مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان و حومه خبر داد:

تکمیل خط ۲ مترو نیازمند ۲۳ هزار میلیارد تومان هزینه

شماره روزنامه: ۵۹۳۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۰۴۱۶۷۳ ویژه‌نامه

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان و حومه گفت: تاکنون ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای قطار شهری هزینه شده و تکمیل آن نیازمند ۲۳ هزار میلیارد تومان است.

تکمیل خط ۲ مترو نیازمند ۲۳ هزار میلیارد تومان هزینه

به گزارش دنیای اقتصاد  محسن واعظی‌فر با بیان اینکه خط دو متروی اصفهان دارای ۲۳ ایستگاه است که در حال حاضر ۱۶ ایستگاه آن در حال احداث است. گفت: طبق برآوردها، روزانه حدود ۱۰۰ هزار نفر از خط دو مترو استفاده خواهند کرد.

او با اشاره به اینکه روزانه دو هزار کارگر در حال تلاش برای احداث این خط هستند، افزود: تاکنون ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای احداث خط دو مترو هزینه شده است و برآورد تکمیل آن ۲۳ هزار میلیارد تومان است.

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان و حومه با بیان اینکه بهره‌برداری از خط دو مترو نیازمند صرف هزینه‌ای ۶۰۰ میلیون یورویی برای تکمیل ناوگان است، ادامه داد: احداث هر کیلومتر مترو حدود دو هزار میلیارد تومان هزینه دارد که این برآوردها برای اولویت ۱۴ کیلومتری حدفاصل ایستگاه دارک تا شهید حجازی با ۱۶ ایستگاه است.

او خاطرنشان کرد: موضوع بهره‌برداری از خط دو مترو تا سال ۱۴۰۳ مربوط به هفت کیلومتر و هفت ایستگاه از اولویت نخست است.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن