف کرده‌اند. زیرا حدود ۸‌درصد از کل میزان انتشار کربن در جهان توسط فولادی‌ها انجام می‌گیرد و ازاین‌رو صنایع بزرگ دنیا مصمم شده‌اند با اجرایی کردن ایده تولید فولاد سبز ،راه‌حلی عمده را برای پاک کردن یکی از بزرگ‌ترین صنایع منتشرکننده CO۲ به اجرا گذارند. این‌چنین که میزان انتشارات صنعت فولاد تا سال ۲۰۵۰ باید به نصف کاهش یابد و پس‌ازآن نیز به کاهش متوالی ادامه داده تا به اهداف آب و هوایی مطابق با آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) برسد.
  • روایت‌های چالش‌های انرژی

    سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت برق و اتوماسیون صنعتی و اولین نمایشگاه تخصصی انرژی‌های نو و تجدید پذیر اصفهان پایان یافت
  • پیشبرد انتقال انرژی در مسیری واقع‌گرایانه

    «تأمین امنیت انرژی برای همگان» و «کربن‌زدایی» باید دست‌به‌دست هم بدهند و برای تحقق این امر باهدف رفع چالش‌های پیشِ روی تغییرات آب‌وهوایی ما به رویکردی عمل‌گرایانه و واقع‌بینانه نیاز داریم.
  • راهکار هدایت نقدینگی به طرح‌های جمع‌آوری گازهای همراه نفت

    یکی از مسائل اصلی در اجرای پروژه‌های جمع‌آوری گازهای همراه نفت، تأمین منابع مالی مورد نیاز است. با توجه به ظرفیت موجود در بورس انرژی، برای تأمین مالی این پروژه‌ها می‌توان از منابع داخلی که از طریق ابزارهای تأمین مالی موجود در این بازار تجهیز می‌شود، بهره برد. بنابراین ضروری است منابع مالی سرگردان موجود در جامعه را با استفاده از ابزارهای تأمین مالی بورس تخصصی انرژی کشور تجمیع کرد و به‌منظور سامان‌دهی طرح‌های حوزه نفت و گاز مورد بهره‌برداری قرار داد.
  • سهم گروه فولاد مبارکه از تولید آهن اسفنجی کشور به ۲/ ۳۲ درصد رسید

    در سال گذشته میلادی، ایران با تولید ۳۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تن آهن اسفنجی، رتبه دوم تولیدکننده جهانی آهن اسفنجی را به خود اختصاص داده که گروه فولاد مبارکه سهم ۳۲.۲ درصدی از این میزان تولید را به خود اختصاص داده است.
  • در غیاب تنش ها، فولاد تاب می آورد

    همایش «تاب‌آوری در صنعت فولاد» با حضور مدیران شرکت‌های فولادی، معدنی و صنایع معدنی کشور و همراهی فعالان بازار سرمایه و مقامات دولتی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
  • صرفه‌جویی ۴۵ میلیارد تومانی در فولاد مبارکه

    سرپرست کارگاه مکانیک تعمیرگاه مرکزی فولاد مبارکه از صرفه‌جویی ۴۵ میلیارد تومانی در فولاد مبارکه از طریق بازسازی محفظه‌های آب‌گرد غلتک‌های ریخته‌گری خبر داد و گفت: امروزه با توجه به محدودیت منابع و انرژی، به‌کارگیری راهبردهای اقتصاد چرخشی در همه ابعاد زندگی بشر ازجمله در صنایع به‌شدت مورد توجه قرار گرفته است.
  • فولادی‌شو ؛ فولاد مبارکه پای کار زیست بوم ایستاد

    سومین همایش سرمایه‌گذاری «فولادی‌شو» با حضور جمعی از مدیران گروه فولاد مبارکه و شرکت‌های دانش‌بنیان در پارک علم و فناوری تهران برگزار شد و در جریان این همایش، تفاهم‌نامه‌ای میان شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه MSTID و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در جهت گسترش همکاری‌ها به امضا رسید.
  • فولاد مبارکه؛ خط مقدم جهاد اقتصادی و خودکفایی کشور است

    دوران دفاع مقدس و سابقه هشت سال مقاومت در برابر زیاده‌خواهی استکبار و نظام ظلم و جور، نمایشی از قدرت رزمندگان اسلام و انتخاب گفتمان استقلال، آزادی و استقرار حاکمیت اسلامی در سپهر سیاسی ملت ایران بود که نشان داد تنها راه‌دست‌یابی به اهداف، استمرار بر مسیر حق‌طلبی و حق‌خواهی و مقاومت در برابر هرگونه تجاوز، تحریم و زیاده‌خواهی است.
  • دریافت مجوز صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر توسط MSTID

    مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولادمبارکه گفت: این شرکت طی روزهای گذشته موفق به اخذ مجوز صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر از سوی کارگروه تخصصی صندوق‌های پژوهش و فناوری شد.
  • احداث نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی فولاد مبارکه ستودنی است

    شرکت فولاد مبارکه به‌عنوان پیشگام صنایع در زمینه استفاده از انرژی‌های نو در اولین نمایشگاه تخصصی انرژی‌های نو و تجدیدپذیر اصفهان که هم‌زمان با سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق و اتوماسیون صنعتی با حضور مدیران و مسوولان استان اصفهان افتتاح گردیده بود، از ۲۹ تا ۳۱ شهریورماه آخرین دستاوردها و اقدامات خود در این عرصه را به سمع و نظر بازدیدکنندگان رساند.
  • خاندان کارآفرین همدانیان

    زنده یاد حسین همدانیان در سال (۱۲۸۹هـ- ش) در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشود، پدرش مرحوم حاج محمدرضا همدانی از تاجران سرشناس اصفهان بود. مرحوم حسین همدانیان با توجه به هوش و ذکاوت و آینده نگری از همان اوان جوانی فعالیت های صنعتی خود را در کنار برادر خود آغاز کرد. از جمله در سال ۱۳۲۹ با سرمایه گذاری در تاسیس شرکت سهامی ریسندگی و بافندگی بافناز (شهناز سابق) سهم بسزائی داشت و با تلاش خستگی ناپذیر و خلاقیت موجبات رشد و توسعه و شکوفائی آن شرکت را فراهم کرد. همچنین در سال ۱۳۳۴ به عنوان یکی از سهامداران اصلی در تأسیس شرکت سیمان اصفهان که به عنوان چهارمین کارخانه سیمان ایران ایجاد گردید در ارتقاء ورشد و توسعه آن کوشش فراوانی مبذول کرد.
  • راهکارهایی برای آموزش کودکان اوتیستیک

    ایسنا:کودکان با نیازهای ویژه، بخشی از دانش‌آموزانی هستند که هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی در مدارس عادی مشغول به تحصیل می‌شوند که شرایط خاص آنها نیازمند توجه بیشتری از طرف معلم دارد و در این بین، گروه اُتیسم، خاص‌تر از دیگران هستند.
  • تخلف از قوانینِ حریم بلافصل میدان نقش جهان، معارض قوانین یونسکوست

    عضو انجمن مهندسان معمار استان اصفهان گفت: با اجرا نشدن حکم دیوان عدالت اداری مبنی بر تخریب ارتفاعِ غیرمجازِ مجتمع تجاری نیوشا در حریم بلافصل میدان نقش جهان اصفهان ، معارض یونسکو خواهیم شد، زیرا این تکرارِ تجربه تلخ ارگ جهان نماست.
  • تعاونی‌های مسکن؛ باز توزیع‌کننده ثروت یا برندگان رانت

    داریوش مجد: در جامعه‌ای که زمین و مسکن افزایش ناگهانی قیمت‌ را تجربه می‌کند، فرصت عضویت در تعاونی‌های مسکن یا نهادهای مشابهی مثل «زمین شهری» در دهه ۶۰ ، ساختارهایی برای باز توزیع ثروت بین «درونی‌ها» و «بیرونی‌ها» هستند. درونی‌ها عضو سازمان‌های دولتی، نهادهای نیمه‌دولتی و بخش عمومی، شرکت‌های بزرگ خصوصی، و نهایتا سازمان‌‌های حرفه‌ای خصوصی هستند و بیرونی‌ها مردم عادی، همانند صاحبان مشاغل آزاد، کارگران، کارمندان شرکت‌ها و موسسات کوچک، کشاورزان، کارآفرینان بخش خصوصی و مردم عادی را شامل می‌شوند.
  • سهم ۲۰ درصدی بانوان اصفهانی در کاروان اعزامی هانگژو

    رئیس گروه هماهنگی امور بانوان اداره کل ورزش و جوانان اصفهان گفت: حدود ۲۰ درصد از کاروان ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو در بخش بانوان از استان اصفهان هستند.
  • نمایشی از شکوه زیبایی‌های نهفته در تاریکی‌ها

    ایسنا: نمایشگاه «شکوه پنهان» یک سفر خیره‌ کننده به تاریکی‌های پنهان دنیای ما است. سفری هنری که ما را به زیبایی‌های نهفته در میان تاریکی‌ها هدایت می‌کند.
  • جشنواره‌ انار در روستای جوشقان برگزار می‌شود

    رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کاشان از برگزاری جشنواره‌ انار در روستای جوشقان این شهرستان در روزهای ۲۷ و ۲۸ مهرماه خبر داد.