شماره روزنامه ۶۱۴۴
|

دنیای ماشین

  • کوه‌های عضله در طول تاریخ

    برخی خودروها از نظر طراحی و زبان استفاده شده در طراحی بدنه آنها در دسته ماسل کارز به معنای خودروهای عضلانی قرار می‌گیرند. این سبک از طراحی در میان خودرو‌سازان آمریکایی بیشتر دیده می‌شود و معمولا خودروهایی با موتورهای بزرگ و قدرتمند هستند و برجستگی‌ها و خطوط موجود در بدنه این خودروها نشان از تهاجمی بودن طراحی آنها دارد. طراحی بدنه خودروهای عضلانی با قدرت موتور آنها رابطه مستقیمی دارد و بسیاری از این خودروها در بین سال‌های ۱۹۶۰ تا ۱۹۷۰ تولید شده‌اند و البته همچنان این نوع طراحی در خودروهای روز نیز استفاده می‌شود تا خودروها ظاهری خشن و اسپرت به خود بگیرند.

  • ارابه‌ای برای شکست رولزرویس

    سال‌های بعد از جنگ جهانی اول را باید دوران رونق خودروسازی در اروپا به حساب آورد. با پایان یافتن جنگ جهانی اول، دوران اسب و درشکه و کالسکه نیز در اروپا به پایان رسید. مردم اهمیت و قابلیت‌هایی را که ماشین برای آنها ایجاد می‌کرد، درک کرده و رو به خرید خودرو آوردند. از آن سو هم صنعتگران اروپایی سنگ بنای خودروسازی‌های بزرگی را گذاشتند که تا به امروز پابرجا مانده‌اند. اتوره بوگاتی یکی از این صنعتگران بود که از ایتالیا برخاست؛ اما خودروسازی خود را در فرانسه بنیان گذاشت. زمانی که اتوره بوگاتی قصد داشت تا کارخانه خودروسازی خود را راه‌اندازی کند دورانی بود که صنعت خودرو فرانسه به مدد افرادی همچون لویی رنو راه زیادی را به نسبت ایتالیایی‌ها پیموده بود و همین مساله موجب شد تا اتوره بوگاتی راهی این کشور شده و برای بهره‌گیری از تجارب مهندسان فرانسوی کارخانه خود را در شهر مولسان این کشور راه‌اندازی کند.

  • دو‌راهی‌های خرید در بازار خودرو

    با متنوع شدن بازار خودرو در ایران انتخاب خودروهای جدید دشوارتر می‌شود. در هر بازه قیمتی خودروهای بیشتری قرار می‌گیرند و همین موجب می‌شود تا دو‌راهی‌های بیشتری سر راه خریداران به وجود بیاید. به خصوص برای کسانی که قصد دارند اولین ماشین خود را خریداری کنند. هیچ خودرویی بدون نقص نیست و در عین حال حتی به ظاهر بدترین خودروها هم محاسنی دارند. در این صفحه هر هفته خودروهایی که از نظر قیمتی به هم نزدیک هستند با یکدیگر مقایسه و با زبانی ساده سعی شده اطلاعات کلی و اولیه درخصوص هر خودرو به خوانندگان ارائه شود تا در نهایت بتوانند با توجه به نوع استفاده و علایق و البته بودجه خود انتخاب بهتری در این خصوص داشته باشند.

  • گربه‌سیاه آلمانی مقابل گربه‌وحشی انگلیسی

    در دنیای سدان‌های سایز متوسط این‌طور می‌گویند‌ که تقریبا کسی حریف بی‌ام‌و سری۳ نیست. یعنی حتی لکسوس آی. اِس ژاپنی با تمام توانمندی‌های خیره‌کننده‌اش هم از پس او برنمی‌آید. شاید تصور شود که آئودی اس۴ بتواند حریف قابلی برای او باشد، اما توربوهای جگوار، خیلی راحت نسخه موتور آلمانی را در هم می‌پیچید. از آمریکا تنها کادیلاک ای. تی. اس را می‌بینیم که فقط در زمینه مباحث لوکس حرف‌هایی برای گفتن دارد ولی در قسمت فنی قافیه را سخت می‌بازد. یک ژاپنی دیگر هم برای بی‌ام‌و فوق شاخ و شانه می‌کشد؛ اینفینیتی کیو۶۰.

  • سامورایی یا کماندو

    از بین تمام خودروسازان، ژاپنی‌ها به دلیل تعصب شدیدی که در کارشان دارند زبانزد هستند. در بین تمام ژاپنی‌ها نیز، هوندا به خاطر کیفیت‌ بالا و گرایش به مدل‌های اسپرت، شهرت خاصی دارد. از بین تمام تولیدات هوندا، این سیویک است که با آن خواص جوان‌گرایانه‌اش، جذابیتی منحصر به فرد پیدا کرده است و دست آخر از بین تمام مدل‌های سیویک، تایپ-آر آن از محبوبیتی بی‌نظیر برخوردار شده است. یک اسپرت بی‌اغراق که بر‌خلاف تمام رقبای پرمدعای خود، توانایی‌های چشمگیرش را نه در حرف بلکه در عمل نشان می‌دهد. این خودرو از جمله محدود نمونه‌های واقعا اسپرتی است که فقط قشر جوانان خودروباز را هدف قرار نداده است؛ یک روی سیویک چنان سر به زیر و گوش به فرمان است که می‌تواند یار خوبی برای افراد پا به سن‌ گذاشته باشد.

  • خودروسازی زیر تیغ مصرف سوخت

    دنیای اقتصاد: در حالی که دولت‌ها توافق کرده‌اند استاندارد مصرف سوخت خودروها را تا سال ۲۰۲۵ به حدود ۵/ ۴ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر برسانند، به نظر می‌رسد عملا رسیدن فراگیر به این هدف با چالش‌های زیادی همراه باشد. خودروسازان با این میانگین مصرف سوخت مشکلی ندارند؛ به شرطی که قدرت موتورهایشان در این میان فدا نشود. اما رسیدن همزمان به هر دو این اهداف نیازمند دانش و فناوری است که در حال حاضر بسیاری از خودروسازان به آن دست نیافته‌اند. این توافق‌نامه عاملی است برای فشار به خودروسازان که از گردنه سوخت‌های فسیلی عبور کرده و فناوری‌های مبتنی بر هیبرید را به‌طور گسترده‌تری به‌کار بگیرند.

  • فراری در اندیشه تحول موتور فرمول یک

    آنچه مسابقات فرمول یک را جذاب کرده است، شتاب و سرعت خودروهای آن است. خودروهایی که در کمتر از ۲. ۵ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت می‌رسند. برای همین تیم‌های فرمول یک پیوسته به دنبال بهبود عملکرد موتورهایشان هستند تا این جذابیت را حفظ کنند و ارتقا دهند.

    در حال حاضر تمامی تیم‌های فرمول موظف هستند از موتورهای ۱۶۰۰ سی سی ۶ سیلندر استفاده کنند. این موتورها با استفاده از توربوشارژر تقویت می‌شوند و در نهایت به چیزی تبدیل می‌شوند که فرمول یک می‌خواهد. فراری قصد دارد برای فصل بعد تغییرات بنیادی در این موتور ایجاد کند.

  • رویای غیر‌بنزینی نروژ

    سال ۲۰۲۵ برای برخی خودرو‌سازها ممکن است تبدیل به کابوسی شود که به قطع رخ خواهد داد. ضرب‌الاجل برای کاهش مصرف سوخت موضوعی است که ممکن است خودرو‌سازان را به حرکت و تکاپوی بیشتری برای رسیدن به استاندارد تعیین شده وادارد. اخیرا در نروژ چهار حزب اصلی دولت در رابطه با ممنوعیت فروش خودروهای دیزلی و بنزینی به توافق رسیده‌اند. خبری که از سوی مدیر عامل شرکت تسلا موتوز، ایلان ماسک نیز توییت و باز نشر داده شد. مساله خودروهای بنزینی و دیزلی موضوعی است که برای مدت‌ها در این کشور مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفته است.

  • کمودور زنده است

    هولدن، زیرمجموعه سرشناس استرالیایی جنرال‌موتورز آمریکا، با عرضه یک نسخه بهینه‌شده از سدان معروف خود کمودور، در حالی که همه فکر می‌کردند این خودرو به پایان راه رسیده، بازگشتی باشکوه را رقم زد. هولدن جدید مجهز به پیشرانه معروف جنرال‌موتورز یعنی ال. اس۹ است. همان پیشرانه ۲/ ۶ لیتری هشت سیلندر Vشکلی که به راحتی می‌تواند ۶۰۰ اسب‌بخار نیرو تولید کند. شاید بد نباشد بدانید که این قوای محرکه را جی‌ام روی شورولت کوروت نیز نصب می‌کرد. با اینکه به نظر نمی‌آید ولی کمودور برای اولین‌بار سال ۱۹۷۸ میلادی رونمایی شد.

  • سیاست مصرف سوخت بهینه به بن بست رسیده است؟

    تقریبا ۵ سال از زمانی که باراک اوباما از توافق تاریخی برای رسیدن به مصرف سوخت بهینه در خودرو‌های سواری در جهت کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای و آلودگی‌های ناشی از آن خبر داد، می‌گذرد. در این اعلامیه سال ۲۰۲۵ سالی لقب گرفته است که در آن خودروها می‌توانند با یک گالن سوخت ۵/ ۵۴ مایل (معادل ۳۲/ ۴ لیتر در هر صد کیلومتر) را طی کنند. بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته در صورت تحقق این هدف ۷/ ۱ تریلیارد دلار توسط آمریکایی‌ها صرفه جویی خواهد شد و ۶ میلیارد تن گازهای گلخانه‌ای کمتری وارد جو کره زمین خواهد شد.

  • چرا اهداف کاهش مصرف سوخت محقق نمی‌شود

    مصرف سوخت چالش همیشگی خودروسازان بوده است. گاه تهدید از سوی بازار جهانی نفت و افزایش قیمت‌ها احساس می‌شود و گاه از سوی سازمان‌های استاندارد و پایش محیط زیست. در این میان ضلع سومی نیز وجود دارد و آن مصرف‌کنندگانی هستند که راضی نمی‌شوند و همواره به دنبال خودروهایی هستند که مصرف سوخت کمتری داشته باشند.

    به همین دلیل است که خودروسازان عملا همواره با مساله مصرف سوخت کمتر در محصولاتشان درگیر بوده و نمی‌توانند به‌طور کامل از آن عبور کنند. این برخلاف بسیاری از بخش‌های دیگر است که خودروسازان توانسته‌اند به هر ترتیب یا بر آن غلبه کنند یا با آن کنار بیایند.

  • فداکاری تسلا برای خودران‌ها

    شرکت‌هایی که در آمریکا در زمینه تولید خودروهای خودران تلاش می‌کنند به زودی در قالب طرحی مشترک یافته‌های خود را در اختیار دپارتمان حمل و نقل ایالات متحده قرار می‌دهند تا این نهاد فدرال بتواند مسیر قانون‌گذاری برای ورود خودروهای خودران به خیابان‌ها را با سرعت بیشتری طی کند. بر‌اساس توافقی که بین شرکت‌های تسلا و گوگل و دپارتمان حمل و نقل آمریکا صورت گرفته، این شرکت‌ها اطلاعات مربوط به پیمایش خودروهای خود تاکنون را در اختیار این نهاد تصمیم‌گیر و قانون‌گذار قرار می‌دهند. گوگل از سال ۲۰۰۹ به‌صورت جدی پروژه خودروهای خودران را دنبال می‌کند و تسلا نیز سه سال است که در این زمینه تحقیقات گسترده‌ای داشته است.

  • وقتی تی‌تی بزرگ می‌شود

    آئودی به وعده‌اش عمل کرد و از ویرایش A۵۲۰۱۷و نسخه اسپرت آن یعنیS۵ درست سر موعد پرده برداشت. خودرویی که نسل اول آن ۹ سال پیش به کوپه‌ و روبازهای سایز متوسط رونمایی شد. این خودرو در حقیقت ویرایشی بزرگ‌تر و قوی‌تر از خانواده اِی۴های آئودی بود. حالا در اواسط سال ۲۰۱۶ میلادی شرکت خبر عرضه نسخه ۲۰۱ را برای پایان سال جاری میلادی مخابره کرده است. محصولات جدید با ظاهری شبیه به کوپه محبوب و معروف تی‌تی وارد بازی شده است. کوپه صندوق‌دار آئودی اکنون با چشمانی کشیده و جلوپنجره‌ای تیز، از آن محصول پا به سن گذاشته قدیمی به یک اسپرت جوان‌گرای واقعی تبدیل شده است.

  • خودران گوگل بوق زدن را یاد گرفت

    شرکت گوگل به‌عنوان یکی از بزرگان صنعت IT، مدت‌ها است کار روی خودروهای خودران را شروع کرده است. این خودرو که از نظر ظاهر، طراحی دلچسبی ندارد، قرار است به‌عنوان خودرویی هوشمند بدون نیاز به راننده به رانندگی بپردازد.

    ظاهر این خودرو را می‌توان به مدل‌های اولیه خودروهای برقی کوچک شبیه دانست که امروزه طرفداران چندانی ندارند. گوگل بدون تجربه خودرو‌سازی وارد این عرصه شده است و به نظر می‌رسد راه دشواری را در پیش گرفته است. اگرچه ظاهر خودرو به راحتی قابل تغییر است و آنچه اهمیت دارد میزان هوشمندی و قابلیت‌های هوش مصنوعی این خودرو است که قابل انتقال به خودرویی دیگر است.

  • مسافربرهای خودپرواز در راهند

    استفاده از وسایل پرنده برای تردد در شهر با افزایش ترافیک درون‌شهری موضوعی است که مدت‌ها ذهن طراحان را به خود اختصاص داده است. مسائل متعددی باعث می‌شوند تا استفاده از چنین وسایل پرنده‌ای با عدم استقبال مسوولان شهری و امنیتی مواجه شود. در میان وسایل پرنده که امکان حمل سرنشین دارند Ehang ۱۸۴ توانست مجوز پرواز‌های آزمایشی را در نوادای آمریکا به‌دست آورد.

    این وسیله که به‌عنوان پهپاد با سرنشین شناخته می‌شود به‌گونه‌ای طراحی شده است که می‌تواند در صورت وجود مشکل در هر یک از موتورها به پرواز خود ادامه داده و از بروز حادثه جلوگیری کند.

  • میاتا آن‌طور که ندیده بودید

    مزدا ام‌ایکس۵ یکی از پرفروش‌ترین رودسترهای دنیا، زیر تیغ تیونری ژاپنی رفت. شرکت DAMD از معدود تیونرهای این کشور است که سابقه خوبی در به روزرسانی و بهینه‌سازی خودروهای سرشناس دارد. نسل جدید این مزدا که میاتا نیز نامیده می‌شود، با ظاهری غافلگیرکننده خود را به‌عنوان اتومبیل جدید بتمن برای مقابله با جانی‌های گاتهام‌سیتی نامیده است. شاید این برای اولین‌بار باشد که این ژاپنی تا چنین حد و مرزی اسپرت و مسابقه‌ای شده باشد. استفاده از رکاب، اسپلیتر و دیفوزر مشکی با لبه قرمزرنگ، جلوه بی‌نظیری به آن بخشیده است.

  • با بامبلبی جدید آشنا شوید

    مایکل بِی کارگردان مجموعه فیلم‌های ترنسفورمرز، تصویری از بامبلبی جدید منتشر کرده است. این کاراکتر ماشینی که از سال ۲۰۰۷ معرفی شد، در قالب یک شورولت کاماروی زردرنگ، محبوبیتی فوق‌العاده در دنیا برای خود کسب کرد. اکنون بعد از پخش ۴قسمت، قرار است در سال ۲۰۱۷ نسخه جدید این فیلم با حضور کاماروی جدید پخش شود. به وضوح معلوم است که کاراکتر جدید روی کاماروی نسل شش طراحی شده است. آخرین دستاورد شورولت که خودش ادعا می‌کند یکی از سبک‌ترین، قوی‌ترین،‌ کم‌مصرف‌ترین و سریع‌ترین کاماروهای تاریخ را عرضه کرده است.

  • درباره هیوندای ۳۰۰ اسب‌بخاری

    بعد ازRM۱۴ در سال ۲۰۱۴ و مفهومیRM۱۵ در سال گذشته، هیوندای راه و رسم ورود موفقیت آمیز به دنیای مسابقات را فراگرفته است. سومین کانسپت تمام مسابقه‌ای این کره‌ای خوش‌آوازه تا چندی دیگر در نمایشگاه بوسان رونمایی خواهد شد. محصول جدید شرکت با پیشرفت چشمگیر در قسمت بیرونی روبه‌رو شده است. به خصوص وقتی می‌بینیم قرار است المان‌های آیرودینامیک آن شامل گلگیرها، سپرها، بال عقب،‌ دیفیوزر و اسپلیتر تازه‌ طراحی‌شده روی آن قرار بگیرد. هیوندای قصد دارد از نسل جدید پیشرانه‌های تقویت‌شده خود بهره بگیرد. همان پیشرانه‌های ۲ لیتری ۴ سیلندری که به لطف یک موتور برقی و یک سوپرشارژ می‌توانند به عدد فوق‌العاده ۳۰۰ اسب‌بخار با ۳۸۳ نیوتن‌متر گشتاور دست پیدا کنند.

  • بنز، شاسی‌بلند برقی می‌سازد

    در سال‌های اخیر بسیاری از خودروسازان به سمت ساخت خودروهای SUV روی آورده‌اند و به‌نظر می‌رسد این تصمیم خودروسازها در واکنش به تقاضای مشتریان و بازار بوده است. این میل به همه‌جارو‌ها در حالتی پیش‌آمده است که برخی از این خودروسازان هیچ گاه خودرویی شاسی‌بلند را در لیست فروش خود نداشته‌اند، اما برای حفظ قدرت رقابت و پاسخگویی به بازار نمونه‌هایی در خور توجه را تولید و عرضه کرده‌اند. این مساله در دنیای ماشین‌های برقی نیز صادق بوده است و آنها نیز از خودروهای کوچک به سمت سدان‌هایی قابل اتکا حرکت کرده‌اند و همچنین پا را فرار گذاشته به سمت خودروهای تمام برقی و SUV نیز گرایش نشان داده‌اند.

  • آیا پانامرا ۲۰۱۷ این‌شکلی است؟

    پورشه تلاش خود برای معرفی هرچه زودتر مدل جدید پانامرا را پنهان نمی‌کند. در همین رابطه یک طراح کامپیوتری که پیش‌تر، سابقه فاش کردن چهره برخی از خودروهای رونمایی‌‌ نشده را داشت، یک رندر جالب‌ توجه از این خودرو را روی اینترنت منتشر کرد. با این احتساب اگر این خودرو را واقعی بدانیم، نسخه ۲۰۱۷ پورشه پانامرا با پیروی از همان الگوی گرافیکی نسخه‌های قبلی راهی بازار می‌شود. اما ویژگی بارز آن تغییر فرم چراغ‌های عقبی‌اش است. بزرگ‌ترین مشکل در طراحی این فست‌بک ۴ درب سایز بزرگ، عدم امکان تغییر طراحی ستون‌های دوم و سوم است.

  • ونتیج با طعم فلفل

    آنها که با دنیای تیونینگ آشنایی دارند اسم «ویلز‌اند مور» را به خوبی می‌شناسند. تیونری که تخصصی ذاتی در بازی با بدنه و طراحی هواکش و دمپر دارد. آخرین شکار این شرکت یکی از ابرخودروهای رویایی انگلیس است؛ آستون‌مارتین ونتیج نسخه جی‌تی۱۲. خودرویی که قبل از این پروژه نیز با توجه به آن تیراژ محدود۱۰۰ دستگاهی‌اش سوپراسپرت خاصی محسوب می‌شد. آستون‌مارتین با این خودرو در رقابت‌های جی‌تی۳ شرکت می‌کرد و به عبارتی او بود که یکه‌تازی پورشه جی‌تی را پایان داده بود. حالا تصور کنید تیونر فوق با چه جرات و جسارتی دست به این خودرو زده است.

  • نگاهی دقیق‌تر به موتور بوگاتی شیرون

    در میان خودروهای گران‌قیمت، بوگاتی جایگاهی بسیار ویژه‌ای دارد و در مقایسه با خودروهای همتراز خود توانسته محبوبیت و شهرت خوبی را رقم بزند. در رابطه با ویرون که برای چندین سال پرچم‌داری این شرکت را بر عهده داشته، اغلب آزمایش‌ها روی آن انجام شده است. بوگاتی با توجه به تجربه موفق ویرون دست به طراحی خودروی جدید خود با نام شیرون زده است که نام قهرمان اتومبیلرانی این شرکت در دهه‌های گذشته بوده است. اما راز قدرت فوق‌العاده این خودرو که گفته می‌شود یکی از مدعیان بالاترین سرعت در میان خودروهای تولیدی است در موتور غول‌آسای آن نهفته است.

  • آخرین روزها با چارجر

    کرایسلر آمریکا مالک برند دوج و شریک ایتالیایی‌اش فیات بر این باورند که زمان تولید این نسل از چارجر به سر آمده و وقت حضور نسخه جدید است. شاید این بهانه خوبی برای عرضه بهترین ویرایش ۲۰۱۶ از این عضلانی خاطر‌ه‌انگیز باشد. ویرایش اس. آر. تی هِلکات ششمین نسل از این دوج زیبا با ظاهری بسیار باوقار زنگ خطر برای رقبای قدیمی یعنی فورد موستانگ شلبی و شورولت کامارو را به صدا درآورده است. این عضلانی چهار درب مجهز به یک پیشرانه ۲/ ۶ لیتری هشت سیلندر Vشکل با قدرت باورنکردنی ۷۰۷ اسب‌بخار در ۶ هزار دور در دقیقه و گشتاور عالی ۸۸۰ نیوتن‌متر در ۴ هزار دور در دقیقه است.

  • باربندی برای استراحت!

    طبیعت دوستان روش‌های متفاوتی را برای اقامت در طبیعت انتخاب می‌کنند. افرادی که ترجیح می‌دهند با خودروهای شخصی به مناطق دور افتاده و بکر بروند نیاز به ملزومات و تجهیزاتی خاص و ویژه دارند تا اقامت آنها با راحتی و ایمنی بالاتری همراه باشد. در صورتی که از طرفداران مسافرت زمینی با خودروی شخصی هستید، گزینه‌های متفاوتی پیش‌روی شما وجود دارد. می‌توانید شب‌ها را روی صندلی‌های خودرو به صبح برسانید اما قطعا سفری خاطره انگیز را تجربه نخواهید کرد، اما با اندکی هزینه ملزومات لازم را می‌توانید تهیه و مسافرتی متفاوت را تجربه کنید.

  • نسخه خاص از خودروی خاص

    آنچه می‌بینید یک پروژه تیونینگ از یک اسطوره طراحی نیست. خودروی فوق در حقیقت همان فراری ۴۵۸ ایتالیا است که اکنون با تغییراتی در ظاهر و باطن تبدیل به ویرایش MM اسپشیاله شده است. با اینکه فراری ماه‌ها پیش تولید این خودرو را متوقف کرده بود، ولی الان خود به‌صورت رسمی ویرایش استثنایی از آن را راهی بازار کرده است. این اقدام از سوی فراری به دلیل ادای احترام به مدل خاطره‌انگیز جی. تی. اُ سال ۱۹۴۸ بوده است. استفاده گسترده از فیبر کربن چیزی نیست که بتوان آن را در فراری‌های استاندارد مشاهده کرد. تعبیه هواکش‌های روی کاپوت و جلوپنجره استثنایی و گلگیرهای برجسته ماهیتی روباتی به این ایتالیایی بخشیده است.

  • فوکوس با آر.اس برمی‌گردد

    خبرهایی از گوشه و کنار به گوش می‌رسد که فورد در تدارک عرضه ویرایش جنون‌آمیزی از فوکوس‌های اسپرت با نام ‌آر. اس۵۰۰ است. گفته می‌شود فورد با این خودرو می‌‌خواهد رکورد سریع‌ترین هاچ‌بک استاندارد دنیا را بشکند. در تصاویری که از این خودرو منتشر شده، فوکوس جدید را با ظاهری اسپرت‌تر و مسابقه‌ای مشاهده می‌کنیم. المان‌ها و ریزه‌کاری‌های آیرودینامیک مانند جلوپنجره برآمده و رکاب‌های فرم‌دار فوکوس آر. اس را مانند یک خودروی مخصوص پیست حرفه‌ای و کارآمد کرده است. شاسی‌ آلومینیومی و ترمزهای سرامیک کربنی و دیفرانسیل با کنترل الکترونیکی از قابلیت‌های انحصاری فوکوس آر.

  • ادای احترام استثنایی

    به مناسبت پنجاهمین سالگرد حضور مک‌لارن در مسابقات فرمول یک، این شرکت در اقدامی تحسین‌برانگیز یک دستگاه ۵۷۰ اس را درست مانند همان فرمولایی که در رقابت ۱۹۶۶ موناکو شرکت کرده بود، رنگ‌آمیزی کرد. خودروی مورد نظر M۲B نام داشت که در سال ۱۹۶۵ برای شرکت در رقابت‌های فصل بعد ساخته شد. این فرمولا توسط موسس شرکت یعنی بروس مک‌لارن رانده شد. پیشرانه ۲/ ۴ لیتری آن می‌توانست بین ۳۳۵ تا ۴۷۰ اسب‌بخار نیرو تولید کند. استفاده از همان ترکیب سفید و سبز و همان تریم روی رینگ‌ها، این مک‌لارن را بیش از هر زمان دیگری خواستنی کرده است.

  • گمانه‌هایی درباره i۸ جدید!

    قبل از معرفی خودرو‌ها در برخی موارد تصاویری که گفته می‌شود مخفیانه گرفته شده است خبر‌ساز می‌شوند و زمینه لازم برای معرفی آن محصول فراهم می‌شود. اقداماتی از این دست در برخی موارد کنترل شده و با اهداف تبلیغاتی صورت می‌گیرد و گاهی نیز خارج از کنترل و اتفاقی تصاویر آزمایش خودروها از فضاهای مجازی و رسانه‌ها سر در‌می‌آورند.

    انتشار این تصاویر در هر صورت باعث ایجاد واکنش‌های مختلفی در محافل خودرویی می‌شود و رصد این واکنش‌ها همواره با تاثیرات مثبتی همراه است و باعث می‌شوند توجه‌ها به سمت آن خودرو‌ساز جلب شود.

  • گریزلی ترسناک

    ب‌ام‌وx۶ وقتی توسط بخش موتوراسپرت شرکت یعنی ام‌پاور تقویت ‌شد، از یک شاسی‌بلند صرفا زیبا به یک شاسی‌بلند زیبا و جنجالی تبدیل شد. حتی تصور اینکه این خودروی تقویت‌شده یک بار دیگر توسط یک تیونر دستخوش تغییر شود هم عجیب به نظر می‌رسد. ولی واقعیت این است که آلمانی فوق چندی پیش به اتاق مخفی جی‌پاور رفت و یکی از زیباترین ویرایش‌های آن بیرون آمد. محصولی تا دندان مسلح که نام جدید آن تایفون است. گفته می‌شود طی پروسه تیونینگ از پیشرانه ۴. ۴ لیتری هشت سیلندر Vشکل دو توربو آن ۷۵۰ اسب‌بخار نیرو و ۹۸۰ نیوتن‌متر گشتاور بیرون کشیده شده است.

بیشتر