شماره روزنامه ۶۰۳۳
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۰۷ دنیای اقتصاد

اخبار مسکن و عمران - روزنامه شماره ۶۰۰۷

  • تغییر تور خانه‏‏‌های خالی

    تازه‌‌‌ترین قانون مصوب در حوزه ساماندهی بازار مسکن، تور خانه‌‌‌های خالی از سکنه را تغییر داد. بررسی‌‌‌های «دنیای‌اقتصاد» درباره جزئیات قانون ساماندهی بازار مسکن، زمین و اجاره‌‌‌بها که به تازگی و پس از تایید شورای نگهبان لازم‌‌‌الاجرا شده است نشان می‌‌‌دهد، براساس این قانون، مرجع شناسایی و معرفی خانه‌‌‌های خالی، از این پس شهرداری‌‌‌ها خواهند بود. در قانونی که سال ۹۹ برای دریافت مالیات از خانه‌‌‌های خالی مصوب شد، وزارت راه وشهرسازی مکلف شد بعد از شناسایی خانه‌‌‌های خالی، فهرست این خانه‌‌‌ها را برای دریافت مالیات به سازمان امور مالیاتی ارائه دهد. اما براساس قانون ساماندهی بازار مسکن، زمین و اجاره‌‌‌بها، از این پس شهرداری‌‌‌ها مسوول شناسایی این خانه‌‌‌ها و معرفی آنها به دولت برای دریافت مالیات خواهند بود. البته در قانون جدید یک مشوق مهم نیز برای شهرداری‌‌‌ها تعریف شده است.
  • بهشت بی‏‏‏‏‌خودروها کجاست؟

    دنیای‌اقتصاد – گروه‌ اقتصاد بین‌الملل: خودروها می‌توانند مایه ایجاد مزاحمت باشند. کافی است از کسانی که هرروز در ترافیک بزرگراه M۲۵ لندن یا کیتی هیستون گرفتار می‌‌‌‌‌شوند، سوال کنید. تعداد بیشتر خودرو به معنای ترافیک و آلودگی بیشتر هواست. فضایی که برای حرکت، توقف و سوخت‌گیری این خودروها اشغال می‌شود، می‌تواند برای اهداف خوشایندی مانند ساخت بوستان و مراکز تفریحی استفاده شود. پس جای تعجب نیست که بسیاری از کارشناسان دوراندیش شهری ایده «قابلیت پیاده‌‌‌‌‌روی» یا آنچه گاهی «شهر ۱۵ دقیقه‌‌‌‌‌ای» خوانده می‌شود، را تبلیغ می‌‌‌‌‌کنند. این ایده که اواسط عصر کرونا، در پاریس مطرح شد و جلو رفت، به معنای آن است که شهروندان بتوانند بدون رانندگی، اغلب نیازهای خود را برطرف کنند.
  • قیمت آپارتمان در پایین‌‌شهر

    دنیای‌اقتصاد: بررسی نبض قیمت پیشنهادی آپارتمان‌‌ در ۵ منطقه جنوبی تهران، برآوردی از کف قیمت خرید مسکن در پایتخت را نشان می‌دهد. تازه‌‌ترین بررسی‌‌های «دنیای‌اقتصاد» از سطح قیمت پیشنهادی آپارتمان‌‌های عرضه شده به بازار معاملات مسکن مناطق ۱۵ تا ۱۹ شهر تهران نشان می‌دهد هم‌‌اکنون برای خرید یک واحد مسکونی ریزمتراژ در این منطقه، بودجه حدود دو میلیارد تومانی موردنیاز است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر