شماره روزنامه ۶۱۶۰
|
    شنبه، ۰۳ آذر ۱۴۰۳
  • «دنیای‏‏‌اقتصاد» در گفت‏‏‌وگو با رئیس انجمن صنعت ساختمان بررسی کرد

    برون‌رفت از معضل مسکن با فرمول توسعه‏‏‌گرها

    رفع نیازهای کشور در حوزه مسکن یکی از مهم‌‌‌ترین مسائلی است که در دهه‌‌‌های اخیر مورد توجه مردم و قانون‌گذاران قرار گرفته است. تامین مسکن به خصوص برای اقشار متوسط یا کمتر برخوردار همواره مورد توجه دولتمردان بوده است و می‌‌‌توان با جست‌وجویی ساده در فضای مجازی به سخنرانی‌‌‌های متعددی در این خصوص برخورد. اما نکته این است که بررسی تجربه ایران طی همین مدت حکایت از آن دارد که دولت‌‌‌ها نتوانسته‌‌‌اند در کنار قوه مقننه به روش کارآمدی برای رفع معضل مسکن و تامین نیاز مردم عادی دست پیدا کنند.
  • نقدی بر «پرداخت نقدی حقوق دولتی معادن»

    به تازگی مدیرکل دفتر بهره‌برداری وزارت صنعت، معدن و تجارت طی نامه شماره ۳۷۰۴۸۰۴ مورخ ۱۴۰۳.۰۷.۱۷و با استناد به نامه شماره ۵۱۸۰۰.۵۵۲ مورخ ۱۴۰۲.۱۱.۱۱ دیوان محاسبات کشور، فرآیند تقسیط پرداخت حقوق دولتی معادن را برای بهره‌برداران متوقف کرده است. بنابراین مطابق این ابلاغیه، کلیه بهره‌برداران معادن کشور موظف به پرداخت نقدی و یکجای کل مبلغ حقوق دولتی معادن تحت بهره‌برداری خود در ابتدای هر سال به دولت خواهند بود.
  • کیش احیا می‌شود؟

    مناطق آزاد در بسیاری از کشورهای جهان به‌‌‌عنوان ابزارهای کلیدی برای تقویت اقتصاد، جذب سرمایه‌گذاری خارجی، توسعه صادرات و ایجاد اشتغال مورد توجه قرار گرفته‌‌‌اند. این مناطق با حذف موانع قانونی، کاهش تعرفه‌‌‌ها، تسهیلات مالیاتی و ارائه زیرساخت‌‌‌های پیشرفته، به موتورهای توسعه اقتصادی تبدیل شده‌‌‌اند. با این حال، در ایران، پتانسیل مناطق آزاد هنوز به طور کامل محقق نشده است. مشکلات ساختاری، مدیریتی و عدم‌تطبیق با فلسفه وجودی این مناطق، بهره‌‌‌وری و کارآمدی آنها را به شدت کاهش داده است. جزیره کیش، یکی از مهم‌ترین مناطق آزاد ایران، با موقعیت استراتژیک و پتانسیل‌‌‌های فراوان اقتصادی، می‌تواند نقش برجسته‌‌‌ای در زنجیره تجارت جهانی ایفا کند. اما در عمل، این منطقه با مشکلات عدیده‌‌‌ای از جمله وابستگی به منابع محدود، کمبود زیرساخت‌‌‌های کافی و ضعف در جذب سرمایه‌گذاری خارجی مواجه است.مناطق آزاد ایران، از جمله کیش، به‌‌‌جای حرکت به سمت توسعه پایدار و جهانی شدن، با مشکلات متعددی دست‌‌‌وپنجه نرم می‌کنند.
  • کارآیی ملی انجمن صنعت ساختمان

    صنعت ساختمان به عنوان فعالیت اقتصادی که همواره زنجیره متعددی از مشاغل و صنایع دیگر را به خدمت گرفته، نقش مهمی در اقتصاد کشور داشته و دارد. با این حال من طی سال‌ها فعالیت در این زمینه هیچ‌گاه شاهد نبودم که این صنعت با گرد هم آمدن فعالان به دنبال پیگیری منافع سازندگان و مهم‌تر از آن مردم باشد. به عبارت دیگر این صنعت به‌رغم دارا بودن ذی‌نفعان متعدد، هیچ‌گاه متولی مشخصی در بخش خصوصی نداشته است. اما طی سال‌های گذشته به تدریج تکاپو برای احقاق حقوق و پیگیری مسائل این بخش از اقتصاد کشور بیشتر شد، تا اینکه گروهی از فعالان این حوزه طی یک سال و نیم اخیر سعی کردند در چارچوب انجمن صنعت ساختمان مسائل این حوزه را پیگیری کنند. در طول این مدت اعضای انجمن به‌خصوص مدیران آن برای شناساندن مسائل این صنعت به مسوولان و عموم مردم زحمات زیادی کشیده‌اند. نتیجه این فعالیت‌‌‌ها را می‌توان در همایش صنعت ساختمان که در روزهای بیست و یکم و بیست و دوم آبان ماه با حضور جمع کثیری از فعالان حوزه ساختمان و مسوولان کشوری عضو مجلس و دولت برگزار شد، مشاهده کرد.
    سه‌شنبه، ۲۹ آبان ۱۴۰۳
  • کدام شرکت‌ها باید در نشست تغییرات اقلیمی حضور پیدا می‌کردند اما نکردند؟

    غایب بزرگ «کاپ ۲۹»

    کاپ ۲۹، مهم‌ترین اجلاس تغییرات آب و هوایی با حضور رهبران جهان در باکو آذربایجان در حال برگزاری است (تا روز جمعه)، در حالی که دنیا کماکان درگیر دو جنگ است و در آمریکا، دونالد ترامپ که همیشه نسبت به مقوله تغییرات آب و هوایی مشکوک بوده، بار دیگر ریاست کاخ سفید را بر عهده گرفته است. کاپ ۲۹ امسال، «کاپ مالی» نام گرفته، چون هدف اصلی آن، افزایش تعهدات مالی برای کمک به کشورهای آسیب‏‏‌پذیر است تا با تغییرات آب‌و‌هوایی سازگار شوند. طی هفته اول اجلاس، چند بیانیه در رابطه با تامین مالی پروژه‏‏‌ها منتشر شد. کشورها اهداف آب‌وهوایی خود را مطرح کردند. برزیل اعلام کرد انتشار کربن را تا پایان ۲۰۲۵، بین ۵۹ تا ۶۷‌درصد کاهش خواهد داد. اما به دلایلی مثل نبود فرصت‌های تجاری و روی کار آمدن ترامپ که بحران اقلیمی چندان برایش اهمیتی ندارد، بسیاری از بانک‌ها و شرکت‌های بزرگ مالی در این اجلاس غایب بوده‌اند.
  • بزرگ‌ترین معامله «خروج از بنگاه‏‌داری» توسط بانک پارسیان

    آیین مبادله قرارداد فروش سهام شرکت «صنایع معدنی کانی‌‌سازان کیمیا»، دارنده سهام شرکت «فرآوری معدنی اپال کانی پارس» روز دوشنبه ۲۱ آبان ماه با حضور مدیرعامل و اعضای هیات‌مدیره و مدیران بانک پارسیان و مدیران عامل «فولاد مبارکه» و شرکت «گسترش صنایع معدنی کاوه پارس» در محل ساختمان مرکزی بانک پارسیان برگزار شد.
  • آیا سلطه نایکی و آدیداس در کفش‏‏‌های رانینگ رو به اتمام است؟

    تولد برند لباس ورزشی سوئیسی «آن» (On) کمی غیرعادی است. در سال ۲۰۱۰ اولیویر برنهارد، ورزشکار مسابقات سه‌‌‌گانه، برای امتحان، تکه‌‌‌هایی از شیلنگ باغبانی را زیر کتانی‌‌‌های ورزشی‌‌‌اش چسباند تا ضربه‌‌‌گیری آن را بیشتر کند. این ایده به قدری کارآمد بود که او و دو دوستش تصمیم گرفتند از دل آن یک کسب وکار بیرون آورند. در روز ۱۲ نوامبر، گزارش شد که درآمد شرکت در سه ماه منتهی به سپتامبر، ۳۲‌درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. ارزش بازار «آن» حالا به ۱۷ میلیارد دلار رسیده است.
  • در عصر هوش مصنوعی، شرکت‌ها به مدیران انسان‌‌محور نیاز دارند

    مدیران عامل و رهبران سازمانی امروزی، تفاوت بسیاری با همتایان خود در چند دهه قبل دارند. آنها برخلاف گذشته، همه چیز را نمی‌‌دانند و به تنهایی قادر به رساندن سازمان خود به اهداف و چشم‌‌اندازهایش نیستند. حتی اسطوره‌‌های مدیریتی بزرگی مانند ایلان ماسک و مارک زاکربرگ، بر جنبه‌‌های هماهنگ‌‌سازی و الهام‌‌بخشی رهبری سازمانی تمرکز بیشتری دارند و جمعی فوق‌‌العاده از کارکنان توانمند، سرمایه‌گذاران و مدیران اثربخش را دور هم جمع کرده‌‌اند. در این میان، ظهور هوش مصنوعی و فناوری‌‌های دیجیتال، تغییری بزرگ در سبک مدیریتی و رهبری سازمانی موردنیاز عصر کنونی را ضروری کرده است.
  • نقش بخش‌خصوصی در توسعه بنادر

    با توجه به نقش حیاتی بنادر در توسعه اقتصادی و ترانزیت بین‌‌‌المللی، تحلیل وضعیت فعلی ایران نشان می‌‌‌دهد که این کشور به‌‌‌رغم داشتن مزیت‌‌‌های ژئوپلیتیک قابل‌‌‌توجه، همچنان در رقابت با بنادر و ‌‌‌هاب‌‌‌های ترانزیتی منطقه دچار چالش‌‌‌های ساختاری و مدیریتی است. مشکلات زیرساختی، عدم‌‌‌ اجرای صحیح قوانین، ناهماهنگی نهادهای مرتبط و بوروکراسی پیچیده از جمله عواملی هستند که مانع استفاده بهینه از ظرفیت‌‌‌های ترانزیتی ایران می‌‌‌شوند.
  • کسب مدال طلا در جشنواره اختراعات آلمان

    علیرضا عبدالکریمی با اختراع گیربکس کسری (Fractional Gear Box)، مدال طلای جشنواره بین‌المللی iENA ۲۰۲۴ آلمان را از آن خود کرد.
    دوشنبه، ۲۸ آبان ۱۴۰۳
  • در نشست تخصصی «همایش تامین مالی تولید» تشریح شد

    شاخص‌های تامین مالی بانک‌محور

    بانک ملی در نشست همایش تامین مالی تولید در روز شنبه ۲۶ آبان با دعوت از عده‌ای از صاحب‌نظران خواستار گفت‌وگو در مورد نقش نهادهای تامین مالی در توسعه تولید و چرایی وابستگی زیاد به بانک‌ها شد. از جمله افراد متخصص در این زمینه باید به عباس مرادپور، معاونت امور بانکی و بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی، تیمور رحمانی عضو هیات علمی دانشگاه تهران، عباس معمار‌نژاد عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‏‏‌الله صیدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و مهدی طغیانی نماینده مجلس و نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اشاره کرد.
  • «صنعت سبز» در پتروشیمی شهید تندگویان

    عیسی پورسلیمی‌، معاون قضایی دادگستری استان خوزستان، به همراه جمعی از مسوولان قضایی شهرستان در دیداری صمیمانه به بازدید از پروژه «سیستم تصفیه و بازیافت آب بلودان»، «برج‌‌‌های خنک‌‌‌کننده کارخانه PTA۲ (بلودان کولینگ)» و «رآکتورهای بی‌‌‌هوازی واحد‌CF» این مجتمع پتروشیمی پرداختند. در این بازدید ایرج سلیمانی، رئیس محیط‌زیست شهرستان ماهشهر نیز حضور داشت و از تمام فعالیت‌‌‌های محیط‌زیستی «پتروشیمی شهید تندگویان» در زمینه کاهش آلایندگی‌‌‌ها تقدیر کرد.
  • پیشگیری اصولی از آلودگی در فولاد خوزستان

    معاون اداری پایش زیست محیطی سازمان محیط‌زیست کشور از شرکت فولاد خوزستان دیدار کرد این بازدید با حضور گروهی ۸ نفره به سرپرستی زهرا سمائی «معاون اداری پایش زیست محیطی سازمان محیط‌زیست کشور» و با همراهی داوود میرشکار «مدیرکل سازمان حفاظت از محیط‌زیست استان خوزستان» و استقبال علیرضا مخبر دزفولی «قائم‌ مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسوولیت‌‌‌های اجتماعی» صورت گرفت.
  • محصول جدید پلاستیک طبرستان

    مجتمع پلاستیک طبرستان از محصول جدید خود، مخزن اُوان، رونمایی می‌‌‌کند. این مخزن با یک طراحی مدرن ، به عنوان راه‌‌‌حلی بهینه و رقابتی در صنعت تولید مخازن پلی اتیلنی معرفی شده است.
  • تندیس زرین به فولاد هرمزگان رسید

    در چهاردهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری با حضور بزرگ‌‌‌ترین شرکت‌‌‌های فولادی، تولیدی، صنعتی و کارآفرینان برتر کشور، فولاد هرمزگان موفق به دریافت تندیس زرین شد.
  • چرا مدیریت ریسک از بحران ۲۰۰۸ جلوگیری نکرد؟

    بسیاری بر این باورند که مدیریت ریسک یک کالای لوکس در صنایع مالی و بانکداری است زیرا اگر مدیریت ریسک درست حرکت می‌کرد باید از بحران‌های مالی و اقتصادی مخصوصا بحران ۲۰۰۸ -که از آن به شکست مدیریت ریسک و حاکمیت شرکتی یاد می‌کنند- جلوگیری می‌کرد. در این یادداشت می‌خواهیم بررسی کنیم که چرا مدیریت ریسک از بحران ۲۰۰۸ جلوگیری نکرد و چالش‌های مدیریت ریسک در ایران چیست و برای داشتن مدیریت ریسک کارآمد در ایران چه باید کرد؟
  • ترامپ و بازار صادراتی فولاد

    با مستقر شدن دوباره دونالد ترامپ در کاخ سفید در ژانویه ۲۰۲۵، باید منتظر بود که در این دوره، این رئیس‌‌‌جمهور جمهوری‌خواه آمریکا که با کنگره و سنای این کشور نیز یکدست شده‌‌‌، با چه سیاست‌‌‌هایی در عرصه بین‌المللی ظهور خواهد کرد و در این میان شاهد چه تغییراتی در عرصه‌‌‌های اقتصادی بین‌المللی خواهیم بود.
  • مدیریت بحران انرژی به سبک «گل‌گهر»

    «شرکت معدنی و صنعتی گل‌‌‌گهر» با سرمایه‌گذاری در شرکت «گهر انرژی سیرجان» توانسته اقدامات ارزنده‌‌‌ای را در حوزه انرژی به مرحله اجرا برساند و حالا در مرحله بهره‌‌‌برداری از پروژه‌‌‌های خود باشد تا بتواند بر بحران انرژی غلبه کند. انرژی و تامین آن پاشنه آشیل توسعه صنعت فولاد کشور است. درواقع در اختیار داشتن عنوان دومین منابع گازی جهان باعث شد تا توسعه در صنایعی‌‌‌ همچون فولاد در دستور کار قرار بگیرد.
    یکشنبه، ۲۷ آبان ۱۴۰۳
  • ماده ۴۰ بانک مرکزی، اخبار کذب را مجازات می‌کند

    پایان شایعه‏‌سازی بانکی؟

    ماده ۴۰ قانون بانک مرکزی به‏‌طور ویژه برای مقابله با انتشار اخبار کذب درباره بانک‌ها و نهادهای مالی تصویب شده است. طبق این ماده، هرگونه نشر خبر نادرست به قصد تشویش اذهان عمومی یا آسیب به اشخاص تحت نظارت بانک مرکزی جرم محسوب می‌شود و مرتکب علاوه بر مجازات‏‌های سنگین، به جبران خسارت نیز محکوم خواهد شد. این قانون با هدف حفظ اعتماد عمومی و ثبات نظام مالی، به بانک‌ها ابزار قانونی قوی‏‌ای برای مقابله با شایعات و دفاع از اعتبار خود ارائه می‌دهد.
  • در یک گزارش بررسی شد

    چرا باید چک الکترونیک داشت؟

    اخیرا از طرف برخی بانک‌ها پیامکی برای دعوت مشتریان به استفاده از چک الکترونیک ارسال شده است. سوال اینجاست که چک الکترونیک چیست؟ نحوه ثبت‌نام و استفاده از آن چگونه است و آیا همه افراد می‌توانند چک الکترونیک داشته باشند؟ به عقیده کارشناسان استفاده از چک الکترونیک نسبت به چک‌‌‌ کاغذی بسیار آسان‌‌‌تر، سریع‌‌‌تر و مطمئن‌‌‌تر است. به گفته متصدیان امور بانکی، اقدامات فنی مربوط به فراگیری استفاده از چک الکترونیک در شبکه بانکی کشور انجام شده است و در حال حاضر اصلی‌‌‌ترین گام پیش‌‌‌رو «افزایش دانش بانکی مردم» نسبت به این محصول جدید الکترونیک بانکی است.
  • معاون بانک مرکزی:

    هک بانک ملت صحت ندارد

    معاون فناوری نوین بانک مرکزی درخصوص شایعه هک شدن بانک ملت گفت: هک این بانک صحت ندارد، بلکه اختلال سیستمی پیش آمده بود، ضمن اینکه پایداری سیستم بانک‌ها برای ما خیلی مهم است. به گزارش «ایرنا»، «نوش‌آفرین مومن‌واقفی» روز یکشنبه در نشست خبری یازدهمین همایش بانکداری نوین و نظام‌های پرداخت با اعلام این خبر افزود: جلسات متعددی با بانک‌ها داریم و هیچ موردی از هک نداشته‌ایم. وی تصریح‌‌‌ کرد: ‌‌‌ نشت دیتاها هم برای گذشته بوده است و دست‌‌‌کم در دو ماه گذشته موردی از هک حساب‌های بانکی نداشته‌ایم. این مقام مسوول بانک مرکزی ادامه ‌‌‌داد: البته در یک سال گذشته مواردی در شبکه بانکی بوده که آن را می‌پذیریم، اما با تدابیر انجام‌شده در بانک‌ها و دستگاه‌های نظارتی این موضوع مدیریت شده است و تلاش شده تا تکرار نشود.
  • مدیرکل بیمه سلامت استان:

    ۳۶‌هزار بیمار دیابتی تحت پوشش بیمه سلامت آذربایجان‌‌‌شرقی هستند

    مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان شرقی اعلام کرد: طبق آمار موجود در اداره‌‌‌کل بیمه سلامت استان در سال ۱۴۰۳ تعداد بیماران دیابتی نشاندار شده تحت پوشش بیمه سلامت استان آذربایجان شرقی به ۳۶‌هزار و ۶۸۱ رسیده است و از این تعداد بیمار مبتلا به دیابت، ۲۶‌هزار و ۲۲۵ بیمار وابسته به انسولین هستند. وحید مجیدی همزمان با روز جهانی دیابت با اشاره به اینکه روز جهانی دیابت بزرگ‌ترین کمپین آگاهی از دیابت در جهان است، اظهار کرد: با در نظر گرفتن آمار بالای مبتلایان به دیابت در استان، این بیماری به عنوان بیماری خاص در صندوق حمایت از بیماری‌‌‌های خاص و صعب‌‌‌العلاج قرار داده شد تا بیمه‌‌‌شدگان سلامت استان بتوانند بدون دغدغه از خدمات مضاعف خدمات مربوط به درمان روتین بهره‌‌‌مند شوند.
  • نشست سرمایه‌گذاران «منطقه ویژه خلیج‏‌فارس» با «ایمیدرو»

    نشست مشترک سرمایه‌گذاران «منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج‌‌فارس»با معاونان «ایمیدرو» برگزار شد. در این نشست فرداد امیراسکندری «معاون مالی و اقتصادی» و امید امامی «‌‌سرپرست معاونت طرح‌‌های توسعه معدن و صنایع معدنی ایمیدرو» و نیز محمدرضا پیرحسینلو «مدیرعامل منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس» و منیژه غلامرضایی «مدیر زیرساخت ایمیدرو» پس از شنیدن سخنان سرمایه‌گذاران و بیان مشکلاتی در حوزه‌‌های زیرساخت از جمله گاز، برق، امور لجستیک، امور گمرکی و مالیاتی، خواهان اولویت‌‌بندی و ارائه فهرستی از چالش‌‌های پیش ‌رو شدند.
  • پیامد خرید سهام اپال توسط«فولاد مبارکه»

    فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه می‌‌‌گوید: نتیجه خرید سهام شرکت اپال توسط مجموعه فولاد مبارکه تامین مواد اولیه این فولادساز بزرگ در چشم‌‌‌انداز حداقل ۵سال آینده با درجه ریسک پایین است. شاید در نگاه کلی ۶۶ همت عددی قابل‌توجه برای این معامله به نظر آید ولی با توجه به نقش اپال در تکمیل زنجیره ارزش گروه فولاد مبارکه، این قرارداد بسیار ارزشمند است. مجموعه فولاد مبارکه به همراه فولاد کاوه پارس طی مزایده‌‌‌ای ۱۰۰‌درصد سهام شرکت صنایع معدنی کانی‌‌‌سازان کیمیا را از مجموعه بانک پارسیان خریداری کرد تا بزرگ‌ترین معامله بورسی در سال‌جاری منعقد شود.
  • آینده بازار نفت و گاز

    با بازگشت و آغاز به کار رسمی دوباره دونالد ترامپ به کاخ سفید در ژانویه ۲۰۲۵، تغییرات عمده‌‌ای در سیاست‌‌های انرژی ایالات متحده در راه است. ترامپ که در دوره اول ریاست جمهوری خود با اتخاذ سیاست‌‌های حمایتی از «صنعت نفت شیل»، به‌ویژه در زمینه تولید و صادرات نفت و گاز، بازار انرژی جهانی را تحت‌تاثیر قرار داد، در دوره دوم خود نیز احتمالا ادامه‌‌دهنده این سیاست‌‌ها خواهد بود. اما این بار، شرایط جهانی و تحولات ژئوپلیتیکی نسبت به دوران گذشته تغییرات قابل‌توجهی را تجربه کرده است. به‌ویژه جنگ‌‌ و بحران‌های انرژی در اروپا، تحریم‌‌های جدید علیه روسیه و ادامه فشار بر ایران، ابعاد جدیدی به سیاست‌‌های نفتی ترامپ خواهد بخشید.
    شنبه، ۲۶ آبان ۱۴۰۳
  • مدیرعامل بانک ملی در همایش «تامین مالی تولید» مطرح کرد

    منافع «خروج از بنگاه‌داری» برای بانک‌ها

    مدیرعامل بانک ملی با تشریح ابعاد همایش «تامین مالی تولید؛ از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازی» تاکید کرد: «خروج شبکه بانکی کشور از بنگاه‌‌‌داری می‌تواند فرصتی برای آزاد‌سازی منابع حاصل از واگذاری‌‌‌ دارایی‌‌‌های منجمد ایجاد کند.»
  • نشست دولت، مجلس و بخش‏‏‌خصوصی صنعت ساختمان چه دستاوردی داشت؟

    وظیفه دولت در مسکن؛ فقط «تسهیلگری»

    هفته گذشته هتل اسپیناس پالاس تهران شاهد برگزاری اولین همایش و نمایشگاه دو‌روزه چشم‌انداز صنعت ساختمان ایران بود. در این همایش ضمن برگزاری نشست‌‌‌های مختلف و کنکاش در خصوص زوایای متعدد فعالیت بخش خصوصی در صنعت ساختمان ایران، مسائل تخصصی پیرامون نحوه عملکرد دولت، مجلس و همه عواملی که بر عملکرد طرف‌‌‌های عرضه و تقاضا در بازار مسکن اثر می‌‌‌گذارند و همچنین نحوه برون‌رفت از مشکلات موجود مورد بررسی قرار گرفت. در همین راستا یکی از نشست‌‌‌های برگزار‌شده در روز دوم که با حضور پژمان جوزی رئیس انجمن صنعت ساختمان، مسعود بیات‌‌‌منش معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، علیرضا نثاری نماینده نهاوند و عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و فردین یزدانی صاحب‌نظر اقتصادی حوزه مسکن و شهرسازی با موضوع ارزیابی برنامه هفتم در حوزه زمین و ساختمان برگزار شد، برنامه توسعه هفتم از زاویه دیدگاه بخش خصوصی، مجلس، دولت و بدنه کارشناسی مورد توجه قرار گرفت.
  • بیمه‌‌ دانش‌بنیان‌‌‌های نفتی

    با امضای تفاهم‌‌‌نامه‌‌‌ای بین شرکت «بیمه تجارت‌‌‌نو» و «انجمن صنفی کارفرمایی شرکت‌ها» و «موسسات پژوهشی و دانش‌بنیان صنایع نفت، پالایش و پتروشیمی» محصولات دانش‌بنیان صنعت نفت کشور تحت پوشش بیمه مسوولیت قرار می‌‌‌گیرند.
  • گواهی «انطباق معیار مصرف انرژی» برای اپال پارسیان سنگان

    شرکت صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان به عنوان یکی از پیشگامان صنعت، از اخذ گواهی انطباق معیار مصرف انرژی (INSO ۹۶۵۳) خبر داد. حسن نوری مدیر توسعه شرکت در این باره گفت: پس از اتمام ممیزی استاندارد انطباق معیار مصرف انرژی و وفق گزارش نهایی سرممیز انرژی ، واحد توسعه شرکت به نمایندگی از مجموعه، موفق به اخذ گواهی انطباق معیار انرژی (INSO ۹۶۵۳) شد‌. نوری افزود: با پیاده‌سازی این گواهی، ضمن جلوگیری از اعمال جریمه (افزایش بهای برق، گاز و فرآورده‌های نفتی ) و اجرای مفاد آیین‌نامه اجرای قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی، انتشار گازهای گلخانه‌‌‌ای (GHG) نیز در فرآیندهای تولیدی کاهش می‌یابد.
  • سرنوشت محتوم صنعت بیمه

    مدیرعامل بیمه معلم با بیان اینکه دگرگونی دیجیتال، سرنوشت محتوم صنعت بیمه است گفت: با همین دیدگاه مرکز نوآوری «مگنت» را راه‌‌‌اندازی کرده‌‌‌ایم تا بدعت‌‌‌گذار صنعت بیمه باشد.