میتسو و اوتلندر مفهومی
ستاره ژاپنی در نظر دارد برای نمایشگاه توکیو، از یک مفهومی نهچندان جدید پردهبرداری کند. این اقدام میتسوبیشی از این جهت جدید به نظر نمیآید که پروژه آتی آنها شامل عرضه کانسپت برقی همان شاسیبلند اوتلندر معروفشان است. البته پیش از این شرکت تواناییهای چشمگیر خود را در عرصه خودروهای پاک با قوای محرکه الکتریکی به رخ رقبا کشیده بود. میتسو اطلاعات دقیقی از مفهوم فوق ارائه نکرده است. تنها میدانیم که او نیز به سبک دیگر برقیهای شرکت با پسوند PHEV نامگذاری شده است.
در اواخر دهه ۶۰ و ابتدای دهه ۷۰ میلادی، بیامو در مسابقات اتومبیلرانی به موفقیتهای زیادی دست پیدا کرد. این موفقیتها بر اثر کیفیت بالای کارمهندسان و در کل تیم بخش مسابقه یا موتور اسپرت بیامو بود. این موفقیتها باعث شد کم کم مسوولان کمپانی به فکر یک بخش ویژه باشند که روی خودروهای مسابقهای این شرکت تمرکز ویژه داشته باشد. از این رو در سال ۱۹۷۲ از میان مهندسان و متخصصان شرکت ۳۵ نفر را برگزیدند تا بخشی به نام Mpower را تاسیس کنند. در این بخش افرادی مشغول به کار بودند که علاوه بر تخصص، از دیوانههای دنیای سرعت و قدرت به حساب میآمدند؛ زیرا بعضی از آنها حتی دورههای مختلف رانندگی را پشت سر گذاشته بودند.
دنیای اقتصاد: چین امروز به بزرگترین تولیدکننده خودرو در جهان تبدیل شده است. کشوری که در قرن بیستم در این صنعت حرفی برای گفتن نداشت، اکنون با فاصلهای زیاد تولیدکننده اصلی خودرو جهان است. شاید خودروهای چینی توان رقابت کیفی با بسیاری از خودروهای جهان را نداشته باشند، اما توان ارزآوری بالایی برای اقتصاد این کشور دارند. امروز خودروسازان چین توانستهاند خود را بهعنوان بازوهای قدرتمند اقتصاد این کشور معرفی کنند. این در حالی است که تا یک دهه قبل حتی تصور اینکه چینیها بتوانند بازار داخلی خود را هم تامین کنند، وجود نداشت.
وجود موتورهای عظیمالجثه در دل خودروهای امروزی باعث میشود تصور کنیم یک موتور V۸ با حجم ۶۲۰۰ سی سی برای مثال موتور (GMC Yukon Denali) برای حرکت در بزرگراهها و مسیرهای شهری مصرف بسیار بالایی داشته باشد. اما در کمال ناباوری مصرف چنین خودروهایی بسیار پایینتر از چیزی است که تصور میشود. نرمافزاری هوشمندانه براساس نوع مسیر، انتخاب میکند کدام سیلندر در چه زمانی در مدار قرار بگیرد و عمل احتراق در درون آن انجام شود. محققان «سیلیکون ولی» تکنولوژی موسوم به تولا را با همکاری جنرال موتوز و شرکت دلفی معرفی کرده است.
یکی از مهمترین ویژگیها یا بهتر بگوییم تفاوتهای آن با خودروهای زمینی آلیاژهای فلزی و غیرفلزی استفاده شده در آن است.
کوروش منصوری که چند سالی است خود و شرکتش را بهعنوان تیونر برتر خودروهای جهان مطرح کرده است در جدیدترین پروژه خود به سراغ رولزرویس رفته است.
تکنولوژی در دنیای خودروها به سمتی پیش میرود که خودرو مانند یک پلیس میتواند راننده را زیر نظر بگیرد. در آینده خودروها به پردازندههایی مجهز میشوند که نکات امنیتی را رصد کرده و امنیت در رانندگی را تضمین میکنند. آنها با زیر نظر گرفتن اعمال راننده و شرایط محیط هر اتفاقی را که میافتد، هنگام حرکت خودرو بررسی میکنند و تحت نظر دارند.
خودروهای ضد تصادف با ترکیب تکنولوژیهای مختلف به خط تولید نزدیکتر میشوند. خودروهای بینا با استفاده از تکنولوژی شرکت Seeing Machines به کمک دوربینهای هوشمند و الگوریتمها و الگوهایی که صورت راننده و حرکت چشم و پلک او را رصد میکنند، میتوانند میزان هوشیاری و توجه آنها را بسنجند و دستورات لازم را برای افزایش توجه و کاهش خطرات احتمالی صادر کنند.
برای سال ۲۰۱۶ هوندا سورپرایزی برای علاقهمندان به موتورسیکلتهای سنگین تدارک دیده است. موتورسیکلت CBR۱۰۰۰RR با ارتقاهایی که پیدا کرده به یک هیولای دوچرخ تبدیل شده است. اگر چه مدل CBR۱۰۰۰RR پیش از این نیز یک موشک خیابانی بود اما هوندا در مدل ۲۰۱۶ آن را به چیزی فراتر از یک موتورسیکلت تبدیل کرده است.